Επειδή συμφωνώ με το ΥΣ σου, σαφώς και δε μπορώ να συμπεράνω το "ποιόν" σου. Καταρχάς δε σε θεωρώ ένα εκ των άλλων, κάτι τέτοιο θα ήταν αντίθετο στην ίδια μου την ιδεολογία και κάπως οξύμωρο, δε συμφωνείς; Όπως δε θέλω να με κρίνουν εμένα για τις επιλογές μου, για τις ιδέες μου (κοινωνικοοικονομικοπολιτικοθρησκευτικές) και ότιδηποτε άλλο, ούτε κι εγώ κρίνω ΚΑΝΕΝΑ για τις ιδέες του. Πιστεύω στον άνθρωπο και σε τίποτα άλλο. Τίποτα δεν αποτελεί "κριτήριο αξιολόγησης" του για μένα εκτός από τη ψυχή του.
Επίσης, το βρίσκω απολύτως φυσιολογικό να "αηδιάζεις". Ως ετεροφυλόφιλος σαφώς και θα αηδιάζεις ακόμη και στο θέμα δύο ξένων να κρατούν χεράκια (πόσο λυπηρό είναι, να είμαστε εντάξει με δύο άντρες που κρατούν όπλα αλλά όχι με δύο άντρες που κρατούν χέρια) πόσο μάλλον αν αυτοί είναι οι θετοί σου γονείς. Με τον ίδιο τρόπο οι ομοφυλόφιλοι βρίσκουν τις ετεροφυλοφιλικές σχέσεις αποκρουστικές. Απλά με ενόχλησε κάπως η παράθεση του Καρυωτάκη.
Κατα τ'άλλα, για να δεις, εγώ προσωπικά δε θα υιοθετούσα μωρό. Τουλάχιστον όχι εδώ, σ'αυτή την εποχή, σ'αυτό το χρόνο. Εγώ θα το ήθελα, αλλά το μωρό είναι κρίμα να περάσει από τόσα 'κοινωνικά' βασανιστήρια και να είναι το δακτυλοδεικτούμενο 'τέκνο' ομοφυλοφίλων. Δε θα το κάνω εως ότου είναι πανέτοιμη η κοινωνία. Δηλαδή, ίσως ποτέ. Προσωπικά, για να δεις ότι εν μέρει συμφωνώ μ'αυτά που λες και σαφώς δε σε θεωρώ ένα εκ των άλλων -το ξαναλέω γιατί δε μου άρεσε το ότι άφησα κάτι τέτοιο να νοηθεί!- πιστεύω ότι είναι εγωιστικό να αναγκάσω ένα παιδάκι να υποφέρει γιατί θέλω να μεγαλώσω ένα παιδάκι με τον άνθρωπο που ερωτεύτηκα. Ακόμη κι αν θέλω να το δω να μεγαλώνει, να του δώσω την αγάπη που μου έδωσαν οι δικοί μου οι γονείς, να το βοηθήσω να τελειώσει την εργασία του στη Γεωγραφία

, δε θα το κάνω, γιατί πολύ απλά σ'αυτή την κοινωνία θα υποφέρει.
χειροτεροι απο τους ομοφυλοφυλους ειναι οι bisexual
(εξαιρουνται οι γυναικες
)...
Τώρα αυτό mostel δεν το βρίσκεις ρατσιστικό; Απαξιώ ν'απαντήσω, asyftaos.
Πραγματικά είναι κρίμα να κυκλοφορούν ανάμεσά μας άνθρωποι μ'αυτή τη σεξιστική συμπεριφορά.
ΕΛΕΟΣ, τί άλλο να πω; Όντως, αηδίασα.