Johnnaousa
Επιφανές μέλος

μπορείς να την βγάλεις και με λιγότερα λεφτά..ειδικά οι λογαριασμοί 200 ευρώ θα σου έρχονται μόνο αν είσαι εντελώς απρόσεχτη το χειμώνα και σπάταλη!χμ αναλογα το χαρακτηρα και φυσικα το φυλο...οι γυναικεσ ξοδευουμε αντικειμενικα πιο πολλα..αλλα αν υπολογισουμε λογικα και το γεγονοσ οτι ειμαστε εν μεσω κρισησ εχουμε:
ενοικιο 250
λογαριασμοι 200
φαγητο και αλλεσ αναγκεσ 300-400
συνολο:750-850Ε με οικονομια γιατι δεν ειναι αναγκη να ξυριζουμε και να πιεζουμε τουσ γονεισ για λεφτα τωρα που τα πραγματα ειναι ασχημα στην οικονομια τουλαχιστον!!!!!!!
παντωσ θεωρω πολυ τυχερα τα παιδια που εχουν την σχολη που θελουν στην πολη τουσ και σπουδαζουν εκει...![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος

Σωστά, αυτά δεν τα είχα σκεφτεί, και σε ορισμένες πολυκατοικίες είναι πολύ υψηλά! Αλλά γενικά, θεωρώ ότι τα μηνιαία ατομικά έξοδα μπορούν να είναι πολύ πιο μειωμένα. Πλέον, η οικογένειά μου (4μελής), ξοδεύει 400Ε μηνιαίως. Ο φοιτητής σίγουρα μπορεί καλύτερα!Είναι και τα κοινόχρηστα (αν μένεις σε πολυκατοικία), που τον χειμώνα είναι περισσότερα λόγω πετρελαίου ή θέρμανσης ( αν χρησιμοποιείς κάτι άλλο).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Εγώ χαλάω με ενοίκιο 270 περίπου 600 το μήνα και μαγειρεύω στο σπίτι σχεδόν καθημερινά.
Guest 209912
Επισκέπτης

χμ αναλογα το χαρακτηρα και φυσικα το φυλο...οι γυναικεσ ξοδευουμε αντικειμενικα πιο πολλα..αλλα αν υπολογισουμε λογικα και το γεγονοσ οτι ειμαστε εν μεσω κρισησ εχουμε:
ενοικιο 250
λογαριασμοι 200
φαγητο και αλλεσ αναγκεσ 300-400
συνολο:750-850Ε με οικονομια γιατι δεν ειναι αναγκη να ξυριζουμε και να πιεζουμε τουσ γονεισ για λεφτα τωρα που τα πραγματα ειναι ασχημα στην οικονομια τουλαχιστον!!!!!!!
παντωσ θεωρω πολυ τυχερα τα παιδια που εχουν την σχολη που θελουν στην πολη τουσ και σπουδαζουν εκει...![]()
250 ευρώ ενοίκιο μου φένεται πάρα πολύ για ένα άτομο. Μπορείς να βρεις γκαρσονιέρες και με 150 ευρώ
Εμένα τα έξοδά μου είναι πάνω/κάτω
ενοίκιο δεν έχω είναι ιδιόκτητο
λογαριασμοί γύρω στα 130
φαγητά γύρω στα 120 (γιατί μαγειρεύω)
Άλλα έξοδα γύρω στα 70
οπότε σύνολο 320 ευρώ χωρίς νοίκι.
τα 750-850 που λες είναι πάρα πολλά για ένα φοιτητή. Είναι ένας ολόκληρος μισθός
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Guest 209912
Επισκέπτης

Γκαρσονιέρα με 150Ε; Όνειρο θερινής νυκτός σε μερικές πόλεις.![]()
Εννοώ αυτό το σπίτι που είναι ένα δωμάτιο με κουζίνα και μπάνιο. Αυτό λέγεται γκαρσονιέρα ή studio αν δεν κάνω λάθος.
Πάντως στη Θεσσαλονίκη βρίσκεις το συγκεκριμένο με 150ε
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Klaou2
Εκκολαπτόμενο μέλος

stacey_af
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και εγω που κοιταζω για την Κρητη (Ηρακλειο), αυτο που λογικα θα παρω ειναι 35τ.μ. χωρις κοινοχρηστα με 250 €. Δε βρηκα τιποτα αξιοπρεπες με λιγοτερα απο 230 €![]()
επιπλωμενο ή οχι?
christina123
Δραστήριο μέλος

150 ευρω γκαρσονιερα;;;παρα πολυυυυ δυσκολοοο

Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος

^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος

σε ποιο μερος;;;και ειναι σε καλη κατασταση;;Εγω βρηκα παρα πολλα.Με 150 με 120 ακομα και με 100 ευρα!!!!απιστευτο και ομως αληθινο!
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε αρτια κατασταση ειναι.Καβαλα.σε ποιο μερος;;;και ειναι σε καλη κατασταση;;
^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος

στην καβαλα μπορει...δεν εχει πολλους φοιτητες και υπαρχουν πιο λογικες τιμες...σε μεγαλες πολεις ομως σε εκμεταλλευονται κανονικοταταΣε αρτια κατασταση ειναι.Καβαλα.

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Γκαρσονιέρα με 150Ε; Όνειρο θερινής νυκτός σε μερικές πόλεις.![]()
150 ευρώ μου φαίνεται φοβερόΕννοώ αυτό το σπίτι που είναι ένα δωμάτιο με κουζίνα και μπάνιο. Αυτό λέγεται γκαρσονιέρα ή studio αν δεν κάνω λάθος.
Πάντως στη Θεσσαλονίκη βρίσκεις το συγκεκριμένο με 150ε

evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

Όντως!!!!! Πάντως θεσσαλονίκη είδα μερικά στο ίντερνετ με 150-170 και είναι τα περισσότερα χάλια...150 ευρώ μου φαίνεται φοβερόστη Λάρισα είχα δει ένα τέτοιο μόνο, που είχε 220 ευρώ αν δεν κάνω λάθος..ε άντε να βρεις και με 200 ευρώ!

Chris1993
Περιβόητο μέλος

Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος

στην καβαλα μπορει...δεν εχει πολλους φοιτητες και υπαρχουν πιο λογικες τιμες...σε μεγαλες πολεις ομως σε εκμεταλλευονται κανονικοτατα![]()
Μην το λες ειναι αρκετα τσιμπιμενα τα πραγματα στο ιντερνετ που ειδα καποια με φωτο τα μαυρα τους τα χαλια ειχαν .Νταξει μονο 1-2 κατι λεγανε σε τιμη κατω απο 200
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος

Οχι ρε αξα μου.Ολα ειναι κομπλε σε κατασταση.Μην το λες ειναι αρκετα τσιμπιμενα τα πραγματα στο ιντερνετ που ειδα καποια με φωτο τα μαυρα τους τα χαλια ειχαν .Νταξει μονο 1-2 κατι λεγανε σε τιμη κατω απο 200
Whiteman
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.