κατάργησες ΟΛΗ τη ζωή σου,η μόνο ενα 9 μηνο για να απολαύσεις μετα???
προσωπικά δε βγηκα στα καναλια αλλα εδωσα το ονομα μου στην εφημερίδα και επειδ ημουν απο τους πρωτους μπηκα πρωτοσέλιδο και εδωσα και 1μικρη σνεντευξη στο ράδιο

να σου εξηγησω γιατι δεν ντρέπομαι κυρίως για την εφημερίδα
1) το λυκειο μου ειναι σε φτωχη περιοχη, ολοι οι αλλοι στην πρωτη σελίδα ήταν απο ιδιωτικά, και έτσι έκανα περήφανους τους καθηγητές τους σχολείου μου, οπου σπανια καθε χρονία έμπαιναν αριστουχοι
2) θα κρατησω το απόκομμα ως ανάμνηση μετά απο χρόνια
3) εδωσα μεγάλη χαρα στους γονεις μου που καθε χρόνο εβλεπαν παιδια στο πρωτοσέλιδο και αυτη τη φορά είδαν τη φάτσα τους γιου τους
4)το είδαν πολλοί ανθρωποι οπου με πήραν για να ευχηθούν , να πούν καλή σταδιοδρομία, και να ευχηθούν πραγματικά "ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ"..αυτό δε θα το άλλαζα με τίποτα
5)πορσωπικά , η δική μου ιακονοποίηη ηταν οτι καθε χρονια εβλεπα τους άλλους, τους ΘΑΥΜΑΖΑ, τους ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΟΟΥΝ.....ολα αυτα τα παιδια, μεταξυ των οποίων φέτος και εγώ, νομίζω, πως αξίζουμε νβα ακούσουμε ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ....
και φυσικά τα παιδια με 19900 αξίζει να τα δεί όλη η Ελλάδα. η χώρα μας ειναι ενα μεγάλο μπου***** ας δείξουμε κ κάποια καλά.......
νομίζω πως όλα αυτα δεν έχουν καμία σχέση με ψώνισμα, ματαιοδοξία, υπερβολική αυτοπροβολή......όχι.........
-----------------------------------------
μπραβο ρε φίλε .... πέστα!!!!!! υποκλίνομαι...........:thanks::thanks: