Efi1994
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έτσι...προσωπικά μάλλον παρασύρθηκα περισσότερο από τις επιθυμίες και όχι από τη τσέπη μου...ΝαιΑνάλογα με την τσέπη και τις επιθυμίες του καθενός.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Merendaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
legisperitus
Νεοφερμένο μέλος

Χωρις συγκατοικο και σε φθηνο σπιτι(γυρω στα 200€)???

vasilakis13
Δραστήριο μέλος

Merendaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

στις περισσότερες επαρχιακές πόλεις χωρίς συγκάτοικο πιστεύω ότι χρειάζεται κανείς γύρω στα 500€
Ένα 300άρι για Ρέθυμνο με συγκάτοικο πιστεύεις φτάνει?
greeklover13
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ένα 300άρι για Ρέθυμνο με συγκάτοικο πιστεύεις φτάνει?
υπολογισε μονη σου τα εξοδα σου,πες 20-30 μεταφορες 40-50 τροφιμα (υποθετωντας να τρως δωρεαν στο πανεπιστημιο) 20-30 για διασκεδαση 20-30 για κοινοχρηστα λογιαριασμους κινητα σταθερα.Βλεπεις μαζεονται 100-150 ευρω και το μισο ενικιο που θα θες στην καλυτερη 100 οποτε ενα 300αρι με συγκατοικο βγαινει.
vasilakis13
Δραστήριο μέλος

Merendaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

πολύ δύσκολα πιστεύω ότι βγαίνει το 300αρι με συγκάτοικο, αν θες συγκατοίκηση το δυάρι θεωρώ ότι δεν είναι πολυτέλεια, είναι το ελάχιστο και απ'ότι είδα στο ρέθυμνο τα σπίτια είναι ακριβούτσικα. Επίσης στους λογαριασμούς βάλε ρεύμα,νερό, θέρμανση-ψύξη θα το φτάνεις το 50αρι κάποιους μήνες. Με συγκάτοικο και χωρίς πολυτέλειες πιστεύω βγαίνει 350-400€ το μήνα.
Δηλαδή μόνος σου πόσα θες.....?? έχω ακούσει από άτομο μόνο του γύρω στα 500 ευρώ.....
Loreley
Περιβόητο μέλος

Δηλαδή μόνος σου πόσα θες.....?? έχω ακούσει από άτομο μόνο του γύρω στα 500 ευρώ.....
Πολλά είναι νομίζω 500 ευρώ. 400 θεωρώ καλά είναι. Βέβαια αναλόγως και πόσο βγαίνεις.
Gate4
Επιφανές μέλος

Παίζει πιο πολύ ρόλο η πόλη, το ενοίκιο κτλ. Το πόσο βγαίνεις το ελέγχεις κάπως.Πολλά είναι νομίζω 500 ευρώ. 400 θεωρώ καλά είναι. Βέβαια αναλόγως και πόσο βγαίνεις.
Guest 699855
Επισκέπτης

Παίζει πιο πολύ ρόλο η πόλη, το ενοίκιο κτλ. Το πόσο βγαίνεις το ελέγχεις κάπως.
Συμφωνώ μαζί σου και με αυτό το "κάπως" συμφωνώ ακόμα περισσότερο. ΄Ανθρωποι είμαστε! Αν βλέπεις την παρέα σου και κανονίζει για κανένα κουτουκάκι, ουζάκι κτλ (για απλά πράγματα μιλάμε τώρα) και εσύ δεν μπορείς να ακολουθήσεις, την πρώτη δεν θα πας, τη δεύτερη δεν θα πας ... ε! την δέκατη θα στη δώσει στο κεφάλι.
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος

Merendaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

vasilakis13
Δραστήριο μέλος

Υπάρχουν άλλα έξοδα όμως που δεν τα υπολογίζει κανείς, πχ στην επαρχία μπορεί να είναι αρκετά πιο φθηνά τα ενοίκια αλλά είναι πιο ακριβή η αγορά.
Για συγκατοίκηση δεν πιστεύω ότι είναι εφικτό εκτός αν πρόκειται για ζευγάρι. Διαφορετικά ο καθένας θέλει το δωμάτιό του ώστε να κοιμάται και να διαβάζει, επομένως συχνά καταλείγεις σε τριάρι και επίσης οι ιδιοκτήτες αυξάνουν το ενοίκιο όταν πρόκειται για συγκάτοικο. Ακόμα και για τους λογαριασμούς που τους μοιράζεσαι σκεφτείτε ότι νοικιάζοντας μεγαλύτερο σπίτι αυξάνονται και οι συνεισφορές σε τέλη, αυξάνονται τα έξοδα θέρμανσης-ψύξης, ενώ καίτε διπλάσιο ρεύμα-νερό άρα πάνω κάτω στα ίδια έρχεστε. Δεν είναι τόσο μεγάλο το όφελος πιστεύω ώστε να αξίζει τις υποχωρήσεις που πρέπει να κάνεις στην συγκατοίκηση. Εγώ θα το έκανα μόνο με την κοπέλα μου ή με κάποιον πολύ στενό φίλο (και εκεί βέβαια δύσκολα)
Guest 699855
Επισκέπτης

olgalicious97
Εκκολαπτόμενο μέλος

meloveyoudo
Δραστήριο μέλος

Για νερό και ΔΕΗ πόσα να υπολογίζω (δηλ. οι γονείς μου :Ρ) ;
Εμενα η Δεη μου ερχεται το διμηνο περιπου 130 ευρω νομιζω . Με κουζινα, ψυγειο, τηλεοραση, λαπτοπ, μερα παρα μερα θερμοσιφωνα να καινε φουλ. Το νερο το τετραμηνο γυρω στο 20ευρω.
Υπολόγισε και το τηλεφωνο-ιντερνετ + Εξοδα για εισιτηρια αστικου λεωφορείου.
olgalicious97
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εμενα η Δεη μου ερχεται το διμηνο περιπου 130 ευρω νομιζω . Με κουζινα, ψυγειο, τηλεοραση, λαπτοπ, μερα παρα μερα θερμοσιφωνα να καινε φουλ. Το νερο το τετραμηνο γυρω στο 20ευρω.
Υπολόγισε και το τηλεφωνο-ιντερνετ + Εξοδα για εισιτηρια αστικου λεωφορείου.
Βασικά σε ποια πόλη κ περιοχή είσαι;
Εγώ θα έχω laptop, ψυγείο και κουζίνα, την οποία δε θα χρησιμοποιώ ιδιαίτερα (μόνο για μεράκι) διότι θα πηγαίνω στη λέσχη. Όσο για το internet, να 'ναι καλά οι γείτονες.. α! Και εισιτήρια, τριμηνιαία με 43 ευρώ
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος

Βασικά σε ποια πόλη κ περιοχή είσαι;
Εγώ θα έχω laptop, ψυγείο και κουζίνα, την οποία δε θα χρησιμοποιώ ιδιαίτερα (μόνο για μεράκι) διότι θα πηγαίνω στη λέσχη. Όσο για το internet, να 'ναι καλά οι γείτονες.. α! Και εισιτήρια, τριμηνιαία με 43 ευρώ
Αθήνα στο κεντρο. Τι καλοι γειτονες

Merendaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.