stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2010 στις 18:34 Ο stathakis: #1.261 20-07-10 18:34 εγω γαλλικα β2 με 80% Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: (Γαλλικά Β2) 57% Και εγώ το ίδιο. Κόπηκα εξαιτίας των προφορικών. Σε όλα τα άλλα είχα περάσει Τυχαίο;;;; Δεν νομίζω.... Καλά μου το λέγανε ότι αυτοί στο κρατικό είναι τσάτσοι!!!! Και δεν θυμάμαι να τα είχα πάει και χάλια. Μια χαρά τα είχα πει. Και το αστείο είναι ότι τα προφορικά τα πέρναγα πάντα Συγχαρητήρια σε όσους το πέρασαν!!!! Click για ανάπτυξη... εγω το πηρα με 80 αλλα προφορικο ειχα 15.η πλακα ειναι οτι και στο delf b2 που εδωσα προφορικο ηταν 15.ειναι τελικα αυστηροι λιγο στο κρατικο!στο προφορικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιουλίου 2010 empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 16:23 Ο empeiros έγραψε: #1.262 21-07-10 16:23 αστα και εγω εχω σκασει 59% πηρα στο κρατικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 15:09 Η OoOkoβοldOoO: #1.263 22-07-10 15:09 καλά για μια μονάδα ή δύο ή τρεις γιατί δεν σας περνάνε;; Στις τρεις μονάδες δλδ παίζεται το πτυχείο;Ελεος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 16:12 Ο empeiros έγραψε: #1.264 22-07-10 16:12 αναβαθμολογηση μπορω να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 16:36 Ο teol20 έγραψε: #1.265 22-07-10 16:36 Αναβαθμολογηση δεν προβλεπεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thomas_tz Νεοφερμένο μέλος Ο Thomas_tz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 16:48 Ο Thomas_tz: #1.266 22-07-10 16:48 Παιδιά θέλω να σας ρωτήσω : Πείτε μου τι μπορώ να κάνω για να βελτιώσω το Reading Comprehension (ενότητα 1) και το Listenong (ενότητα 3)??????? Μέχρι τώρα τα τεστ που κάνω βγάζω τα εξής : (από 2 διαφορετικά τεστ για παράδειγμα) Ενότητα 1 : 14 \ 25 και 16 \ 25 Ενότητα 3: 11 \ 20, 12 \ 20 Για πείτε μου. Τι προτείνετε;;;;;;;; Τι τρόποι βελτίωσης υπάρχουν;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 16:52 Ο teol20 έγραψε: #1.267 22-07-10 16:52 Practice makes perfect! Οσο πιο πολλα κειμενα και listening κανεις τοσο καλυτερα.Και μην ξεχνας το ενα και μοναδικο που θα σου πω. 1.ΔΕΝ τα παραταμε ποτε οσες αποτυχιες και να αντιμετωπισουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 19:01 Η Drama Prinzessin: #1.268 22-07-10 19:01 Αρχική Δημοσίευση από empeiros: αστα και εγω εχω σκασει 59% πηρα στο κρατικο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από OoOkoβοldOoO: καλά για μια μονάδα ή δύο ή τρεις γιατί δεν σας περνάνε;; Στις τρεις μονάδες δλδ παίζεται το πτυχείο;Ελεος!!!! Click για ανάπτυξη... ακριβώς..και εγώ κόπηκα με 58%! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:11 Ο empeiros έγραψε: #1.269 22-07-10 22:11 εγω reading 19,5 write 16 listening 14 oral 09 στα 25 ειναι ολα πως παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:20 Ο teol20 έγραψε: #1.270 22-07-10 22:20 Reading,Listening=25 Writing=30 Speaking=20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thomas_tz Νεοφερμένο μέλος Ο Thomas_tz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 00:45 Ο Thomas_tz: #1.271 23-07-10 00:45 Teol20 θέλω να σε ρωτήσω : Εγώ δεν θέλω να πάω έξω φροντηστήριο . Και θέλω να κάνω μόνος μου προετοιμασία. Κοντεύω να τελειώσω τα τεστ προηγούμενων ετών και θα αγοράσω και ένα βιβλίο για ακόμη περισσότερη εξάσκηση. οι ενότητες που δεν μπορώ όμως να βαθμολογήσω είναι η έκθεση και φυσικά τα προφορικά. Τι μπορώ να κάνω για αυτό;;;; Πως μπορώ όμωςνα γράψω μέτριες εκθέσεις στο κρατικό;;;;;;;;; θα μου πεις τι ενοοώ. Ενοοώ ότι μπορώ να έχω κάπουους σκελετούς και να τους χρησιμοποιώ και να βάζω μόνο την ανάπτυξη ιδεών;;;;;;;; Παράδειγμα : Θέλω να γράψω μια έκθεση. Πώς να την βαθμολογήσω αυστηρά στον ευατό μου;;;;;; Πόσο να τις βάλω σε μονάδες;;;;;;;; Υπάρχει κάποια σελίδα στο internet με δείγματα εκθέσεων;;; Η να σου στείλω να δεις καμία έκθεση και να μου πεις γνώμες;;;;;;;;; Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι θέλω να βγάλω ένα περίπου σύνολο από κάθε τεστ από προήγουμενα θέματα που κάνω αλλά δεν μπορώ γιατί μου λείπουν αυτές οι 2 οι ενότητες. Να δώ στο πόσο περίπου πέφτω. για πείτε μου τις γνώμες σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 14:03 Η _Silence_: #1.272 23-07-10 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Thomas_tz: Teol20 θέλω να σε ρωτήσω : Εγώ δεν θέλω να πάω έξω φροντηστήριο . Και θέλω να κάνω μόνος μου προετοιμασία. Κοντεύω να τελειώσω τα τεστ προηγούμενων ετών και θα αγοράσω και ένα βιβλίο για ακόμη περισσότερη εξάσκηση. οι ενότητες που δεν μπορώ όμως να βαθμολογήσω είναι η έκθεση και φυσικά τα προφορικά. Τι μπορώ να κάνω για αυτό;;;; Πως μπορώ όμωςνα γράψω μέτριες εκθέσεις στο κρατικό;;;;;;;;; θα μου πεις τι ενοοώ. Ενοοώ ότι μπορώ να έχω κάπουους σκελετούς και να τους χρησιμοποιώ και να βάζω μόνο την ανάπτυξη ιδεών;;;;;;;; Παράδειγμα : Θέλω να γράψω μια έκθεση. Πώς να την βαθμολογήσω αυστηρά στον ευατό μου;;;;;; Πόσο να τις βάλω σε μονάδες;;;;;;;; Υπάρχει κάποια σελίδα στο internet με δείγματα εκθέσεων;;; Η να σου στείλω να δεις καμία έκθεση και να μου πεις γνώμες;;;;;;;;; Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι θέλω να βγάλω ένα περίπου σύνολο από κάθε τεστ από προήγουμενα θέματα που κάνω αλλά δεν μπορώ γιατί μου λείπουν αυτές οι 2 οι ενότητες. Να δώ στο πόσο περίπου πέφτω. για πείτε μου τις γνώμες σας. Click για ανάπτυξη... Η εκθεση ειναι πραγματικα δυσκολο να την βαθμολογησεις ο ιδιος διοτι πολλες φορες εσφανομασρε πως εχουμε γραψει τελεια και ουσιαστικα η εκθεση ειναι για πεταμα (χωρις φυσικα να υπονοω βεβαια κατι) για αυτο θα ηταν καλο αρχικα σαν σκελετο να μαθεις πολλες συνδετικες λεξεις και εκφρασεις που θα βρεις σε καθε βιβλιο π.χ also,by the way , not only that ...but also,fyrtheremore κ.τ.λ ή μπορεις να κανεις ιδιαιτερο στο σπιτι με καποιον καθηγητη μονο εκθεση... Τωρα για το προφορικο μπορεις να μαθεις απ'εξω καποια θεματα και να εξασκησε γενικα.. δλδ καθε μερα οταν ακους προτασεις στα ελληνικα να προσπαθεις να τις τρεψεις σε αγγλικα!! Υ.Γ=Μην ξεχνας πως και για την εκθεση και τα προφορικα χρειαζετε πολυ λεξιλογιο. οποτε ενα βιβλιο με αρκετο λεξιλογιο για το πτυχιο που δινεις θα ηταν οτ,ι πρεπει!!!!! ελπιζω εν μερη να βοηθησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:06 Η gorgonokoritso: #1.273 23-07-10 16:06 βγηκε απο τωρα η ανακοινωση για τις εγγραφες των εξετασεων του ερχομενου νοεμβριου https://www.kpg.minedu.gov.gr/Είσαιυποψήφιος/ΕξετάσειςΝοεμβρίου2010/tabid/315/Default.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:40 Ο teol20 έγραψε: #1.274 23-07-10 16:40 Περσι τα χανε βγαλει πιο νωρίς! Cool guyz! και η hau εχει βγαλει ενημερωτικα για τις εξετασεις του michigan! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:47 Ο empeiros έγραψε: #1.275 23-07-10 16:47 πως το παθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:52 Ο teol20 έγραψε: #1.276 23-07-10 16:52 Οπου ειναι καιρός για αν ααρπαξουν ζεστα και λαχταριστα $$$ γιατι να μην το πάθουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:55 Ο empeiros έγραψε: #1.277 23-07-10 16:55 αααααααααααααα σε αυτα ειναι πρωτοι ενω στα αποτελεσματα κανουν πρωτα τον γυρο του κοσμου και μετα με το πασο τους τα βγαζουν (και αν...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 17:02 Ο teol20 έγραψε: #1.278 23-07-10 17:02 Aααα ειναι πολυ αποσχολημενοι για να ασχοληθουν με μάς. Αφου τα ξυνουν που τα ξυνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 18:12 Ο empeiros έγραψε: #1.279 23-07-10 18:12 teol off topic ειμαστε η οχι? αν ειναι να μιλαμε για το κπγ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thomas_tz Νεοφερμένο μέλος Ο Thomas_tz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2010 στις 01:31 Ο Thomas_tz: #1.280 24-07-10 01:31 πράγματι βγάλανε πολύ νωρίς την ανακοίνωση για τις εξετάσεις του νοεμβρίου. Πριν ακόμη μπούμε στον αύγουστο. Δεν το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Martheos m.b. manosthegreek mermaid89 niaou Katerina_99 MIkeTr123 Dimitris9 Fanimaid123 Alexandros36k reliazag Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω γαλλικα β2 με 80% Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: (Γαλλικά Β2) 57% Και εγώ το ίδιο. Κόπηκα εξαιτίας των προφορικών. Σε όλα τα άλλα είχα περάσει Τυχαίο;;;; Δεν νομίζω.... Καλά μου το λέγανε ότι αυτοί στο κρατικό είναι τσάτσοι!!!! Και δεν θυμάμαι να τα είχα πάει και χάλια. Μια χαρά τα είχα πει. Και το αστείο είναι ότι τα προφορικά τα πέρναγα πάντα Συγχαρητήρια σε όσους το πέρασαν!!!! Click για ανάπτυξη... εγω το πηρα με 80 αλλα προφορικο ειχα 15.η πλακα ειναι οτι και στο delf b2 που εδωσα προφορικο ηταν 15.ειναι τελικα αυστηροι λιγο στο κρατικο!στο προφορικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 16:23 Ο empeiros έγραψε: #1.262 21-07-10 16:23 αστα και εγω εχω σκασει 59% πηρα στο κρατικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 15:09 Η OoOkoβοldOoO: #1.263 22-07-10 15:09 καλά για μια μονάδα ή δύο ή τρεις γιατί δεν σας περνάνε;; Στις τρεις μονάδες δλδ παίζεται το πτυχείο;Ελεος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 16:12 Ο empeiros έγραψε: #1.264 22-07-10 16:12 αναβαθμολογηση μπορω να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 16:36 Ο teol20 έγραψε: #1.265 22-07-10 16:36 Αναβαθμολογηση δεν προβλεπεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thomas_tz Νεοφερμένο μέλος Ο Thomas_tz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 16:48 Ο Thomas_tz: #1.266 22-07-10 16:48 Παιδιά θέλω να σας ρωτήσω : Πείτε μου τι μπορώ να κάνω για να βελτιώσω το Reading Comprehension (ενότητα 1) και το Listenong (ενότητα 3)??????? Μέχρι τώρα τα τεστ που κάνω βγάζω τα εξής : (από 2 διαφορετικά τεστ για παράδειγμα) Ενότητα 1 : 14 \ 25 και 16 \ 25 Ενότητα 3: 11 \ 20, 12 \ 20 Για πείτε μου. Τι προτείνετε;;;;;;;; Τι τρόποι βελτίωσης υπάρχουν;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 16:52 Ο teol20 έγραψε: #1.267 22-07-10 16:52 Practice makes perfect! Οσο πιο πολλα κειμενα και listening κανεις τοσο καλυτερα.Και μην ξεχνας το ενα και μοναδικο που θα σου πω. 1.ΔΕΝ τα παραταμε ποτε οσες αποτυχιες και να αντιμετωπισουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 19:01 Η Drama Prinzessin: #1.268 22-07-10 19:01 Αρχική Δημοσίευση από empeiros: αστα και εγω εχω σκασει 59% πηρα στο κρατικο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από OoOkoβοldOoO: καλά για μια μονάδα ή δύο ή τρεις γιατί δεν σας περνάνε;; Στις τρεις μονάδες δλδ παίζεται το πτυχείο;Ελεος!!!! Click για ανάπτυξη... ακριβώς..και εγώ κόπηκα με 58%! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:11 Ο empeiros έγραψε: #1.269 22-07-10 22:11 εγω reading 19,5 write 16 listening 14 oral 09 στα 25 ειναι ολα πως παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:20 Ο teol20 έγραψε: #1.270 22-07-10 22:20 Reading,Listening=25 Writing=30 Speaking=20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thomas_tz Νεοφερμένο μέλος Ο Thomas_tz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 00:45 Ο Thomas_tz: #1.271 23-07-10 00:45 Teol20 θέλω να σε ρωτήσω : Εγώ δεν θέλω να πάω έξω φροντηστήριο . Και θέλω να κάνω μόνος μου προετοιμασία. Κοντεύω να τελειώσω τα τεστ προηγούμενων ετών και θα αγοράσω και ένα βιβλίο για ακόμη περισσότερη εξάσκηση. οι ενότητες που δεν μπορώ όμως να βαθμολογήσω είναι η έκθεση και φυσικά τα προφορικά. Τι μπορώ να κάνω για αυτό;;;; Πως μπορώ όμωςνα γράψω μέτριες εκθέσεις στο κρατικό;;;;;;;;; θα μου πεις τι ενοοώ. Ενοοώ ότι μπορώ να έχω κάπουους σκελετούς και να τους χρησιμοποιώ και να βάζω μόνο την ανάπτυξη ιδεών;;;;;;;; Παράδειγμα : Θέλω να γράψω μια έκθεση. Πώς να την βαθμολογήσω αυστηρά στον ευατό μου;;;;;; Πόσο να τις βάλω σε μονάδες;;;;;;;; Υπάρχει κάποια σελίδα στο internet με δείγματα εκθέσεων;;; Η να σου στείλω να δεις καμία έκθεση και να μου πεις γνώμες;;;;;;;;; Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι θέλω να βγάλω ένα περίπου σύνολο από κάθε τεστ από προήγουμενα θέματα που κάνω αλλά δεν μπορώ γιατί μου λείπουν αυτές οι 2 οι ενότητες. Να δώ στο πόσο περίπου πέφτω. για πείτε μου τις γνώμες σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 14:03 Η _Silence_: #1.272 23-07-10 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Thomas_tz: Teol20 θέλω να σε ρωτήσω : Εγώ δεν θέλω να πάω έξω φροντηστήριο . Και θέλω να κάνω μόνος μου προετοιμασία. Κοντεύω να τελειώσω τα τεστ προηγούμενων ετών και θα αγοράσω και ένα βιβλίο για ακόμη περισσότερη εξάσκηση. οι ενότητες που δεν μπορώ όμως να βαθμολογήσω είναι η έκθεση και φυσικά τα προφορικά. Τι μπορώ να κάνω για αυτό;;;; Πως μπορώ όμωςνα γράψω μέτριες εκθέσεις στο κρατικό;;;;;;;;; θα μου πεις τι ενοοώ. Ενοοώ ότι μπορώ να έχω κάπουους σκελετούς και να τους χρησιμοποιώ και να βάζω μόνο την ανάπτυξη ιδεών;;;;;;;; Παράδειγμα : Θέλω να γράψω μια έκθεση. Πώς να την βαθμολογήσω αυστηρά στον ευατό μου;;;;;; Πόσο να τις βάλω σε μονάδες;;;;;;;; Υπάρχει κάποια σελίδα στο internet με δείγματα εκθέσεων;;; Η να σου στείλω να δεις καμία έκθεση και να μου πεις γνώμες;;;;;;;;; Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι θέλω να βγάλω ένα περίπου σύνολο από κάθε τεστ από προήγουμενα θέματα που κάνω αλλά δεν μπορώ γιατί μου λείπουν αυτές οι 2 οι ενότητες. Να δώ στο πόσο περίπου πέφτω. για πείτε μου τις γνώμες σας. Click για ανάπτυξη... Η εκθεση ειναι πραγματικα δυσκολο να την βαθμολογησεις ο ιδιος διοτι πολλες φορες εσφανομασρε πως εχουμε γραψει τελεια και ουσιαστικα η εκθεση ειναι για πεταμα (χωρις φυσικα να υπονοω βεβαια κατι) για αυτο θα ηταν καλο αρχικα σαν σκελετο να μαθεις πολλες συνδετικες λεξεις και εκφρασεις που θα βρεις σε καθε βιβλιο π.χ also,by the way , not only that ...but also,fyrtheremore κ.τ.λ ή μπορεις να κανεις ιδιαιτερο στο σπιτι με καποιον καθηγητη μονο εκθεση... Τωρα για το προφορικο μπορεις να μαθεις απ'εξω καποια θεματα και να εξασκησε γενικα.. δλδ καθε μερα οταν ακους προτασεις στα ελληνικα να προσπαθεις να τις τρεψεις σε αγγλικα!! Υ.Γ=Μην ξεχνας πως και για την εκθεση και τα προφορικα χρειαζετε πολυ λεξιλογιο. οποτε ενα βιβλιο με αρκετο λεξιλογιο για το πτυχιο που δινεις θα ηταν οτ,ι πρεπει!!!!! ελπιζω εν μερη να βοηθησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:06 Η gorgonokoritso: #1.273 23-07-10 16:06 βγηκε απο τωρα η ανακοινωση για τις εγγραφες των εξετασεων του ερχομενου νοεμβριου https://www.kpg.minedu.gov.gr/Είσαιυποψήφιος/ΕξετάσειςΝοεμβρίου2010/tabid/315/Default.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:40 Ο teol20 έγραψε: #1.274 23-07-10 16:40 Περσι τα χανε βγαλει πιο νωρίς! Cool guyz! και η hau εχει βγαλει ενημερωτικα για τις εξετασεις του michigan! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:47 Ο empeiros έγραψε: #1.275 23-07-10 16:47 πως το παθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:52 Ο teol20 έγραψε: #1.276 23-07-10 16:52 Οπου ειναι καιρός για αν ααρπαξουν ζεστα και λαχταριστα $$$ γιατι να μην το πάθουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:55 Ο empeiros έγραψε: #1.277 23-07-10 16:55 αααααααααααααα σε αυτα ειναι πρωτοι ενω στα αποτελεσματα κανουν πρωτα τον γυρο του κοσμου και μετα με το πασο τους τα βγαζουν (και αν...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 17:02 Ο teol20 έγραψε: #1.278 23-07-10 17:02 Aααα ειναι πολυ αποσχολημενοι για να ασχοληθουν με μάς. Αφου τα ξυνουν που τα ξυνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 18:12 Ο empeiros έγραψε: #1.279 23-07-10 18:12 teol off topic ειμαστε η οχι? αν ειναι να μιλαμε για το κπγ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thomas_tz Νεοφερμένο μέλος Ο Thomas_tz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2010 στις 01:31 Ο Thomas_tz: #1.280 24-07-10 01:31 πράγματι βγάλανε πολύ νωρίς την ανακοίνωση για τις εξετάσεις του νοεμβρίου. Πριν ακόμη μπούμε στον αύγουστο. Δεν το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Martheos m.b. manosthegreek mermaid89 niaou Katerina_99 MIkeTr123 Dimitris9 Fanimaid123 Alexandros36k reliazag Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αστα και εγω εχω σκασει 59% πηρα στο κρατικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 15:09 Η OoOkoβοldOoO: #1.263 22-07-10 15:09 καλά για μια μονάδα ή δύο ή τρεις γιατί δεν σας περνάνε;; Στις τρεις μονάδες δλδ παίζεται το πτυχείο;Ελεος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 16:12 Ο empeiros έγραψε: #1.264 22-07-10 16:12 αναβαθμολογηση μπορω να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 16:36 Ο teol20 έγραψε: #1.265 22-07-10 16:36 Αναβαθμολογηση δεν προβλεπεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thomas_tz Νεοφερμένο μέλος Ο Thomas_tz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 16:48 Ο Thomas_tz: #1.266 22-07-10 16:48 Παιδιά θέλω να σας ρωτήσω : Πείτε μου τι μπορώ να κάνω για να βελτιώσω το Reading Comprehension (ενότητα 1) και το Listenong (ενότητα 3)??????? Μέχρι τώρα τα τεστ που κάνω βγάζω τα εξής : (από 2 διαφορετικά τεστ για παράδειγμα) Ενότητα 1 : 14 \ 25 και 16 \ 25 Ενότητα 3: 11 \ 20, 12 \ 20 Για πείτε μου. Τι προτείνετε;;;;;;;; Τι τρόποι βελτίωσης υπάρχουν;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 16:52 Ο teol20 έγραψε: #1.267 22-07-10 16:52 Practice makes perfect! Οσο πιο πολλα κειμενα και listening κανεις τοσο καλυτερα.Και μην ξεχνας το ενα και μοναδικο που θα σου πω. 1.ΔΕΝ τα παραταμε ποτε οσες αποτυχιες και να αντιμετωπισουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 19:01 Η Drama Prinzessin: #1.268 22-07-10 19:01 Αρχική Δημοσίευση από empeiros: αστα και εγω εχω σκασει 59% πηρα στο κρατικο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από OoOkoβοldOoO: καλά για μια μονάδα ή δύο ή τρεις γιατί δεν σας περνάνε;; Στις τρεις μονάδες δλδ παίζεται το πτυχείο;Ελεος!!!! Click για ανάπτυξη... ακριβώς..και εγώ κόπηκα με 58%! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:11 Ο empeiros έγραψε: #1.269 22-07-10 22:11 εγω reading 19,5 write 16 listening 14 oral 09 στα 25 ειναι ολα πως παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:20 Ο teol20 έγραψε: #1.270 22-07-10 22:20 Reading,Listening=25 Writing=30 Speaking=20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thomas_tz Νεοφερμένο μέλος Ο Thomas_tz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 00:45 Ο Thomas_tz: #1.271 23-07-10 00:45 Teol20 θέλω να σε ρωτήσω : Εγώ δεν θέλω να πάω έξω φροντηστήριο . Και θέλω να κάνω μόνος μου προετοιμασία. Κοντεύω να τελειώσω τα τεστ προηγούμενων ετών και θα αγοράσω και ένα βιβλίο για ακόμη περισσότερη εξάσκηση. οι ενότητες που δεν μπορώ όμως να βαθμολογήσω είναι η έκθεση και φυσικά τα προφορικά. Τι μπορώ να κάνω για αυτό;;;; Πως μπορώ όμωςνα γράψω μέτριες εκθέσεις στο κρατικό;;;;;;;;; θα μου πεις τι ενοοώ. Ενοοώ ότι μπορώ να έχω κάπουους σκελετούς και να τους χρησιμοποιώ και να βάζω μόνο την ανάπτυξη ιδεών;;;;;;;; Παράδειγμα : Θέλω να γράψω μια έκθεση. Πώς να την βαθμολογήσω αυστηρά στον ευατό μου;;;;;; Πόσο να τις βάλω σε μονάδες;;;;;;;; Υπάρχει κάποια σελίδα στο internet με δείγματα εκθέσεων;;; Η να σου στείλω να δεις καμία έκθεση και να μου πεις γνώμες;;;;;;;;; Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι θέλω να βγάλω ένα περίπου σύνολο από κάθε τεστ από προήγουμενα θέματα που κάνω αλλά δεν μπορώ γιατί μου λείπουν αυτές οι 2 οι ενότητες. Να δώ στο πόσο περίπου πέφτω. για πείτε μου τις γνώμες σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 14:03 Η _Silence_: #1.272 23-07-10 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Thomas_tz: Teol20 θέλω να σε ρωτήσω : Εγώ δεν θέλω να πάω έξω φροντηστήριο . Και θέλω να κάνω μόνος μου προετοιμασία. Κοντεύω να τελειώσω τα τεστ προηγούμενων ετών και θα αγοράσω και ένα βιβλίο για ακόμη περισσότερη εξάσκηση. οι ενότητες που δεν μπορώ όμως να βαθμολογήσω είναι η έκθεση και φυσικά τα προφορικά. Τι μπορώ να κάνω για αυτό;;;; Πως μπορώ όμωςνα γράψω μέτριες εκθέσεις στο κρατικό;;;;;;;;; θα μου πεις τι ενοοώ. Ενοοώ ότι μπορώ να έχω κάπουους σκελετούς και να τους χρησιμοποιώ και να βάζω μόνο την ανάπτυξη ιδεών;;;;;;;; Παράδειγμα : Θέλω να γράψω μια έκθεση. Πώς να την βαθμολογήσω αυστηρά στον ευατό μου;;;;;; Πόσο να τις βάλω σε μονάδες;;;;;;;; Υπάρχει κάποια σελίδα στο internet με δείγματα εκθέσεων;;; Η να σου στείλω να δεις καμία έκθεση και να μου πεις γνώμες;;;;;;;;; Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι θέλω να βγάλω ένα περίπου σύνολο από κάθε τεστ από προήγουμενα θέματα που κάνω αλλά δεν μπορώ γιατί μου λείπουν αυτές οι 2 οι ενότητες. Να δώ στο πόσο περίπου πέφτω. για πείτε μου τις γνώμες σας. Click για ανάπτυξη... Η εκθεση ειναι πραγματικα δυσκολο να την βαθμολογησεις ο ιδιος διοτι πολλες φορες εσφανομασρε πως εχουμε γραψει τελεια και ουσιαστικα η εκθεση ειναι για πεταμα (χωρις φυσικα να υπονοω βεβαια κατι) για αυτο θα ηταν καλο αρχικα σαν σκελετο να μαθεις πολλες συνδετικες λεξεις και εκφρασεις που θα βρεις σε καθε βιβλιο π.χ also,by the way , not only that ...but also,fyrtheremore κ.τ.λ ή μπορεις να κανεις ιδιαιτερο στο σπιτι με καποιον καθηγητη μονο εκθεση... Τωρα για το προφορικο μπορεις να μαθεις απ'εξω καποια θεματα και να εξασκησε γενικα.. δλδ καθε μερα οταν ακους προτασεις στα ελληνικα να προσπαθεις να τις τρεψεις σε αγγλικα!! Υ.Γ=Μην ξεχνας πως και για την εκθεση και τα προφορικα χρειαζετε πολυ λεξιλογιο. οποτε ενα βιβλιο με αρκετο λεξιλογιο για το πτυχιο που δινεις θα ηταν οτ,ι πρεπει!!!!! ελπιζω εν μερη να βοηθησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:06 Η gorgonokoritso: #1.273 23-07-10 16:06 βγηκε απο τωρα η ανακοινωση για τις εγγραφες των εξετασεων του ερχομενου νοεμβριου https://www.kpg.minedu.gov.gr/Είσαιυποψήφιος/ΕξετάσειςΝοεμβρίου2010/tabid/315/Default.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:40 Ο teol20 έγραψε: #1.274 23-07-10 16:40 Περσι τα χανε βγαλει πιο νωρίς! Cool guyz! και η hau εχει βγαλει ενημερωτικα για τις εξετασεις του michigan! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:47 Ο empeiros έγραψε: #1.275 23-07-10 16:47 πως το παθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:52 Ο teol20 έγραψε: #1.276 23-07-10 16:52 Οπου ειναι καιρός για αν ααρπαξουν ζεστα και λαχταριστα $$$ γιατι να μην το πάθουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:55 Ο empeiros έγραψε: #1.277 23-07-10 16:55 αααααααααααααα σε αυτα ειναι πρωτοι ενω στα αποτελεσματα κανουν πρωτα τον γυρο του κοσμου και μετα με το πασο τους τα βγαζουν (και αν...