Μαρτυράμε τα μηχανογραφικά μας

• Thread starter Thread starter damn
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Τει λογιστικης μεσσολογγι ,Τει λογιστικης πρεβεζας,Τει διοιηκηση επιχηρησεων μεσσολογγι,τει ηλεκτρονικων μηχανικων λαμια και χανια.και τει μηχανολογων μηχανικων και βιομηχανικου σχεδιασψμου κοζανης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εφαρμοσμενη Πληροφορικη ΠΑΜΑΚ...
Πληροφορικη ΑΣΟΕΕ

θα δουμε την σειρα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ζαμπονοκοπτικη αλβανιας, μπουγατσοκοπτικη με λειζερ, καθαριστικο πανεπιστημιο και αλλα πολλα τετοια, στη χειροτερη περιπτωση... ;)
στην καλυτερη, νομικη για πρωτη επιλογη και για δευτερη ιστορικο-αρχαιολογικο :D
στην ''μετρια'' περιπτωση,. οι δυο παραπανω επιλογες στην κυπρο :)

Τέλεια θα περάσεις!!!

ρε συ αλήθεια; μια φιλη μου ,π ειναι εκει , λεει οτι δεν υπαρχουν πολλες δραστηριοτητες και οτι η ιδια εχει βαρεθει να βλεπει συνεχεις τις ιδιες φατσες.

ρε συ αλήθεια; μια φιλη μου ,π ειναι εκει , λεει οτι δεν υπαρχουν πολλες δραστηριοτητες και οτι η ιδια εχει βαρεθει να βλεπει συνεχεις τις ιδιες φατσες.

Σε ποιο ετος ειναι; :-P εμενα εχει αρχισει και με εξιταρει παντως το γεγονος οτι θα παω σε ενα αγνωστο μερος να ζησω τα επομενα 4 χρονια της ζωης μου..μακαρι στο τελος να μην απογοητευτω αν περασω εκει τελικα :-)

Πρέπει να είναι πράγματι πολύ fail να σπουδάσεις πάλι στην ίδια πόλη..

Eιναι το ιδιο πραγμα με το να σπουδασεις στην πολη που μενεις

1.ΣΕΜΦΕ ΕΜΠ
2.Μαθηματικό Κρήτης

Τελευταία επεξεργασία:
απλώς η κομοτηνη ειναι σχετικα μικρη πολη και δε ξέρω αν θα περάσω καλα. μονο και μονο για την σχολη θα τη δηλώσω

Η κολλητή μου σπουδάζει Νομική Κομοτηνής και είναι πολύ ευχαριστημένη από το περιβάλλον. Μπαίνει τώρα στο 3ο έτος.
Κοίτα, γούστα είναι αυτά. Αν θες μία αχανή πόλη σαν την Αθήνα και Θεσσαλονίκη έπειτα, μπορεί η Κομοτηνή να μη σου αρέσει. Αλλά γενικά έχει πολλούς φοιτητές και ωραία μέρη. Δεν νομίζω να βαρεθείς. Άσε που θα είσαι και κοντά στο σπίτι σου. Όποτε το θελήσεις παίρνεις το λεωφορείο σου και σε λίγες ώρες είσαι σπίτι σου. Συμφέρει και οικονομικά.
Αυτό με τις ίδιες φάτσες μου το έχει πει και η κολλητή μου βέβαια, αυτολεξεί! (αλλά πάνω στα νεύρα της, όταν αισθάνεται μόνη και θέλει να έρθει Αθήνα και λόγω απόστασης δε μπορεί) Αλλά σκέψου και το άλλο. Σάμπως έχεις την εντύπωση ότι στην Αθήνα πχ, δε θα συναναστρέφεσαι πάνω κάτω με τα ίδια πρόσωπα; Και σε αυτή την περίπτωση , οι φάτσες που θα βλέπεις γνωστές θα είναι κατά κανόνα
;)

παιδια ποιοι θελετε οικονομικα και ποιες σχολες απ'αυτες θα δηλωσετε;;;

παιδια ποιοι θελετε οικονομικα και ποιες σχολες απ'αυτες θα δηλωσετε;;;

Εγώ θέλω οικονομικά και θέλω Αθήνα Θεσσαλονίκη και Ρέθυμνο !!!

Εγώ θέλω οικονομικά και θέλω Αθήνα Θεσσαλονίκη και Ρέθυμνο !!!
και εγω αθηνα προτιμω αλλα θα βαλω και αλλες πολεις. ποιο τμημα σκεφτεσαι;;

Θα βάλω οικονομικών επιστημών και ΟΔΕ!!!

ΟΔΕ ΟΠΑ παιδιά. Ανεπιφύλακτα.
Αν δεν ξέρετε (κάτι που είναι φυσιολογικό) αν θέλετε να εξειδικευτείτε η ποιός τομέας των "οικονομικών" σας αρέσει τότε δηλώστε ΟΔΕ. Πιο ενδιαφέροντα μαθήματα, χαρακτηρίζεται από τη διεπιστημονικότητα και το εύρος των μαθημάτων του. Εκτός αν θέλετε να γίνεται οικονομικοί αναλυτές καθαρά οπότε πάτε για καθαρόαιμο Οικονομικό.

Τελευταία επεξεργασία:
Ο.Α.Ε.Δ παίδες. *

απο αυριο μπορουμε να φτιαχνουμε προχειρα το μηχανογραφικο μας;

Επειδή έχω μπερδευτεί, σε ποια σελίδα θα μπούμε για να το κάνουμε; Στο exams.it...αυτο, ή θα ανακοινωθεί κατι άλλο αργότερα;

Επειδή έχω μπερδευτεί, σε ποια σελίδα θα μπούμε για να το κάνουμε; Στο exams.it...αυτο, ή θα ανακοινωθεί κατι άλλο αργότερα;

σε exams.it αυτο :P αυριο ανοιγει η σελιδα και μπορουμε να κανουμε προχειρο μηχανογραφικο. οριστικοποιηση θα μπορει να γινει αφου βγουν οι βαθμοι και επειτα

Δοκιμές κάνω.
Πειράζει που οι Φιλολογίες Θεσσ/Αθήνα έχουν περισσότερα μόρια από τα 2 τμήματα που έχω από πάνω;
Στιγμιότυπο από 2014-06-24 12:18:12.png

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back