S.s. Νεοφερμένο μέλος Ο S.s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2015 στις 18:30 Ο S.s. έγραψε: #241 04-10-15 18:30 Καλά έκανες και πήγες Ξάνθη προς το παρόν.Πιστεύω έχεις πολλές πιθανότητες για Πάτρα αλλα και για Αθήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 00:44 Ο damn έγραψε: #242 05-10-15 00:44 Παιδια οι μετεγγραφες το Μαρτη θα ανακοινωθουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 16:05 Η elsa D έγραψε: #243 05-10-15 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Παιδια οι μετεγγραφες το Μαρτη θα ανακοινωθουν? Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω αφου είπαν οτι οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν γύρος στις 15 οκτωμβρίου θα ειναι 10 μέρες η προθεσμία και μετα απο κανα 2 με 4 μερες θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα. Εσύ διβασες τίποτε άλλο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 16:09 Ο damn έγραψε: #244 05-10-15 16:09 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Δεν νομιζω αφου είπαν οτι οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν γύρος στις 15 οκτωμβρίου θα ειναι 10 μέρες η προθεσμία και μετα απο κανα 2 με 4 μερες θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα. Εσύ διβασες τίποτε άλλο ; Click για ανάπτυξη... Μακαρι αλλα δεν εχει βγει εγκυκλιος ακομα.Να σε ρωτησω με 5 μορια λες θα παρω μετεγγραφη απο διοικηση επιχειρησεων χιος στο αντιστοιχο της Πατρας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 17:13 Η elsa D έγραψε: #245 05-10-15 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Μακαρι αλλα δεν εχει βγει εγκυκλιος ακομα.Να σε ρωτησω με 5 μορια λες θα παρω μετεγγραφη απο διοικηση επιχειρησεων χιος στο αντιστοιχο της Πατρας? Click για ανάπτυξη... Απο το υπουργείο μου ειπαν καπου τοτε θα ξεκινήσουν !! Νομίζω οτι εχεις πιθανότητες και εγω 5 μορια εχω και θελω μεταγραφή απο Μαθηματικών Σάμου σε Μαθηματικών Θεσσαλονίκης εσύ τι λες για μένα εχω πιθανότητες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 17:15 Ο damn έγραψε: #246 05-10-15 17:15 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Απο το υπουργείο μου ειπαν καπου τοτε θα ξεκινήσουν !! Νομίζω οτι εχεις πιθανότητες και εγω 5 μορια εχω και θελω μεταγραφή απο Μαθηματικών Σάμου σε Μαθηματικών Θεσσαλονίκης εσύ τι λες για μένα εχω πιθανότητες ; Click για ανάπτυξη... Ναιεχεις πολλες πιθανοτητες. Ποσο εισοδημα κατα κεφαλην εχει η οικογενεια σου?Εμεις 4949,75 ειναι πολυ λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 17:22 Η elsa D έγραψε: #247 05-10-15 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Ναιεχεις πολλες πιθανοτητες. Ποσο εισοδημα κατα κεφαλην εχει η οικογενεια σου?Εμεις 4949,75 ειναι πολυ λες? Click για ανάπτυξη... 5.100 με κάτι επιδόματα που παίρνω εγω εχω καποιο εισοδημα λόγο θανατου του μπαμπά μου δεν ειναι πολυ αλλα δεν εχει και σχεση αφου ειναι ποια κατηγορια σε πιάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 17:27 Ο damn έγραψε: #248 05-10-15 17:27 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: 5.100 με κάτι επιδόματα που παίρνω εγω εχω καποιο εισοδημα λόγο θανατου του μπαμπά μου δεν ειναι πολυ αλλα δεν εχει και σχεση αφου ειναι ποια κατηγορια σε πιάνει Click για ανάπτυξη... Στην κατηγορια με 4 μορια ειμαστε και οι δυο.+1 μοριο που εχουμε 5 μορια και οι δυο τι συμπτωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 17:30 Η elsa D έγραψε: #249 05-10-15 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Στην κατηγορια με 4 μορια ειμαστε και οι δυο.+1 μοριο που εχουμε 5 μορια και οι δυο τι συμπτωση. Click για ανάπτυξη... Είδες Μακάρι να την πάρουμε ώρες ώρες αισθάνομαι οτι είναι πολύ λίγα για να πάρω την μεταγραφή για θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:05 Η Merendaki: #250 05-10-15 19:05 Λιγα δεν ειναι ελσα απλα ειναι αναλογως τη ζητηση..και εγω εχω 7 για νηπιαγωγων αθηνα αλλα και αλλες φορες λεω οτι ο χαμηλωτερος θα εχει 5-6 και αλλες οτι δεν θα με παρουν καθόλου γιατι θα υπάρχει μεγαλη ισοψηφια και θα κοιταξουν βαθμους....κι οχι εισοδημα ετησιο γιατι κατα τ αλλα εχουμε κοινωνικοοικονομικα κριτήρια :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:18 Η annieyami: #251 05-10-15 19:18 Καλησπέρα. Φέτος πέρασα Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και λόγω οικονομικών σκοπεύω να κάνω αίτηση για μεταγραφή για Πάντειο. Πιστεύω πως έχω αρκετές πιθανότητες να πάρω την μεταγραφή όντας παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Θέλω όμως μέχρι να βγουν οι μεταγραφές να παρακολουθώ τα μαθήματα στην Αθήνα. Ξέρει κάποιος αν μπορώ και τι χαρτιά πρέπει να προσκομίσω? Πήρα τηλέφωνο την γραμματεία της σχολής και δεν μου είπαν κάτι ουσιαστικό. Έχω στείλει mail και δεν έχω πάρει απάντηση. Αν μπορούσε κάποιος που έχει περάσει από την ίδια διαδικασία να με διαφωτίσει θα ήμουν ευγνώμων.Συγνώμη αν είναι λίγο άκυρο το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:34 Η Drama Prinzessin: #252 05-10-15 19:34 Απ' όσο ξέρω από συμφοιτητές μου, παρακολουθούν από την αρχή στο τμήμα που θέλουν να πάρουν μεταγγραφή χωρίς κάποια διαδικασία. Όταν ανακοινωθούν οι μεταγγραφές, τότε πάνε στην γραμματεία για να πάρουν τον αριθμό μητρώου τους, κωδικούς κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:41 Η annieyami: #253 05-10-15 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Απ' όσο ξέρω από συμφοιτητές μου, παρακολουθούν από την αρχή στο τμήμα που θέλουν να πάρουν μεταγγραφή χωρίς κάποια διαδικασία. Όταν ανακοινωθούν οι μεταγγραφές, τότε πάνε στην γραμματεία για να πάρουν τον αριθμό μητρώου τους, κωδικούς κτλ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ. Απλά έχω αγχωθεί λίγο γιατί δεν θέλω να είμαι σαν την μύγα μες το γάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 09:43 Η Merendaki: #254 06-10-15 09:43 Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 10:42 Η elsa D έγραψε: #255 06-10-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Click για ανάπτυξη... Γιατί το λες αυτό ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 15:02 Η Merendaki: #256 06-10-15 15:02 Ετσι οπως εχεθ γινει η ελλαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 23:07 Η annieyami: #257 06-10-15 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεται αυτό που λες... Είναι πρακτικό το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 08:50 Η Merendaki: #258 07-10-15 08:50 Μακάρι....ενδιαφέρεσαι και εσυ για μετεγγαφη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 18:09 Η annieyami: #259 07-10-15 18:09 Ναι. Συγκεντρώνω 7 μόρια. Και δεν έχω άλλη επιλογή, τα οικονομικά μου επιτρέπουν μόνο Αθήνα και τίποτα άλλο (Μένω Κιάτο Κορινθίας) και όπως βλέπεις πέρασα Κρήτη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 18:22 Ο Dias έγραψε: #260 07-10-15 18:22 Αρχική Δημοσίευση από annieyami: ... δεν έχω άλλη επιλογή, τα οικονομικά μου επιτρέπουν μόνο Αθήνα και τίποτα άλλο (Μένω Κιάτο Κορινθίας) και όπως βλέπεις πέρασα Κρήτη.... Click για ανάπτυξη... Έχω μια αφελή απορία: Δεν καταλαβαίνω γιατί η Αθήνα θα σου είναι πιο οικονομική από την Κρήτη. Τα εισιτήρια του πλοίου αντισταθμίζονται από τη διαφορά του κόστους ζωής. Μόνον αν στην Αθήνα σπουδάζει κάποιο αδέρφι σου ή υπάρχει άτομο που θα σε φιλοξενεί, θα υπάρξει κάποια (όχι σπουδαία) οικονομική διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά έκανες και πήγες Ξάνθη προς το παρόν.Πιστεύω έχεις πολλές πιθανότητες για Πάτρα αλλα και για Αθήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 00:44 Ο damn έγραψε: #242 05-10-15 00:44 Παιδια οι μετεγγραφες το Μαρτη θα ανακοινωθουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 16:05 Η elsa D έγραψε: #243 05-10-15 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Παιδια οι μετεγγραφες το Μαρτη θα ανακοινωθουν? Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω αφου είπαν οτι οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν γύρος στις 15 οκτωμβρίου θα ειναι 10 μέρες η προθεσμία και μετα απο κανα 2 με 4 μερες θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα. Εσύ διβασες τίποτε άλλο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 16:09 Ο damn έγραψε: #244 05-10-15 16:09 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Δεν νομιζω αφου είπαν οτι οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν γύρος στις 15 οκτωμβρίου θα ειναι 10 μέρες η προθεσμία και μετα απο κανα 2 με 4 μερες θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα. Εσύ διβασες τίποτε άλλο ; Click για ανάπτυξη... Μακαρι αλλα δεν εχει βγει εγκυκλιος ακομα.Να σε ρωτησω με 5 μορια λες θα παρω μετεγγραφη απο διοικηση επιχειρησεων χιος στο αντιστοιχο της Πατρας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 17:13 Η elsa D έγραψε: #245 05-10-15 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Μακαρι αλλα δεν εχει βγει εγκυκλιος ακομα.Να σε ρωτησω με 5 μορια λες θα παρω μετεγγραφη απο διοικηση επιχειρησεων χιος στο αντιστοιχο της Πατρας? Click για ανάπτυξη... Απο το υπουργείο μου ειπαν καπου τοτε θα ξεκινήσουν !! Νομίζω οτι εχεις πιθανότητες και εγω 5 μορια εχω και θελω μεταγραφή απο Μαθηματικών Σάμου σε Μαθηματικών Θεσσαλονίκης εσύ τι λες για μένα εχω πιθανότητες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 17:15 Ο damn έγραψε: #246 05-10-15 17:15 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Απο το υπουργείο μου ειπαν καπου τοτε θα ξεκινήσουν !! Νομίζω οτι εχεις πιθανότητες και εγω 5 μορια εχω και θελω μεταγραφή απο Μαθηματικών Σάμου σε Μαθηματικών Θεσσαλονίκης εσύ τι λες για μένα εχω πιθανότητες ; Click για ανάπτυξη... Ναιεχεις πολλες πιθανοτητες. Ποσο εισοδημα κατα κεφαλην εχει η οικογενεια σου?