Άρα εμείς είμαστε πολύ πισω...

Να το έχω υπόψιν στις επόμενες εκλογές να ψηφίσω ομοφυλόφιλο... όλο και κάποιον ομοφυλόφιλο θα κατεβάσει το ΣΥΡΙΖΑ... όχι βέβαια λόγω του ότι ανήκει στην λογική των "εξελιγμένων-ΕΛΕΟΣ! κοινωνιών" που αναφέρεις αλλά για να κερδίσει την ψήφο τους...
Στην Σουηδία όμως και οι αυτοκτονίες έχουν το υψηλότερο ποσοστό στην Ευρώπη... έχεις αναρωτηθεί γιατί...? Προτιμώ να μην έχω δήμαρχο ομοφυλόφιλο παρά να είμαι υποψήφιος για απόπειρα αυτοκτονίας...:nono:
Η κατάσταση έχει ξεφύγει όμως και έχω την εντύπωση ότι μια ομάδα ψευτοκουλτουρίαρηδων-προοδευτικών-κομπλεξικών πάει να περάσει εδώ μέσα τις απόψεις που όταν τις εκφέρουν έξω τους πέρνουν με τις πέτρες...
Α! Και για αυτούς που θεωρούν ότι στην Ελλάδα η κοινωνία είναι συντηριτική-κομπλεξική-μη εξελιγμένη κ.ο.κ. μπορεί με την ταυτότητα και μόνο να παει στην Σουηδία ή την Ολλάνδία (όπου μέχρι και κόμμα παιδοφίλων υπάρχει) να ικανοποιήσει τις ορέξεις τους με την "ησυχία" του... Έχει και υψηλούς μισθούς εκεί!!! Ότι πρέπει!!! για ανθρώπουν που το μόνο που τους ενδιαφέρει στη ζωή είναι το χρήμα και το σεξ (όλων των ειδών...)