1. Μπορεί κανείς να κάνει και Ιταλικά και Τούρκικα;;
2. Από διάβασμα τα πράγματα είναι υπερβολικά πολύ τραγικά; Δηλαδή αν κάποιος θέλει παράλληλα να δουλεύει και part time όπου να 'ναι, δεν θα υπάρχει χρόνος;
3. Με την εστία τι παίζει; Ξέρω ότι πιο εύκολο είναι να σκαρφαλώσεις στο Κιλιμάντζαρο παρά να μπεις, αλλά έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλή εστία...Ισχύει ή....;;; Α, και μένεις με συγκάτοικο ή all alone;

4. Από το πανεπιστήμιο δίνονται υποτροφίες ή ευκαιρίες για εργασία σε μεταφραστικά γραφεία ή κάτι παρόμοιο;
5. Αν (λέμε ΑΝ, γιατί από όσα έχω ακούσει, δεν είναι και εύκολο) κάποιος τελειώσει την μεταφραστική και περάσει τις εξετάσεις για διερμηνεία, μπορεί τα δύο αυτά χρόνια, να εργάζεται ως μεταφραστής;
6. Και με το erasmus, τι ισχύει; Όλα τα έξοδα είναι δικά μας ή της σχολής; Και μπορούμε να κάτσουμε όσο θέλουμε ή είναι σαν να χάνουμε εξάμηνα από την σχολή όσο καιρό είμαστε εξω;

7. Α και για το erasmus πάλι, ή για το εξάμηνο του εξωτερικού, είναι απαραίτητο να πας μέσα στην Ευρώπη ή μπορείς να πας και στην Αμερική;; Γιατί μπορώ να πω ότι θα με βόλευε να πάω μέχρι τη Νέα Υόρκη χαχαχα!!!
Α και επ ευκαιρίας, virtual hugs and kisses σε όποιον καταφέρει να τις απαντήσει σε όλες αυτές τις ερωτήσεις! Σας αγαπώώώ