miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος

Προς θεού να μην νιώθεις άσχημα με το πρόβλημά σου. Ούτε να ντρέπεσαι να φοράς γυαλιά.
εννοειται οτι δε ντρεπομαι... ισα-ισα γελαω...οσα για τα γυαλια με βολευουν παρα πολυ,, τοσο που σκεφτομαι να μη βαλω φακους...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

εννοειται οτι δε ντρεπομαι... ισα-ισα γελαω...οσα για τα γυαλια με βολευουν παρα πολυ,, τοσο που σκεφτομαι να μη βαλω φακους...![]()
Πώς δεν έπεσες, στραβοπατώντας, μπρούμυτα πάνω σε κανένα αγόρι στην παραλία...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanoukos
Νεοφερμένο μέλος

Αφού με βλέπει ο οπτικός και μου λέει κάθε μήνα γελώντας:"Πάλι σφίξιμο;"
Το να τα σφίξεις είναι απαιτητική διαδικασία;Έχει εργαστήριο στο πίσω μέρος του καταστήματος και μου τα φτιάχνει και έτσι δε βλέπω τη δυσκολία της διαδικασίας αυτής.Θέλω να δοκιμάσω από μόνος μου να τα σφίξω αλλά δε το επιχειρώ γιατί όποτε μου τα σφίχνει έρχεται μετά και τα δοκιμάζει πάνω μου και ορισμένες φορές έχουν πάρει κλίση με αποτέλεσμα να τα φτιάχνει κάπως με τα χέρια του για να μου «κάθονται» καλά.Kανένας σε παρόμοια φάση;

nPb
Επιφανές μέλος

Αφού με βλέπει ο οπτικός και μου λέει κάθε μήνα γελώντας:"Πάλι σφίξιμο;"
Πολύ σεξουαλικό υπονοούμενο ο οπτικός σου.

thanoukos
Νεοφερμένο μέλος

Πολύ σεξουαλικό υπονοούμενο ο οπτικός σου.«κάθονται», «πεσμένα» γυαλιά...τς τς όλο προστυχιές είσαι.
Η διαδικασία είναι τεχνική και λεπτοδουλειά. Καλό είναι να στα σφίξει αυτός (τα γυαλιά) διότι έχει την ειδική πένσα και κατσαβιδάκι για σκελετό γυαλιών. Επίσης διαθέτει και ειδική διάταξη για τους φακούς να στέκονται, όσο σφίγγει τον σκελετό. Γενικά είναι λίγο περίπλοκη η διαδικασία για να την επιχειρήσεις μόνος σου.
Θέλουν σφίξιμο δικέ μου δε γίνεται δουλειά αλλιώς!!!

Η laser θεραπεία είναι αξιόπιστη;
Από το λίγο που το είχα ψάξει παλιότερα:
Τα μηχανήματα θεωρούνται αξιόπιστα και η διαδικασία για τους γιατρούς εντελώς ρουτίνα.
Πριν την εγχείρηση γίνονται ειδικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν τα μάτια είναι κατάλληλα για εγχείρηση και αν ναι με ποια μέθοδο (prk ή lasik). Ακούγεται ότι υπάρχουν γιατροί που προκειμένου να μη χάσουν τον πελάτη πραγματοποιούν επεμβάσεις χωρίς να πρέπει. οκ.. δε θα τυφλώσουν κιόλας τον πελάτη αλλά πολύ πιθανόν θα του δημιουργήσουν προβλήματα. Νομίζω πως το καλύτερο θα είναι ο ενδιαφερόμενος, έχοντας στα χέρια του τα αποτελέσματα των εξετάσεων, να πάρει και 2η γνώμη από άλλο γιατρό.
Επίσης ο ασθενής θα πρέπει να ακολουθεί πιστά τις εντολές του γιατρού. πχ για κάποιες μέρες πριν τις εξετάσεις & την επέμβαση δεν επιτρέπεται η χρήση φακών επαφής. (μου είχε πει ένας γιατρός ότι μια επέμβαση δε πήγε καλά επειδή ο ασθενής είχε πει ψέματα ότι έχει σταματήσει να φοράει φακούς)
Υπόψην ότι η επέμβαση αυτή αδυνατίζει τον κετατοειδή και καθιστά το μάτι πιο ευπαθές σε τραυματισμούς.
Οι περισσότεροι που κάνουν την επέμβαση μένουν ευχαριστημένοι. Αν πάντως ψάξετε στο ιντερνετ (σε ελληνικά φόρουμ, δε χρειάζεται να ψάχνετε σε ξενόγλωσσα) θα βρείτε και περιπτώσεις ανθρώπων που είχαν άσχημες εμπειρίες και για πολύ καιρό τραβιόντουσαν σε γιατρούς για διορθωτικές επεμβάσεις.
Υπομόμη επίσης μέχρι να σταθεροποιηθεί η μυωπία. Δεν είναι καθόλου σπάνιο και μετά τα 18 να υπάρχουν αυξομειώσεις.
nPb
Επιφανές μέλος

