GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.866 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2023 στις 13:58 Ο GeorgePap2003: #141 22-06-23 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Alexecon1991: Το θέμα είναι ότι έχει και αρκετά μαθήματα που δεν έχουν σχέσεις με επιχειρήσεις ...πολύ λιγότερα χρηματοοικονονικά...οικονομετρία ...παίγνια κλπ κλπ Click για ανάπτυξη... Στο μεταξύ το ΤΟΠΑ έχει 3 οικονομετρίες και 3 μαθήματα που έχουν παίγνια μέσα (Μικρο2,Βιομηχανική οικονομική κ αλλο ένα δεν θυμάμαι πως το λένε)... Αρχική Δημοσίευση από Alexecon1991: τοπική ανάπτυξη, θαλάσσιος σχεδιασμός κλπ κλπ Click για ανάπτυξη... Εντωμεταξύ αυτά είναι επιλογής και αμα θες μπορείς κάλιστα να πάρεις πχ λογιστική 2 (που έχει σχέση με επιχειρήσεις) Εξάλλου έχουμε πολλά κοινά μαθήματα και (σχεδόν) το πρόγραμμα σπουδών είναι ίδιο... Αρχική Δημοσίευση από Alexecon1991: Περιφερειακή επιστήμη Click για ανάπτυξη... Ποιος σου είπε ότι η περιφερειακή επιστήμη δεν έχει σχέση με επιχειρήσεις? Η περιφερειακή επιστήμη και οι επιχειρήσεις συνδέονται αμοιβαία. Η περιφερειακή επιστήμη παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και εργαλεία για την ανάπτυξη στρατηγικών ανάπτυξης των περιφερειών, ενώ οι επιχειρήσεις συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη των περιοχών και στη δημιουργία θέσεων εργασίας. Η συνεργασία μεταξύ των δύο αυτών πεδίων μπορεί να οδηγήσει σε βιώσιμη ανάπτυξη και ευημερία για τις περιοχές και τους ανθρώπους που τις κατοικούν... Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.864 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2023 στις 17:37 Ο Dias έγραψε: #142 22-06-23 17:37 Στην Αττική έχουμε την …ευτυχία να υπάρχουν τέσσερα (4) αδελφά οικονομικά τμήματα (ένα σε κάθε πανεπιστήμιο). Αναφέρομαι στα εξής: (η σειρά αλφαβητική) ΕΚΠΑ : Τμήμα Οικονομικών Επιστημών ΟΠΑ : Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης Πάντειο : Τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης ΠΑΠΕΙ : Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης (Δεν έχω σχέση με κανένα από αυτά, άρα ελπίζω να είμαι αντικειμενικός). Υπάρχει πόλεμος μεταξύ των τμημάτων αυτών. Βασικά, μεταξύ των φοιτητών τους (και των αποφοίτων τους), αλλά και μεταξύ των διδασκόντων. Οι φοιτητές ακολουθούν την …παροιμία «Αν δεν υποστηρίξεις το Πανεπιστήμιό σου θα πέσει να σε πλακώσει». Λέγονται διάφορα, όπως: Η δική μου σχολή είναι η …καλυτερότερη, οι εργοδότες προτιμούν τη δική μου, μόνο η δική μου είναι …καθαρόαιμη οικονομική, το πτυχίο της δικής μου έχει μεγαλύτερο κύρος, η δική μου είναι υψηλότερα στις παγκόσμιες κατατάξεις, η δική μου είναι προσανατολισμένη στον κόσμο των επιχειρήσεων, στη δική μου έχουμε πιο καλά μαθήματα, εμείς ήμασταν ανέκαθεν Πανεπιστήμιο ενώ εσείς γίνατε το 1989 και πολλές άλλες ανοησίες. Εντάξει, τα λένε οι φοιτητές, αλλά σιγοντάρουν και οι καθηγητές (λόγω επιχορηγήσεων). Λοιπόν. Ψάξτε τα προγράμματα σπουδών και των τεσσάρων τμημάτων και θα δείτε ότι είναι παρόμοια. Όλα τις ίδιες προοπτικές έχουν, το ίδιο κύρος, χεστήκανε οι εργοδότες ποιο τμήμα τελειώσατε, στο εξωτερικό πουθενά δεν γίνεται διάκριση, όποια και να τελειώσετε το ίδιο μέσο θα χρειαστείτε για να προσληφθείτε