Εμεις 4949,75 ειναι πολυ λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 17:22 Η elsa D έγραψε: #247 05-10-15 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Ναιεχεις πολλες πιθανοτητες. Ποσο εισοδημα κατα κεφαλην εχει η οικογενεια σου?Εμεις 4949,75 ειναι πολυ λες? Click για ανάπτυξη... 5.100 με κάτι επιδόματα που παίρνω εγω εχω καποιο εισοδημα λόγο θανατου του μπαμπά μου δεν ειναι πολυ αλλα δεν εχει και σχεση αφου ειναι ποια κατηγορια σε πιάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 17:27 Ο damn έγραψε: #248 05-10-15 17:27 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: 5.100 με κάτι επιδόματα που παίρνω εγω εχω καποιο εισοδημα λόγο θανατου του μπαμπά μου δεν ειναι πολυ αλλα δεν εχει και σχεση αφου ειναι ποια κατηγορια σε πιάνει Click για ανάπτυξη... Στην κατηγορια με 4 μορια ειμαστε και οι δυο.+1 μοριο που εχουμε 5 μορια και οι δυο τι συμπτωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 17:30 Η elsa D έγραψε: #249 05-10-15 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Στην κατηγορια με 4 μορια ειμαστε και οι δυο.+1 μοριο που εχουμε 5 μορια και οι δυο τι συμπτωση. Click για ανάπτυξη... Είδες Μακάρι να την πάρουμε ώρες ώρες αισθάνομαι οτι είναι πολύ λίγα για να πάρω την μεταγραφή για θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:05 Η Merendaki: #250 05-10-15 19:05 Λιγα δεν ειναι ελσα απλα ειναι αναλογως τη ζητηση..και εγω εχω 7 για νηπιαγωγων αθηνα αλλα και αλλες φορες λεω οτι ο χαμηλωτερος θα εχει 5-6 και αλλες οτι δεν θα με παρουν καθόλου γιατι θα υπάρχει μεγαλη ισοψηφια και θα κοιταξουν βαθμους....κι οχι εισοδημα ετησιο γιατι κατα τ αλλα εχουμε κοινωνικοοικονομικα κριτήρια :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:18 Η annieyami: #251 05-10-15 19:18 Καλησπέρα. Φέτος πέρασα Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και λόγω οικονομικών σκοπεύω να κάνω αίτηση για μεταγραφή για Πάντειο. Πιστεύω πως έχω αρκετές πιθανότητες να πάρω την μεταγραφή όντας παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Θέλω όμως μέχρι να βγουν οι μεταγραφές να παρακολουθώ τα μαθήματα στην Αθήνα. Ξέρει κάποιος αν μπορώ και τι χαρτιά πρέπει να προσκομίσω? Πήρα τηλέφωνο την γραμματεία της σχολής και δεν μου είπαν κάτι ουσιαστικό. Έχω στείλει mail και δεν έχω πάρει απάντηση. Αν μπορούσε κάποιος που έχει περάσει από την ίδια διαδικασία να με διαφωτίσει θα ήμουν ευγνώμων.Συγνώμη αν είναι λίγο άκυρο το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:34 Η Drama Prinzessin: #252 05-10-15 19:34 Απ' όσο ξέρω από συμφοιτητές μου, παρακολουθούν από την αρχή στο τμήμα που θέλουν να πάρουν μεταγγραφή χωρίς κάποια διαδικασία. Όταν ανακοινωθούν οι μεταγγραφές, τότε πάνε στην γραμματεία για να πάρουν τον αριθμό μητρώου τους, κωδικούς κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:41 Η annieyami: #253 05-10-15 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Απ' όσο ξέρω από συμφοιτητές μου, παρακολουθούν από την αρχή στο τμήμα που θέλουν να πάρουν μεταγγραφή χωρίς κάποια διαδικασία. Όταν ανακοινωθούν οι μεταγγραφές, τότε πάνε στην γραμματεία για να πάρουν τον αριθμό μητρώου τους, κωδικούς κτλ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ. Απλά έχω αγχωθεί λίγο γιατί δεν θέλω να είμαι σαν την μύγα μες το γάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 09:43 Η Merendaki: #254 06-10-15 09:43 Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 10:42 Η elsa D έγραψε: #255 06-10-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Click για ανάπτυξη... Γιατί το λες αυτό ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 15:02 Η Merendaki: #256 06-10-15 15:02 Ετσι οπως εχεθ γινει η ελλαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 23:07 Η annieyami: #257 06-10-15 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεται αυτό που λες... Είναι πρακτικό το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 08:50 Η Merendaki: #258 07-10-15 08:50 Μακάρι....ενδιαφέρεσαι και εσυ για μετεγγαφη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 18:09 Η annieyami: #259 07-10-15 18:09 Ναι. Συγκεντρώνω 7 μόρια. Και δεν έχω άλλη επιλογή, τα οικονομικά μου επιτρέπουν μόνο Αθήνα και τίποτα άλλο (Μένω Κιάτο Κορινθίας) και όπως βλέπεις πέρασα Κρήτη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 18:22 Ο Dias έγραψε: #260 07-10-15 18:22 Αρχική Δημοσίευση από annieyami: ... δεν έχω άλλη επιλογή, τα οικονομικά μου επιτρέπουν μόνο Αθήνα και τίποτα άλλο (Μένω Κιάτο Κορινθίας) και όπως βλέπεις πέρασα Κρήτη.... Click για ανάπτυξη... Έχω μια αφελή απορία: Δεν καταλαβαίνω γιατί η Αθήνα θα σου είναι πιο οικονομική από την Κρήτη. Τα εισιτήρια του πλοίου αντισταθμίζονται από τη διαφορά του κόστους ζωής. Μόνον αν στην Αθήνα σπουδάζει κάποιο αδέρφι σου ή υπάρχει άτομο που θα σε φιλοξενεί, θα υπάρξει κάποια (όχι σπουδαία) οικονομική διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια οι μετεγγραφες το Μαρτη θα ανακοινωθουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 16:05 Η elsa D έγραψε: #243 05-10-15 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Παιδια οι μετεγγραφες το Μαρτη θα ανακοινωθουν? Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω αφου είπαν οτι οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν γύρος στις 15 οκτωμβρίου θα ειναι 10 μέρες η προθεσμία και μετα απο κανα 2 με 4 μερες θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα. Εσύ διβασες τίποτε άλλο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 16:09 Ο damn έγραψε: #244 05-10-15 16:09 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Δεν νομιζω αφου είπαν οτι οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν γύρος στις 15 οκτωμβρίου θα ειναι 10 μέρες η προθεσμία και μετα απο κανα 2 με 4 μερες θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα. Εσύ διβασες τίποτε άλλο ; Click για ανάπτυξη... Μακαρι αλλα δεν εχει βγει εγκυκλιος ακομα.Να σε ρωτησω με 5 μορια λες θα παρω μετεγγραφη απο διοικηση επιχειρησεων χιος στο αντιστοιχο της Πατρας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 17:13 Η elsa D έγραψε: #245 05-10-15 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Μακαρι αλλα δεν εχει βγει εγκυκλιος ακομα.Να σε ρωτησω με 5 μορια λες θα παρω μετεγγραφη απο διοικηση επιχειρησεων χιος στο αντιστοιχο της Πατρας? Click για ανάπτυξη... Απο το υπουργείο μου ειπαν καπου τοτε θα ξεκινήσουν !! Νομίζω οτι εχεις πιθανότητες και εγω 5 μορια εχω και θελω μεταγραφή απο Μαθηματικών Σάμου σε Μαθηματικών Θεσσαλονίκης εσύ τι λες για μένα εχω πιθανότητες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 17:15 Ο damn έγραψε: #246 05-10-15 17:15 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Απο το υπουργείο μου ειπαν καπου τοτε θα ξεκινήσουν !! Νομίζω οτι εχεις πιθανότητες και εγω 5 μορια εχω και θελω μεταγραφή απο Μαθηματικών Σάμου σε Μαθηματικών Θεσσαλονίκης εσύ τι λες για μένα εχω πιθανότητες ; Click για ανάπτυξη... Ναιεχεις πολλες πιθανοτητες. Ποσο εισοδημα κατα κεφαλην εχει η οικογενεια σου?Εμεις 4949,75 ειναι πολυ λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 17:22 Η elsa D έγραψε: #247 05-10-15 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Ναιεχεις πολλες πιθανοτητες. Ποσο εισοδημα κατα κεφαλην εχει η οικογενεια σου?Εμεις 4949,75 ειναι πολυ λες? Click για ανάπτυξη... 5.100 με κάτι επιδόματα που παίρνω εγω εχω καποιο εισοδημα λόγο θανατου του μπαμπά μου δεν ειναι πολυ αλλα δεν εχει και σχεση αφου ειναι ποια κατηγορια σε πιάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 17:27 Ο damn έγραψε: #248 05-10-15 17:27 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: 5.100 με κάτι επιδόματα που παίρνω εγω εχω καποιο εισοδημα λόγο θανατου του μπαμπά μου δεν ειναι πολυ αλλα δεν εχει και σχεση αφου ειναι ποια κατηγορια σε πιάνει Click για ανάπτυξη... Στην κατηγορια με 4 μορια ειμαστε και οι δυο.+1 μοριο που εχουμε 5 μορια και οι δυο τι συμπτωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 17:30 Η elsa D έγραψε: #249 05-10-15 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Στην κατηγορια με 4 μορια ειμαστε και οι δυο.+1 μοριο που εχουμε 5 μορια και οι δυο τι συμπτωση. Click για ανάπτυξη... Είδες Μακάρι να την πάρουμε ώρες ώρες αισθάνομαι οτι είναι πολύ λίγα για να πάρω την μεταγραφή για θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:05 Η Merendaki: #250 05-10-15 19:05 Λιγα δεν ειναι ελσα απλα ειναι αναλογως τη ζητηση..και εγω εχω 7 για νηπιαγωγων αθηνα αλλα και αλλες φορες λεω οτι ο χαμηλωτερος θα εχει 5-6 και αλλες οτι δεν θα με παρουν καθόλου γιατι θα υπάρχει μεγαλη ισοψηφια και θα κοιταξουν βαθμους....κι οχι εισοδημα ετησιο γιατι κατα τ αλλα εχουμε κοινωνικοοικονομικα κριτήρια :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:18 Η annieyami: #251 05-10-15 19:18 Καλησπέρα. Φέτος πέρασα Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και λόγω οικονομικών σκοπεύω να κάνω αίτηση για μεταγραφή για Πάντειο. Πιστεύω πως έχω αρκετές πιθανότητες να πάρω την μεταγραφή όντας παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Θέλω όμως μέχρι να βγουν οι μεταγραφές να παρακολουθώ τα μαθήματα στην Αθήνα. Ξέρει κάποιος αν μπορώ και τι χαρτιά πρέπει να προσκομίσω? Πήρα τηλέφωνο την γραμματεία της σχολής και δεν μου είπαν κάτι ουσιαστικό. Έχω στείλει mail και δεν έχω πάρει απάντηση. Αν μπορούσε κάποιος που έχει περάσει από την ίδια διαδικασία να με διαφωτίσει θα ήμουν ευγνώμων.