crimsonrose
Νεοφερμένο μέλος

Θα δω..Βασικά έχεις δίκιο..πο σεχω συμπαθήσει πάρα πολύ...ελπίζω του χρόνου να κάνουμε παρ΄΄εα στην ΑΣΟΕΕ...λέω να περάσω αύριο μεθαύριο να πάρω κάνα ενημερωτικό φυλλάδιο για τα τμήματα και γενικά για το πανεπιστήμιο..μπορώ έτσι??εννοώ υπάρχουν ενημερωτικά φυλλάδια??
Ενημερωτικα φυλλαδια λογικά θα υπάρχουν απλα δεν ξερω κατα πόσο θα είναι ανοιχτες οι γραμματειες λογω εξεταστικής. Πληροφορίες για το ΔΕΤ μπορεις να βρεις στο www.dmst.aueb.gr και γενικα για το ΟΠΑ στο https://www.aueb.gr. Οσο για την παρέα ευχαρίστως!!!Αν μπεις πες μ αν βρήκες φυλλάδια αλλιως να ψαξω μηπως βρω εγω κατι και το περάσω στο scanner
-----------------------------------------
Ενημερωτικα φυλλαδια λογικά θα υπάρχουν απλα δεν ξερω κατα πόσο θα είναι ανοιχτες οι γραμματειες λογω εξεταστικής. Πληροφορίες για το ΔΕΤ μπορεις να βρεις στο www.dmst.aueb.gr και γενικα για το ΟΠΑ στο https://www.aueb.gr. Οσο για την παρέα ευχαρίστως!!!Αν μπεις πες μ αν βρήκες φυλλάδια αλλιως να ψαξω μηπως βρω εγω κατι και το περάσω στο scanner
Α ξεχασα αν μπεις στη σελίδα του ΟΠΑ πηγαινε καω κατω εκει που λεει ενημερωτικο φυλλαδιο για τους μαθητες λυκειου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dexter08
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αλέξανδρος31750
Νεοφερμένο μέλος

conundrum
Νεοφερμένο μέλος

Basil_mbc
Νεοφερμένο μέλος

sudoku09
Νεοφερμένο μέλος

crimsonrose
Νεοφερμένο μέλος

alfisti
Νεοφερμένο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

κωστακης
Δραστήριο μέλος

ποια η διαφορα του καποδιστριακουαπο της ασσοε και του παπει?
Iliaso
Περιβόητο μέλος

κωστακης
Δραστήριο μέλος

ποια ηδιαφορα στο επιπεδο σπουδων της ασσοε παπει και νομικησ.αναφερομαι για τησ οικονομικης επιστημησ
Αλέξανδρος31750
Νεοφερμένο μέλος

Ναι κοιταξα αυτα που μου ειπες...περασα και απο τη σχολη αλλα οι γραματειες ηταν κλειστες...παντως μαρεσε πολυ..πως τα πας με την εξεταστικη???Τελικα δεν μ ειπες βρήκες ενημερωτικο υλικο για το προγραμμα σπουδων?
statistikos
Δραστήριο μέλος

Έχω παρατηρήσει οτι πολλά άτομα απο το φόρουμ είναι στα οικονομικά τμήματα.Βασικά απευθύνομαι σε όσους είναι στο ΟΠΑ...Ποιό θεωρείτε ως το καλύτερο τμήμα και βασικ΄΄α πιο ενδταφέρον.Π.χ αν δηλώσω το ΔΕΟΣ θα έχω πρόβλημα να βρω δουλειά ως οικονομολόγος ή το μάρκετινγ...Ευχαριστώ εκ των προτέρον
Το τμήμα Στατιστικής ΟΠΑ έχει επαγγελματική αποκατάσταση σχεδόν 100% βάσει των τελευταίων ερευνών. Γίνεσαι δεκτός σε οποιοδήποτε μάστερ θες ακόμα και με 6 (λόγω καλών μαθηματικών), είστε πολύ λίγοι απόφοιτοι, και ακολουθείς όποια κατεύθυνση θες. Πληροφορική, Μαρκετινγκ, Διοίκηση Επιχειρήσεων, κτλ... Το θέμα είναι ότι είναι στο 2ο πεδίο και ότι θες καλό μαθηματικό υπόβαθρο. Εγώ προσωπικά τελείωσα το 2005 και δεν ξέρω ούτε έναν συμφοιτητή μου χωρίς δουλειά. Απλά είναι απαιτητικό τμηματάκι. Αν θες κάτι πιο χαλαρό ΟΔΕ ή Μάρκετινγκ. Αλλά και πιο δύσκολα δουλειά...
statistikos
Δραστήριο μέλος