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 17:02 Ο teol20 έγραψε: #1.278 23-07-10 17:02 Aααα ειναι πολυ αποσχολημενοι για να ασχοληθουν με μάς. Αφου τα ξυνουν που τα ξυνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 18:12 Ο empeiros έγραψε: #1.279 23-07-10 18:12 teol off topic ειμαστε η οχι? αν ειναι να μιλαμε για το κπγ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thomas_tz Νεοφερμένο μέλος Ο Thomas_tz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2010 στις 01:31 Ο Thomas_tz: #1.280 24-07-10 01:31 πράγματι βγάλανε πολύ νωρίς την ανακοίνωση για τις εξετάσεις του νοεμβρίου. Πριν ακόμη μπούμε στον αύγουστο. Δεν το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Martheos m.b. manosthegreek mermaid89 niaou Katerina_99 MIkeTr123 Dimitris9 Fanimaid123 Alexandros36k reliazag Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλά για μια μονάδα ή δύο ή τρεις γιατί δεν σας περνάνε;; Στις τρεις μονάδες δλδ παίζεται το πτυχείο;Ελεος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 16:12 Ο empeiros έγραψε: #1.264 22-07-10 16:12 αναβαθμολογηση μπορω να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 16:36 Ο teol20 έγραψε: #1.265 22-07-10 16:36 Αναβαθμολογηση δεν προβλεπεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thomas_tz Νεοφερμένο μέλος Ο Thomas_tz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 16:48 Ο Thomas_tz: #1.266 22-07-10 16:48 Παιδιά θέλω να σας ρωτήσω : Πείτε μου τι μπορώ να κάνω για να βελτιώσω το Reading Comprehension (ενότητα 1) και το Listenong (ενότητα 3)??????? Μέχρι τώρα τα τεστ που κάνω βγάζω τα εξής : (από 2 διαφορετικά τεστ για παράδειγμα) Ενότητα 1 : 14 \ 25 και 16 \ 25 Ενότητα 3: 11 \ 20, 12 \ 20 Για πείτε μου. Τι προτείνετε;;;;;;;; Τι τρόποι βελτίωσης υπάρχουν;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 16:52 Ο teol20 έγραψε: #1.267 22-07-10 16:52 Practice makes perfect! Οσο πιο πολλα κειμενα και listening κανεις τοσο καλυτερα.Και μην ξεχνας το ενα και μοναδικο που θα σου πω. 1.ΔΕΝ τα παραταμε ποτε οσες αποτυχιες και να αντιμετωπισουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 19:01 Η Drama Prinzessin: #1.268 22-07-10 19:01 Αρχική Δημοσίευση από empeiros: αστα και εγω εχω σκασει 59% πηρα στο κρατικο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από OoOkoβοldOoO: καλά για μια μονάδα ή δύο ή τρεις γιατί δεν σας περνάνε;; Στις τρεις μονάδες δλδ παίζεται το πτυχείο;Ελεος!!!! Click για ανάπτυξη... ακριβώς..και εγώ κόπηκα με 58%! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:11 Ο empeiros έγραψε: #1.269 22-07-10 22:11 εγω reading 19,5 write 16 listening 14 oral 09 στα 25 ειναι ολα πως παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:20 Ο teol20 έγραψε: #1.270 22-07-10 22:20 Reading,Listening=25 Writing=30 Speaking=20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thomas_tz Νεοφερμένο μέλος Ο Thomas_tz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 00:45 Ο Thomas_tz: #1.271 23-07-10 00:45 Teol20 θέλω να σε ρωτήσω : Εγώ δεν θέλω να πάω έξω φροντηστήριο . Και θέλω να κάνω μόνος μου προετοιμασία. Κοντεύω να τελειώσω τα τεστ προηγούμενων ετών και θα αγοράσω και ένα βιβλίο για ακόμη περισσότερη εξάσκηση. οι ενότητες που δεν μπορώ όμως να βαθμολογήσω είναι η έκθεση και φυσικά τα προφορικά. Τι μπορώ να κάνω για αυτό;;;; Πως μπορώ όμωςνα γράψω μέτριες εκθέσεις στο κρατικό;;;;;;;;; θα μου πεις τι ενοοώ. Ενοοώ ότι μπορώ να έχω κάπουους σκελετούς και να τους χρησιμοποιώ και να βάζω μόνο την ανάπτυξη ιδεών;;;;;;;; Παράδειγμα : Θέλω να γράψω μια έκθεση. Πώς να την βαθμολογήσω αυστηρά στον ευατό μου;;;;;; Πόσο να τις βάλω σε μονάδες;;;;;;;; Υπάρχει κάποια σελίδα στο internet με δείγματα εκθέσεων;;; Η να σου στείλω να δεις καμία έκθεση και να μου πεις γνώμες;;;;;;;;; Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι θέλω να βγάλω ένα περίπου σύνολο από κάθε τεστ από προήγουμενα θέματα που κάνω αλλά δεν μπορώ γιατί μου λείπουν αυτές οι 2 οι ενότητες. Να δώ στο πόσο περίπου πέφτω. για πείτε μου τις γνώμες σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 14:03 Η _Silence_: #1.272 23-07-10 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Thomas_tz: Teol20 θέλω να σε ρωτήσω : Εγώ δεν θέλω να πάω έξω φροντηστήριο . Και θέλω να κάνω μόνος μου προετοιμασία. Κοντεύω να τελειώσω τα τεστ προηγούμενων ετών και θα αγοράσω και ένα βιβλίο για ακόμη περισσότερη εξάσκηση. οι ενότητες που δεν μπορώ όμως να βαθμολογήσω είναι η έκθεση και φυσικά τα προφορικά. Τι μπορώ να κάνω για αυτό;;;; Πως μπορώ όμωςνα γράψω μέτριες εκθέσεις στο κρατικό;;;;;;;;; θα μου πεις τι ενοοώ. Ενοοώ ότι μπορώ να έχω κάπουους σκελετούς και να τους χρησιμοποιώ και να βάζω μόνο την ανάπτυξη ιδεών;;;;;;;; Παράδειγμα : Θέλω να γράψω μια έκθεση. Πώς να την βαθμολογήσω αυστηρά στον ευατό μου;;;;;; Πόσο να τις βάλω σε μονάδες;;;;;;;; Υπάρχει κάποια σελίδα στο internet με δείγματα εκθέσεων;;; Η να σου στείλω να δεις καμία έκθεση και να μου πεις γνώμες;;;;;;;;; Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι θέλω να βγάλω ένα περίπου σύνολο από κάθε τεστ από προήγουμενα θέματα που κάνω αλλά δεν μπορώ γιατί μου λείπουν αυτές οι 2 οι ενότητες. Να δώ στο πόσο περίπου πέφτω. για πείτε μου τις γνώμες σας. Click για ανάπτυξη... Η εκθεση ειναι πραγματικα δυσκολο να την βαθμολογησεις ο ιδιος διοτι πολλες φορες εσφανομασρε πως εχουμε γραψει τελεια και ουσιαστικα η εκθεση ειναι για πεταμα (χωρις φυσικα να υπονοω βεβαια κατι) για αυτο θα ηταν καλο αρχικα σαν σκελετο να μαθεις πολλες συνδετικες λεξεις και εκφρασεις που θα βρεις σε καθε βιβλιο π.χ also,by the way , not only that ...but also,fyrtheremore κ.τ.λ ή μπορεις να κανεις ιδιαιτερο στο σπιτι με καποιον καθηγητη μονο εκθεση... Τωρα για το προφορικο μπορεις να μαθεις απ'εξω καποια θεματα και να εξασκησε γενικα.. δλδ καθε μερα οταν ακους προτασεις στα ελληνικα να προσπαθεις να τις τρεψεις σε αγγλικα!! Υ.Γ=Μην ξεχνας πως και για την εκθεση και τα προφορικα χρειαζετε πολυ λεξιλογιο. οποτε ενα βιβλιο με αρκετο λεξιλογιο για το πτυχιο που δινεις θα ηταν οτ,ι πρεπει!!!!! ελπιζω εν μερη να βοηθησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:06 Η gorgonokoritso: #1.273 23-07-10 16:06 βγηκε απο τωρα η ανακοινωση για τις εγγραφες των εξετασεων του ερχομενου νοεμβριου https://www.kpg.minedu.gov.gr/Είσαιυποψήφιος/ΕξετάσειςΝοεμβρίου2010/tabid/315/Default.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:40 Ο teol20 έγραψε: #1.274 23-07-10 16:40 Περσι τα χανε βγαλει πιο νωρίς! Cool guyz! και η hau εχει βγαλει ενημερωτικα για τις εξετασεις του michigan! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:47 Ο empeiros έγραψε: #1.275 23-07-10 16:47 πως το παθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:52 Ο teol20 έγραψε: #1.276 23-07-10 16:52 Οπου ειναι καιρός για αν ααρπαξουν ζεστα και λαχταριστα $$$ γιατι να μην το πάθουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:55 Ο empeiros έγραψε: #1.277 23-07-10 16:55 αααααααααααααα σε αυτα ειναι πρωτοι ενω στα αποτελεσματα κανουν πρωτα τον γυρο του κοσμου και μετα με το πασο τους τα βγαζουν (και αν...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 17:02 Ο teol20 έγραψε: #1.278 23-07-10 17:02 Aααα ειναι πολυ αποσχολημενοι για να ασχοληθουν με μάς. Αφου τα ξυνουν που τα ξυνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 18:12 Ο empeiros έγραψε: #1.279 23-07-10 18:12 teol off topic ειμαστε η οχι? αν ειναι να μιλαμε για το κπγ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thomas_tz Νεοφερμένο μέλος Ο Thomas_tz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2010 στις 01:31 Ο Thomas_tz: #1.280 24-07-10 01:31 πράγματι βγάλανε πολύ νωρίς την ανακοίνωση για τις εξετάσεις του νοεμβρίου. Πριν ακόμη μπούμε στον αύγουστο. Δεν το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Martheos m.b. manosthegreek mermaid89 niaou Katerina_99 MIkeTr123 Dimitris9 Fanimaid123 Alexandros36k reliazag Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αναβαθμολογηση μπορω να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 16:36 Ο teol20 έγραψε: #1.265 22-07-10 16:36 Αναβαθμολογηση δεν προβλεπεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thomas_tz Νεοφερμένο μέλος Ο Thomas_tz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 16:48 Ο Thomas_tz: #1.266 22-07-10 16:48 Παιδιά θέλω να σας ρωτήσω : Πείτε μου τι μπορώ να κάνω για να βελτιώσω το Reading Comprehension (ενότητα 1) και το Listenong (ενότητα 3)??????? Μέχρι τώρα τα τεστ που κάνω βγάζω τα εξής : (από 2 διαφορετικά τεστ για παράδειγμα) Ενότητα 1 : 14 \ 25 και 16 \ 25 Ενότητα 3: 11 \ 20, 12 \ 20 Για πείτε μου. Τι προτείνετε;;;;;;;; Τι τρόποι βελτίωσης υπάρχουν;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 16:52 Ο teol20 έγραψε: #1.267 22-07-10 16:52 Practice makes perfect! Οσο πιο πολλα κειμενα και listening κανεις τοσο καλυτερα.Και μην ξεχνας το ενα και μοναδικο που θα σου πω. 1.ΔΕΝ τα παραταμε ποτε οσες αποτυχιες και να αντιμετωπισουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 19:01 Η Drama Prinzessin: #1.268 22-07-10 19:01 Αρχική Δημοσίευση από empeiros: αστα και εγω εχω σκασει 59% πηρα στο κρατικο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από OoOkoβοldOoO: καλά για μια μονάδα ή δύο ή τρεις γιατί δεν σας περνάνε;; Στις τρεις μονάδες δλδ παίζεται το πτυχείο;Ελεος!!!! Click για ανάπτυξη... ακριβώς..και εγώ κόπηκα με 58%! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:11 Ο empeiros έγραψε: #1.269 22-07-10 22:11 εγω reading 19,5 write 16 listening 14 oral 09 στα 25 ειναι ολα πως παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:20 Ο teol20 έγραψε: #1.270 22-07-10 22:20 Reading,Listening=25 Writing=30 Speaking=20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thomas_tz Νεοφερμένο μέλος Ο Thomas_tz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 00:45 Ο Thomas_tz: #1.271 23-07-10 00:45 Teol20 θέλω να σε ρωτήσω : Εγώ δεν θέλω να πάω έξω φροντηστήριο . Και θέλω να κάνω μόνος μου προετοιμασία. Κοντεύω να τελειώσω τα τεστ προηγούμενων ετών και θα αγοράσω και ένα βιβλίο για ακόμη περισσότερη εξάσκηση. οι ενότητες που δεν μπορώ όμως να βαθμολογήσω είναι η έκθεση και φυσικά τα προφορικά. Τι μπορώ να κάνω για αυτό;;;; Πως μπορώ όμωςνα γράψω μέτριες εκθέσεις στο κρατικό;;;;;;;;; θα μου πεις τι ενοοώ. Ενοοώ ότι μπορώ να έχω κάπουους σκελετούς και να τους χρησιμοποιώ και να βάζω μόνο την ανάπτυξη ιδεών;;;;;;;; Παράδειγμα : Θέλω να γράψω μια έκθεση. Πώς να την βαθμολογήσω αυστηρά στον ευατό μου;;;;;; Πόσο να τις βάλω σε μονάδες;;;;;;;; Υπάρχει κάποια σελίδα στο internet με δείγματα εκθέσεων;;; Η να σου στείλω να δεις καμία έκθεση και να μου πεις γνώμες;;;;;;;;; Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι θέλω να βγάλω ένα περίπου σύνολο από κάθε τεστ από προήγουμενα θέματα που κάνω αλλά δεν μπορώ γιατί μου λείπουν αυτές οι 2 οι ενότητες. Να δώ στο πόσο περίπου πέφτω. για πείτε μου τις γνώμες σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 14:03 Η _Silence_: #1.272 23-07-10 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Thomas_tz: Teol20 θέλω να σε ρωτήσω : Εγώ δεν θέλω να πάω έξω φροντηστήριο . Και θέλω να κάνω μόνος μου προετοιμασία. Κοντεύω να τελειώσω τα τεστ προηγούμενων ετών και θα αγοράσω και ένα βιβλίο για ακόμη περισσότερη εξάσκηση. οι ενότητες που δεν μπορώ όμως να βαθμολογήσω είναι η έκθεση και φυσικά τα προφορικά. Τι μπορώ να κάνω για αυτό;;;; Πως μπορώ όμωςνα γράψω μέτριες εκθέσεις στο κρατικό;;;;;;;;; θα μου πεις τι ενοοώ. Ενοοώ ότι μπορώ να έχω κάπουους σκελετούς και να τους χρησιμοποιώ και να βάζω μόνο την ανάπτυξη ιδεών;;;;;;;; Παράδειγμα : Θέλω να γράψω μια έκθεση. Πώς να την βαθμολογήσω αυστηρά στον ευατό μου;;;;;; Πόσο να τις βάλω σε μονάδες;;;;;;;; Υπάρχει κάποια σελίδα στο internet με δείγματα εκθέσεων;;; Η να σου στείλω να δεις καμία έκθεση και να μου πεις γνώμες;;;;;;;;; Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι θέλω να βγάλω ένα περίπου σύνολο από κάθε τεστ από προήγουμενα θέματα που κάνω αλλά δεν μπορώ γιατί μου λείπουν αυτές οι 2 οι ενότητες. Να δώ στο πόσο περίπου πέφτω. για πείτε μου τις γνώμες σας. Click για ανάπτυξη... Η εκθεση ειναι πραγματικα δυσκολο να την βαθμολογησεις ο ιδιος διοτι πολλες φορες εσφανομασρε πως εχουμε γραψει τελεια και ουσιαστικα η εκθεση ειναι για πεταμα (χωρις φυσικα να υπονοω βεβαια κατι) για αυτο θα ηταν καλο αρχικα σαν σκελετο να μαθεις πολλες συνδετικες λεξεις και εκφρασεις που θα βρεις σε καθε βιβλιο π.