statakos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άρα mazin άκυρο το προηγούμενο post μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mazin
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι όντως, έχεις δίκιο. Μόνο 2-3 μαθήματα έχει στο e-class το ΔΕΤ. Τί μαθαίνει κανείς ...
Άρα mazin άκυρο το προηγούμενο post μου.![]()
hehehe ok !!!
τότε κάτι γενικό ο κωδικός και το username είναι αυτά που μας έχουν δώσει σε ένα φάκελο σωστά???
γιατί προσπαθώ να μπω και δεν ..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elenikappa
Νεοφερμένο μέλος
Παιδια χρειάζομαι μια βοήθεια.
Θέλω να μάθω αμα τα τμηματα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών εχουν μάθήματα στα οποία η παρακολούθησεί τους ειναι υποχρεωτική. Δηλαδή αν έχουν απουσίες.
Ευχαριστώ πολυ
Όσα μαθήματα έχουν εργαστήρια (Η/Υ) είναι υποχρεωτικά και παίρνονται παρουσίες..Π.χ. εγώ ήμουν ΟΔΕ κατεύθυνση Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης και είχαμε πολλά τέτοια μαθήματα..Επίσης να ξέρεις ότι μαθήματα όπως η λογιστική δεν περνιούνται χωρίς παρακολούθηση κι ας μην έχουν απουσίες..

nulispa
Νεοφερμένο μέλος
geogytheio
Νεοφερμένο μέλος
Αλέξανδρος31750
Νεοφερμένο μέλος
mazin
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά τα πάσοβγήκανε η μπα ακόμα??
ναι την τεταρτη με την παρουσιαση (για το δετ μιλαω δεν ξερω για τουσ υπολοιπους αλλα μαλλον )
Αλέξανδρος31750
Νεοφερμένο μέλος
helllo_kitty
Νεοφερμένο μέλος
mazin
Εκκολαπτόμενο μέλος
τις χρειάζομαι για αύριο.
_kelly_
Νεοφερμένο μέλος
Ερώτηση προς τους φοιτητές της οδε. Στο μάθημα της ξένης γλώσσας υπάρχουν "ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ" και "ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΧΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΣ 2006-2007" , εγώ στο δεύτερο θα πάω? please πείτε μου γιατί αύριο αρχίζουν τα Αγγλικά κ δεν ξέρω αν πρέπει να πάω ή όχι. Επίσης, η ξένη γλώσσα που είναι μάθημα επιλογής πρέπει να δηλώσω πρώτα ποια θέλω για να πάω ή πάω κ χωρίς να έχω δηλώσει την επιλογή μου?
νομιζω εμεις θα κανουμε το επιχειρησιακη αλληλογραφια στην ξενη γλωσσα(αγγλικα) το αλλο ειναι για παλιους φοιτητες!
helllo_kitty
Νεοφερμένο μέλος
νομιζω εμεις θα κανουμε το επιχειρησιακη αλληλογραφια στην ξενη γλωσσα(αγγλικα) το αλλο ειναι για παλιους φοιτητες!
Α, ωραία, άρα έχουμε άυριο Αγγλικά. Πρώτο μάθημα για μένα

:thanks:
_kelly_
Νεοφερμένο μέλος
Α, ωραία, άρα έχουμε άυριο Αγγλικά. Πρώτο μάθημα για μένα
:thanks:
και για μενα!!!να δουμε τι θα δουμε...
Pouleles
Εκκολαπτόμενο μέλος

!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
::Forg0tt3n::
Εκκολαπτόμενο μέλος
_kelly_
Νεοφερμένο μέλος
ετσι πηγαινται αγγλικα γατακια!!
και οχι μονο πηγαμε αλλα ηταν και γεματο...

ε πρωτη βδομαδα ειναι σιγα σιγα...

helllo_kitty
Νεοφερμένο μέλος
και οχι μονο πηγαμε αλλα ηταν και γεματο...
ε πρωτη βδομαδα ειναι σιγα σιγα...![]()
Ακριβώς! Ωραίο μου φάνηκε το μάθημα όμως, μ'άρεσε η καθηγήτρια.

Τώρα μένει να δούμε και για τα άλλα μαθήματα...

_kelly_
Νεοφερμένο μέλος
Ακριβώς! Ωραίο μου φάνηκε το μάθημα όμως, μ'άρεσε η καθηγήτρια.
Τώρα μένει να δούμε και για τα άλλα μαθήματα...![]()
ναι οντως ειχε πλακα η αγγλικου,εκανε πολυ καλο μαθημα!!!
για να δουμε αυριο και μικροοικονομικη....
Pouleles
Εκκολαπτόμενο μέλος

_kelly_
Νεοφερμένο μέλος
μικροοικονομικη ποια εχετε ?βεντουρα?![]()
καποιον μπουρλακη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 179 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- m.b.
- foxypup
- Alexx7
- NickTen
- Totreno
- Corfu kitty
- ioanna2007
- Verikoko17
- EFAKIT
- mtala
- Helen06
- Mathitis_tou_15
- AggelikiGr
- γκολφ
- aris63
- KALA1
- panaman
- UserGr2023
- jimis2001
- flaura
- Scandal
- Giii
- ag97
- mimikos
- akouts
- Deadly_sorrowX
- Panagiotis849
- Steliosalm
- GeorgePap2003
- johnsala
- ggl
- Joji
- Χάρις
- Hased Babis
- thenutritionist
- korlef
- Nala
- Ioanna98
- Τρελας123
- tsiobieman
- Ziekr
- KingOfPop
- oups
- giwrgos00
- Gggu
- Nikos05
- johnietraf
- Dionyshs1
- diamag
- Chrisa
- abc1234
- alextheo
- FRT
- Anestis123
- γιαννης185
- mike741
- Devid
- το κοριτσι του μαη
- SlimShady
- Viedo
- Eri0611
- Kostis-Palamas
- Paragontas7000
- george777
- stefan
- constansn
- paulkin94
- Specon
- Ziggy 1
- ale
- Unboxholics
- Citylights
- Turtlestar
- voοdoο
- clevercat
- kwstaseL
- Konstantinos4
- Dei Gratia
- ρενακι 13
- Jimmy20
- DonaeB
- eri548
- the.notorious
- Αριάνα123
- Polipolikalos
- Belle26
- leo41
- Λαμπρινηη
- J.Cameron
- MarcoReus
- Kleanth
- Κλημεντίνη
- ΠΕΤΕ
- Lathy
- hirasawayui
- Monster Hunter
- Nefiki
- mechaniceng
- Trolling Stones
- stamoul1s
- fretoe
- Stelios725
- ckotsakos
- antoniskazz
- cel123
- kristinbacktoschool
- notis_19
- Stroka
- Rene2004
- Dimitris2001
- lnesb
- χημεια4λαιφ
- fmarulezkd
- Kostakis45
- ΘανάσοςG4
- Mukumbura
- alexrami
- Φινεύς
- tasost
- Θανασης Α.
- igeorgeoikonomo
- Bgpanos
- charmander
- DiCafrio
- Αλκης Κ.
- Giorno
- Johnman97
- civilian
- the purge
- aggelosst9
- harisk18
- bvb09
- Reik
- Marskr
- ChGeorge
- GiorgosAsi
- tslef8
- mitsakos
- Thanos_D
- Earendil
- giorgos99
- American Economist
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki