Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 00:32 Η Italian dream...: #101 22-07-13 00:32 Λατρευω γενικα τις ξενες γλώσσες, τα αγγλικα τα ξεκινησα νταξει επειδη επρεπε αλλα μου αρεσουν, και τα Ιταλικα ΚΑΘΑΡΑ απο αγαπη για την Ιταλια, τους Ιταλους και γενικα ότι ιταλικό κυκλοφορει, και δεν βιαζομαι για πτυχια και τετοια αν και ανυπομονω να φτασω στο Β2 για να τα μιλαω ανετα, γιατι τωρα εχω λιγο καιρο ακομα και δυσκολευομαι... Δεν μαθαινω καμια γλωσσα απο υποχρεωση, τα Γερμανικα και τα Γαλλικα που τα μισω το εχω ξεκοψει οτι ΔΕΝ θα τα μαθω ο κοσμος να χαλασει, αν και τωρα τελευταια εχω κολλησει κυριολεκτικα με την zaz, εχω μαθει ολα της τα τραγουδια απεξω χωρις να καταλαβαινω τι λενε οποτ εχω αρχισει να το σκεφτομαι για γαλλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 02:36 Ο BloodSparrow: #102 22-07-13 02:36 ειναι εντυπωσιακο αυτό που γίνεται στην ελλάδα με τα αγγλικά απο δευτέρα δημοτικού μας στέλνουν τσούρμο σε φροντιστήριο αγγλικών γνωρίζετε αν συμβαίνει και στις υπόλοιπες χώρες ; εμενα δε με χαλάει , χαίρομαι που ολόκληρη η νέα γενιά γνωρίζει αγγλικά , ισως και γερμανικα - γαλλικα ως δευτερες ξενες γλωσσες , αλλα ειναι κριμα που αυτη η δουλεια δε γίνεται στο σχολείο φευγει παρα πολυ χρημα απο τις οικογενειες στα φροντιστήρια προσωπικά , απο αγάπη δεν ασχολήθηκα με τίποτα εκ των προτέρων.Αγγλικά με έστειλαν σα παιδί δημοτικού,γερμανικά 1η γυμνασιου που εχουμε αλλες καυλες τοτε (δυσκολη αλλα χρήσιμη γλώσσα τα γερμανικα , ξεχνιούνται πολυ συντομα χωρις επαφη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.523 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 03:06 Ο Libertus έγραψε: #103 22-07-13 03:06 Αρχική Δημοσίευση από BloodSparrow: χαίρομαι που ολόκληρη η νέα γενιά γνωρίζει αγγλικά , ισως και γερμανικα - γαλλικα ως δευτερες ξενες γλωσσες Click για ανάπτυξη... Στα χαρτιά τις ξέρει. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NicolasM Νεοφερμένο μέλος Ο NicolasM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 04:14 Ο NicolasM έγραψε: #104 22-07-13 04:14 Υποχρέωση. Τα αγγλικά δεν τα μετανοιώνω, διότι χρησιμεύουν παντού. Πήρα και το TOEFL με 4-5 λάθη, που σημαίνει ότι τα διατηρώ σε αρκετά καλό επίπεδο. Τελευταία έχω αρχίσει να βελτιώνω και την προφορά με εξάσκηση. Τα γαλλικά τα σταμάτησα μετά το Β1, αν και ορισμένες φορές θα ήθελα να είχα άνεση. Έχω χάσει κάθε ενδιαφέρον για αυτά, και γενικά για οποιαδήποτε ξένη γλώσσα. Θεωρώ ανούσια την ενασχόληση χωρίς πρακτική χρησιμότητα και προτιμώ να ψάχνομαι στις ρίζες των ινδοευρωπαϊκών γλωσσών. Η κάθε γλώσσα μου φαίνεται απλά σαν μια ξεχωριστή διάλεκτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Stath Δραστήριο μέλος Ο Geronimo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 10:15 Ο Kostas Stath: #105 22-07-13 10:15 Μαθαίνετε ξένες γλώσσες από αγάπη ή από υποχρέωση; Click για ανάπτυξη... Επειδή χρειάζονται !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 11:02 Η _catalonia_: #106 22-07-13 11:02 Τα αγγλικα επειδη μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα γαλλικα υποχρεωτικα επειδη επρεπε να επιλεξω μια δευτερη γλωσσα στο γυμνασιο..απο εκει και περα ουτε ασχοληθηκα ξανα. Αν ηθελα να μαθω μια δευτερη ξενη γλωσσα φυσικα και θα επελεγα ιταλικα,αλλα στο σχολειο δυο επιλογες εχεις γαλλικα/γερμανικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:39 Η Alma Libre: #107 22-07-13 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Στα χαρτιά τις ξέρει. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Click για ανάπτυξη... Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε και ένας καθηγητής μου, αν δεν μιλήσεις με έναν άνθρωπο εθνικότητας της γλώσσας που μαθαίνεις (π.χ αγγλικά με άγγλο, ισπανικά με ισπανό κτλ) δεν ξέρεις τίποτα. Συνήθως, παίρνουμε proficiency και δεν ξέρουμε ακόμα να κάνουμε μια ερώτηση αν πάμε σε ξένη χώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2013 στις 14:00 Ο Guest 209912: #108 22-07-13 14:00 Αγγλικά έμαθα μικρός όταν ξεκίνησα Γ' Δημοτικού πήρα το Proficiency και δεν το μετάνιωσα ποτέ, η καλύτερη επαγγελματική επένδυση που μπορείς να κάνεις σε μια τόσο μικρή ηλικία. Γαλλικά έμαθα γιατί η μάνα μου ήταν καθηγήτρια Γαλλικών και με ανάγκαζε. Μικρός δε μάρεσαν όταν μεγάλωσα άλλαξα γνώμη. Φοιτιτής ξεκίνησα Ρώσικα γιατί εχμμ γνώρισα μια Ρωσίδα Τώρα μαθαίνω Γιαπονέζικα γιατί μαρέσουν. Το θέμα με τις γλώσσες είναι να σου αρέσουν γιατί αν το κάνεις καταναγκαστικά σίγουρα δεν θα γίνεις καλός και μόλις τις αφήσεις θα τις ξεχάσεις σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.523 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 16:03 Ο Libertus έγραψε: #109 22-07-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε και ένας καθηγητής μου, αν δεν μιλήσεις με έναν άνθρωπο εθνικότητας της γλώσσας που μαθαίνεις (π.χ αγγλικά με άγγλο, ισπανικά με ισπανό κτλ) δεν ξέρεις τίποτα. Συνήθως, παίρνουμε proficiency και δεν ξέρουμε ακόμα να κάνουμε μια ερώτηση αν πάμε σε ξένη χώρα! Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο αυτό. Εάν μαθαίνεις κατ' ανάγκη μια γλώσσα, ύστερα από τα πολυπόθητα πιστοποιητικά σταματάς να ασχολείσαι και φτάνεις σε σημείο να θυμάσαι τα βασικά. Αυτός όμως που αγαπάει μια γλώσσα, βρίσκει τρόπους να έχει επαφή μαζί της και δεν επαναπαύεται, επειδή πήρε ένα χαρτί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 16:14 Η Alma Libre: #110 22-07-13 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Και όχι μόνο αυτό. Εάν μαθαίνεις κατ' ανάγκη μια γλώσσα, ύστερα από τα πολυπόθητα πιστοποιητικά σταματάς να ασχολείσαι και φτάνεις σε σημείο να θυμάσαι τα βασικά. Αυτός όμως που αγαπάει μια γλώσσα, βρίσκει τρόπους να έχει επαφή μαζί της και δεν επαναπαύεται, επειδή πήρε ένα χαρτί. Click για ανάπτυξη... Σωστός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 18:52 Η Deutsch... Lover: #111 22-07-13 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Και όχι μόνο αυτό. Εάν μαθαίνεις κατ' ανάγκη μια γλώσσα, ύστερα από τα πολυπόθητα πιστοποιητικά σταματάς να ασχολείσαι και φτάνεις σε σημείο να θυμάσαι τα βασικά. Αυτός όμως που αγαπάει μια γλώσσα, βρίσκει τρόπους να έχει επαφή μαζί της και δεν επαναπαύεται, επειδή πήρε ένα χαρτί. Click για ανάπτυξη... Σωστοτατος... Αυτο πιστευω οτι θα γινει με εμενα και τα αγγλικα.... Δεν θελω να εχω καμια επαφη μαζι τους... Περιμενω να παρω το πτυχιο λιγους μηνες ακομα και μετα αντε γεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.523 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 20:18 Ο Libertus έγραψε: #112 22-07-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Σωστοτατος... Αυτο πιστευω οτι θα γινει με εμενα και τα αγγλικα.... Δεν θελω να εχω καμια επαφη μαζι τους... Περιμενω να παρω το πτυχιο λιγους μηνες ακομα και μετα αντε γεια... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα έχει συμβεί ήδη με τα γαλλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 20:20 Ο Itach1 έγραψε: #113 22-07-13 20:20 Από υποχρέωση, έστω βλέπω anime χωρίς κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:14 Η Deutsch... Lover: #114 22-07-13 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Σε εμένα έχει συμβεί ήδη με τα γαλλικά. Click για ανάπτυξη... Γαλλικα ε; εσυ τουλαχιστον με τα γαλλικα εγω με τα αγγλικα ασεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakisH Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:25 Ο MakisH έγραψε: #115 22-07-13 21:25 Ξεκίνησα από υποχρέωση, επειδή "αυτό πρέπει να κάνουν όλα τα παιδιά". "Γνωρίζω" υποτίθεται αγγλικά και γαλλικά. Τελικά τα χρειάζομαι συνεχώς τα αγγλικά, τουλάχιστον το να διαβάζω. Το να ακούω και να μιλάω μέχρι στιγμής το έχω αποφύγει. Νομίζω όμως ότι πλέον τα βλέπω πιο "αγαπησιάρικα". Και τα γαλλικά μακάρι να τα μιλούσα-καταλάβαινα περισσότερο. Εϊναι τόσο γοητευτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:41 Ο Guest 209912: #116 22-07-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Από υποχρέωση, έστω βλέπω anime χωρίς κανένα πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Εγώ νόμιζα πως ήσουνα τυφλός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.523 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Ο Libertus έγραψε: #117 22-07-13 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γαλλικα ε; εσυ τουλαχιστον με τα γαλλικα εγω με τα αγγλικα ασεεεεε Click για ανάπτυξη... Ναι. Μπορεί να ξεκινήσω γερμανικά όμως τώρα. Το να είσαι έτσι με τα αγγλικά όντως είναι σοβαρό (δε λέω "πιο σοβαρό", γιατί δεν είναι σοβαρό το να απεχθάνεσαι τα γαλλικά ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:45 Η Deutsch... Lover: #118 22-07-13 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ναι. Μπορεί να ξεκινήσω γερμανικά όμως τώρα. Το να είσαι έτσι με τα αγγλικά όντως είναι σοβαρό (δε λέω "πιο σοβαρό", γιατί δεν είναι σοβαρό το να απεχθάνεσαι τα γαλλικά ). Click για ανάπτυξη... Να ξεκινησεις αν το θελεις δεν θα το μετανιωσεις στο υποσχομαι! Ειναι σοβαρο ναι... Ομως δεν τα μπορω τα σιχαινομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ermina.S Νεοφερμένο μέλος Η Ermina.S αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2013 στις 03:54 Η Ermina.S έγραψε: #119 09-09-13 03:54 τα αγγλικα απο υποχρεωση, μ᾽αρεσουν ελαχιστα ΓΑΛΛΙΚΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ τα λατρευω!!! απο καθαρη αγαπη! και γενικα λατρευω τις λατινογενεις γλωσσες οπως και τα λατινικα στο σχολειο ! ακομη και τα λατινικα και τα αρχαια τα διαβαζω με μεγαλη αγαπη και οχι απο υποχρεωση του σχολειου με μαγευει ο τροπος που συνδεονται αρχικα τα λατινικα με τα αρχαια ( κοινες λεξεις κλπ ) και μετα τα λατινικα με τις προηγουμενες γλωσσες που ανεφερα. επειδη ξερω αρκετα καλα γαλλικα και μετρια τις υπολοιπες οταν πρωτοεκανα λατινικα μου φανηκαν γνωστα... και εμβαθυνοντας στα λατινικα στη γ λυκειου τωρα διαβαζω ενα κειμενο σε καποια απο αυτες τις λατινογενεις γλωσσες και βλεπω οτι καταλαβαινω ακομη περισσοτερες λεξεις γνωριζοντας πλεον τη ριζα τους και ... τους αρχικους τους χρονους Μου αρεσουν παρα πολυ οι γλωσσες και επειδη εχω και εφεση σε αυτες θα ηθελα να τις φτασω σε επιπεδο c2 και τα αγγλικα φυσικα ( περισσοτερο απο αναγκη και επειδη δε θελω να αφηνω πραγματα στη μεση πχ lower ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραστώνη Νεοφερμένο μέλος Η Ραστώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:05 Η Ραστώνη έγραψε: #120 10-09-13 14:05 Αγάπη.Όσο πιο πολλές τόσο πιο καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas charmander FNC_Sophia jjjojo77 ioanna2007 Corfu kitty Scandal sofia07 bibliofagos constansn A350 F1L1PAS tsiobieman Angelikaaa allall1 Qwerty 0 marpa Μήτσος10 giannhs2001 suaimhneas Entropy24 Hecticism Debugging_Daemon Wonderkid Billprs aggorf stergios191919 Alessandra Eliza Abiogenesis Deadly_sorrowX Antonisbairac1 oups Mukumbura Philologist PanMoonlight xakounaamatata Δημήτρης Ρ iminspain Dionyshs1 Dunedain New member Meow ggl Citylights snowy Dora140303 Katerina_99 calliope Memetchi Atarax pacheiko Scott johnietraf Georgekk panosveki fmarulezkd stav.mdp stefan VasoGrimes Dr. Gl. Luminous Stif6 Μάρκος Βασίλης globglogabgalab anastasis06 Cat lady SlimShady Ryuzaki Αναστασία197 Paragontas7000 morena Nikos05 anna-maria1 Jimmy20 pink_panther StudyFreak04 Slytherin Alexandros36k El_ J.Cameron lnesb Steffie88 D.a.i.s.y Unseen skygge No name SweetGirl Monster Hunter Kostis-Palamas Rene2004 St11 uni77 Lathy ioannaion Johnman97 kaaaaate Βλα Viedo MarcoReus cel123 sofia.kp ΘανάσοςG4 T C Στεφανος56 kiyoshi fretoe ag97 jims Stelios725 nicole1982 jimis2001 Κλημεντίνη Kostakis45 Stefanosxios eukleidhs1821 Vasilis2000kak Αλκης Κ. Stroka louminis Nefh_ hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λατρευω γενικα τις ξενες γλώσσες, τα αγγλικα τα ξεκινησα νταξει επειδη επρεπε αλλα μου αρεσουν, και τα Ιταλικα ΚΑΘΑΡΑ απο αγαπη για την Ιταλια, τους Ιταλους και γενικα ότι ιταλικό κυκλοφορει, και δεν βιαζομαι για πτυχια και τετοια αν και ανυπομονω να φτασω στο Β2 για να τα μιλαω ανετα, γιατι τωρα εχω λιγο καιρο ακομα και δυσκολευομαι... Δεν μαθαινω καμια γλωσσα απο υποχρεωση, τα Γερμανικα και τα Γαλλικα που τα μισω το εχω ξεκοψει οτι ΔΕΝ θα τα μαθω ο κοσμος να χαλασει, αν και τωρα τελευταια εχω κολλησει κυριολεκτικα με την zaz, εχω μαθει ολα της τα τραγουδια απεξω χωρις να καταλαβαινω τι λενε οποτ εχω αρχισει να το σκεφτομαι για γαλλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 02:36 Ο BloodSparrow: #102 22-07-13 02:36 ειναι εντυπωσιακο αυτό που γίνεται στην ελλάδα με τα αγγλικά απο δευτέρα δημοτικού μας στέλνουν τσούρμο σε φροντιστήριο αγγλικών γνωρίζετε αν συμβαίνει και στις υπόλοιπες χώρες ; εμενα δε με χαλάει , χαίρομαι που ολόκληρη η νέα γενιά γνωρίζει αγγλικά , ισως και γερμανικα - γαλλικα ως δευτερες ξενες γλωσσες , αλλα ειναι κριμα που αυτη η δουλεια δε γίνεται στο σχολείο φευγει παρα πολυ χρημα απο τις οικογενειες στα φροντιστήρια προσωπικά , απο αγάπη δεν ασχολήθηκα με τίποτα εκ των προτέρων.Αγγλικά με έστειλαν σα παιδί δημοτικού,γερμανικά 1η γυμνασιου που εχουμε αλλες καυλες τοτε (δυσκολη αλλα χρήσιμη γλώσσα τα γερμανικα , ξεχνιούνται πολυ συντομα χωρις επαφη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.523 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 03:06 Ο Libertus έγραψε: #103 22-07-13 03:06 Αρχική Δημοσίευση από BloodSparrow: χαίρομαι που ολόκληρη η νέα γενιά γνωρίζει αγγλικά , ισως και γερμανικα - γαλλικα ως δευτερες ξενες γλωσσες Click για ανάπτυξη... Στα χαρτιά τις ξέρει. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NicolasM Νεοφερμένο μέλος Ο NicolasM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 04:14 Ο NicolasM έγραψε: #104 22-07-13 04:14 Υποχρέωση. Τα αγγλικά δεν τα μετανοιώνω, διότι χρησιμεύουν παντού. Πήρα και το TOEFL με 4-5 λάθη, που σημαίνει ότι τα διατηρώ σε αρκετά καλό επίπεδο. Τελευταία έχω αρχίσει να βελτιώνω και την προφορά με εξάσκηση. Τα γαλλικά τα σταμάτησα μετά το Β1, αν και ορισμένες φορές θα ήθελα να είχα άνεση. Έχω χάσει κάθε ενδιαφέρον για αυτά, και γενικά για οποιαδήποτε ξένη γλώσσα. Θεωρώ ανούσια την ενασχόληση χωρίς πρακτική χρησιμότητα και προτιμώ να ψάχνομαι στις ρίζες των ινδοευρωπαϊκών γλωσσών. Η κάθε γλώσσα μου φαίνεται απλά σαν μια ξεχωριστή διάλεκτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Stath Δραστήριο μέλος Ο Geronimo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 10:15 Ο Kostas Stath: #105 22-07-13 10:15 Μαθαίνετε ξένες γλώσσες από αγάπη ή από υποχρέωση; Click για ανάπτυξη... Επειδή χρειάζονται !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 11:02 Η _catalonia_: #106 22-07-13 11:02 Τα αγγλικα επειδη μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα γαλλικα υποχρεωτικα επειδη επρεπε να επιλεξω μια δευτερη γλωσσα στο γυμνασιο..απο εκει και περα ουτε ασχοληθηκα ξανα. Αν ηθελα να μαθω μια δευτερη ξενη γλωσσα φυσικα και θα επελεγα ιταλικα,αλλα στο σχολειο δυο επιλογες εχεις γαλλικα/γερμανικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:39 Η Alma Libre: #107 22-07-13 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Στα χαρτιά τις ξέρει. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Click για ανάπτυξη... Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε και ένας καθηγητής μου, αν δεν μιλήσεις με έναν άνθρωπο εθνικότητας της γλώσσας που μαθαίνεις (π.χ αγγλικά με άγγλο, ισπανικά με ισπανό κτλ) δεν ξέρεις τίποτα. Συνήθως, παίρνουμε proficiency και δεν ξέρουμε ακόμα να κάνουμε μια ερώτηση αν πάμε σε ξένη χώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2013 στις 14:00 Ο Guest 209912: #108 22-07-13 14:00 Αγγλικά έμαθα μικρός όταν ξεκίνησα Γ' Δημοτικού πήρα το Proficiency και δεν το μετάνιωσα ποτέ, η καλύτερη επαγγελματική επένδυση που μπορείς να κάνεις σε μια τόσο μικρή ηλικία. Γαλλικά έμαθα γιατί η μάνα μου ήταν καθηγήτρια Γαλλικών και με ανάγκαζε. Μικρός δε μάρεσαν όταν μεγάλωσα άλλαξα γνώμη. Φοιτιτής ξεκίνησα Ρώσικα γιατί εχμμ γνώρισα μια Ρωσίδα Τώρα μαθαίνω Γιαπονέζικα γιατί μαρέσουν. Το θέμα με τις γλώσσες είναι να σου αρέσουν γιατί αν το κάνεις καταναγκαστικά σίγουρα δεν θα γίνεις καλός και μόλις τις αφήσεις θα τις ξεχάσεις σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.523 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 16:03 Ο Libertus έγραψε: #109 22-07-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε και ένας καθηγητής μου, αν δεν μιλήσεις με έναν άνθρωπο εθνικότητας της γλώσσας που μαθαίνεις (π.χ αγγλικά με άγγλο, ισπανικά με ισπανό κτλ) δεν ξέρεις τίποτα. Συνήθως, παίρνουμε proficiency και δεν ξέρουμε ακόμα να κάνουμε μια ερώτηση αν πάμε σε ξένη χώρα! Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο αυτό. Εάν μαθαίνεις κατ' ανάγκη μια γλώσσα, ύστερα από τα πολυπόθητα πιστοποιητικά σταματάς να ασχολείσαι και φτάνεις σε σημείο να θυμάσαι τα βασικά. Αυτός όμως που αγαπάει μια γλώσσα, βρίσκει τρόπους να έχει επαφή μαζί της και δεν επαναπαύεται, επειδή πήρε ένα χαρτί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 16:14 Η Alma Libre: #110 22-07-13 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Και όχι μόνο αυτό. Εάν μαθαίνεις κατ' ανάγκη μια γλώσσα, ύστερα από τα πολυπόθητα πιστοποιητικά σταματάς να ασχολείσαι και φτάνεις σε σημείο να θυμάσαι τα βασικά. Αυτός όμως που αγαπάει μια γλώσσα, βρίσκει τρόπους να έχει επαφή μαζί της και δεν επαναπαύεται, επειδή πήρε ένα χαρτί. Click για ανάπτυξη... Σωστός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 18:52 Η Deutsch... Lover: #111 22-07-13 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Και όχι μόνο αυτό. Εάν μαθαίνεις κατ' ανάγκη μια γλώσσα, ύστερα από τα πολυπόθητα πιστοποιητικά σταματάς να ασχολείσαι και φτάνεις σε σημείο να θυμάσαι τα βασικά. Αυτός όμως που αγαπάει μια γλώσσα, βρίσκει τρόπους να έχει επαφή μαζί της και δεν επαναπαύεται, επειδή πήρε ένα χαρτί. Click για ανάπτυξη... Σωστοτατος... Αυτο πιστευω οτι θα γινει με εμενα και τα αγγλικα.... Δεν θελω να εχω καμια επαφη μαζι τους... Περιμενω να παρω το πτυχιο λιγους μηνες ακομα και μετα αντε γεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.523 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 20:18 Ο Libertus έγραψε: #112 22-07-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Σωστοτατος... Αυτο πιστευω οτι θα γινει με εμενα και τα αγγλικα.... Δεν θελω να εχω καμια επαφη μαζι τους... Περιμενω να παρω το πτυχιο λιγους μηνες ακομα και μετα αντε γεια... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα έχει συμβεί ήδη με τα γαλλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 20:20 Ο Itach1 έγραψε: #113 22-07-13 20:20 Από υποχρέωση, έστω βλέπω anime χωρίς κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:14 Η Deutsch... Lover: #114 22-07-13 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Σε εμένα έχει συμβεί ήδη με τα γαλλικά. Click για ανάπτυξη... Γαλλικα ε; εσυ τουλαχιστον με τα γαλλικα εγω με τα αγγλικα ασεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakisH Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:25 Ο MakisH έγραψε: #115 22-07-13 21:25 Ξεκίνησα από υποχρέωση, επειδή "αυτό πρέπει να κάνουν όλα τα παιδιά". "Γνωρίζω" υποτίθεται αγγλικά και γαλλικά. Τελικά τα χρειάζομαι συνεχώς τα αγγλικά, τουλάχιστον το να διαβάζω. Το να ακούω και να μιλάω μέχρι στιγμής το έχω αποφύγει. Νομίζω όμως ότι πλέον τα βλέπω πιο "αγαπησιάρικα". Και τα γαλλικά μακάρι να τα μιλούσα-καταλάβαινα περισσότερο. Εϊναι τόσο γοητευτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:41 Ο Guest 209912: #116 22-07-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Από υποχρέωση, έστω βλέπω anime χωρίς κανένα πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Εγώ νόμιζα πως ήσουνα τυφλός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.523 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Ο Libertus έγραψε: #117 22-07-13 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γαλλικα ε; εσυ τουλαχιστον με τα γαλλικα εγω με τα αγγλικα ασεεεεε Click για ανάπτυξη... Ναι. Μπορεί να ξεκινήσω γερμανικά όμως τώρα. Το να είσαι έτσι με τα αγγλικά όντως είναι σοβαρό (δε λέω "πιο σοβαρό", γιατί δεν είναι σοβαρό το να απεχθάνεσαι τα γαλλικά ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:45 Η Deutsch... Lover: #118 22-07-13 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ναι. Μπορεί να ξεκινήσω γερμανικά όμως τώρα. Το να είσαι έτσι με τα αγγλικά όντως είναι σοβαρό (δε λέω "πιο σοβαρό", γιατί δεν είναι σοβαρό το να απεχθάνεσαι τα γαλλικά ). Click για ανάπτυξη... Να ξεκινησεις αν το θελεις δεν θα το μετανιωσεις στο υποσχομαι! Ειναι σοβαρο ναι... Ομως δεν τα μπορω τα σιχαινομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ermina.S Νεοφερμένο μέλος Η Ermina.S αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2013 στις 03:54 Η Ermina.S έγραψε: #119 09-09-13 03:54 τα αγγλικα απο υποχρεωση, μ᾽αρεσουν ελαχιστα ΓΑΛΛΙΚΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ τα λατρευω!!! απο καθαρη αγαπη! και γενικα λατρευω τις λατινογενεις γλωσσες οπως και τα λατινικα στο σχολειο ! ακομη και τα λατινικα και τα αρχαια τα διαβαζω με μεγαλη αγαπη και οχι απο υποχρεωση του σχολειου με μαγευει ο τροπος που συνδεονται αρχικα τα λατινικα με τα αρχαια ( κοινες λεξεις κλπ ) και μετα τα λατινικα με τις προηγουμενες γλωσσες που ανεφερα. επειδη ξερω αρκετα καλα γαλλικα και μετρια τις υπολοιπες οταν πρωτοεκανα λατινικα μου φανηκαν γνωστα... και εμβαθυνοντας στα λατινικα στη γ λυκειου τωρα διαβαζω ενα κειμενο σε καποια απο αυτες τις λατινογενεις γλωσσες και βλεπω οτι καταλαβαινω ακομη περισσοτερες λεξεις γνωριζοντας πλεον τη ριζα τους και ... τους αρχικους τους χρονους Μου αρεσουν παρα πολυ οι γλωσσες και επειδη εχω και εφεση σε αυτες θα ηθελα να τις φτασω σε επιπεδο c2 και τα αγγλικα φυσικα ( περισσοτερο απο αναγκη και επειδη δε θελω να αφηνω πραγματα στη μεση πχ lower ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραστώνη Νεοφερμένο μέλος Η Ραστώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:05 Η Ραστώνη έγραψε: #120 10-09-13 14:05 Αγάπη.Όσο πιο πολλές τόσο πιο καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas charmander FNC_Sophia jjjojo77 ioanna2007 Corfu kitty Scandal sofia07 bibliofagos constansn A350 F1L1PAS tsiobieman Angelikaaa allall1 Qwerty 0 marpa Μήτσος10 giannhs2001 suaimhneas Entropy24 Hecticism Debugging_Daemon Wonderkid Billprs aggorf stergios191919 Alessandra Eliza Abiogenesis Deadly_sorrowX Antonisbairac1 oups Mukumbura Philologist PanMoonlight xakounaamatata Δημήτρης Ρ iminspain Dionyshs1 Dunedain New member Meow ggl Citylights snowy Dora140303 Katerina_99 calliope Memetchi Atarax pacheiko Scott johnietraf Georgekk panosveki fmarulezkd stav.mdp stefan VasoGrimes Dr. Gl. Luminous Stif6 Μάρκος Βασίλης globglogabgalab anastasis06 Cat lady SlimShady Ryuzaki Αναστασία197 Paragontas7000 morena Nikos05 anna-maria1 Jimmy20 pink_panther StudyFreak04 Slytherin Alexandros36k El_ J.Cameron lnesb Steffie88 D.a.i.s.y Unseen skygge No name SweetGirl Monster Hunter Kostis-Palamas Rene2004 St11 uni77 Lathy ioannaion Johnman97 kaaaaate Βλα Viedo MarcoReus cel123 sofia.kp ΘανάσοςG4 T C Στεφανος56 kiyoshi fretoe ag97 jims Stelios725 nicole1982 jimis2001 Κλημεντίνη Kostakis45 Stefanosxios eukleidhs1821 Vasilis2000kak Αλκης Κ. Stroka louminis Nefh_ hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειναι εντυπωσιακο αυτό που γίνεται στην ελλάδα με τα αγγλικά απο δευτέρα δημοτικού μας στέλνουν τσούρμο σε φροντιστήριο αγγλικών γνωρίζετε αν συμβαίνει και στις υπόλοιπες χώρες ; εμενα δε με χαλάει , χαίρομαι που ολόκληρη η νέα γενιά γνωρίζει αγγλικά , ισως και γερμανικα - γαλλικα ως δευτερες ξενες γλωσσες , αλλα ειναι κριμα που αυτη η δουλεια δε γίνεται στο σχολείο φευγει παρα πολυ χρημα απο τις οικογενειες στα φροντιστήρια προσωπικά , απο αγάπη δεν ασχολήθηκα με τίποτα εκ των προτέρων.Αγγλικά με έστειλαν σα παιδί δημοτικού,γερμανικά 1η γυμνασιου που εχουμε αλλες καυλες τοτε (δυσκολη αλλα χρήσιμη γλώσσα τα γερμανικα , ξεχνιούνται πολυ συντομα χωρις επαφη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.523 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 03:06 Ο Libertus έγραψε: #103 22-07-13 03:06 Αρχική Δημοσίευση από BloodSparrow: χαίρομαι που ολόκληρη η νέα γενιά γνωρίζει αγγλικά , ισως και γερμανικα - γαλλικα ως δευτερες ξενες γλωσσες Click για ανάπτυξη... Στα χαρτιά τις ξέρει. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NicolasM Νεοφερμένο μέλος Ο NicolasM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 04:14 Ο NicolasM έγραψε: #104 22-07-13 04:14 Υποχρέωση. Τα αγγλικά δεν τα μετανοιώνω, διότι χρησιμεύουν παντού. Πήρα και το TOEFL με 4-5 λάθη, που σημαίνει ότι τα διατηρώ σε αρκετά καλό επίπεδο. Τελευταία έχω αρχίσει να βελτιώνω και την προφορά με εξάσκηση. Τα γαλλικά τα σταμάτησα μετά το Β1, αν και ορισμένες φορές θα ήθελα να είχα άνεση. Έχω χάσει κάθε ενδιαφέρον για αυτά, και γενικά για οποιαδήποτε ξένη γλώσσα. Θεωρώ ανούσια την ενασχόληση χωρίς πρακτική χρησιμότητα και προτιμώ να ψάχνομαι στις ρίζες των ινδοευρωπαϊκών γλωσσών. Η κάθε γλώσσα μου φαίνεται απλά σαν μια ξεχωριστή διάλεκτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Stath Δραστήριο μέλος Ο Geronimo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 10:15 Ο Kostas Stath: #105 22-07-13 10:15 Μαθαίνετε ξένες γλώσσες από αγάπη ή από υποχρέωση; Click για ανάπτυξη... Επειδή χρειάζονται !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 11:02 Η _catalonia_: #106 22-07-13 11:02 Τα αγγλικα επειδη μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα γαλλικα υποχρεωτικα επειδη επρεπε να επιλεξω μια δευτερη γλωσσα στο γυμνασιο..απο εκει και περα ουτε ασχοληθηκα ξανα. Αν ηθελα να μαθω μια δευτερη ξενη γλωσσα φυσικα και θα επελεγα ιταλικα,αλλα στο σχολειο δυο επιλογες εχεις γαλλικα/γερμανικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:39 Η Alma Libre: #107 22-07-13 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Στα χαρτιά τις ξέρει. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Click για ανάπτυξη... Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε και ένας καθηγητής μου, αν δεν μιλήσεις με έναν άνθρωπο εθνικότητας της γλώσσας που μαθαίνεις (π.χ αγγλικά με άγγλο, ισπανικά με ισπανό κτλ) δεν ξέρεις τίποτα. Συνήθως, παίρνουμε proficiency και δεν ξέρουμε ακόμα να κάνουμε μια ερώτηση αν πάμε σε ξένη χώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2013 στις 14:00 Ο Guest 209912: #108 22-07-13 14:00 Αγγλικά έμαθα μικρός όταν ξεκίνησα Γ' Δημοτικού πήρα το Proficiency και δεν το μετάνιωσα ποτέ, η καλύτερη επαγγελματική επένδυση που μπορείς να κάνεις σε μια τόσο μικρή ηλικία. Γαλλικά έμαθα γιατί η μάνα μου ήταν καθηγήτρια Γαλλικών και με ανάγκαζε. Μικρός δε μάρεσαν όταν μεγάλωσα άλλαξα γνώμη. Φοιτιτής ξεκίνησα Ρώσικα γιατί εχμμ γνώρισα μια Ρωσίδα Τώρα μαθαίνω Γιαπονέζικα γιατί μαρέσουν. Το θέμα με τις γλώσσες είναι να σου αρέσουν γιατί αν το κάνεις καταναγκαστικά σίγουρα δεν θα γίνεις καλός και μόλις τις αφήσεις θα τις ξεχάσεις σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.523 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 16:03 Ο Libertus έγραψε: #109 22-07-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε και ένας καθηγητής μου, αν δεν μιλήσεις με έναν άνθρωπο εθνικότητας της γλώσσας που μαθαίνεις (π.χ αγγλικά με άγγλο, ισπανικά με ισπανό κτλ) δεν ξέρεις τίποτα. Συνήθως, παίρνουμε proficiency και δεν ξέρουμε ακόμα να κάνουμε μια ερώτηση αν πάμε σε ξένη χώρα! Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο αυτό. Εάν μαθαίνεις κατ' ανάγκη μια γλώσσα, ύστερα από τα πολυπόθητα πιστοποιητικά σταματάς να ασχολείσαι και φτάνεις σε σημείο να θυμάσαι τα βασικά. Αυτός όμως που αγαπάει μια γλώσσα, βρίσκει τρόπους να έχει επαφή μαζί της και δεν επαναπαύεται, επειδή πήρε ένα χαρτί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 16:14 Η Alma Libre: #110 22-07-13 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Και όχι μόνο αυτό. Εάν μαθαίνεις κατ' ανάγκη μια γλώσσα, ύστερα από τα πολυπόθητα πιστοποιητικά σταματάς να ασχολείσαι και φτάνεις σε σημείο να θυμάσαι τα βασικά. Αυτός όμως που αγαπάει μια γλώσσα, βρίσκει τρόπους να έχει επαφή μαζί της και δεν επαναπαύεται, επειδή πήρε ένα χαρτί. Click για ανάπτυξη... Σωστός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 18:52 Η Deutsch... Lover: #111 22-07-13 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Και όχι μόνο αυτό. Εάν μαθαίνεις κατ' ανάγκη μια γλώσσα, ύστερα από τα πολυπόθητα πιστοποιητικά σταματάς να ασχολείσαι και φτάνεις σε σημείο να θυμάσαι τα βασικά. Αυτός όμως που αγαπάει μια γλώσσα, βρίσκει τρόπους να έχει επαφή μαζί της και δεν επαναπαύεται, επειδή πήρε ένα χαρτί. Click για ανάπτυξη... Σωστοτατος... Αυτο πιστευω οτι θα γινει με εμενα και τα αγγλικα.... Δεν θελω να εχω καμια επαφη μαζι τους... Περιμενω να παρω το πτυχιο λιγους μηνες ακομα και μετα αντε γεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.523 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 20:18 Ο Libertus έγραψε: #112 22-07-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Σωστοτατος... Αυτο πιστευω οτι θα γινει με εμενα και τα αγγλικα.... Δεν θελω να εχω καμια επαφη μαζι τους... Περιμενω να παρω το πτυχιο λιγους μηνες ακομα και μετα αντε γεια... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα έχει συμβεί ήδη με τα γαλλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 20:20 Ο Itach1 έγραψε: #113 22-07-13 20:20 Από υποχρέωση, έστω βλέπω anime χωρίς κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:14 Η Deutsch... Lover: #114 22-07-13 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Σε εμένα έχει συμβεί ήδη με τα γαλλικά. Click για ανάπτυξη... Γαλλικα ε; εσυ τουλαχιστον με τα γαλλικα εγω με τα αγγλικα ασεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakisH Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:25 Ο MakisH έγραψε: #115 22-07-13 21:25 Ξεκίνησα από υποχρέωση, επειδή "αυτό πρέπει να κάνουν όλα τα παιδιά". "Γνωρίζω" υποτίθεται αγγλικά και γαλλικά. Τελικά τα χρειάζομαι συνεχώς τα αγγλικά, τουλάχιστον το να διαβάζω. Το να ακούω και να μιλάω μέχρι στιγμής το έχω αποφύγει. Νομίζω όμως ότι πλέον τα βλέπω πιο "αγαπησιάρικα". Και τα γαλλικά μακάρι να τα μιλούσα-καταλάβαινα περισσότερο. Εϊναι τόσο γοητευτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:41 Ο Guest 209912: #116 22-07-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Από υποχρέωση, έστω βλέπω anime χωρίς κανένα πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Εγώ νόμιζα πως ήσουνα τυφλός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.523 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Ο Libertus έγραψε: #117 22-07-13 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γαλλικα ε; εσυ τουλαχιστον με τα γαλλικα εγω με τα αγγλικα ασεεεεε Click για ανάπτυξη... Ναι. Μπορεί να ξεκινήσω γερμανικά όμως τώρα. Το να είσαι έτσι με τα αγγλικά όντως είναι σοβαρό (δε λέω "πιο σοβαρό", γιατί δεν είναι σοβαρό το να απεχθάνεσαι τα γαλλικά ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:45 Η Deutsch... Lover: #118 22-07-13 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ναι. Μπορεί να ξεκινήσω γερμανικά όμως τώρα. Το να είσαι έτσι με τα αγγλικά όντως είναι σοβαρό (δε λέω "πιο σοβαρό", γιατί δεν είναι σοβαρό το να απεχθάνεσαι τα γαλλικά ). Click για ανάπτυξη... Να ξεκινησεις αν το θελεις δεν θα το μετανιωσεις στο υποσχομαι! Ειναι σοβαρο ναι... Ομως δεν τα μπορω τα σιχαινομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ermina.S Νεοφερμένο μέλος Η Ermina.S αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2013 στις 03:54 Η Ermina.S έγραψε: #119 09-09-13 03:54 τα αγγλικα απο υποχρεωση, μ᾽αρεσουν ελαχιστα ΓΑΛΛΙΚΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ τα λατρευω!!! απο καθαρη αγαπη! και γενικα λατρευω τις λατινογενεις γλωσσες οπως και τα λατινικα στο σχολειο ! ακομη και τα λατινικα και τα αρχαια τα διαβαζω με μεγαλη αγαπη και οχι απο υποχρεωση του σχολειου με μαγευει ο τροπος που συνδεονται αρχικα τα λατινικα με τα αρχαια ( κοινες λεξεις κλπ ) και μετα τα λατινικα με τις προηγουμενες γλωσσες που ανεφερα. επειδη ξερω αρκετα καλα γαλλικα και μετρια τις υπολοιπες οταν πρωτοεκανα λατινικα μου φανηκαν γνωστα... και εμβαθυνοντας στα λατινικα στη γ λυκειου τωρα διαβαζω ενα κειμενο σε καποια απο αυτες τις λατινογενεις γλωσσες και βλεπω οτι καταλαβαινω ακομη περισσοτερες λεξεις γνωριζοντας πλεον τη ριζα τους και ... τους αρχικους τους χρονους Μου αρεσουν παρα πολυ οι γλωσσες και επειδη εχω και εφεση σε αυτες θα ηθελα να τις φτασω σε επιπεδο c2 και τα αγγλικα φυσικα ( περισσοτερο απο αναγκη και επειδη δε θελω να αφηνω πραγματα στη μεση πχ lower ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραστώνη Νεοφερμένο μέλος Η Ραστώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:05 Η Ραστώνη έγραψε: #120 10-09-13 14:05 Αγάπη.Όσο πιο πολλές τόσο πιο καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas charmander FNC_Sophia jjjojo77 ioanna2007 Corfu kitty Scandal sofia07 bibliofagos constansn A350 F1L1PAS tsiobieman Angelikaaa allall1 Qwerty 0 marpa Μήτσος10 giannhs2001 suaimhneas Entropy24 Hecticism Debugging_Daemon Wonderkid Billprs aggorf stergios191919 Alessandra Eliza Abiogenesis Deadly_sorrowX Antonisbairac1 oups Mukumbura Philologist PanMoonlight xakounaamatata Δημήτρης Ρ iminspain Dionyshs1 Dunedain New member Meow ggl Citylights snowy Dora140303 Katerina_99 calliope Memetchi Atarax pacheiko Scott johnietraf Georgekk panosveki fmarulezkd stav.mdp stefan VasoGrimes Dr. Gl. Luminous Stif6 Μάρκος Βασίλης globglogabgalab anastasis06 Cat lady SlimShady Ryuzaki Αναστασία197 Paragontas7000 morena Nikos05 anna-maria1 Jimmy20 pink_panther StudyFreak04 Slytherin Alexandros36k El_ J.Cameron lnesb Steffie88 D.a.i.s.y Unseen skygge No name SweetGirl Monster Hunter Kostis-Palamas Rene2004 St11 uni77 Lathy ioannaion Johnman97 kaaaaate Βλα Viedo MarcoReus cel123 sofia.kp ΘανάσοςG4 T C Στεφανος56 kiyoshi fretoe ag97 jims Stelios725 nicole1982 jimis2001 Κλημεντίνη Kostakis45 Stefanosxios eukleidhs1821 Vasilis2000kak Αλκης Κ. Stroka louminis Nefh_ hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BloodSparrow: χαίρομαι που ολόκληρη η νέα γενιά γνωρίζει αγγλικά , ισως και γερμανικα - γαλλικα ως δευτερες ξενες γλωσσες Click για ανάπτυξη... Στα χαρτιά τις ξέρει. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NicolasM Νεοφερμένο μέλος Ο NicolasM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 04:14 Ο NicolasM έγραψε: #104 22-07-13 04:14 Υποχρέωση. Τα αγγλικά δεν τα μετανοιώνω, διότι χρησιμεύουν παντού. Πήρα και το TOEFL με 4-5 λάθη, που σημαίνει ότι τα διατηρώ σε αρκετά καλό επίπεδο. Τελευταία έχω αρχίσει να βελτιώνω και την προφορά με εξάσκηση. Τα γαλλικά τα σταμάτησα μετά το Β1, αν και ορισμένες φορές θα ήθελα να είχα άνεση. Έχω χάσει κάθε ενδιαφέρον για αυτά, και γενικά για οποιαδήποτε ξένη γλώσσα. Θεωρώ ανούσια την ενασχόληση χωρίς πρακτική χρησιμότητα και προτιμώ να ψάχνομαι στις ρίζες των ινδοευρωπαϊκών γλωσσών. Η κάθε γλώσσα μου φαίνεται απλά σαν μια ξεχωριστή διάλεκτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Stath Δραστήριο μέλος Ο Geronimo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 10:15 Ο Kostas Stath: #105 22-07-13 10:15 Μαθαίνετε ξένες γλώσσες από αγάπη ή από υποχρέωση; Click για ανάπτυξη... Επειδή χρειάζονται !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 11:02 Η _catalonia_: #106 22-07-13 11:02 Τα αγγλικα επειδη μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα γαλλικα υποχρεωτικα επειδη επρεπε να επιλεξω μια δευτερη γλωσσα στο γυμνασιο..απο εκει και περα ουτε ασχοληθηκα ξανα. Αν ηθελα να μαθω μια δευτερη ξενη γλωσσα φυσικα και θα επελεγα ιταλικα,αλλα στο σχολειο δυο επιλογες εχεις γαλλικα/γερμανικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:39 Η Alma Libre: #107 22-07-13 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Στα χαρτιά τις ξέρει. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Click για ανάπτυξη... Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε και ένας καθηγητής μου, αν δεν μιλήσεις με έναν άνθρωπο εθνικότητας της γλώσσας που μαθαίνεις (π.χ αγγλικά με άγγλο, ισπανικά με ισπανό κτλ) δεν ξέρεις τίποτα. Συνήθως, παίρνουμε proficiency και δεν ξέρουμε ακόμα να κάνουμε μια ερώτηση αν πάμε σε ξένη χώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2013 στις 14:00 Ο Guest 209912: #108 22-07-13 14:00 Αγγλικά έμαθα μικρός όταν ξεκίνησα Γ' Δημοτικού πήρα το Proficiency και δεν το μετάνιωσα ποτέ, η καλύτερη επαγγελματική επένδυση που μπορείς να κάνεις σε μια τόσο μικρή ηλικία. Γαλλικά έμαθα γιατί η μάνα μου ήταν καθηγήτρια Γαλλικών και με ανάγκαζε. Μικρός δε μάρεσαν όταν μεγάλωσα άλλαξα γνώμη. Φοιτιτής ξεκίνησα Ρώσικα γιατί εχμμ γνώρισα μια Ρωσίδα Τώρα μαθαίνω Γιαπονέζικα γιατί μαρέσουν. Το θέμα με τις γλώσσες είναι να σου αρέσουν γιατί αν το κάνεις καταναγκαστικά σίγουρα δεν θα γίνεις καλός και μόλις τις αφήσεις θα τις ξεχάσεις σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.523 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 16:03 Ο Libertus έγραψε: #109 22-07-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε και ένας καθηγητής μου, αν δεν μιλήσεις με έναν άνθρωπο εθνικότητας της γλώσσας που μαθαίνεις (π.χ αγγλικά με άγγλο, ισπανικά με ισπανό κτλ) δεν ξέρεις τίποτα. Συνήθως, παίρνουμε proficiency και δεν ξέρουμε ακόμα να κάνουμε μια ερώτηση αν πάμε σε ξένη χώρα! Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο αυτό. Εάν μαθαίνεις κατ' ανάγκη μια γλώσσα, ύστερα από τα πολυπόθητα πιστοποιητικά σταματάς να ασχολείσαι και φτάνεις σε σημείο να θυμάσαι τα βασικά. Αυτός όμως που αγαπάει μια γλώσσα, βρίσκει τρόπους να έχει επαφή μαζί της και δεν επαναπαύεται, επειδή πήρε ένα χαρτί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 16:14 Η Alma Libre: #110 22-07-13 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Και όχι μόνο αυτό. Εάν μαθαίνεις κατ' ανάγκη μια γλώσσα, ύστερα από τα πολυπόθητα πιστοποιητικά σταματάς να ασχολείσαι και φτάνεις σε σημείο να θυμάσαι τα βασικά. Αυτός όμως που αγαπάει μια γλώσσα, βρίσκει τρόπους να έχει επαφή μαζί της και δεν επαναπαύεται, επειδή πήρε ένα χαρτί. Click για ανάπτυξη... Σωστός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 18:52 Η Deutsch... Lover: #111 22-07-13 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Και όχι μόνο αυτό. Εάν μαθαίνεις κατ' ανάγκη μια γλώσσα, ύστερα από τα πολυπόθητα πιστοποιητικά σταματάς να ασχολείσαι και φτάνεις σε σημείο να θυμάσαι τα βασικά. Αυτός όμως που αγαπάει μια γλώσσα, βρίσκει τρόπους να έχει επαφή μαζί της και δεν επαναπαύεται, επειδή πήρε ένα χαρτί. Click για ανάπτυξη... Σωστοτατος... Αυτο πιστευω οτι θα γινει με εμενα και τα αγγλικα.... Δεν θελω να εχω καμια επαφη μαζι τους... Περιμενω να παρω το πτυχιο λιγους μηνες ακομα και μετα αντε γεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.523 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 20:18 Ο Libertus έγραψε: #112 22-07-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Σωστοτατος... Αυτο πιστευω οτι θα γινει με εμενα και τα αγγλικα.... Δεν θελω να εχω καμια επαφη μαζι τους... Περιμενω να παρω το πτυχιο λιγους μηνες ακομα και μετα αντε γεια... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα έχει συμβεί ήδη με τα γαλλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 20:20 Ο Itach1 έγραψε: #113 22-07-13 20:20 Από υποχρέωση, έστω βλέπω anime χωρίς κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:14 Η Deutsch... Lover: #114 22-07-13 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Σε εμένα έχει συμβεί ήδη με τα γαλλικά. Click για ανάπτυξη... Γαλλικα ε; εσυ τουλαχιστον με τα γαλλικα εγω με τα αγγλικα ασεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakisH Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:25 Ο MakisH έγραψε: #115 22-07-13 21:25 Ξεκίνησα από υποχρέωση, επειδή "αυτό πρέπει να κάνουν όλα τα παιδιά". "Γνωρίζω" υποτίθεται αγγλικά και γαλλικά. Τελικά τα χρειάζομαι συνεχώς τα αγγλικά, τουλάχιστον το να διαβάζω. Το να ακούω και να μιλάω μέχρι στιγμής το έχω αποφύγει. Νομίζω όμως ότι πλέον τα βλέπω πιο "αγαπησιάρικα". Και τα γαλλικά μακάρι να τα μιλούσα-καταλάβαινα περισσότερο. Εϊναι τόσο γοητευτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:41 Ο Guest 209912: #116 22-07-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Από υποχρέωση, έστω βλέπω anime χωρίς κανένα πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Εγώ νόμιζα πως ήσουνα τυφλός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.523 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Ο Libertus έγραψε: #117 22-07-13 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γαλλικα ε; εσυ τουλαχιστον με τα γαλλικα εγω με τα αγγλικα ασεεεεε Click για ανάπτυξη... Ναι. Μπορεί να ξεκινήσω γερμανικά όμως τώρα. Το να είσαι έτσι με τα αγγλικά όντως είναι σοβαρό (δε λέω "πιο σοβαρό", γιατί δεν είναι σοβαρό το να απεχθάνεσαι τα γαλλικά ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:45 Η Deutsch... Lover: #118 22-07-13 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ναι. Μπορεί να ξεκινήσω γερμανικά όμως τώρα. Το να είσαι έτσι με τα αγγλικά όντως είναι σοβαρό (δε λέω "πιο σοβαρό", γιατί δεν είναι σοβαρό το να απεχθάνεσαι τα γαλλικά ). Click για ανάπτυξη... Να ξεκινησεις αν το θελεις δεν θα το μετανιωσεις στο υποσχομαι! Ειναι σοβαρο ναι... Ομως δεν τα μπορω τα σιχαινομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ermina.S Νεοφερμένο μέλος Η Ermina.S αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2013 στις 03:54 Η Ermina.S έγραψε: #119 09-09-13 03:54 τα αγγλικα απο υποχρεωση, μ᾽αρεσουν ελαχιστα ΓΑΛΛΙΚΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ τα λατρευω!!! απο καθαρη αγαπη! και γενικα λατρευω τις λατινογενεις γλωσσες οπως και τα λατινικα στο σχολειο ! ακομη και τα λατινικα και τα αρχαια τα διαβαζω με μεγαλη αγαπη και οχι απο υποχρεωση του σχολειου με μαγευει ο τροπος που συνδεονται αρχικα τα λατινικα με τα αρχαια ( κοινες λεξεις κλπ ) και μετα τα λατινικα με τις προηγουμενες γλωσσες που ανεφερα. επειδη ξερω αρκετα καλα γαλλικα και μετρια τις υπολοιπες οταν πρωτοεκανα λατινικα μου φανηκαν γνωστα... και εμβαθυνοντας στα λατινικα στη γ λυκειου τωρα διαβαζω ενα κειμενο σε καποια απο αυτες τις λατινογενεις γλωσσες και βλεπω οτι καταλαβαινω ακομη περισσοτερες λεξεις γνωριζοντας πλεον τη ριζα τους και ... τους αρχικους τους χρονους Μου αρεσουν παρα πολυ οι γλωσσες και επειδη εχω και εφεση σε αυτες θα ηθελα να τις φτασω σε επιπεδο c2 και τα αγγλικα φυσικα ( περισσοτερο απο αναγκη και επειδη δε θελω να αφηνω πραγματα στη μεση πχ lower ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραστώνη Νεοφερμένο μέλος Η Ραστώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:05 Η Ραστώνη έγραψε: #120 10-09-13 14:05 Αγάπη.Όσο πιο πολλές τόσο πιο καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas charmander FNC_Sophia jjjojo77 ioanna2007 Corfu kitty Scandal sofia07 bibliofagos constansn A350 F1L1PAS tsiobieman Angelikaaa allall1 Qwerty 0 marpa Μήτσος10 giannhs2001 suaimhneas Entropy24 Hecticism Debugging_Daemon Wonderkid Billprs aggorf stergios191919 Alessandra Eliza Abiogenesis Deadly_sorrowX Antonisbairac1 oups Mukumbura Philologist PanMoonlight xakounaamatata Δημήτρης Ρ iminspain Dionyshs1 Dunedain New member Meow ggl Citylights snowy Dora140303 Katerina_99 calliope Memetchi Atarax pacheiko Scott johnietraf Georgekk panosveki fmarulezkd stav.mdp stefan VasoGrimes Dr. Gl. Luminous Stif6 Μάρκος Βασίλης globglogabgalab anastasis06 Cat lady SlimShady Ryuzaki Αναστασία197 Paragontas7000 morena Nikos05 anna-maria1 Jimmy20 pink_panther StudyFreak04 Slytherin Alexandros36k El_ J.Cameron lnesb Steffie88 D.a.i.s.y Unseen skygge No name SweetGirl Monster Hunter Kostis-Palamas Rene2004 St11 uni77 Lathy ioannaion Johnman97 kaaaaate Βλα Viedo MarcoReus cel123 sofia.kp ΘανάσοςG4 T C Στεφανος56 kiyoshi fretoe ag97 jims Stelios725 nicole1982 jimis2001 Κλημεντίνη Kostakis45 Stefanosxios eukleidhs1821 Vasilis2000kak Αλκης Κ. Stroka louminis Nefh_ hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υποχρέωση. Τα αγγλικά δεν τα μετανοιώνω, διότι χρησιμεύουν παντού. Πήρα και το TOEFL με 4-5 λάθη, που σημαίνει ότι τα διατηρώ σε αρκετά καλό επίπεδο. Τελευταία έχω αρχίσει να βελτιώνω και την προφορά με εξάσκηση. Τα γαλλικά τα σταμάτησα μετά το Β1, αν και ορισμένες φορές θα ήθελα να είχα άνεση. Έχω χάσει κάθε ενδιαφέρον για αυτά, και γενικά για οποιαδήποτε ξένη γλώσσα. Θεωρώ ανούσια την ενασχόληση χωρίς πρακτική χρησιμότητα και προτιμώ να ψάχνομαι στις ρίζες των ινδοευρωπαϊκών γλωσσών. Η κάθε γλώσσα μου φαίνεται απλά σαν μια ξεχωριστή διάλεκτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kostas Stath Δραστήριο μέλος Ο Geronimo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 10:15 Ο Kostas Stath: #105 22-07-13 10:15 Μαθαίνετε ξένες γλώσσες από αγάπη ή από υποχρέωση; Click για ανάπτυξη... Επειδή χρειάζονται !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 11:02 Η _catalonia_: #106 22-07-13 11:02 Τα αγγλικα επειδη μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα γαλλικα υποχρεωτικα επειδη επρεπε να επιλεξω μια δευτερη γλωσσα στο γυμνασιο..απο εκει και περα ουτε ασχοληθηκα ξανα. Αν ηθελα να μαθω μια δευτερη ξενη γλωσσα φυσικα και θα επελεγα ιταλικα,αλλα στο σχολειο δυο επιλογες εχεις γαλλικα/γερμανικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:39 Η Alma Libre: #107 22-07-13 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Στα χαρτιά τις ξέρει. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Click για ανάπτυξη... Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε και ένας καθηγητής μου, αν δεν μιλήσεις με έναν άνθρωπο εθνικότητας της γλώσσας που μαθαίνεις (π.χ αγγλικά με άγγλο, ισπανικά με ισπανό κτλ) δεν ξέρεις τίποτα. Συνήθως, παίρνουμε proficiency και δεν ξέρουμε ακόμα να κάνουμε μια ερώτηση αν πάμε σε ξένη χώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2013 στις 14:00 Ο Guest 209912: #108 22-07-13 14:00 Αγγλικά έμαθα μικρός όταν ξεκίνησα Γ' Δημοτικού πήρα το Proficiency και δεν το μετάνιωσα ποτέ, η καλύτερη επαγγελματική επένδυση που μπορείς να κάνεις σε μια τόσο μικρή ηλικία. Γαλλικά έμαθα γιατί η μάνα μου ήταν καθηγήτρια Γαλλικών και με ανάγκαζε. Μικρός δε μάρεσαν όταν μεγάλωσα άλλαξα γνώμη. Φοιτιτής ξεκίνησα Ρώσικα γιατί εχμμ γνώρισα μια Ρωσίδα Τώρα μαθαίνω Γιαπονέζικα γιατί μαρέσουν. Το θέμα με τις γλώσσες είναι να σου αρέσουν γιατί αν το κάνεις καταναγκαστικά σίγουρα δεν θα γίνεις καλός και μόλις τις αφήσεις θα τις ξεχάσεις σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.523 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 16:03 Ο Libertus έγραψε: #109 22-07-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε και ένας καθηγητής μου, αν δεν μιλήσεις με έναν άνθρωπο εθνικότητας της γλώσσας που μαθαίνεις (π.χ αγγλικά με άγγλο, ισπανικά με ισπανό κτλ) δεν ξέρεις τίποτα. Συνήθως, παίρνουμε proficiency και δεν ξέρουμε ακόμα να κάνουμε μια ερώτηση αν πάμε σε ξένη χώρα! Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο αυτό. Εάν μαθαίνεις κατ' ανάγκη μια γλώσσα, ύστερα από τα πολυπόθητα πιστοποιητικά σταματάς να ασχολείσαι και φτάνεις σε σημείο να θυμάσαι τα βασικά. Αυτός όμως που αγαπάει μια γλώσσα, βρίσκει τρόπους να έχει επαφή μαζί της και δεν επαναπαύεται, επειδή πήρε ένα χαρτί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 16:14 Η Alma Libre: #110 22-07-13 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Και όχι μόνο αυτό. Εάν μαθαίνεις κατ' ανάγκη μια γλώσσα, ύστερα από τα πολυπόθητα πιστοποιητικά σταματάς να ασχολείσαι και φτάνεις σε σημείο να θυμάσαι τα βασικά. Αυτός όμως που αγαπάει μια γλώσσα, βρίσκει τρόπους να έχει επαφή μαζί της και δεν επαναπαύεται, επειδή πήρε ένα χαρτί. Click για ανάπτυξη... Σωστός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 18:52 Η Deutsch... Lover: #111 22-07-13 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Και όχι μόνο αυτό. Εάν μαθαίνεις κατ' ανάγκη μια γλώσσα, ύστερα από τα πολυπόθητα πιστοποιητικά σταματάς να ασχολείσαι και φτάνεις σε σημείο να θυμάσαι τα βασικά. Αυτός όμως που αγαπάει μια γλώσσα, βρίσκει τρόπους να έχει επαφή μαζί της και δεν επαναπαύεται, επειδή πήρε ένα χαρτί. Click για ανάπτυξη... Σωστοτατος... Αυτο πιστευω οτι θα γινει με εμενα και τα αγγλικα.... Δεν θελω να εχω καμια επαφη μαζι τους... Περιμενω να παρω το πτυχιο λιγους μηνες ακομα και μετα αντε γεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.523 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 20:18 Ο Libertus έγραψε: #112 22-07-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Σωστοτατος... Αυτο πιστευω οτι θα γινει με εμενα και τα αγγλικα.... Δεν θελω να εχω καμια επαφη μαζι τους... Περιμενω να παρω το πτυχιο λιγους μηνες ακομα και μετα αντε γεια... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα έχει συμβεί ήδη με τα γαλλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 20:20 Ο Itach1 έγραψε: #113 22-07-13 20:20 Από υποχρέωση, έστω βλέπω anime χωρίς κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:14 Η Deutsch... Lover: #114 22-07-13 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Σε εμένα έχει συμβεί ήδη με τα γαλλικά. Click για ανάπτυξη... Γαλλικα ε; εσυ τουλαχιστον με τα γαλλικα εγω με τα αγγλικα ασεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakisH Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:25 Ο MakisH έγραψε: #115 22-07-13 21:25 Ξεκίνησα από υποχρέωση, επειδή "αυτό πρέπει να κάνουν όλα τα παιδιά". "Γνωρίζω" υποτίθεται αγγλικά και γαλλικά. Τελικά τα χρειάζομαι συνεχώς τα αγγλικά, τουλάχιστον το να διαβάζω. Το να ακούω και να μιλάω μέχρι στιγμής το έχω αποφύγει. Νομίζω όμως ότι πλέον τα βλέπω πιο "αγαπησιάρικα". Και τα γαλλικά μακάρι να τα μιλούσα-καταλάβαινα περισσότερο. Εϊναι τόσο γοητευτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:41 Ο Guest 209912: #116 22-07-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Από υποχρέωση, έστω βλέπω anime χωρίς κανένα πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Εγώ νόμιζα πως ήσουνα τυφλός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.523 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Ο Libertus έγραψε: #117 22-07-13 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γαλλικα ε; εσυ τουλαχιστον με τα γαλλικα εγω με τα αγγλικα ασεεεεε Click για ανάπτυξη... Ναι. Μπορεί να ξεκινήσω γερμανικά όμως τώρα. Το να είσαι έτσι με τα αγγλικά όντως είναι σοβαρό (δε λέω "πιο σοβαρό", γιατί δεν είναι σοβαρό το να απεχθάνεσαι τα γαλλικά ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:45 Η Deutsch... Lover: #118 22-07-13 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ναι. Μπορεί να ξεκινήσω γερμανικά όμως τώρα. Το να είσαι έτσι με τα αγγλικά όντως είναι σοβαρό (δε λέω "πιο σοβαρό", γιατί δεν είναι σοβαρό το να απεχθάνεσαι τα γαλλικά ). Click για ανάπτυξη... Να ξεκινησεις αν το θελεις δεν θα το μετανιωσεις στο υποσχομαι! Ειναι σοβαρο ναι... Ομως δεν τα μπορω τα σιχαινομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ermina.S Νεοφερμένο μέλος Η Ermina.S αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2013 στις 03:54 Η Ermina.S έγραψε: #119 09-09-13 03:54 τα αγγλικα απο υποχρεωση, μ᾽αρεσουν ελαχιστα ΓΑΛΛΙΚΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ τα λατρευω!!! απο καθαρη αγαπη! και γενικα λατρευω τις λατινογενεις γλωσσες οπως και τα λατινικα στο σχολειο ! ακομη και τα λατινικα και τα αρχαια τα διαβαζω με μεγαλη αγαπη και οχι απο υποχρεωση του σχολειου με μαγευει ο τροπος που συνδεονται αρχικα τα λατινικα με τα αρχαια ( κοινες λεξεις κλπ ) και μετα τα λατινικα με τις προηγουμενες γλωσσες που ανεφερα. επειδη ξερω αρκετα καλα γαλλικα και μετρια τις υπολοιπες οταν πρωτοεκανα λατινικα μου φανηκαν γνωστα... και εμβαθυνοντας στα λατινικα στη γ λυκειου τωρα διαβαζω ενα κειμενο σε καποια απο αυτες τις λατινογενεις γλωσσες και βλεπω οτι καταλαβαινω ακομη περισσοτερες λεξεις γνωριζοντας πλεον τη ριζα τους και ... τους αρχικους τους χρονους Μου αρεσουν παρα πολυ οι γλωσσες και επειδη εχω και εφεση σε αυτες θα ηθελα να τις φτασω σε επιπεδο c2 και τα αγγλικα φυσικα ( περισσοτερο απο αναγκη και επειδη δε θελω να αφηνω πραγματα στη μεση πχ lower ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραστώνη Νεοφερμένο μέλος Η Ραστώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:05 Η Ραστώνη έγραψε: #120 10-09-13 14:05 Αγάπη.