Συγνώμη αν είναι λίγο άκυρο το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:34 Η Drama Prinzessin: #252 05-10-15 19:34 Απ' όσο ξέρω από συμφοιτητές μου, παρακολουθούν από την αρχή στο τμήμα που θέλουν να πάρουν μεταγγραφή χωρίς κάποια διαδικασία. Όταν ανακοινωθούν οι μεταγγραφές, τότε πάνε στην γραμματεία για να πάρουν τον αριθμό μητρώου τους, κωδικούς κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:41 Η annieyami: #253 05-10-15 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Απ' όσο ξέρω από συμφοιτητές μου, παρακολουθούν από την αρχή στο τμήμα που θέλουν να πάρουν μεταγγραφή χωρίς κάποια διαδικασία. Όταν ανακοινωθούν οι μεταγγραφές, τότε πάνε στην γραμματεία για να πάρουν τον αριθμό μητρώου τους, κωδικούς κτλ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ. Απλά έχω αγχωθεί λίγο γιατί δεν θέλω να είμαι σαν την μύγα μες το γάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 09:43 Η Merendaki: #254 06-10-15 09:43 Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 10:42 Η elsa D έγραψε: #255 06-10-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Click για ανάπτυξη... Γιατί το λες αυτό ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 15:02 Η Merendaki: #256 06-10-15 15:02 Ετσι οπως εχεθ γινει η ελλαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 23:07 Η annieyami: #257 06-10-15 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεται αυτό που λες... Είναι πρακτικό το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 08:50 Η Merendaki: #258 07-10-15 08:50 Μακάρι....ενδιαφέρεσαι και εσυ για μετεγγαφη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 18:09 Η annieyami: #259 07-10-15 18:09 Ναι. Συγκεντρώνω 7 μόρια. Και δεν έχω άλλη επιλογή, τα οικονομικά μου επιτρέπουν μόνο Αθήνα και τίποτα άλλο (Μένω Κιάτο Κορινθίας) και όπως βλέπεις πέρασα Κρήτη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 18:22 Ο Dias έγραψε: #260 07-10-15 18:22 Αρχική Δημοσίευση από annieyami: ... δεν έχω άλλη επιλογή, τα οικονομικά μου επιτρέπουν μόνο Αθήνα και τίποτα άλλο (Μένω Κιάτο Κορινθίας) και όπως βλέπεις πέρασα Κρήτη.... Click για ανάπτυξη... Έχω μια αφελή απορία: Δεν καταλαβαίνω γιατί η Αθήνα θα σου είναι πιο οικονομική από την Κρήτη. Τα εισιτήρια του πλοίου αντισταθμίζονται από τη διαφορά του κόστους ζωής. Μόνον αν στην Αθήνα σπουδάζει κάποιο αδέρφι σου ή υπάρχει άτομο που θα σε φιλοξενεί, θα υπάρξει κάποια (όχι σπουδαία) οικονομική διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Παιδια οι μετεγγραφες το Μαρτη θα ανακοινωθουν? Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω αφου είπαν οτι οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν γύρος στις 15 οκτωμβρίου θα ειναι 10 μέρες η προθεσμία και μετα απο κανα 2 με 4 μερες θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα. Εσύ διβασες τίποτε άλλο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 16:09 Ο damn έγραψε: #244 05-10-15 16:09 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Δεν νομιζω αφου είπαν οτι οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν γύρος στις 15 οκτωμβρίου θα ειναι 10 μέρες η προθεσμία και μετα απο κανα 2 με 4 μερες θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα. Εσύ διβασες τίποτε άλλο ; Click για ανάπτυξη... Μακαρι αλλα δεν εχει βγει εγκυκλιος ακομα.Να σε ρωτησω με 5 μορια λες θα παρω μετεγγραφη απο διοικηση επιχειρησεων χιος στο αντιστοιχο της Πατρας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 17:13 Η elsa D έγραψε: #245 05-10-15 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Μακαρι αλλα δεν εχει βγει εγκυκλιος ακομα.Να σε ρωτησω με 5 μορια λες θα παρω μετεγγραφη απο διοικηση επιχειρησεων χιος στο αντιστοιχο της Πατρας? Click για ανάπτυξη... Απο το υπουργείο μου ειπαν καπου τοτε θα ξεκινήσουν !! Νομίζω οτι εχεις πιθανότητες και εγω 5 μορια εχω και θελω μεταγραφή απο Μαθηματικών Σάμου σε Μαθηματικών Θεσσαλονίκης εσύ τι λες για μένα εχω πιθανότητες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 17:15 Ο damn έγραψε: #246 05-10-15 17:15 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Απο το υπουργείο μου ειπαν καπου τοτε θα ξεκινήσουν !! Νομίζω οτι εχεις πιθανότητες και εγω 5 μορια εχω και θελω μεταγραφή απο Μαθηματικών Σάμου σε Μαθηματικών Θεσσαλονίκης εσύ τι λες για μένα εχω πιθανότητες ; Click για ανάπτυξη... Ναιεχεις πολλες πιθανοτητες. Ποσο εισοδημα κατα κεφαλην εχει η οικογενεια σου?Εμεις 4949,75 ειναι πολυ λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 17:22 Η elsa D έγραψε: #247 05-10-15 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Ναιεχεις πολλες πιθανοτητες. Ποσο εισοδημα κατα κεφαλην εχει η οικογενεια σου?Εμεις 4949,75 ειναι πολυ λες? Click για ανάπτυξη... 5.100 με κάτι επιδόματα που παίρνω εγω εχω καποιο εισοδημα λόγο θανατου του μπαμπά μου δεν ειναι πολυ αλλα δεν εχει και σχεση αφου ειναι ποια κατηγορια σε πιάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 17:27 Ο damn έγραψε: #248 05-10-15 17:27 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: 5.100 με κάτι επιδόματα που παίρνω εγω εχω καποιο εισοδημα λόγο θανατου του μπαμπά μου δεν ειναι πολυ αλλα δεν εχει και σχεση αφου ειναι ποια κατηγορια σε πιάνει Click για ανάπτυξη... Στην κατηγορια με 4 μορια ειμαστε και οι δυο.+1 μοριο που εχουμε 5 μορια και οι δυο τι συμπτωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 17:30 Η elsa D έγραψε: #249 05-10-15 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Στην κατηγορια με 4 μορια ειμαστε και οι δυο.+1 μοριο που εχουμε 5 μορια και οι δυο τι συμπτωση. Click για ανάπτυξη... Είδες Μακάρι να την πάρουμε ώρες ώρες αισθάνομαι οτι είναι πολύ λίγα για να πάρω την μεταγραφή για θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:05 Η Merendaki: #250 05-10-15 19:05 Λιγα δεν ειναι ελσα απλα ειναι αναλογως τη ζητηση..και εγω εχω 7 για νηπιαγωγων αθηνα αλλα και αλλες φορες λεω οτι ο χαμηλωτερος θα εχει 5-6 και αλλες οτι δεν θα με παρουν καθόλου γιατι θα υπάρχει μεγαλη ισοψηφια και θα κοιταξουν βαθμους....κι οχι εισοδημα ετησιο γιατι κατα τ αλλα εχουμε κοινωνικοοικονομικα κριτήρια :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:18 Η annieyami: #251 05-10-15 19:18 Καλησπέρα. Φέτος πέρασα Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και λόγω οικονομικών σκοπεύω να κάνω αίτηση για μεταγραφή για Πάντειο. Πιστεύω πως έχω αρκετές πιθανότητες να πάρω την μεταγραφή όντας παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Θέλω όμως μέχρι να βγουν οι μεταγραφές να παρακολουθώ τα μαθήματα στην Αθήνα. Ξέρει κάποιος αν μπορώ και τι χαρτιά πρέπει να προσκομίσω? Πήρα τηλέφωνο την γραμματεία της σχολής και δεν μου είπαν κάτι ουσιαστικό. Έχω στείλει mail και δεν έχω πάρει απάντηση. Αν μπορούσε κάποιος που έχει περάσει από την ίδια διαδικασία να με διαφωτίσει θα ήμουν ευγνώμων.Συγνώμη αν είναι λίγο άκυρο το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:34 Η Drama Prinzessin: #252 05-10-15 19:34 Απ' όσο ξέρω από συμφοιτητές μου, παρακολουθούν από την αρχή στο τμήμα που θέλουν να πάρουν μεταγγραφή χωρίς κάποια διαδικασία. Όταν ανακοινωθούν οι μεταγγραφές, τότε πάνε στην γραμματεία για να πάρουν τον αριθμό μητρώου τους, κωδικούς κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:41 Η annieyami: #253 05-10-15 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Απ' όσο ξέρω από συμφοιτητές μου, παρακολουθούν από την αρχή στο τμήμα που θέλουν να πάρουν μεταγγραφή χωρίς κάποια διαδικασία. Όταν ανακοινωθούν οι μεταγγραφές, τότε πάνε στην γραμματεία για να πάρουν τον αριθμό μητρώου τους, κωδικούς κτλ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ. Απλά έχω αγχωθεί λίγο γιατί δεν θέλω να είμαι σαν την μύγα μες το γάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 09:43 Η Merendaki: #254 06-10-15 09:43 Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 10:42 Η elsa D έγραψε: #255 06-10-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Click για ανάπτυξη... Γιατί το λες αυτό ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 15:02 Η Merendaki: #256 06-10-15 15:02 Ετσι οπως εχεθ γινει η ελλαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 23:07 Η annieyami: #257 06-10-15 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεται αυτό που λες... Είναι πρακτικό το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 08:50 Η Merendaki: #258 07-10-15 08:50 Μακάρι....ενδιαφέρεσαι και εσυ για μετεγγαφη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 18:09 Η annieyami: #259 07-10-15 18:09 Ναι. Συγκεντρώνω 7 μόρια. Και δεν έχω άλλη επιλογή, τα οικονομικά μου επιτρέπουν μόνο Αθήνα και τίποτα άλλο (Μένω Κιάτο Κορινθίας) και όπως βλέπεις πέρασα Κρήτη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 18:22 Ο Dias έγραψε: #260 07-10-15 18:22 Αρχική Δημοσίευση από annieyami: ... δεν έχω άλλη επιλογή, τα οικονομικά μου επιτρέπουν μόνο Αθήνα και τίποτα άλλο (Μένω Κιάτο Κορινθίας) και όπως βλέπεις πέρασα Κρήτη.... Click για ανάπτυξη... Έχω μια αφελή απορία: Δεν καταλαβαίνω γιατί η Αθήνα θα σου είναι πιο οικονομική από την Κρήτη. Τα εισιτήρια του πλοίου αντισταθμίζονται από τη διαφορά του κόστους ζωής. Μόνον αν στην Αθήνα σπουδάζει κάποιο αδέρφι σου ή υπάρχει άτομο που θα σε φιλοξενεί, θα υπάρξει κάποια (όχι σπουδαία) οικονομική διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Δεν νομιζω αφου είπαν οτι οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν γύρος στις 15 οκτωμβρίου θα ειναι 10 μέρες η προθεσμία και μετα απο κανα 2 με 4 μερες θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα. Εσύ διβασες τίποτε άλλο ; Click για ανάπτυξη... Μακαρι αλλα δεν εχει βγει εγκυκλιος ακομα.Να σε ρωτησω με 5 μορια λες θα παρω μετεγγραφη απο διοικηση επιχειρησεων χιος στο αντιστοιχο της Πατρας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 17:13 Η elsa D έγραψε: #245 05-10-15 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Μακαρι αλλα δεν εχει βγει εγκυκλιος ακομα.