στο δημόσιο και στην τράπεζα. Βέβαια, όπως είναι λογικό, κάπου υπερτερεί το ένα τμήμα και κάπου το άλλο, αλλά (κατά μέσο όρο) ίδια είναι όλα. Η βάση για τον …εμφύλιο οικονομικό πόλεμο είναι τα μόρια. Κάπου έχει περάσει ότι όσο περισσότερα μόρια εισαγωγής έχει μια σχολή, τόσο καλύτερη είναι. Προφανώς αυτό δεν ισχύει. Έχουμε φαύλο κύκλο: Αφού έχει περισσότερα μόρια βγαίνει η φήμη της καλύτερης, άρα πηγαίνουν εκεί όσοι έχουν πιο πολλά μόρια. Για να τελειώνουμε. Ας σταματήσει αυτός ο ηλίθιος πόλεμος οικονομικών σχολών. Όσοι πετυχαίνετε σε οποιοδήποτε οικονομικό τμήμα, να ξέρετε ότι όλα μια χαρά είναι. Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.864 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2023 στις 18:28 Ο Dias έγραψε: #143 23-06-23 18:28 Συμπλήρωμα προηγούμενου μηνύματος 1) Τα ίδια ισχύουν και για όλες τις οικονομικές σχολές των άλλων πόλεων. 2) ΟΛΟΙ οι απόφοιτοι ΟΛΩΝ των σχολών γράφονται στο οικονομικό επιμελητήριο. epos Νεοφερμένο μέλος Η epos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2025 στις 22:09 Η epos έγραψε: #144 09-10-25 22:09 Γεια σας! Υπάρχει κάποια ομαδική συνομιλία για πρωτοετείς ΤΟΠΑ ΠΑΝΤΕΙΟΥ?? epos Νεοφερμένο μέλος Η epos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2025 στις 23:27 Η epos έγραψε: #145 04-11-25 23:27 Ακούει κανείς???? Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.380 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2025 στις 10:24 Η Λένω έγραψε: #146 05-11-25 10:24 Αρχική Δημοσίευση από epos: Ακούει κανείς???? Click για ανάπτυξη... @American Economist @GeorgePap2003 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 158 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: korlef MariaApo Martheos donpablo giorgos5002 mel123soc Angelikaaa sophieee georgek23 thenutritionist Kafkinos Mixalis! charmander kostis76 Jauahahwiwisjs fortheloveofshizaya zaxarhh Anna1974. Vera sakplat m.b. Corfu kitty Scandal Ilikntas GeorgePap2003 spiros78 Chris1993 ioanna2007 Verikoko17 Paniklas Dr. Gl. Luminous EFAKIT Mathitis_tou_15 EFIANA 5tsuh1ss Eleni123- NickTheQuick Theo2005 Panagiotis849 tsiobieman angies ggl spring day Φινεύς Gogosps jimis2001 Johnman97 Alexecon1991 Μπα Abiogenesis iew Ryuzaki george777 Wonderkid Kostas_Athens flaura kiyoshi Praxis Helen06 joannaΚΑ augustine Lathy P.Dam. Giii Ness hello1234 ΘανάσοςG4 aggelosst9 angel27_ ivannag American Economist Meow SoyN MrHeisenberg13 aris63 IceCream05 redarrow User2350 Eleni03 la loquera Nefpav theodoraooo Appolon paulkin94 Mariahj Steliosgkougkou Eri0611 Dimitris2001 Stelios725 margik Pharmacist01 Gus Roger10 xakounaamatata Annu AlexK9 Chrisa Saer FRT Giorgos216 diamag Specon Nala elewnora eri548 Polipolikalos Λαμπρινηη Ziekr Belle26 No name Greg1900 Κλημεντίνη kristinbacktoschool SlimShady manos1234567 panos007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alexecon1991: Το θέμα είναι ότι έχει και αρκετά μαθήματα που δεν έχουν σχέσεις με επιχειρήσεις ...πολύ λιγότερα χρηματοοικονονικά...οικονομετρία ...