Όσο πιο πολλές τόσο πιο καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas charmander FNC_Sophia jjjojo77 ioanna2007 Corfu kitty Scandal sofia07 bibliofagos constansn A350 F1L1PAS tsiobieman Angelikaaa allall1 Qwerty 0 marpa Μήτσος10 giannhs2001 suaimhneas Entropy24 Hecticism Debugging_Daemon Wonderkid Billprs aggorf stergios191919 Alessandra Eliza Abiogenesis Deadly_sorrowX Antonisbairac1 oups Mukumbura Philologist PanMoonlight xakounaamatata Δημήτρης Ρ iminspain Dionyshs1 Dunedain New member Meow ggl Citylights snowy Dora140303 Katerina_99 calliope Memetchi Atarax pacheiko Scott johnietraf Georgekk panosveki fmarulezkd stav.mdp stefan VasoGrimes Dr. Gl. Luminous Stif6 Μάρκος Βασίλης globglogabgalab anastasis06 Cat lady SlimShady Ryuzaki Αναστασία197 Paragontas7000 morena Nikos05 anna-maria1 Jimmy20 pink_panther StudyFreak04 Slytherin Alexandros36k El_ J.Cameron lnesb Steffie88 D.a.i.s.y Unseen skygge No name SweetGirl Monster Hunter Kostis-Palamas Rene2004 St11 uni77 Lathy ioannaion Johnman97 kaaaaate Βλα Viedo MarcoReus cel123 sofia.kp ΘανάσοςG4 T C Στεφανος56 kiyoshi fretoe ag97 jims Stelios725 nicole1982 jimis2001 Κλημεντίνη Kostakis45 Stefanosxios eukleidhs1821 Vasilis2000kak Αλκης Κ. Stroka louminis Nefh_ hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαθαίνετε ξένες γλώσσες από αγάπη ή από υποχρέωση; Click για ανάπτυξη... Επειδή χρειάζονται !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 11:02 Η _catalonia_: #106 22-07-13 11:02 Τα αγγλικα επειδη μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα γαλλικα υποχρεωτικα επειδη επρεπε να επιλεξω μια δευτερη γλωσσα στο γυμνασιο..απο εκει και περα ουτε ασχοληθηκα ξανα. Αν ηθελα να μαθω μια δευτερη ξενη γλωσσα φυσικα και θα επελεγα ιταλικα,αλλα στο σχολειο δυο επιλογες εχεις γαλλικα/γερμανικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:39 Η Alma Libre: #107 22-07-13 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Στα χαρτιά τις ξέρει. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Click για ανάπτυξη... Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε και ένας καθηγητής μου, αν δεν μιλήσεις με έναν άνθρωπο εθνικότητας της γλώσσας που μαθαίνεις (π.χ αγγλικά με άγγλο, ισπανικά με ισπανό κτλ) δεν ξέρεις τίποτα. Συνήθως, παίρνουμε proficiency και δεν ξέρουμε ακόμα να κάνουμε μια ερώτηση αν πάμε σε ξένη χώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2013 στις 14:00 Ο Guest 209912: #108 22-07-13 14:00 Αγγλικά έμαθα μικρός όταν ξεκίνησα Γ' Δημοτικού πήρα το Proficiency και δεν το μετάνιωσα ποτέ, η καλύτερη επαγγελματική επένδυση που μπορείς να κάνεις σε μια τόσο μικρή ηλικία. Γαλλικά έμαθα γιατί η μάνα μου ήταν καθηγήτρια Γαλλικών και με ανάγκαζε. Μικρός δε μάρεσαν όταν μεγάλωσα άλλαξα γνώμη. Φοιτιτής ξεκίνησα Ρώσικα γιατί εχμμ γνώρισα μια Ρωσίδα Τώρα μαθαίνω Γιαπονέζικα γιατί μαρέσουν. Το θέμα με τις γλώσσες είναι να σου αρέσουν γιατί αν το κάνεις καταναγκαστικά σίγουρα δεν θα γίνεις καλός και μόλις τις αφήσεις θα τις ξεχάσεις σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.523 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 16:03 Ο Libertus έγραψε: #109 22-07-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε και ένας καθηγητής μου, αν δεν μιλήσεις με έναν άνθρωπο εθνικότητας της γλώσσας που μαθαίνεις (π.χ αγγλικά με άγγλο, ισπανικά με ισπανό κτλ) δεν ξέρεις τίποτα. Συνήθως, παίρνουμε proficiency και δεν ξέρουμε ακόμα να κάνουμε μια ερώτηση αν πάμε σε ξένη χώρα! Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο αυτό. Εάν μαθαίνεις κατ' ανάγκη μια γλώσσα, ύστερα από τα πολυπόθητα πιστοποιητικά σταματάς να ασχολείσαι και φτάνεις σε σημείο να θυμάσαι τα βασικά. Αυτός όμως που αγαπάει μια γλώσσα, βρίσκει τρόπους να έχει επαφή μαζί της και δεν επαναπαύεται, επειδή πήρε ένα χαρτί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 16:14 Η Alma Libre: #110 22-07-13 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Και όχι μόνο αυτό. Εάν μαθαίνεις κατ' ανάγκη μια γλώσσα, ύστερα από τα πολυπόθητα πιστοποιητικά σταματάς να ασχολείσαι και φτάνεις σε σημείο να θυμάσαι τα βασικά. Αυτός όμως που αγαπάει μια γλώσσα, βρίσκει τρόπους να έχει επαφή μαζί της και δεν επαναπαύεται, επειδή πήρε ένα χαρτί. Click για ανάπτυξη... Σωστός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 18:52 Η Deutsch... Lover: #111 22-07-13 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Και όχι μόνο αυτό. Εάν μαθαίνεις κατ' ανάγκη μια γλώσσα, ύστερα από τα πολυπόθητα πιστοποιητικά σταματάς να ασχολείσαι και φτάνεις σε σημείο να θυμάσαι τα βασικά. Αυτός όμως που αγαπάει μια γλώσσα, βρίσκει τρόπους να έχει επαφή μαζί της και δεν επαναπαύεται, επειδή πήρε ένα χαρτί. Click για ανάπτυξη... Σωστοτατος... Αυτο πιστευω οτι θα γινει με εμενα και τα αγγλικα.... Δεν θελω να εχω καμια επαφη μαζι τους... Περιμενω να παρω το πτυχιο λιγους μηνες ακομα και μετα αντε γεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.523 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 20:18 Ο Libertus έγραψε: #112 22-07-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Σωστοτατος... Αυτο πιστευω οτι θα γινει με εμενα και τα αγγλικα.... Δεν θελω να εχω καμια επαφη μαζι τους... Περιμενω να παρω το πτυχιο λιγους μηνες ακομα και μετα αντε γεια... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα έχει συμβεί ήδη με τα γαλλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 20:20 Ο Itach1 έγραψε: #113 22-07-13 20:20 Από υποχρέωση, έστω βλέπω anime χωρίς κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:14 Η Deutsch... Lover: #114 22-07-13 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Σε εμένα έχει συμβεί ήδη με τα γαλλικά. Click για ανάπτυξη... Γαλλικα ε; εσυ τουλαχιστον με τα γαλλικα εγω με τα αγγλικα ασεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakisH Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:25 Ο MakisH έγραψε: #115 22-07-13 21:25 Ξεκίνησα από υποχρέωση, επειδή "αυτό πρέπει να κάνουν όλα τα παιδιά". "Γνωρίζω" υποτίθεται αγγλικά και γαλλικά. Τελικά τα χρειάζομαι συνεχώς τα αγγλικά, τουλάχιστον το να διαβάζω. Το να ακούω και να μιλάω μέχρι στιγμής το έχω αποφύγει. Νομίζω όμως ότι πλέον τα βλέπω πιο "αγαπησιάρικα". Και τα γαλλικά μακάρι να τα μιλούσα-καταλάβαινα περισσότερο. Εϊναι τόσο γοητευτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:41 Ο Guest 209912: #116 22-07-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Από υποχρέωση, έστω βλέπω anime χωρίς κανένα πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Εγώ νόμιζα πως ήσουνα τυφλός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.523 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Ο Libertus έγραψε: #117 22-07-13 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γαλλικα ε; εσυ τουλαχιστον με τα γαλλικα εγω με τα αγγλικα ασεεεεε Click για ανάπτυξη... Ναι. Μπορεί να ξεκινήσω γερμανικά όμως τώρα. Το να είσαι έτσι με τα αγγλικά όντως είναι σοβαρό (δε λέω "πιο σοβαρό", γιατί δεν είναι σοβαρό το να απεχθάνεσαι τα γαλλικά ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:45 Η Deutsch... Lover: #118 22-07-13 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ναι. Μπορεί να ξεκινήσω γερμανικά όμως τώρα. Το να είσαι έτσι με τα αγγλικά όντως είναι σοβαρό (δε λέω "πιο σοβαρό", γιατί δεν είναι σοβαρό το να απεχθάνεσαι τα γαλλικά ). Click για ανάπτυξη... Να ξεκινησεις αν το θελεις δεν θα το μετανιωσεις στο υποσχομαι! Ειναι σοβαρο ναι... Ομως δεν τα μπορω τα σιχαινομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ermina.S Νεοφερμένο μέλος Η Ermina.S αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2013 στις 03:54 Η Ermina.S έγραψε: #119 09-09-13 03:54 τα αγγλικα απο υποχρεωση, μ᾽αρεσουν ελαχιστα ΓΑΛΛΙΚΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ τα λατρευω!!! απο καθαρη αγαπη! και γενικα λατρευω τις λατινογενεις γλωσσες οπως και τα λατινικα στο σχολειο ! ακομη και τα λατινικα και τα αρχαια τα διαβαζω με μεγαλη αγαπη και οχι απο υποχρεωση του σχολειου με μαγευει ο τροπος που συνδεονται αρχικα τα λατινικα με τα αρχαια ( κοινες λεξεις κλπ ) και μετα τα λατινικα με τις προηγουμενες γλωσσες που ανεφερα. επειδη ξερω αρκετα καλα γαλλικα και μετρια τις υπολοιπες οταν πρωτοεκανα λατινικα μου φανηκαν γνωστα... και εμβαθυνοντας στα λατινικα στη γ λυκειου τωρα διαβαζω ενα κειμενο σε καποια απο αυτες τις λατινογενεις γλωσσες και βλεπω οτι καταλαβαινω ακομη περισσοτερες λεξεις γνωριζοντας πλεον τη ριζα τους και ... τους αρχικους τους χρονους Μου αρεσουν παρα πολυ οι γλωσσες και επειδη εχω και εφεση σε αυτες θα ηθελα να τις φτασω σε επιπεδο c2 και τα αγγλικα φυσικα ( περισσοτερο απο αναγκη και επειδη δε θελω να αφηνω πραγματα στη μεση πχ lower ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραστώνη Νεοφερμένο μέλος Η Ραστώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:05 Η Ραστώνη έγραψε: #120 10-09-13 14:05 Αγάπη.Όσο πιο πολλές τόσο πιο καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas charmander FNC_Sophia jjjojo77 ioanna2007 Corfu kitty Scandal sofia07 bibliofagos constansn A350 F1L1PAS tsiobieman Angelikaaa allall1 Qwerty 0 marpa Μήτσος10 giannhs2001 suaimhneas Entropy24 Hecticism Debugging_Daemon Wonderkid Billprs aggorf stergios191919 Alessandra Eliza Abiogenesis Deadly_sorrowX Antonisbairac1 oups Mukumbura Philologist PanMoonlight xakounaamatata Δημήτρης Ρ iminspain Dionyshs1 Dunedain New member Meow ggl Citylights snowy Dora140303 Katerina_99 calliope Memetchi Atarax pacheiko Scott johnietraf Georgekk panosveki fmarulezkd stav.mdp stefan VasoGrimes Dr. Gl. Luminous Stif6 Μάρκος Βασίλης globglogabgalab anastasis06 Cat lady SlimShady Ryuzaki Αναστασία197 Paragontas7000 morena Nikos05 anna-maria1 Jimmy20 pink_panther StudyFreak04 Slytherin Alexandros36k El_ J.Cameron lnesb Steffie88 D.a.i.s.y Unseen skygge No name SweetGirl Monster Hunter Kostis-Palamas Rene2004 St11 uni77 Lathy ioannaion Johnman97 kaaaaate Βλα Viedo MarcoReus cel123 sofia.kp ΘανάσοςG4 T C Στεφανος56 kiyoshi fretoe ag97 jims Stelios725 nicole1982 jimis2001 Κλημεντίνη Kostakis45 Stefanosxios eukleidhs1821 Vasilis2000kak Αλκης Κ. Stroka louminis Nefh_ hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα αγγλικα επειδη μου αρεσουν παρα πολυ! Αλλα γαλλικα υποχρεωτικα επειδη επρεπε να επιλεξω μια δευτερη γλωσσα στο γυμνασιο..απο εκει και περα ουτε ασχοληθηκα ξανα. Αν ηθελα να μαθω μια δευτερη ξενη γλωσσα φυσικα και θα επελεγα ιταλικα,αλλα στο σχολειο δυο επιλογες εχεις γαλλικα/γερμανικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:39 Η Alma Libre: #107 22-07-13 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Στα χαρτιά τις ξέρει. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Click για ανάπτυξη... Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε και ένας καθηγητής μου, αν δεν μιλήσεις με έναν άνθρωπο εθνικότητας της γλώσσας που μαθαίνεις (π.χ αγγλικά με άγγλο, ισπανικά με ισπανό κτλ) δεν ξέρεις τίποτα. Συνήθως, παίρνουμε proficiency και δεν ξέρουμε ακόμα να κάνουμε μια ερώτηση αν πάμε σε ξένη χώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2013 στις 14:00 Ο Guest 209912: #108 22-07-13 14:00 Αγγλικά έμαθα μικρός όταν ξεκίνησα Γ' Δημοτικού πήρα το Proficiency και δεν το μετάνιωσα ποτέ, η καλύτερη επαγγελματική επένδυση που μπορείς να κάνεις σε μια τόσο μικρή ηλικία. Γαλλικά έμαθα γιατί η μάνα μου ήταν καθηγήτρια Γαλλικών και με ανάγκαζε. Μικρός δε μάρεσαν όταν μεγάλωσα άλλαξα γνώμη. Φοιτιτής ξεκίνησα Ρώσικα γιατί εχμμ γνώρισα μια Ρωσίδα Τώρα μαθαίνω Γιαπονέζικα γιατί μαρέσουν. Το θέμα με τις γλώσσες είναι να σου αρέσουν γιατί αν το κάνεις καταναγκαστικά σίγουρα δεν θα γίνεις καλός και μόλις τις αφήσεις θα τις ξεχάσεις σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.523 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 16:03 Ο Libertus έγραψε: #109 22-07-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε και ένας καθηγητής μου, αν δεν μιλήσεις με έναν άνθρωπο εθνικότητας της γλώσσας που μαθαίνεις (π.χ αγγλικά με άγγλο, ισπανικά με ισπανό κτλ) δεν ξέρεις τίποτα. Συνήθως, παίρνουμε proficiency και δεν ξέρουμε ακόμα να κάνουμε μια ερώτηση αν πάμε σε ξένη χώρα! Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο αυτό. Εάν μαθαίνεις κατ' ανάγκη μια γλώσσα, ύστερα από τα πολυπόθητα πιστοποιητικά σταματάς να ασχολείσαι και φτάνεις σε σημείο να θυμάσαι τα βασικά. Αυτός όμως που αγαπάει μια γλώσσα, βρίσκει τρόπους να έχει επαφή μαζί της και δεν επαναπαύεται, επειδή πήρε ένα χαρτί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 16:14 Η Alma Libre: #110 22-07-13 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Και όχι μόνο αυτό. Εάν μαθαίνεις κατ' ανάγκη μια γλώσσα, ύστερα από τα πολυπόθητα πιστοποιητικά σταματάς να ασχολείσαι και φτάνεις σε σημείο να θυμάσαι τα βασικά. Αυτός όμως που αγαπάει μια γλώσσα, βρίσκει τρόπους να έχει επαφή μαζί της και δεν επαναπαύεται, επειδή πήρε ένα χαρτί. Click για ανάπτυξη... Σωστός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 18:52 Η Deutsch... Lover: #111 22-07-13 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Και όχι μόνο αυτό. Εάν μαθαίνεις κατ' ανάγκη μια γλώσσα, ύστερα από τα πολυπόθητα πιστοποιητικά σταματάς να ασχολείσαι και φτάνεις σε σημείο να θυμάσαι τα βασικά. Αυτός όμως που αγαπάει μια γλώσσα, βρίσκει τρόπους να έχει επαφή μαζί της και δεν επαναπαύεται, επειδή πήρε ένα χαρτί. Click για ανάπτυξη... Σωστοτατος... Αυτο πιστευω οτι θα γινει με εμενα και τα αγγλικα.... Δεν θελω να εχω καμια επαφη μαζι τους... Περιμενω να παρω το πτυχιο λιγους μηνες ακομα και μετα αντε γεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.523 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 20:18 Ο Libertus έγραψε: #112 22-07-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Σωστοτατος... Αυτο πιστευω οτι θα γινει με εμενα και τα αγγλικα.... Δεν θελω να εχω καμια επαφη μαζι τους... Περιμενω να παρω το πτυχιο λιγους μηνες ακομα και μετα αντε γεια... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα έχει συμβεί ήδη με τα γαλλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 20:20 Ο Itach1 έγραψε: #113 22-07-13 20:20 Από υποχρέωση, έστω βλέπω anime χωρίς κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:14 Η Deutsch... Lover: #114 22-07-13 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Σε εμένα έχει συμβεί ήδη με τα γαλλικά. Click για ανάπτυξη... Γαλλικα ε; εσυ τουλαχιστον με τα γαλλικα εγω με τα αγγλικα ασεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakisH Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:25 Ο MakisH έγραψε: #115 22-07-13 21:25 Ξεκίνησα από υποχρέωση, επειδή "αυτό πρέπει να κάνουν όλα τα παιδιά". "Γνωρίζω" υποτίθεται αγγλικά και γαλλικά. Τελικά τα χρειάζομαι συνεχώς τα αγγλικά, τουλάχιστον το να διαβάζω. Το να ακούω και να μιλάω μέχρι στιγμής το έχω αποφύγει. Νομίζω όμως ότι πλέον τα βλέπω πιο "αγαπησιάρικα". Και τα γαλλικά μακάρι να τα μιλούσα-καταλάβαινα περισσότερο. Εϊναι τόσο γοητευτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:41 Ο Guest 209912: #116 22-07-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Από υποχρέωση, έστω βλέπω anime χωρίς κανένα πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Εγώ νόμιζα πως ήσουνα τυφλός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.523 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Ο Libertus έγραψε: #117 22-07-13 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γαλλικα ε; εσυ τουλαχιστον με τα γαλλικα εγω με τα αγγλικα ασεεεεε Click για ανάπτυξη... Ναι. Μπορεί να ξεκινήσω γερμανικά όμως τώρα. Το να είσαι έτσι με τα αγγλικά όντως είναι σοβαρό (δε λέω "πιο σοβαρό", γιατί δεν είναι σοβαρό το να απεχθάνεσαι τα γαλλικά ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:45 Η Deutsch... Lover: #118 22-07-13 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ναι. Μπορεί να ξεκινήσω γερμανικά όμως τώρα. Το να είσαι έτσι με τα αγγλικά όντως είναι σοβαρό (δε λέω "πιο σοβαρό", γιατί δεν είναι σοβαρό το να απεχθάνεσαι τα γαλλικά ). Click για ανάπτυξη... Να ξεκινησεις αν το θελεις δεν θα το μετανιωσεις στο υποσχομαι! Ειναι σοβαρο ναι... Ομως δεν τα μπορω τα σιχαινομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ermina.S Νεοφερμένο μέλος Η Ermina.S αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2013 στις 03:54 Η Ermina.S έγραψε: #119 09-09-13 03:54 τα αγγλικα απο υποχρεωση, μ᾽αρεσουν ελαχιστα ΓΑΛΛΙΚΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ τα λατρευω!!! απο καθαρη αγαπη! και γενικα λατρευω τις λατινογενεις γλωσσες οπως και τα λατινικα στο σχολειο ! ακομη και τα λατινικα και τα αρχαια τα διαβαζω με μεγαλη αγαπη και οχι απο υποχρεωση του σχολειου με μαγευει ο τροπος που συνδεονται αρχικα τα λατινικα με τα αρχαια ( κοινες λεξεις κλπ ) και μετα τα λατινικα με τις προηγουμενες γλωσσες που ανεφερα. επειδη ξερω αρκετα καλα γαλλικα και μετρια τις υπολοιπες οταν πρωτοεκανα λατινικα μου φανηκαν γνωστα... και εμβαθυνοντας στα λατινικα στη γ λυκειου τωρα διαβαζω ενα κειμενο σε καποια απο αυτες τις λατινογενεις γλωσσες και βλεπω οτι καταλαβαινω ακομη περισσοτερες λεξεις γνωριζοντας πλεον τη ριζα τους και ... τους αρχικους τους χρονους Μου αρεσουν παρα πολυ οι γλωσσες και επειδη εχω και εφεση σε αυτες θα ηθελα να τις φτασω σε επιπεδο c2 και τα αγγλικα φυσικα ( περισσοτερο απο αναγκη και επειδη δε θελω να αφηνω πραγματα στη μεση πχ lower ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραστώνη Νεοφερμένο μέλος Η Ραστώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:05 Η Ραστώνη έγραψε: #120 10-09-13 14:05 Αγάπη.Όσο πιο πολλές τόσο πιο καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas charmander FNC_Sophia jjjojo77 ioanna2007 Corfu kitty Scandal sofia07 bibliofagos constansn A350 F1L1PAS tsiobieman Angelikaaa allall1 Qwerty 0 marpa Μήτσος10 giannhs2001 suaimhneas Entropy24 Hecticism Debugging_Daemon Wonderkid Billprs aggorf stergios191919 Alessandra Eliza Abiogenesis Deadly_sorrowX Antonisbairac1 oups Mukumbura Philologist PanMoonlight xakounaamatata Δημήτρης Ρ iminspain Dionyshs1 Dunedain New member Meow ggl Citylights snowy Dora140303 Katerina_99 calliope Memetchi Atarax pacheiko Scott johnietraf Georgekk panosveki fmarulezkd stav.mdp stefan VasoGrimes Dr. Gl. Luminous Stif6 Μάρκος Βασίλης globglogabgalab anastasis06 Cat lady SlimShady Ryuzaki Αναστασία197 Paragontas7000 morena Nikos05 anna-maria1 Jimmy20 pink_panther StudyFreak04 Slytherin Alexandros36k El_ J.Cameron lnesb Steffie88 D.a.i.s.y Unseen skygge No name SweetGirl Monster Hunter Kostis-Palamas Rene2004 St11 uni77 Lathy ioannaion Johnman97 kaaaaate Βλα Viedo MarcoReus cel123 sofia.kp ΘανάσοςG4 T C Στεφανος56 kiyoshi fretoe ag97 jims Stelios725 nicole1982 jimis2001 Κλημεντίνη Kostakis45 Stefanosxios eukleidhs1821 Vasilis2000kak Αλκης Κ. Stroka louminis Nefh_ hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Στα χαρτιά τις ξέρει. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Click για ανάπτυξη... Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε και ένας καθηγητής μου, αν δεν μιλήσεις με έναν άνθρωπο εθνικότητας της γλώσσας που μαθαίνεις (π.χ αγγλικά με άγγλο, ισπανικά με ισπανό κτλ) δεν ξέρεις τίποτα. Συνήθως, παίρνουμε proficiency και δεν ξέρουμε ακόμα να κάνουμε μια ερώτηση αν πάμε σε ξένη χώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2013 στις 14:00 Ο Guest 209912: #108 22-07-13 14:00 Αγγλικά έμαθα μικρός όταν ξεκίνησα Γ' Δημοτικού πήρα το Proficiency και δεν το μετάνιωσα ποτέ, η καλύτερη επαγγελματική επένδυση που μπορείς να κάνεις σε μια τόσο μικρή ηλικία. Γαλλικά έμαθα γιατί η μάνα μου ήταν καθηγήτρια Γαλλικών και με ανάγκαζε. Μικρός δε μάρεσαν όταν μεγάλωσα άλλαξα γνώμη. Φοιτιτής ξεκίνησα Ρώσικα γιατί εχμμ γνώρισα μια Ρωσίδα Τώρα μαθαίνω Γιαπονέζικα γιατί μαρέσουν. Το θέμα με τις γλώσσες είναι να σου αρέσουν γιατί αν το κάνεις καταναγκαστικά σίγουρα δεν θα γίνεις καλός και μόλις τις αφήσεις θα τις ξεχάσεις σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.523 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 16:03 Ο Libertus έγραψε: #109 22-07-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε και ένας καθηγητής μου, αν δεν μιλήσεις με έναν άνθρωπο εθνικότητας της γλώσσας που μαθαίνεις (π.χ αγγλικά με άγγλο, ισπανικά με ισπανό κτλ) δεν ξέρεις τίποτα. Συνήθως, παίρνουμε proficiency και δεν ξέρουμε ακόμα να κάνουμε μια ερώτηση αν πάμε σε ξένη χώρα! Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο αυτό. Εάν μαθαίνεις κατ' ανάγκη μια γλώσσα, ύστερα από τα πολυπόθητα πιστοποιητικά σταματάς να ασχολείσαι και φτάνεις σε σημείο να θυμάσαι τα βασικά. Αυτός όμως που αγαπάει μια γλώσσα, βρίσκει τρόπους να έχει επαφή μαζί της και δεν επαναπαύεται, επειδή πήρε ένα χαρτί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 16:14 Η Alma Libre: #110 22-07-13 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Και όχι μόνο αυτό. Εάν μαθαίνεις κατ' ανάγκη μια γλώσσα, ύστερα από τα πολυπόθητα πιστοποιητικά σταματάς να ασχολείσαι και φτάνεις σε σημείο να θυμάσαι τα βασικά. Αυτός όμως που αγαπάει μια γλώσσα, βρίσκει τρόπους να έχει επαφή μαζί της και δεν επαναπαύεται, επειδή πήρε ένα χαρτί. Click για ανάπτυξη... Σωστός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 18:52 Η Deutsch... Lover: #111 22-07-13 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Και όχι μόνο αυτό. Εάν μαθαίνεις κατ' ανάγκη μια γλώσσα, ύστερα από τα πολυπόθητα πιστοποιητικά σταματάς να ασχολείσαι και φτάνεις σε σημείο να θυμάσαι τα βασικά. Αυτός όμως που αγαπάει μια γλώσσα, βρίσκει τρόπους να έχει επαφή μαζί της και δεν επαναπαύεται, επειδή πήρε ένα χαρτί. Click για ανάπτυξη... Σωστοτατος... Αυτο πιστευω οτι θα γινει με εμενα και τα αγγλικα.... Δεν θελω να εχω καμια επαφη μαζι τους... Περιμενω να παρω το πτυχιο λιγους μηνες ακομα και μετα αντε γεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.523 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 20:18 Ο Libertus έγραψε: #112 22-07-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Σωστοτατος... Αυτο πιστευω οτι θα γινει με εμενα και τα αγγλικα.... Δεν θελω να εχω καμια επαφη μαζι τους... Περιμενω να παρω το πτυχιο λιγους μηνες ακομα και μετα αντε γεια... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα έχει συμβεί ήδη με τα γαλλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 20:20 Ο Itach1 έγραψε: #113 22-07-13 20:20 Από υποχρέωση, έστω βλέπω anime χωρίς κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:14 Η Deutsch... Lover: #114 22-07-13 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Σε εμένα έχει συμβεί ήδη με τα γαλλικά. Click για ανάπτυξη... Γαλλικα ε; εσυ τουλαχιστον με τα γαλλικα εγω με τα αγγλικα ασεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakisH Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:25 Ο MakisH έγραψε: #115 22-07-13 21:25 Ξεκίνησα από υποχρέωση, επειδή "αυτό πρέπει να κάνουν όλα τα παιδιά". "Γνωρίζω" υποτίθεται αγγλικά και γαλλικά. Τελικά τα χρειάζομαι συνεχώς τα αγγλικά, τουλάχιστον το να διαβάζω. Το να ακούω και να μιλάω μέχρι στιγμής το έχω αποφύγει. Νομίζω όμως ότι πλέον τα βλέπω πιο "αγαπησιάρικα". Και τα γαλλικά μακάρι να τα μιλούσα-καταλάβαινα περισσότερο. Εϊναι τόσο γοητευτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:41 Ο Guest 209912: #116 22-07-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Από υποχρέωση, έστω βλέπω anime χωρίς κανένα πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Εγώ νόμιζα πως ήσουνα τυφλός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.523 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Ο Libertus έγραψε: #117 22-07-13 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γαλλικα ε; εσυ τουλαχιστον με τα γαλλικα εγω με τα αγγλικα ασεεεεε Click για ανάπτυξη... Ναι. Μπορεί να ξεκινήσω γερμανικά όμως τώρα. Το να είσαι έτσι με τα αγγλικά όντως είναι σοβαρό (δε λέω "πιο σοβαρό", γιατί δεν είναι σοβαρό το να απεχθάνεσαι τα γαλλικά ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:45 Η Deutsch... Lover: #118 22-07-13 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ναι. Μπορεί να ξεκινήσω γερμανικά όμως τώρα. Το να είσαι έτσι με τα αγγλικά όντως είναι σοβαρό (δε λέω "πιο σοβαρό", γιατί δεν είναι σοβαρό το να απεχθάνεσαι τα γαλλικά ). Click για ανάπτυξη... Να ξεκινησεις αν το θελεις δεν θα το μετανιωσεις στο υποσχομαι! Ειναι σοβαρο ναι... Ομως δεν τα μπορω τα σιχαινομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ermina.S Νεοφερμένο μέλος Η Ermina.S αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2013 στις 03:54 Η Ermina.S έγραψε: #119 09-09-13 03:54 τα αγγλικα απο υποχρεωση, μ᾽αρεσουν ελαχιστα ΓΑΛΛΙΚΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ τα λατρευω!!! απο καθαρη αγαπη! και γενικα λατρευω τις λατινογενεις γλωσσες οπως και τα λατινικα στο σχολειο ! ακομη και τα λατινικα και τα αρχαια τα διαβαζω με μεγαλη αγαπη και οχι απο υποχρεωση του σχολειου με μαγευει ο τροπος που συνδεονται αρχικα τα λατινικα με τα αρχαια ( κοινες λεξεις κλπ ) και μετα τα λατινικα με τις προηγουμενες γλωσσες που ανεφερα. επειδη ξερω αρκετα καλα γαλλικα και μετρια τις υπολοιπες οταν πρωτοεκανα λατινικα μου φανηκαν γνωστα... και εμβαθυνοντας στα λατινικα στη γ λυκειου τωρα διαβαζω ενα κειμενο σε καποια απο αυτες τις λατινογενεις γλωσσες και βλεπω οτι καταλαβαινω ακομη περισσοτερες λεξεις γνωριζοντας πλεον τη ριζα τους και ... τους αρχικους τους χρονους Μου αρεσουν παρα πολυ οι γλωσσες και επειδη εχω και εφεση σε αυτες θα ηθελα να τις φτασω σε επιπεδο c2 και τα αγγλικα φυσικα ( περισσοτερο απο αναγκη και επειδη δε θελω να αφηνω πραγματα στη μεση πχ lower ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραστώνη Νεοφερμένο μέλος Η Ραστώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:05 Η Ραστώνη έγραψε: #120 10-09-13 14:05 Αγάπη.Όσο πιο πολλές τόσο πιο καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas charmander FNC_Sophia jjjojo77 ioanna2007 Corfu kitty Scandal sofia07 bibliofagos constansn A350 F1L1PAS tsiobieman Angelikaaa allall1 Qwerty 0 marpa Μήτσος10 giannhs2001 suaimhneas Entropy24 Hecticism Debugging_Daemon Wonderkid Billprs aggorf stergios191919 Alessandra Eliza Abiogenesis Deadly_sorrowX Antonisbairac1 oups Mukumbura Philologist PanMoonlight xakounaamatata Δημήτρης Ρ iminspain Dionyshs1 Dunedain New member Meow ggl Citylights snowy Dora140303 Katerina_99 calliope Memetchi Atarax pacheiko Scott johnietraf Georgekk panosveki fmarulezkd stav.mdp stefan VasoGrimes Dr. Gl. Luminous Stif6 Μάρκος Βασίλης globglogabgalab anastasis06 Cat lady SlimShady Ryuzaki Αναστασία197 Paragontas7000 morena Nikos05 anna-maria1 Jimmy20 pink_panther StudyFreak04 Slytherin Alexandros36k El_ J.Cameron lnesb Steffie88 D.a.i.s.y Unseen skygge No name SweetGirl Monster Hunter Kostis-Palamas Rene2004 St11 uni77 Lathy ioannaion Johnman97 kaaaaate Βλα Viedo MarcoReus cel123 sofia.kp ΘανάσοςG4 T C Στεφανος56 kiyoshi fretoe ag97 jims Stelios725 nicole1982 jimis2001 Κλημεντίνη Kostakis45 Stefanosxios eukleidhs1821 Vasilis2000kak Αλκης Κ. Stroka louminis Nefh_ hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αγγλικά έμαθα μικρός όταν ξεκίνησα Γ' Δημοτικού πήρα το Proficiency και δεν το μετάνιωσα ποτέ, η καλύτερη επαγγελματική επένδυση που μπορείς να κάνεις σε μια τόσο μικρή ηλικία. Γαλλικά έμαθα γιατί η μάνα μου ήταν καθηγήτρια Γαλλικών και με ανάγκαζε. Μικρός δε μάρεσαν όταν μεγάλωσα άλλαξα γνώμη. Φοιτιτής ξεκίνησα Ρώσικα γιατί εχμμ γνώρισα μια Ρωσίδα Τώρα μαθαίνω Γιαπονέζικα γιατί μαρέσουν. Το θέμα με τις γλώσσες είναι να σου αρέσουν γιατί αν το κάνεις καταναγκαστικά σίγουρα δεν θα γίνεις καλός και μόλις τις αφήσεις θα τις ξεχάσεις σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.523 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 16:03 Ο Libertus έγραψε: #109 22-07-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε και ένας καθηγητής μου, αν δεν μιλήσεις με έναν άνθρωπο εθνικότητας της γλώσσας που μαθαίνεις (π.χ αγγλικά με άγγλο, ισπανικά με ισπανό κτλ) δεν ξέρεις τίποτα. Συνήθως, παίρνουμε proficiency και δεν ξέρουμε ακόμα να κάνουμε μια ερώτηση αν πάμε σε ξένη χώρα! Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο αυτό. Εάν μαθαίνεις κατ' ανάγκη μια γλώσσα, ύστερα από τα πολυπόθητα πιστοποιητικά σταματάς να ασχολείσαι και φτάνεις σε σημείο να θυμάσαι τα βασικά. Αυτός όμως που αγαπάει μια γλώσσα, βρίσκει τρόπους να έχει επαφή μαζί της και δεν επαναπαύεται, επειδή πήρε ένα χαρτί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 16:14 Η Alma Libre: #110 22-07-13 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Και όχι μόνο αυτό. Εάν μαθαίνεις κατ' ανάγκη μια γλώσσα, ύστερα από τα πολυπόθητα πιστοποιητικά σταματάς να ασχολείσαι και φτάνεις σε σημείο να θυμάσαι τα βασικά. Αυτός όμως που αγαπάει μια γλώσσα, βρίσκει τρόπους να έχει επαφή μαζί της και δεν επαναπαύεται, επειδή πήρε ένα χαρτί. Click για ανάπτυξη... Σωστός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 18:52 Η Deutsch... Lover: #111 22-07-13 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Και όχι μόνο αυτό. Εάν μαθαίνεις κατ' ανάγκη μια γλώσσα, ύστερα από τα πολυπόθητα πιστοποιητικά σταματάς να ασχολείσαι και φτάνεις σε σημείο να θυμάσαι τα βασικά. Αυτός όμως που αγαπάει μια γλώσσα, βρίσκει τρόπους να έχει επαφή μαζί της και δεν επαναπαύεται, επειδή πήρε ένα χαρτί. Click για ανάπτυξη... Σωστοτατος... Αυτο πιστευω οτι θα γινει με εμενα και τα αγγλικα.... Δεν θελω να εχω καμια επαφη μαζι τους... Περιμενω να παρω το πτυχιο λιγους μηνες ακομα και μετα αντε γεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.523 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 20:18 Ο Libertus έγραψε: #112 22-07-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Σωστοτατος... Αυτο πιστευω οτι θα γινει με εμενα και τα αγγλικα.... Δεν θελω να εχω καμια επαφη μαζι τους... Περιμενω να παρω το πτυχιο λιγους μηνες ακομα και μετα αντε γεια... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα έχει συμβεί ήδη με τα γαλλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 20:20 Ο Itach1 έγραψε: #113 22-07-13 20:20 Από υποχρέωση, έστω βλέπω anime χωρίς κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:14 Η Deutsch... Lover: #114 22-07-13 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Σε εμένα έχει συμβεί ήδη με τα γαλλικά. Click για ανάπτυξη... Γαλλικα ε; εσυ τουλαχιστον με τα γαλλικα εγω με τα αγγλικα ασεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakisH Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:25 Ο MakisH έγραψε: #115 22-07-13 21:25 Ξεκίνησα από υποχρέωση, επειδή "αυτό πρέπει να κάνουν όλα τα παιδιά". "Γνωρίζω" υποτίθεται αγγλικά και γαλλικά. Τελικά τα χρειάζομαι συνεχώς τα αγγλικά, τουλάχιστον το να διαβάζω. Το να ακούω και να μιλάω μέχρι στιγμής το έχω αποφύγει. Νομίζω όμως ότι πλέον τα βλέπω πιο "αγαπησιάρικα". Και τα γαλλικά μακάρι να τα μιλούσα-καταλάβαινα περισσότερο. Εϊναι τόσο γοητευτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:41 Ο Guest 209912: #116 22-07-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Από υποχρέωση, έστω βλέπω anime χωρίς κανένα πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Εγώ νόμιζα πως ήσουνα τυφλός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.523 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Ο Libertus έγραψε: #117 22-07-13 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γαλλικα ε; εσυ τουλαχιστον με τα γαλλικα εγω με τα αγγλικα ασεεεεε Click για ανάπτυξη... Ναι. Μπορεί να ξεκινήσω γερμανικά όμως τώρα. Το να είσαι έτσι με τα αγγλικά όντως είναι σοβαρό (δε λέω "πιο σοβαρό", γιατί δεν είναι σοβαρό το να απεχθάνεσαι τα γαλλικά ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:45 Η Deutsch... Lover: #118 22-07-13 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ναι. Μπορεί να ξεκινήσω γερμανικά όμως τώρα. Το να είσαι έτσι με τα αγγλικά όντως είναι σοβαρό (δε λέω "πιο σοβαρό", γιατί δεν είναι σοβαρό το να απεχθάνεσαι τα γαλλικά ). Click για ανάπτυξη... Να ξεκινησεις αν το θελεις δεν θα το μετανιωσεις στο υποσχομαι! Ειναι σοβαρο ναι... Ομως δεν τα μπορω τα σιχαινομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ermina.S Νεοφερμένο μέλος Η Ermina.S αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2013 στις 03:54 Η Ermina.S έγραψε: #119 09-09-13 03:54 τα αγγλικα απο υποχρεωση, μ᾽αρεσουν ελαχιστα ΓΑΛΛΙΚΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ τα λατρευω!!! απο καθαρη αγαπη! και γενικα λατρευω τις λατινογενεις γλωσσες οπως και τα λατινικα στο σχολειο ! ακομη και τα λατινικα και τα αρχαια τα διαβαζω με μεγαλη αγαπη και οχι απο υποχρεωση του σχολειου με μαγευει ο τροπος που συνδεονται αρχικα τα λατινικα με τα αρχαια ( κοινες λεξεις κλπ ) και μετα τα λατινικα με τις προηγουμενες γλωσσες που ανεφερα. επειδη ξερω αρκετα καλα γαλλικα και μετρια τις υπολοιπες οταν πρωτοεκανα λατινικα μου φανηκαν γνωστα... και εμβαθυνοντας στα λατινικα στη γ λυκειου τωρα διαβαζω ενα κειμενο σε καποια απο αυτες τις λατινογενεις γλωσσες και βλεπω οτι καταλαβαινω ακομη περισσοτερες λεξεις γνωριζοντας πλεον τη ριζα τους και ... τους αρχικους τους χρονους Μου αρεσουν παρα πολυ οι γλωσσες και επειδη εχω και εφεση σε αυτες θα ηθελα να τις φτασω σε επιπεδο c2 και τα αγγλικα φυσικα ( περισσοτερο απο αναγκη και επειδη δε θελω να αφηνω πραγματα στη μεση πχ lower ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραστώνη Νεοφερμένο μέλος Η Ραστώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:05 Η Ραστώνη έγραψε: #120 10-09-13 14:05 Αγάπη.