grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 00:45 Η grotesque_mask: #441 01-04-11 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Το χειρότερο είναι όταν σκέφτονται και αυτές την κουκλάρα με το στρινγκ στην απέναντι μπαλκονόπορτα. ΥΓ:Εκτός και αν τις πείσεις να κάνετε threesome. Click για ανάπτυξη... και αν είναι η ίδια κουκλάρα με στρινγκ? πάλι την απέναντι σκέφτεστε ρε ρεμάλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 00:47 Ο Mr. Crowley: #442 01-04-11 00:47 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: και αν είναι η ίδια κουκλάρα με στρινγκ? πάλι την απέναντι σκέφτεστε ρε ρεμάλια? Click για ανάπτυξη... Δύο κουκλάρες με στρινγκ είναι καλύτερες από μία.Απλά μαθηματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 00:48 Ο nPb έγραψε: #443 01-04-11 00:48 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: και αν είναι η ίδια κουκλάρα με στρινγκ? πάλι την απέναντι σκέφτεστε ρε ρεμάλια? Click για ανάπτυξη... το απαγορευμένο πουλάει... αν νομιμοποιηθούν τα ναρκωτικά σύμφωνα με την νομοθεσία της μαφίας του κράτους (δημοκρατική μαφία), αύριο το πρωί, κανείς δεν θα κάνει διακίνηση και χρήση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 00:51 Η grotesque_mask: #444 01-04-11 00:51 Αρχική Δημοσίευση από nPb: το απαγορευμένο πουλάει... αν νομιμοποιηθούν τα ναρκωτικά σύμφωνα με την νομοθεσία της μαφίας του κράτους (δημοκρατική μαφία), αύριο το πρωί, κανείς δεν θα κάνει διακίνηση και χρήση... Click για ανάπτυξη... ...το στριφτό τσιγαριλίκι κάτω από το κρεβάτι δεν είναι δικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 00:52 Η grotesque_mask: #445 01-04-11 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Δύο κουκλάρες με στρινγκ είναι καλύτερες από μία.Απλά μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... σιγά μην μπορείς να κουμαντάρεις δυο ρε εραστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 00:54 Ο Mr. Crowley: #446 01-04-11 00:54 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: σιγά μην μπορείς να κουμαντάρεις δυο ρε εραστή Click για ανάπτυξη... Έχω και στόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 00:55 Ο nPb έγραψε: #447 01-04-11 00:55 σύμφωνα με την αρχή της επαγωγής, ότι εφόσον κουμαντάρεις ν γυναίκες, τότε αποδεικνύεται ότι κουμαντάρεις και ν+1 γυναίκες, όπου ν>1 (εδώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 00:56 Η grotesque_mask: #448 01-04-11 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Έχω και στόμα. Click για ανάπτυξη... οκ, απο-στομω-θηκα Αρχική Δημοσίευση από nPb: σύμφωνα με την αρχή της επαγωγής, ότι εφόσον κουμαντάρεις ν γυναίκες, τότε αποδεικνύεται ότι κουμαντάρεις και ν+1 γυναίκες, όπου ν>1 (εδώ ) Click για ανάπτυξη... τα μαθηματικά είναι εφαρμόσιμα και στην ερωτική ζωή. μα παντού να ξεφυτρώνει αυτή η επιστήμη ρε παιδί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 12:39 Ο Γιώργος έγραψε: #449 01-04-11 12:39 Αρχική Δημοσίευση από nPb: υπάρχει άνθρωπος που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές; Click για ανάπτυξη... Άνθρωπος όχι, αλλά νομίζω το ράφι φέρνει σ' αυτές τις προδιαγραφές. Επίσης ξαναβγήκατε offtopic. Γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αστυόχη Νεοφερμένο μέλος Η Αστυόχη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 18:11 Η Αστυόχη έγραψε: #450 01-04-11 18:11 Εγω προσωπικα κοιταζω πρωτα τον χαρακτηρα, δινω για λιγο