akrione
Εκκολαπτόμενο μέλος

Προσωπικά δεν θεωρώ πως υπάρχει ασχήμια..απλώς η ομορφιά είναι υποκειμενική....το ένα δεν αναιρεί το άλλο παρ΄όλα αυτά...Ο καθένας βλέπει με τα δικά του μάτια τους άλλους...Οπότε κάποιον που εσύ πιθανόν θεωρείς «άσχημο» εγώ ίσως τον βλέπω όμορφο...
Οι απόψεις διίστανται και είναι λογικό..Κρατάς την δική σου ,κρατώ την δική μου![]()
παλι σωστα λογια λες αλλα δν ταιριαζουν με αυτα απο το προηγουμενο ποστ σου.στο προηγουμενο μιλουσες οσο καταλαβα εγω αντικειμενικα λεγοντας οτι γενικα δν υπαρχει ασχημια και οτι παντου υπαρχει ομορφια...τωρα λες οτι ειναι καθαρα υποκειμενικο ζητημα ,πραγμα σωστο..αλλα για να το ξεκαθαρισουμε Αντικειμενικα μιλωντας υπαρχει και ομορφια και ασχημια αλλα το πως θα το δεις ειναι καθαρα δικο σου θεμα(υποκειμενικο)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος

Μετά κοιτάω φυσικά χαρακτήρα. Να είναι καλό παιδί, ευαίσθητο, λογικό και να με καταλαβαίνει.
Μετά κοιτάω ύψος, σωματότυπο και μαλλιά.
Και αμα τα έχει όλα αυτά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Silence_
Διάσημο μέλος

παλι σωστα λογια λες αλλα δν ταιριαζουν με αυτα απο το προηγουμενο ποστ σου.στο προηγουμενο μιλουσες οσο καταλαβα εγω αντικειμενικα λεγοντας οτι γενικα δν υπαρχει ασχημια και οτι παντου υπαρχει ομορφια...τωρα λες οτι ειναι καθαρα υποκειμενικο ζητημα ,πραγμα σωστο..αλλα για να το ξεκαθαρισουμε Αντικειμενικα μιλωντας υπαρχει και ομορφια και ασχημια αλλα το πως θα το δεις ειναι καθαρα δικο σου θεμα(υποκειμενικο)

Όχι.Και στα 2 ποστ λέξη κλειδί είναι το ''υποκειμενική''.Το νόημα εξακολουθεί να είναι το ίδιο ..
Ακριβώς επειδή η ομορφιά είναι υποκειμενική,ορισμένες φορές δεν μπορούμε να την δούμε...Βασικό θέμα είναι η επιπολαιότητα όμως!Προσωπικά δεν θεωρώ πως υπάρχει ασχήμια..απλώς η ομορφιά είναι υποκειμενική....το ένα δεν αναιρεί το άλλο παρ΄όλα αυτά...Ο καθένας βλέπει με τα δικά του μάτια τους άλλους...Οπότε κάποιον που εσύ πιθανόν θεωρείς «άσχημο» εγώ ίσως τον βλέπω όμορφο...
Έστω...ίσως δεν εκφράζομαι καλά και δεν σου επιτρέπω να με καταλάβεις.

akrione
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όχι.Και στα 2 ποστ λέξη κλειδί είναι το ''υποκειμενική''.Το νόημα εξακολουθεί να είναι το ίδιο ..
Ακριβώς επειδή η ομορφιά είναι υποκειμενική,ορισμένες φορές δεν μπορούμε να την δούμε...Βασικό θέμα είναι η επιπολαιότητα όμως!
Έστω...ίσως δεν εκφράζομαι καλά και δεν σου επιτρέπω να με καταλάβεις.![]()
εφοσον ,οπως ειπες και πιο πριν και προφανως δν το ειδα,αν το 1 δν αναιρει το αλλο τοτε λαθος μου που απαντησα γιατι ειχα αδικο(αδικο στο οτι ειπα οτι μιλουσες αντικειμενικα ).

