Παιδιά δεν ξέρω αν με κοροιδεύουν, αλλά έχω άλλο θέμα. Αν και ασχολούμε με τον αθλητισμό και είμαι αρκετά γυμνασμένη σε όλο το σώμα στην κοιλιά έχω κάποια παραπάνω κιλά (έχω βέβαια και πρόβλημα με τον μεταβολισμό μου και παίρνω χάπια)..
Μία μέρα μιλούσα με έναν φίλο μου και μου έλεγε για τους φίλους του. Μου είπε ότι αρκετοί φίλοι του του έχουνε πει για μένα ότι είμαι πολύ όμορφη κοπέλα, πολύ γλυκειά και πως θα ήθελαν να κάνουν κίνηση, αλλά πως έχω παραπάνω κιλά.

Ποτέ δεν με ένοιαζε η γώμη των άλλων, αν ήθελα να αλλάξω κάτι θα το έκανα για να αρέσω σε εμένα την ίδια. Γύρισε και μου είπε "αν χάσεις λίγα κιλά θα δεις θα κάνουν διαγωνισμό πως θα πρωτοβγει μαζί σου".........

Σπάστηκα. Δηλαδή σορρυ. Πρέπει να χάσω κιλά για ν αμου ζητήσει κάποιος να βγούμε. Έλεος αν θέλει κάποιος ας με δέχτει έτσι.
Βέβαια, έχασα 2 κιλά τις τελευταίες 2 βδομάδες, χωρίς δίαιτα βέβαια, απλά έχω λιώσει καθημερινά με διπλές προπονήσεις. Παρ'όλα αυτά δεν μ'άρεσε καθόλου όμως. Τους φίλους του τους ξέρω, αλλά με κανέναν δεν μιλάω πάρα πολύ, οπότε κανένας δεν μπορώ να πω πως με ξέρει αρκετά.
Συγνώμη είναι λογικό αυτό????