Κοιτάξτε παιδιά μου, αισθάνομαι πως ότι και να σας πω θα έχετε την άποψη ότι το σύμβολο είναι χρήσιμο. Εγώ δε θυμάμαι ποτέ τον εααυτό μου να χρησιμοποιεί συνεπάγεται, αν και έχω παρακολουθήσει ανώτερα μαθηματικά, αν και είμαι βιολόγος. Πάντα άλλαζα σειρά, εκτός και άν ίσχυε η ισοδυναμία οπότε δεν υπήρχε πρόβλημα. Σε κάποιες περιπτώσεις στη Γ λυκείου, ή καλύτερα στις περισσότερες στέκει και μάλιστα επιβάλλεται να χρησιμοποιείς ισοδυναμία, αλλά εκεί που δεν στέκει, είναι λάθος να μπαίνει. Το συνεπάγεται είναι ένα σύμβολο που πλέον δεν το μαθαίνετε στο σχολείο, δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο θέλετε να το χρησιμοποιείτε. Κάποιοι μπερδεύεστε από τους παλιότερους. Θα ήθελα να πει την γνώμη του όμως και κάποιος μαθηματικός καθηγητής, εγώ δεν θα συνεχίσω να απαντώ γιατί δεν ρισκάρω ποτέ να εκτεθώ. Αν και είμαι σίγουρη ότι το συνεπάγεται απαγορεύεται. Όμως για οτιδήποτε θελήσετε από βιολογία, μπορώ να σας απαντήσω.
Καλή συνέχεια.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.