khalisi
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Σε cm?Πρώτα προσωπικότητα (σε συνδυασμό με εμφάνιση) και μετά προσόντα![]()
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

khalisi
Νεοφερμένο μέλος

Προσωπικα εγώ κοιτάω, πρώτα το χαμόγελο, επειτα το χιουμορ(αν ειναι ξενέρωτος δεν μπα να είναι και ο Άδωνης ...) τέλος τα μάτια και τα χέρια... ειδικά τα νύχια... μερικοι έιναι σε στάδιο homo erectus!mpiax!
α! ξεχασα... και το ύψος. Δέχομαι από το ύψος μου και πάνω...

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

ε νορμαλ μωρε,ποια θελει να σκυβει να φιλαει?α! ξεχασα... και το ύψος. Δέχομαι από το ύψος μου και πάνω...![]()

khalisi
Νεοφερμένο μέλος

ε νορμαλ μωρε,ποια θελει να σκυβει να φιλαει?![]()

olgazoe
Εκκολαπτόμενο μέλος

α! ξεχασα... και το ύψος. Δέχομαι από το ύψος μου και πάνω...![]()
Γιατί καλίσι αν είναι 2 πόντους πιο κοντός να παέι να πνιγεί?!!! τι ρατσίστρια θεέ μου!

khalisi
Νεοφερμένο μέλος

Γιατί καλίσι αν είναι 2 πόντους πιο κοντός να παέι να πνιγεί?!!! τι ρατσίστρια θεέ μου!πόσο ύψος έχει δηλαδή?
εσύ οlgazoe ασε τα σάπια...

mel!n@
Νεοφερμένο μέλος

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Το σχήμα των χειλιών, όχι ότι θα πω κάποιον χάλια, απλά το παρατηρώ σε όλους τους ανθρώπους, όπως και τα φρύδια.

Ε βλέμμα εννοείται.
Και οι πλάτες.

Βέβαια όλα αυτά δεν αποτελούν απαραίτητα στοιχεία. Απλώς εκεί πέφτει το μάτι!

Χαρακτήρας άλλο θέμα....
Danaiz
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ύστερα ύψος(ή ίσα με εμένα ή πιο ψηλός.

Μετά προσέχω και τα υπόλοιπα.
Για το χιούμορ συμφωνώ.Απαραίτητο.
Shadowfax
Διάσημο μέλος

I say, what the fuck.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

μην το λες! η αδελφη μου είναι το ζωντανό παράδειγμα...
![]()
αναλογα τη διαφορα υψους,εκτος αν ειναι καρλα και σαρκοζι

roseberry
Διάσημο μέλος

joann
Νεοφερμένο μέλος

Menoula
Νεοφερμένο μέλος

Συμπεριφορα..να μπορω να επικοινωνησω μαζι του...να με κανει να ΓΕΛΑΩ και να ειμαι χαρουμενη οταν ειμαι μαζι του..να μη νιωθω αβολα και ουτε εκεινος..να εχει μια ωριμοτητα σε πολλα θεματα και να μπορω να ψηλοβασιστω σε εκεινον..να μη βαριεμαι με αυτο το ατομο και να γνωριζομαστε αρκετα καλα...
Οσο για το εξωτερικο...εκει ειναι μπερδεμα...δεν υπαρχει στανταρ...μπορει το βλεμμα..μπορει αυτο το ανδρικο το ωραιο το μοιραιο ^^ ...μπορει κατι γλυκο...τα γενια επισης που τα υπεραγαπω...

Προς το παρον ισχυουν αυτα...:Ρ
Colorful_World
Νεοφερμένο μέλος

2.συνολικά ο τρόπος που μιλάει με φίλους,που περιφέρεται στο χώρο,το λεξιλόγιο που χρησιμοποιεί (όχι,δεν είναι ωραία η επανάληψη του μλκ κάθε 3δευτερα),το ντυσιμο (όχι να είναι σαν μοντέλο,αλλά να μην είναι σαν να φοράει πυτζαμες!)
ε μετα όταν γνωριστεις καλύτερα...
3.εξυπναδα+ωριμοτητα
4.πολιτισμος (μουσικα γουστα,στέκια που συχναζει,ταινιες που βλεπει,χομπι)
για την ακρίβεια,νομίζω πως σε όλους τους ανθρωπους τα ίδια κοιτάω,είτε πιστεύω ότι θα ταιριάξουμε ως φίλοι,είτε ως κάτι παραπάνω
KatM
Νεοφερμένο μέλος

Guest 223112
Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Georgiaaa_
- giannhs2001
- bboys
- Andante
- xristina elen
- Arianara S3
- jorgpa
- Eirinakiii8
- burningfire
- petrosln
- Kzaro
- MarcoReus
- blissele
- Hased Babis
- George_dr
- ΠόπηΤς
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Philologist
- GeoCommand
- Paraskevoula_5
- Joji
- Nikos05
- marakiloveee
- stav.mdp
- SlimShady
- sarahmara
- Devid
- Demlogic
- Libertus
- barkos
- Σωτηρία
- imyrcarn
- Paragontas7000
- Jimmy20
- papa2g
- Greg1900
- T C
- KingOfPop
- stefan
- Tommy_civil
- Dimitris2001
- Bl@ck sw@n
- BioChemical
- DeWiN
- globglogabgalab
- harry akritas
- Αλκης Κ.
- paulkin94
- Georgekk
- Unboxholics
- calliope
- Xristinaqui
- Θανασης Α.
- ggl
- spring day
- Manolo165
- iminspain
- tsiobieman
- Meow
- Memetchi
- Athens2002
- Mary Jane
- jimis2001
- το κοριτσι του μαη
- Scott
- Viedo
- Satan Claus
- Dunedain10
- charmander
- igeorgeoikonomo
- anastasia papa
- Leukosrinokeros
- eukleidhs1821
- Slytherin
- Scandal
- Idontknoww
- ΘανάσοςG4
- Superhuman
- uni77
- luisnazariodelima
- jen_dream
- GeorgePAOKara
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.