Πιστεύω πως όλα μπορείς να τα συνδυάσεις στην σχολή μας!!
Και το διάβασμα και τις εξόδους και τι φιλίες και όλα...!!
Είναι καθαρά θέμα προτεραιοτήτων...!!
Η σχολή εννοείται ότι έχει αρκετά δύσκολο αντικείμενο...το οποίο δυστυχώς μας είναι εντελώς ξένο (μα εντελώς όμως!!)..μιας και τα μαθήματα στα οποία εξεταζόμαστε στις πανελλήνιες είναι κατά βάση άσχετα με το τι συναντά κανείς στην Νομική!!Και αυτός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους για τους οποίους χρειάζεται παρακολούθηση (όχι σε όλα) στα μαθήματα!!!
Το παν στην σχολή, κατ α την προσωπική μου άποψη, είναι να να συνδυάσεις αφενός την γνώση και το να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται αφετέρου...!!
Εν ολίγοις δεν είναι σωστό, για εμένα, να είναι κανείς μονόπλευρος!! Βλέπεις, ας πούμε άτομα στην σχολή που διαβάζουν πάρα πολύ και περνάνε τις μέρες τους στο αναγνωστήριο και στις βιβλιοθήκες (ή γλείφοντας τους καθηγητές...και αυτό πιάνει για να περνάς τα μαθήματα άλλωστε

) και άλλους τους οποίους, βασικά, δεν τους βλέπεις ποτέ γιατί έρχονται στην σχολή όποτε καταφέρνουν να ξυπνήσουν από τις κραιπάλες που κάνουν!!
Κανένα από τα παραπάνω δεν είναι σωστό, νομίζω!!
Πρέπει να παίρνεις κάτι από όλα όσα έχει να σου προσφέρει η σχολή και να το αξιολογείς-χρησιμοποιείς ανάλογα!!!