σημασια στην εμφανηση και στην ηλικια, και μετα συνεχιζω με τον χαρακτηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rea_94 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 20:11 Η rea_94 έγραψε: #451 01-04-11 20:11 χμ χμ χμ βασικά εξαρτάται αν τον βλέπω πλάτη ή από μπροστά από μπροστά κοιτάω πρώτα τα μάτια και πλάτη κοιτάω πρώτα τον κώλο... και μετά κοιτάω τα χέρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 20:20 Ο dannaros έγραψε: #452 01-04-11 20:20 εγώ πιστεύω ότι πρώτα κοιτάτε στην περιοχή του φερμουάρ ασυνείδητα, κατάλαβένετε ότι δεν φένεται τίποτα και ενσυνείδητα μετά "τσεκάρετε" τα υπόλοιπα... ζάντες, εξάτμιση [η εξάτμιση είναι αυτή που δεν φένεται ], πορτ μπακάζ... όσο για την μηχανή, καταλαβαίνεις όσο οδηγάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 21:29 Ο Pure_Seduction: #453 01-04-11 21:29 Αρχική Δημοσίευση από rea_94: και μετά κοιτάω τα χέρια... Click για ανάπτυξη... κ εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:31 Η ShatteredIce: #454 02-04-11 00:31 πρώτα την εξωτερική εμφάνιση και μετά τον χαρακτήρα! Γιατί όπως και να το κάνουμε το τεκνό είναι αλλιώς!!!!!......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:38 Η prinCess.: #455 02-04-11 00:38 Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos777 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:45 Ο manos777 έγραψε: #456 02-04-11 00:45 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Click για ανάπτυξη... οπσσσ κριμα και ηλπιζα οτι ειχα πι8ανοτητες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 11:11 Ο dannaros έγραψε: #457 02-04-11 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Click για ανάπτυξη... Μπα όχι απαραίτητα. Πρέπει να είναι τίμιος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 17:39 Η prinCess.: #458 02-04-11 17:39 Αρχική Δημοσίευση από manos777: οπσσσ κριμα και ηλπιζα οτι ειχα πι8ανοτητες... Click για ανάπτυξη... Έχεις. Αρχική Δημοσίευση από dannaros: Μπα όχι απαραίτητα. Πρέπει να είναι τίμιος.... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Α. Κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angels wings Νεοφερμένο μέλος Η angels wings αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Απριλίου 2011 στις 16:22 Η angels wings: #459 05-04-11 16:22 πρωτα πρωτα την εμφανιση και υστερα τον χαρακτηρα...αλλα αν ο χαρακτηρας ειναι αναρμοστος τι να την κανεις την εμφανιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 7 Απριλίου 2011 στις 16:57 Η *Maria (^_^)*: #460 07-04-11 16:57 Χμμμ..χαρακτήρα,εμφάνιση...μου αρέσει να είναι γλυκός μαζί μου..και ρομαντικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Το χειρότερο είναι όταν σκέφτονται και αυτές την κουκλάρα με το στρινγκ στην απέναντι μπαλκονόπορτα. ΥΓ:Εκτός και αν τις πείσεις να κάνετε threesome. Click για ανάπτυξη... και αν είναι η ίδια κουκλάρα με στρινγκ? πάλι την απέναντι σκέφτεστε ρε ρεμάλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 00:47 Ο Mr. Crowley: #442 01-04-11 00:47 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: και αν είναι η ίδια κουκλάρα με στρινγκ? πάλι την απέναντι σκέφτεστε ρε ρεμάλια? Click για ανάπτυξη... Δύο κουκλάρες με στρινγκ είναι καλύτερες από μία.Απλά μαθηματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 00:48 Ο nPb έγραψε: #443 01-04-11 00:48 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: και αν είναι η ίδια κουκλάρα με στρινγκ? πάλι την απέναντι σκέφτεστε ρε ρεμάλια? Click για ανάπτυξη... το απαγορευμένο πουλάει... αν νομιμοποιηθούν τα ναρκωτικά σύμφωνα με την νομοθεσία της μαφίας του κράτους (δημοκρατική μαφία), αύριο το πρωί, κανείς δεν θα κάνει διακίνηση και χρήση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 00:51 Η grotesque_mask: #444 01-04-11 00:51 Αρχική Δημοσίευση από nPb: το απαγορευμένο πουλάει... αν νομιμοποιηθούν τα ναρκωτικά σύμφωνα με την νομοθεσία της μαφίας του κράτους (δημοκρατική μαφία), αύριο το πρωί, κανείς δεν θα κάνει διακίνηση και χρήση... Click για ανάπτυξη... ...το στριφτό τσιγαριλίκι κάτω από το κρεβάτι δεν είναι δικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 00:52 Η grotesque_mask: #445 01-04-11 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Δύο κουκλάρες με στρινγκ είναι καλύτερες από μία.Απλά μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... σιγά μην μπορείς να κουμαντάρεις δυο ρε εραστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 00:54 Ο Mr. Crowley: #446 01-04-11 00:54 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: σιγά μην μπορείς να κουμαντάρεις δυο ρε εραστή Click για ανάπτυξη... Έχω και στόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 00:55 Ο nPb έγραψε: #447 01-04-11 00:55 σύμφωνα με την αρχή της επαγωγής, ότι εφόσον κουμαντάρεις ν γυναίκες, τότε αποδεικνύεται ότι κουμαντάρεις και ν+1 γυναίκες, όπου ν>1 (εδώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 00:56 Η grotesque_mask: #448 01-04-11 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Έχω και στόμα. Click για ανάπτυξη... οκ, απο-στομω-θηκα Αρχική Δημοσίευση από nPb: σύμφωνα με την αρχή της επαγωγής, ότι εφόσον κουμαντάρεις ν γυναίκες, τότε αποδεικνύεται ότι κουμαντάρεις και ν+1 γυναίκες, όπου ν>1 (εδώ ) Click για ανάπτυξη... τα μαθηματικά είναι εφαρμόσιμα και στην ερωτική ζωή. μα παντού να ξεφυτρώνει αυτή η επιστήμη ρε παιδί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 12:39 Ο Γιώργος έγραψε: #449 01-04-11 12:39 Αρχική Δημοσίευση από nPb: υπάρχει άνθρωπος που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές; Click για ανάπτυξη... Άνθρωπος όχι, αλλά νομίζω το ράφι φέρνει σ' αυτές τις προδιαγραφές. Επίσης ξαναβγήκατε offtopic. Γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αστυόχη Νεοφερμένο μέλος Η Αστυόχη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 18:11 Η Αστυόχη έγραψε: #450 01-04-11 18:11 Εγω προσωπικα κοιταζω πρωτα τον χαρακτηρα, δινω για λιγο σημασια στην εμφανηση και στην ηλικια, και μετα συνεχιζω με τον χαρακτηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rea_94 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 20:11 Η rea_94 έγραψε: #451 01-04-11 20:11 χμ χμ χμ βασικά εξαρτάται αν τον βλέπω πλάτη ή από μπροστά από μπροστά κοιτάω πρώτα τα μάτια και πλάτη κοιτάω πρώτα τον κώλο... και μετά κοιτάω τα χέρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 20:20 Ο dannaros έγραψε: #452 01-04-11 20:20 εγώ πιστεύω ότι πρώτα κοιτάτε στην περιοχή του φερμουάρ ασυνείδητα, κατάλαβένετε ότι δεν φένεται τίποτα και ενσυνείδητα μετά "τσεκάρετε" τα υπόλοιπα... ζάντες, εξάτμιση [η εξάτμιση είναι αυτή που δεν φένεται ], πορτ μπακάζ... όσο για την μηχανή, καταλαβαίνεις όσο οδηγάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 21:29 Ο Pure_Seduction: #453 01-04-11 21:29 Αρχική Δημοσίευση από rea_94: και μετά κοιτάω τα χέρια... Click για ανάπτυξη... κ εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:31 Η ShatteredIce: #454 02-04-11 00:31 πρώτα την εξωτερική εμφάνιση και μετά τον χαρακτήρα! Γιατί όπως και να το κάνουμε το τεκνό είναι αλλιώς!!!!!......