παίγνια κλπ κλπ Click για ανάπτυξη... Στο μεταξύ το ΤΟΠΑ έχει 3 οικονομετρίες και 3 μαθήματα που έχουν παίγνια μέσα (Μικρο2,Βιομηχανική οικονομική κ αλλο ένα δεν θυμάμαι πως το λένε)... Αρχική Δημοσίευση από Alexecon1991: τοπική ανάπτυξη, θαλάσσιος σχεδιασμός κλπ κλπ Click για ανάπτυξη... Εντωμεταξύ αυτά είναι επιλογής και αμα θες μπορείς κάλιστα να πάρεις πχ λογιστική 2 (που έχει σχέση με επιχειρήσεις) Εξάλλου έχουμε πολλά κοινά μαθήματα και (σχεδόν) το πρόγραμμα σπουδών είναι ίδιο... Αρχική Δημοσίευση από Alexecon1991: Περιφερειακή επιστήμη Click για ανάπτυξη... Ποιος σου είπε ότι η περιφερειακή επιστήμη δεν έχει σχέση με επιχειρήσεις? Η περιφερειακή επιστήμη και οι επιχειρήσεις συνδέονται αμοιβαία. Η περιφερειακή επιστήμη παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και εργαλεία για την ανάπτυξη στρατηγικών ανάπτυξης των περιφερειών, ενώ οι επιχειρήσεις συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη των περιοχών και στη δημιουργία θέσεων εργασίας. Η συνεργασία μεταξύ των δύο αυτών πεδίων μπορεί να οδηγήσει σε βιώσιμη ανάπτυξη και ευημερία για τις περιοχές και τους ανθρώπους που τις κατοικούν...
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.864 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2023 στις 17:37 Ο Dias έγραψε: #142 22-06-23 17:37 Στην Αττική έχουμε την …ευτυχία να υπάρχουν τέσσερα (4) αδελφά οικονομικά τμήματα (ένα σε κάθε πανεπιστήμιο). Αναφέρομαι στα εξής: (η σειρά αλφαβητική) ΕΚΠΑ : Τμήμα Οικονομικών Επιστημών ΟΠΑ : Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης Πάντειο : Τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης ΠΑΠΕΙ : Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης (Δεν έχω σχέση με κανένα από αυτά, άρα ελπίζω να είμαι αντικειμενικός). Υπάρχει πόλεμος μεταξύ των τμημάτων αυτών. Βασικά, μεταξύ των φοιτητών τους (και των αποφοίτων τους), αλλά και μεταξύ των διδασκόντων. Οι φοιτητές ακολουθούν την …παροιμία «Αν δεν υποστηρίξεις το Πανεπιστήμιό σου θα πέσει να σε πλακώσει». Λέγονται διάφορα, όπως: Η δική μου σχολή είναι η …καλυτερότερη, οι εργοδότες προτιμούν τη δική μου, μόνο η δική μου είναι …καθαρόαιμη οικονομική, το πτυχίο της δικής μου έχει μεγαλύτερο κύρος, η δική μου είναι υψηλότερα στις παγκόσμιες κατατάξεις, η δική μου είναι προσανατολισμένη στον κόσμο των επιχειρήσεων, στη δική μου έχουμε πιο καλά μαθήματα, εμείς ήμασταν ανέκαθεν Πανεπιστήμιο ενώ εσείς γίνατε το 1989 και πολλές άλλες ανοησίες. Εντάξει, τα λένε οι φοιτητές, αλλά σιγοντάρουν και οι καθηγητές (λόγω επιχορηγήσεων). Λοιπόν. Ψάξτε τα προγράμματα σπουδών και των τεσσάρων τμημάτων και θα δείτε ότι είναι παρόμοια. Όλα τις ίδιες προοπτικές έχουν, το ίδιο κύρος, χεστήκανε οι εργοδότες ποιο τμήμα τελειώσατε, στο εξωτερικό πουθενά δεν γίνεται διάκριση, όποια και να τελειώσετε το ίδιο μέσο θα χρειαστείτε για να προσληφθείτε στο δημόσιο και στην τράπεζα. Βέβαια, όπως είναι λογικό, κάπου υπερτερεί το ένα τμήμα και κάπου το άλλο, αλλά (κατά μέσο όρο) ίδια είναι όλα. Η βάση για τον …εμφύλιο οικονομικό πόλεμο είναι τα μόρια. Κάπου έχει περάσει ότι όσο περισσότερα μόρια εισαγωγής έχει μια σχολή, τόσο καλύτερη είναι. Προφανώς αυτό δεν ισχύει. Έχουμε φαύλο κύκλο: Αφού έχει περισσότερα μόρια βγαίνει η φήμη της καλύτερης, άρα πηγαίνουν εκεί όσοι έχουν πιο πολλά μόρια. Για να τελειώνουμε. Ας σταματήσει αυτός ο ηλίθιος πόλεμος οικονομικών σχολών. Όσοι πετυχαίνετε σε οποιοδήποτε οικονομικό τμήμα, να ξέρετε ότι όλα μια χαρά είναι. Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.864 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2023 στις 18:28 Ο Dias έγραψε: #143 23-06-23 18:28 Συμπλήρωμα προηγούμενου μηνύματος 1) Τα ίδια ισχύουν και για όλες τις οικονομικές σχολές των άλλων πόλεων. 2) ΟΛΟΙ οι απόφοιτοι ΟΛΩΝ των σχολών γράφονται στο οικονομικό επιμελητήριο. epos Νεοφερμένο μέλος Η epos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2025 στις 22:09 Η epos έγραψε: #144 09-10-25 22:09 Γεια σας! Υπάρχει κάποια ομαδική συνομιλία για πρωτοετείς ΤΟΠΑ ΠΑΝΤΕΙΟΥ?? epos Νεοφερμένο μέλος Η epos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2025 στις 23:27 Η epos έγραψε: #145 04-11-25 23:27 Ακούει κανείς???? Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.380 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2025 στις 10:24 Η Λένω έγραψε: #146 05-11-25 10:24 Αρχική Δημοσίευση από epos: Ακούει κανείς???? Click για ανάπτυξη... @American Economist @GeorgePap2003 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 158 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: korlef MariaApo Martheos donpablo giorgos5002 mel123soc Angelikaaa sophieee georgek23 thenutritionist Kafkinos Mixalis! charmander kostis76 Jauahahwiwisjs fortheloveofshizaya zaxarhh Anna1974. Vera sakplat m.b. Corfu kitty Scandal Ilikntas GeorgePap2003 spiros78 Chris1993 ioanna2007 Verikoko17 Paniklas Dr. Gl. Luminous EFAKIT Mathitis_tou_15 EFIANA 5tsuh1ss Eleni123- NickTheQuick Theo2005 Panagiotis849 tsiobieman angies ggl spring day Φινεύς Gogosps jimis2001 Johnman97 Alexecon1991 Μπα Abiogenesis iew Ryuzaki george777 Wonderkid Kostas_Athens flaura kiyoshi Praxis Helen06 joannaΚΑ augustine Lathy P.Dam. Giii Ness hello1234 ΘανάσοςG4 aggelosst9 angel27_ ivannag American Economist Meow SoyN MrHeisenberg13 aris63 IceCream05 redarrow User2350 Eleni03 la loquera Nefpav theodoraooo Appolon paulkin94 Mariahj Steliosgkougkou Eri0611 Dimitris2001 Stelios725 margik Pharmacist01 Gus Roger10 xakounaamatata Annu AlexK9 Chrisa Saer FRT Giorgos216 diamag Specon Nala elewnora eri548 Polipolikalos Λαμπρινηη Ziekr Belle26 No name Greg1900 Κλημεντίνη kristinbacktoschool SlimShady manos1234567 panos007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στην Αττική έχουμε την …ευτυχία να υπάρχουν τέσσερα (4) αδελφά οικονομικά τμήματα (ένα σε κάθε πανεπιστήμιο). Αναφέρομαι στα εξής: (η σειρά αλφαβητική) ΕΚΠΑ : Τμήμα Οικονομικών Επιστημών ΟΠΑ : Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης Πάντειο : Τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης ΠΑΠΕΙ : Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης (Δεν έχω σχέση με κανένα από αυτά, άρα ελπίζω να είμαι αντικειμενικός). Υπάρχει πόλεμος μεταξύ των τμημάτων αυτών. Βασικά, μεταξύ των φοιτητών τους (και των αποφοίτων τους), αλλά και μεταξύ των διδασκόντων. Οι φοιτητές ακολουθούν την …παροιμία «Αν δεν υποστηρίξεις το Πανεπιστήμιό σου θα πέσει να σε πλακώσει». Λέγονται διάφορα, όπως: Η δική μου σχολή είναι η …καλυτερότερη, οι εργοδότες προτιμούν τη δική μου, μόνο η δική μου είναι …καθαρόαιμη οικονομική, το πτυχίο της δικής μου έχει