Να σε ρωτησω με 5 μορια λες θα παρω μετεγγραφη απο διοικηση επιχειρησεων χιος στο αντιστοιχο της Πατρας? Click για ανάπτυξη... Απο το υπουργείο μου ειπαν καπου τοτε θα ξεκινήσουν !! Νομίζω οτι εχεις πιθανότητες και εγω 5 μορια εχω και θελω μεταγραφή απο Μαθηματικών Σάμου σε Μαθηματικών Θεσσαλονίκης εσύ τι λες για μένα εχω πιθανότητες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 17:15 Ο damn έγραψε: #246 05-10-15 17:15 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Απο το υπουργείο μου ειπαν καπου τοτε θα ξεκινήσουν !! Νομίζω οτι εχεις πιθανότητες και εγω 5 μορια εχω και θελω μεταγραφή απο Μαθηματικών Σάμου σε Μαθηματικών Θεσσαλονίκης εσύ τι λες για μένα εχω πιθανότητες ; Click για ανάπτυξη... Ναιεχεις πολλες πιθανοτητες. Ποσο εισοδημα κατα κεφαλην εχει η οικογενεια σου?Εμεις 4949,75 ειναι πολυ λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 17:22 Η elsa D έγραψε: #247 05-10-15 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Ναιεχεις πολλες πιθανοτητες. Ποσο εισοδημα κατα κεφαλην εχει η οικογενεια σου?Εμεις 4949,75 ειναι πολυ λες? Click για ανάπτυξη... 5.100 με κάτι επιδόματα που παίρνω εγω εχω καποιο εισοδημα λόγο θανατου του μπαμπά μου δεν ειναι πολυ αλλα δεν εχει και σχεση αφου ειναι ποια κατηγορια σε πιάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 17:27 Ο damn έγραψε: #248 05-10-15 17:27 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: 5.100 με κάτι επιδόματα που παίρνω εγω εχω καποιο εισοδημα λόγο θανατου του μπαμπά μου δεν ειναι πολυ αλλα δεν εχει και σχεση αφου ειναι ποια κατηγορια σε πιάνει Click για ανάπτυξη... Στην κατηγορια με 4 μορια ειμαστε και οι δυο.+1 μοριο που εχουμε 5 μορια και οι δυο τι συμπτωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 17:30 Η elsa D έγραψε: #249 05-10-15 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Στην κατηγορια με 4 μορια ειμαστε και οι δυο.+1 μοριο που εχουμε 5 μορια και οι δυο τι συμπτωση. Click για ανάπτυξη... Είδες Μακάρι να την πάρουμε ώρες ώρες αισθάνομαι οτι είναι πολύ λίγα για να πάρω την μεταγραφή για θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:05 Η Merendaki: #250 05-10-15 19:05 Λιγα δεν ειναι ελσα απλα ειναι αναλογως τη ζητηση..και εγω εχω 7 για νηπιαγωγων αθηνα αλλα και αλλες φορες λεω οτι ο χαμηλωτερος θα εχει 5-6 και αλλες οτι δεν θα με παρουν καθόλου γιατι θα υπάρχει μεγαλη ισοψηφια και θα κοιταξουν βαθμους....κι οχι εισοδημα ετησιο γιατι κατα τ αλλα εχουμε κοινωνικοοικονομικα κριτήρια :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:18 Η annieyami: #251 05-10-15 19:18 Καλησπέρα. Φέτος πέρασα Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και λόγω οικονομικών σκοπεύω να κάνω αίτηση για μεταγραφή για Πάντειο. Πιστεύω πως έχω αρκετές πιθανότητες να πάρω την μεταγραφή όντας παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Θέλω όμως μέχρι να βγουν οι μεταγραφές να παρακολουθώ τα μαθήματα στην Αθήνα. Ξέρει κάποιος αν μπορώ και τι χαρτιά πρέπει να προσκομίσω? Πήρα τηλέφωνο την γραμματεία της σχολής και δεν μου είπαν κάτι ουσιαστικό. Έχω στείλει mail και δεν έχω πάρει απάντηση. Αν μπορούσε κάποιος που έχει περάσει από την ίδια διαδικασία να με διαφωτίσει θα ήμουν ευγνώμων.Συγνώμη αν είναι λίγο άκυρο το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:34 Η Drama Prinzessin: #252 05-10-15 19:34 Απ' όσο ξέρω από συμφοιτητές μου, παρακολουθούν από την αρχή στο τμήμα που θέλουν να πάρουν μεταγγραφή χωρίς κάποια διαδικασία. Όταν ανακοινωθούν οι μεταγγραφές, τότε πάνε στην γραμματεία για να πάρουν τον αριθμό μητρώου τους, κωδικούς κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:41 Η annieyami: #253 05-10-15 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Απ' όσο ξέρω από συμφοιτητές μου, παρακολουθούν από την αρχή στο τμήμα που θέλουν να πάρουν μεταγγραφή χωρίς κάποια διαδικασία. Όταν ανακοινωθούν οι μεταγγραφές, τότε πάνε στην γραμματεία για να πάρουν τον αριθμό μητρώου τους, κωδικούς κτλ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ. Απλά έχω αγχωθεί λίγο γιατί δεν θέλω να είμαι σαν την μύγα μες το γάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 09:43 Η Merendaki: #254 06-10-15 09:43 Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 10:42 Η elsa D έγραψε: #255 06-10-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Click για ανάπτυξη... Γιατί το λες αυτό ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 15:02 Η Merendaki: #256 06-10-15 15:02 Ετσι οπως εχεθ γινει η ελλαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 23:07 Η annieyami: #257 06-10-15 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεται αυτό που λες... Είναι πρακτικό το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 08:50 Η Merendaki: #258 07-10-15 08:50 Μακάρι....ενδιαφέρεσαι και εσυ για μετεγγαφη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 18:09 Η annieyami: #259 07-10-15 18:09 Ναι. Συγκεντρώνω 7 μόρια. Και δεν έχω άλλη επιλογή, τα οικονομικά μου επιτρέπουν μόνο Αθήνα και τίποτα άλλο (Μένω Κιάτο Κορινθίας) και όπως βλέπεις πέρασα Κρήτη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 18:22 Ο Dias έγραψε: #260 07-10-15 18:22 Αρχική Δημοσίευση από annieyami: ... δεν έχω άλλη επιλογή, τα οικονομικά μου επιτρέπουν μόνο Αθήνα και τίποτα άλλο (Μένω Κιάτο Κορινθίας) και όπως βλέπεις πέρασα Κρήτη.... Click για ανάπτυξη... Έχω μια αφελή απορία: Δεν καταλαβαίνω γιατί η Αθήνα θα σου είναι πιο οικονομική από την Κρήτη. Τα εισιτήρια του πλοίου αντισταθμίζονται από τη διαφορά του κόστους ζωής. Μόνον αν στην Αθήνα σπουδάζει κάποιο αδέρφι σου ή υπάρχει άτομο που θα σε φιλοξενεί, θα υπάρξει κάποια (όχι σπουδαία) οικονομική διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Μακαρι αλλα δεν εχει βγει εγκυκλιος ακομα.Να σε ρωτησω με 5 μορια λες θα παρω μετεγγραφη απο διοικηση επιχειρησεων χιος στο αντιστοιχο της Πατρας? Click για ανάπτυξη... Απο το υπουργείο μου ειπαν καπου τοτε θα ξεκινήσουν !! Νομίζω οτι εχεις πιθανότητες και εγω 5 μορια εχω και θελω μεταγραφή απο Μαθηματικών Σάμου σε Μαθηματικών Θεσσαλονίκης εσύ τι λες για μένα εχω πιθανότητες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 17:15 Ο damn έγραψε: #246 05-10-15 17:15 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Απο το υπουργείο μου ειπαν καπου τοτε θα ξεκινήσουν !! Νομίζω οτι εχεις πιθανότητες και εγω 5 μορια εχω και θελω μεταγραφή απο Μαθηματικών Σάμου σε Μαθηματικών Θεσσαλονίκης εσύ τι λες για μένα εχω πιθανότητες ; Click για ανάπτυξη... Ναιεχεις πολλες πιθανοτητες. Ποσο εισοδημα κατα κεφαλην εχει η οικογενεια σου?Εμεις 4949,75 ειναι πολυ λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 17:22 Η elsa D έγραψε: #247 05-10-15 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Ναιεχεις πολλες πιθανοτητες. Ποσο εισοδημα κατα κεφαλην εχει η οικογενεια σου?Εμεις 4949,75 ειναι πολυ λες? Click για ανάπτυξη... 5.100 με κάτι επιδόματα που παίρνω εγω εχω καποιο εισοδημα λόγο θανατου του μπαμπά μου δεν ειναι πολυ αλλα δεν εχει και σχεση αφου ειναι ποια κατηγορια σε πιάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 17:27 Ο damn έγραψε: #248 05-10-15 17:27 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: 5.100 με κάτι επιδόματα που παίρνω εγω εχω καποιο εισοδημα λόγο θανατου του μπαμπά μου δεν ειναι πολυ αλλα δεν εχει και σχεση αφου ειναι ποια κατηγορια σε πιάνει Click για ανάπτυξη... Στην κατηγορια με 4 μορια ειμαστε και οι δυο.+1 μοριο που εχουμε 5 μορια και οι δυο τι συμπτωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 17:30 Η elsa D έγραψε: #249 05-10-15 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Στην κατηγορια με 4 μορια ειμαστε και οι δυο.+1 μοριο που εχουμε 5 μορια και οι δυο τι συμπτωση. Click για ανάπτυξη... Είδες Μακάρι να την πάρουμε ώρες ώρες αισθάνομαι οτι είναι πολύ λίγα για να πάρω την μεταγραφή για θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:05 Η Merendaki: #250 05-10-15 19:05 Λιγα δεν ειναι ελσα απλα ειναι αναλογως τη ζητηση..και εγω εχω 7 για νηπιαγωγων αθηνα αλλα και αλλες φορες λεω οτι ο χαμηλωτερος θα εχει 5-6 και αλλες οτι δεν θα με παρουν καθόλου γιατι θα υπάρχει μεγαλη ισοψηφια και θα κοιταξουν βαθμους....κι οχι εισοδημα ετησιο γιατι κατα τ αλλα εχουμε κοινωνικοοικονομικα κριτήρια :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:18 Η annieyami: #251 05-10-15 19:18 Καλησπέρα. Φέτος πέρασα Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και λόγω οικονομικών σκοπεύω να κάνω αίτηση για μεταγραφή για Πάντειο. Πιστεύω πως έχω αρκετές πιθανότητες να πάρω την μεταγραφή όντας παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Θέλω όμως μέχρι να βγουν οι μεταγραφές να παρακολουθώ τα μαθήματα στην Αθήνα. Ξέρει κάποιος αν μπορώ και τι χαρτιά πρέπει να προσκομίσω? Πήρα τηλέφωνο την γραμματεία της σχολής και δεν μου είπαν κάτι ουσιαστικό. Έχω στείλει mail και δεν έχω πάρει απάντηση. Αν μπορούσε κάποιος που έχει περάσει από την ίδια διαδικασία να με διαφωτίσει θα ήμουν ευγνώμων.