Απο αυτα και μονο που υποστηριζεις φαινονται πολλα. Δεν χρειαζεται περισσοτερα καποιος για να καταλαβει. Εκτος εαν αλλα παρουσιαζεις εδω και αλλα τελικα εισαι. Τοτε ναι εχεις δικιο.
Εσυ θα κρινεις που εισαι καθαρα αντιθετος και υποκειμενικος αν εχουν βαση οι δικες μου υποθεσεις??

Να ησουν αντικειμενικος θα ελεγα πες στο καλο, αλλα οτι και να τις θεωρεις εμενα το ιδιο μου κανει.
Επαναλαμβανω δεν αναφερθηκα σε πολιτικα συστηματα διοτι δεν ειναι επι του θεματος. Απλα ανεφερα οτι αν ανεβαιναν στην εξουσια με το συστημα οπως ειναι ανθρωποι με τις δικες σου πεποιθησεις οι Ελλαδα δεν θα υπηρχε.
Για να μην εχουν βγει ποτε τετοιοι ανθρωποι στην εξουσια κατι θα σημαινει αυτο.

Και οσο και να κατηγορεις το συστημα δεν παυει να ειναι δημοκρατικο, οτι επιθετικο προσδιορισμο και αν του δωσεις διοτι ο λαος επιλεγει τους αντιπροσωπους του.
Αν τις δικες μου θεσεις περι διεκδικησης τις θεωρεις προχειρες τις δικες σου που σε βρισκουν αντιθετες τις θεωρω στενομυαλες.

Ειναι πιο σωστο να σκεφτομαστε το οποιοδηποτε ενδεχομενο το οποιο μπορει να εχει αρνητικο αντικτυπο στην χωρα μας, παρα να βασιζομαστε στο οτι προκειται για ιδεες του 1910 οι οποιες παρολαυτα δεν σημαινει οτι δεν εχουν ισχυ και οτι δεν υπαρχει ως στοχος.
To τελευταιο που προσθεσες ειναι το μοναδικο σωστο για μενα. Το σωσες προς το τελος.