ναι...sry αν σε ταλαιπωρώ..και παλι δεν καταλαβαίνω, εννοείς να παω εξωτερικό για σπουδές?
αν αυτό λές...εδώ δεν μου περισσεύουν τα 50 ευρώ για να δώ το γραπτό μου στα νεα Ελληνικά
που το βαθμολογίσαν τέρμα κάτω απο την βάση.
πάνω σε αυτό θέλω να πώ κάτι, σήμερα ήμουν κοντά στην σχολή αν και δεν είχε νόημα γιατι
ήξερα τις βαθμολογίες μου, πλησίασα και κοίταξα.
οι βαθμολογίες ήταν ή του ύψους ή του βάθους και τα ΔΠ ατελείωτα!! (τι σημαίνει ΔΠ? δεν
προσήλθε?)
2-3 16αρια και 17αρια σε ορισμένα μαθήματα που έδιναν απο την ειδικότητα μου και μετά ολοι
σε ολα κάτω απο την βάση λέω..τόσο χάλια η σχολή μου?.. κοντά εκεί έχουμε αλλα 2 ΕΠΑΛ
(τώρα είχα λόγο να κοιτάξω) περνάω και απο εκεί και βλέπω τα ίδια.
μάλιστα στα μαθηματικά που έλεγα οτι πήγα αδιάβαστος εχω την καλύτερη βαθμολογία
απο ολόκληρη την σχολή.
περίπου 20 άτομα ήταν να δώσουν πήγαν οι μισοί μαζί και εγώ που ήξερα οτι δεν θα γράψω και
ένα μέλος απο το φόρουμ ο
γιαννης_00 καθώς και τα άλλα παιδια με
συμβούλεψαν ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ να το παλέψω μαθηματικά και να δώσω βαρύτητα στα υπόλοιπα.
σας ευχαριστώ! να'στε ολοι καλά! και καλούς βαθμούς στην κοπελιά που μου είπε:
"
μην τα παρατας θα το μετανιωσεις"
και στο παιδί που είπε:
"
Η μονη σιγουρα χαμενη μαχη ειναι αυτη που δεν δωθηκε ποτε"
τελικά βρίσκομαι με την μεγαλύτερη βαθμολογία απο μια ολόκληρη σχολή σε ενα μάθημα που
είχα δυσκολία να προετοιμαστώ μόνος μου ? είστε σοφοί? τι γίνεται??
μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία κρύβοντας τους κωδικούς και τα στοιχεία της σχολής ή
απαγορεύεται? (ρωτάω mods..)
επίσης θέλω να μάθω αν τόσα άτομα δεν πάνε στις εξετάσεις που μου έκανε εντύπωση ή
δεν γράφουν πως βγαίνουν οι βάσεις δεν μετράνε αυτούς που δεν πάνε?