Συγνώμη αν είναι λίγο άκυρο το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:34 Η Drama Prinzessin: #252 05-10-15 19:34 Απ' όσο ξέρω από συμφοιτητές μου, παρακολουθούν από την αρχή στο τμήμα που θέλουν να πάρουν μεταγγραφή χωρίς κάποια διαδικασία. Όταν ανακοινωθούν οι μεταγγραφές, τότε πάνε στην γραμματεία για να πάρουν τον αριθμό μητρώου τους, κωδικούς κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:41 Η annieyami: #253 05-10-15 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Απ' όσο ξέρω από συμφοιτητές μου, παρακολουθούν από την αρχή στο τμήμα που θέλουν να πάρουν μεταγγραφή χωρίς κάποια διαδικασία. Όταν ανακοινωθούν οι μεταγγραφές, τότε πάνε στην γραμματεία για να πάρουν τον αριθμό μητρώου τους, κωδικούς κτλ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ. Απλά έχω αγχωθεί λίγο γιατί δεν θέλω να είμαι σαν την μύγα μες το γάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 09:43 Η Merendaki: #254 06-10-15 09:43 Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 10:42 Η elsa D έγραψε: #255 06-10-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Click για ανάπτυξη... Γιατί το λες αυτό ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 15:02 Η Merendaki: #256 06-10-15 15:02 Ετσι οπως εχεθ γινει η ελλαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 23:07 Η annieyami: #257 06-10-15 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεται αυτό που λες... Είναι πρακτικό το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 08:50 Η Merendaki: #258 07-10-15 08:50 Μακάρι....ενδιαφέρεσαι και εσυ για μετεγγαφη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 18:09 Η annieyami: #259 07-10-15 18:09 Ναι. Συγκεντρώνω 7 μόρια. Και δεν έχω άλλη επιλογή, τα οικονομικά μου επιτρέπουν μόνο Αθήνα και τίποτα άλλο (Μένω Κιάτο Κορινθίας) και όπως βλέπεις πέρασα Κρήτη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 18:22 Ο Dias έγραψε: #260 07-10-15 18:22 Αρχική Δημοσίευση από annieyami: ... δεν έχω άλλη επιλογή, τα οικονομικά μου επιτρέπουν μόνο Αθήνα και τίποτα άλλο (Μένω Κιάτο Κορινθίας) και όπως βλέπεις πέρασα Κρήτη.... Click για ανάπτυξη... Έχω μια αφελή απορία: Δεν καταλαβαίνω γιατί η Αθήνα θα σου είναι πιο οικονομική από την Κρήτη. Τα εισιτήρια του πλοίου αντισταθμίζονται από τη διαφορά του κόστους ζωής. Μόνον αν στην Αθήνα σπουδάζει κάποιο αδέρφι σου ή υπάρχει άτομο που θα σε φιλοξενεί, θα υπάρξει κάποια (όχι σπουδαία) οικονομική διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Απο το υπουργείο μου ειπαν καπου τοτε θα ξεκινήσουν !! Νομίζω οτι εχεις πιθανότητες και εγω 5 μορια εχω και θελω μεταγραφή απο Μαθηματικών Σάμου σε Μαθηματικών Θεσσαλονίκης εσύ τι λες για μένα εχω πιθανότητες ; Click για ανάπτυξη... Ναιεχεις πολλες πιθανοτητες. Ποσο εισοδημα κατα κεφαλην εχει η οικογενεια σου?Εμεις 4949,75 ειναι πολυ λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 17:22 Η elsa D έγραψε: #247 05-10-15 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Ναιεχεις πολλες πιθανοτητες. Ποσο εισοδημα κατα κεφαλην εχει η οικογενεια σου?Εμεις 4949,75 ειναι πολυ λες? Click για ανάπτυξη... 5.100 με κάτι επιδόματα που παίρνω εγω εχω καποιο εισοδημα λόγο θανατου του μπαμπά μου δεν ειναι πολυ αλλα δεν εχει και σχεση αφου ειναι ποια κατηγορια σε πιάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 17:27 Ο damn έγραψε: #248 05-10-15 17:27 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: 5.100 με κάτι επιδόματα που παίρνω εγω εχω καποιο εισοδημα λόγο θανατου του μπαμπά μου δεν ειναι πολυ αλλα δεν εχει και σχεση αφου ειναι ποια κατηγορια σε πιάνει Click για ανάπτυξη... Στην κατηγορια με 4 μορια ειμαστε και οι δυο.+1 μοριο που εχουμε 5 μορια και οι δυο τι συμπτωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 17:30 Η elsa D έγραψε: #249 05-10-15 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Στην κατηγορια με 4 μορια ειμαστε και οι δυο.+1 μοριο που εχουμε 5 μορια και οι δυο τι συμπτωση. Click για ανάπτυξη... Είδες Μακάρι να την πάρουμε ώρες ώρες αισθάνομαι οτι είναι πολύ λίγα για να πάρω την μεταγραφή για θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:05 Η Merendaki: #250 05-10-15 19:05 Λιγα δεν ειναι ελσα απλα ειναι αναλογως τη ζητηση..και εγω εχω 7 για νηπιαγωγων αθηνα αλλα και αλλες φορες λεω οτι ο χαμηλωτερος θα εχει 5-6 και αλλες οτι δεν θα με παρουν καθόλου γιατι θα υπάρχει μεγαλη ισοψηφια και θα κοιταξουν βαθμους....κι οχι εισοδημα ετησιο γιατι κατα τ αλλα εχουμε κοινωνικοοικονομικα κριτήρια :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:18 Η annieyami: #251 05-10-15 19:18 Καλησπέρα. Φέτος πέρασα Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και λόγω οικονομικών σκοπεύω να κάνω αίτηση για μεταγραφή για Πάντειο. Πιστεύω πως έχω αρκετές πιθανότητες να πάρω την μεταγραφή όντας παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Θέλω όμως μέχρι να βγουν οι μεταγραφές να παρακολουθώ τα μαθήματα στην Αθήνα. Ξέρει κάποιος αν μπορώ και τι χαρτιά πρέπει να προσκομίσω? Πήρα τηλέφωνο την γραμματεία της σχολής και δεν μου είπαν κάτι ουσιαστικό. Έχω στείλει mail και δεν έχω πάρει απάντηση. Αν μπορούσε κάποιος που έχει περάσει από την ίδια διαδικασία να με διαφωτίσει θα ήμουν ευγνώμων.Συγνώμη αν είναι λίγο άκυρο το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:34 Η Drama Prinzessin: #252 05-10-15 19:34 Απ' όσο ξέρω από συμφοιτητές μου, παρακολουθούν από την αρχή στο τμήμα που θέλουν να πάρουν μεταγγραφή χωρίς κάποια διαδικασία. Όταν ανακοινωθούν οι μεταγγραφές, τότε πάνε στην γραμματεία για να πάρουν τον αριθμό μητρώου τους, κωδικούς κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:41 Η annieyami: #253 05-10-15 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Απ' όσο ξέρω από συμφοιτητές μου, παρακολουθούν από την αρχή στο τμήμα που θέλουν να πάρουν μεταγγραφή χωρίς κάποια διαδικασία. Όταν ανακοινωθούν οι μεταγγραφές, τότε πάνε στην γραμματεία για να πάρουν τον αριθμό μητρώου τους, κωδικούς κτλ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ. Απλά έχω αγχωθεί λίγο γιατί δεν θέλω να είμαι σαν την μύγα μες το γάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 09:43 Η Merendaki: #254 06-10-15 09:43 Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 10:42 Η elsa D έγραψε: #255 06-10-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Click για ανάπτυξη... Γιατί το λες αυτό ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 15:02 Η Merendaki: #256 06-10-15 15:02 Ετσι οπως εχεθ γινει η ελλαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 23:07 Η annieyami: #257 06-10-15 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεται αυτό που λες... Είναι πρακτικό το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 08:50 Η Merendaki: #258 07-10-15 08:50 Μακάρι....ενδιαφέρεσαι και εσυ για μετεγγαφη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 18:09 Η annieyami: #259 07-10-15 18:09 Ναι. Συγκεντρώνω 7 μόρια. Και δεν έχω άλλη επιλογή, τα οικονομικά μου επιτρέπουν μόνο Αθήνα και τίποτα άλλο (Μένω Κιάτο Κορινθίας) και όπως βλέπεις πέρασα Κρήτη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 18:22 Ο Dias έγραψε: #260 07-10-15 18:22 Αρχική Δημοσίευση από annieyami: ... δεν έχω άλλη επιλογή, τα οικονομικά μου επιτρέπουν μόνο Αθήνα και τίποτα άλλο (Μένω Κιάτο Κορινθίας) και όπως βλέπεις πέρασα Κρήτη.... Click για ανάπτυξη... Έχω μια αφελή απορία: Δεν καταλαβαίνω γιατί η Αθήνα θα σου είναι πιο οικονομική από την Κρήτη. Τα εισιτήρια του πλοίου αντισταθμίζονται από τη διαφορά του κόστους ζωής. Μόνον αν στην Αθήνα σπουδάζει κάποιο αδέρφι σου ή υπάρχει άτομο που θα σε φιλοξενεί, θα υπάρξει κάποια (όχι σπουδαία) οικονομική διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Ναιεχεις πολλες πιθανοτητες. Ποσο εισοδημα κατα κεφαλην εχει η οικογενεια σου?Εμεις 4949,75 ειναι πολυ λες? Click για ανάπτυξη... 5.100 με κάτι επιδόματα που παίρνω εγω εχω καποιο εισοδημα λόγο θανατου του μπαμπά μου δεν ειναι πολυ αλλα δεν εχει και σχεση αφου ειναι ποια κατηγορια σε πιάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 17:27 Ο damn έγραψε: #248 05-10-15 17:27 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: 5.100 με κάτι επιδόματα που παίρνω εγω εχω καποιο εισοδημα λόγο θανατου του μπαμπά μου δεν ειναι πολυ αλλα δεν εχει και σχεση αφου ειναι ποια κατηγορια σε πιάνει Click για ανάπτυξη... Στην κατηγορια με 4 μορια ειμαστε και οι δυο.+1 μοριο που εχουμε 5 μορια και οι δυο τι συμπτωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 17:30 Η elsa D έγραψε: #249 05-10-15 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Στην κατηγορια με 4 μορια ειμαστε και οι δυο.+1 μοριο που εχουμε 5 μορια και οι δυο τι συμπτωση. Click για ανάπτυξη... Είδες Μακάρι να την πάρουμε ώρες ώρες αισθάνομαι οτι είναι πολύ λίγα για να πάρω την μεταγραφή για θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:05 Η Merendaki: #250 05-10-15 19:05 Λιγα δεν ειναι ελσα απλα ειναι αναλογως τη ζητηση..και εγω εχω 7 για νηπιαγωγων αθηνα αλλα και αλλες φορες λεω οτι ο χαμηλωτερος θα εχει 5-6 και αλλες οτι δεν θα με παρουν καθόλου γιατι θα υπάρχει μεγαλη ισοψηφια και θα κοιταξουν βαθμους....κι οχι εισοδημα ετησιο γιατι κατα τ αλλα εχουμε κοινωνικοοικονομικα κριτήρια :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:18 Η annieyami: #251 05-10-15 19:18 Καλησπέρα. Φέτος πέρασα Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και λόγω οικονομικών σκοπεύω να κάνω αίτηση για μεταγραφή για Πάντειο. Πιστεύω πως έχω αρκετές πιθανότητες να πάρω την μεταγραφή όντας παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Θέλω όμως μέχρι να βγουν οι μεταγραφές να παρακολουθώ τα μαθήματα στην Αθήνα. Ξέρει κάποιος αν μπορώ και τι χαρτιά πρέπει να προσκομίσω? Πήρα τηλέφωνο την γραμματεία της σχολής και δεν μου είπαν κάτι ουσιαστικό. Έχω στείλει mail και δεν έχω πάρει απάντηση. Αν μπορούσε κάποιος που έχει περάσει από την ίδια διαδικασία να με διαφωτίσει θα ήμουν ευγνώμων.