καλησπερα σε ολους και ολες!ειμαι νεος στο forum και θα ηθελα να ενταχθω στη διαδικτυακη σας συντροφια παραθετοντας ορισμενα κρισιμα για μενα, τους δικους μου και τις επικειμενες σπουδες μου ερωτηματα, στα οποια θα εκτιμουσα απεριοριστα λιγη αξιοπιστη βοηθεια και ενημερωση! σας θερμοπαρακαλω, οποιαδηποτε πληροφορια μου πειτε θα ηθελα να ειναι τεκμηριωμενη καθως θα βασιστω πολυ πανω της πριν τις τελικεσ επιλογες μου στο μηχανογραφικο (το οποιο καταθετω σε μια βδομαδα!!!)
φετος εδωσα πανελληνιες εξετασεις για 2η φορα και συγκεντρωσα 17.962 μορια στο 3ο πεδιο το οποιο και με ενδιαφερει.με τις επιδοσεις μου περνω στο τμημα βιολογιας του πανεπιστημιου πατρας και κρητης. ωστοσο, λογω μεγαλης οικονομικης δυσχερειασ της οικογενειας μας καθως ειμαστε πολυτεκνοι, επιθυμω να μετεγγραφω στο εθνικο καποδιστριακο πανεπιστημιο αθηνων.τα ερωτηματα μου ειναι τα εξης:
1) μια απο τις αδελφες μου περασε στη φιλοσοφικη σχολη του πανεπιστημιου πατρων το 2002 και κατοπιν μετεγγραφης επεστρεψε στην αθηνα. τωρα εξακολουθει να ειναι φοιτητρια στο τμημα. εφοσον υπαρχει ηδη εν ενεργεια φοιτητης με μεταγραφη στην οικογενεια πριν απο μενα, αυτο με εμποδιζει να λαβω με τη σειρα μου μετεγγραφη ή δεν υπαρχει προβλημα??
2) εαν ολα πανε καλα και υποβαλω τα δικαιολογητικα μου, σε περιπτωση που η μετεγγραφη μου καθυστερησει πρεπει να παρακολουθησω τα μαθηματα κι εργαστηρια μου στην πατρα ή μπορω στην αθηνα??ή χανω το εξαμηνο??
3) δεδομενου οτι την 1η φορα που εδωσα εξετασεις περασα στο τμημα μηχανικων μεταλλειων - μεταλλουργων τυ εθνικου μετσοβειου πολυτεχνειου, θα πρεπει να ζητησω διαγραφη απο τη σχολη αυτη ωστε να γραφτω στη βιολογια??
αναμενω απαντησεις διακαως!!σας ευχαριστω προκαταβολικα!!
Πανος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.