Devina
Τιμώμενο Μέλος
Χμμμ... αυτό Φάιλερ δεν είναι καλό.. Καλύτερα να έπαιρνες κάτι που σου άρεσε κι ας μην ήσουν με τους φίλους σου.. Φιλίες θα κάνεις κι άλλες άλλωστε.. Ένιγουέι, δεν είμαι σίγουρη, αλλά νομίζω πως έχεις κάποιο περιθώριο να αλλάξεις μάθημα επιλογής.. Οπότε πήγαινε να δεις πως θα σου φανεί η πληροφορική κι αν δε σου αρέσει καθόλου, άλλαξέ το
Στα δικά μου τώρα... Μέχρι τη Δευτέρα θα πρέπει να έχω αποφασίσει ποιό μάθημα θα πάρω.. Είμαι ανάμεσα σε Πληροφορική και Ψυχολογία.. Εσείς βρε παιδιά τι μου προτείνετε?
Ψυχολογία, που μετράει στο Μ.Ο. και μπορεί να σε βοηθήσει, γιατί είναι πολύ εύκολο μάθημα.. είχα πάρει και εγώ στην α' λυκείου και είχα 20, και βοήθησε..στο τέλος εξετάζεται,αλλά τα θέματα λογικά θα είναι εύκολα και κατανοητά.. Είναι ενδιαφέρον μάθημα και για αυτό στο προτείνω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papakos1
Νεοφερμένος
Οκ, πολυ ευκολη δεν είναι (μην τα ισωπεδώνουμε όλα!) αλλα μπορει κανεις να βγάλει 20 (αναλογα και σε τι καθηγητη θα πεσεις). Εγω είχα πάρει αισθητική αγωγή αλλά το ψιλομετάνοιωσα γιατι δεν κάναμε τίποτα, και ότι κάναμε μείς καναν και οι της ψυχολογίας μονο που ειχαν ένα 20 παραπάνω!!Ψυχολογία, που μετράει στο Μ.Ο. και μπορεί να σε βοηθήσει, γιατί είναι πολύ εύκολο μάθημα.. είχα πάρει και εγώ στην α' λυκείου και είχα 20, και βοήθησε..στο τέλος εξετάζεται,αλλά τα θέματα λογικά θα είναι εύκολα και κατανοητά.. Είναι ενδιαφέρον μάθημα και για αυτό στο προτείνω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
millerovia
Εκκολαπτόμενο μέλος
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Χμμμ... αυτό Φάιλερ δεν είναι καλό.. Καλύτερα να έπαιρνες κάτι που σου άρεσε κι ας μην ήσουν με τους φίλους σου.. Φιλίες θα κάνεις κι άλλες άλλωστε.. Ένιγουέι, δεν είμαι σίγουρη, αλλά νομίζω πως έχεις κάποιο περιθώριο να αλλάξεις μάθημα επιλογής.. Οπότε πήγαινε να δεις πως θα σου φανεί η πληροφορική κι αν δε σου αρέσει καθόλου, άλλαξέ το
απαπα μια χαρα περναμε τελικα!!!αηστε,αυτος που μας κανει ειναι Κ-Ο-Υ-Κ-Λ-Ο-Σ!!!!
Constantina!
Εκκολαπτόμενο μέλος
απαπα μια χαρα περναμε τελικα!!!αηστε,αυτος που μας κανει ειναι Κ-Ο-Υ-Κ-Λ-Ο-Σ!!!!
Αχαχα λολ!
Κι εγώ τελικά πληροφορική διάλεξα Όλα μια χαρά προς το παρόν!
Daskalenko7
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariapg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εφαρμογές Πληροφορικής
Αισθητική Αγωγή (Στοιχεία Θεατρολογίας, Μουσική και Εικαστικά)
Ψυχολογία
Πολλες φορες ομως το σχολειο δεν καλυπτει ολα τα μαθηματα και μπορει καποιο να μην υπαρχει σαν μαθημα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Daskalenko7
Δραστήριο μέλος
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
1.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
2.ΓΑΛΛΙΚΑ
3.ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
4.ΘΕΑΤΡΟΛΟΓΙΑ
Για Β'ΛΥΚΕΙΟΥ εχει
1. ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
2.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
3.ΓΑΛΛΙΚΑ
4.ΒΙΟΛΟΓΙΑ
5.ΑΡΧΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ
6.ΣΧΕΔΙΟ
7.κατι για μετετη ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
mariapg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κοινωνική και Πολιτική οργάνωση στην Αρχαία Ελλάδα
Αρχές Περιβαλλοντικών Επιστημών
Νεότερη Ευρωπαϊκή Λογοτεχνία: Ιστορία και Κείμενα
Β' Ξένη Γλώσσα
Στοιχεία Αστρονομίας και Διαστημικής
Σχέδιο Γραμμικό
Σχέδιο Ελεύθερο
Ιστορία Κοινωνικών Επιστημών
Θέματα Ιστορίας
Εφαρμογές Υπολογιστών
Βιολογία
Διαχείριση φυσικών πόρων
Χημεία
Σχέδιο Τεχνικό
και η Γ εχει:
Β΄ Ξένη Γλώσσα
Αρχές Οικονομικής Θεωρίας
Στατιστική
Λογική: Θεωρία και Πρακτική
Εφαρμογές Υπολογιστών*
Ιστορία της Τέχνης
Ιστορία των Επιστημών & της Τεχνολογίας
Προβλήματα Φιλοσοφίας
Νεοελληνική Λογοτεχνία
Τεχνολογία και Ανάπτυξη
Στοιχεία Γεωπονίας & Αγροτική Ανάπτυξη
Βιομηχανική Παραγωγή & Ενέργεια
Αρχές Λογιστικής
Σχέδιο Τεχνικό
Σχέδιο Αρχιτεκτονικό
Τεχνολογία Υπολογιστικών Συστημάτων και
Λειτουργικά Συστήματα
Πολυμέσα – Δίκτυα
Εφαρμογές Λογισμικού
Iliaso
Περιβόητο μέλος
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
xrusa!
Νεοφερμένος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
ἅλς
Διάσημο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
ἅλς
Διάσημο μέλος
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Διαλέγεις 1 μάθημα επιλογής σε όλες τις τάξεις. Τα μαθήματα είναι πολλά (13 για την ακρίβεια), απλά τα τμήματα που δημιουργούνται είναι λίγα (2 ή 3, ανάλογα και το σχολείο). Ας πούμε στο δικό μου, απ' όσο ξέρω, έχουμε 1 τμήμα Αστρονομίας, 1 Πληροφορικής και 1 Σχεδίου (δεν ξέρω αν είναι Γραμμικού ή Ελεύθερου), μπορεί να υπάρχει και κάποιο άλλο, δεν είμαι απόλυτα σίγουρη. Εξαρτάται τι θα διαλέξουν τα παιδιά. Πάντως μην ανησυχείς, στην Α' Λυκείου δίνουν στους μαθητές ένα βιβλιαράκι με όλα τα μαθήματα επιλογής σε κάθε τάξη του Λυκείου. Θα σε βοηθήσει πολύ αυτό.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.