Μάλιστα...Λοιπόν, αν κάποιος δεν ασχολείται με μπάλα ΚΑΙ δεν παίζει παιχνίδια τότε κάτι τρέχει μαζί του... Εγώ ασχολούμαι και με τα δύο![]()
Το πρώτο είναι οκ!! Δεν είπα ότι έχω πρόβλημα με αυτό... Ίσα ίσα που και εγώ βλέπω μπάλα

Το θέμα και το πρόβλημα μου αν θέλεις έχει να κάνει με τα παιχνίδια και το κόλλημα που τρώτε με αυτά!!
Δεν μπορώ να το καταλαβω...
Αυτά!!

νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Ακομα κι οταν παιζουμε προ εχοντας την ΑΕΚ;Γιατι για μενα και αυτο ειναι κολλημα!!!Μάλιστα...
Το πρώτο είναι οκ!! Δεν είπα ότι έχω πρόβλημα με αυτό... Ίσα ίσα που και εγώ βλέπω μπάλα
Το θέμα και το πρόβλημα μου αν θέλεις έχει να κάνει με τα παιχνίδια και το κόλλημα που τρώτε με αυτά!!
Δεν μπορώ να το καταλαβω...
Αυτά!!

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

διπλο κακο φανταζομαιΑκομα κι οταν παιζουμε προ εχοντας την ΑΕΚ;Γιατι για μενα και αυτο ειναι κολλημα!!!![]()

Ναι οκ... αυτό είναι ένα θέμα όντως!!Ακομα κι οταν παιζουμε προ εχοντας την ΑΕΚ;Γιατι για μενα και αυτο ειναι κολλημα!!!![]()
Δεν ξέρω θέλει σκέψη...
Ίιιιιιιιισως γίνει μια εξαίρεση σε αυτό!!

νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

ναι,ναι,ναι,τα χουμε ξανακουσει αυτα...διπλο κακο φανταζομαι

Αμα μαθεις κι εσυ να παιζεις προ,μετα δε θα θελει καθολου σκεψηΝαι οκ... αυτό είναι ένα θέμα όντως!!
Δεν ξέρω θέλει σκέψη...
Ίιιιιιιιισως γίνει μια εξαίρεση σε αυτό!!
![]()

nPb
Επιφανές μέλος

β). maria775m και πολλές κοπέλες, αν βρείτε τι ακριβώς θέλετε να έχει το ιδανικό αγόρι να το πείτε, γιατί κάπου χάνουμε το νόημα.

Χα!! Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω...Αμα μαθεις κι εσυ να παιζεις προ,μετα δε θα θελει καθολου σκεψη![]()
Να μου λείπει!

νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

α)πολυα). Τι κακό έχει κάποιος να μην ασχολείται με το ποδόσφαιρο και με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια;
β). maria775m και πολλές κοπέλες, αν βρείτε τι ακριβώς θέλετε να έχει το ιδανικό αγόρι να το πείτε, γιατί κάπου χάνουμε το νόημα.![]()

β)περιμενεις μια ενιαια,κοινα αποδεκτη,συντεταγμενη απαντηση απο ολα τα κοριτσια,σαν ενα δελτιο Τυπου;

Πίστεψε με εγώ δεν ξέρω τι ακριβώς θέλω και το παραδέχομαι!!α). Τι κακό έχει κάποιος να μην ασχολείται με το ποδόσφαιρο και με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια;
β). maria775m και πολλές κοπέλες, αν βρείτε τι ακριβώς θέλετε να έχει το ιδανικό αγόρι να το πείτε, γιατί κάπου χάνουμε το νόημα.![]()
Δεν υπάρχουν στάνταρ πράγματα!!
Πραγματικά δεν ξέρω...
Δεν νομίζω ότι υπάρχει ιδανικός. Ίσως γι' αυτό.
simosgl3
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πίστεψε με εγώ δεν ξέρω τι ακριβώς θέλω και το παραδέχομαι!!
Δεν υπάρχουν στάνταρ πράγματα!!
Πραγματικά δεν ξέρω...
Δεν νομίζω ότι υπάρχει ιδανικός. Ίσως γι' αυτό.
Εισαι πολυ γαματη για να υπαρχει ιδανικος!Με αυτα που λες ουτε εγω δεν ειμαι ικανος για σενα!

grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Ίσα ρε και ποιός είσαι εσύ δηλαδή;;Εισαι πολυ γαματη για να υπαρχει ιδανικος!Με αυτα που λες ουτε εγω δεν ειμαι ικανος για σενα!![]()
Έχεις πλάκα!! τι να σου πω;;
Μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοώ... δεν λέω ότι δεν υπάρχει ιδανικός για εμένα επειδή θεωρώ πως είμαι σουπερουπέροχοφανταστική και κανείς δεν είναι άξιος για εμένα!!
Εγώ λέω ότι είναι πολύ μεγάλη βλακεία να πιστεύει κάποια κοπέλα ότι υπάρχει ιδανικός, τέλειος κτλ.
Είναι χάσιμο χρόνου... και μπορεί να αφήσει να φύγουν παιδιά που πραγματικά αξίζουν...
Όπως δλδ έκανα εγώ παλαιότερα

nPb
Επιφανές μέλος

simosgl3
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ίσα ρε και ποιός είσαι εσύ δηλαδή;;
Έχεις πλάκα!! τι να σου πω;;
Μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοώ... δεν λέω ότι δεν υπάρχει ιδανικός για εμένα επειδή θεωρώ πως είμαι σουπερουπέροχοφανταστική και κανείς δεν είναι άξιος για εμένα!!
Εγώ λέω ότι είναι πολύ μεγάλη βλακεία να πιστεύει κάποια κοπέλα ότι υπάρχει ιδανικός, τέλειος κτλ.
Είναι χάσιμο χρόνου... και μπορεί να αφήσει να φύγουν παιδιά που πραγματικά αξίζουν...
Όπως δλδ έκανα εγώ παλαιότερα![]()
Καποια μερα θε με μαθεις!Εγω καταλαβα τι εννοεις εσυ δεν καταλαβες τι εννοω δεν ειναι ειρωνικο το σχολιο μου,συμφωνω απολυτα μαζι σου!
Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Georgiaaa_
- giannhs2001
- bboys
- Andante
- xristina elen
- Arianara S3
- jorgpa
- Eirinakiii8
- burningfire
- petrosln
- Kzaro
- MarcoReus
- blissele
- Hased Babis
- George_dr
- ΠόπηΤς
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Philologist
- GeoCommand
- Paraskevoula_5
- Joji
- Nikos05
- marakiloveee
- stav.mdp
- SlimShady
- sarahmara
- Devid
- Demlogic
- Libertus
- barkos
- Σωτηρία
- imyrcarn
- Paragontas7000
- Jimmy20
- papa2g
- Greg1900
- T C
- KingOfPop
- stefan
- Tommy_civil
- Dimitris2001
- Bl@ck sw@n
- BioChemical
- DeWiN
- globglogabgalab
- harry akritas
- Αλκης Κ.
- paulkin94
- Georgekk
- Unboxholics
- calliope
- Xristinaqui
- Θανασης Α.
- ggl
- spring day
- Manolo165
- iminspain
- tsiobieman
- Meow
- Memetchi
- Athens2002
- Mary Jane
- jimis2001
- το κοριτσι του μαη
- Scott
- Viedo
- Satan Claus
- Dunedain10
- charmander
- igeorgeoikonomo
- anastasia papa
- Leukosrinokeros
- eukleidhs1821
- Slytherin
- Scandal
- Idontknoww
- ΘανάσοςG4
- Superhuman
- uni77
- luisnazariodelima
- jen_dream
- GeorgePAOKara
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.