Δικέ μου με συγχωρείς αλλά έχω λιώσει στο γέλιο.

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Δεν το έχω ψάξει πολύ το θέμα εις βάθος ακόμα πάντως νομίζω πως ναι είναι αξιόπιστη..η μυωπία δεν επανεμφανίζεται και δεν υπάρχουν επιπλοκές στη διαδικασία..είναι απλή..ρουτίνα είναι για έναν οφθαλμίατρο..τώρα όπως όλα τα πράγματα και όπως όλα τα laser (μιας κι αυτό είναι το θέμα μας) σε άλλα σημεία, σίγουρα θα έχει κάποιους πιθανούς κινδύνους
πώς φαίνεται ότι δεν έχεις δει final destination..
orange crush
Δραστήριο μέλος

Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ φοράω φακούς 3 χρόνια τώρα και δεν έχω πάθει τίποτα.

Είναι πολύ εύκολο και το να τους βάζεις και το να τους βγάζεις. Απλά χρειάζεται να τους καθαρίζεις καλά.
intefina
Δραστήριο μέλος

πώς φαίνεται ότι δεν έχεις δει final destination..![]()

ένα σοκ το έπαθα..κατατρόμαξα..!!!! ειλικρινά! Παναγία μου και Χριστέ μου!!!! ακόμα το σκέφτομαι..μακριά από μας
δε βλέπω τέτοιες ταινίες...
orange crush
Δραστήριο μέλος

Γιατί δε βάζεις φακούς;
Εγώ φοράω φακούς 3 χρόνια τώρα και δεν έχω πάθει τίποτα.![]()
Είναι πολύ εύκολο και το να τους βάζεις και το να τους βγάζεις. Απλά χρειάζεται να τους καθαρίζεις καλά.
Δεν εμπιστεύομαι και πολύ τον εαυτό μου ...είμαι σίγουρη ότι θα καταλήξω να τρίβω τα μάτια μου κάθε τρεις και λίγο

intefina
Δραστήριο μέλος

Δοκίμασε..θα συνηθίσεις..εκτός κι αν σε ενοχλούν και σε κουράζουν πολύ οπότε παράτα τους και επέστρεψε στα γυαλιάΔεν εμπιστεύομαι και πολύ τον εαυτό μου ...είμαι σίγουρη ότι θα καταλήξω να τρίβω τα μάτια μου κάθε τρεις και λίγο...

orange crush
Δραστήριο μέλος

Δοκίμασε..θα συνηθίσεις..εκτός κι αν σε ενοχλούν και σε κουράζουν πολύ οπότε παράτα τους και επέστρεψε στα γυαλιά![]()
Θα το σκεφτώ

Guest 545651
Επισκέπτης

Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος

Μαργαριτα Α.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 892943
Επισκέπτης

Θα κάνεις lazer; Πότε;....αχ μυωπία... έχω 2 στο ένα και 2.5 στο άλλο (αν θυμάμαι καλά) και από 0.5 αστιγματισμό και στα δύο . Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ φακούς, πολλοί με έχουν αποθαρρύνει απ' αυτό.... είναι ο,τι πιο ενοχλητικό το να μην μπορείς να δεις καθαρά τον άλλον από μία απόσταση ... τα βγάζω πέρα την ημέρα γιατί ξεχωρίζω καλά σχήματα και χρώματα και πήρα ειδικά γυαλιά ηλίου ( η καλύτερη απόφαση της ζωής μου) , αλλά το βράδυ είναι πραγματικός εφιάλτης χωρίς γυαλιά !! Ανυπομονώ να κάνω την επέμβαση !!
![]()
Loreley
Περιβόητο μέλος

Guest 545651
Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.