γεια σας...βγαζω 18492 μορια και ηθελα να δηλωσω λοχρη αθηνας αλλα μαλλον δεν περναω.ωστοσο πολλοι μου λενε να παω ΟΔΕ γιατι εχει παρα πολυ καλες προοπτικες και να παρω την κατευθυνση λογιστικης και χρηματοδοτικης...υπαρχει βεβαια και η κατευθυνση μαρκετινγκ.Ξέρει κανεις να μου πει γι αυτα?και αν η κατευθυνση μαρκετινγκ εχει προοπτικες? υπαρχει καποιος απο τη σχολη ?
Πολύ καλό το ΟΠΑ, τα τμήματα ΟΔΕ και Μάρκετινγκ πολύ εύκολα αν θες να περάσεις καλά αλλά βγαίνεις με κουκουρούκου γνώσεις. Αν δεν θέλεις δημόσιο, μην πας σε αυτές τις σχολές. Μην κοιτάς που έχουν μεγάλες βάσεις, τα παιδιά δεν ξέρουν. Μάρκετινγκ και ΟΔΕ είναι για μεταπτυχιακά, όχι για πρώτο πτυχίο. Τεράστια ανεργία.
sudoku09
Νεοφερμένο μέλος

statistikos
Δραστήριο μέλος

φιλε "στατιστικε" ελεγα πρωτα να δηλωσω λοχρη αλλα περισυ ειχε 18474 νομιζω και εικαζοντας οτι θα ανεβουν οι βασεις στα οικονομικα λογω των καλων επιδοσεων φετος σε αοθ και μγπ μαλλον δε περναω...σιγουρα αυτη ειναι η πρωτη επιλογη μου...μετα θα δηλωσω οδε αθηνα και πειραια.μετα οκονομικων επιστημων..μηπως εσυ εχεις μια διαφορετικη σειρα να μου προτεινεις...;δεδομενου οτι δε με ενδιαφερει τοσο το δημοσιο,οτι θα κανω οπου και να παω μεταπτυχιακο,οτι θελω αθηνα ...και οτι ξερω 4 γλωσσες (απο χομπι βασικα)τις οποιες θα μπορουσα ωστοσο να πληθυνω και να τις χρησιμοποιησω κ επαγγελματικα αν χρειαστει, μαζι με ενα χαρτι στους Η/Υ...εσυ τι θα ελεγες..;ευχαριστω...
Τα πράγματα είναι απλά. Τελείωσα ΑΣΟΕΕ το 2005 και είμαι στην αγορά εργασίας 3 χρόνια. Ότι πτυχίο σε οικονομική κατεύθυνση κι αν πάρεις, σκούρα τα πράγματα. Και ο λόγος; 10 ΑΕΙ, 20 ΤΕΙ 300 ιδιωτικές σχολές. Η αγορά εργασίας το ΟΔΕ και το Μάρκετινγκ γελάει μόλις τα ακούει. Και ο λόγος είναι γιατί πρακτικά τα παιδιά δεν μαθαίνουν τίποτα. Ένας του Μάρκετινγκ έχει μάθει 5 πράγματα και δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο. Του ΟΔΕ έχει μάθει λίγο απ'όλα αλλά τελικά δεν ξέρει κάτι καλά. Όσο πιο ποσοτικοποιήσιμο είναι το τμήμα σου, τόσο πιο εύκολα κάνεις μεταπτυχιακά και τόσο πιο εύκολα βρίσκεις δουλειά. Σαφέστατα οικονομικών επιστημών και ΛΟΓΧΡΗ είναι ανώτερα τμήματα. Σημασία έχει να φύγεις με κάποια εφόδια από την σχολή. Ξέρεις πόσοι έχουν τελειώσει ΟΔΕ και Μάρκετινγκ; Η μισή Ελλάδα. Το μάρκετινγκ της ΑΣΟΕΕ, που θεωρείται το καλύτερο κάνει 2 μαθήματα Στατιστικής (γιατί είναι δύσκολα τα μαθηματικά για τους Θεωρητικούς) και τους μαθαίνουν τα βασικά στο SPSS. Που να ζητήσουν αυτοί δουλειά έξω;Ούτε έρευνα Μάρκετινγκ δεν ξέρουν. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά μιλώ για τον κανόνα. Όταν πέρναγα interview, τους ξεφτιλίζαν μπροστά μου. Μάρκετινγκ στην Ελλάδα μόνο το Deree έχει κονέ και τους βολεύει. Δυστυχώς...
Pavlitos
Δραστήριο μέλος

