Απλά δεν έχουν κάποιο λόγο να σου κόψουν υπερβολικά και οι δύο...δεν λένε πάμε να γαμήσουμε κόσμο με.βαθμολογίες....
Ότι γράφεις εδώ κατεβατά δεν σημαίνει ότι είσαι καλός στην έκθεση...μπορεί να ξέφυγες από το θέμα, να μην ανέπτυξες σωστά τα επιχειρήματά σου, να το έχασες στην ερμηνεία του λογοτεχνικού.... Επίσης τις απαντήσεις σου τις σύγκρινες με τις απαντήσεις των φροντιστηρίων ή με αυτές που δίνει η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων με βάση και τις οποίες βαθμολογούν ?
Επίσης παίζει και αυτός.που σε.προετοίμασε στην Έκθεση να μην έκανε σωστά τη δουλειά του έτσι και αυτό παίζει....
ρε παιδιά θα τρελαθούμε? σκας σπιτι σου 12.00-12.30
εε το πολύ 12.40 ήδη έχουν δωθεί τα θέματα, τα έχουν πάρει τα φροντιστήρια και τα εχουν λύσει.
πας κοιτάς τις λύσεις που έχουν δώσει και συγκρίνεις με αυτά που θυμάσαι τι έγραψες πρίν 45 λεπτά.
ειδικά με τις ασκήσεις έχεις σαφής εικόνα αν εγραψες καλά, με τις εκθέσεις και με τις ερμηνίες
απλά έχεις μια σχετική εικόνα αν είσαι εντός ή εκτός θέματος.
σου λεει η εκφώνηση του θέματος, τουλάχιστον 100-150 λέξεις.
εισαί μέσα σε αυτο? ΝΑΙ... πάς παρακάτω είσαι μέσα στην ερμηνία που έδωσες? ΝΑΙ
στη έκθεση κινήθηκες μέσα στα ίδια πλαίσια? ΝΑΙ
τότε έχεις μια σχετική είκονα πως έγραψες...
απόλυτη δεν μπορείς να έχεις σε αυτό το μάθημα και λες, έγραψα πχ πάνω απο 10...
πόσο πάνω? 12,13,14,15 ως εκεί.
οκ και περιμένεις να διωρθωθούν τα γραπτά για να φας την μούτζα κάτω απο την βάση.
ρε παιδιά δεν χρειάζομαι να μου χαϊδευετε τα αυτιά, όμως χρειάζομαι υποστήριξη
και φυσικά μια εξήγηση (αν υπάρχει), τι μπορεί να έγινε
ο Samael για παραδειγμα προσπάθησε να μου πεί κάτι που δεν μπορούσα να σκεφτώ
μόνος μου, γι'αυτο μπήκα ischool και έγραψα το πρόβλημα μου εδώ, θεωρώντας οτι
κάτι χρήσιμο θα γραφτεί.
Δεν ξέρω τι να σου πω, υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που θα μπορούσαν θεωρητικά να ευθύνονται για τον μειωμένο βαθμό σου. Πιστεύω και εγώ όπως και οι προηγούμενοι οτι το γραπτό σου τόσο άξιζε για να έβαλαν τόσο και οι δύο. Αλλά ταυτόχρονα δεν θεωρώ οτι θα έγραφες τόσο κακά ώστε να πάρεις κάτω απο βάση. Οπότε αυτό που φαντάζομαι οτι έχει γίνει είναι οτι έκανες ένα μόνο, αλλά τραγικό, λάθος το οποίο το είδαν και και σου έκοψαν πολύ και οι δύο.
επίσης σκέφτηκα μην έχει κατα λάθος κάποιο σημαδάκι απο εμένα στο τετράδιο, όμως βρήκα
απο εδώ απο το φόρουμ οτι και "χαρακτηρισμένο" να θεωρηθεί το γραπτό μου
ΔΕΝ μηδενίζεται ούτε χάνει μονάδες (το τονίζω για να βοηθήσει και άλλους αυτό
αν εχουν ανησυχίες) απλά το διωρθώνουν άλλοι βαθμολογητές.
εσείς οι υπόλοιποι όλα εντάξει με τις βαθμολογίες σας?