χ also,by the way , not only that ...but also,fyrtheremore κ.τ.λ ή μπορεις να κανεις ιδιαιτερο στο σπιτι με καποιον καθηγητη μονο εκθεση... Τωρα για το προφορικο μπορεις να μαθεις απ'εξω καποια θεματα και να εξασκησε γενικα.. δλδ καθε μερα οταν ακους προτασεις στα ελληνικα να προσπαθεις να τις τρεψεις σε αγγλικα!! Υ.Γ=Μην ξεχνας πως και για την εκθεση και τα προφορικα χρειαζετε πολυ λεξιλογιο. οποτε ενα βιβλιο με αρκετο λεξιλογιο για το πτυχιο που δινεις θα ηταν οτ,ι πρεπει!!!!! ελπιζω εν μερη να βοηθησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:06 Η gorgonokoritso: #1.273 23-07-10 16:06 βγηκε απο τωρα η ανακοινωση για τις εγγραφες των εξετασεων του ερχομενου νοεμβριου https://www.kpg.minedu.gov.gr/Είσαιυποψήφιος/ΕξετάσειςΝοεμβρίου2010/tabid/315/Default.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:40 Ο teol20 έγραψε: #1.274 23-07-10 16:40 Περσι τα χανε βγαλει πιο νωρίς! Cool guyz! και η hau εχει βγαλει ενημερωτικα για τις εξετασεις του michigan! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:47 Ο empeiros έγραψε: #1.275 23-07-10 16:47 πως το παθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:52 Ο teol20 έγραψε: #1.276 23-07-10 16:52 Οπου ειναι καιρός για αν ααρπαξουν ζεστα και λαχταριστα $$$ γιατι να μην το πάθουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:55 Ο empeiros έγραψε: #1.277 23-07-10 16:55 αααααααααααααα σε αυτα ειναι πρωτοι ενω στα αποτελεσματα κανουν πρωτα τον γυρο του κοσμου και μετα με το πασο τους τα βγαζουν (και αν...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 17:02 Ο teol20 έγραψε: #1.278 23-07-10 17:02 Aααα ειναι πολυ αποσχολημενοι για να ασχοληθουν με μάς. Αφου τα ξυνουν που τα ξυνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 18:12 Ο empeiros έγραψε: #1.279 23-07-10 18:12 teol off topic ειμαστε η οχι? αν ειναι να μιλαμε για το κπγ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thomas_tz Νεοφερμένο μέλος Ο Thomas_tz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2010 στις 01:31 Ο Thomas_tz: #1.280 24-07-10 01:31 πράγματι βγάλανε πολύ νωρίς την ανακοίνωση για τις εξετάσεις του νοεμβρίου. Πριν ακόμη μπούμε στον αύγουστο. Δεν το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Martheos m.b. manosthegreek mermaid89 niaou Katerina_99 MIkeTr123 Dimitris9 Fanimaid123 Alexandros36k reliazag Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αναβαθμολογηση δεν προβλεπεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thomas_tz Νεοφερμένο μέλος Ο Thomas_tz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 16:48 Ο Thomas_tz: #1.266 22-07-10 16:48 Παιδιά θέλω να σας ρωτήσω : Πείτε μου τι μπορώ να κάνω για να βελτιώσω το Reading Comprehension (ενότητα 1) και το Listenong (ενότητα 3)??????? Μέχρι τώρα τα τεστ που κάνω βγάζω τα εξής : (από 2 διαφορετικά τεστ για παράδειγμα) Ενότητα 1 : 14 \ 25 και 16 \ 25 Ενότητα 3: 11 \ 20, 12 \ 20 Για πείτε μου. Τι προτείνετε;;;;;;;; Τι τρόποι βελτίωσης υπάρχουν;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 16:52 Ο teol20 έγραψε: #1.267 22-07-10 16:52 Practice makes perfect! Οσο πιο πολλα κειμενα και listening κανεις τοσο καλυτερα.Και μην ξεχνας το ενα και μοναδικο που θα σου πω. 1.ΔΕΝ τα παραταμε ποτε οσες αποτυχιες και να αντιμετωπισουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 19:01 Η Drama Prinzessin: #1.268 22-07-10 19:01 Αρχική Δημοσίευση από empeiros: αστα και εγω εχω σκασει 59% πηρα στο κρατικο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από OoOkoβοldOoO: καλά για μια μονάδα ή δύο ή τρεις γιατί δεν σας περνάνε;; Στις τρεις μονάδες δλδ παίζεται το πτυχείο;Ελεος!!!! Click για ανάπτυξη... ακριβώς..και εγώ κόπηκα με 58%! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:11 Ο empeiros έγραψε: #1.269 22-07-10 22:11 εγω reading 19,5 write 16 listening 14 oral 09 στα 25 ειναι ολα πως παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:20 Ο teol20 έγραψε: #1.270 22-07-10 22:20 Reading,Listening=25 Writing=30 Speaking=20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thomas_tz Νεοφερμένο μέλος Ο Thomas_tz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 00:45 Ο Thomas_tz: #1.271 23-07-10 00:45 Teol20 θέλω να σε ρωτήσω : Εγώ δεν θέλω να πάω έξω φροντηστήριο . Και θέλω να κάνω μόνος μου προετοιμασία. Κοντεύω να τελειώσω τα τεστ προηγούμενων ετών και θα αγοράσω και ένα βιβλίο για ακόμη περισσότερη εξάσκηση. οι ενότητες που δεν μπορώ όμως να βαθμολογήσω είναι η έκθεση και φυσικά τα προφορικά. Τι μπορώ να κάνω για αυτό;;;; Πως μπορώ όμωςνα γράψω μέτριες εκθέσεις στο κρατικό;;;;;;;;; θα μου πεις τι ενοοώ. Ενοοώ ότι μπορώ να έχω κάπουους σκελετούς και να τους χρησιμοποιώ και να βάζω μόνο την ανάπτυξη ιδεών;;;;;;;; Παράδειγμα : Θέλω να γράψω μια έκθεση. Πώς να την βαθμολογήσω αυστηρά στον ευατό μου;;;;;; Πόσο να τις βάλω σε μονάδες;;;;;;;; Υπάρχει κάποια σελίδα στο internet με δείγματα εκθέσεων;;; Η να σου στείλω να δεις καμία έκθεση και να μου πεις γνώμες;;;;;;;;; Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι θέλω να βγάλω ένα περίπου σύνολο από κάθε τεστ από προήγουμενα θέματα που κάνω αλλά δεν μπορώ γιατί μου λείπουν αυτές οι 2 οι ενότητες. Να δώ στο πόσο περίπου πέφτω. για πείτε μου τις γνώμες σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 14:03 Η _Silence_: #1.272 23-07-10 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Thomas_tz: Teol20 θέλω να σε ρωτήσω : Εγώ δεν θέλω να πάω έξω φροντηστήριο . Και θέλω να κάνω μόνος μου προετοιμασία. Κοντεύω να τελειώσω τα τεστ προηγούμενων ετών και θα αγοράσω και ένα βιβλίο για ακόμη περισσότερη εξάσκηση. οι ενότητες που δεν μπορώ όμως να βαθμολογήσω είναι η έκθεση και φυσικά τα προφορικά. Τι μπορώ να κάνω για αυτό;;;; Πως μπορώ όμωςνα γράψω μέτριες εκθέσεις στο κρατικό;;;;;;;;; θα μου πεις τι ενοοώ. Ενοοώ ότι μπορώ να έχω κάπουους σκελετούς και να τους χρησιμοποιώ και να βάζω μόνο την ανάπτυξη ιδεών;;;;;;;; Παράδειγμα : Θέλω να γράψω μια έκθεση. Πώς να την βαθμολογήσω αυστηρά στον ευατό μου;;;;;; Πόσο να τις βάλω σε μονάδες;;;;;;;; Υπάρχει κάποια σελίδα στο internet με δείγματα εκθέσεων;;; Η να σου στείλω να δεις καμία έκθεση και να μου πεις γνώμες;;;;;;;;; Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι θέλω να βγάλω ένα περίπου σύνολο από κάθε τεστ από προήγουμενα θέματα που κάνω αλλά δεν μπορώ γιατί μου λείπουν αυτές οι 2 οι ενότητες. Να δώ στο πόσο περίπου πέφτω. για πείτε μου τις γνώμες σας. Click για ανάπτυξη... Η εκθεση ειναι πραγματικα δυσκολο να την βαθμολογησεις ο ιδιος διοτι πολλες φορες εσφανομασρε πως εχουμε γραψει τελεια και ουσιαστικα η εκθεση ειναι για πεταμα (χωρις φυσικα να υπονοω βεβαια κατι) για αυτο θα ηταν καλο αρχικα σαν σκελετο να μαθεις πολλες συνδετικες λεξεις και εκφρασεις που θα βρεις σε καθε βιβλιο π.χ also,by the way , not only that ...but also,fyrtheremore κ.τ.λ ή μπορεις να κανεις ιδιαιτερο στο σπιτι με καποιον καθηγητη μονο εκθεση... Τωρα για το προφορικο μπορεις να μαθεις απ'εξω καποια θεματα και να εξασκησε γενικα.. δλδ καθε μερα οταν ακους προτασεις στα ελληνικα να προσπαθεις να τις τρεψεις σε αγγλικα!! Υ.Γ=Μην ξεχνας πως και για την εκθεση και τα προφορικα χρειαζετε πολυ λεξιλογιο. οποτε ενα βιβλιο με αρκετο λεξιλογιο για το πτυχιο που δινεις θα ηταν οτ,ι πρεπει!!!!! ελπιζω εν μερη να βοηθησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:06 Η gorgonokoritso: #1.273 23-07-10 16:06 βγηκε απο τωρα η ανακοινωση για τις εγγραφες των εξετασεων του ερχομενου νοεμβριου https://www.kpg.minedu.gov.gr/Είσαιυποψήφιος/ΕξετάσειςΝοεμβρίου2010/tabid/315/Default.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:40 Ο teol20 έγραψε: #1.274 23-07-10 16:40 Περσι τα χανε βγαλει πιο νωρίς! Cool guyz! και η hau εχει βγαλει ενημερωτικα για τις εξετασεις του michigan! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:47 Ο empeiros έγραψε: #1.275 23-07-10 16:47 πως το παθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:52 Ο teol20 έγραψε: #1.276 23-07-10 16:52 Οπου ειναι καιρός για αν ααρπαξουν ζεστα και λαχταριστα $$$ γιατι να μην το πάθουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:55 Ο empeiros έγραψε: #1.277 23-07-10 16:55 αααααααααααααα σε αυτα ειναι πρωτοι ενω στα αποτελεσματα κανουν πρωτα τον γυρο του κοσμου και μετα με το πασο τους τα βγαζουν (και αν...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 17:02 Ο teol20 έγραψε: #1.278 23-07-10 17:02 Aααα ειναι πολυ αποσχολημενοι για να ασχοληθουν με μάς. Αφου τα ξυνουν που τα ξυνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 18:12 Ο empeiros έγραψε: #1.279 23-07-10 18:12 teol off topic ειμαστε η οχι? αν ειναι να μιλαμε για το κπγ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thomas_tz Νεοφερμένο μέλος Ο Thomas_tz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2010 στις 01:31 Ο Thomas_tz: #1.280 24-07-10 01:31 πράγματι βγάλανε πολύ νωρίς την ανακοίνωση για τις εξετάσεις του νοεμβρίου. Πριν ακόμη μπούμε στον αύγουστο. Δεν το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Martheos m.b. manosthegreek mermaid89 niaou Katerina_99 MIkeTr123 Dimitris9 Fanimaid123 Alexandros36k reliazag Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά θέλω να σας ρωτήσω : Πείτε μου τι μπορώ να κάνω για να βελτιώσω το Reading Comprehension (ενότητα 1) και το Listenong (ενότητα 3)??????? Μέχρι τώρα τα τεστ που κάνω βγάζω τα εξής : (από 2 διαφορετικά τεστ για παράδειγμα) Ενότητα 1 : 14 \ 25 και 16 \ 25 Ενότητα 3: 11 \ 20, 12 \ 20 Για πείτε μου. Τι προτείνετε;;;;;;;; Τι τρόποι βελτίωσης υπάρχουν;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 16:52 Ο teol20 έγραψε: #1.267 22-07-10 16:52 Practice makes perfect! Οσο πιο πολλα κειμενα και listening κανεις τοσο καλυτερα.Και μην ξεχνας το ενα και μοναδικο που θα σου πω. 1.ΔΕΝ τα παραταμε ποτε οσες αποτυχιες και να αντιμετωπισουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 19:01 Η Drama Prinzessin: #1.268 22-07-10 19:01 Αρχική Δημοσίευση από empeiros: αστα και εγω εχω σκασει 59% πηρα στο κρατικο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από OoOkoβοldOoO: καλά για μια μονάδα ή δύο ή τρεις γιατί δεν σας περνάνε;; Στις τρεις μονάδες δλδ παίζεται το πτυχείο;Ελεος!!!! Click για ανάπτυξη... ακριβώς..