Και επειδή είναι άνθρωποι δηλαδή? τα φυτά και τα ζώα έρχονται σε δεύτερη μοίρα? και αυτά ψυχή δεν έχουν? και ο παιδεραστής και ο φονιάς είναι άνθρωποι.. μήπως θα έπρεπε να κάνουν και αυτοί κανένα σύλλογο ή να κυκλοφορούν ελεύθεροι στους δρόμους? στο κάτω κάτω άνθρωποι δεν είναι.. ?
Δεν είπα ποτέ οτι το παιδί θα βγεί και αυτό ομοφυλόφιλο, και για πες μου πέρα από το ότι για μένα να έιναι κάποιος ομοφυλόφιλος είναι άρρωστος γιατί πολύ απλά δεν είναι φυσιολογικό αυτός ο άνθρωπος δεν έχει ορθή σκέψη και λογική που μπορεί να οδηγήσει αλλού μετά.. ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ έχουν οι άνδρες και αυτό είναι που τους κάνει επιβήτορες να δίνουν δηλαδή και όχι να παίρνουν.. εσείς οι γυναίκες άλλωστε σήμερα δεν παραπονιέσται ότι δεν υπάρχουν πια αληθινοί άντρες..? δεν μιλάω προσωπικά για σένα αλλά ξέρω κοπέλες που ενώ είναι θετικές όταν τίθετε θέμα ομοφυλοφιλίας κατά τα άλλα παραπονιούνται ότι οι άντρες έχουν γίνει γυναικούλες και δεν τις κυνηγάν πια.. αντιθέτως..τεσπα
δηλαδή πως θα μεγαλώσει αυτό το παιδί? ποιον απο τους δύο θα λέει μαμά ? μέσα σε τη οικογένεια θα μεγαλώσει? το πως θα το αντιμετωπίζουν οι γύρω του, θα λένε να το παιδί των πούστηδων.. μετά όταν μεγαλώσει στην ταυτότητα στο όνομα μητέρας θα γράφει Βαγγέλης δλδ ? ξέρεις πόσες δυσκολίες θα αντιμετωπίσει ειδικά στην εύρεση εργασίας.. καταρχήν το ίδιο το παιδί θα θέλει να έχει τέτοιους γονείς ? πως θα αισθάνετε για κάτι τέτοιο? αυτά τα σκέφτηκες ποτέ τη επιπτώσεις θα έχουν στην ψυχολογία του παιδιού και τη παράδειγματα θα πάρει απο αυτά? ένας άντρας έτσι όπως το βλέπω εγώ τουλάχιστον πρέπει να τον διακατέχουν οι αρετές της σωφροσύνης, της δικαιωσύνης της εγκράτειας και της ανδρείας γιατί ζούμε σε δύσκολους καιρούς, ποτέ δεν ήταν εύκολη η ζωή εξάλλου.. τουλάχιστον για τους περισσότερους έχεις δεί εσύ κανέναν που να αγωνίζεται να τα φέρει πέρα και να βγάλει τα προς το ζήν, να ζήσει την οικογένεια του με πολλούς κόπους και θυσίες να είναι ομοφυλόφιλος? σκέφτηκες ποτέ γιατί?
Ένας ομοφυλόφιλος αλήθεια όταν χρειάζεται να αντιμετωπίσει πραγματικές δυσκολίες και προκλήσεις τη θα κάνει? Αν πχ χρειαστεί να προστατέψει την πατρίδα και την ελευθερία μας που με τόσο αίμα έχει πληρωθεί. κάποιος που έχει συνηθήσει να στύνετε δηλαδή θα έχει το απαραίτητο θάρρος να αντέξει τις δυσκολίες της ζωής
Στα ετερόφυλα ζευγάρια μπορεί να υπάρξει και κάποιο αίσθημα, μια αγάπη που δημιουργήται μόνο επειδή ένας άντρας μπορεί να αγαπήσει έτσι μια γυναίκα και το αντίθετο..
Τώρα για τις γυναίκες.. δεν είναι και ότι καλύτερο και δεν αρμόζει σε σοβαρές γυναίκες αλλά τέτοια θηλυπρεπή αισθήματα είναι πιο ομογενή όταν εκδηλώνονται μεταξύ γυναικών
Τα φυτα και τα ζωα δεν παντρευονται.... το εχασες λιγο εκει.
Τεστοστερονη εχουν ναι, αλλα αυτο δε σχετιζεται με το ποιος δινει ή παιρνει. Μηπως εχεις την αντιληψη ο τι αυτος που "δινει" στο ομοφυλοφιλικο σεξ ειναι ετεροφυλοφιλος? Διαβαζα στο ζευγαρι αντρων, που ελεγε ο ενας οτι αναγνωριζει πως ειναι και οι δυο κυνηγοι και γι αυτο θα συγχωρουσε πιο ευκολα την απιστια. Καποιος ομοφυλοφιλος αντρας δε "χανει" το.. κυνηγετικο ενστικτο.. απλως εχει αλλο target group.
Αυτες που λες οτι παραπονιουνται αλλα και ειναι υπερ ειναι δικο τους προβλημα... προφανως πρεπει να σκεφτουν ξανα καποια πραγματα.
Πρεπει να λεει καποιον μαμα? Σε μια μονογονεϊκη οικογενεια που ο πατερας εχει τα παιδια ποιον λεει μαμα? Τωρα τα υπολοιπα περι κοινωνικης κατακραυγης, κτλ, φυσικα και τα σκεφτομαι και εγω και τα ομοφυλοφιλα ζευγαρια και οι αποψεις διιστανται. Σε αυτη τη συνεντευξη που ελεγα παραπανω, καποιοι δεν ηθελαν παιδι για τα σχολια της κοινωνιας και ειναι λογικο.
Αυτο για το στρατο ειναι οτιναναι. Οι ομοφυλοφιλοι νομιζεις δεν πανε στρατο? Πανε και παραπανε και η σεξουαλικοτητα τους δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με την πατριωτικοτητα τους και το συναισθημα της πατριδας γενικοτερα... πραγματικα δε ξερω πως σου ηρθε αυτο το πραγμα. Ενας ομοφυλοφιλος μπορει να ειναι πολυ περισσοτερο ΑΝΤΡΑΣ απο εναν που νομιζει οτι ειναι αντρας επειδη εχει γκομενες και να μπορεσει να υπερασπιστει την πατριδα πολυ καλυτερα απο εναν αλλο. Εχεις ταυτισει την εννοια ομοφυλοφιλος με την εννοια κοτουλα και δεν ειναι καθολου ετσι.
Το ποιος μπορει να αγαπησει ποιον δεν θα το ορισεις ουτε εσυ ουτε κανενας μας για ολους. Ο καθενας για τον εαυτο του. Η εμπειρια μου παντως, μου λεει οτι μπορει να υπαρξει αγαπη μεταξυ αντρων σαν ετεροφυλο ζευγαρι.
Επισης το ποιος ειναι σοβαρος δεν κρινεται απο τη σεξουαλικη του ζωη και το ποιον αγαπα.
Πολλη τηλεοραση βλεπεις οντως...
και αν θες να μάθεις εγώ προσωπικά δεν θα κρίνω το παίδι από το αν είναι παιδί ομοφυλοφίλων αλλά από το χαρακτήρα του
Απο αυτα που λες μεχρι στιγμη, το αντιθετο φαινεται οτι θα εκανες...
Αυτα που λεει ο Πετρος, επισης, ειναι πολυ σωστα.