Όσο πιο πολλές τόσο πιο καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas charmander FNC_Sophia jjjojo77 ioanna2007 Corfu kitty Scandal sofia07 bibliofagos constansn A350 F1L1PAS tsiobieman Angelikaaa allall1 Qwerty 0 marpa Μήτσος10 giannhs2001 suaimhneas Entropy24 Hecticism Debugging_Daemon Wonderkid Billprs aggorf stergios191919 Alessandra Eliza Abiogenesis Deadly_sorrowX Antonisbairac1 oups Mukumbura Philologist PanMoonlight xakounaamatata Δημήτρης Ρ iminspain Dionyshs1 Dunedain New member Meow ggl Citylights snowy Dora140303 Katerina_99 calliope Memetchi Atarax pacheiko Scott johnietraf Georgekk panosveki fmarulezkd stav.mdp stefan VasoGrimes Dr. Gl. Luminous Stif6 Μάρκος Βασίλης globglogabgalab anastasis06 Cat lady SlimShady Ryuzaki Αναστασία197 Paragontas7000 morena Nikos05 anna-maria1 Jimmy20 pink_panther StudyFreak04 Slytherin Alexandros36k El_ J.Cameron lnesb Steffie88 D.a.i.s.y Unseen skygge No name SweetGirl Monster Hunter Kostis-Palamas Rene2004 St11 uni77 Lathy ioannaion Johnman97 kaaaaate Βλα Viedo MarcoReus cel123 sofia.kp ΘανάσοςG4 T C Στεφανος56 kiyoshi fretoe ag97 jims Stelios725 nicole1982 jimis2001 Κλημεντίνη Kostakis45 Stefanosxios eukleidhs1821 Vasilis2000kak Αλκης Κ. Stroka louminis Nefh_ hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε και ένας καθηγητής μου, αν δεν μιλήσεις με έναν άνθρωπο εθνικότητας της γλώσσας που μαθαίνεις (π.χ αγγλικά με άγγλο, ισπανικά με ισπανό κτλ) δεν ξέρεις τίποτα. Συνήθως, παίρνουμε proficiency και δεν ξέρουμε ακόμα να κάνουμε μια ερώτηση αν πάμε σε ξένη χώρα! Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο αυτό. Εάν μαθαίνεις κατ' ανάγκη μια γλώσσα, ύστερα από τα πολυπόθητα πιστοποιητικά σταματάς να ασχολείσαι και φτάνεις σε σημείο να θυμάσαι τα βασικά. Αυτός όμως που αγαπάει μια γλώσσα, βρίσκει τρόπους να έχει επαφή μαζί της και δεν επαναπαύεται, επειδή πήρε ένα χαρτί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 16:14 Η Alma Libre: #110 22-07-13 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Και όχι μόνο αυτό. Εάν μαθαίνεις κατ' ανάγκη μια γλώσσα, ύστερα από τα πολυπόθητα πιστοποιητικά σταματάς να ασχολείσαι και φτάνεις σε σημείο να θυμάσαι τα βασικά. Αυτός όμως που αγαπάει μια γλώσσα, βρίσκει τρόπους να έχει επαφή μαζί της και δεν επαναπαύεται, επειδή πήρε ένα χαρτί. Click για ανάπτυξη... Σωστός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 18:52 Η Deutsch... Lover: #111 22-07-13 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Και όχι μόνο αυτό. Εάν μαθαίνεις κατ' ανάγκη μια γλώσσα, ύστερα από τα πολυπόθητα πιστοποιητικά σταματάς να ασχολείσαι και φτάνεις σε σημείο να θυμάσαι τα βασικά. Αυτός όμως που αγαπάει μια γλώσσα, βρίσκει τρόπους να έχει επαφή μαζί της και δεν επαναπαύεται, επειδή πήρε ένα χαρτί. Click για ανάπτυξη... Σωστοτατος... Αυτο πιστευω οτι θα γινει με εμενα και τα αγγλικα.... Δεν θελω να εχω καμια επαφη μαζι τους... Περιμενω να παρω το πτυχιο λιγους μηνες ακομα και μετα αντε γεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.523 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 20:18 Ο Libertus έγραψε: #112 22-07-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Σωστοτατος... Αυτο πιστευω οτι θα γινει με εμενα και τα αγγλικα.... Δεν θελω να εχω καμια επαφη μαζι τους... Περιμενω να παρω το πτυχιο λιγους μηνες ακομα και μετα αντε γεια... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα έχει συμβεί ήδη με τα γαλλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 20:20 Ο Itach1 έγραψε: #113 22-07-13 20:20 Από υποχρέωση, έστω βλέπω anime χωρίς κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:14 Η Deutsch... Lover: #114 22-07-13 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Σε εμένα έχει συμβεί ήδη με τα γαλλικά. Click για ανάπτυξη... Γαλλικα ε; εσυ τουλαχιστον με τα γαλλικα εγω με τα αγγλικα ασεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakisH Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:25 Ο MakisH έγραψε: #115 22-07-13 21:25 Ξεκίνησα από υποχρέωση, επειδή "αυτό πρέπει να κάνουν όλα τα παιδιά". "Γνωρίζω" υποτίθεται αγγλικά και γαλλικά. Τελικά τα χρειάζομαι συνεχώς τα αγγλικά, τουλάχιστον το να διαβάζω. Το να ακούω και να μιλάω μέχρι στιγμής το έχω αποφύγει. Νομίζω όμως ότι πλέον τα βλέπω πιο "αγαπησιάρικα". Και τα γαλλικά μακάρι να τα μιλούσα-καταλάβαινα περισσότερο. Εϊναι τόσο γοητευτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:41 Ο Guest 209912: #116 22-07-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Από υποχρέωση, έστω βλέπω anime χωρίς κανένα πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Εγώ νόμιζα πως ήσουνα τυφλός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.523 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Ο Libertus έγραψε: #117 22-07-13 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γαλλικα ε; εσυ τουλαχιστον με τα γαλλικα εγω με τα αγγλικα ασεεεεε Click για ανάπτυξη... Ναι. Μπορεί να ξεκινήσω γερμανικά όμως τώρα. Το να είσαι έτσι με τα αγγλικά όντως είναι σοβαρό (δε λέω "πιο σοβαρό", γιατί δεν είναι σοβαρό το να απεχθάνεσαι τα γαλλικά ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:45 Η Deutsch... Lover: #118 22-07-13 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ναι. Μπορεί να ξεκινήσω γερμανικά όμως τώρα. Το να είσαι έτσι με τα αγγλικά όντως είναι σοβαρό (δε λέω "πιο σοβαρό", γιατί δεν είναι σοβαρό το να απεχθάνεσαι τα γαλλικά ). Click για ανάπτυξη... Να ξεκινησεις αν το θελεις δεν θα το μετανιωσεις στο υποσχομαι! Ειναι σοβαρο ναι... Ομως δεν τα μπορω τα σιχαινομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ermina.S Νεοφερμένο μέλος Η Ermina.S αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2013 στις 03:54 Η Ermina.S έγραψε: #119 09-09-13 03:54 τα αγγλικα απο υποχρεωση, μ᾽αρεσουν ελαχιστα ΓΑΛΛΙΚΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ τα λατρευω!!! απο καθαρη αγαπη! και γενικα λατρευω τις λατινογενεις γλωσσες οπως και τα λατινικα στο σχολειο ! ακομη και τα λατινικα και τα αρχαια τα διαβαζω με μεγαλη αγαπη και οχι απο υποχρεωση του σχολειου με μαγευει ο τροπος που συνδεονται αρχικα τα λατινικα με τα αρχαια ( κοινες λεξεις κλπ ) και μετα τα λατινικα με τις προηγουμενες γλωσσες που ανεφερα. επειδη ξερω αρκετα καλα γαλλικα και μετρια τις υπολοιπες οταν πρωτοεκανα λατινικα μου φανηκαν γνωστα... και εμβαθυνοντας στα λατινικα στη γ λυκειου τωρα διαβαζω ενα κειμενο σε καποια απο αυτες τις λατινογενεις γλωσσες και βλεπω οτι καταλαβαινω ακομη περισσοτερες λεξεις γνωριζοντας πλεον τη ριζα τους και ... τους αρχικους τους χρονους Μου αρεσουν παρα πολυ οι γλωσσες και επειδη εχω και εφεση σε αυτες θα ηθελα να τις φτασω σε επιπεδο c2 και τα αγγλικα φυσικα ( περισσοτερο απο αναγκη και επειδη δε θελω να αφηνω πραγματα στη μεση πχ lower ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραστώνη Νεοφερμένο μέλος Η Ραστώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:05 Η Ραστώνη έγραψε: #120 10-09-13 14:05 Αγάπη.Όσο πιο πολλές τόσο πιο καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas charmander FNC_Sophia jjjojo77 ioanna2007 Corfu kitty Scandal sofia07 bibliofagos constansn A350 F1L1PAS tsiobieman Angelikaaa allall1 Qwerty 0 marpa Μήτσος10 giannhs2001 suaimhneas Entropy24 Hecticism Debugging_Daemon Wonderkid Billprs aggorf stergios191919 Alessandra Eliza Abiogenesis Deadly_sorrowX Antonisbairac1 oups Mukumbura Philologist PanMoonlight xakounaamatata Δημήτρης Ρ iminspain Dionyshs1 Dunedain New member Meow ggl Citylights snowy Dora140303 Katerina_99 calliope Memetchi Atarax pacheiko Scott johnietraf Georgekk panosveki fmarulezkd stav.mdp stefan VasoGrimes Dr. Gl. Luminous Stif6 Μάρκος Βασίλης globglogabgalab anastasis06 Cat lady SlimShady Ryuzaki Αναστασία197 Paragontas7000 morena Nikos05 anna-maria1 Jimmy20 pink_panther StudyFreak04 Slytherin Alexandros36k El_ J.Cameron lnesb Steffie88 D.a.i.s.y Unseen skygge No name SweetGirl Monster Hunter Kostis-Palamas Rene2004 St11 uni77 Lathy ioannaion Johnman97 kaaaaate Βλα Viedo MarcoReus cel123 sofia.kp ΘανάσοςG4 T C Στεφανος56 kiyoshi fretoe ag97 jims Stelios725 nicole1982 jimis2001 Κλημεντίνη Kostakis45 Stefanosxios eukleidhs1821 Vasilis2000kak Αλκης Κ. Stroka louminis Nefh_ hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Και όχι μόνο αυτό. Εάν μαθαίνεις κατ' ανάγκη μια γλώσσα, ύστερα από τα πολυπόθητα πιστοποιητικά σταματάς να ασχολείσαι και φτάνεις σε σημείο να θυμάσαι τα βασικά. Αυτός όμως που αγαπάει μια γλώσσα, βρίσκει τρόπους να έχει επαφή μαζί της και δεν επαναπαύεται, επειδή πήρε ένα χαρτί. Click για ανάπτυξη... Σωστός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 18:52 Η Deutsch... Lover: #111 22-07-13 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Και όχι μόνο αυτό. Εάν μαθαίνεις κατ' ανάγκη μια γλώσσα, ύστερα από τα πολυπόθητα πιστοποιητικά σταματάς να ασχολείσαι και φτάνεις σε σημείο να θυμάσαι τα βασικά. Αυτός όμως που αγαπάει μια γλώσσα, βρίσκει τρόπους να έχει επαφή μαζί της και δεν επαναπαύεται, επειδή πήρε ένα χαρτί. Click για ανάπτυξη... Σωστοτατος... Αυτο πιστευω οτι θα γινει με εμενα και τα αγγλικα.... Δεν θελω να εχω καμια επαφη μαζι τους... Περιμενω να παρω το πτυχιο λιγους μηνες ακομα και μετα αντε γεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.523 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 20:18 Ο Libertus έγραψε: #112 22-07-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Σωστοτατος... Αυτο πιστευω οτι θα γινει με εμενα και τα αγγλικα.... Δεν θελω να εχω καμια επαφη μαζι τους... Περιμενω να παρω το πτυχιο λιγους μηνες ακομα και μετα αντε γεια... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα έχει συμβεί ήδη με τα γαλλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 20:20 Ο Itach1 έγραψε: #113 22-07-13 20:20 Από υποχρέωση, έστω βλέπω anime χωρίς κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:14 Η Deutsch... Lover: #114 22-07-13 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Σε εμένα έχει συμβεί ήδη με τα γαλλικά. Click για ανάπτυξη... Γαλλικα ε; εσυ τουλαχιστον με τα γαλλικα εγω με τα αγγλικα ασεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakisH Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:25 Ο MakisH έγραψε: #115 22-07-13 21:25 Ξεκίνησα από υποχρέωση, επειδή "αυτό πρέπει να κάνουν όλα τα παιδιά". "Γνωρίζω" υποτίθεται αγγλικά και γαλλικά. Τελικά τα χρειάζομαι συνεχώς τα αγγλικά, τουλάχιστον το να διαβάζω. Το να ακούω και να μιλάω μέχρι στιγμής το έχω αποφύγει. Νομίζω όμως ότι πλέον τα βλέπω πιο "αγαπησιάρικα". Και τα γαλλικά μακάρι να τα μιλούσα-καταλάβαινα περισσότερο. Εϊναι τόσο γοητευτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:41 Ο Guest 209912: #116 22-07-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Από υποχρέωση, έστω βλέπω anime χωρίς κανένα πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Εγώ νόμιζα πως ήσουνα τυφλός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.523 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Ο Libertus έγραψε: #117 22-07-13 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γαλλικα ε; εσυ τουλαχιστον με τα γαλλικα εγω με τα αγγλικα ασεεεεε Click για ανάπτυξη... Ναι. Μπορεί να ξεκινήσω γερμανικά όμως τώρα. Το να είσαι έτσι με τα αγγλικά όντως είναι σοβαρό (δε λέω "πιο σοβαρό", γιατί δεν είναι σοβαρό το να απεχθάνεσαι τα γαλλικά ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:45 Η Deutsch... Lover: #118 22-07-13 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ναι. Μπορεί να ξεκινήσω γερμανικά όμως τώρα. Το να είσαι έτσι με τα αγγλικά όντως είναι σοβαρό (δε λέω "πιο σοβαρό", γιατί δεν είναι σοβαρό το να απεχθάνεσαι τα γαλλικά ). Click για ανάπτυξη... Να ξεκινησεις αν το θελεις δεν θα το μετανιωσεις στο υποσχομαι! Ειναι σοβαρο ναι... Ομως δεν τα μπορω τα σιχαινομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ermina.S Νεοφερμένο μέλος Η Ermina.S αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2013 στις 03:54 Η Ermina.S έγραψε: #119 09-09-13 03:54 τα αγγλικα απο υποχρεωση, μ᾽αρεσουν ελαχιστα ΓΑΛΛΙΚΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ τα λατρευω!!! απο καθαρη αγαπη! και γενικα λατρευω τις λατινογενεις γλωσσες οπως και τα λατινικα στο σχολειο ! ακομη και τα λατινικα και τα αρχαια τα διαβαζω με μεγαλη αγαπη και οχι απο υποχρεωση του σχολειου με μαγευει ο τροπος που συνδεονται αρχικα τα λατινικα με τα αρχαια ( κοινες λεξεις κλπ ) και μετα τα λατινικα με τις προηγουμενες γλωσσες που ανεφερα. επειδη ξερω αρκετα καλα γαλλικα και μετρια τις υπολοιπες οταν πρωτοεκανα λατινικα μου φανηκαν γνωστα... και εμβαθυνοντας στα λατινικα στη γ λυκειου τωρα διαβαζω ενα κειμενο σε καποια απο αυτες τις λατινογενεις γλωσσες και βλεπω οτι καταλαβαινω ακομη περισσοτερες λεξεις γνωριζοντας πλεον τη ριζα τους και ... τους αρχικους τους χρονους Μου αρεσουν παρα πολυ οι γλωσσες και επειδη εχω και εφεση σε αυτες θα ηθελα να τις φτασω σε επιπεδο c2 και τα αγγλικα φυσικα ( περισσοτερο απο αναγκη και επειδη δε θελω να αφηνω πραγματα στη μεση πχ lower ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραστώνη Νεοφερμένο μέλος Η Ραστώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:05 Η Ραστώνη έγραψε: #120 10-09-13 14:05 Αγάπη.Όσο πιο πολλές τόσο πιο καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas charmander FNC_Sophia jjjojo77 ioanna2007 Corfu kitty Scandal sofia07 bibliofagos constansn A350 F1L1PAS tsiobieman Angelikaaa allall1 Qwerty 0 marpa Μήτσος10 giannhs2001 suaimhneas Entropy24 Hecticism Debugging_Daemon Wonderkid Billprs aggorf stergios191919 Alessandra Eliza Abiogenesis Deadly_sorrowX Antonisbairac1 oups Mukumbura Philologist PanMoonlight xakounaamatata Δημήτρης Ρ iminspain Dionyshs1 Dunedain New member Meow ggl Citylights snowy Dora140303 Katerina_99 calliope Memetchi Atarax pacheiko Scott johnietraf Georgekk panosveki fmarulezkd stav.mdp stefan VasoGrimes Dr. Gl. Luminous Stif6 Μάρκος Βασίλης globglogabgalab anastasis06 Cat lady SlimShady Ryuzaki Αναστασία197 Paragontas7000 morena Nikos05 anna-maria1 Jimmy20 pink_panther StudyFreak04 Slytherin Alexandros36k El_ J.Cameron lnesb Steffie88 D.a.i.s.y Unseen skygge No name SweetGirl Monster Hunter Kostis-Palamas Rene2004 St11 uni77 Lathy ioannaion Johnman97 kaaaaate Βλα Viedo MarcoReus cel123 sofia.kp ΘανάσοςG4 T C Στεφανος56 kiyoshi fretoe ag97 jims Stelios725 nicole1982 jimis2001 Κλημεντίνη Kostakis45 Stefanosxios eukleidhs1821 Vasilis2000kak Αλκης Κ. Stroka louminis Nefh_ hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Και όχι μόνο αυτό. Εάν μαθαίνεις κατ' ανάγκη μια γλώσσα, ύστερα από τα πολυπόθητα πιστοποιητικά σταματάς να ασχολείσαι και φτάνεις σε σημείο να θυμάσαι τα βασικά. Αυτός όμως που αγαπάει μια γλώσσα, βρίσκει τρόπους να έχει επαφή μαζί της και δεν επαναπαύεται, επειδή πήρε ένα χαρτί. Click για ανάπτυξη... Σωστοτατος... Αυτο πιστευω οτι θα γινει με εμενα και τα αγγλικα.... Δεν θελω να εχω καμια επαφη μαζι τους... Περιμενω να παρω το πτυχιο λιγους μηνες ακομα και μετα αντε γεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.523 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 20:18 Ο Libertus έγραψε: #112 22-07-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Σωστοτατος... Αυτο πιστευω οτι θα γινει με εμενα και τα αγγλικα.... Δεν θελω να εχω καμια επαφη μαζι τους... Περιμενω να παρω το πτυχιο λιγους μηνες ακομα και μετα αντε γεια... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα έχει συμβεί ήδη με τα γαλλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 20:20 Ο Itach1 έγραψε: #113 22-07-13 20:20 Από υποχρέωση, έστω βλέπω anime χωρίς κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:14 Η Deutsch... Lover: #114 22-07-13 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Σε εμένα έχει συμβεί ήδη με τα γαλλικά. Click για ανάπτυξη... Γαλλικα ε; εσυ τουλαχιστον με τα γαλλικα εγω με τα αγγλικα ασεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakisH Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:25 Ο MakisH έγραψε: #115 22-07-13 21:25 Ξεκίνησα από υποχρέωση, επειδή "αυτό πρέπει να κάνουν όλα τα παιδιά". "Γνωρίζω" υποτίθεται αγγλικά και γαλλικά. Τελικά τα χρειάζομαι συνεχώς τα αγγλικά, τουλάχιστον το να διαβάζω. Το να ακούω και να μιλάω μέχρι στιγμής το έχω αποφύγει. Νομίζω όμως ότι πλέον τα βλέπω πιο "αγαπησιάρικα". Και τα γαλλικά μακάρι να τα μιλούσα-καταλάβαινα περισσότερο. Εϊναι τόσο γοητευτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:41 Ο Guest 209912: #116 22-07-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Από υποχρέωση, έστω βλέπω anime χωρίς κανένα πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Εγώ νόμιζα πως ήσουνα τυφλός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.523 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Ο Libertus έγραψε: #117 22-07-13 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γαλλικα ε; εσυ τουλαχιστον με τα γαλλικα εγω με τα αγγλικα ασεεεεε Click για ανάπτυξη... Ναι. Μπορεί να ξεκινήσω γερμανικά όμως τώρα. Το να είσαι έτσι με τα αγγλικά όντως είναι σοβαρό (δε λέω "πιο σοβαρό", γιατί δεν είναι σοβαρό το να απεχθάνεσαι τα γαλλικά ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:45 Η Deutsch... Lover: #118 22-07-13 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ναι. Μπορεί να ξεκινήσω γερμανικά όμως τώρα. Το να είσαι έτσι με τα αγγλικά όντως είναι σοβαρό (δε λέω "πιο σοβαρό", γιατί δεν είναι σοβαρό το να απεχθάνεσαι τα γαλλικά ). Click για ανάπτυξη... Να ξεκινησεις αν το θελεις δεν θα το μετανιωσεις στο υποσχομαι! Ειναι σοβαρο ναι... Ομως δεν τα μπορω τα σιχαινομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ermina.S Νεοφερμένο μέλος Η Ermina.S αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2013 στις 03:54 Η Ermina.S έγραψε: #119 09-09-13 03:54 τα αγγλικα απο υποχρεωση, μ᾽αρεσουν ελαχιστα ΓΑΛΛΙΚΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ τα λατρευω!!! απο καθαρη αγαπη! και γενικα λατρευω τις λατινογενεις γλωσσες οπως και τα λατινικα στο σχολειο ! ακομη και τα λατινικα και τα αρχαια τα διαβαζω με μεγαλη αγαπη και οχι απο υποχρεωση του σχολειου με μαγευει ο τροπος που συνδεονται αρχικα τα λατινικα με τα αρχαια ( κοινες λεξεις κλπ ) και μετα τα λατινικα με τις προηγουμενες γλωσσες που ανεφερα. επειδη ξερω αρκετα καλα γαλλικα και μετρια τις υπολοιπες οταν πρωτοεκανα λατινικα μου φανηκαν γνωστα... και εμβαθυνοντας στα λατινικα στη γ λυκειου τωρα διαβαζω ενα κειμενο σε καποια απο αυτες τις λατινογενεις γλωσσες και βλεπω οτι καταλαβαινω ακομη περισσοτερες λεξεις γνωριζοντας πλεον τη ριζα τους και ... τους αρχικους τους χρονους Μου αρεσουν παρα πολυ οι γλωσσες και επειδη εχω και εφεση σε αυτες θα ηθελα να τις φτασω σε επιπεδο c2 και τα αγγλικα φυσικα ( περισσοτερο απο αναγκη και επειδη δε θελω να αφηνω πραγματα στη μεση πχ lower ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραστώνη Νεοφερμένο μέλος Η Ραστώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:05 Η Ραστώνη έγραψε: #120 10-09-13 14:05 Αγάπη.Όσο πιο πολλές τόσο πιο καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas charmander FNC_Sophia jjjojo77 ioanna2007 Corfu kitty Scandal sofia07 bibliofagos constansn A350 F1L1PAS tsiobieman Angelikaaa allall1 Qwerty 0 marpa Μήτσος10 giannhs2001 suaimhneas Entropy24 Hecticism Debugging_Daemon Wonderkid Billprs aggorf stergios191919 Alessandra Eliza Abiogenesis Deadly_sorrowX Antonisbairac1 oups Mukumbura Philologist PanMoonlight xakounaamatata Δημήτρης Ρ iminspain Dionyshs1 Dunedain New member Meow ggl Citylights snowy Dora140303 Katerina_99 calliope Memetchi Atarax pacheiko Scott johnietraf Georgekk panosveki fmarulezkd stav.mdp stefan VasoGrimes Dr. Gl. Luminous Stif6 Μάρκος Βασίλης globglogabgalab anastasis06 Cat lady SlimShady Ryuzaki Αναστασία197 Paragontas7000 morena Nikos05 anna-maria1 Jimmy20 pink_panther StudyFreak04 Slytherin Alexandros36k El_ J.Cameron lnesb Steffie88 D.a.i.s.y Unseen skygge No name SweetGirl Monster Hunter Kostis-Palamas Rene2004 St11 uni77 Lathy ioannaion Johnman97 kaaaaate Βλα Viedo MarcoReus cel123 sofia.kp ΘανάσοςG4 T C Στεφανος56 kiyoshi fretoe ag97 jims Stelios725 nicole1982 jimis2001 Κλημεντίνη Kostakis45 Stefanosxios eukleidhs1821 Vasilis2000kak Αλκης Κ. Stroka louminis Nefh_ hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Σωστοτατος... Αυτο πιστευω οτι θα γινει με εμενα και τα αγγλικα.... Δεν θελω να εχω καμια επαφη μαζι τους... Περιμενω να παρω το πτυχιο λιγους μηνες ακομα και μετα αντε γεια... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα έχει συμβεί ήδη με τα γαλλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 20:20 Ο Itach1 έγραψε: #113 22-07-13 20:20 Από υποχρέωση, έστω βλέπω anime χωρίς κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:14 Η Deutsch... Lover: #114 22-07-13 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Σε εμένα έχει συμβεί ήδη με τα γαλλικά. Click για ανάπτυξη... Γαλλικα ε; εσυ τουλαχιστον με τα γαλλικα εγω με τα αγγλικα ασεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakisH Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:25 Ο MakisH έγραψε: #115 22-07-13 21:25 Ξεκίνησα από υποχρέωση, επειδή "αυτό πρέπει να κάνουν όλα τα παιδιά". "Γνωρίζω" υποτίθεται αγγλικά και γαλλικά. Τελικά τα χρειάζομαι συνεχώς τα αγγλικά, τουλάχιστον το να διαβάζω. Το να ακούω και να μιλάω μέχρι στιγμής το έχω αποφύγει. Νομίζω όμως ότι πλέον τα βλέπω πιο "αγαπησιάρικα". Και τα γαλλικά μακάρι να τα μιλούσα-καταλάβαινα περισσότερο. Εϊναι τόσο γοητευτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:41 Ο Guest 209912: #116 22-07-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Από υποχρέωση, έστω βλέπω anime χωρίς κανένα πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Εγώ νόμιζα πως ήσουνα τυφλός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.523 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Ο Libertus έγραψε: #117 22-07-13 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γαλλικα ε; εσυ τουλαχιστον με τα γαλλικα εγω με τα αγγλικα ασεεεεε Click για ανάπτυξη... Ναι. Μπορεί να ξεκινήσω γερμανικά όμως τώρα. Το να είσαι έτσι με τα αγγλικά όντως είναι σοβαρό (δε λέω "πιο σοβαρό", γιατί δεν είναι σοβαρό το να απεχθάνεσαι τα γαλλικά ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:45 Η Deutsch... Lover: #118 22-07-13 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ναι. Μπορεί να ξεκινήσω γερμανικά όμως τώρα. Το να είσαι έτσι με τα αγγλικά όντως είναι σοβαρό (δε λέω "πιο σοβαρό", γιατί δεν είναι σοβαρό το να απεχθάνεσαι τα γαλλικά ). Click για ανάπτυξη... Να ξεκινησεις αν το θελεις δεν θα το μετανιωσεις στο υποσχομαι! Ειναι σοβαρο ναι... Ομως δεν τα μπορω τα σιχαινομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ermina.S Νεοφερμένο μέλος Η Ermina.S αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2013 στις 03:54 Η Ermina.S έγραψε: #119 09-09-13 03:54 τα αγγλικα απο υποχρεωση, μ᾽αρεσουν ελαχιστα ΓΑΛΛΙΚΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ τα λατρευω!!! απο καθαρη αγαπη! και γενικα λατρευω τις λατινογενεις γλωσσες οπως και τα λατινικα στο σχολειο ! ακομη και τα λατινικα και τα αρχαια τα διαβαζω με μεγαλη αγαπη και οχι απο υποχρεωση του σχολειου με μαγευει ο τροπος που συνδεονται αρχικα τα λατινικα με τα αρχαια ( κοινες λεξεις κλπ ) και μετα τα λατινικα με τις προηγουμενες γλωσσες που ανεφερα. επειδη ξερω αρκετα καλα γαλλικα και μετρια τις υπολοιπες οταν πρωτοεκανα λατινικα μου φανηκαν γνωστα... και εμβαθυνοντας στα λατινικα στη γ λυκειου τωρα διαβαζω ενα κειμενο σε καποια απο αυτες τις λατινογενεις γλωσσες και βλεπω οτι καταλαβαινω ακομη περισσοτερες λεξεις γνωριζοντας πλεον τη ριζα τους και ... τους αρχικους τους χρονους Μου αρεσουν παρα πολυ οι γλωσσες και επειδη εχω και εφεση σε αυτες θα ηθελα να τις φτασω σε επιπεδο c2 και τα αγγλικα φυσικα ( περισσοτερο απο αναγκη και επειδη δε θελω να αφηνω πραγματα στη μεση πχ lower ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραστώνη Νεοφερμένο μέλος Η Ραστώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:05 Η Ραστώνη έγραψε: #120 10-09-13 14:05 Αγάπη.Όσο πιο πολλές τόσο πιο καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas charmander FNC_Sophia jjjojo77 ioanna2007 Corfu kitty Scandal sofia07 bibliofagos constansn A350 F1L1PAS tsiobieman Angelikaaa allall1 Qwerty 0 marpa Μήτσος10 giannhs2001 suaimhneas Entropy24 Hecticism Debugging_Daemon Wonderkid Billprs aggorf stergios191919 Alessandra Eliza Abiogenesis Deadly_sorrowX Antonisbairac1 oups Mukumbura Philologist PanMoonlight xakounaamatata Δημήτρης Ρ iminspain Dionyshs1 Dunedain New member Meow ggl Citylights snowy Dora140303 Katerina_99 calliope Memetchi Atarax pacheiko Scott johnietraf Georgekk panosveki fmarulezkd stav.mdp stefan VasoGrimes Dr. Gl. Luminous Stif6 Μάρκος Βασίλης globglogabgalab anastasis06 Cat lady SlimShady Ryuzaki Αναστασία197 Paragontas7000 morena Nikos05 anna-maria1 Jimmy20 pink_panther StudyFreak04 Slytherin Alexandros36k El_ J.Cameron lnesb Steffie88 D.a.i.s.y Unseen skygge No name SweetGirl Monster Hunter Kostis-Palamas Rene2004 St11 uni77 Lathy ioannaion Johnman97 kaaaaate Βλα Viedo MarcoReus cel123 sofia.kp ΘανάσοςG4 T C Στεφανος56 kiyoshi fretoe ag97 jims Stelios725 nicole1982 jimis2001 Κλημεντίνη Kostakis45 Stefanosxios eukleidhs1821 Vasilis2000kak Αλκης Κ. Stroka louminis Nefh_ hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Από υποχρέωση, έστω βλέπω anime χωρίς κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:14 Η Deutsch... Lover: #114 22-07-13 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Σε εμένα έχει συμβεί ήδη με τα γαλλικά. Click για ανάπτυξη... Γαλλικα ε; εσυ τουλαχιστον με τα γαλλικα εγω με τα αγγλικα ασεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakisH Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:25 Ο MakisH έγραψε: #115 22-07-13 21:25 Ξεκίνησα από υποχρέωση, επειδή "αυτό πρέπει να κάνουν όλα τα παιδιά". "Γνωρίζω" υποτίθεται αγγλικά και γαλλικά. Τελικά τα χρειάζομαι συνεχώς τα αγγλικά, τουλάχιστον το να διαβάζω. Το να ακούω και να μιλάω μέχρι στιγμής το έχω αποφύγει. Νομίζω όμως ότι πλέον τα βλέπω πιο "αγαπησιάρικα". Και τα γαλλικά μακάρι να τα μιλούσα-καταλάβαινα περισσότερο. Εϊναι τόσο γοητευτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:41 Ο Guest 209912: #116 22-07-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Από υποχρέωση, έστω βλέπω anime χωρίς κανένα πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Εγώ νόμιζα πως ήσουνα τυφλός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.523 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Ο Libertus έγραψε: #117 22-07-13 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γαλλικα ε; εσυ τουλαχιστον με τα γαλλικα εγω με τα αγγλικα ασεεεεε Click για ανάπτυξη... Ναι. Μπορεί να ξεκινήσω γερμανικά όμως τώρα. Το να είσαι έτσι με τα αγγλικά όντως είναι σοβαρό (δε λέω "πιο σοβαρό", γιατί δεν είναι σοβαρό το να απεχθάνεσαι τα γαλλικά ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:45 Η Deutsch... Lover: #118 22-07-13 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ναι. Μπορεί να ξεκινήσω γερμανικά όμως τώρα. Το να είσαι έτσι με τα αγγλικά όντως είναι σοβαρό (δε λέω "πιο σοβαρό", γιατί δεν είναι σοβαρό το να απεχθάνεσαι τα γαλλικά ). Click για ανάπτυξη... Να ξεκινησεις αν το θελεις δεν θα το μετανιωσεις στο υποσχομαι! Ειναι σοβαρο ναι... Ομως δεν τα μπορω τα σιχαινομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ermina.S Νεοφερμένο μέλος Η Ermina.S αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2013 στις 03:54 Η Ermina.S έγραψε: #119 09-09-13 03:54 τα αγγλικα απο υποχρεωση, μ᾽αρεσουν ελαχιστα ΓΑΛΛΙΚΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ τα λατρευω!!! απο καθαρη αγαπη! και γενικα λατρευω τις λατινογενεις γλωσσες οπως και τα λατινικα στο σχολειο ! ακομη και τα λατινικα και τα αρχαια τα διαβαζω με μεγαλη αγαπη και οχι απο υποχρεωση του σχολειου με μαγευει ο τροπος που συνδεονται αρχικα τα λατινικα με τα αρχαια ( κοινες λεξεις κλπ ) και μετα τα λατινικα με τις προηγουμενες γλωσσες που ανεφερα. επειδη ξερω αρκετα καλα γαλλικα και μετρια τις υπολοιπες οταν πρωτοεκανα λατινικα μου φανηκαν γνωστα... και εμβαθυνοντας στα λατινικα στη γ λυκειου τωρα διαβαζω ενα κειμενο σε καποια απο αυτες τις λατινογενεις γλωσσες και βλεπω οτι καταλαβαινω ακομη περισσοτερες λεξεις γνωριζοντας πλεον τη ριζα τους και ... τους αρχικους τους χρονους Μου αρεσουν παρα πολυ οι γλωσσες και επειδη εχω και εφεση σε αυτες θα ηθελα να τις φτασω σε επιπεδο c2 και τα αγγλικα φυσικα ( περισσοτερο απο αναγκη και επειδη δε θελω να αφηνω πραγματα στη μεση πχ lower ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραστώνη Νεοφερμένο μέλος Η Ραστώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:05 Η Ραστώνη έγραψε: #120 10-09-13 14:05 Αγάπη.Όσο πιο πολλές τόσο πιο καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas charmander FNC_Sophia jjjojo77 ioanna2007 Corfu kitty Scandal sofia07 bibliofagos constansn A350 F1L1PAS tsiobieman Angelikaaa allall1 Qwerty 0 marpa Μήτσος10 giannhs2001 suaimhneas Entropy24 Hecticism Debugging_Daemon Wonderkid Billprs aggorf stergios191919 Alessandra Eliza Abiogenesis Deadly_sorrowX Antonisbairac1 oups Mukumbura Philologist PanMoonlight xakounaamatata Δημήτρης Ρ iminspain Dionyshs1 Dunedain New member Meow ggl Citylights snowy Dora140303 Katerina_99 calliope Memetchi Atarax pacheiko Scott johnietraf Georgekk panosveki fmarulezkd stav.mdp stefan VasoGrimes Dr. Gl. Luminous Stif6 Μάρκος Βασίλης globglogabgalab anastasis06 Cat lady SlimShady Ryuzaki Αναστασία197 Paragontas7000 morena Nikos05 anna-maria1 Jimmy20 pink_panther StudyFreak04 Slytherin Alexandros36k El_ J.Cameron lnesb Steffie88 D.a.i.s.y Unseen skygge No name SweetGirl Monster Hunter Kostis-Palamas Rene2004 St11 uni77 Lathy ioannaion Johnman97 kaaaaate Βλα Viedo MarcoReus cel123 sofia.kp ΘανάσοςG4 T C Στεφανος56 kiyoshi fretoe ag97 jims Stelios725 nicole1982 jimis2001 Κλημεντίνη Kostakis45 Stefanosxios eukleidhs1821 Vasilis2000kak Αλκης Κ. Stroka louminis Nefh_ hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Σε εμένα έχει συμβεί ήδη με τα γαλλικά. Click για ανάπτυξη... Γαλλικα ε; εσυ τουλαχιστον με τα γαλλικα εγω με τα αγγλικα ασεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MakisH Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:25 Ο MakisH έγραψε: #115 22-07-13 21:25 Ξεκίνησα από υποχρέωση, επειδή "αυτό πρέπει να κάνουν όλα τα παιδιά". "Γνωρίζω" υποτίθεται αγγλικά και γαλλικά. Τελικά τα χρειάζομαι συνεχώς τα αγγλικά, τουλάχιστον το να διαβάζω. Το να ακούω και να μιλάω μέχρι στιγμής το έχω αποφύγει. Νομίζω όμως ότι πλέον τα βλέπω πιο "αγαπησιάρικα". Και τα γαλλικά μακάρι να τα μιλούσα-καταλάβαινα περισσότερο. Εϊναι τόσο γοητευτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:41 Ο Guest 209912: #116 22-07-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Από υποχρέωση, έστω βλέπω anime χωρίς κανένα πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Εγώ νόμιζα πως ήσουνα τυφλός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.523 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Ο Libertus έγραψε: #117 22-07-13 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γαλλικα ε; εσυ τουλαχιστον με τα γαλλικα εγω με τα αγγλικα ασεεεεε Click για ανάπτυξη... Ναι. Μπορεί να ξεκινήσω γερμανικά όμως τώρα. Το να είσαι έτσι με τα αγγλικά όντως είναι σοβαρό (δε λέω "πιο σοβαρό", γιατί δεν είναι σοβαρό το να απεχθάνεσαι τα γαλλικά ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:45 Η Deutsch... Lover: #118 22-07-13 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ναι. Μπορεί να ξεκινήσω γερμανικά όμως τώρα. Το να είσαι έτσι με τα αγγλικά όντως είναι σοβαρό (δε λέω "πιο σοβαρό", γιατί δεν είναι σοβαρό το να απεχθάνεσαι τα γαλλικά ). Click για ανάπτυξη... Να ξεκινησεις αν το θελεις δεν θα το μετανιωσεις στο υποσχομαι! Ειναι σοβαρο ναι... Ομως δεν τα μπορω τα σιχαινομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ermina.S Νεοφερμένο μέλος Η Ermina.S αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2013 στις 03:54 Η Ermina.S έγραψε: #119 09-09-13 03:54 τα αγγλικα απο υποχρεωση, μ᾽αρεσουν ελαχιστα ΓΑΛΛΙΚΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ τα λατρευω!!! απο καθαρη αγαπη! και γενικα λατρευω τις λατινογενεις γλωσσες οπως και τα λατινικα στο σχολειο ! ακομη και τα λατινικα και τα αρχαια τα διαβαζω με μεγαλη αγαπη και οχι απο υποχρεωση του σχολειου με μαγευει ο τροπος που συνδεονται αρχικα τα λατινικα με τα αρχαια ( κοινες λεξεις κλπ ) και μετα τα λατινικα με τις προηγουμενες γλωσσες που ανεφερα. επειδη ξερω αρκετα καλα γαλλικα και μετρια τις υπολοιπες οταν πρωτοεκανα λατινικα μου φανηκαν γνωστα... και εμβαθυνοντας στα λατινικα στη γ λυκειου τωρα διαβαζω ενα κειμενο σε καποια απο αυτες τις λατινογενεις γλωσσες και βλεπω οτι καταλαβαινω ακομη περισσοτερες λεξεις γνωριζοντας πλεον τη ριζα τους και ... τους αρχικους τους χρονους Μου αρεσουν παρα πολυ οι γλωσσες και επειδη εχω και εφεση σε αυτες θα ηθελα να τις φτασω σε επιπεδο c2 και τα αγγλικα φυσικα ( περισσοτερο απο αναγκη και επειδη δε θελω να αφηνω πραγματα στη μεση πχ lower ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραστώνη Νεοφερμένο μέλος Η Ραστώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:05 Η Ραστώνη έγραψε: #120 10-09-13 14:05 Αγάπη.