Μα οι ομοφυλόφιλοι δεν έχουν πρόβλημα με τον καθορισμό του φύλου τους.

Όλα θέμα εγκεφάλου είναι (και μπορεί από βιολογικής απόψεως ο εγκέφαλός τους να είναι σχεδιασμένος να έλκεται από το ίδιο φύλο).
Aπο που σχεδιαστηκε?? Θεμα ορμονων και ψυχολογιας ειναι. Αν υπαρχει θεμα εγκεφαλου μιλαμε ταυτοχρονα για προβλημα.
Είναι άμεσο συμπέρασμα αυτό που έβγαλα εγώ και το "χτυπάει το κεφάλι του" είναι προφανώς μεταφορά. Είπες:
Case closed
Πες μερικά θέματα, τόσο δύσκολο είναι;
Βαριεμαι τωρα.
Ναι, δε συμβάλλουν ούτε θετικά αλλά ούτε αρνητικά. Θα έλεγα ουδέτερα, αφού το παιδί μεγαλώνει μια χαρά έστω και χωρίς τον έναν γονιό.
Παντως σιγουρα συμβαλλουν χειροτερα απο μια κανονικη πυρηνικη οικογενεια και εχει αρνητικη επιδραση.
Ήδη εφαρμόζεται (
αναγνωρίζονται επίσημα από την πολιτεία ως ζευγάρια) και γενικότερα με τα χρόνια η κοινωνία τους αποδέχεται. Δε βλέπω κάτι στραβό σε αυτό ούτε πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να αρχίσουμε να πηγαίνουμε με την όπισθεν.
Εσυ δεν βλεπεις καποιο στραβο διοτι απλα εχεις αναλογη αποψη. Για μενα ειναι θεοστραβο κατι τετοιο.
Δεν είναι και η πρώτη φορά άλλωστε που οι συντηρητικοί προκαλούν προβλήματα στην εξέλιξη της κοινωνίας.
Μαλλον εμποδιζουν την κοινωνια για να χειροτερεψει. :p
Gay υπήρχαν από πάντα και δεν είναι φαινόμενο της εποχής.
ναι, αλλα αμα υπηρχαν απο τα πολυυυ παλαια χρονια δεν θα υπηρχαμε :p
Κάθε ομοφυλόφιλος σαν μονάδα είναι ικανός προς τεκνοποίηση, αρκεί το σπέρμα/ωάριο του να συνδεθεί αντίστοιχα με ένα ωάριο/σπέρμα.
Το σπερμα ομως δεν γονιμοποιει σπερμα αλλα ωαριο, εκτος αν τα λεει λαθος η βιολογια. :p
Δεν έχουν να χαλιναγωγήσουν κάτι, αυτή είναι η φύση τους και μάλλον δεν είσαι αρμόδιος να τους ορίσεις εσύ πια είναι. Είναι γεγονός ότι στη φύση υπάρχει και η ομοφυλοφιλική συμπεριφορά σε ένα μικρό ποσοστό του πληθυσμού.
Οχι, μην βγαζεις ανωμαλη την φυση τους επειδη αυτη αποφασισαν να ζουνε ετσι. :p
Ουτε εσυ μπορεις να καθορισεις κατι τετοιο ως φυσιολογικο, δεν εισαι αρμοδιος:no1:
Η γάτα μου πάντως μεγάλωνε μόνη της τα παιδιά. Καθίκι πατέρας

Το παράδειγμά μου έγκειται στο γεγονός ότι δε μπορείς να συγκρίνεις μια ανθρώπινη κοινωνική πραγματικότητα (
κοινωνικός θεσμός οικογένειας) με τη φύση. Λες "η φύση δε δίνει τη δυνατότητα σε δύο άντρες ή δύο γυναίκες να τεκνοποιήσουν, συνεπώς δε πρέπει να υιοθετήσουν παιδιά γιατί κάτι ξέρει η φύση" και σου απαντώ με αντι-παράδειγμα ότι μια λεσβία μπορεί να τεκνοποιήσει με έναν άντρα και να μεγαλώσει το παιδί με τη σύντροφό της = η φύση δε της δημιουργεί εν τέλει κανένα εμπόδιο να αποκτήσει παιδί.
Λυπαμαι για την γατα σου που την αφησε ο πατερας

Θα βαλω την δικια μου να κλαιει
Κοιτα, δεν γινεται οποτε θελουμε να συγκρινουμε τον ανθρωπο με την φυση και τα ζωα σε αυτα που θελουμε και οταν δουμε οτι τελικα δεν μας συμφερει να λεμε οτι δεν τειθεται θεμα συγκρισης. Οχι, οτι το λεω για σενα προσωπικα αλλα πολλες φορες εγινε αναφορα στην φυση για το θεμα αυτο απο την αλλη πλευρα.

