Λεωφορείο-ναυτία

καμια φορα ζαλιζομαι αν εχει ο δρομος πολλες στροφες..γενικα οχι:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ ζαλίζομαι όταν υπάρχουν υπερβολικά πολλές στροφές...εμ..τι να κάνω και γω;...πίνω λίγο νερό και κλείνω τα μάτια...χεχ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το σιροπι λεγεται Vomex και εχει απαισια γευση το παιρνουμε πριν το ταξιδι. παντως εγω οταν το επερνα μου ερχοταν να τα βγαλω ολα :( οποτε το παιρνεις τα βγαζεις ολα μια και καλη και ησυχαζεις:D

ευτυχως δεν ζαλιζομαι ποτε:)

Εγώ ζαλίζομαι όταν υπάρχουν υπερβολικά πολλές στροφές...εμ..τι να κάνω και γω;...πίνω λίγο νερό και κλείνω τα μάτια...χεχ...
και εγω ετσι!;)

δεν συμφωνω......εγω εχω μεγαλο προβλημα με τα μακρινα ταξιδια με αυτοκινητο και λεοφωρειο και περνω κατι χαπια και με εχουν σωσει πραγματικα......:iagree:
-----------------------------------------
δεν συμφωνω με ενα παιδι πιο πανω που ελεγε οτι χαπια δεν πιανουν..........

Δεν ζαλίζομαι ποτέ αλλά σε αυτούς που ζαλίζονται προτείνω να πάρουν δραμαμίνη.
Ένα μικρό χαπάκι είναι.

καμια φορα ζαλιζομαι αν εχει ο δρομος πολλες στροφες..γενικα οχι:)

Το ίδιο και εγώ.

Αλλά θα προτιμούσα αυτοκίνητο.

Εγω δεν ζαλιζομαι ποτε.:sick:

ουτε κι εγω, αλλα ας μην το γρουσουζευω....:p:p

Στο Alou fun park μπήκα στα πιο τρελά μέρη και δεν με έπιασε τίποτα.
Έχω την αδρεναλίνη στο αίμα μου σας λέω.
Η λολάδα που με έχει εμένα δεν πιάνεται.
Και δυστυχώς στην Σάμο δεν έχει καμιά γέφυρα να πηδήξω....

πολυυυυυ σπανια στο λεωφορειο.μονο στο αυτοκινητο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παλιά ζαλιζόμουν όταν πήγαινα Πάτρα από τον Μπράλο..Τώρα δε ζαλίζομαι πουθενά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι δε ζαλίζομαι πάλι καλά.Καμιά φορά όμως αν έχω φάει και μπω σε αμάξι και ο δρόμος είναι γεμάτος απότομες στροφές και ο οδηγός είναι ατζαμής ,ναι, τότε μου έρχεται να ξεράσω.:P:PΑ!Και όταν διαβάζω μέσα στο αμάξι ζαλίζομαι λίγο αλλά εντάξει δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα.

Όχι δε ζαλίζομαι πάλι καλά.Καμιά φορά όμως αν έχω φάει και μπω σε αμάξι και ο δρόμος είναι γεμάτος απότομες στροφές και ο είναι οδηγός ατζαμής ,ναι, τότε μου έρχεται να ξεράσω.:P:PΑ!Και όταν διαβάζω μέσα στο αμάξι ζαλίζομαι λίγο αλλά εντάξει δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα.

και εγω οταν διαβαζω μεσα στο αυτοκινητο μια απ' τα ιδια

Εμένα με ποιάνει φοβερός πονοκέφαλος οταν κάνει ζεστη στο αυτοκίνητο αλλα γενικα ειμαι ενταξη...και καποιες φορές ζαλίίζομαι στις στροφές αλλα και πάλι όταν κάνει ζέστη..

:Dόχι,είμαι βράχος σε τέτοια θέματα.δε με πιάνει τίποτα.και στο αστικό που το χρησιμοποιώ κάθε μέρα πλέον έχω εξασκηθεί τόσο που ούτε να κρατάω δε χρειάζεται.:P:D

Δε ζαλίζομαι εύκολα ευτυχώς,

χρησιμοποιώ σχεδόν κάθε μέρα το λεωφορείο, αλλά αυτό το ξεκίνα σταμάτα, μια από τν κίνηση, μια από τις πολλές τις στάσεις δεν αντέχεται.

Εκεί που λες "Έτσι μεγάλε, σανίδωσέ το, δώσ' του να καταλάβει (δηλαδή στην περίπτωση του λεωφορείου, άντε να πιάσει τα 50χιλιόμετρα το πολύ)ξαφνικά τσουπ σταματά για να κάνει στάση.

Και γενικά μέχρι να φτάσεις στη δικιά σου στάση έχει σταματήσει και ξαναξεκινήσει 50 φορές.

Εϊναι αρκετό για να ζαλίζεσαι και κυρίως να έχεις νεύρα για την υπόλοιπη μέρα.
Ειδικά το μεσημέρι που είναι γεμάτο και δε βρίσκεις θέση;;; Άστα να πάνε στο διάολο...
Όλοι πάνω σου πέφτουν με τα ξεκίνα σταμάτα...

Δεν ζαλίζομαι...Ειδικά σε λεωφορεία καθόλου γιατί χρησιμοποιώ καθημερινά...
Αλλά όχι,δεν ζαλίζομαι:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back