tasosatha
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dexter08
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

tasosatha
Νεοφερμένο μέλος

nikos88
Εκκολαπτόμενο μέλος

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

anestios
Εκκολαπτόμενο μέλος

statistikos
Δραστήριο μέλος

anestios
Εκκολαπτόμενο μέλος

κωστακης
Δραστήριο μέλος

anestios
Εκκολαπτόμενο μέλος

nansu
Νεοφερμένο μέλος

την εκατσα την βαρκα

κι εγω νομιζω οτι δεν παιρνας/Φετεος θα γινουν πολλες καραμπολες γιατι οι αριστουχοι σιγουρα δεν θα περασουν στην 1η προτιμηση τους και θα πανε παρακατω συμπαρασυροντας κια λλα τμηματα πανω.Και οταν λεω αριστουχοι εννοω πανω απο 19300 πλεον.
Οι βάσεις αυτών των σχολών δεν έχουν καμία σχέση με τους αριστούχους.Όσο και να κατρακυλίσουν οι αριστούχοι δεν προλαβαίνουν να φτάσουν στις σχολές του 15-16.
mikerethymno
Νεοφερμένο μέλος

Εγω το ειδα εκει στο site και φαινεται πιο ωραιο απο το ασοε, εχει δεντρα, φοινικες, πρασινο κτλ, το αλλο ειναι ολο τουβλα και μπετα, και εκτος απο αυτο το τμημα δεν ειναι σκετη οικονομια, αλλα ειναι πιο γενικευμενο σε σχεση με την αναπτυξη, και απο οτι ακουω εχει και εκει καλη αποκατασταση για να δουλεψεις μετα
Εχουνε μεινει πεντεξι μερες για το μηχανογραφικο κι εγω ακομα δε ξερω...
mits.asoee18
Νεοφερμένο μέλος

Δε καταλαβα, τι εχει το παντειο?
Εγω το ειδα εκει στο site και φαινεται πιο ωραιο απο το ασοε, εχει δεντρα, φοινικες, πρασινο κτλ, το αλλο ειναι ολο τουβλα και μπετα, και εκτος απο αυτο το τμημα δεν ειναι σκετη οικονομια, αλλα ειναι πιο γενικευμενο σε σχεση με την αναπτυξη, και απο οτι ακουω εχει και εκει καλη αποκατασταση για να δουλεψεις μετα
Εχουνε μεινει πεντεξι μερες για το μηχανογραφικο κι εγω ακομα δε ξερω...
ειναι η κολλητη μ εκει!καλο ειναι..μια χαρα !αλλα εγω αισθανομαι ανακουφιση που ειμαι ασοεε!οι φετινεσ προβλεψεισ για το τοπα ειναι 15800 ισωσ το πιασεισ!καλη επιτυχια
Despoinaaaa
Νεοφερμένο μέλος

tasosatha
Νεοφερμένο μέλος

puma1991
Εκκολαπτόμενο μέλος

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

συμφωνω,αλλα αν δν κανω λαθος οι αποφοιτοι του συγκεκριμενου τμηματος γραφονται και στο οικοονομικο επιμελητηριο ως οικονομολογοι(?)Δλδ μην μου πειτε οτι μπορει να συγκριθει και με τα αλλα οικονομικα τμηματα της Ελλαδος?Μονο το οτι ειναι στην παντειο...τα λεει ολα!!!οικονομικο τμημα και στην παντειο??δλδ....ελεος παιδια!!!το τμημα ειναι απλα σε καλυτερη μοιρα απο ενα ΤΕΙ λογιστικης....!!!Σε καμια περιπτωση ομως δεν συγκρινεται με τα αλλα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ τμηματα της Ελλαδας!!!
tasosatha
Νεοφερμένο μέλος

Δλδ μην μου πειτε οτι μπορει να συγκριθει και με τα αλλα οικονομικα τμηματα της Ελλαδος?Μονο το οτι ειναι στην παντειο...τα λεει ολα!!!οικονομικο τμημα και στην παντειο??δλδ....ελεος παιδια!!!το τμημα ειναι απλα σε καλυτερη μοιρα απο ενα ΤΕΙ λογιστικης....!!!Σε καμια περιπτωση ομως δεν συγκρινεται με τα αλλα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ τμηματα της Ελλαδας!!!
Φυσικα και μπορει να συγκριθει με τα οικονομικα τμηματα που υπαρχουν στην επαρχεια...Εχουν τα ιδια ακριβως μαθηματα σε ενα βαθμο. Απο κει και περα το τμημα της παντειου ασχολειται και με την περιφερειακη αναπτυξη που ειναι ποιο θεωρητικο μαθημα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- spiros78
- Chris1993
- GeorgePap2003
- ioanna2007
- Greg25
- Verikoko17
- Paniklas
- Dr. Gl. Luminous
- EFAKIT
- Mathitis_tou_15
- AggelikiGr
- EFIANA
- 5tsuh1ss
- Eleni123-
- NickTheQuick
- Theo2005
- Panagiotis849
- tsiobieman
- angies
- ggl
- spring day
- Φινεύς
- Gogosps
- jimis2001
- Hased Babis
- Johnman97
- Alexecon1991
- Μπα
- Abiogenesis
- iew
- Ryuzaki
- george777
- Wonderkid
- Kostas_Athens
- flaura
- kiyoshi
- Praxis
- Helen06
- joannaΚΑ
- augustine
- Athens2002
- P.Dam.
- Giii
- Ness
- hello1234
- ΘανάσοςG4
- aggelosst9
- Scandal
- angel27_
- ivannag
- American Economist
- Meow
- SoyN
- MrHeisenberg13
- thenutritionist
- aris63
- IceCream05
- redarrow
- User2350
- Eleni03
- la loquera
- Nefpav
- theodoraooo
- Appolon
- paulkin94
- Mariahj
- Joji
- Steliosgkougkou
- Eri0611
- Dimitris2001
- Stelios725
- margik
- Pharmacist01
- Gus Roger10
- korlef
- xakounaamatata
- Annu
- AlexK9
- Chrisa
- Saer
- FRT
- Giorgos216
- diamag
- Specon
- Nala
- elewnora
- eri548
- Polipolikalos
- Λαμπρινηη
- Ziekr
- Belle26
- No name
- Greg1900
- Κλημεντίνη
- kristinbacktoschool
- SlimShady
- manos1234567
- panos007
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.