Συγνώμη αν είναι λίγο άκυρο το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:34 Η Drama Prinzessin: #252 05-10-15 19:34 Απ' όσο ξέρω από συμφοιτητές μου, παρακολουθούν από την αρχή στο τμήμα που θέλουν να πάρουν μεταγγραφή χωρίς κάποια διαδικασία. Όταν ανακοινωθούν οι μεταγγραφές, τότε πάνε στην γραμματεία για να πάρουν τον αριθμό μητρώου τους, κωδικούς κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:41 Η annieyami: #253 05-10-15 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Απ' όσο ξέρω από συμφοιτητές μου, παρακολουθούν από την αρχή στο τμήμα που θέλουν να πάρουν μεταγγραφή χωρίς κάποια διαδικασία. Όταν ανακοινωθούν οι μεταγγραφές, τότε πάνε στην γραμματεία για να πάρουν τον αριθμό μητρώου τους, κωδικούς κτλ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ. Απλά έχω αγχωθεί λίγο γιατί δεν θέλω να είμαι σαν την μύγα μες το γάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 09:43 Η Merendaki: #254 06-10-15 09:43 Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 10:42 Η elsa D έγραψε: #255 06-10-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Click για ανάπτυξη... Γιατί το λες αυτό ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 15:02 Η Merendaki: #256 06-10-15 15:02 Ετσι οπως εχεθ γινει η ελλαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 23:07 Η annieyami: #257 06-10-15 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεται αυτό που λες... Είναι πρακτικό το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 08:50 Η Merendaki: #258 07-10-15 08:50 Μακάρι....ενδιαφέρεσαι και εσυ για μετεγγαφη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 18:09 Η annieyami: #259 07-10-15 18:09 Ναι. Συγκεντρώνω 7 μόρια. Και δεν έχω άλλη επιλογή, τα οικονομικά μου επιτρέπουν μόνο Αθήνα και τίποτα άλλο (Μένω Κιάτο Κορινθίας) και όπως βλέπεις πέρασα Κρήτη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 18:22 Ο Dias έγραψε: #260 07-10-15 18:22 Αρχική Δημοσίευση από annieyami: ... δεν έχω άλλη επιλογή, τα οικονομικά μου επιτρέπουν μόνο Αθήνα και τίποτα άλλο (Μένω Κιάτο Κορινθίας) και όπως βλέπεις πέρασα Κρήτη.... Click για ανάπτυξη... Έχω μια αφελή απορία: Δεν καταλαβαίνω γιατί η Αθήνα θα σου είναι πιο οικονομική από την Κρήτη. Τα εισιτήρια του πλοίου αντισταθμίζονται από τη διαφορά του κόστους ζωής. Μόνον αν στην Αθήνα σπουδάζει κάποιο αδέρφι σου ή υπάρχει άτομο που θα σε φιλοξενεί, θα υπάρξει κάποια (όχι σπουδαία) οικονομική διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από elsa D: 5.100 με κάτι επιδόματα που παίρνω εγω εχω καποιο εισοδημα λόγο θανατου του μπαμπά μου δεν ειναι πολυ αλλα δεν εχει και σχεση αφου ειναι ποια κατηγορια σε πιάνει Click για ανάπτυξη... Στην κατηγορια με 4 μορια ειμαστε και οι δυο.+1 μοριο που εχουμε 5 μορια και οι δυο τι συμπτωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 17:30 Η elsa D έγραψε: #249 05-10-15 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Στην κατηγορια με 4 μορια ειμαστε και οι δυο.+1 μοριο που εχουμε 5 μορια και οι δυο τι συμπτωση. Click για ανάπτυξη... Είδες Μακάρι να την πάρουμε ώρες ώρες αισθάνομαι οτι είναι πολύ λίγα για να πάρω την μεταγραφή για θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:05 Η Merendaki: #250 05-10-15 19:05 Λιγα δεν ειναι ελσα απλα ειναι αναλογως τη ζητηση..και εγω εχω 7 για νηπιαγωγων αθηνα αλλα και αλλες φορες λεω οτι ο χαμηλωτερος θα εχει 5-6 και αλλες οτι δεν θα με παρουν καθόλου γιατι θα υπάρχει μεγαλη ισοψηφια και θα κοιταξουν βαθμους....κι οχι εισοδημα ετησιο γιατι κατα τ αλλα εχουμε κοινωνικοοικονομικα κριτήρια :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:18 Η annieyami: #251 05-10-15 19:18 Καλησπέρα. Φέτος πέρασα Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και λόγω οικονομικών σκοπεύω να κάνω αίτηση για μεταγραφή για Πάντειο. Πιστεύω πως έχω αρκετές πιθανότητες να πάρω την μεταγραφή όντας παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Θέλω όμως μέχρι να βγουν οι μεταγραφές να παρακολουθώ τα μαθήματα στην Αθήνα. Ξέρει κάποιος αν μπορώ και τι χαρτιά πρέπει να προσκομίσω? Πήρα τηλέφωνο την γραμματεία της σχολής και δεν μου είπαν κάτι ουσιαστικό. Έχω στείλει mail και δεν έχω πάρει απάντηση. Αν μπορούσε κάποιος που έχει περάσει από την ίδια διαδικασία να με διαφωτίσει θα ήμουν ευγνώμων.Συγνώμη αν είναι λίγο άκυρο το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:34 Η Drama Prinzessin: #252 05-10-15 19:34 Απ' όσο ξέρω από συμφοιτητές μου, παρακολουθούν από την αρχή στο τμήμα που θέλουν να πάρουν μεταγγραφή χωρίς κάποια διαδικασία. Όταν ανακοινωθούν οι μεταγγραφές, τότε πάνε στην γραμματεία για να πάρουν τον αριθμό μητρώου τους, κωδικούς κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:41 Η annieyami: #253 05-10-15 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Απ' όσο ξέρω από συμφοιτητές μου, παρακολουθούν από την αρχή στο τμήμα που θέλουν να πάρουν μεταγγραφή χωρίς κάποια διαδικασία. Όταν ανακοινωθούν οι μεταγγραφές, τότε πάνε στην γραμματεία για να πάρουν τον αριθμό μητρώου τους, κωδικούς κτλ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ. Απλά έχω αγχωθεί λίγο γιατί δεν θέλω να είμαι σαν την μύγα μες το γάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 09:43 Η Merendaki: #254 06-10-15 09:43 Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 10:42 Η elsa D έγραψε: #255 06-10-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Click για ανάπτυξη... Γιατί το λες αυτό ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 15:02 Η Merendaki: #256 06-10-15 15:02 Ετσι οπως εχεθ γινει η ελλαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 23:07 Η annieyami: #257 06-10-15 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεται αυτό που λες... Είναι πρακτικό το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 08:50 Η Merendaki: #258 07-10-15 08:50 Μακάρι....ενδιαφέρεσαι και εσυ για μετεγγαφη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 18:09 Η annieyami: #259 07-10-15 18:09 Ναι. Συγκεντρώνω 7 μόρια. Και δεν έχω άλλη επιλογή, τα οικονομικά μου επιτρέπουν μόνο Αθήνα και τίποτα άλλο (Μένω Κιάτο Κορινθίας) και όπως βλέπεις πέρασα Κρήτη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 18:22 Ο Dias έγραψε: #260 07-10-15 18:22 Αρχική Δημοσίευση από annieyami: ... δεν έχω άλλη επιλογή, τα οικονομικά μου επιτρέπουν μόνο Αθήνα και τίποτα άλλο (Μένω Κιάτο Κορινθίας) και όπως βλέπεις πέρασα Κρήτη.... Click για ανάπτυξη... Έχω μια αφελή απορία: Δεν καταλαβαίνω γιατί η Αθήνα θα σου είναι πιο οικονομική από την Κρήτη. Τα εισιτήρια του πλοίου αντισταθμίζονται από τη διαφορά του κόστους ζωής. Μόνον αν στην Αθήνα σπουδάζει κάποιο αδέρφι σου ή υπάρχει άτομο που θα σε φιλοξενεί, θα υπάρξει κάποια (όχι σπουδαία) οικονομική διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Στην κατηγορια με 4 μορια ειμαστε και οι δυο.+1 μοριο που εχουμε 5 μορια και οι δυο τι συμπτωση. Click για ανάπτυξη... Είδες Μακάρι να την πάρουμε ώρες ώρες αισθάνομαι οτι είναι πολύ λίγα για να πάρω την μεταγραφή για θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:05 Η Merendaki: #250 05-10-15 19:05 Λιγα δεν ειναι ελσα απλα ειναι αναλογως τη ζητηση..και εγω εχω 7 για νηπιαγωγων αθηνα αλλα και αλλες φορες λεω οτι ο χαμηλωτερος θα εχει 5-6 και αλλες οτι δεν θα με παρουν καθόλου γιατι θα υπάρχει μεγαλη ισοψηφια και θα κοιταξουν βαθμους....κι οχι εισοδημα ετησιο γιατι κατα τ αλλα εχουμε κοινωνικοοικονομικα κριτήρια :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:18 Η annieyami: #251 05-10-15 19:18 Καλησπέρα. Φέτος πέρασα Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και λόγω οικονομικών σκοπεύω να κάνω αίτηση για μεταγραφή για Πάντειο. Πιστεύω πως έχω αρκετές πιθανότητες να πάρω την μεταγραφή όντας παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Θέλω όμως μέχρι να βγουν οι μεταγραφές να παρακολουθώ τα μαθήματα στην Αθήνα. Ξέρει κάποιος αν μπορώ και τι χαρτιά πρέπει να προσκομίσω? Πήρα τηλέφωνο την γραμματεία της σχολής και δεν μου είπαν κάτι ουσιαστικό. Έχω στείλει mail και δεν έχω πάρει απάντηση. Αν μπορούσε κάποιος που έχει περάσει από την ίδια διαδικασία να με διαφωτίσει θα ήμουν ευγνώμων.Συγνώμη αν είναι λίγο άκυρο το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:34 Η Drama Prinzessin: #252 05-10-15 19:34 Απ' όσο ξέρω από συμφοιτητές μου, παρακολουθούν από την αρχή στο τμήμα που θέλουν να πάρουν μεταγγραφή χωρίς κάποια διαδικασία. Όταν ανακοινωθούν οι μεταγγραφές, τότε πάνε στην γραμματεία για να πάρουν τον αριθμό μητρώου τους, κωδικούς κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:41 Η annieyami: #253 05-10-15 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Απ' όσο ξέρω από συμφοιτητές μου, παρακολουθούν από την αρχή στο τμήμα που θέλουν να πάρουν μεταγγραφή χωρίς κάποια διαδικασία. Όταν ανακοινωθούν οι μεταγγραφές, τότε πάνε στην γραμματεία για να πάρουν τον αριθμό μητρώου τους, κωδικούς κτλ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ. Απλά έχω αγχωθεί λίγο γιατί δεν θέλω να είμαι σαν την μύγα μες το γάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 09:43 Η Merendaki: #254 06-10-15 09:43 Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 10:42 Η elsa D έγραψε: #255 06-10-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Click για ανάπτυξη... Γιατί το λες αυτό ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 15:02 Η Merendaki: #256 06-10-15 15:02 Ετσι οπως εχεθ γινει η ελλαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 23:07 Η annieyami: #257 06-10-15 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεται αυτό που λες... Είναι πρακτικό το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 08:50 Η Merendaki: #258 07-10-15 08:50 Μακάρι....