μεγαλύτερο κύρος, η δική μου είναι υψηλότερα στις παγκόσμιες κατατάξεις, η δική μου είναι προσανατολισμένη στον κόσμο των επιχειρήσεων, στη δική μου έχουμε πιο καλά μαθήματα, εμείς ήμασταν ανέκαθεν Πανεπιστήμιο ενώ εσείς γίνατε το 1989 και πολλές άλλες ανοησίες. Εντάξει, τα λένε οι φοιτητές, αλλά σιγοντάρουν και οι καθηγητές (λόγω επιχορηγήσεων). Λοιπόν. Ψάξτε τα προγράμματα σπουδών και των τεσσάρων τμημάτων και θα δείτε ότι είναι παρόμοια. Όλα τις ίδιες προοπτικές έχουν, το ίδιο κύρος, χεστήκανε οι εργοδότες ποιο τμήμα τελειώσατε, στο εξωτερικό πουθενά δεν γίνεται διάκριση, όποια και να τελειώσετε το ίδιο μέσο θα χρειαστείτε για να προσληφθείτε στο δημόσιο και στην τράπεζα. Βέβαια, όπως είναι λογικό, κάπου υπερτερεί το ένα τμήμα και κάπου το άλλο, αλλά (κατά μέσο όρο) ίδια είναι όλα. Η βάση για τον …εμφύλιο οικονομικό πόλεμο είναι τα μόρια. Κάπου έχει περάσει ότι όσο περισσότερα μόρια εισαγωγής έχει μια σχολή, τόσο καλύτερη είναι. Προφανώς αυτό δεν ισχύει. Έχουμε φαύλο κύκλο: Αφού έχει περισσότερα μόρια βγαίνει η φήμη της καλύτερης, άρα πηγαίνουν εκεί όσοι έχουν πιο πολλά μόρια. Για να τελειώνουμε. Ας σταματήσει αυτός ο ηλίθιος πόλεμος οικονομικών σχολών. Όσοι πετυχαίνετε σε οποιοδήποτε οικονομικό τμήμα, να ξέρετε ότι όλα μια χαρά είναι. Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.864 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2023 στις 18:28 Ο Dias έγραψε: #143 23-06-23 18:28 Συμπλήρωμα προηγούμενου μηνύματος 1) Τα ίδια ισχύουν και για όλες τις οικονομικές σχολές των άλλων πόλεων. 2) ΟΛΟΙ οι απόφοιτοι ΟΛΩΝ των σχολών γράφονται στο οικονομικό επιμελητήριο. epos Νεοφερμένο μέλος Η epos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2025 στις 22:09 Η epos έγραψε: #144 09-10-25 22:09 Γεια σας! Υπάρχει κάποια ομαδική συνομιλία για πρωτοετείς ΤΟΠΑ ΠΑΝΤΕΙΟΥ?? epos Νεοφερμένο μέλος Η epos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2025 στις 23:27 Η epos έγραψε: #145 04-11-25 23:27 Ακούει κανείς???? Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.380 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2025 στις 10:24 Η Λένω έγραψε: #146 05-11-25 10:24 Αρχική Δημοσίευση από epos: Ακούει κανείς???? Click για ανάπτυξη... @American Economist @GeorgePap2003 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 158 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: korlef MariaApo Martheos donpablo giorgos5002 mel123soc Angelikaaa sophieee georgek23 thenutritionist Kafkinos Mixalis! charmander kostis76 Jauahahwiwisjs fortheloveofshizaya zaxarhh Anna1974. Vera sakplat m.b. Corfu kitty Scandal Ilikntas GeorgePap2003 spiros78 Chris1993 ioanna2007 Verikoko17 Paniklas Dr. Gl. Luminous EFAKIT Mathitis_tou_15 EFIANA 5tsuh1ss Eleni123- NickTheQuick Theo2005 Panagiotis849 tsiobieman angies ggl spring day Φινεύς Gogosps jimis2001 Johnman97 Alexecon1991 Μπα Abiogenesis iew Ryuzaki george777 Wonderkid Kostas_Athens flaura kiyoshi Praxis Helen06 joannaΚΑ augustine Lathy P.Dam. Giii Ness hello1234 ΘανάσοςG4 aggelosst9 angel27_ ivannag American Economist Meow SoyN MrHeisenberg13 aris63 IceCream05 redarrow User2350 Eleni03 la loquera Nefpav theodoraooo Appolon paulkin94 Mariahj Steliosgkougkou Eri0611 Dimitris2001 Stelios725 margik Pharmacist01 Gus Roger10 xakounaamatata Annu AlexK9 Chrisa Saer FRT Giorgos216 diamag Specon Nala elewnora eri548 Polipolikalos Λαμπρινηη Ziekr Belle26 No name Greg1900 Κλημεντίνη kristinbacktoschool SlimShady manos1234567 panos007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συμπλήρωμα προηγούμενου μηνύματος 1) Τα ίδια ισχύουν και για όλες τις οικονομικές σχολές των άλλων πόλεων. 