Anarki
Διάσημο μέλος

Ε ναι στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμοςΠάντως από ότι βλέπω (διαβάζω) τα ενοίκια έχουν εκτοξευθεί. Πάλι καλά στα Χανιά (εκεί πέρασα) έχουν λογικά σε τιμή, για να μη πω φθηνα, σπίτια που είναι σχετικά καινούρια!

Ίσως είναι πιο φτηνά απο αλλού, αλλά και πάλι είναι ακριβά τα ενοίκια (παντού).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kritsinaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παντως στο Βολο γκαρσονιερα με 130 δεν υπηρχε. Μια γκαρσονιερα που ειδα εγω ετσι για να πω πως ειδα και γκαρσονιερα .Ηταν στον 6ο οροφο ,ανεβαινες ως τον 5ο με ανσανσερ κ μετα με τα ποδια κ ηταν ενα δωματιο που ισα ισα χωραγε ενα κρεβατι ,ενα μικρο μπανιο κ μια κουζινιτσα κ ηθελε η κυρια 230μια γνωστη μ περασε ρεθυμνο και βρηκε γκαρσονιερα 130!!αυτα ειναιαιαι..συμφωνα με τα λεγομενα τησ μαμασ τησ ειναι μια χαρα για φοιτητρια αλλα μου παραφαινονται λιγα..![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hale
Δραστήριο μέλος

Είναι μόνο 250 Ε το μήνα!!!!!!!!!!!!!!!!

giouliii
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ βρήκα σπίτι γύρω στα 40 τ.μ. πλήρως επιπλωμένο (δλδ: 2 μονά κρεβάτια,κομοδίνω, καναπέ που γίνεται κρεβάτι, τραπέζι με 2 καρέκλες, έπιπλο για τηλεόραση,τηλεόραση, ψυγείο, κουζίνα, ντουλάπες, συρταριέρα, γραφείο και φυσικά μπάνιο). Εχει επίσης αυτόνομη θέρμανση, air condition και parking, μέχρι και κουρτίνες έχει. Το καλύτερο, βέβαια, είναι η τιμή και πάω στοίχημα ότι δε θα με πιστέψετε αν σας πω!!!
Είναι μόνο 250 Ε το μήνα!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
ααααααααααααααα τεεεεεεεεεεεεεεελειααα....συμβαινουν αυτα? παλια η πολυκατοικια..?
hale
Δραστήριο μέλος

Bασικά δεν είναι πολυκατοικία! Στο ισόγειο είναι το διαμέρισμα που νοικιάζω και από επάνω μένει αυτός που μου το νοικιάζει με την οικογένειά του. Για το αν είναι παλιό? Οχι, δεν είναι!ααααααααααααααα τεεεεεεεεεεεεεεελειααα....συμβαινουν αυτα? παλια η πολυκατοικια..?

giouliii
Νεοφερμένο μέλος

hale
Δραστήριο μέλος

Ευχαριστώ!!:thanks:τι να πωω..:bravo:
Η πλάκα είναι ότι ήταν το τελευταίο διαμέρισμα που έβλεπα και τελικά το έκλεισα στις 11:30 το βράδυ......
giouliii
Νεοφερμένο μέλος

stella
Δραστήριο μέλος

800-900. Καμια φορα εχει χρειαστει παραπανω κ αλλες μου εχουν περρισεψει. 350Ε το ενοικιο 45τμ το σπιτι
πολλά δεν είναι για τόσο λίγο ενοίκιο Krou?να δω εγώ αν θα μου φτάνουν!

πολλά δεν είναι για τόσο λίγο ενοίκιο Krou?να δω εγώ αν θα μου φτάνουν!
Αναλογα αν πληρωσω ΟΤΕ και ΔΕΗ. Γι'αυτο λεω οτι περρισευουν αρκετες φορες.
giouliii
Νεοφερμένο μέλος

stella
Δραστήριο μέλος

αχ βαχ..ρε παιδια το φυσικο αεριο ειναι ακριβο??..
όταν έχεις φυσικό αέριο δεν πληρώνεις πετρέλαιο που είναι ακριβό
giouliii
Νεοφερμένο μέλος

stella
Δραστήριο μέλος

μου ειπαν ειναι ακριβο κ θα εχω φυσικο αεριο φετοσ ....ελπιζω να ειναι οκ..
ναι είναι καλύτερη λύση το πετρέλαιο είναι πανάκριβο
kritsinaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μας ειπαν οτι περυσι στο Βολο το αεριο ηταν 50% ακριβοτερο αποτι στις αλλες πολεις,οποτε κοστιζε παραπανω και απο το πετρελαιο. Για φετος δεν ηξεραναχ βαχ..ρε παιδια το φυσικο αεριο ειναι ακριβο??..
giouliii
Νεοφερμένο μέλος

Μας ειπαν οτι περυσι στο Βολο το αεριο ηταν 50% ακριβοτερο αποτι στις αλλες πολεις,οποτε κοστιζε παραπανω και απο το πετρελαιο. Για φετος δεν ηξεραν

miv
Επιφανές μέλος

conundrum
Νεοφερμένο μέλος

Για κοινόχρηστα σας είπαν τίποτα; Ένα διαμέρισμα 75τμ σίγουρα θα εχει αρκετά χιλιοστά της οικοδομής, που σημαίνει οτι θα πληρώνει πολλά κοινόχρηστα ειδικά αν έχει κεντρική θέρμανση. Και 100 ευρώ κοινόχρηστα να σου βάλουν, για τόσα τετραγωνικα λογικό ακούγεται.
εεε οχι και 100 ευρω, αν ειναι δυνατον...!!
kritsinaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εξαρταται απο ποσα διαμερισματα εχει η πολυκατοικια,αν υπαρχει αυτονομια στη θερμανση, απο τον οροφο κλπ. Πάντως στην Αθηνα στο σπιτι μου πληρωνουμε πολλα κονοχρηστα γιατι ειμαστε 4 διαμερισματα μονο κ ειναι κ μεγαλοΓια κοινόχρηστα σας είπαν τίποτα; Ένα διαμέρισμα 75τμ σίγουρα θα εχει αρκετά χιλιοστά της οικοδομής, που σημαίνει οτι θα πληρώνει πολλά κοινόχρηστα ειδικά αν έχει κεντρική θέρμανση. Και 100 ευρώ κοινόχρηστα να σου βάλουν, για τόσα τετραγωνικα λογικό ακούγεται.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.