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:38 Η prinCess.: #455 02-04-11 00:38 Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos777 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:45 Ο manos777 έγραψε: #456 02-04-11 00:45 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Click για ανάπτυξη... οπσσσ κριμα και ηλπιζα οτι ειχα πι8ανοτητες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 11:11 Ο dannaros έγραψε: #457 02-04-11 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Click για ανάπτυξη... Μπα όχι απαραίτητα. Πρέπει να είναι τίμιος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 17:39 Η prinCess.: #458 02-04-11 17:39 Αρχική Δημοσίευση από manos777: οπσσσ κριμα και ηλπιζα οτι ειχα πι8ανοτητες... Click για ανάπτυξη... Έχεις. Αρχική Δημοσίευση από dannaros: Μπα όχι απαραίτητα. Πρέπει να είναι τίμιος.... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Α. Κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angels wings Νεοφερμένο μέλος Η angels wings αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Απριλίου 2011 στις 16:22 Η angels wings: #459 05-04-11 16:22 πρωτα πρωτα την εμφανιση και υστερα τον χαρακτηρα...αλλα αν ο χαρακτηρας ειναι αναρμοστος τι να την κανεις την εμφανιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 7 Απριλίου 2011 στις 16:57 Η *Maria (^_^)*: #460 07-04-11 16:57 Χμμμ..χαρακτήρα,εμφάνιση...μου αρέσει να είναι γλυκός μαζί μου..και ρομαντικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από living_doll: και αν είναι η ίδια κουκλάρα με στρινγκ? πάλι την απέναντι σκέφτεστε ρε ρεμάλια? Click για ανάπτυξη... Δύο κουκλάρες με στρινγκ είναι καλύτερες από μία.Απλά μαθηματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 00:48 Ο nPb έγραψε: #443 01-04-11 00:48 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: και αν είναι η ίδια κουκλάρα με στρινγκ? πάλι την απέναντι σκέφτεστε ρε ρεμάλια? Click για ανάπτυξη... το απαγορευμένο πουλάει... αν νομιμοποιηθούν τα ναρκωτικά σύμφωνα με την νομοθεσία της μαφίας του κράτους (δημοκρατική μαφία), αύριο το πρωί, κανείς δεν θα κάνει διακίνηση και χρήση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 00:51 Η grotesque_mask: #444 01-04-11 00:51 Αρχική Δημοσίευση από nPb: το απαγορευμένο πουλάει... αν νομιμοποιηθούν τα ναρκωτικά σύμφωνα με την νομοθεσία της μαφίας του κράτους (δημοκρατική μαφία), αύριο το πρωί, κανείς δεν θα κάνει διακίνηση και χρήση... Click για ανάπτυξη... ...το στριφτό τσιγαριλίκι κάτω από το κρεβάτι δεν είναι δικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 00:52 Η grotesque_mask: #445 01-04-11 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Δύο κουκλάρες με στρινγκ είναι καλύτερες από μία.