Καλησπέρα σε όλους σας,
λοιπόν εγώ φοιτώ σε Μουσικό Σχολείο, είμαι γ λυκείου και θεωρώ ότι το να είσαι σε μουσικό σχολείο και να αξιοποιείς ό,τι σου προσφέρει είναι δύσκολο...Τι εννοώ με αυτό...Όλοι αυτοί των γενικών που βιάζονται να μας κατακρίνουν ίσως δν γνωρίζουν ότι παράλληλα με τα μαθήματα γενικής ετοιμάζουμε μεγάλες συναυλίες που απαίτουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ώρες δουλειάς...Για αυτές τις συναυλίες περνάμε από οντισιόν και επίσης εξεταζόμαστε καθημερινά αν λέμε σωστά τις νότες...Τουλάχιστον στο δικό το Μουσικό, έτσι συμβαίνει..Και μάλιστα στο Βόλο θεωρούμαστε αν όχι το καλύτερο τότε σίγουρα ένα από τα καλύτερα σχολεία που υπάρχουν...Και κάτι που μπορείτε να το εξακριβώσετε όσοι είστε σε Μουσικά Σχολεία..Το Μουσικό Σχολείο Βόλου θεωρείται έαν από τα καλύτερα πανελληνίως και έχουμε αγωνιστεί πολυ γι αυτό όλοι...Όσο για τους καθηγητές..στο δικό μου το σχολείο οι καθηγητές ειναι αξιοπρεπέστατοι....ΚΑΙ ΔΝ ΚΑΝΩ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
Αυτά ήθελα να πω,
Θα χαρώ να μιλήσω με όποιον από εσάς θέλει να μου απαντήσει,
Ευχαριστώ ,
Χαρά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.