koufontinas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alex0077
Νεοφερμένο μέλος

span.jajahWrapper { font-size:1em; color:#B11196; text-decoration:underline; } a.jajahLink { color:#000000; text-decoration:none; } span.jajahInLink:hover { background-color:#B11196; }
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
heyday
Νεοφερμένο μέλος

τι να σας πω ρε παιδες εγω το χω πει δεν εχω προβλημα!!!μονο που αν το κανουμε σαββατο εγω θα μπορω το βραδακι,οχι το απογευμα...την παρασκευη παλι δεν εχω προβλημα με την ωρα...οσο για το μερος τι να σας πω...προσωπικη μου εκτιμηση οτι ειναι καλυτερο να πουμε καπου κεντρο...τι λετε?Ναι, αλλά που? και τι ώρα??
Wolly
Εκκολαπτόμενο μέλος

τι να σας πω ρε παιδες εγω το χω πει δεν εχω προβλημα!!!μονο που αν το κανουμε σαββατο εγω θα μπορω το βραδακι,οχι το απογευμα...την παρασκευη παλι δεν εχω προβλημα με την ωρα...οσο για το μερος τι να σας πω...προσωπικη μου εκτιμηση οτι ειναι καλυτερο να πουμε καπου κεντρο...τι λετε?
Καλύτερα κέντρο ή καπου εκεί κοντά!
Alex0077
Νεοφερμένο μέλος

heyday
Νεοφερμένο μέλος

Alex0077
Νεοφερμένο μέλος

Να ρωτήσω κάτι να ξέρει κανείς? Είμαι 2ερο ΟΔΕ εξάμηνο.. Ως υποχρεωτικά μαθήματα σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών έχω 4 μαθήματα.. Μπορώ να επιλέξω άλλα 3 και από άλλα στη λίστα? Νμζ μέγιστος αριθμός είναι 7 ?
Επίσης ποια βιβλία να επιλέξω αν ξέρει κανείς ? Να μυρίσω τα νύχια μου ποια είναι καλύτερα? Έλεος...

span.jajahWrapper { font-size:1em; color:#B11196; text-decoration:underline; } a.jajahLink { color:#000000; text-decoration:none; } span.jajahInLink:hover { background-color:#B11196; }
clementine30376
Νεοφερμένο μέλος

Είμαι ακόμα μια πρωτοετής δεοσίτισσα και εγώ!!

@Αlex0077: Εμάς συνήθως οι καθηγητές μας ''τονίζουν'' ποια συγγράμμα θέλουν να πάρουμε...
Alex0077
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από clementine;[URL="javascript:void(0)":250025[/url]]Χαίρετε, χαίρετε, χαίρετε...
Είμαι ακόμα μια πρωτοετής δεοσίτισσα και εγώ!!
@Αlex0077: Εμάς συνήθως οι καθηγητές μας ''τονίζουν'' ποια συγγράμμα θέλουν να πάρουμε...
Στο 1ο εξάμηνο το ανέβαζαν και στο e-class . . τώρα δεν βλέπω τπτ...
koufontinas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χαίρετε, χαίρετε, χαίρετε...
Είμαι ακόμα μια πρωτοετής δεοσίτισσα και εγώ!!![]()
Καλως ηρθες στο forum clementine

Πληθαινουν οι Ασοειτες του ischool

clementine30376
Νεοφερμένο μέλος

Στο 1ο εξάμηνο το ανέβαζαν και στο e-class . . τώρα δεν βλέπω τπτ...
Mμμμ...περίεργο αυτό!! Ούτε οι ''παραταξιακοί'' δεν ξέρουν;; :xixi:

Αρχική Δημοσίευση από koufontinas:Καλως ηρθες στο forum clementine
Πληθαινουν οι Ασοειτες του ischool![]()
'Eεεεεετσι...καλώς σας βρήκα!!:no1:
Alex0077
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από clementine;[URL="javascript:void(0)":250779[/URL]]Mμμμ...περίεργο αυτό!! Ούτε οι ''παραταξιακοί'' δεν ξέρουν;; :xixi:
'Eεεεεετσι...καλώς σας βρήκα!!:no1:
Ξέρουν πάλι καλά...

Alex0077
Νεοφερμένο μέλος

Alex0077
Νεοφερμένο μέλος

kotsos
Εκκολαπτόμενο μέλος

ddmichael
Νεοφερμένο μέλος

Επειδή όπως είπα λίγο δύσκολο ως ακατόρθωτο να κάνω φροντιστηριακή προετοιμασία λέω να προσπαθήσω να δώσω μόνος μου. Καταρχήν μπορώ να βρω απο κάπου ύλη-σημειώσεις για αυτά τα μαθήματα; Το προφανές είναι οτι τα θέματα θα διαφέρουν αισθητά απο την κανονική εξεταστική που δίνετε εσείς αλλα για αρχή οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν ικανοποιητική. Επίσης γνωρίζετε κατα πόσο μπορώ να βρω προηγούμενα θέματα κατατακτηρίων; Και τέλος υπάρχει η δυνατότητα να τα παρακολουθήσω και'γω σαν πρωτοετής χωρίς να είμαι εγγεγραμένος στο τμήμα;
Ευχαριστώ :no1:
koufontinas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οσο για τα θεματα των προηγουμενων κατατακτηριων, ισως αν πας στο πανεπιστημιο και ρωτησεις κανα κομματικο να σου δωσει καποια θεματα.
Ναι, μπορεις να παρακολουθησεις διαλεξεις των μαθηματων χωρις να εισαι εγγεγραμενος, γενικα οι διαλεξεις ειναι ανοιχτες σε ολους, οποτε cool.
ddmichael
Νεοφερμένο μέλος

Αλέξανδρος31750
Νεοφερμένο μέλος

statakos
Εκκολαπτόμενο μέλος

κοιταζοντας τις πληροφοριες στο νετ σχετικα με το πανεπιστημιο ειδα τις πολιτιστικες δραστηριοτητεσ κτλ.αυτα οντως λειτουργουν??
Λειτουργούν αλλά από συμμετοχή υστερούν...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- NickTen
- Totreno
- Corfu kitty
- ioanna2007
- Verikoko17
- EFAKIT
- mtala
- Helen06
- Mathitis_tou_15
- AggelikiGr
- γκολφ
- aris63
- KALA1
- panaman
- UserGr2023
- jimis2001
- flaura
- Scandal
- Giii
- ag97
- mimikos
- akouts
- Deadly_sorrowX
- Panagiotis849
- Steliosalm
- GeorgePap2003
- johnsala
- ggl
- Joji
- Χάρις
- Hased Babis
- thenutritionist
- korlef
- Nala
- Ioanna98
- Τρελας123
- tsiobieman
- Ziekr
- KingOfPop
- oups
- giwrgos00
- Gggu
- Nikos05
- johnietraf
- Dionyshs1
- diamag
- Chrisa
- abc1234
- alextheo
- FRT
- Anestis123
- γιαννης185
- mike741
- Devid
- το κοριτσι του μαη
- SlimShady
- Viedo
- Eri0611
- Kostis-Palamas
- Paragontas7000
- george777
- stefan
- constansn
- paulkin94
- Specon
- Ziggy 1
- ale
- Unboxholics
- Citylights
- Turtlestar
- VouDou
- clevercat
- kwstaseL
- Konstantinos4
- Dei Gratia
- ρενακι 13
- Jimmy20
- DonaeB
- eri548
- the.notorious
- Αριάνα123
- Polipolikalos
- Belle26
- leo41
- Λαμπρινηη
- J.Cameron
- MarcoReus
- Kleanth
- Κλημεντίνη
- ΠΕΤΕ
- Athens2002
- hirasawayui
- Monster Hunter
- Nefiki
- mechaniceng
- Trolling Stones
- stamoul1s
- fretoe
- Stelios725
- ckotsakos
- antoniskazz
- cel123
- kristinbacktoschool
- notis_19
- Stroka
- Rene2004
- Dimitris2001
- lnesb
- χημεια4λαιφ
- fmarulezkd
- Kostakis45
- ΘανάσοςG4
- Mukumbura
- alexrami
- Φινεύς
- tasost
- Θανασης Α.
- igeorgeoikonomo
- Bgpanos
- charmander
- DiCafrio
- Αλκης Κ.
- Giorno
- Johnman97
- civilian
- the purge
- aggelosst9
- harisk18
- bvb09
- Reik
- Marskr
- ChGeorge
- GiorgosAsi
- tslef8
- mitsakos
- Thanos_D
- Earendil
- giorgos99
- American Economist
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.