Avalonlll Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2016 στις 00:00 Ο Avalonlll: #601 04-03-16 00:00 Ρε παιδιά εμείς που πήραμε μετεγγραφή έχει ιδέα κανένας ποτέ δίνουμε τα μαθήματα του πρώτου εξαμήνου ; Τον Σεπτέμβριο ή τον επόμενο Ιανουάριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2016 στις 20:40 Ο DumeNuke έγραψε: #602 04-03-16 20:40 Τον Σεπτέμβριο έχει δικαίωμα να δώσεις ό,τι μαθήματα υπάρχουν σε προηγούμενες δηλώσεις μαθημάτων σου. Από τη στιγμή που δεν έχεις υποβάλλει δήλωση για τα μαθήματα του 1ου εξαμήνου, δεν μπορείς να τα δώσεις τον Σεπτέμβρη (ή, για να είμαι ακριβής, δεν μπορεί να σου περαστεί βαθμός). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalonlll Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2016 στις 01:14 Ο Avalonlll: #603 05-03-16 01:14 Ευχαριστώ για την απάντηση αρχικά. Να υποθέσω ότι τώρα δεν μπορώ να τα δηλωσω ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2016 στις 13:19 Η Merendaki: #604 05-03-16 13:19 Εμένα μου είπε η γραμματεία ότι αφού έχει κλείσει το σύστημα θα της δώσω εγώ μια λίστα με τα μαθήματα του α΄εξαμήνου και θα τα δηλώσουν αυτοί για εμένα και θα τα δώσω τον Σεπτέμβριο.....ρώτα στη γραμματεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalonlll Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2016 στις 13:25 Ο Avalonlll: #605 05-03-16 13:25 Εντάξει θα τη ρωτησω! Ευχαριστώ και σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Key Νεοφερμένο μέλος Η Fay Key αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2016 στις 23:27 Η Fay Key έγραψε: #606 30-03-16 23:27 Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτησω κάτι σχετικά με τις μετεγγραφές. Έχω 3 αδέρφια και ειμαι η μόνη που έχω κλεισει τα 18.Δίνω 2η φορά και ο αδελφός μου 1η,οπότε φέτος δίνουμε μαζί. Υπάρχει πιθανότητα αν ο ένας περάσει σε άλλη πόλη ο άλλος να πάρει μετεγγραφή για τη πόλη που ήδη μένει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2016 στις 00:46 Ο damn έγραψε: #607 31-03-16 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτησω κάτι σχετικά με τις μετεγγραφές. Έχω 3 αδέρφια και ειμαι η μόνη που έχω κλεισει τα 18.Δίνω 2η φορά και ο αδελφός μου 1η,οπότε φέτος δίνουμε μαζί. Υπάρχει πιθανότητα αν ο ένας περάσει σε άλλη πόλη ο άλλος να πάρει μετεγγραφή για τη πόλη που ήδη μένει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν θα δηλωσεις την πολη του αδερφου σου αλλα το μοριο απο τοκριτηριο του αδερφου που σπουδαζεις θα το παρεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Key Νεοφερμένο μέλος Η Fay Key αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2016 στις 21:28 Η Fay Key έγραψε: #608 31-03-16 21:28 Καταλαβα,σε ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 First Προηγούμενη 31 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 31 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε παιδιά εμείς που πήραμε μετεγγραφή έχει ιδέα κανένας ποτέ δίνουμε τα μαθήματα του πρώτου εξαμήνου ; Τον Σεπτέμβριο ή τον επόμενο Ιανουάριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2016 στις 20:40 Ο DumeNuke έγραψε: #602 04-03-16 20:40 Τον Σεπτέμβριο έχει δικαίωμα να δώσεις ό,τι μαθήματα υπάρχουν σε προηγούμενες δηλώσεις μαθημάτων σου. Από τη στιγμή που δεν έχεις υποβάλλει δήλωση για τα μαθήματα του 1ου εξαμήνου, δεν μπορείς να τα δώσεις τον Σεπτέμβρη (ή, για να είμαι ακριβής, δεν μπορεί να σου περαστεί βαθμός). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalonlll Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2016 στις 01:14 Ο Avalonlll: #603 05-03-16 01:14 Ευχαριστώ για την απάντηση αρχικά. Να υποθέσω ότι τώρα δεν μπορώ να τα δηλωσω ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2016 στις 13:19 Η Merendaki: #604 05-03-16 13:19 Εμένα μου είπε η γραμματεία ότι αφού έχει κλείσει το σύστημα θα της δώσω εγώ μια λίστα με τα μαθήματα του α΄εξαμήνου και θα τα δηλώσουν αυτοί για εμένα και θα τα δώσω τον Σεπτέμβριο.....