Απλά μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... σιγά μην μπορείς να κουμαντάρεις δυο ρε εραστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 00:54 Ο Mr. Crowley: #446 01-04-11 00:54 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: σιγά μην μπορείς να κουμαντάρεις δυο ρε εραστή Click για ανάπτυξη... Έχω και στόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 00:55 Ο nPb έγραψε: #447 01-04-11 00:55 σύμφωνα με την αρχή της επαγωγής, ότι εφόσον κουμαντάρεις ν γυναίκες, τότε αποδεικνύεται ότι κουμαντάρεις και ν+1 γυναίκες, όπου ν>1 (εδώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 00:56 Η grotesque_mask: #448 01-04-11 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Έχω και στόμα. Click για ανάπτυξη... οκ, απο-στομω-θηκα Αρχική Δημοσίευση από nPb: σύμφωνα με την αρχή της επαγωγής, ότι εφόσον κουμαντάρεις ν γυναίκες, τότε αποδεικνύεται ότι κουμαντάρεις και ν+1 γυναίκες, όπου ν>1 (εδώ ) Click για ανάπτυξη... τα μαθηματικά είναι εφαρμόσιμα και στην ερωτική ζωή. μα παντού να ξεφυτρώνει αυτή η επιστήμη ρε παιδί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 12:39 Ο Γιώργος έγραψε: #449 01-04-11 12:39 Αρχική Δημοσίευση από nPb: υπάρχει άνθρωπος που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές; Click για ανάπτυξη... Άνθρωπος όχι, αλλά νομίζω το ράφι φέρνει σ' αυτές τις προδιαγραφές. Επίσης ξαναβγήκατε offtopic. Γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αστυόχη Νεοφερμένο μέλος Η Αστυόχη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 18:11 Η Αστυόχη έγραψε: #450 01-04-11 18:11 Εγω προσωπικα κοιταζω πρωτα τον χαρακτηρα, δινω για λιγο σημασια στην εμφανηση και στην ηλικια, και μετα συνεχιζω με τον χαρακτηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rea_94 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 20:11 Η rea_94 έγραψε: #451 01-04-11 20:11 χμ χμ χμ βασικά εξαρτάται αν τον βλέπω πλάτη ή από μπροστά από μπροστά κοιτάω πρώτα τα μάτια και πλάτη κοιτάω πρώτα τον κώλο... και μετά κοιτάω τα χέρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 20:20 Ο dannaros έγραψε: #452 01-04-11 20:20 εγώ πιστεύω ότι πρώτα κοιτάτε στην περιοχή του φερμουάρ ασυνείδητα, κατάλαβένετε ότι δεν φένεται τίποτα και ενσυνείδητα μετά "τσεκάρετε" τα υπόλοιπα... ζάντες, εξάτμιση [η εξάτμιση είναι αυτή που δεν φένεται ], πορτ μπακάζ... όσο για την μηχανή, καταλαβαίνεις όσο οδηγάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 21:29 Ο Pure_Seduction: #453 01-04-11 21:29 Αρχική Δημοσίευση από rea_94: και μετά κοιτάω τα χέρια... Click για ανάπτυξη... κ εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:31 Η ShatteredIce: #454 02-04-11 00:31 πρώτα την εξωτερική εμφάνιση και μετά τον χαρακτήρα! Γιατί όπως και να το κάνουμε το τεκνό είναι αλλιώς!!!!!......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:38 Η prinCess.: #455 02-04-11 00:38 Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos777 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:45 Ο manos777 έγραψε: #456 02-04-11 00:45 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Click για ανάπτυξη... οπσσσ κριμα και ηλπιζα οτι ειχα πι8ανοτητες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 11:11 Ο dannaros έγραψε: #457 02-04-11 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Click για ανάπτυξη... Μπα όχι απαραίτητα. Πρέπει να είναι τίμιος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 17:39 Η prinCess.: #458 02-04-11 17:39 Αρχική Δημοσίευση από manos777: οπσσσ κριμα και ηλπιζα οτι ειχα πι8ανοτητες... Click για ανάπτυξη... Έχεις. Αρχική Δημοσίευση από dannaros: Μπα όχι απαραίτητα. Πρέπει να είναι τίμιος.... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Α. Κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angels wings Νεοφερμένο μέλος Η angels wings αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Απριλίου 2011 στις 16:22 Η angels wings: #459 05-04-11 16:22 πρωτα πρωτα την εμφανιση και υστερα τον χαρακτηρα...