ενδιαφέρεσαι και εσυ για μετεγγαφη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 18:09 Η annieyami: #259 07-10-15 18:09 Ναι. Συγκεντρώνω 7 μόρια. Και δεν έχω άλλη επιλογή, τα οικονομικά μου επιτρέπουν μόνο Αθήνα και τίποτα άλλο (Μένω Κιάτο Κορινθίας) και όπως βλέπεις πέρασα Κρήτη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 18:22 Ο Dias έγραψε: #260 07-10-15 18:22 Αρχική Δημοσίευση από annieyami: ... δεν έχω άλλη επιλογή, τα οικονομικά μου επιτρέπουν μόνο Αθήνα και τίποτα άλλο (Μένω Κιάτο Κορινθίας) και όπως βλέπεις πέρασα Κρήτη.... Click για ανάπτυξη... Έχω μια αφελή απορία: Δεν καταλαβαίνω γιατί η Αθήνα θα σου είναι πιο οικονομική από την Κρήτη. Τα εισιτήρια του πλοίου αντισταθμίζονται από τη διαφορά του κόστους ζωής. Μόνον αν στην Αθήνα σπουδάζει κάποιο αδέρφι σου ή υπάρχει άτομο που θα σε φιλοξενεί, θα υπάρξει κάποια (όχι σπουδαία) οικονομική διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λιγα δεν ειναι ελσα απλα ειναι αναλογως τη ζητηση..και εγω εχω 7 για νηπιαγωγων αθηνα αλλα και αλλες φορες λεω οτι ο χαμηλωτερος θα εχει 5-6 και αλλες οτι δεν θα με παρουν καθόλου γιατι θα υπάρχει μεγαλη ισοψηφια και θα κοιταξουν βαθμους....κι οχι εισοδημα ετησιο γιατι κατα τ αλλα εχουμε κοινωνικοοικονομικα κριτήρια :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:18 Η annieyami: #251 05-10-15 19:18 Καλησπέρα. Φέτος πέρασα Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και λόγω οικονομικών σκοπεύω να κάνω αίτηση για μεταγραφή για Πάντειο. Πιστεύω πως έχω αρκετές πιθανότητες να πάρω την μεταγραφή όντας παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Θέλω όμως μέχρι να βγουν οι μεταγραφές να παρακολουθώ τα μαθήματα στην Αθήνα. Ξέρει κάποιος αν μπορώ και τι χαρτιά πρέπει να προσκομίσω? Πήρα τηλέφωνο την γραμματεία της σχολής και δεν μου είπαν κάτι ουσιαστικό. Έχω στείλει mail και δεν έχω πάρει απάντηση. Αν μπορούσε κάποιος που έχει περάσει από την ίδια διαδικασία να με διαφωτίσει θα ήμουν ευγνώμων.Συγνώμη αν είναι λίγο άκυρο το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:34 Η Drama Prinzessin: #252 05-10-15 19:34 Απ' όσο ξέρω από συμφοιτητές μου, παρακολουθούν από την αρχή στο τμήμα που θέλουν να πάρουν μεταγγραφή χωρίς κάποια διαδικασία. Όταν ανακοινωθούν οι μεταγγραφές, τότε πάνε στην γραμματεία για να πάρουν τον αριθμό μητρώου τους, κωδικούς κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:41 Η annieyami: #253 05-10-15 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Απ' όσο ξέρω από συμφοιτητές μου, παρακολουθούν από την αρχή στο τμήμα που θέλουν να πάρουν μεταγγραφή χωρίς κάποια διαδικασία. Όταν ανακοινωθούν οι μεταγγραφές, τότε πάνε στην γραμματεία για να πάρουν τον αριθμό μητρώου τους, κωδικούς κτλ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ. Απλά έχω αγχωθεί λίγο γιατί δεν θέλω να είμαι σαν την μύγα μες το γάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 09:43 Η Merendaki: #254 06-10-15 09:43 Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 10:42 Η elsa D έγραψε: #255 06-10-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Click για ανάπτυξη... Γιατί το λες αυτό ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 15:02 Η Merendaki: #256 06-10-15 15:02 Ετσι οπως εχεθ γινει η ελλαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 23:07 Η annieyami: #257 06-10-15 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεται αυτό που λες... Είναι πρακτικό το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 08:50 Η Merendaki: #258 07-10-15 08:50 Μακάρι....ενδιαφέρεσαι και εσυ για μετεγγαφη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 18:09 Η annieyami: #259 07-10-15 18:09 Ναι. Συγκεντρώνω 7 μόρια. Και δεν έχω άλλη επιλογή, τα οικονομικά μου επιτρέπουν μόνο Αθήνα και τίποτα άλλο (Μένω Κιάτο Κορινθίας) και όπως βλέπεις πέρασα Κρήτη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 18:22 Ο Dias έγραψε: #260 07-10-15 18:22 Αρχική Δημοσίευση από annieyami: ... δεν έχω άλλη επιλογή, τα οικονομικά μου επιτρέπουν μόνο Αθήνα και τίποτα άλλο (Μένω Κιάτο Κορινθίας) και όπως βλέπεις πέρασα Κρήτη.... Click για ανάπτυξη... Έχω μια αφελή απορία: Δεν καταλαβαίνω γιατί η Αθήνα θα σου είναι πιο οικονομική από την Κρήτη. Τα εισιτήρια του πλοίου αντισταθμίζονται από τη διαφορά του κόστους ζωής. Μόνον αν στην Αθήνα σπουδάζει κάποιο αδέρφι σου ή υπάρχει άτομο που θα σε φιλοξενεί, θα υπάρξει κάποια (όχι σπουδαία) οικονομική διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα. Φέτος πέρασα Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και λόγω οικονομικών σκοπεύω να κάνω αίτηση για μεταγραφή για Πάντειο. Πιστεύω πως έχω αρκετές πιθανότητες να πάρω την μεταγραφή όντας παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Θέλω όμως μέχρι να βγουν οι μεταγραφές να παρακολουθώ τα μαθήματα στην Αθήνα. Ξέρει κάποιος αν μπορώ και τι χαρτιά πρέπει να προσκομίσω? Πήρα τηλέφωνο την γραμματεία της σχολής και δεν μου είπαν κάτι ουσιαστικό. Έχω στείλει mail και δεν έχω πάρει απάντηση. Αν μπορούσε κάποιος που έχει περάσει από την ίδια διαδικασία να με διαφωτίσει θα ήμουν ευγνώμων.Συγνώμη αν είναι λίγο άκυρο το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:34 Η Drama Prinzessin: #252 05-10-15 19:34 Απ' όσο ξέρω από συμφοιτητές μου, παρακολουθούν από την αρχή στο τμήμα που θέλουν να πάρουν μεταγγραφή χωρίς κάποια διαδικασία. Όταν ανακοινωθούν οι μεταγγραφές, τότε πάνε στην γραμματεία για να πάρουν τον αριθμό μητρώου τους, κωδικούς κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:41 Η annieyami: #253 05-10-15 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Απ' όσο ξέρω από συμφοιτητές μου, παρακολουθούν από την αρχή στο τμήμα που θέλουν να πάρουν μεταγγραφή χωρίς κάποια διαδικασία. Όταν ανακοινωθούν οι μεταγγραφές, τότε πάνε στην γραμματεία για να πάρουν τον αριθμό μητρώου τους, κωδικούς κτλ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ. Απλά έχω αγχωθεί λίγο γιατί δεν θέλω να είμαι σαν την μύγα μες το γάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 09:43 Η Merendaki: #254 06-10-15 09:43 Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 10:42 Η elsa D έγραψε: #255 06-10-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Click για ανάπτυξη... Γιατί το λες αυτό ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 15:02 Η Merendaki: #256 06-10-15 15:02 Ετσι οπως εχεθ γινει η ελλαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 23:07 Η annieyami: #257 06-10-15 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεται αυτό που λες... Είναι πρακτικό το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 08:50 Η Merendaki: #258 07-10-15 08:50 Μακάρι....ενδιαφέρεσαι και εσυ για μετεγγαφη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 18:09 Η annieyami: #259 07-10-15 18:09 Ναι. Συγκεντρώνω 7 μόρια. Και δεν έχω άλλη επιλογή, τα οικονομικά μου επιτρέπουν μόνο Αθήνα και τίποτα άλλο (Μένω Κιάτο Κορινθίας) και όπως βλέπεις πέρασα Κρήτη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 18:22 Ο Dias έγραψε: #260 07-10-15 18:22 Αρχική Δημοσίευση από annieyami: ... δεν έχω άλλη επιλογή, τα οικονομικά μου επιτρέπουν μόνο Αθήνα και τίποτα άλλο (Μένω Κιάτο Κορινθίας) και όπως βλέπεις πέρασα Κρήτη.... Click για ανάπτυξη... Έχω μια αφελή απορία: Δεν καταλαβαίνω γιατί η Αθήνα θα σου είναι πιο οικονομική από την Κρήτη. Τα εισιτήρια του πλοίου αντισταθμίζονται από τη διαφορά του κόστους ζωής. Μόνον αν στην Αθήνα σπουδάζει κάποιο αδέρφι σου ή υπάρχει άτομο που θα σε φιλοξενεί, θα υπάρξει κάποια (όχι σπουδαία) οικονομική διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απ' όσο ξέρω από συμφοιτητές μου, παρακολουθούν από την αρχή στο τμήμα που θέλουν να πάρουν μεταγγραφή χωρίς κάποια διαδικασία. Όταν ανακοινωθούν οι μεταγγραφές, τότε πάνε στην γραμματεία για να πάρουν τον αριθμό μητρώου τους, κωδικούς κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 19:41 Η annieyami: #253 05-10-15 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Απ' όσο ξέρω από συμφοιτητές μου, παρακολουθούν από την αρχή στο τμήμα που θέλουν να πάρουν μεταγγραφή χωρίς κάποια διαδικασία. Όταν ανακοινωθούν οι μεταγγραφές, τότε πάνε στην γραμματεία για να πάρουν τον αριθμό μητρώου τους, κωδικούς κτλ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ. Απλά έχω αγχωθεί λίγο γιατί δεν θέλω να είμαι σαν την μύγα μες το γάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 09:43 Η Merendaki: #254 06-10-15 09:43 Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 10:42 Η elsa D έγραψε: #255 06-10-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Click για ανάπτυξη... Γιατί το λες αυτό ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 15:02 Η Merendaki: #256 06-10-15 15:02 Ετσι οπως εχεθ γινει η ελλαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 23:07 Η annieyami: #257 06-10-15 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεται αυτό που λες... Είναι πρακτικό το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 08:50 Η Merendaki: #258 07-10-15 08:50 Μακάρι....