ρώτα στη γραμματεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalonlll Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2016 στις 13:25 Ο Avalonlll: #605 05-03-16 13:25 Εντάξει θα τη ρωτησω! Ευχαριστώ και σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Key Νεοφερμένο μέλος Η Fay Key αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2016 στις 23:27 Η Fay Key έγραψε: #606 30-03-16 23:27 Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτησω κάτι σχετικά με τις μετεγγραφές. Έχω 3 αδέρφια και ειμαι η μόνη που έχω κλεισει τα 18.Δίνω 2η φορά και ο αδελφός μου 1η,οπότε φέτος δίνουμε μαζί. Υπάρχει πιθανότητα αν ο ένας περάσει σε άλλη πόλη ο άλλος να πάρει μετεγγραφή για τη πόλη που ήδη μένει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2016 στις 00:46 Ο damn έγραψε: #607 31-03-16 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτησω κάτι σχετικά με τις μετεγγραφές. Έχω 3 αδέρφια και ειμαι η μόνη που έχω κλεισει τα 18.Δίνω 2η φορά και ο αδελφός μου 1η,οπότε φέτος δίνουμε μαζί. Υπάρχει πιθανότητα αν ο ένας περάσει σε άλλη πόλη ο άλλος να πάρει μετεγγραφή για τη πόλη που ήδη μένει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν θα δηλωσεις την πολη του αδερφου σου αλλα το μοριο απο τοκριτηριο του αδερφου που σπουδαζεις θα το παρεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Key Νεοφερμένο μέλος Η Fay Key αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2016 στις 21:28 Η Fay Key έγραψε: #608 31-03-16 21:28 Καταλαβα,σε ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 First Προηγούμενη 31 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 31 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τον Σεπτέμβριο έχει δικαίωμα να δώσεις ό,τι μαθήματα υπάρχουν σε προηγούμενες δηλώσεις μαθημάτων σου. Από τη στιγμή που δεν έχεις υποβάλλει δήλωση για τα μαθήματα του 1ου εξαμήνου, δεν μπορείς να τα δώσεις τον Σεπτέμβρη (ή, για να είμαι ακριβής, δεν μπορεί να σου περαστεί βαθμός). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Avalonlll Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2016 στις 01:14 Ο Avalonlll: #603 05-03-16 01:14 Ευχαριστώ για την απάντηση αρχικά. Να υποθέσω ότι τώρα δεν μπορώ να τα δηλωσω ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2016 στις 13:19 Η Merendaki: #604 05-03-16 13:19 Εμένα μου είπε η γραμματεία ότι αφού έχει κλείσει το σύστημα θα της δώσω εγώ μια λίστα με τα μαθήματα του α΄εξαμήνου και θα τα δηλώσουν αυτοί για εμένα και θα τα δώσω τον Σεπτέμβριο.....ρώτα στη γραμματεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalonlll Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2016 στις 13:25 Ο Avalonlll: #605 05-03-16 13:25 Εντάξει θα τη ρωτησω! Ευχαριστώ και σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Key Νεοφερμένο μέλος Η Fay Key αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2016 στις 23:27 Η Fay Key έγραψε: #606 30-03-16 23:27 Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτησω κάτι σχετικά με τις μετεγγραφές. Έχω 3 αδέρφια και ειμαι η μόνη που έχω κλεισει τα 18.Δίνω 2η φορά και ο αδελφός μου 1η,οπότε φέτος δίνουμε μαζί. Υπάρχει πιθανότητα αν ο ένας περάσει σε άλλη πόλη ο άλλος να πάρει μετεγγραφή για τη πόλη που ήδη μένει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2016 στις 00:46 Ο damn έγραψε: #607 31-03-16 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτησω κάτι σχετικά με τις μετεγγραφές. Έχω 3 αδέρφια και ειμαι η μόνη που έχω κλεισει τα 18.