Αν δεις ότι με 17 στο τετράμηνο μπορούν να βγουν τα 18.500;
Και την ύλη την είδα, όπως είδα και τι είδους θέματα πέφτουν σε αυτά τα μαθήματα.
Και φυσικά για στόχο την Ιατρική είναι worst case scenario, αφού έχει βάση από 19.000 και πάνω, σε μαθήματα δυσκολίας (Βιολογία & Χημεία Κατεύθυνσης). Δηλαδή για να το βγάλω το worst case scenario, θα έπρεπε να υπολογίσω σε ένα μάθημα ότι θα έπαιρνα στο τετράμηνο κάτω από τη βάση, στο άλλο δε θα πήγαινα να γράψω καθόλου και πάει λέγοντας; Έτσι έχουμε το 0 για worst case scenario, πράγμα που μας ενδιαφέρει τόσο, όσο ένα κλάσμα με παρονομαστή 0.
Και να τονίσω ότι βγαίνουν το πολύ και κατά μέσο όρο 18.500. Δοκίμασα και με άλλους βαθμούς και βγήκαν 17.000, αλλά δε νομίζω ότι θα πάρω τόσο. Καλό είναι πάντα να μην είμαι τόσο αισιόδοξος, γιατί η ζωή (απ' όσο έμαθα μέχρι τώρα) μόνο αναπάντεχες σφαλιάρες ξέρει να ρίχνει για όσους χαίρονται τόσο, αλλά και το να έχω (από το Γυμνάσιο μέχρι και τώρα) συνεχόμενα 18άρια, 19άρια και 20άρια στα θετικά μαθήματα δε μου λέει ότι πρέπει να είμαι τόσο ανέλπιστος.
Βέβαια θα δείξει, και ίσως να έχω άδικο, αλλά στοχεύοντας ψηλά φτάνεις τα λίγο χαμηλότερα. Στοχεύοντας χαμηλότερα, ίσως και να είσαι τυχερός ώστε να πετύχεις τα πολύ χαμηλά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.