Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σε 25 τμ δεν μπορείς να μείνεις... Σκέψου να καλέσεις και έναν φίλο, που θα κάτσει ? Είναι υπερβολικά μικρό για να έχει και μπάνιο ολοκληρωμένο και μια κουζίνα να μπορείς να φτιάξεις κάτι πρόχειρο
Εγώ και σε 16,5 τ.μ. έχω μείνει. Μπάνιο, κουζίνα κι ένα δωματιάκι. Άρα μάλλον εξαρτάται περισσότερο από το λογικό - ή όχι και τόσο λογικό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
01011001
Δραστήριο μέλος

Απλά όταν ψάχνεις σπίτι σου λένε για 35 τ.μ. 350 ευρώ για 45 400 ? και για 60 450Οπότε λες αν είναι να δώσω τόσα ας πάω στο μεγαλύτερο δυνατό.
minimum difference: 4(years)*12(months)*100(450-350=100e)=4800e more. No fukin way.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

Εκτός αυτού θεωρώ εξωφρενικές τις τιμές για τις γκαρσονιέρες, και ειδικά κάτι τρώγλες που στις χρεώνουν χρυσάφι. Άρα αν έχεις δει πολλά τέτοια σπίτια ξαφνικά ένα φυσιολογικό σου φαίνεται παλάτι
01011001
Δραστήριο μέλος

Βρε εγώ συμφωνώ μαζί σου, απλά το σκεπτικό εκείνης της στιγμής δεν κάνει την πράξη για να δει την επιβάρυνση, αλλά λέει κοίτα διαφορά τετραγωνικών και τιμής.
Ναί, δεν θα κάνεις την πράξη αν γενικώς τα λεφτά δεν σου προκαλούν κάποιο πρόβλημα

Εκτός αυτού θεωρώ εξωφρενικές τις τιμές για τις γκαρσονιέρες, και ειδικά κάτι τρώγλες που στις χρεώνουν χρυσάφι. Άρα αν έχεις δει πολλά τέτοια σπίτια ξαφνικά ένα φυσιολογικό σου φαίνεται παλάτι
..και στο χρεώνουν σαν παλάτι.

conundrum
Νεοφερμένο μέλος

-----------------------------------------
ασε που τα 3 πρωτα χρονια δεν θα αυξήσει τη τιμή καθολου!!
ToMakriAggouri
Εκκολαπτόμενο μέλος

(μαζι με την μανα μου. :emm

sostos
Νεοφερμένο μέλος

Γεια σας,
Ήθελα να ρωτήσω πόσα λεφτά θα πέρνετε τον μήνα; Εγώ υπολογίζω στο 1000αρικο.. 300-350Ε είναι τα περισσότερα διαμερίσματα π βρήκαμε...
Φαγοπότι και λογαριασμοί(ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, διαδύκτιο)... Δεν καπνίζω και όταν βγαίνω τα Σαββατοκύριακα δεν ξοδεύω και πολλά.. Άρα 1000 είναι πολύ καλά για την Κόρινθο έτσι δν είναι;
Eνα χιλιαρικο,χωρις να καπνιζεις και να ξοδευεις πολλα στις εξοδους;;;:!::!::!:!
αν μου δινανε ενα χιλιαρικο θα γινομουν επαγγελματιας φοιτητης!
stella
Δραστήριο μέλος

sostos
Νεοφερμένο μέλος

τοσο πολυ ειναι το νοικι,αθηνα εισαι μαλλον, και μενεις μονη σου;
stella
Δραστήριο μέλος

ναι αν δινεις 435 για νοικι,δεν τη βγαζεις με 600 το μηνα.
τοσο πολυ ειναι το νοικι,αθηνα εισαι μαλλον, και μενεις μονη σου;
Θεσσαλονίκη όλα τα ενοίκια στα καινούρια σπίτια τόσο είναι...50 τετραγωνικα 450 ευρώ...εκμετάλλευση στο φουλ...θα ψάξω συγκάτοικο για του χρόνου!
Mariosxania
Δραστήριο μέλος

250 σούπερμαρκετ
150(ίντερνετ,ρεύμα,νερό,κοινόχρηστα,μετακινήσεις)
150(βόλτες)
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

Χωρίς να είμαι σίγουρος υπάρχουν οικογένειες με 3 άτομα που μένουν σε 75 τμ σπίτι.Ποσα δίνεις αν επιτρέπεται?
400 ευρω.
Ειναι στους αμπελοκηπους,επιπλομενο, ανακαινισμενο.Με βαση τα αλλα σπιτια που ειδα, το θεωρησα ευκαιρια.
Wolfie
Δραστήριο μέλος

400 ευρω.
Ειναι στους αμπελοκηπους,επιπλομενο, ανακαινισμενο.Με βαση τα αλλα σπιτια που ειδα, το θεωρησα ευκαιρια.
400e για 75τμ,επιπλωμένο και μάλιστα στους αμπελοκηπους είναι παρα πολύ μεγάλη ευκαιρία.Ξέρω άτομα που δίνουν περισσότερα ακόμα και για γκαρσονιέρα .Βεβαια, προσωπικά δεν θα προτιμούσα τόσο μεγάλο σπίτι για άλλους λόγους (καθάρισμα,θέρμανση κτλ) αλλα μια χαρά. :no1:
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

kritsinaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ευκαιριάρα θα ελεγα. Εγω νοικιασα στο Βολο 45Ο ηθελε 500 κ χωρις επιπλα400 ευρω.

giouliii
Νεοφερμένο μέλος

kritsinaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

μακαρι ναξερα. Ειδα τοσα πολλα σπιτια σε τοσο μοκρο διαστημα που ταχω κανει αχταρμα στο κεφαλι μου. Θυμαμαι μονο οτι ειχε μια κρεβατοκαμαρα στον ακαλυπτο και 2 δωματια μπροστα με ενδιαμεση πορτα συρομενη, μια μικρη κουζινα κ ενα μικρο μπανιο.Απο ηλεκτρικες συσκευες τιποτα μονο νομιζω ειχε ερ-κοντισιον στην κρεβ/μαραποσα τετραγωνικα?δεν ειχε τπτ απο ηλεκτρικα κλπ?
giouliii
Νεοφερμένο μέλος

hale
Δραστήριο μέλος

giouliii
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.