Δίνω 2η φορά και ο αδελφός μου 1η,οπότε φέτος δίνουμε μαζί. Υπάρχει πιθανότητα αν ο ένας περάσει σε άλλη πόλη ο άλλος να πάρει μετεγγραφή για τη πόλη που ήδη μένει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν θα δηλωσεις την πολη του αδερφου σου αλλα το μοριο απο τοκριτηριο του αδερφου που σπουδαζεις θα το παρεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Key Νεοφερμένο μέλος Η Fay Key αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2016 στις 21:28 Η Fay Key έγραψε: #608 31-03-16 21:28 Καταλαβα,σε ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 First Προηγούμενη 31 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 31 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστώ για την απάντηση αρχικά. Να υποθέσω ότι τώρα δεν μπορώ να τα δηλωσω ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2016 στις 13:19 Η Merendaki: #604 05-03-16 13:19 Εμένα μου είπε η γραμματεία ότι αφού έχει κλείσει το σύστημα θα της δώσω εγώ μια λίστα με τα μαθήματα του α΄εξαμήνου και θα τα δηλώσουν αυτοί για εμένα και θα τα δώσω τον Σεπτέμβριο.....ρώτα στη γραμματεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalonlll Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2016 στις 13:25 Ο Avalonlll: #605 05-03-16 13:25 Εντάξει θα τη ρωτησω! Ευχαριστώ και σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Key Νεοφερμένο μέλος Η Fay Key αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2016 στις 23:27 Η Fay Key έγραψε: #606 30-03-16 23:27 Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτησω κάτι σχετικά με τις μετεγγραφές. Έχω 3 αδέρφια και ειμαι η μόνη που έχω κλεισει τα 18.Δίνω 2η φορά και ο αδελφός μου 1η,οπότε φέτος δίνουμε μαζί. Υπάρχει πιθανότητα αν ο ένας περάσει σε άλλη πόλη ο άλλος να πάρει μετεγγραφή για τη πόλη που ήδη μένει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2016 στις 00:46 Ο damn έγραψε: #607 31-03-16 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτησω κάτι σχετικά με τις μετεγγραφές. Έχω 3 αδέρφια και ειμαι η μόνη που έχω κλεισει τα 18.Δίνω 2η φορά και ο αδελφός μου 1η,οπότε φέτος δίνουμε μαζί. Υπάρχει πιθανότητα αν ο ένας περάσει σε άλλη πόλη ο άλλος να πάρει μετεγγραφή για τη πόλη που ήδη μένει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν θα δηλωσεις την πολη του αδερφου σου αλλα το μοριο απο τοκριτηριο του αδερφου που σπουδαζεις θα το παρεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Key Νεοφερμένο μέλος Η Fay Key αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2016 στις 21:28 Η Fay Key έγραψε: #608 31-03-16 21:28 Καταλαβα,σε ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 First Προηγούμενη 31 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 31 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμένα μου είπε η γραμματεία ότι αφού έχει κλείσει το σύστημα θα της δώσω εγώ μια λίστα με τα μαθήματα του α΄εξαμήνου και θα τα δηλώσουν αυτοί για εμένα και θα τα δώσω τον Σεπτέμβριο.....ρώτα στη γραμματεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Avalonlll Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2016 στις 13:25 Ο Avalonlll: #605 05-03-16 13:25 Εντάξει θα τη ρωτησω! Ευχαριστώ και σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Key Νεοφερμένο μέλος Η Fay Key αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2016 στις 23:27 Η Fay Key έγραψε: #606 30-03-16 23:27 Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτησω κάτι σχετικά με τις μετεγγραφές. Έχω 3 αδέρφια και ειμαι η μόνη που έχω κλεισει τα 18.Δίνω 2η φορά και ο αδελφός μου 1η,οπότε φέτος δίνουμε μαζί. Υπάρχει πιθανότητα αν ο ένας περάσει σε άλλη πόλη ο άλλος να πάρει μετεγγραφή για τη πόλη που ήδη μένει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2016 στις 00:46 Ο damn έγραψε: #607 31-03-16 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτησω κάτι σχετικά με τις μετεγγραφές. Έχω 3 αδέρφια και ειμαι η μόνη που έχω κλεισει τα 18.