και εγώ κόπηκα με 58%! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:11 Ο empeiros έγραψε: #1.269 22-07-10 22:11 εγω reading 19,5 write 16 listening 14 oral 09 στα 25 ειναι ολα πως παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:20 Ο teol20 έγραψε: #1.270 22-07-10 22:20 Reading,Listening=25 Writing=30 Speaking=20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thomas_tz Νεοφερμένο μέλος Ο Thomas_tz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 00:45 Ο Thomas_tz: #1.271 23-07-10 00:45 Teol20 θέλω να σε ρωτήσω : Εγώ δεν θέλω να πάω έξω φροντηστήριο . Και θέλω να κάνω μόνος μου προετοιμασία. Κοντεύω να τελειώσω τα τεστ προηγούμενων ετών και θα αγοράσω και ένα βιβλίο για ακόμη περισσότερη εξάσκηση. οι ενότητες που δεν μπορώ όμως να βαθμολογήσω είναι η έκθεση και φυσικά τα προφορικά. Τι μπορώ να κάνω για αυτό;;;; Πως μπορώ όμωςνα γράψω μέτριες εκθέσεις στο κρατικό;;;;;;;;; θα μου πεις τι ενοοώ. Ενοοώ ότι μπορώ να έχω κάπουους σκελετούς και να τους χρησιμοποιώ και να βάζω μόνο την ανάπτυξη ιδεών;;;;;;;; Παράδειγμα : Θέλω να γράψω μια έκθεση. Πώς να την βαθμολογήσω αυστηρά στον ευατό μου;;;;;; Πόσο να τις βάλω σε μονάδες;;;;;;;; Υπάρχει κάποια σελίδα στο internet με δείγματα εκθέσεων;;; Η να σου στείλω να δεις καμία έκθεση και να μου πεις γνώμες;;;;;;;;; Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι θέλω να βγάλω ένα περίπου σύνολο από κάθε τεστ από προήγουμενα θέματα που κάνω αλλά δεν μπορώ γιατί μου λείπουν αυτές οι 2 οι ενότητες. Να δώ στο πόσο περίπου πέφτω. για πείτε μου τις γνώμες σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 14:03 Η _Silence_: #1.272 23-07-10 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Thomas_tz: Teol20 θέλω να σε ρωτήσω : Εγώ δεν θέλω να πάω έξω φροντηστήριο . Και θέλω να κάνω μόνος μου προετοιμασία. Κοντεύω να τελειώσω τα τεστ προηγούμενων ετών και θα αγοράσω και ένα βιβλίο για ακόμη περισσότερη εξάσκηση. οι ενότητες που δεν μπορώ όμως να βαθμολογήσω είναι η έκθεση και φυσικά τα προφορικά. Τι μπορώ να κάνω για αυτό;;;; Πως μπορώ όμωςνα γράψω μέτριες εκθέσεις στο κρατικό;;;;;;;;; θα μου πεις τι ενοοώ. Ενοοώ ότι μπορώ να έχω κάπουους σκελετούς και να τους χρησιμοποιώ και να βάζω μόνο την ανάπτυξη ιδεών;;;;;;;; Παράδειγμα : Θέλω να γράψω μια έκθεση. Πώς να την βαθμολογήσω αυστηρά στον ευατό μου;;;;;; Πόσο να τις βάλω σε μονάδες;;;;;;;; Υπάρχει κάποια σελίδα στο internet με δείγματα εκθέσεων;;; Η να σου στείλω να δεις καμία έκθεση και να μου πεις γνώμες;;;;;;;;; Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι θέλω να βγάλω ένα περίπου σύνολο από κάθε τεστ από προήγουμενα θέματα που κάνω αλλά δεν μπορώ γιατί μου λείπουν αυτές οι 2 οι ενότητες. Να δώ στο πόσο περίπου πέφτω. για πείτε μου τις γνώμες σας. Click για ανάπτυξη... Η εκθεση ειναι πραγματικα δυσκολο να την βαθμολογησεις ο ιδιος διοτι πολλες φορες εσφανομασρε πως εχουμε γραψει τελεια και ουσιαστικα η εκθεση ειναι για πεταμα (χωρις φυσικα να υπονοω βεβαια κατι) για αυτο θα ηταν καλο αρχικα σαν σκελετο να μαθεις πολλες συνδετικες λεξεις και εκφρασεις που θα βρεις σε καθε βιβλιο π.χ also,by the way , not only that ...but also,fyrtheremore κ.τ.λ ή μπορεις να κανεις ιδιαιτερο στο σπιτι με καποιον καθηγητη μονο εκθεση... Τωρα για το προφορικο μπορεις να μαθεις απ'εξω καποια θεματα και να εξασκησε γενικα.. δλδ καθε μερα οταν ακους προτασεις στα ελληνικα να προσπαθεις να τις τρεψεις σε αγγλικα!! Υ.Γ=Μην ξεχνας πως και για την εκθεση και τα προφορικα χρειαζετε πολυ λεξιλογιο. οποτε ενα βιβλιο με αρκετο λεξιλογιο για το πτυχιο που δινεις θα ηταν οτ,ι πρεπει!!!!! ελπιζω εν μερη να βοηθησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:06 Η gorgonokoritso: #1.273 23-07-10 16:06 βγηκε απο τωρα η ανακοινωση για τις εγγραφες των εξετασεων του ερχομενου νοεμβριου https://www.kpg.minedu.gov.gr/Είσαιυποψήφιος/ΕξετάσειςΝοεμβρίου2010/tabid/315/Default.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:40 Ο teol20 έγραψε: #1.274 23-07-10 16:40 Περσι τα χανε βγαλει πιο νωρίς! Cool guyz! και η hau εχει βγαλει ενημερωτικα για τις εξετασεις του michigan! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:47 Ο empeiros έγραψε: #1.275 23-07-10 16:47 πως το παθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:52 Ο teol20 έγραψε: #1.276 23-07-10 16:52 Οπου ειναι καιρός για αν ααρπαξουν ζεστα και λαχταριστα $$$ γιατι να μην το πάθουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:55 Ο empeiros έγραψε: #1.277 23-07-10 16:55 αααααααααααααα σε αυτα ειναι πρωτοι ενω στα αποτελεσματα κανουν πρωτα τον γυρο του κοσμου και μετα με το πασο τους τα βγαζουν (και αν...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 17:02 Ο teol20 έγραψε: #1.278 23-07-10 17:02 Aααα ειναι πολυ αποσχολημενοι για να ασχοληθουν με μάς. Αφου τα ξυνουν που τα ξυνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 18:12 Ο empeiros έγραψε: #1.279 23-07-10 18:12 teol off topic ειμαστε η οχι? αν ειναι να μιλαμε για το κπγ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thomas_tz Νεοφερμένο μέλος Ο Thomas_tz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2010 στις 01:31 Ο Thomas_tz: #1.280 24-07-10 01:31 πράγματι βγάλανε πολύ νωρίς την ανακοίνωση για τις εξετάσεις του νοεμβρίου. Πριν ακόμη μπούμε στον αύγουστο. Δεν το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Martheos m.b. manosthegreek mermaid89 niaou Katerina_99 MIkeTr123 Dimitris9 Fanimaid123 Alexandros36k reliazag Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Practice makes perfect! Οσο πιο πολλα κειμενα και listening κανεις τοσο καλυτερα.Και μην ξεχνας το ενα και μοναδικο που θα σου πω. 1.ΔΕΝ τα παραταμε ποτε οσες αποτυχιες και να αντιμετωπισουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 19:01 Η Drama Prinzessin: #1.268 22-07-10 19:01 Αρχική Δημοσίευση από empeiros: αστα και εγω εχω σκασει 59% πηρα στο κρατικο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από OoOkoβοldOoO: καλά για μια μονάδα ή δύο ή τρεις γιατί δεν σας περνάνε;; Στις τρεις μονάδες δλδ παίζεται το πτυχείο;Ελεος!!!! Click για ανάπτυξη... ακριβώς..και εγώ κόπηκα με 58%! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:11 Ο empeiros έγραψε: #1.269 22-07-10 22:11 εγω reading 19,5 write 16 listening 14 oral 09 στα 25 ειναι ολα πως παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:20 Ο teol20 έγραψε: #1.270 22-07-10 22:20 Reading,Listening=25 Writing=30 Speaking=20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thomas_tz Νεοφερμένο μέλος Ο Thomas_tz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 00:45 Ο Thomas_tz: #1.271 23-07-10 00:45 Teol20 θέλω να σε ρωτήσω : Εγώ δεν θέλω να πάω έξω φροντηστήριο . Και θέλω να κάνω μόνος μου προετοιμασία. Κοντεύω να τελειώσω τα τεστ προηγούμενων ετών και θα αγοράσω και ένα βιβλίο για ακόμη περισσότερη εξάσκηση. οι ενότητες που δεν μπορώ όμως να βαθμολογήσω είναι η έκθεση και φυσικά τα προφορικά. Τι μπορώ να κάνω για αυτό;;;; Πως μπορώ όμωςνα γράψω μέτριες εκθέσεις στο κρατικό;;;;;;;;; θα μου πεις τι ενοοώ. Ενοοώ ότι μπορώ να έχω κάπουους σκελετούς και να τους χρησιμοποιώ και να βάζω μόνο την ανάπτυξη ιδεών;;;;;;;; Παράδειγμα : Θέλω να γράψω μια έκθεση. Πώς να την βαθμολογήσω αυστηρά στον ευατό μου;;;;;; Πόσο να τις βάλω σε μονάδες;;;;;;;; Υπάρχει κάποια σελίδα στο internet με δείγματα εκθέσεων;;; Η να σου στείλω να δεις καμία έκθεση και να μου πεις γνώμες;;;;;;;;; Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι θέλω να βγάλω ένα περίπου σύνολο από κάθε τεστ από προήγουμενα θέματα που κάνω αλλά δεν μπορώ γιατί μου λείπουν αυτές οι 2 οι ενότητες. Να δώ στο πόσο περίπου πέφτω. για πείτε μου τις γνώμες σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 14:03 Η _Silence_: #1.272 23-07-10 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Thomas_tz: Teol20 θέλω να σε ρωτήσω : Εγώ δεν θέλω να πάω έξω φροντηστήριο . Και θέλω να κάνω μόνος μου προετοιμασία. Κοντεύω να τελειώσω τα τεστ προηγούμενων ετών και θα αγοράσω και ένα βιβλίο για ακόμη περισσότερη εξάσκηση. οι ενότητες που δεν μπορώ όμως να βαθμολογήσω είναι η έκθεση και φυσικά τα προφορικά. Τι μπορώ να κάνω για αυτό;;;; Πως μπορώ όμωςνα γράψω μέτριες εκθέσεις στο κρατικό;;;;;;;;; θα μου πεις τι ενοοώ. Ενοοώ ότι μπορώ να έχω κάπουους σκελετούς και να τους χρησιμοποιώ και να βάζω μόνο την ανάπτυξη ιδεών;;;;;;;; Παράδειγμα : Θέλω να γράψω μια έκθεση. Πώς να την βαθμολογήσω αυστηρά στον ευατό μου;;;;;; Πόσο να τις βάλω σε μονάδες;;;;;;;; Υπάρχει κάποια σελίδα στο internet με δείγματα εκθέσεων;;; Η να σου στείλω να δεις καμία έκθεση και να μου πεις γνώμες;;;;;;;;; Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι θέλω να βγάλω ένα περίπου σύνολο από κάθε τεστ από προήγουμενα θέματα που κάνω αλλά δεν μπορώ γιατί μου λείπουν αυτές οι 2 οι ενότητες. Να δώ στο πόσο περίπου πέφτω. για πείτε μου τις γνώμες σας. Click για ανάπτυξη... Η εκθεση ειναι πραγματικα δυσκολο να την βαθμολογησεις ο ιδιος διοτι πολλες φορες εσφανομασρε πως εχουμε γραψει τελεια και ουσιαστικα η εκθεση ειναι για πεταμα (χωρις φυσικα να υπονοω βεβαια κατι) για αυτο θα ηταν καλο αρχικα σαν σκελετο να μαθεις πολλες συνδετικες λεξεις και εκφρασεις που θα βρεις σε καθε βιβλιο π.χ also,by the way , not only that ...but also,fyrtheremore κ.τ.λ ή μπορεις να κανεις ιδιαιτερο στο σπιτι με καποιον καθηγητη μονο εκθεση... Τωρα για το προφορικο μπορεις να μαθεις απ'εξω καποια θεματα και να εξασκησε γενικα.. δλδ καθε μερα οταν ακους προτασεις στα ελληνικα να προσπαθεις να τις τρεψεις σε αγγλικα!! Υ.Γ=Μην ξεχνας πως και για την εκθεση και τα προφορικα χρειαζετε πολυ λεξιλογιο. οποτε ενα βιβλιο με αρκετο λεξιλογιο για το πτυχιο που δινεις θα ηταν οτ,ι πρεπει!!!!! ελπιζω εν μερη να βοηθησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:06 Η gorgonokoritso: #1.273 23-07-10 16:06 βγηκε απο τωρα η ανακοινωση για τις εγγραφες των εξετασεων του ερχομενου νοεμβριου https://www.kpg.minedu.gov.gr/Είσαιυποψήφιος/ΕξετάσειςΝοεμβρίου2010/tabid/315/Default.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:40 Ο teol20 έγραψε: #1.274 23-07-10 16:40 Περσι τα χανε βγαλει πιο νωρίς! Cool guyz! και η hau εχει βγαλει ενημερωτικα για τις εξετασεις του michigan! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:47 Ο empeiros έγραψε: #1.275 23-07-10 16:47 πως το παθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:52 Ο teol20 έγραψε: #1.276 23-07-10 16:52 Οπου ειναι καιρός για αν ααρπαξουν ζεστα και λαχταριστα $$$ γιατι να μην το πάθουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:55 Ο empeiros έγραψε: #1.277 23-07-10 16:55 αααααααααααααα σε αυτα ειναι πρωτοι ενω στα αποτελεσματα κανουν πρωτα τον γυρο του κοσμου και μετα με το πασο τους τα βγαζουν (και αν...