μάλλον Χρόνη θέλουν να προκαλούμε...και να λένε με τυμπανοκρουσίες ότι είναι gayδες...
εμείς οι straightδες γιατί δεν φερόμαστε προκλητικά λέγοντας με ντουντούκα ότι μας αρέσουν οι γυναίκες; γιατί δεν παραθέτουμε ένα σωρό μπουρδολογικά επιχειρήματα του πωπού για να αποδείξουμε το αυταπόδεικτο, την αρσενική φύση; γιατί δεν προσπαθούμε να πείσουμε με υποκειμενική λογική και αληθοφανείς απόψεις; γιατί κάνετε τόσο κόπο να πείσετε την κοινή γνώμη λες και νιώθετε ενοχές για την σεξουαλικής σας ταυτότητα; αφού η ομοφυλοφιλία είναι η ορθή πλευρά της φύσης...ε; έτσι δεν λέτε; ε;
Το θέμα έχει γίνει μπουρδέλο.
Δέχομαι ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει στο σώμα του και τη ψυχή του από τη στιγμή που ευχαριστεί αυτόν και δε δυσαρεστεί εμένα.
Αλλά η γονιμοποίηση και το θαύμα της υπόκειται σε κάποιους κανόνες και ό,τι και να λέμε αυτοί παραμένουν αναλλοίωτοι.
Εγώ προσωπικά έχω κουραστεί να απολογούμαι και να λέω ότι είμαι υπέρ των ομοφυλόφιλων.
Μέχρι στιγμής εάν δει κάποιος αυτό το τόπικ και δεν ξέρει τίποτα για το θέμα θα διαπιστώσει πώς όλοι οι ομοφυλόφιλοι είναι άγιοι και οι ετεροφυλόφιλοι οι κακοί της υπόθεσης.
Ναι, πρέπει να γίνουν "υποχωρήσεις" (αν και το θεωρώ δικαίωμά σας) από τη μεριά των αγράμματων-αστοιχείωτων κλπ. και να σεβαστούμε έστω και αναγκαστικά τη θέλησή
* σας να είστε ομοφυλόφιλοι. Όμως πρέπει κι εσείς να καταλάβετε ότι η θέλησή σας αυτή έχει και κάποιους φυσικούς φραγμούς. Πρέπει και οι κολλημένοι ομοφυλόφιλοι να το καταλάβουν.
Μιλάω με ομοφυλόφιλους και δεν έχω πρόβλημα. Μέχρι στιγμής όμως δεν με έχουν προκαλέσει όπως γίνεται από μερικούς εδώ στο φόρουμ οι οποίοι αυτοαποκαλούνται ως οι αντικειμενικοί και τέλος.
Είναι ανώφελο να συγκρίνουμε τη γεύση από δύο σοκολάτες, των οποίων η μόνη τους διαφορά είναι ότι η μία είναι μαύρη και η άλλη λευκή γιατί στην ουσία μόνο αυτή είναι η διαφορά μας.
Όλο λέω ότι δε θα ποστάρω ξανά σε αυτό το τόπικ αλλά δυστυχώς έχουμε χάσει τη μπάλα. Ο ένας λέει ότι θα ντρεπόταν αν ήταν ομοφυλόφιλος ο άλλος λέει να κάνουν παιδιά και οικογένεια κλπ κλπ. Ας υποχωρήσουμε και οι δύο πλευρές. Δε γίνεται να εξισωθούν οι ετεροφυλόφιλοι με τους ετεροφυλόφιλους (ως προς αυτό το θέμα) γιατί υπερτερεί η φύση.
Ίσως ένας ομοφυλόφιλος θα μεγάλωνε καλύτερα ένα παιδί από έναν ετεροφυλόφιλο.
Ίσως... Όλα βασίζονται σε στατιστικές και υποθέσεις όμως και ΚΑΝΕΝΑΣ μας δεν μπορεί να τις επικαλείται.
Άσχετο. Γιατί μέχρι τώρα δεν έχω ακούσει το Βαλλιανάτο να λέει για το θέμα των παιδιών;
*
Στο ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός δεν είναι επιλογή... λέω... δεν ξέρω. Πες μας εσύ πότε και πώς πήρες την απόφαση να σου αρέσουν οι γυναίκες.
Οκ.
Μόνο που αντί να "βγεις από πάνω" θα μπορούσες να με διορθώσεις και να επιχειρηματολογήσεις.
Δεν το έχω ψάξει το θέμα όσο θα μπορούσα και στο βαθμό που θα ήθελα. Επίσης δεν υπάρχει κάποιος επιστήμονας εδώ ώστε να μας εξηγήσει περισσότερα.
Εγώ το εκφράζω ως επιλογή-θέληση.
Εάν βλέπεις αυτή τη διαφορά ως ουσιώδη τότε δυστυχώς έχω ξεμείνει από άλλα επιχειρήματα.