Γεια σας παιδες, κι εγω Νομικη Αθηνων ειμαι, 2ο ετος.
Τα κλιμακια σε αλλα μαθηματα ειναι 2, σε αλλα 3 η και περισσοτερα. Στο α εξαμηνο εχει 3 κλιμακια στις Γενικες Αρχες και 4 στο Συνταγματικο.
Αν το επωνυμο σας αρχιζει απο Π-Ρ και Τ-Ω (το Σ για καποιο ανεξηγητο λογο το βαζουν στο γ κλιμακιο), θα ειστε στο δ κλιμακιο στο Συνταγματικο (οπως εγω), που εχει Δημητροπουλο, που σημαινει οτι θα ζοριστειτε αρκετα.
Στις Γενικες Αρχες το κλιμακιο που ημουν ειναι το Π-Ω και εκει ειναι πιο ευνοικα τα πραγματα.
Το καλο ειναι βεβαια οτι σε αλλα μαθηματα-παλουκια ανωτερων εξαμηνων οπως πχ Δικαιωματα, τα πραγματα αντιστρεφονται (ο Δημητροπουλος παει στο α κλιμακιο).
Γενικα η σχολη εχει πολυ θεωρητικουρα και παπαγαλια, μαθαινουμε πολλα αχρηστα πραγματα τα οποια δεν θα μας χρειαστουν στο επαγγελμα.
Υπαρχουν βεβαια και καθηγητες που πιο πολυ ζητουν πρακτικα, που κατα τη γνωμη μου σε βοηθουν καλυτερα να καταλαβεις την υλη. Ωστοσο ο κανονας ειναι θεωρητικουρα μεχρι αηδιας.
Οι εγγραφες θα ειναι τελη Σεμπτεμβριου λογικα, τα μαθηματα αρχιζουν περιπου στις 5-10 Οκτωβριου. Στις εγγραφες προσεξτε τους παραταξιακους φοιτητες, οσο μπορειτε μακρια απο αυτους.
ΥΓ. Εχουμε δημιουργησει ενα site σχετικα με τη σχολη, ανεξαρτητο απο κομματα και παραταξεις. Ακομα βεβαια ειμαστε λιγα ατομα, διοτι οι περισσοτεροι φοιτητες δεν το γνωριζουν (δεν εχουμε την προβολη και την υποστηριξη που εχουν τα αντιστοιχα των παραταξεων), οσοι πιστοι μπειτε εδω
https://nomiki2010.forumsmotion.com/