Μπορεις να μας το εξηγησεις ειδικοτερα;(για να μην δημιουργουνται λανθασμενες εντυπωσεις.
Επισης, πως ειναι τα πραγματα γ'κλιμακιο συνταγματικο και αστικο;
Για το γ κλιμακιο στο αστικο, μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλα. Το μαθημα ηταν απολυτα κατανοητο και οι καθηγητες μας ελυσαν πολλα πρακτικα.
Για το γ κλιμακιο στο συνταγματικο δεν ξερω, μαλλον ομως καλυτερο πρεπει να ειναι απο το δ.
Οταν καποιος παρακολουθει τις παραδοσεις ,αυτο τον βοηθα σε κατι ή ......
Η παρακολουθηση επιβαλλεται σε ορισμενα μαθηματα (οπως πχ στο Δικοικητικο η στο Ποινικο), σε αλλα ειναι μαλλον μη απαραιτητη (πχ Ιστορια Δικαιου η Εισαγωγη στο Δικαιο).
Πιο καλα θα το εκτιμησεις εσυ η ιδια που σου χρειαζεται περισσοτερο να παρακολουθεις, αν και νομιζω οτι σε μαθηματα που εχουν πολυ θεωρια και παπαγαλια δεν ειναι απαραιτητη.
Με περισσή ευκολία προβαίνεις σε κρίσεις. Αμφισβητείς το γεγονός ότι πέραν του κομματικού σκέλους, που προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορο, είναι οι συμφοιτητές σου και μελλοντικοί συνάδελφοι σου; Δηλαδή στο μέλλον τι θα λες στο δικαστήριο; "Είσαι κομματόσκυλο, δε σου μιλώ;"
Ναι, μας επεισες. Γι' αυτο μου επιτεθηκες, επειδη και καλα νοιαζεσαι για την συναδελφικη αλληλεγγυη (αυτη που προωθουν οι παραταξεις με τις κλικες που δημιουργουν

) και οχι γιατι θιχτηκες απο αυτο που ειπα για τα κομματοσκυλα της σχολης.
Επισης, ποιοι ακριβως ειναι οι μελλοντικοι μου συναδελφοι; Οι γλειφτες των καθηγητων που αυριο θα γλειψουν καποιο υπουργο (ενδεχομενως και να το εχουν ηδη κανει) και θα διοριστουν σε καποιο υπουργειο;;
Δεν θα γινω επαγγελματιας γλειφτης, με την δικηγορια σκοπευω να ασχοληθω.
Αρα, ΔΕΝ ειναι συναδελφοι μου αυτοι.
Ασε που στο δικαστηριο αυτοι μαλλον δεν θα πανε, διοτι ολο και σε καποια δημοσια υπηρεσια η σε καμια πρεσβεια θα βολευτουν να βαρανε σφραγιδες.
Δευτερον, στα δικαστηρια δεν πετας τετοιους χαρακτηρισμους (στο λεω γιατι εχω παει πολλες φορες κι εχω παρακολουθησει δικες και θα σου συνιστουσα να το κανεις κι εσυ καμια φορα) και δεν εισαι υποχρεωμενος να μιλας με τον οποιονδηποτε.
Μια χαρα συναδελφους θα εχω,
ολα αυτα τα παιδια που παλευουν να τελειωσουν την σχολη με την αξια τους και χωρις γλειψιματα και ρουφιανιες.
Αντε τωρα να παιξεις με τα αλλα παιδακια της παραταξης σου και ασε εμενα να πορευθω οπως νομιζω.