Dias
Επιφανές μέλος

Το παρακάτω κείμενο το είχα γράψει λίγο πριν τον τελευταίο μου αγιασμό:
Αύριο θα γίνουν πρωτότυπα πράγματα που μόνον 11 φορές ως τώρα τα έχω ξαναζήσει. Μας είπανε να πάμε στι 09:30. Σίγουρα θα περιμένουμε ως τις 10:15 (ο παπάς λόγω του ότι έχει m>130kg θα αργήσει). Θα χτυπήσει το γνώριμο ανατριχιαστικά απαίσιο κουδούνι. Η γυμνάστρια θα σφυρίζει "κάντε τετράδες" κι εμείς θα της ρωτάμε πόσα παιδιά να είναι σε κάθε τετράδα. Τα αρύθμιστα μεγάφωνα θα στριγκλίσουν. Ο παπάς θα αρχίσει να ψέλνει τα δικά του και απολύτως κανένας δεν θα τον ακούει. Εμείς θα μιλάμε μεταξύ μας και οι καθηγητές θα αλληλοκουτσομπολεύονται. Κάποια στιγμή θα μας βρέξει ο πάτερ με τον μαϊντανό και ο διευθυντής θα πάρει το μικρόφωνο. (Ελπίζω να μην έρθει κανένας δήμαρχος να βγάλει λόγο). Μπλα-μπλα-μπλα καλή χρονιά το Α1 στον πρώτο όροφο αίθουσα 11 κου-λου-που. Εγώ περιμένω στο τέλος το Γ4 (ωχ! τώρα το συνειδητοποιώ). Θα μπούμε στην τάξη. (Δεν ξέρω τι παρατράγουδα μπορεί να έχουμε με το 30 και μας χαλάσει την ιστορία). Θα περιμέεεεενουμε. Κάποια στιγμή θα μπει κάποιος καθηγητής να μας φέρει να γράψουμε τις τελικές δηλώσεις για κατευθύνσεις και επιλογές. Σιγά μην έχουμε και στυλό δηλαδή. Μετά θα περιμέεεενουμε να μας φωνάξουν για βιβλία. Ο καθηγητής που μας φέρανε θα προσπαθεί χλιαρά να μας πει να κάνουμε ησυχία, αλλά ποιος θα τον ακούει. Κάποια στιγμή θα μας ειδοποιήσουν και θα πάμε στην αίθουσα πολλαπλών για τα βιβλία. Ευτυχώς εκεί η δουλειά δεν αργεί. Ένας καθηγητής μας γράφει στην κατάσταση και άλλος μας δείχνει από που θα πάρουμε το δώρο μας. (Στο σχολείο μου συνηθίζουν να μας δίνουν έτοιμα σε σακούλα τα βιβλία του καθενός). Αύριο 08:15, το ξέρουμε. Πάμε τώρα (ώρα 12:30) όλοι μαζί (φορτωμένοι σαν γαϊδούρια) για καφέ. Καλή (τελευταία για μας) σχολική χρονιά σε όλους!!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 892943
Επισκέπτης

Εγώ θα τον ακούω live αλλά από το σπίτι μου από φέτος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος

πάντως έχω πρήξει όοοολη μέρα την αδελφή μου .Την πειράζω για το γεγονός οτι θα πηγαίνει σκουλ απο αύριο αχαχα.
Κατα βάθος όμως,ακι τί δε θα δινα για να ξανανιώσω αυτην την εμπειρία ιχχχχχχχχχχχχ ...
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος

PolySol
Δραστήριο μέλος

Dalian
Περιβόητο μέλος

Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος

Peace_
Τιμώμενο Μέλος

same here! κατά την ώρα του αγιασμού θα κάνω πλεξούδες. (εμ, το έχω κανονισμένοΑύριο θα γίνουν πρωτότυπα πράγματα που μόνον 11 φορές ως τώρα τα έχω ξαναζήσει. Μας είπανε να πάμε στι 09:30. Σίγουρα θα περιμένουμε ως τις 10:15 (ο παπάς λόγω του ότι έχει m>130kg θα αργήσει). Θα χτυπήσει το γνώριμο ανατριχιαστικά απαίσιο κουδούνι. Η γυμνάστρια θα σφυρίζει "κάντε τετράδες" κι εμείς θα της ρωτάμε πόσα παιδιά να είναι σε κάθε τετράδα. Τα αρύθμιστα μεγάφωνα θα στριγκλίσουν. Ο παπάς θα αρχίσει να ψέλνει τα δικά του και απολύτως κανένας δεν θα τον ακούει. Εμείς θα μιλάμε μεταξύ μας και οι καθηγητές θα αλληλοκουτσομπολεύονται. Κάποια στιγμή θα μας βρέξει ο πάτερ με τον μαϊντανό και ο διευθυντής θα πάρει το μικρόφωνο. (Ελπίζω να μην έρθει κανένας δήμαρχος να βγάλει λόγο). Μπλα-μπλα-μπλα καλή χρονιά το Α1 στον πρώτο όροφο αίθουσα 11 κου-λου-που. Εγώ περιμένω στο τέλος το Γ4 (ωχ! τώρα το συνειδητοποιώ). Θα μπούμε στην τάξη. (Δεν ξέρω τι παρατράγουδα μπορεί να έχουμε με το 30 και μας χαλάσει την ιστορία). Θα περιμέεεεενουμε. Κάποια στιγμή θα μπει κάποιος καθηγητής να μας φέρει να γράψουμε τις τελικές δηλώσεις για κατευθύνσεις και επιλογές. Σιγά μην έχουμε και στυλό δηλαδή. Μετά θα περιμέεεενουμε να μας φωνάξουν για βιβλία. Ο καθηγητής που μας φέρανε θα προσπαθεί χλιαρά να μας πει να κάνουμε ησυχία, αλλά ποιος θα τον ακούει. Κάποια στιγμή θα μας ειδοποιήσουν και θα πάμε στην αίθουσα πολλαπλών για τα βιβλία. Ευτυχώς εκεί η δουλειά δεν αργεί. Ένας καθηγητής μας γράφει στην κατάσταση και άλλος μας δείχνει από που θα πάρουμε το δώρο μας. (Στο σχολείο μου συνηθίζουν να μας δίνουν έτοιμα σε σακούλα τα βιβλία του καθενός). Αύριο 08:15, το ξέρουμε. Πάμε τώρα (ώρα 12:30) όλοι μαζί (φορτωμένοι σαν γαϊδούρια) για καφέ. Καλή (τελευταία για μας) σχολική χρονιά σε όλους!!!

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

Itach1
Διάσημο μέλος

xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος

ελα να βλεπω κεφι που αρχιζει το σχολειοοο!! https://www.youtube.com/watch?v=Ek_3qKrpzlo

Gate4
Επιφανές μέλος

Ανοίγουν τα σχολεία, αντίο τεμπελιάελα να βλεπω κεφι που αρχιζει το σχολειοοο!! https://www.youtube.com/watch?v=Ek_3qKrpzlo![]()

thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος

Peace_
Τιμώμενο Μέλος

Guest 018946
Επισκέπτης

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Στου θεολόγου που θα 'ρθειΣε εμάς από ότι κατάλαβα έφυγε ο θεολόγος μας. Τώρα σε ποιου μάθημα θα κάνω φασαρία;![]()

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.