Ειναι δυνατον να παει μια γυναικα να τεκνοποιησει με εναν αντρα και ο αντρας να μην αναλαβει ως πατερας το παιδι?? Αναφερεις τρελες καταστασεις.
Δεν τίθεται θέμα λογικής. Απλά σου λέω ότι μια χαρά μπορεί μια λεσβία ή ένας gay να αποκτήσουν παιδιά με φυσικό τρόπο.
Υπο φυσιολογικες συνθηκες ομως, αρσενικο + θηλυκο. :no1:
Η λέξη "γάμος" είναι χαλασμένη προ πολλού (βλέπουμε και πως αυξάνονται τα διαζύγια με τα χρόνια). Και να που τώρα βγαίνουν οι συντηριτικοί και σου λένε ότι η θέση της γυναίκας είναι στο σπίτι και ότι αυτή η ανεξαρτητοποίησή της έχει αρνητικές συνέπειες για την κοινωνία.
Ελπίζω να μην φταίνε από τώρα οι gay για αυτή την απαξίωση που δέχεται ο γάμος τα τελευταία χρόνια.
Το οτι αυξανονται τα διαζυγια δεν φταιει ο θεσμος του γαμου αλλα οι ανθρωποι και το ειδος της σχεσης που τους οδηγει σε αυτη την αποφαση.
Οι γκει συμβαλουν στην απαξιωση γενικα των αξιων και των αρχων που εχει η κοινωνια μας.
Απλώς οι άνθρωποι ξεκολλάνε με τα χρόνια από τις "οδηγίες ζωής" που τους ορίζουν τα στερεότυπα και η θρησκεία.

Δεν είναι "υποχρέωση" κανενός να παντρευτεί και να τεκνοποιήσει αν δε το θέλει. Παλιά (αλλά ακόμα και σήμερα) βλέπουμε τι ψυχολογική βία δέχονταν οι άνθρωποι για να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά.
-petros
Οσο πιο πολυ ξεκολλανε τοσο χειροτερευει η κοινωνια. Αν αμφιβαλλεις πηγαινε μια βολτα εξω και θα καταλαβεις πως γινεται η κοινωνια μερα με τη μερα. Εγκληματικοτητα, ναρκωτικα, καταθλιψη, μισος, ομοφυλοφιλια και οτιδηποτε αρνητικο προκαλουνται λογω απομακρυνσης απο την θρησκεια και τα στερεοτυπα.
Εαν καποιος δεν συμφωνει με το προτυπο ζωης που παρουσιαζει ο χριστιανισμος που μιλαει για αγαπη και σεβασμο προς τον συνανθρωπο κατα κυριο λογο, τοτε αυτο σημαινει πως δεν του αρεσουν και δεν τον εκφραζουν αυτα τα στοιχεια. Εεε με λιγα λογια κατανταμε αγριμια.
Προτιμω να αντισταθω σε αυτο και να μην φερομαι εγωιστικα και να ισχυει "ο θανατος σου η ζωη μου".
Οτι δεν ειναι υποχρεωση κανενος να παντρευτει και να κανει παιδια συμφωνω.
-----------------------------------------
τελικά όλο και περισσότερο πείθομαι μετά από αυτή τη συζήτηση
ώστε να είμαι ΥΠΕΡ και του γάμου (πολιτικού βέβαια) και της υιοθέτησης παιδιών. Καταλαβαίνετε γιατί
(όσοι όχι, δεν πειράζει)
Πείστηκα από την εμμονή του greekteο
Κοιτα αυτο ειναι αμοιβαιο διοτι απλα, συνειδητοποιω πως πρεπει να γινουν μεγαλυτερες κινητοποιησεις για να περιοριστει το ζητημα.
Το οτι εσυ πειστηκες περισσοτερο δεν μου λεει κατι.
Οταν κατι ξεκιναει να χτιζεται στραβα, θα συνεχισει να υψωνεται στραβα, δεν προκειται να φτιαξει στην πορεια. Πολυ δυσκολο αυτο.