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 17:02 Ο teol20 έγραψε: #1.278 23-07-10 17:02 Aααα ειναι πολυ αποσχολημενοι για να ασχοληθουν με μάς. Αφου τα ξυνουν που τα ξυνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 18:12 Ο empeiros έγραψε: #1.279 23-07-10 18:12 teol off topic ειμαστε η οχι? αν ειναι να μιλαμε για το κπγ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thomas_tz Νεοφερμένο μέλος Ο Thomas_tz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2010 στις 01:31 Ο Thomas_tz: #1.280 24-07-10 01:31 πράγματι βγάλανε πολύ νωρίς την ανακοίνωση για τις εξετάσεις του νοεμβρίου. Πριν ακόμη μπούμε στον αύγουστο. Δεν το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Martheos m.b. manosthegreek mermaid89 niaou Katerina_99 MIkeTr123 Dimitris9 Fanimaid123 Alexandros36k reliazag Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από empeiros: αστα και εγω εχω σκασει 59% πηρα στο κρατικο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από OoOkoβοldOoO: καλά για μια μονάδα ή δύο ή τρεις γιατί δεν σας περνάνε;; Στις τρεις μονάδες δλδ παίζεται το πτυχείο;Ελεος!!!! Click για ανάπτυξη... ακριβώς..και εγώ κόπηκα με 58%! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:11 Ο empeiros έγραψε: #1.269 22-07-10 22:11 εγω reading 19,5 write 16 listening 14 oral 09 στα 25 ειναι ολα πως παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:20 Ο teol20 έγραψε: #1.270 22-07-10 22:20 Reading,Listening=25 Writing=30 Speaking=20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thomas_tz Νεοφερμένο μέλος Ο Thomas_tz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 00:45 Ο Thomas_tz: #1.271 23-07-10 00:45 Teol20 θέλω να σε ρωτήσω : Εγώ δεν θέλω να πάω έξω φροντηστήριο . Και θέλω να κάνω μόνος μου προετοιμασία. Κοντεύω να τελειώσω τα τεστ προηγούμενων ετών και θα αγοράσω και ένα βιβλίο για ακόμη περισσότερη εξάσκηση. οι ενότητες που δεν μπορώ όμως να βαθμολογήσω είναι η έκθεση και φυσικά τα προφορικά. Τι μπορώ να κάνω για αυτό;;;; Πως μπορώ όμωςνα γράψω μέτριες εκθέσεις στο κρατικό;;;;;;;;; θα μου πεις τι ενοοώ. Ενοοώ ότι μπορώ να έχω κάπουους σκελετούς και να τους χρησιμοποιώ και να βάζω μόνο την ανάπτυξη ιδεών;;;;;;;; Παράδειγμα : Θέλω να γράψω μια έκθεση. Πώς να την βαθμολογήσω αυστηρά στον ευατό μου;;;;;; Πόσο να τις βάλω σε μονάδες;;;;;;;; Υπάρχει κάποια σελίδα στο internet με δείγματα εκθέσεων;;; Η να σου στείλω να δεις καμία έκθεση και να μου πεις γνώμες;;;;;;;;; Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι θέλω να βγάλω ένα περίπου σύνολο από κάθε τεστ από προήγουμενα θέματα που κάνω αλλά δεν μπορώ γιατί μου λείπουν αυτές οι 2 οι ενότητες. Να δώ στο πόσο περίπου πέφτω. για πείτε μου τις γνώμες σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 14:03 Η _Silence_: #1.272 23-07-10 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Thomas_tz: Teol20 θέλω να σε ρωτήσω : Εγώ δεν θέλω να πάω έξω φροντηστήριο . Και θέλω να κάνω μόνος μου προετοιμασία. Κοντεύω να τελειώσω τα τεστ προηγούμενων ετών και θα αγοράσω και ένα βιβλίο για ακόμη περισσότερη εξάσκηση. οι ενότητες που δεν μπορώ όμως να βαθμολογήσω είναι η έκθεση και φυσικά τα προφορικά. Τι μπορώ να κάνω για αυτό;;;; Πως μπορώ όμωςνα γράψω μέτριες εκθέσεις στο κρατικό;;;;;;;;; θα μου πεις τι ενοοώ. Ενοοώ ότι μπορώ να έχω κάπουους σκελετούς και να τους χρησιμοποιώ και να βάζω μόνο την ανάπτυξη ιδεών;;;;;;;; Παράδειγμα : Θέλω να γράψω μια έκθεση. Πώς να την βαθμολογήσω αυστηρά στον ευατό μου;;;;;; Πόσο να τις βάλω σε μονάδες;;;;;;;; Υπάρχει κάποια σελίδα στο internet με δείγματα εκθέσεων;;; Η να σου στείλω να δεις καμία έκθεση και να μου πεις γνώμες;;;;;;;;; Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι θέλω να βγάλω ένα περίπου σύνολο από κάθε τεστ από προήγουμενα θέματα που κάνω αλλά δεν μπορώ γιατί μου λείπουν αυτές οι 2 οι ενότητες. Να δώ στο πόσο περίπου πέφτω. για πείτε μου τις γνώμες σας. Click για ανάπτυξη... Η εκθεση ειναι πραγματικα δυσκολο να την βαθμολογησεις ο ιδιος διοτι πολλες φορες εσφανομασρε πως εχουμε γραψει τελεια και ουσιαστικα η εκθεση ειναι για πεταμα (χωρις φυσικα να υπονοω βεβαια κατι) για αυτο θα ηταν καλο αρχικα σαν σκελετο να μαθεις πολλες συνδετικες λεξεις και εκφρασεις που θα βρεις σε καθε βιβλιο π.χ also,by the way , not only that ...but also,fyrtheremore κ.τ.λ ή μπορεις να κανεις ιδιαιτερο στο σπιτι με καποιον καθηγητη μονο εκθεση... Τωρα για το προφορικο μπορεις να μαθεις απ'εξω καποια θεματα και να εξασκησε γενικα.. δλδ καθε μερα οταν ακους προτασεις στα ελληνικα να προσπαθεις να τις τρεψεις σε αγγλικα!! Υ.Γ=Μην ξεχνας πως και για την εκθεση και τα προφορικα χρειαζετε πολυ λεξιλογιο. οποτε ενα βιβλιο με αρκετο λεξιλογιο για το πτυχιο που δινεις θα ηταν οτ,ι πρεπει!!!!! ελπιζω εν μερη να βοηθησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:06 Η gorgonokoritso: #1.273 23-07-10 16:06 βγηκε απο τωρα η ανακοινωση για τις εγγραφες των εξετασεων του ερχομενου νοεμβριου https://www.kpg.minedu.gov.gr/Είσαιυποψήφιος/ΕξετάσειςΝοεμβρίου2010/tabid/315/Default.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:40 Ο teol20 έγραψε: #1.274 23-07-10 16:40 Περσι τα χανε βγαλει πιο νωρίς! Cool guyz! και η hau εχει βγαλει ενημερωτικα για τις εξετασεις του michigan! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:47 Ο empeiros έγραψε: #1.275 23-07-10 16:47 πως το παθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:52 Ο teol20 έγραψε: #1.276 23-07-10 16:52 Οπου ειναι καιρός για αν ααρπαξουν ζεστα και λαχταριστα $$$ γιατι να μην το πάθουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:55 Ο empeiros έγραψε: #1.277 23-07-10 16:55 αααααααααααααα σε αυτα ειναι πρωτοι ενω στα αποτελεσματα κανουν πρωτα τον γυρο του κοσμου και μετα με το πασο τους τα βγαζουν (και αν...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 17:02 Ο teol20 έγραψε: #1.278 23-07-10 17:02 Aααα ειναι πολυ αποσχολημενοι για να ασχοληθουν με μάς. Αφου τα ξυνουν που τα ξυνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 18:12 Ο empeiros έγραψε: #1.279 23-07-10 18:12 teol off topic ειμαστε η οχι? αν ειναι να μιλαμε για το κπγ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thomas_tz Νεοφερμένο μέλος Ο Thomas_tz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2010 στις 01:31 Ο Thomas_tz: #1.280 24-07-10 01:31 πράγματι βγάλανε πολύ νωρίς την ανακοίνωση για τις εξετάσεις του νοεμβρίου. Πριν ακόμη μπούμε στον αύγουστο. Δεν το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Martheos m.b. manosthegreek mermaid89 niaou Katerina_99 MIkeTr123 Dimitris9 Fanimaid123 Alexandros36k reliazag Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω reading 19,5 write 16 listening 14 oral 09 στα 25 ειναι ολα πως παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:20 Ο teol20 έγραψε: #1.270 22-07-10 22:20 Reading,Listening=25 Writing=30 Speaking=20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thomas_tz Νεοφερμένο μέλος Ο Thomas_tz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 00:45 Ο Thomas_tz: #1.271 23-07-10 00:45 Teol20 θέλω να σε ρωτήσω : Εγώ δεν θέλω να πάω έξω φροντηστήριο . Και θέλω να κάνω μόνος μου προετοιμασία. Κοντεύω να τελειώσω τα τεστ προηγούμενων ετών και θα αγοράσω και ένα βιβλίο για ακόμη περισσότερη εξάσκηση. οι ενότητες που δεν μπορώ όμως να βαθμολογήσω είναι η έκθεση και φυσικά τα προφορικά. Τι μπορώ να κάνω για αυτό;;;; Πως μπορώ όμωςνα γράψω μέτριες εκθέσεις στο κρατικό;;;;;;;;; θα μου πεις τι ενοοώ. Ενοοώ ότι μπορώ να έχω κάπουους σκελετούς και να τους χρησιμοποιώ και να βάζω μόνο την ανάπτυξη ιδεών;;;;;;;; Παράδειγμα : Θέλω να γράψω μια έκθεση. Πώς να την βαθμολογήσω αυστηρά στον ευατό μου;;;;;; Πόσο να τις βάλω σε μονάδες;;;;;;;; Υπάρχει κάποια σελίδα στο internet με δείγματα εκθέσεων;;; Η να σου στείλω να δεις καμία έκθεση και να μου πεις γνώμες;;;;;;;;; Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι θέλω να βγάλω ένα περίπου σύνολο από κάθε τεστ από προήγουμενα θέματα που κάνω αλλά δεν μπορώ γιατί μου λείπουν αυτές οι 2 οι ενότητες. Να δώ στο πόσο περίπου πέφτω. για πείτε μου τις γνώμες σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 14:03 Η _Silence_: #1.272 23-07-10 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Thomas_tz: Teol20 θέλω να σε ρωτήσω : Εγώ δεν θέλω να πάω έξω φροντηστήριο . Και θέλω να κάνω μόνος μου προετοιμασία. Κοντεύω να τελειώσω τα τεστ προηγούμενων ετών και θα αγοράσω και ένα βιβλίο για ακόμη περισσότερη εξάσκηση. οι ενότητες που δεν μπορώ όμως να βαθμολογήσω είναι η έκθεση και φυσικά τα προφορικά. Τι μπορώ να κάνω για αυτό;;;; Πως μπορώ όμωςνα γράψω μέτριες εκθέσεις στο κρατικό;;;;;;;;; θα μου πεις τι ενοοώ. Ενοοώ ότι μπορώ να έχω κάπουους σκελετούς και να τους χρησιμοποιώ και να βάζω μόνο την ανάπτυξη ιδεών;;;;;;;; Παράδειγμα : Θέλω να γράψω μια έκθεση. Πώς να την βαθμολογήσω αυστηρά στον ευατό μου;;;;;; Πόσο να τις βάλω σε μονάδες;;;;;;;; Υπάρχει κάποια σελίδα στο internet με δείγματα εκθέσεων;;; Η να σου στείλω να δεις καμία έκθεση και να μου πεις γνώμες;;;;;;;;; Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι θέλω να βγάλω ένα περίπου σύνολο από κάθε τεστ από προήγουμενα θέματα που κάνω αλλά δεν μπορώ γιατί μου λείπουν αυτές οι 2 οι ενότητες. Να δώ στο πόσο περίπου πέφτω. για πείτε μου τις γνώμες σας. Click για ανάπτυξη... Η εκθεση ειναι πραγματικα δυσκολο να την βαθμολογησεις ο ιδιος διοτι πολλες φορες εσφανομασρε πως εχουμε γραψει τελεια και ουσιαστικα η εκθεση ειναι για πεταμα (χωρις φυσικα να υπονοω βεβαια κατι) για αυτο θα ηταν καλο αρχικα σαν σκελετο να μαθεις πολλες συνδετικες λεξεις και εκφρασεις που θα βρεις σε καθε βιβλιο π.χ also,by the way , not only that ...but also,fyrtheremore κ.τ.λ ή μπορεις να κανεις ιδιαιτερο στο σπιτι με καποιον καθηγητη μονο εκθεση... Τωρα για το προφορικο μπορεις να μαθεις απ'εξω καποια θεματα και να εξασκησε γενικα.. δλδ καθε μερα οταν ακους προτασεις στα ελληνικα να προσπαθεις να τις τρεψεις σε αγγλικα!! Υ.Γ=Μην ξεχνας πως και για την εκθεση και τα προφορικα χρειαζετε πολυ λεξιλογιο. οποτε ενα βιβλιο με αρκετο λεξιλογιο για το πτυχιο που δινεις θα ηταν οτ,ι πρεπει!!!!! ελπιζω εν μερη να βοηθησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:06 Η gorgonokoritso: #1.273 23-07-10 16:06 βγηκε απο τωρα η ανακοινωση για τις εγγραφες των εξετασεων του ερχομενου νοεμβριου https://www.kpg.minedu.gov.gr/Είσαιυποψήφιος/ΕξετάσειςΝοεμβρίου2010/tabid/315/Default.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:40 Ο teol20 έγραψε: #1.274 23-07-10 16:40 Περσι τα χανε βγαλει πιο νωρίς! Cool guyz! και η hau εχει βγαλει ενημερωτικα για τις εξετασεις του michigan! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:47 Ο empeiros έγραψε: #1.275 23-07-10 16:47 πως το παθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:52 Ο teol20 έγραψε: #1.276 23-07-10 16:52 Οπου ειναι καιρός για αν ααρπαξουν ζεστα και λαχταριστα $$$ γιατι να μην το πάθουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:55 Ο empeiros έγραψε: #1.277 23-07-10 16:55 αααααααααααααα σε αυτα ειναι πρωτοι ενω στα αποτελεσματα κανουν πρωτα τον γυρο του κοσμου και μετα με το πασο τους τα βγαζουν (και αν...