ενδιαφέρεσαι και εσυ για μετεγγαφη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 18:09 Η annieyami: #259 07-10-15 18:09 Ναι. Συγκεντρώνω 7 μόρια. Και δεν έχω άλλη επιλογή, τα οικονομικά μου επιτρέπουν μόνο Αθήνα και τίποτα άλλο (Μένω Κιάτο Κορινθίας) και όπως βλέπεις πέρασα Κρήτη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 18:22 Ο Dias έγραψε: #260 07-10-15 18:22 Αρχική Δημοσίευση από annieyami: ... δεν έχω άλλη επιλογή, τα οικονομικά μου επιτρέπουν μόνο Αθήνα και τίποτα άλλο (Μένω Κιάτο Κορινθίας) και όπως βλέπεις πέρασα Κρήτη.... Click για ανάπτυξη... Έχω μια αφελή απορία: Δεν καταλαβαίνω γιατί η Αθήνα θα σου είναι πιο οικονομική από την Κρήτη. Τα εισιτήρια του πλοίου αντισταθμίζονται από τη διαφορά του κόστους ζωής. Μόνον αν στην Αθήνα σπουδάζει κάποιο αδέρφι σου ή υπάρχει άτομο που θα σε φιλοξενεί, θα υπάρξει κάποια (όχι σπουδαία) οικονομική διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Απ' όσο ξέρω από συμφοιτητές μου, παρακολουθούν από την αρχή στο τμήμα που θέλουν να πάρουν μεταγγραφή χωρίς κάποια διαδικασία. Όταν ανακοινωθούν οι μεταγγραφές, τότε πάνε στην γραμματεία για να πάρουν τον αριθμό μητρώου τους, κωδικούς κτλ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ. Απλά έχω αγχωθεί λίγο γιατί δεν θέλω να είμαι σαν την μύγα μες το γάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 09:43 Η Merendaki: #254 06-10-15 09:43 Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 10:42 Η elsa D έγραψε: #255 06-10-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Click για ανάπτυξη... Γιατί το λες αυτό ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 15:02 Η Merendaki: #256 06-10-15 15:02 Ετσι οπως εχεθ γινει η ελλαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 23:07 Η annieyami: #257 06-10-15 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεται αυτό που λες... Είναι πρακτικό το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 08:50 Η Merendaki: #258 07-10-15 08:50 Μακάρι....ενδιαφέρεσαι και εσυ για μετεγγαφη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 18:09 Η annieyami: #259 07-10-15 18:09 Ναι. Συγκεντρώνω 7 μόρια. Και δεν έχω άλλη επιλογή, τα οικονομικά μου επιτρέπουν μόνο Αθήνα και τίποτα άλλο (Μένω Κιάτο Κορινθίας) και όπως βλέπεις πέρασα Κρήτη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 18:22 Ο Dias έγραψε: #260 07-10-15 18:22 Αρχική Δημοσίευση από annieyami: ... δεν έχω άλλη επιλογή, τα οικονομικά μου επιτρέπουν μόνο Αθήνα και τίποτα άλλο (Μένω Κιάτο Κορινθίας) και όπως βλέπεις πέρασα Κρήτη.... Click για ανάπτυξη... Έχω μια αφελή απορία: Δεν καταλαβαίνω γιατί η Αθήνα θα σου είναι πιο οικονομική από την Κρήτη. Τα εισιτήρια του πλοίου αντισταθμίζονται από τη διαφορά του κόστους ζωής. Μόνον αν στην Αθήνα σπουδάζει κάποιο αδέρφι σου ή υπάρχει άτομο που θα σε φιλοξενεί, θα υπάρξει κάποια (όχι σπουδαία) οικονομική διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 10:42 Η elsa D έγραψε: #255 06-10-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Click για ανάπτυξη... Γιατί το λες αυτό ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 15:02 Η Merendaki: #256 06-10-15 15:02 Ετσι οπως εχεθ γινει η ελλαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 23:07 Η annieyami: #257 06-10-15 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεται αυτό που λες... Είναι πρακτικό το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 08:50 Η Merendaki: #258 07-10-15 08:50 Μακάρι....ενδιαφέρεσαι και εσυ για μετεγγαφη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 18:09 Η annieyami: #259 07-10-15 18:09 Ναι. Συγκεντρώνω 7 μόρια. Και δεν έχω άλλη επιλογή, τα οικονομικά μου επιτρέπουν μόνο Αθήνα και τίποτα άλλο (Μένω Κιάτο Κορινθίας) και όπως βλέπεις πέρασα Κρήτη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 18:22 Ο Dias έγραψε: #260 07-10-15 18:22 Αρχική Δημοσίευση από annieyami: ... δεν έχω άλλη επιλογή, τα οικονομικά μου επιτρέπουν μόνο Αθήνα και τίποτα άλλο (Μένω Κιάτο Κορινθίας) και όπως βλέπεις πέρασα Κρήτη.... Click για ανάπτυξη... Έχω μια αφελή απορία: Δεν καταλαβαίνω γιατί η Αθήνα θα σου είναι πιο οικονομική από την Κρήτη. Τα εισιτήρια του πλοίου αντισταθμίζονται από τη διαφορά του κόστους ζωής. Μόνον αν στην Αθήνα σπουδάζει κάποιο αδέρφι σου ή υπάρχει άτομο που θα σε φιλοξενεί, θα υπάρξει κάποια (όχι σπουδαία) οικονομική διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Click για ανάπτυξη... Γιατί το λες αυτό ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 15:02 Η Merendaki: #256 06-10-15 15:02 Ετσι οπως εχεθ γινει η ελλαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 23:07 Η annieyami: #257 06-10-15 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεται αυτό που λες... Είναι πρακτικό το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 08:50 Η Merendaki: #258 07-10-15 08:50 Μακάρι....ενδιαφέρεσαι και εσυ για μετεγγαφη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 18:09 Η annieyami: #259 07-10-15 18:09 Ναι. Συγκεντρώνω 7 μόρια. Και δεν έχω άλλη επιλογή, τα οικονομικά μου επιτρέπουν μόνο Αθήνα και τίποτα άλλο (Μένω Κιάτο Κορινθίας) και όπως βλέπεις πέρασα Κρήτη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 18:22 Ο Dias έγραψε: #260 07-10-15 18:22 Αρχική Δημοσίευση από annieyami: ... δεν έχω άλλη επιλογή, τα οικονομικά μου επιτρέπουν μόνο Αθήνα και τίποτα άλλο (Μένω Κιάτο Κορινθίας) και όπως βλέπεις πέρασα Κρήτη.... Click για ανάπτυξη... Έχω μια αφελή απορία: Δεν καταλαβαίνω γιατί η Αθήνα θα σου είναι πιο οικονομική από την Κρήτη. Τα εισιτήρια του πλοίου αντισταθμίζονται από τη διαφορά του κόστους ζωής. Μόνον αν στην Αθήνα σπουδάζει κάποιο αδέρφι σου ή υπάρχει άτομο που θα σε φιλοξενεί, θα υπάρξει κάποια (όχι σπουδαία) οικονομική διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ετσι οπως εχεθ γινει η ελλαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2015 στις 23:07 Η annieyami: #257 06-10-15 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεται αυτό που λες... Είναι πρακτικό το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 08:50 Η Merendaki: #258 07-10-15 08:50 Μακάρι....ενδιαφέρεσαι και εσυ για μετεγγαφη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 18:09 Η annieyami: #259 07-10-15 18:09 Ναι. Συγκεντρώνω 7 μόρια. Και δεν έχω άλλη επιλογή, τα οικονομικά μου επιτρέπουν μόνο Αθήνα και τίποτα άλλο (Μένω Κιάτο Κορινθίας) και όπως βλέπεις πέρασα Κρήτη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 18:22 Ο Dias έγραψε: #260 07-10-15 18:22 Αρχική Δημοσίευση από annieyami: ... δεν έχω άλλη επιλογή, τα οικονομικά μου επιτρέπουν μόνο Αθήνα και τίποτα άλλο (Μένω Κιάτο Κορινθίας) και όπως βλέπεις πέρασα Κρήτη.... Click για ανάπτυξη... Έχω μια αφελή απορία: Δεν καταλαβαίνω γιατί η Αθήνα θα σου είναι πιο οικονομική από την Κρήτη. Τα εισιτήρια του πλοίου αντισταθμίζονται από τη διαφορά του κόστους ζωής. Μόνον αν στην Αθήνα σπουδάζει κάποιο αδέρφι σου ή υπάρχει άτομο που θα σε φιλοξενεί, θα υπάρξει κάποια (όχι σπουδαία) οικονομική διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Δυστυχως παιδιά μόνο οσοι εχουν μεσο ατο υπουργείο θα παρουν την μετεγγραφη...,οι υπόλοιποι..,την κατσαμε Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεται αυτό που λες... Είναι πρακτικό το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 08:50 Η Merendaki: #258 07-10-15 08:50 Μακάρι....ενδιαφέρεσαι και εσυ για μετεγγαφη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 18:09 Η annieyami: #259 07-10-15 18:09 Ναι. Συγκεντρώνω 7 μόρια. Και δεν έχω άλλη επιλογή, τα οικονομικά μου επιτρέπουν μόνο Αθήνα και τίποτα άλλο (Μένω Κιάτο Κορινθίας) και όπως βλέπεις πέρασα Κρήτη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 18:22 Ο Dias έγραψε: #260 07-10-15 18:22 Αρχική Δημοσίευση από annieyami: ... δεν έχω άλλη επιλογή, τα οικονομικά μου επιτρέπουν μόνο Αθήνα και τίποτα άλλο (Μένω Κιάτο Κορινθίας) και όπως βλέπεις πέρασα Κρήτη.... Click για ανάπτυξη... Έχω μια αφελή απορία: Δεν καταλαβαίνω γιατί η Αθήνα θα σου είναι πιο οικονομική από την Κρήτη. Τα εισιτήρια του πλοίου αντισταθμίζονται από τη διαφορά του κόστους ζωής. Μόνον αν στην Αθήνα σπουδάζει κάποιο αδέρφι σου ή υπάρχει άτομο που θα σε φιλοξενεί, θα υπάρξει κάποια (όχι σπουδαία) οικονομική διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μακάρι....ενδιαφέρεσαι και εσυ για μετεγγαφη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 18:09 Η annieyami: #259 07-10-15 18:09 Ναι. Συγκεντρώνω 7 μόρια. Και δεν έχω άλλη επιλογή, τα οικονομικά μου επιτρέπουν μόνο Αθήνα και τίποτα άλλο (Μένω Κιάτο Κορινθίας) και όπως βλέπεις πέρασα Κρήτη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 18:22 Ο Dias έγραψε: #260 07-10-15 18:22 Αρχική Δημοσίευση από annieyami: ... δεν έχω άλλη επιλογή, τα οικονομικά μου επιτρέπουν μόνο Αθήνα και τίποτα άλλο (Μένω Κιάτο Κορινθίας) και όπως βλέπεις πέρασα Κρήτη.... Click για ανάπτυξη... Έχω μια αφελή απορία: Δεν καταλαβαίνω γιατί η Αθήνα θα σου είναι πιο οικονομική από την Κρήτη. Τα εισιτήρια του πλοίου αντισταθμίζονται από τη διαφορά του κόστους ζωής. Μόνον αν στην Αθήνα σπουδάζει κάποιο αδέρφι σου ή υπάρχει άτομο που θα σε φιλοξενεί, θα υπάρξει κάποια (όχι σπουδαία) οικονομική διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ναι. Συγκεντρώνω 7 μόρια. Και δεν έχω άλλη επιλογή, τα οικονομικά μου επιτρέπουν μόνο Αθήνα και τίποτα άλλο (Μένω Κιάτο Κορινθίας) και όπως βλέπεις πέρασα Κρήτη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2015 στις 18:22 Ο Dias έγραψε: #260 07-10-15 18:22 Αρχική Δημοσίευση από annieyami: ... δεν έχω άλλη επιλογή, τα οικονομικά μου επιτρέπουν μόνο Αθήνα και τίποτα άλλο (Μένω Κιάτο Κορινθίας) και όπως βλέπεις πέρασα Κρήτη.... Click για ανάπτυξη... Έχω μια αφελή απορία: Δεν καταλαβαίνω γιατί η Αθήνα θα σου είναι πιο οικονομική από την Κρήτη. Τα εισιτήρια του πλοίου αντισταθμίζονται από τη διαφορά του κόστους ζωής. Μόνον αν στην Αθήνα σπουδάζει κάποιο αδέρφι σου ή υπάρχει άτομο που θα σε φιλοξενεί, θα υπάρξει κάποια (όχι σπουδαία) οικονομική διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από annieyami: ... δεν έχω άλλη επιλογή, τα οικονομικά μου επιτρέπουν μόνο Αθήνα και τίποτα άλλο (Μένω Κιάτο Κορινθίας) και όπως βλέπεις πέρασα Κρήτη.... Click για ανάπτυξη... Έχω μια αφελή απορία: Δεν καταλαβαίνω γιατί η Αθήνα θα σου είναι πιο οικονομική από την Κρήτη. Τα εισιτήρια του πλοίου αντισταθμίζονται από τη διαφορά του κόστους ζωής. Μόνον αν στην Αθήνα σπουδάζει κάποιο αδέρφι σου ή υπάρχει άτομο που θα σε φιλοξενεί, θα υπάρξει κάποια (όχι σπουδαία) οικονομική διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.