Αποψη σου φιλε.Εγω ξερω παρα πολλους που ειναι ευχαριστιμενοι με το τμημα και με πολυ καλα μεταπτυχιακα απο εξωτερικο(LSE,LBS) αργοτερα.Οποτε η θεωρεια σου μου φαινεται μαλλον αβασιμη.Και επειδη απ οτι μου φαινεται δν εχεις ιδεα απο τον κλαδο της διοικησης επιχειρησεων ενας καλος manager πρεπει να εχει γενικες γνωσεις(μαρκετινγκ,λογιστικη,χρηματοικονομικα,πληροφορικη) απο ολα και να μην ειναι εξειδικευμενος σε κατι καθως επισης να μπορει ν αναπτυξει στρατιγικη σκεψη που δυστυχως σημερα πολλες επιχειρησεις αγνοουν.Πετυχημενοι manager (και μιλω για μεγαλες επιχειρησεις)αμα διαβασεις οποιοδηποτε βιβλιο θα καταλαβεις οτι ουσιαστικα δν ειχαν καποια ειδικευση σε καποιον τομεα(απλα διεθεταν βασικες γνωσεις σε ολα).Οποτε αμα δεν ξερεις πανω στον τομεα της διοικησης ασε τα σχολια.Το προβλημα ειναι οτι πολλοι εδω στην Ελλαδα (και το εχω προσωπικα παρατηρησει) δεν εχουν ξεκαθαρισει πραγματικα την διαφορα μεταξυ ενος manager και ενος χρηματοικονομικου αναλυτη και τινουν να παντρεψουν 2 τελειως διαφορετικες εννοιες.Επισης προβλημα σε καθε σχολη διοικησης ειναι οτι δεν υπαρχουν στην Ελλαδα μεγαλες επιχειρησεις για να τους αξιοποιησουν καταλληλος.Αμα εννοεις αυτο θα συμφωνησω απολυτα.