kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Η ειρωνεια δεν παει στο δικο σου ποστ,γνωμη μου ειναι οτι 750 ειναι αρκεταΠρος τι η ειρωνεία; Πού να ξέρω το κόστος ζωής στην Αθήνα; Στην επαρχία μεγάλωσα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

Η ειρωνεια δεν παει στο δικο σου ποστ,γνωμη μου ειναι οτι 750 ειναι αρκετα
750 με σκοπό να καλυφθούν ποια έξοδα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

750 με σκοπό να καλυφθούν ποια έξοδα;
Φίλε όσα είπες αρκούν..Και περισσεύουν..Να φας να βγεις και να πληρωνεις τις μεταφορες;; Τιποτα..Βγαζεις και μηνιατικη καρτα για ΟΑΣΑ και εισαι κομπλε!!
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

Φίλε όσα είπες αρκούν..Και περισσεύουν..Να φας να βγεις και να πληρωνεις τις μεταφορες;; Τιποτα..Βγαζεις και μηνιατικη καρτα για ΟΑΣΑ και εισαι κομπλε!!
Χαίρομαι, γιατί δεν θέλω να ζητήσω τελικά παραπάνω απ' όσα είπαν πως θα μου δίνουν.

werip
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χαίρομαι, γιατί δεν θέλω να ζητήσω τελικά παραπάνω απ' όσα είπαν πως θα μου δίνουν.![]()
Οχι δεν χρειάζεσαι.Με σωστή διαχείριση με αυτά τα χρήματα μπορείς να πηγαίνεις και στα μπουζούκια μια φορά το μήνα.

Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

Οχι δεν χρειάζεσαι.Με σωστή διαχείριση με αυτά τα χρήματα μπορείς να πηγαίνεις και στα μπουζούκια μια φορά το μήνα.![]()
Στα μπουζούκια σίγουρα όχι, αλλά στο Νατασσάκι μου* και όχι μόνο, σαφώς. :-D
*Μποφίλιου
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Οχι δεν χρειάζεσαι.Με σωστή διαχείριση με αυτά τα χρήματα μπορείς να πηγαίνεις και στα μπουζούκια μια φορά το μήνα.![]()
Μία φορά;; Με τοσο καλές τιμές ΜΙΑ ΦΟΡΑ;; Και τι θα τα κανει τα λεφτα δηλαδη;

fockos
Επιφανές μέλος

Πολλοί από δω ξοδεύουν 1000 ευρώ και παραπάνω αλλα δε μιλάνε.....
(αυτό συμβαίνει και με τα φροντιστήρια πολλοί που γράφουν άριστα (πετυχεοντας πάνω απο 19 στις πανελλαδικες) έχουν ξοδέψει μια περουσία σε φροντιστήρια αλλά δε το λένε και λενε ότι απλα ξοδεψα οτι ξοδεψε ο μέσος μαθητής )
. Φυσικά αυτό δε συμβαίνει σε ολους υπάρχουν και εξαιρέσεις αφού υπάρχουν και καλοί καθηγητες που παίρνουν λίγα.
η αλήθεια είναι οτι δεν ξέρω πόσα ξοδεύω δεδομένου ότι 300 ευρώ είναι το ενοίκιο και 100 η βεντζίνη και κανά 100 το supermarket 500 ευρώ φεύγουν μες το νερό. Τώρα λοιπά έξοδα δεν κάνω πολλα αλλά οκ θα βγω για το ποτάκι μου .
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

DarthFederer
Διάσημο μέλος

Εγω παντως που μενω στην πολη μου, τη βγαζω πολυ ανετα με 150€ το μηνα, απο τα οποια πληρωνω το τηλεφωνο μου, την καρτα μου, τα εισιτηρια μου και τις εξοδους μου. Βεβαια αν θες να βγαινεις καθε ΠΣΚ και να πετας 20-25€ σε καθε σου εξοδο το βραδυ, θες περισσοτερα.
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

Γυρω στα 700-800€ θες για πολυ ανετη διαβιωση, μπορεις και με λιγοτερα. Εννοειται οτι μεσα σ αυτα τα λεφτα ειναι το ενοικιο, οι λογαριασμοι κλπ. Παντα υπαρχουν τροποι να μειωσεις τα εξοδα σου, οπως το να μεινεις λιγο μακρυτερα απο τη σχολη, να τρως απο τη λεσχη (αν αντεχει το στομαχι σου βεβαια), να μην βαλεις συνδεση τηλεφωνουν αλλα να παρεις στικακι με 5€ το μηνα και το κυριοτερο να μην κυκλοφορεις με αμαξι και να παιρνεις τη συγκοινωνια.
Εγω παντως που μενω στην πολη μου, τη βγαζω πολυ ανετα με 150€ το μηνα, απο τα οποια πληρωνω το τηλεφωνο μου, την καρτα μου, τα εισιτηρια μου και τις εξοδους μου. Βεβαια αν θες να βγαινεις καθε ΠΣΚ και να πετας 20-25€ σε καθε σου εξοδο το βραδυ, θες περισσοτερα.
Πρώτα - πρώτα αν σε δέχονται.

werip
Εκκολαπτόμενο μέλος

Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάλι καλά στο απθ τρώμε τζάμπα.![]()
Όλοι ανεξαιρέτως;
werip
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όλοι ανεξαιρέτως;
Γιες ιτ ιζ. Η μισή Θεσσαλονίκη μαζί με όλο το απθ, και λίγο παμακ και ΤΕΙ.

DarthFederer
Διάσημο μέλος

Πρώτα - πρώτα αν σε δέχονται.![]()
Και αν δν σε δεχονται, υπαρχει πολυ μικρο αντιτιμο σε σχεση με το κοστος του να μαγειρευεις. Βεβαια μετα τη διαφορα μπορει να τη θες σε χαρτι υγειας, δν ξερω

timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

eya95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Teaser
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 845212
Επισκέπτης

Πρώτα - πρώτα αν σε δέχονται.![]()
Δεν τους δεχονται ολους?? Φιλοι μου που σπουδαζουν σε πολεις εκτος Πατρων μου λενε οτι τους δεχονται (και δεν μενουν σε φοιτητικη εστια μαλιστα). Παντως ενα παραπονο που ακουω ειναι σχετικα με τις μεριδες. Μου λενε οτι δεν φτανει για να χορτασουν:/
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.