Παιδια διαβαζα την αποφαση του υπουργειου παιδειας σχετικα με τις μετεγραφες και εχω μια απορια εγω πχ που εχω περασει διοικηση επιχειρησεων χιο εχω δικαιωμα να κανω αιτηση για μετεγραφη εκτος απο πατρα που εχω αδερφη που σπουδαζει και στο αντιστοιχο τμημα του ΠΑΠΕΙ?Ξερει κανεις?Οριστε ενα σημειο που απο την αποφαση του σεπτεμβριου Οι δικαιούχοι μετεγγραφής έχουν δικαίωμα υπο-βολής μίας (1) μόνο ηλεκτρονικής αίτησης στο Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα (10) ημερών μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής των πρωτοετών φοιτητών εκάστου ακαδημαϊκού έτους. Η ανωτέρω προθεσμία γνωστοποιείται με ανακοίνωση του Υπουρ-γείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων. Στην ανωτέρω ηλεκτρονική αίτηση οι αιτούντες δηλώνουν ένα ή περισσότερα από τα αναφερόμενα στο άρθρο 3 κριτήρια για τα οποία δύνανται να μοριοδοτηθούν και τις αντίστοιχες Σχολές ή Τμήματα έως δύο (2) διαφορετικών ΑΕΙ, όπου επιθυμούν να μετεγγραφούν. Στην ανωτέρω ηλεκτρονική αίτηση οι δικαιούχοι μετεγγραφής δεσμεύονται να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά, που αποδεικνύουν την συνδρομή των δηλωθέντων κριτηρίων μοριοδότησης. Εχω δικαιωμα να κανω αιτηση και στο ΠΑΠΕΙ?Σας παρακαλω απαντηστε μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.