2) ΟΛΟΙ οι απόφοιτοι ΟΛΩΝ των σχολών γράφονται στο οικονομικό επιμελητήριο.
epos Νεοφερμένο μέλος Η epos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2025 στις 22:09 Η epos έγραψε: #144 09-10-25 22:09 Γεια σας! Υπάρχει κάποια ομαδική συνομιλία για πρωτοετείς ΤΟΠΑ ΠΑΝΤΕΙΟΥ?? epos Νεοφερμένο μέλος Η epos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2025 στις 23:27 Η epos έγραψε: #145 04-11-25 23:27 Ακούει κανείς???? Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.380 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2025 στις 10:24 Η Λένω έγραψε: #146 05-11-25 10:24 Αρχική Δημοσίευση από epos: Ακούει κανείς???? Click για ανάπτυξη... @American Economist @GeorgePap2003 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 158 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: korlef MariaApo Martheos donpablo giorgos5002 mel123soc Angelikaaa sophieee georgek23 thenutritionist Kafkinos Mixalis! charmander kostis76 Jauahahwiwisjs fortheloveofshizaya zaxarhh Anna1974. Vera sakplat m.b. Corfu kitty Scandal Ilikntas GeorgePap2003 spiros78 Chris1993 ioanna2007 Verikoko17 Paniklas Dr. Gl. Luminous EFAKIT Mathitis_tou_15 EFIANA 5tsuh1ss Eleni123- NickTheQuick Theo2005 Panagiotis849 tsiobieman angies ggl spring day Φινεύς Gogosps jimis2001 Johnman97 Alexecon1991 Μπα Abiogenesis iew Ryuzaki george777 Wonderkid Kostas_Athens flaura kiyoshi Praxis Helen06 joannaΚΑ augustine Lathy P.Dam. Giii Ness hello1234 ΘανάσοςG4 aggelosst9 angel27_ ivannag American Economist Meow SoyN MrHeisenberg13 aris63 IceCream05 redarrow User2350 Eleni03 la loquera Nefpav theodoraooo Appolon paulkin94 Mariahj Steliosgkougkou Eri0611 Dimitris2001 Stelios725 margik Pharmacist01 Gus Roger10 xakounaamatata Annu AlexK9 Chrisa Saer FRT Giorgos216 diamag Specon Nala elewnora eri548 Polipolikalos Λαμπρινηη Ziekr Belle26 No name Greg1900 Κλημεντίνη kristinbacktoschool SlimShady manos1234567 panos007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
epos Νεοφερμένο μέλος Η epos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2025 στις 23:27 Η epos έγραψε: #145 04-11-25 23:27 Ακούει κανείς???? Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.380 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2025 στις 10:24 Η Λένω έγραψε: #146 05-11-25 10:24 Αρχική Δημοσίευση από epos: Ακούει κανείς???? Click για ανάπτυξη... @American Economist @GeorgePap2003 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.380 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2025 στις 10:24 Η Λένω έγραψε: #146 05-11-25 10:24 Αρχική Δημοσίευση από epos: Ακούει κανείς???? Click για ανάπτυξη... @American Economist @GeorgePap2003
Αρχική Δημοσίευση από epos: Ακούει κανείς???? Click για ανάπτυξη... @American Economist @GeorgePap2003