pit14
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος

Για να έχεις κάποιες γνώσεις παραπάνω.Δεν φτάνει μόνο αν έγραψες καλά στις πανελλήνιες για να διδάξεις...Εδώ είναι και η καθηγήτρια το βιογραφικό της.Την δίνω στεγνάΑπό πότε θέλεις ΠΜΣ/ διδακτορικό για ιδιαίτερο; Φροντιστήριο λογικά όχι.
https://www.phil.uoa.gr/member_cvs/yossimary.html
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

Για ιδιαίτερα ναί,ίσως και για φροντιστήριο.Πάντα με μεταπτυχιακό η και διδακτορικό.Για σχολείο με τίποτα
Τι είδους μεταπτυχιακό; Υπάρχει μεταπτυχιακό που να συνδυάζει νομικά με φιλολογικά; Ενδιαφέρον...

Σημειωτέον,
Γνωρίζω απόφοιτο Νομικής. Στην ερώτηση θυμάσαι να κλίνεις το "ειμί"; Απαντά: "Φυσικά και όχι".
Ερώτηση2: Τους αρχικούς χρόνους του "amo" τους θυμάσαι;
Απάντηση: Σε ποια γλώσσα;
Βαθμοί του στις πανελλήνιες:
18,6 αρχαία
20 λατινικά.
Μην πείτε ότι είμαι υπερβολικός/ψεύτης. Δεν έχω καμία τέτοια πρόθεση.
Μετέφερα το διάλογο αυτούσιο.

fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος

venividivici43946
Διάσημο μέλος

Δε ξέρω/ δεν απαντώ.
@nafaskata
Έχω υπ' όψιν μου δύο.
Πόσο αληθινός ο διάλογος...
@από πάνω με το δύσκολο νικ.
Νομίζω διδακτορικό= τριτοβάθμια.
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος

angelintown16
Νεοφερμένο μέλος

evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

cha0s
Περιβόητο μέλος

Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατί συγκρίνετε άσχετες μεταξύ τους σχολές;![]()
Γιατί δε μπορείς να καταλάβεις ότι δε συγκρίνονται τα αντικείμενα, αλλά οι προοπτικές καθώς και ότι γίνονται αναφορές στα θετικά ή αρνητικά των δύο αυτών σχολών, ώστε να αποφασίσουν όσοι βρίσκονται/βρίσκονταν στο παρόν δίλημμα;

DrHouse
Διάσημο μέλος

Ενταξει,ας παιξουμε και αλλο με τις λεξεις.
Διλλημα αναμεσα σε φιλολογια και Νομικη?Ναι,διλλημα τυπου-->αμα βγαλω ενα 16αρι να μπω φιλολογια?
Αλλα με το 18+ τσουπ νομικη

DrHouse
Διάσημο μέλος

Διλλημα αναμεσα σε φιλολογια και Νομικη?Ναι,διλλημα τυπου-->αμα βγαλω ενα 16αρι να μπω φιλολογια?
Αλλα με το 18+ τσουπ νομικη

Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

venividivici43946
Διάσημο μέλος

Δίλημμα.Δεν συγκρινονται τα αντικειμενα αλλα οι προοπτικες των αντικειμενων ε?
Αλλα με το 18+ τσουπ νομικη![]()
Κι όχι, δεν είναι άσχετες μεταξύ τους. Ευχαριστώ.
DrHouse
Διάσημο μέλος

Δίλημμα.
Κι όχι, δεν είναι άσχετες μεταξύ τους. Ευχαριστώ.
Thanks for the correction ^^
Ενδιαφερον,γιατι δεν ειναι ασχετες?
cha0s
Περιβόητο μέλος

Ενδιαφερον,γιατι δεν ειναι ασχετες?
Κ εγώ την ίδια απορία έχω

SparklingGrey
Διάσημο μέλος

(τα προγράμματα σπουδών μού φαίνονται εξ ίσου ενδιαφέροντα)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος

Ίδια ερώτηση: Νομική ή Φιλολογία/Ιστορικό-Αρχαιολογικό. Έχει κανείς κάποια ιδέα για το πώς θα αποφασίσω;
(τα προγράμματα σπουδών μού φαίνονται εξ ίσου ενδιαφέροντα)
Αφού νομική θα βάλεις 1η επιλογή, τι το ψάχνεις και ρωτάς εδώ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

spark σε πηρανε χαμπαριΑφού νομική θα βάλεις 1η επιλογή, τι το ψάχνεις και ρωτάς εδώ;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- yenev
- Corfu kitty
- XRY
- BurnerAccount
- Schlimazel
- angel_par29
- Jackorien145
- Billprs
- augustine
- soap
- -Σοφία-
- Philologist
- Joji
- milianis
- Κλημεντίνη
- Ryuzaki
- Unboxholics
- PanosBat
- george777
- Maynard
- Viedo
- charmander
- Alexecon1991
- angies
- Pharmacist01
- ggl
- SlimShady
- fmarulezkd
- Mammy Nun
- katerinavld
- Tina02
- Νομικάριος13
- Libertus
- lnesb
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.