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 17:02 Ο teol20 έγραψε: #1.278 23-07-10 17:02 Aααα ειναι πολυ αποσχολημενοι για να ασχοληθουν με μάς. Αφου τα ξυνουν που τα ξυνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 18:12 Ο empeiros έγραψε: #1.279 23-07-10 18:12 teol off topic ειμαστε η οχι? αν ειναι να μιλαμε για το κπγ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thomas_tz Νεοφερμένο μέλος Ο Thomas_tz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2010 στις 01:31 Ο Thomas_tz: #1.280 24-07-10 01:31 πράγματι βγάλανε πολύ νωρίς την ανακοίνωση για τις εξετάσεις του νοεμβρίου. Πριν ακόμη μπούμε στον αύγουστο. Δεν το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Martheos m.b. manosthegreek mermaid89 niaou Katerina_99 MIkeTr123 Dimitris9 Fanimaid123 Alexandros36k reliazag Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Reading,Listening=25 Writing=30 Speaking=20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thomas_tz Νεοφερμένο μέλος Ο Thomas_tz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 00:45 Ο Thomas_tz: #1.271 23-07-10 00:45 Teol20 θέλω να σε ρωτήσω : Εγώ δεν θέλω να πάω έξω φροντηστήριο . Και θέλω να κάνω μόνος μου προετοιμασία. Κοντεύω να τελειώσω τα τεστ προηγούμενων ετών και θα αγοράσω και ένα βιβλίο για ακόμη περισσότερη εξάσκηση. οι ενότητες που δεν μπορώ όμως να βαθμολογήσω είναι η έκθεση και φυσικά τα προφορικά. Τι μπορώ να κάνω για αυτό;;;; Πως μπορώ όμωςνα γράψω μέτριες εκθέσεις στο κρατικό;;;;;;;;; θα μου πεις τι ενοοώ. Ενοοώ ότι μπορώ να έχω κάπουους σκελετούς και να τους χρησιμοποιώ και να βάζω μόνο την ανάπτυξη ιδεών;;;;;;;; Παράδειγμα : Θέλω να γράψω μια έκθεση. Πώς να την βαθμολογήσω αυστηρά στον ευατό μου;;;;;; Πόσο να τις βάλω σε μονάδες;;;;;;;; Υπάρχει κάποια σελίδα στο internet με δείγματα εκθέσεων;;; Η να σου στείλω να δεις καμία έκθεση και να μου πεις γνώμες;;;;;;;;; Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι θέλω να βγάλω ένα περίπου σύνολο από κάθε τεστ από προήγουμενα θέματα που κάνω αλλά δεν μπορώ γιατί μου λείπουν αυτές οι 2 οι ενότητες. Να δώ στο πόσο περίπου πέφτω. για πείτε μου τις γνώμες σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 14:03 Η _Silence_: #1.272 23-07-10 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Thomas_tz: Teol20 θέλω να σε ρωτήσω : Εγώ δεν θέλω να πάω έξω φροντηστήριο . Και θέλω να κάνω μόνος μου προετοιμασία. Κοντεύω να τελειώσω τα τεστ προηγούμενων ετών και θα αγοράσω και ένα βιβλίο για ακόμη περισσότερη εξάσκηση. οι ενότητες που δεν μπορώ όμως να βαθμολογήσω είναι η έκθεση και φυσικά τα προφορικά. Τι μπορώ να κάνω για αυτό;;;; Πως μπορώ όμωςνα γράψω μέτριες εκθέσεις στο κρατικό;;;;;;;;; θα μου πεις τι ενοοώ. Ενοοώ ότι μπορώ να έχω κάπουους σκελετούς και να τους χρησιμοποιώ και να βάζω μόνο την ανάπτυξη ιδεών;;;;;;;; Παράδειγμα : Θέλω να γράψω μια έκθεση. Πώς να την βαθμολογήσω αυστηρά στον ευατό μου;;;;;; Πόσο να τις βάλω σε μονάδες;;;;;;;; Υπάρχει κάποια σελίδα στο internet με δείγματα εκθέσεων;;; Η να σου στείλω να δεις καμία έκθεση και να μου πεις γνώμες;;;;;;;;; Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι θέλω να βγάλω ένα περίπου σύνολο από κάθε τεστ από προήγουμενα θέματα που κάνω αλλά δεν μπορώ γιατί μου λείπουν αυτές οι 2 οι ενότητες. Να δώ στο πόσο περίπου πέφτω. για πείτε μου τις γνώμες σας. Click για ανάπτυξη... Η εκθεση ειναι πραγματικα δυσκολο να την βαθμολογησεις ο ιδιος διοτι πολλες φορες εσφανομασρε πως εχουμε γραψει τελεια και ουσιαστικα η εκθεση ειναι για πεταμα (χωρις φυσικα να υπονοω βεβαια κατι) για αυτο θα ηταν καλο αρχικα σαν σκελετο να μαθεις πολλες συνδετικες λεξεις και εκφρασεις που θα βρεις σε καθε βιβλιο π.χ also,by the way , not only that ...but also,fyrtheremore κ.τ.λ ή μπορεις να κανεις ιδιαιτερο στο σπιτι με καποιον καθηγητη μονο εκθεση... Τωρα για το προφορικο μπορεις να μαθεις απ'εξω καποια θεματα και να εξασκησε γενικα.. δλδ καθε μερα οταν ακους προτασεις στα ελληνικα να προσπαθεις να τις τρεψεις σε αγγλικα!! Υ.Γ=Μην ξεχνας πως και για την εκθεση και τα προφορικα χρειαζετε πολυ λεξιλογιο. οποτε ενα βιβλιο με αρκετο λεξιλογιο για το πτυχιο που δινεις θα ηταν οτ,ι πρεπει!!!!! ελπιζω εν μερη να βοηθησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:06 Η gorgonokoritso: #1.273 23-07-10 16:06 βγηκε απο τωρα η ανακοινωση για τις εγγραφες των εξετασεων του ερχομενου νοεμβριου https://www.kpg.minedu.gov.gr/Είσαιυποψήφιος/ΕξετάσειςΝοεμβρίου2010/tabid/315/Default.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:40 Ο teol20 έγραψε: #1.274 23-07-10 16:40 Περσι τα χανε βγαλει πιο νωρίς! Cool guyz! και η hau εχει βγαλει ενημερωτικα για τις εξετασεις του michigan! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:47 Ο empeiros έγραψε: #1.275 23-07-10 16:47 πως το παθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:52 Ο teol20 έγραψε: #1.276 23-07-10 16:52 Οπου ειναι καιρός για αν ααρπαξουν ζεστα και λαχταριστα $$$ γιατι να μην το πάθουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:55 Ο empeiros έγραψε: #1.277 23-07-10 16:55 αααααααααααααα σε αυτα ειναι πρωτοι ενω στα αποτελεσματα κανουν πρωτα τον γυρο του κοσμου και μετα με το πασο τους τα βγαζουν (και αν...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 17:02 Ο teol20 έγραψε: #1.278 23-07-10 17:02 Aααα ειναι πολυ αποσχολημενοι για να ασχοληθουν με μάς. Αφου τα ξυνουν που τα ξυνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 18:12 Ο empeiros έγραψε: #1.279 23-07-10 18:12 teol off topic ειμαστε η οχι? αν ειναι να μιλαμε για το κπγ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thomas_tz Νεοφερμένο μέλος Ο Thomas_tz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2010 στις 01:31 Ο Thomas_tz: #1.280 24-07-10 01:31 πράγματι βγάλανε πολύ νωρίς την ανακοίνωση για τις εξετάσεις του νοεμβρίου. Πριν ακόμη μπούμε στον αύγουστο. Δεν το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Martheos m.b. manosthegreek mermaid89 niaou Katerina_99 MIkeTr123 Dimitris9 Fanimaid123 Alexandros36k reliazag Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Teol20 θέλω να σε ρωτήσω : Εγώ δεν θέλω να πάω έξω φροντηστήριο . Και θέλω να κάνω μόνος μου προετοιμασία. Κοντεύω να τελειώσω τα τεστ προηγούμενων ετών και θα αγοράσω και ένα βιβλίο για ακόμη περισσότερη εξάσκηση. οι ενότητες που δεν μπορώ όμως να βαθμολογήσω είναι η έκθεση και φυσικά τα προφορικά. Τι μπορώ να κάνω για αυτό;;;; Πως μπορώ όμωςνα γράψω μέτριες εκθέσεις στο κρατικό;;;;;;;;; θα μου πεις τι ενοοώ. Ενοοώ ότι μπορώ να έχω κάπουους σκελετούς και να τους χρησιμοποιώ και να βάζω μόνο την ανάπτυξη ιδεών;;;;;;;; Παράδειγμα : Θέλω να γράψω μια έκθεση. Πώς να την βαθμολογήσω αυστηρά στον ευατό μου;;;;;; Πόσο να τις βάλω σε μονάδες;;;;;;;; Υπάρχει κάποια σελίδα στο internet με δείγματα εκθέσεων;;; Η να σου στείλω να δεις καμία έκθεση και να μου πεις γνώμες;;;;;;;;; Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι θέλω να βγάλω ένα περίπου σύνολο από κάθε τεστ από προήγουμενα θέματα που κάνω αλλά δεν μπορώ γιατί μου λείπουν αυτές οι 2 οι ενότητες. Να δώ στο πόσο περίπου πέφτω. για πείτε μου τις γνώμες σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 14:03 Η _Silence_: #1.272 23-07-10 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Thomas_tz: Teol20 θέλω να σε ρωτήσω : Εγώ δεν θέλω να πάω έξω φροντηστήριο . Και θέλω να κάνω μόνος μου προετοιμασία. Κοντεύω να τελειώσω τα τεστ προηγούμενων ετών και θα αγοράσω και ένα βιβλίο για ακόμη περισσότερη εξάσκηση. οι ενότητες που δεν μπορώ όμως να βαθμολογήσω είναι η έκθεση και φυσικά τα προφορικά. Τι μπορώ να κάνω για αυτό;;;; Πως μπορώ όμωςνα γράψω μέτριες εκθέσεις στο κρατικό;;;;;;;;; θα μου πεις τι ενοοώ. Ενοοώ ότι μπορώ να έχω κάπουους σκελετούς και να τους χρησιμοποιώ και να βάζω μόνο την ανάπτυξη ιδεών;;;;;;;; Παράδειγμα : Θέλω να γράψω μια έκθεση. Πώς να την βαθμολογήσω αυστηρά στον ευατό μου;;;;;; Πόσο να τις βάλω σε μονάδες;;;;;;;; Υπάρχει κάποια σελίδα στο internet με δείγματα εκθέσεων;;; Η να σου στείλω να δεις καμία έκθεση και να μου πεις γνώμες;;;;;;;;; Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι θέλω να βγάλω ένα περίπου σύνολο από κάθε τεστ από προήγουμενα θέματα που κάνω αλλά δεν μπορώ γιατί μου λείπουν αυτές οι 2 οι ενότητες. Να δώ στο πόσο περίπου πέφτω. για πείτε μου τις γνώμες σας. Click για ανάπτυξη... Η εκθεση ειναι πραγματικα δυσκολο να την βαθμολογησεις ο ιδιος διοτι πολλες φορες εσφανομασρε πως εχουμε γραψει τελεια και ουσιαστικα η εκθεση ειναι για πεταμα (χωρις φυσικα να υπονοω βεβαια κατι) για αυτο θα ηταν καλο αρχικα σαν σκελετο να μαθεις πολλες συνδετικες λεξεις και εκφρασεις που θα βρεις σε καθε βιβλιο π.χ also,by the way , not only that ...but also,fyrtheremore κ.τ.λ ή μπορεις να κανεις ιδιαιτερο στο σπιτι με καποιον καθηγητη μονο εκθεση... Τωρα για το προφορικο μπορεις να μαθεις απ'εξω καποια θεματα και να εξασκησε γενικα.. δλδ καθε μερα οταν ακους προτασεις στα ελληνικα να προσπαθεις να τις τρεψεις σε αγγλικα!! Υ.Γ=Μην ξεχνας πως και για την εκθεση και τα προφορικα χρειαζετε πολυ λεξιλογιο. οποτε ενα βιβλιο με αρκετο λεξιλογιο για το πτυχιο που δινεις θα ηταν οτ,ι πρεπει!!!!! ελπιζω εν μερη να βοηθησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:06 Η gorgonokoritso: #1.273 23-07-10 16:06 βγηκε απο τωρα η ανακοινωση για τις εγγραφες των εξετασεων του ερχομενου νοεμβριου https://www.kpg.minedu.gov.gr/Είσαιυποψήφιος/ΕξετάσειςΝοεμβρίου2010/tabid/315/Default.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:40 Ο teol20 έγραψε: #1.274 23-07-10 16:40 Περσι τα χανε βγαλει πιο νωρίς! Cool guyz! και η hau εχει βγαλει ενημερωτικα για τις εξετασεις του michigan! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:47 Ο empeiros έγραψε: #1.275 23-07-10 16:47 πως το παθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:52 Ο teol20 έγραψε: #1.276 23-07-10 16:52 Οπου ειναι καιρός για αν ααρπαξουν ζεστα και λαχταριστα $$$ γιατι να μην το πάθουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:55 Ο empeiros έγραψε: #1.277 23-07-10 16:55 αααααααααααααα σε αυτα ειναι πρωτοι ενω στα αποτελεσματα κανουν πρωτα τον γυρο του κοσμου και μετα με το πασο τους τα βγαζουν (και αν...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 17:02 Ο teol20 έγραψε: #1.278 23-07-10 17:02 Aααα ειναι πολυ αποσχολημενοι για να ασχοληθουν με μάς. Αφου τα ξυνουν που τα ξυνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 18:12 Ο empeiros έγραψε: #1.279 23-07-10 18:12 teol off topic ειμαστε η οχι? αν ειναι να μιλαμε για το κπγ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thomas_tz Νεοφερμένο μέλος Ο Thomas_tz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2010 στις 01:31 Ο Thomas_tz: #1.280 24-07-10 01:31 πράγματι βγάλανε πολύ νωρίς την ανακοίνωση για τις εξετάσεις του νοεμβρίου. Πριν ακόμη μπούμε στον αύγουστο. Δεν το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Martheos m.b. manosthegreek mermaid89 niaou Katerina_99 MIkeTr123 Dimitris9 Fanimaid123 Alexandros36k reliazag Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Thomas_tz: Teol20 θέλω να σε ρωτήσω : Εγώ δεν θέλω να πάω έξω φροντηστήριο . Και θέλω να κάνω μόνος μου προετοιμασία. Κοντεύω να τελειώσω τα τεστ προηγούμενων ετών και θα αγοράσω και ένα βιβλίο για ακόμη περισσότερη εξάσκηση. οι ενότητες που δεν μπορώ όμως να βαθμολογήσω είναι η έκθεση και φυσικά τα προφορικά. Τι μπορώ να κάνω για αυτό;;;; Πως μπορώ όμωςνα γράψω μέτριες εκθέσεις στο κρατικό;;;;;;;;; θα μου πεις τι ενοοώ. Ενοοώ ότι μπορώ να έχω κάπουους σκελετούς και να τους χρησιμοποιώ και να βάζω μόνο την ανάπτυξη ιδεών;;;;;;;; Παράδειγμα : Θέλω να γράψω μια έκθεση. Πώς να την βαθμολογήσω αυστηρά στον ευατό μου;;;;;; Πόσο να τις βάλω σε μονάδες;;;;;;;; Υπάρχει κάποια σελίδα στο internet με δείγματα εκθέσεων;;; Η να σου στείλω να δεις καμία έκθεση και να μου πεις γνώμες;;;;;;;;; Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι θέλω να βγάλω ένα περίπου σύνολο από κάθε τεστ από προήγουμενα θέματα που κάνω αλλά δεν μπορώ γιατί μου λείπουν αυτές οι 2 οι ενότητες. Να δώ στο πόσο περίπου πέφτω. για πείτε μου τις γνώμες σας. Click για ανάπτυξη... Η εκθεση ειναι πραγματικα δυσκολο να την βαθμολογησεις ο ιδιος διοτι πολλες φορες εσφανομασρε πως εχουμε γραψει τελεια και ουσιαστικα η εκθεση ειναι για πεταμα (χωρις φυσικα να υπονοω βεβαια κατι) για αυτο θα ηταν καλο αρχικα σαν σκελετο να μαθεις πολλες συνδετικες λεξεις και εκφρασεις που θα βρεις σε καθε βιβλιο π.