αλλα αν ο χαρακτηρας ειναι αναρμοστος τι να την κανεις την εμφανιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 7 Απριλίου 2011 στις 16:57 Η *Maria (^_^)*: #460 07-04-11 16:57 Χμμμ..χαρακτήρα,εμφάνιση...μου αρέσει να είναι γλυκός μαζί μου..και ρομαντικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από living_doll: και αν είναι η ίδια κουκλάρα με στρινγκ? πάλι την απέναντι σκέφτεστε ρε ρεμάλια? Click για ανάπτυξη... το απαγορευμένο πουλάει... αν νομιμοποιηθούν τα ναρκωτικά σύμφωνα με την νομοθεσία της μαφίας του κράτους (δημοκρατική μαφία), αύριο το πρωί, κανείς δεν θα κάνει διακίνηση και χρήση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 00:51 Η grotesque_mask: #444 01-04-11 00:51 Αρχική Δημοσίευση από nPb: το απαγορευμένο πουλάει... αν νομιμοποιηθούν τα ναρκωτικά σύμφωνα με την νομοθεσία της μαφίας του κράτους (δημοκρατική μαφία), αύριο το πρωί, κανείς δεν θα κάνει διακίνηση και χρήση... Click για ανάπτυξη... ...το στριφτό τσιγαριλίκι κάτω από το κρεβάτι δεν είναι δικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 00:52 Η grotesque_mask: #445 01-04-11 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Δύο κουκλάρες με στρινγκ είναι καλύτερες από μία.Απλά μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... σιγά μην μπορείς να κουμαντάρεις δυο ρε εραστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 00:54 Ο Mr. Crowley: #446 01-04-11 00:54 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: σιγά μην μπορείς να κουμαντάρεις δυο ρε εραστή Click για ανάπτυξη... Έχω και στόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 00:55 Ο nPb έγραψε: #447 01-04-11 00:55 σύμφωνα με την αρχή της επαγωγής, ότι εφόσον κουμαντάρεις ν γυναίκες, τότε αποδεικνύεται ότι κουμαντάρεις και ν+1 γυναίκες, όπου ν>1 (εδώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 00:56 Η grotesque_mask: #448 01-04-11 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Έχω και στόμα. Click για ανάπτυξη... οκ, απο-στομω-θηκα Αρχική Δημοσίευση από nPb: σύμφωνα με την αρχή της επαγωγής, ότι εφόσον κουμαντάρεις ν γυναίκες, τότε αποδεικνύεται ότι κουμαντάρεις και ν+1 γυναίκες, όπου ν>1 (εδώ ) Click για ανάπτυξη... τα μαθηματικά είναι εφαρμόσιμα και στην ερωτική ζωή. μα παντού να ξεφυτρώνει αυτή η επιστήμη ρε παιδί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 12:39 Ο Γιώργος έγραψε: #449 01-04-11 12:39 Αρχική Δημοσίευση από nPb: υπάρχει άνθρωπος που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές; Click για ανάπτυξη... Άνθρωπος όχι, αλλά νομίζω το ράφι φέρνει σ' αυτές τις προδιαγραφές. Επίσης ξαναβγήκατε offtopic. Γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αστυόχη Νεοφερμένο μέλος Η Αστυόχη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 18:11 Η Αστυόχη έγραψε: #450 01-04-11 18:11 Εγω προσωπικα κοιταζω πρωτα τον χαρακτηρα, δινω για λιγο σημασια στην εμφανηση και στην ηλικια, και μετα συνεχιζω με τον χαρακτηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rea_94 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 20:11 Η rea_94 έγραψε: #451 01-04-11 20:11 χμ χμ χμ βασικά εξαρτάται αν τον βλέπω πλάτη ή από μπροστά από μπροστά κοιτάω πρώτα τα μάτια και πλάτη κοιτάω πρώτα τον κώλο... και μετά κοιτάω