Τα πράγματα είναι απλά. Τελείωσα ΑΣΟΕΕ το 2005 και είμαι στην αγορά εργασίας 3 χρόνια. Ότι πτυχίο σε οικονομική κατεύθυνση κι αν πάρεις, σκούρα τα πράγματα. Και ο λόγος; 10 ΑΕΙ, 20 ΤΕΙ 300 ιδιωτικές σχολές. Η αγορά εργασίας το ΟΔΕ και το Μάρκετινγκ γελάει μόλις τα ακούει. Και ο λόγος είναι γιατί πρακτικά τα παιδιά δεν μαθαίνουν τίποτα. Ένας του Μάρκετινγκ έχει μάθει 5 πράγματα και δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο. Του ΟΔΕ έχει μάθει λίγο απ'όλα αλλά τελικά δεν ξέρει κάτι καλά. Όσο πιο ποσοτικοποιήσιμο είναι το τμήμα σου, τόσο πιο εύκολα κάνεις μεταπτυχιακά και τόσο πιο εύκολα βρίσκεις δουλειά. Σαφέστατα οικονομικών επιστημών και ΛΟΓΧΡΗ είναι ανώτερα τμήματα. Σημασία έχει να φύγεις με κάποια εφόδια από την σχολή. Ξέρεις πόσοι έχουν τελειώσει ΟΔΕ και Μάρκετινγκ; Η μισή Ελλάδα. Το μάρκετινγκ της ΑΣΟΕΕ, που θεωρείται το καλύτερο κάνει 2 μαθήματα Στατιστικής (γιατί είναι δύσκολα τα μαθηματικά για τους Θεωρητικούς) και τους μαθαίνουν τα βασικά στο SPSS. Που να ζητήσουν αυτοί δουλειά έξω;Ούτε έρευνα Μάρκετινγκ δεν ξέρουν. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά μιλώ για τον κανόνα. Όταν πέρναγα interview, τους ξεφτιλίζαν μπροστά μου. Μάρκετινγκ στην Ελλάδα μόνο το Deree έχει κονέ και τους βολεύει. Δυστυχώς...
Ποια είναι η γνώμη σου για το ΔΕΤ;
κωστακης
Δραστήριο μέλος

sudoku09
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- NickTen
- Totreno
- Corfu kitty
- ioanna2007
- Verikoko17
- EFAKIT
- mtala
- Helen06
- Mathitis_tou_15
- AggelikiGr
- γκολφ
- aris63
- KALA1
- panaman
- UserGr2023
- jimis2001
- flaura
- Scandal
- Giii
- ag97
- mimikos
- akouts
- Deadly_sorrowX
- Panagiotis849
- Steliosalm
- GeorgePap2003
- johnsala
- ggl
- Joji
- Χάρις
- Hased Babis
- thenutritionist
- korlef
- Nala
- Ioanna98
- Τρελας123
- tsiobieman
- Ziekr
- KingOfPop
- oups
- giwrgos00
- Gggu
- Nikos05
- johnietraf
- Dionyshs1
- diamag
- Chrisa
- abc1234
- alextheo
- FRT
- Anestis123
- γιαννης185
- mike741
- Devid
- το κοριτσι του μαη
- SlimShady
- Viedo
- Eri0611
- Kostis-Palamas
- Paragontas7000
- george777
- stefan
- constansn
- paulkin94
- Specon
- Ziggy 1
- ale
- Unboxholics
- Citylights
- Turtlestar
- VouDou
- clevercat
- kwstaseL
- Konstantinos4
- Dei Gratia
- ρενακι 13
- Jimmy20
- DonaeB
- eri548
- the.notorious
- Αριάνα123
- Polipolikalos
- Belle26
- leo41
- Λαμπρινηη
- J.Cameron
- MarcoReus
- Kleanth
- Κλημεντίνη
- ΠΕΤΕ
- Athens2002
- hirasawayui
- Monster Hunter
- Nefiki
- mechaniceng
- Trolling Stones
- stamoul1s
- fretoe
- Stelios725
- ckotsakos
- antoniskazz
- cel123
- kristinbacktoschool
- notis_19
- Stroka
- Rene2004
- Dimitris2001
- lnesb
- χημεια4λαιφ
- fmarulezkd
- Kostakis45
- ΘανάσοςG4
- Mukumbura
- alexrami
- Φινεύς
- tasost
- Θανασης Α.
- igeorgeoikonomo
- Bgpanos
- charmander
- DiCafrio
- Αλκης Κ.
- Giorno
- Johnman97
- civilian
- the purge
- aggelosst9
- harisk18
- bvb09
- Reik
- Marskr
- ChGeorge
- GiorgosAsi
- tslef8
- mitsakos
- Thanos_D
- Earendil
- giorgos99
- American Economist
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.