Όσο πιο πολλές τόσο πιο καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas charmander FNC_Sophia jjjojo77 ioanna2007 Corfu kitty Scandal sofia07 bibliofagos constansn A350 F1L1PAS tsiobieman Angelikaaa allall1 Qwerty 0 marpa Μήτσος10 giannhs2001 suaimhneas Entropy24 Hecticism Debugging_Daemon Wonderkid Billprs aggorf stergios191919 Alessandra Eliza Abiogenesis Deadly_sorrowX Antonisbairac1 oups Mukumbura Philologist PanMoonlight xakounaamatata Δημήτρης Ρ iminspain Dionyshs1 Dunedain New member Meow ggl Citylights snowy Dora140303 Katerina_99 calliope Memetchi Atarax pacheiko Scott johnietraf Georgekk panosveki fmarulezkd stav.mdp stefan VasoGrimes Dr. Gl. Luminous Stif6 Μάρκος Βασίλης globglogabgalab anastasis06 Cat lady SlimShady Ryuzaki Αναστασία197 Paragontas7000 morena Nikos05 anna-maria1 Jimmy20 pink_panther StudyFreak04 Slytherin Alexandros36k El_ J.Cameron lnesb Steffie88 D.a.i.s.y Unseen skygge No name SweetGirl Monster Hunter Kostis-Palamas Rene2004 St11 uni77 Lathy ioannaion Johnman97 kaaaaate Βλα Viedo MarcoReus cel123 sofia.kp ΘανάσοςG4 T C Στεφανος56 kiyoshi fretoe ag97 jims Stelios725 nicole1982 jimis2001 Κλημεντίνη Kostakis45 Stefanosxios eukleidhs1821 Vasilis2000kak Αλκης Κ. Stroka louminis Nefh_ hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξεκίνησα από υποχρέωση, επειδή "αυτό πρέπει να κάνουν όλα τα παιδιά". "Γνωρίζω" υποτίθεται αγγλικά και γαλλικά. Τελικά τα χρειάζομαι συνεχώς τα αγγλικά, τουλάχιστον το να διαβάζω. Το να ακούω και να μιλάω μέχρι στιγμής το έχω αποφύγει. Νομίζω όμως ότι πλέον τα βλέπω πιο "αγαπησιάρικα". Και τα γαλλικά μακάρι να τα μιλούσα-καταλάβαινα περισσότερο. Εϊναι τόσο γοητευτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:41 Ο Guest 209912: #116 22-07-13 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Από υποχρέωση, έστω βλέπω anime χωρίς κανένα πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Εγώ νόμιζα πως ήσουνα τυφλός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.523 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Ο Libertus έγραψε: #117 22-07-13 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γαλλικα ε; εσυ τουλαχιστον με τα γαλλικα εγω με τα αγγλικα ασεεεεε Click για ανάπτυξη... Ναι. Μπορεί να ξεκινήσω γερμανικά όμως τώρα. Το να είσαι έτσι με τα αγγλικά όντως είναι σοβαρό (δε λέω "πιο σοβαρό", γιατί δεν είναι σοβαρό το να απεχθάνεσαι τα γαλλικά ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:45 Η Deutsch... Lover: #118 22-07-13 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ναι. Μπορεί να ξεκινήσω γερμανικά όμως τώρα. Το να είσαι έτσι με τα αγγλικά όντως είναι σοβαρό (δε λέω "πιο σοβαρό", γιατί δεν είναι σοβαρό το να απεχθάνεσαι τα γαλλικά ). Click για ανάπτυξη... Να ξεκινησεις αν το θελεις δεν θα το μετανιωσεις στο υποσχομαι! Ειναι σοβαρο ναι... Ομως δεν τα μπορω τα σιχαινομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ermina.S Νεοφερμένο μέλος Η Ermina.S αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2013 στις 03:54 Η Ermina.S έγραψε: #119 09-09-13 03:54 τα αγγλικα απο υποχρεωση, μ᾽αρεσουν ελαχιστα ΓΑΛΛΙΚΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ τα λατρευω!!! απο καθαρη αγαπη! και γενικα λατρευω τις λατινογενεις γλωσσες οπως και τα λατινικα στο σχολειο ! ακομη και τα λατινικα και τα αρχαια τα διαβαζω με μεγαλη αγαπη και οχι απο υποχρεωση του σχολειου με μαγευει ο τροπος που συνδεονται αρχικα τα λατινικα με τα αρχαια ( κοινες λεξεις κλπ ) και μετα τα λατινικα με τις προηγουμενες γλωσσες που ανεφερα. επειδη ξερω αρκετα καλα γαλλικα και μετρια τις υπολοιπες οταν πρωτοεκανα λατινικα μου φανηκαν γνωστα... και εμβαθυνοντας στα λατινικα στη γ λυκειου τωρα διαβαζω ενα κειμενο σε καποια απο αυτες τις λατινογενεις γλωσσες και βλεπω οτι καταλαβαινω ακομη περισσοτερες λεξεις γνωριζοντας πλεον τη ριζα τους και ... τους αρχικους τους χρονους Μου αρεσουν παρα πολυ οι γλωσσες και επειδη εχω και εφεση σε αυτες θα ηθελα να τις φτασω σε επιπεδο c2 και τα αγγλικα φυσικα ( περισσοτερο απο αναγκη και επειδη δε θελω να αφηνω πραγματα στη μεση πχ lower ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραστώνη Νεοφερμένο μέλος Η Ραστώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:05 Η Ραστώνη έγραψε: #120 10-09-13 14:05 Αγάπη.Όσο πιο πολλές τόσο πιο καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas charmander FNC_Sophia jjjojo77 ioanna2007 Corfu kitty Scandal sofia07 bibliofagos constansn A350 F1L1PAS tsiobieman Angelikaaa allall1 Qwerty 0 marpa Μήτσος10 giannhs2001 suaimhneas Entropy24 Hecticism Debugging_Daemon Wonderkid Billprs aggorf stergios191919 Alessandra Eliza Abiogenesis Deadly_sorrowX Antonisbairac1 oups Mukumbura Philologist PanMoonlight xakounaamatata Δημήτρης Ρ iminspain Dionyshs1 Dunedain New member Meow ggl Citylights snowy Dora140303 Katerina_99 calliope Memetchi Atarax pacheiko Scott johnietraf Georgekk panosveki fmarulezkd stav.mdp stefan VasoGrimes Dr. Gl. Luminous Stif6 Μάρκος Βασίλης globglogabgalab anastasis06 Cat lady SlimShady Ryuzaki Αναστασία197 Paragontas7000 morena Nikos05 anna-maria1 Jimmy20 pink_panther StudyFreak04 Slytherin Alexandros36k El_ J.Cameron lnesb Steffie88 D.a.i.s.y Unseen skygge No name SweetGirl Monster Hunter Kostis-Palamas Rene2004 St11 uni77 Lathy ioannaion Johnman97 kaaaaate Βλα Viedo MarcoReus cel123 sofia.kp ΘανάσοςG4 T C Στεφανος56 kiyoshi fretoe ag97 jims Stelios725 nicole1982 jimis2001 Κλημεντίνη Kostakis45 Stefanosxios eukleidhs1821 Vasilis2000kak Αλκης Κ. Stroka louminis Nefh_ hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Itach1: Από υποχρέωση, έστω βλέπω anime χωρίς κανένα πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Εγώ νόμιζα πως ήσουνα τυφλός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.523 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Ο Libertus έγραψε: #117 22-07-13 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γαλλικα ε; εσυ τουλαχιστον με τα γαλλικα εγω με τα αγγλικα ασεεεεε Click για ανάπτυξη... Ναι. Μπορεί να ξεκινήσω γερμανικά όμως τώρα. Το να είσαι έτσι με τα αγγλικά όντως είναι σοβαρό (δε λέω "πιο σοβαρό", γιατί δεν είναι σοβαρό το να απεχθάνεσαι τα γαλλικά ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:45 Η Deutsch... Lover: #118 22-07-13 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ναι. Μπορεί να ξεκινήσω γερμανικά όμως τώρα. Το να είσαι έτσι με τα αγγλικά όντως είναι σοβαρό (δε λέω "πιο σοβαρό", γιατί δεν είναι σοβαρό το να απεχθάνεσαι τα γαλλικά ). Click για ανάπτυξη... Να ξεκινησεις αν το θελεις δεν θα το μετανιωσεις στο υποσχομαι! Ειναι σοβαρο ναι... Ομως δεν τα μπορω τα σιχαινομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ermina.S Νεοφερμένο μέλος Η Ermina.S αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2013 στις 03:54 Η Ermina.S έγραψε: #119 09-09-13 03:54 τα αγγλικα απο υποχρεωση, μ᾽αρεσουν ελαχιστα ΓΑΛΛΙΚΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ τα λατρευω!!! απο καθαρη αγαπη! και γενικα λατρευω τις λατινογενεις γλωσσες οπως και τα λατινικα στο σχολειο ! ακομη και τα λατινικα και τα αρχαια τα διαβαζω με μεγαλη αγαπη και οχι απο υποχρεωση του σχολειου με μαγευει ο τροπος που συνδεονται αρχικα τα λατινικα με τα αρχαια ( κοινες λεξεις κλπ ) και μετα τα λατινικα με τις προηγουμενες γλωσσες που ανεφερα. επειδη ξερω αρκετα καλα γαλλικα και μετρια τις υπολοιπες οταν πρωτοεκανα λατινικα μου φανηκαν γνωστα... και εμβαθυνοντας στα λατινικα στη γ λυκειου τωρα διαβαζω ενα κειμενο σε καποια απο αυτες τις λατινογενεις γλωσσες και βλεπω οτι καταλαβαινω ακομη περισσοτερες λεξεις γνωριζοντας πλεον τη ριζα τους και ... τους αρχικους τους χρονους Μου αρεσουν παρα πολυ οι γλωσσες και επειδη εχω και εφεση σε αυτες θα ηθελα να τις φτασω σε επιπεδο c2 και τα αγγλικα φυσικα ( περισσοτερο απο αναγκη και επειδη δε θελω να αφηνω πραγματα στη μεση πχ lower ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραστώνη Νεοφερμένο μέλος Η Ραστώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:05 Η Ραστώνη έγραψε: #120 10-09-13 14:05 Αγάπη.Όσο πιο πολλές τόσο πιο καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas charmander FNC_Sophia jjjojo77 ioanna2007 Corfu kitty Scandal sofia07 bibliofagos constansn A350 F1L1PAS tsiobieman Angelikaaa allall1 Qwerty 0 marpa Μήτσος10 giannhs2001 suaimhneas Entropy24 Hecticism Debugging_Daemon Wonderkid Billprs aggorf stergios191919 Alessandra Eliza Abiogenesis Deadly_sorrowX Antonisbairac1 oups Mukumbura Philologist PanMoonlight xakounaamatata Δημήτρης Ρ iminspain Dionyshs1 Dunedain New member Meow ggl Citylights snowy Dora140303 Katerina_99 calliope Memetchi Atarax pacheiko Scott johnietraf Georgekk panosveki fmarulezkd stav.mdp stefan VasoGrimes Dr. Gl. Luminous Stif6 Μάρκος Βασίλης globglogabgalab anastasis06 Cat lady SlimShady Ryuzaki Αναστασία197 Paragontas7000 morena Nikos05 anna-maria1 Jimmy20 pink_panther StudyFreak04 Slytherin Alexandros36k El_ J.Cameron lnesb Steffie88 D.a.i.s.y Unseen skygge No name SweetGirl Monster Hunter Kostis-Palamas Rene2004 St11 uni77 Lathy ioannaion Johnman97 kaaaaate Βλα Viedo MarcoReus cel123 sofia.kp ΘανάσοςG4 T C Στεφανος56 kiyoshi fretoe ag97 jims Stelios725 nicole1982 jimis2001 Κλημεντίνη Kostakis45 Stefanosxios eukleidhs1821 Vasilis2000kak Αλκης Κ. Stroka louminis Nefh_ hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γαλλικα ε; εσυ τουλαχιστον με τα γαλλικα εγω με τα αγγλικα ασεεεεε Click για ανάπτυξη... Ναι. Μπορεί να ξεκινήσω γερμανικά όμως τώρα. Το να είσαι έτσι με τα αγγλικά όντως είναι σοβαρό (δε λέω "πιο σοβαρό", γιατί δεν είναι σοβαρό το να απεχθάνεσαι τα γαλλικά ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:45 Η Deutsch... Lover: #118 22-07-13 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ναι. Μπορεί να ξεκινήσω γερμανικά όμως τώρα. Το να είσαι έτσι με τα αγγλικά όντως είναι σοβαρό (δε λέω "πιο σοβαρό", γιατί δεν είναι σοβαρό το να απεχθάνεσαι τα γαλλικά ). Click για ανάπτυξη... Να ξεκινησεις αν το θελεις δεν θα το μετανιωσεις στο υποσχομαι! Ειναι σοβαρο ναι... Ομως δεν τα μπορω τα σιχαινομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ermina.S Νεοφερμένο μέλος Η Ermina.S αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2013 στις 03:54 Η Ermina.S έγραψε: #119 09-09-13 03:54 τα αγγλικα απο υποχρεωση, μ᾽αρεσουν ελαχιστα ΓΑΛΛΙΚΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ τα λατρευω!!! απο καθαρη αγαπη! και γενικα λατρευω τις λατινογενεις γλωσσες οπως και τα λατινικα στο σχολειο ! ακομη και τα λατινικα και τα αρχαια τα διαβαζω με μεγαλη αγαπη και οχι απο υποχρεωση του σχολειου με μαγευει ο τροπος που συνδεονται αρχικα τα λατινικα με τα αρχαια ( κοινες λεξεις κλπ ) και μετα τα λατινικα με τις προηγουμενες γλωσσες που ανεφερα. επειδη ξερω αρκετα καλα γαλλικα και μετρια τις υπολοιπες οταν πρωτοεκανα λατινικα μου φανηκαν γνωστα... και εμβαθυνοντας στα λατινικα στη γ λυκειου τωρα διαβαζω ενα κειμενο σε καποια απο αυτες τις λατινογενεις γλωσσες και βλεπω οτι καταλαβαινω ακομη περισσοτερες λεξεις γνωριζοντας πλεον τη ριζα τους και ... τους αρχικους τους χρονους Μου αρεσουν παρα πολυ οι γλωσσες και επειδη εχω και εφεση σε αυτες θα ηθελα να τις φτασω σε επιπεδο c2 και τα αγγλικα φυσικα ( περισσοτερο απο αναγκη και επειδη δε θελω να αφηνω πραγματα στη μεση πχ lower ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραστώνη Νεοφερμένο μέλος Η Ραστώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:05 Η Ραστώνη έγραψε: #120 10-09-13 14:05 Αγάπη.Όσο πιο πολλές τόσο πιο καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas charmander FNC_Sophia jjjojo77 ioanna2007 Corfu kitty Scandal sofia07 bibliofagos constansn A350 F1L1PAS tsiobieman Angelikaaa allall1 Qwerty 0 marpa Μήτσος10 giannhs2001 suaimhneas Entropy24 Hecticism Debugging_Daemon Wonderkid Billprs aggorf stergios191919 Alessandra Eliza Abiogenesis Deadly_sorrowX Antonisbairac1 oups Mukumbura Philologist PanMoonlight xakounaamatata Δημήτρης Ρ iminspain Dionyshs1 Dunedain New member Meow ggl Citylights snowy Dora140303 Katerina_99 calliope Memetchi Atarax pacheiko Scott johnietraf Georgekk panosveki fmarulezkd stav.mdp stefan VasoGrimes Dr. Gl. Luminous Stif6 Μάρκος Βασίλης globglogabgalab anastasis06 Cat lady SlimShady Ryuzaki Αναστασία197 Paragontas7000 morena Nikos05 anna-maria1 Jimmy20 pink_panther StudyFreak04 Slytherin Alexandros36k El_ J.Cameron lnesb Steffie88 D.a.i.s.y Unseen skygge No name SweetGirl Monster Hunter Kostis-Palamas Rene2004 St11 uni77 Lathy ioannaion Johnman97 kaaaaate Βλα Viedo MarcoReus cel123 sofia.kp ΘανάσοςG4 T C Στεφανος56 kiyoshi fretoe ag97 jims Stelios725 nicole1982 jimis2001 Κλημεντίνη Kostakis45 Stefanosxios eukleidhs1821 Vasilis2000kak Αλκης Κ. Stroka louminis Nefh_ hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ναι. Μπορεί να ξεκινήσω γερμανικά όμως τώρα. Το να είσαι έτσι με τα αγγλικά όντως είναι σοβαρό (δε λέω "πιο σοβαρό", γιατί δεν είναι σοβαρό το να απεχθάνεσαι τα γαλλικά ). Click για ανάπτυξη... Να ξεκινησεις αν το θελεις δεν θα το μετανιωσεις στο υποσχομαι! Ειναι σοβαρο ναι... Ομως δεν τα μπορω τα σιχαινομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ermina.S Νεοφερμένο μέλος Η Ermina.S αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2013 στις 03:54 Η Ermina.S έγραψε: #119 09-09-13 03:54 τα αγγλικα απο υποχρεωση, μ᾽αρεσουν ελαχιστα ΓΑΛΛΙΚΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ τα λατρευω!!! απο καθαρη αγαπη! και γενικα λατρευω τις λατινογενεις γλωσσες οπως και τα λατινικα στο σχολειο ! ακομη και τα λατινικα και τα αρχαια τα διαβαζω με μεγαλη αγαπη και οχι απο υποχρεωση του σχολειου με μαγευει ο τροπος που συνδεονται αρχικα τα λατινικα με τα αρχαια ( κοινες λεξεις κλπ ) και μετα τα λατινικα με τις προηγουμενες γλωσσες που ανεφερα. επειδη ξερω αρκετα καλα γαλλικα και μετρια τις υπολοιπες οταν πρωτοεκανα λατινικα μου φανηκαν γνωστα... και εμβαθυνοντας στα λατινικα στη γ λυκειου τωρα διαβαζω ενα κειμενο σε καποια απο αυτες τις λατινογενεις γλωσσες και βλεπω οτι καταλαβαινω ακομη περισσοτερες λεξεις γνωριζοντας πλεον τη ριζα τους και ... τους αρχικους τους χρονους Μου αρεσουν παρα πολυ οι γλωσσες και επειδη εχω και εφεση σε αυτες θα ηθελα να τις φτασω σε επιπεδο c2 και τα αγγλικα φυσικα ( περισσοτερο απο αναγκη και επειδη δε θελω να αφηνω πραγματα στη μεση πχ lower ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραστώνη Νεοφερμένο μέλος Η Ραστώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:05 Η Ραστώνη έγραψε: #120 10-09-13 14:05 Αγάπη.Όσο πιο πολλές τόσο πιο καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
τα αγγλικα απο υποχρεωση, μ᾽αρεσουν ελαχιστα ΓΑΛΛΙΚΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ τα λατρευω!!! απο καθαρη αγαπη! και γενικα λατρευω τις λατινογενεις γλωσσες οπως και τα λατινικα στο σχολειο ! ακομη και τα λατινικα και τα αρχαια τα διαβαζω με μεγαλη αγαπη και οχι απο υποχρεωση του σχολειου με μαγευει ο τροπος που συνδεονται αρχικα τα λατινικα με τα αρχαια ( κοινες λεξεις κλπ ) και μετα τα λατινικα με τις προηγουμενες γλωσσες που ανεφερα. επειδη ξερω αρκετα καλα γαλλικα και μετρια τις υπολοιπες οταν πρωτοεκανα λατινικα μου φανηκαν γνωστα... και εμβαθυνοντας στα λατινικα στη γ λυκειου τωρα διαβαζω ενα κειμενο σε καποια απο αυτες τις λατινογενεις γλωσσες και βλεπω οτι καταλαβαινω ακομη περισσοτερες λεξεις γνωριζοντας πλεον τη ριζα τους και ... τους αρχικους τους χρονους Μου αρεσουν παρα πολυ οι γλωσσες και επειδη εχω και εφεση σε αυτες θα ηθελα να τις φτασω σε επιπεδο c2 και τα αγγλικα φυσικα ( περισσοτερο απο αναγκη και επειδη δε θελω να αφηνω πραγματα στη μεση πχ lower ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ραστώνη Νεοφερμένο μέλος Η Ραστώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:05 Η Ραστώνη έγραψε: #120 10-09-13 14:05 Αγάπη.Όσο πιο πολλές τόσο πιο καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγάπη.Όσο πιο πολλές τόσο πιο καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.