Δίνω 2η φορά και ο αδελφός μου 1η,οπότε φέτος δίνουμε μαζί. Υπάρχει πιθανότητα αν ο ένας περάσει σε άλλη πόλη ο άλλος να πάρει μετεγγραφή για τη πόλη που ήδη μένει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν θα δηλωσεις την πολη του αδερφου σου αλλα το μοριο απο τοκριτηριο του αδερφου που σπουδαζεις θα το παρεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Key Νεοφερμένο μέλος Η Fay Key αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2016 στις 21:28 Η Fay Key έγραψε: #608 31-03-16 21:28 Καταλαβα,σε ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 First Προηγούμενη 31 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 31 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εντάξει θα τη ρωτησω! Ευχαριστώ και σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fay Key Νεοφερμένο μέλος Η Fay Key αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2016 στις 23:27 Η Fay Key έγραψε: #606 30-03-16 23:27 Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτησω κάτι σχετικά με τις μετεγγραφές. Έχω 3 αδέρφια και ειμαι η μόνη που έχω κλεισει τα 18.Δίνω 2η φορά και ο αδελφός μου 1η,οπότε φέτος δίνουμε μαζί. Υπάρχει πιθανότητα αν ο ένας περάσει σε άλλη πόλη ο άλλος να πάρει μετεγγραφή για τη πόλη που ήδη μένει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2016 στις 00:46 Ο damn έγραψε: #607 31-03-16 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτησω κάτι σχετικά με τις μετεγγραφές. Έχω 3 αδέρφια και ειμαι η μόνη που έχω κλεισει τα 18.Δίνω 2η φορά και ο αδελφός μου 1η,οπότε φέτος δίνουμε μαζί. Υπάρχει πιθανότητα αν ο ένας περάσει σε άλλη πόλη ο άλλος να πάρει μετεγγραφή για τη πόλη που ήδη μένει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν θα δηλωσεις την πολη του αδερφου σου αλλα το μοριο απο τοκριτηριο του αδερφου που σπουδαζεις θα το παρεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Key Νεοφερμένο μέλος Η Fay Key αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2016 στις 21:28 Η Fay Key έγραψε: #608 31-03-16 21:28 Καταλαβα,σε ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 First Προηγούμενη 31 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 31 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτησω κάτι σχετικά με τις μετεγγραφές. Έχω 3 αδέρφια και ειμαι η μόνη που έχω κλεισει τα 18.Δίνω 2η φορά και ο αδελφός μου 1η,οπότε φέτος δίνουμε μαζί. Υπάρχει πιθανότητα αν ο ένας περάσει σε άλλη πόλη ο άλλος να πάρει μετεγγραφή για τη πόλη που ήδη μένει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2016 στις 00:46 Ο damn έγραψε: #607 31-03-16 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτησω κάτι σχετικά με τις μετεγγραφές. Έχω 3 αδέρφια και ειμαι η μόνη που έχω κλεισει τα 18.Δίνω 2η φορά και ο αδελφός μου 1η,οπότε φέτος δίνουμε μαζί. Υπάρχει πιθανότητα αν ο ένας περάσει σε άλλη πόλη ο άλλος να πάρει μετεγγραφή για τη πόλη που ήδη μένει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν θα δηλωσεις την πολη του αδερφου σου αλλα το μοριο απο τοκριτηριο του αδερφου που σπουδαζεις θα το παρεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Key Νεοφερμένο μέλος Η Fay Key αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2016 στις 21:28 Η Fay Key έγραψε: #608 31-03-16 21:28 Καταλαβα,σε ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 First Προηγούμενη 31 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 31 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτησω κάτι σχετικά με τις μετεγγραφές. Έχω 3 αδέρφια και ειμαι η μόνη που έχω κλεισει τα 18.Δίνω 2η φορά και ο αδελφός μου 1η,οπότε φέτος δίνουμε μαζί. Υπάρχει πιθανότητα αν ο ένας περάσει σε άλλη πόλη ο άλλος να πάρει μετεγγραφή για τη πόλη που ήδη μένει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν θα δηλωσεις την πολη του αδερφου σου αλλα το μοριο απο τοκριτηριο του αδερφου που σπουδαζεις θα το παρεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fay Key Νεοφερμένο μέλος Η Fay Key αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2016 στις 21:28 Η Fay Key έγραψε: #608 31-03-16 21:28 Καταλαβα,σε ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καταλαβα,σε ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.