χ also,by the way , not only that ...but also,fyrtheremore κ.τ.λ ή μπορεις να κανεις ιδιαιτερο στο σπιτι με καποιον καθηγητη μονο εκθεση... Τωρα για το προφορικο μπορεις να μαθεις απ'εξω καποια θεματα και να εξασκησε γενικα.. δλδ καθε μερα οταν ακους προτασεις στα ελληνικα να προσπαθεις να τις τρεψεις σε αγγλικα!! Υ.Γ=Μην ξεχνας πως και για την εκθεση και τα προφορικα χρειαζετε πολυ λεξιλογιο. οποτε ενα βιβλιο με αρκετο λεξιλογιο για το πτυχιο που δινεις θα ηταν οτ,ι πρεπει!!!!! ελπιζω εν μερη να βοηθησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:06 Η gorgonokoritso: #1.273 23-07-10 16:06 βγηκε απο τωρα η ανακοινωση για τις εγγραφες των εξετασεων του ερχομενου νοεμβριου https://www.kpg.minedu.gov.gr/Είσαιυποψήφιος/ΕξετάσειςΝοεμβρίου2010/tabid/315/Default.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:40 Ο teol20 έγραψε: #1.274 23-07-10 16:40 Περσι τα χανε βγαλει πιο νωρίς! Cool guyz! και η hau εχει βγαλει ενημερωτικα για τις εξετασεις του michigan! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:47 Ο empeiros έγραψε: #1.275 23-07-10 16:47 πως το παθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:52 Ο teol20 έγραψε: #1.276 23-07-10 16:52 Οπου ειναι καιρός για αν ααρπαξουν ζεστα και λαχταριστα $$$ γιατι να μην το πάθουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:55 Ο empeiros έγραψε: #1.277 23-07-10 16:55 αααααααααααααα σε αυτα ειναι πρωτοι ενω στα αποτελεσματα κανουν πρωτα τον γυρο του κοσμου και μετα με το πασο τους τα βγαζουν (και αν...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 17:02 Ο teol20 έγραψε: #1.278 23-07-10 17:02 Aααα ειναι πολυ αποσχολημενοι για να ασχοληθουν με μάς. Αφου τα ξυνουν που τα ξυνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 18:12 Ο empeiros έγραψε: #1.279 23-07-10 18:12 teol off topic ειμαστε η οχι? αν ειναι να μιλαμε για το κπγ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thomas_tz Νεοφερμένο μέλος Ο Thomas_tz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2010 στις 01:31 Ο Thomas_tz: #1.280 24-07-10 01:31 πράγματι βγάλανε πολύ νωρίς την ανακοίνωση για τις εξετάσεις του νοεμβρίου. Πριν ακόμη μπούμε στον αύγουστο. Δεν το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Martheos m.b. manosthegreek mermaid89 niaou Katerina_99 MIkeTr123 Dimitris9 Fanimaid123 Alexandros36k reliazag Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
βγηκε απο τωρα η ανακοινωση για τις εγγραφες των εξετασεων του ερχομενου νοεμβριου https://www.kpg.minedu.gov.gr/Είσαιυποψήφιος/ΕξετάσειςΝοεμβρίου2010/tabid/315/Default.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:40 Ο teol20 έγραψε: #1.274 23-07-10 16:40 Περσι τα χανε βγαλει πιο νωρίς! Cool guyz! και η hau εχει βγαλει ενημερωτικα για τις εξετασεις του michigan! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:47 Ο empeiros έγραψε: #1.275 23-07-10 16:47 πως το παθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:52 Ο teol20 έγραψε: #1.276 23-07-10 16:52 Οπου ειναι καιρός για αν ααρπαξουν ζεστα και λαχταριστα $$$ γιατι να μην το πάθουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:55 Ο empeiros έγραψε: #1.277 23-07-10 16:55 αααααααααααααα σε αυτα ειναι πρωτοι ενω στα αποτελεσματα κανουν πρωτα τον γυρο του κοσμου και μετα με το πασο τους τα βγαζουν (και αν...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 17:02 Ο teol20 έγραψε: #1.278 23-07-10 17:02 Aααα ειναι πολυ αποσχολημενοι για να ασχοληθουν με μάς. Αφου τα ξυνουν που τα ξυνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 18:12 Ο empeiros έγραψε: #1.279 23-07-10 18:12 teol off topic ειμαστε η οχι? αν ειναι να μιλαμε για το κπγ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thomas_tz Νεοφερμένο μέλος Ο Thomas_tz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2010 στις 01:31 Ο Thomas_tz: #1.280 24-07-10 01:31 πράγματι βγάλανε πολύ νωρίς την ανακοίνωση για τις εξετάσεις του νοεμβρίου. Πριν ακόμη μπούμε στον αύγουστο. Δεν το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Martheos m.b. manosthegreek mermaid89 niaou Katerina_99 MIkeTr123 Dimitris9 Fanimaid123 Alexandros36k reliazag Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Περσι τα χανε βγαλει πιο νωρίς! Cool guyz! και η hau εχει βγαλει ενημερωτικα για τις εξετασεις του michigan! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:47 Ο empeiros έγραψε: #1.275 23-07-10 16:47 πως το παθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:52 Ο teol20 έγραψε: #1.276 23-07-10 16:52 Οπου ειναι καιρός για αν ααρπαξουν ζεστα και λαχταριστα $$$ γιατι να μην το πάθουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:55 Ο empeiros έγραψε: #1.277 23-07-10 16:55 αααααααααααααα σε αυτα ειναι πρωτοι ενω στα αποτελεσματα κανουν πρωτα τον γυρο του κοσμου και μετα με το πασο τους τα βγαζουν (και αν...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 17:02 Ο teol20 έγραψε: #1.278 23-07-10 17:02 Aααα ειναι πολυ αποσχολημενοι για να ασχοληθουν με μάς. Αφου τα ξυνουν που τα ξυνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 18:12 Ο empeiros έγραψε: #1.279 23-07-10 18:12 teol off topic ειμαστε η οχι? αν ειναι να μιλαμε για το κπγ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thomas_tz Νεοφερμένο μέλος Ο Thomas_tz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2010 στις 01:31 Ο Thomas_tz: #1.280 24-07-10 01:31 πράγματι βγάλανε πολύ νωρίς την ανακοίνωση για τις εξετάσεις του νοεμβρίου. Πριν ακόμη μπούμε στον αύγουστο. Δεν το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Martheos m.b. manosthegreek mermaid89 niaou Katerina_99 MIkeTr123 Dimitris9 Fanimaid123 Alexandros36k reliazag Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πως το παθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:52 Ο teol20 έγραψε: #1.276 23-07-10 16:52 Οπου ειναι καιρός για αν ααρπαξουν ζεστα και λαχταριστα $$$ γιατι να μην το πάθουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:55 Ο empeiros έγραψε: #1.277 23-07-10 16:55 αααααααααααααα σε αυτα ειναι πρωτοι ενω στα αποτελεσματα κανουν πρωτα τον γυρο του κοσμου και μετα με το πασο τους τα βγαζουν (και αν...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 17:02 Ο teol20 έγραψε: #1.278 23-07-10 17:02 Aααα ειναι πολυ αποσχολημενοι για να ασχοληθουν με μάς. Αφου τα ξυνουν που τα ξυνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 18:12 Ο empeiros έγραψε: #1.279 23-07-10 18:12 teol off topic ειμαστε η οχι? αν ειναι να μιλαμε για το κπγ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thomas_tz Νεοφερμένο μέλος Ο Thomas_tz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2010 στις 01:31 Ο Thomas_tz: #1.280 24-07-10 01:31 πράγματι βγάλανε πολύ νωρίς την ανακοίνωση για τις εξετάσεις του νοεμβρίου. Πριν ακόμη μπούμε στον αύγουστο. Δεν το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Martheos m.b. manosthegreek mermaid89 niaou Katerina_99 MIkeTr123 Dimitris9 Fanimaid123 Alexandros36k reliazag Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οπου ειναι καιρός για αν ααρπαξουν ζεστα και λαχταριστα $$$ γιατι να μην το πάθουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 16:55 Ο empeiros έγραψε: #1.277 23-07-10 16:55 αααααααααααααα σε αυτα ειναι πρωτοι ενω στα αποτελεσματα κανουν πρωτα τον γυρο του κοσμου και μετα με το πασο τους τα βγαζουν (και αν...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 17:02 Ο teol20 έγραψε: #1.278 23-07-10 17:02 Aααα ειναι πολυ αποσχολημενοι για να ασχοληθουν με μάς. Αφου τα ξυνουν που τα ξυνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 18:12 Ο empeiros έγραψε: #1.279 23-07-10 18:12 teol off topic ειμαστε η οχι? αν ειναι να μιλαμε για το κπγ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thomas_tz Νεοφερμένο μέλος Ο Thomas_tz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2010 στις 01:31 Ο Thomas_tz: #1.280 24-07-10 01:31 πράγματι βγάλανε πολύ νωρίς την ανακοίνωση για τις εξετάσεις του νοεμβρίου. Πριν ακόμη μπούμε στον αύγουστο. Δεν το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Martheos m.b. manosthegreek mermaid89 niaou Katerina_99 MIkeTr123 Dimitris9 Fanimaid123 Alexandros36k reliazag Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αααααααααααααα σε αυτα ειναι πρωτοι ενω στα αποτελεσματα κανουν πρωτα τον γυρο του κοσμου και μετα με το πασο τους τα βγαζουν (και αν...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 17:02 Ο teol20 έγραψε: #1.278 23-07-10 17:02 Aααα ειναι πολυ αποσχολημενοι για να ασχοληθουν με μάς. Αφου τα ξυνουν που τα ξυνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 18:12 Ο empeiros έγραψε: #1.279 23-07-10 18:12 teol off topic ειμαστε η οχι? αν ειναι να μιλαμε για το κπγ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thomas_tz Νεοφερμένο μέλος Ο Thomas_tz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2010 στις 01:31 Ο Thomas_tz: #1.280 24-07-10 01:31 πράγματι βγάλανε πολύ νωρίς την ανακοίνωση για τις εξετάσεις του νοεμβρίου. Πριν ακόμη μπούμε στον αύγουστο. Δεν το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Martheos m.b. manosthegreek mermaid89 niaou Katerina_99 MIkeTr123 Dimitris9 Fanimaid123 Alexandros36k reliazag Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Aααα ειναι πολυ αποσχολημενοι για να ασχοληθουν με μάς. Αφου τα ξυνουν που τα ξυνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
empeiros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο empeiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 18:12 Ο empeiros έγραψε: #1.279 23-07-10 18:12 teol off topic ειμαστε η οχι? αν ειναι να μιλαμε για το κπγ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thomas_tz Νεοφερμένο μέλος Ο Thomas_tz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2010 στις 01:31 Ο Thomas_tz: #1.280 24-07-10 01:31 πράγματι βγάλανε πολύ νωρίς την ανακοίνωση για τις εξετάσεις του νοεμβρίου. Πριν ακόμη μπούμε στον αύγουστο. Δεν το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
teol off topic ειμαστε η οχι? αν ειναι να μιλαμε για το κπγ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thomas_tz Νεοφερμένο μέλος Ο Thomas_tz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2010 στις 01:31 Ο Thomas_tz: #1.280 24-07-10 01:31 πράγματι βγάλανε πολύ νωρίς την ανακοίνωση για τις εξετάσεις του νοεμβρίου. Πριν ακόμη μπούμε στον αύγουστο. Δεν το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πράγματι βγάλανε πολύ νωρίς την ανακοίνωση για τις εξετάσεις του νοεμβρίου. Πριν ακόμη μπούμε στον αύγουστο. Δεν το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.