τα χέρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 20:20 Ο dannaros έγραψε: #452 01-04-11 20:20 εγώ πιστεύω ότι πρώτα κοιτάτε στην περιοχή του φερμουάρ ασυνείδητα, κατάλαβένετε ότι δεν φένεται τίποτα και ενσυνείδητα μετά "τσεκάρετε" τα υπόλοιπα... ζάντες, εξάτμιση [η εξάτμιση είναι αυτή που δεν φένεται ], πορτ μπακάζ... όσο για την μηχανή, καταλαβαίνεις όσο οδηγάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 21:29 Ο Pure_Seduction: #453 01-04-11 21:29 Αρχική Δημοσίευση από rea_94: και μετά κοιτάω τα χέρια... Click για ανάπτυξη... κ εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:31 Η ShatteredIce: #454 02-04-11 00:31 πρώτα την εξωτερική εμφάνιση και μετά τον χαρακτήρα! Γιατί όπως και να το κάνουμε το τεκνό είναι αλλιώς!!!!!......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:38 Η prinCess.: #455 02-04-11 00:38 Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos777 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:45 Ο manos777 έγραψε: #456 02-04-11 00:45 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Click για ανάπτυξη... οπσσσ κριμα και ηλπιζα οτι ειχα πι8ανοτητες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 11:11 Ο dannaros έγραψε: #457 02-04-11 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Click για ανάπτυξη... Μπα όχι απαραίτητα. Πρέπει να είναι τίμιος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 17:39 Η prinCess.: #458 02-04-11 17:39 Αρχική Δημοσίευση από manos777: οπσσσ κριμα και ηλπιζα οτι ειχα πι8ανοτητες... Click για ανάπτυξη... Έχεις. Αρχική Δημοσίευση από dannaros: Μπα όχι απαραίτητα. Πρέπει να είναι τίμιος.... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Α. Κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angels wings Νεοφερμένο μέλος Η angels wings αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Απριλίου 2011 στις 16:22 Η angels wings: #459 05-04-11 16:22 πρωτα πρωτα την εμφανιση και υστερα τον χαρακτηρα...αλλα αν ο χαρακτηρας ειναι αναρμοστος τι να την κανεις την εμφανιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 7 Απριλίου 2011 στις 16:57 Η *Maria (^_^)*: #460 07-04-11 16:57 Χμμμ..χαρακτήρα,εμφάνιση...μου αρέσει να είναι γλυκός μαζί μου..και ρομαντικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: το απαγορευμένο πουλάει... αν νομιμοποιηθούν τα ναρκωτικά σύμφωνα με την νομοθεσία της μαφίας του κράτους (δημοκρατική μαφία), αύριο το πρωί, κανείς δεν θα κάνει διακίνηση και χρήση... Click για ανάπτυξη... ...το στριφτό τσιγαριλίκι κάτω από το κρεβάτι δεν είναι δικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 00:52 Η grotesque_mask: #445 01-04-11 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Δύο κουκλάρες με στρινγκ είναι καλύτερες από μία.Απλά μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... σιγά μην μπορείς να κουμαντάρεις δυο ρε εραστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 00:54 Ο Mr. Crowley: #446 01-04-11 00:54 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: σιγά μην μπορείς να κουμαντάρεις δυο ρε εραστή Click για ανάπτυξη... Έχω και στόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 00:55 Ο nPb έγραψε: #447 01-04-11 00:55 σύμφωνα με την αρχή της επαγωγής, ότι εφόσον κουμαντάρεις ν γυναίκες, τότε αποδεικνύεται ότι κουμαντάρεις και ν+1 γυναίκες, όπου ν>1 (εδώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 00:56 Η grotesque_mask: #448 01-04-11 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Έχω και στόμα. Click για ανάπτυξη... οκ, απο-στομω-θηκα Αρχική Δημοσίευση από nPb: σύμφωνα με την αρχή της επαγωγής, ότι εφόσον κουμαντάρεις ν γυναίκες, τότε αποδεικνύεται ότι κουμαντάρεις και ν+1 γυναίκες, όπου ν>1 (εδώ ) Click για ανάπτυξη... τα μαθηματικά είναι εφαρμόσιμα και στην ερωτική ζωή. μα παντού να ξεφυτρώνει αυτή η επιστήμη ρε παιδί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 12:39 Ο Γιώργος έγραψε: #449 01-04-11 12:39 Αρχική Δημοσίευση από nPb: υπάρχει άνθρωπος που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές; Click για ανάπτυξη... Άνθρωπος όχι, αλλά νομίζω το ράφι φέρνει σ' αυτές τις προδιαγραφές. Επίσης ξαναβγήκατε offtopic. Γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αστυόχη Νεοφερμένο μέλος Η Αστυόχη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 18:11 Η Αστυόχη έγραψε: #450 01-04-11 18:11 Εγω προσωπικα κοιταζω πρωτα τον χαρακτηρα, δινω για λιγο σημασια στην εμφανηση και στην ηλικια, και μετα συνεχιζω με τον χαρακτηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rea_94 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 20:11 Η rea_94 έγραψε: #451 01-04-11 20:11 χμ χμ χμ βασικά εξαρτάται αν τον βλέπω πλάτη ή από μπροστά από μπροστά κοιτάω πρώτα τα μάτια και πλάτη κοιτάω πρώτα τον κώλο... και μετά κοιτάω τα χέρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 20:20 Ο dannaros έγραψε: #452 01-04-11 20:20 εγώ πιστεύω ότι πρώτα κοιτάτε στην περιοχή του φερμουάρ ασυνείδητα, κατάλαβένετε ότι δεν φένεται τίποτα και ενσυνείδητα μετά "τσεκάρετε" τα υπόλοιπα... ζάντες, εξάτμιση [η εξάτμιση είναι αυτή που δεν φένεται ], πορτ μπακάζ... όσο για την μηχανή, καταλαβαίνεις όσο οδηγάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 21:29 Ο Pure_Seduction: #453 01-04-11 21:29 Αρχική Δημοσίευση από rea_94: και μετά κοιτάω τα χέρια... Click για ανάπτυξη... κ εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:31 Η ShatteredIce: #454 02-04-11 00:31 πρώτα την εξωτερική εμφάνιση και μετά τον χαρακτήρα! Γιατί όπως και να το κάνουμε το τεκνό είναι αλλιώς!!!!!......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:38 Η prinCess.: #455 02-04-11 00:38 Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos777 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:45 Ο manos777 έγραψε: #456 02-04-11 00:45 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Click για ανάπτυξη... οπσσσ κριμα και ηλπιζα οτι ειχα πι8ανοτητες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 11:11 Ο dannaros έγραψε: #457 02-04-11 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Click για ανάπτυξη... Μπα όχι απαραίτητα. Πρέπει να είναι τίμιος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 17:39 Η prinCess.: #458 02-04-11 17:39 Αρχική Δημοσίευση από manos777: οπσσσ κριμα και ηλπιζα οτι ειχα πι8ανοτητες... Click για ανάπτυξη... Έχεις. Αρχική Δημοσίευση από dannaros: Μπα όχι απαραίτητα. Πρέπει να είναι τίμιος.... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Α. Κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angels wings Νεοφερμένο μέλος Η angels wings αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Απριλίου 2011 στις 16:22 Η angels wings: #459 05-04-11 16:22 πρωτα πρωτα την εμφανιση και υστερα τον χαρακτηρα...αλλα αν ο χαρακτηρας ειναι αναρμοστος τι να την κανεις την εμφανιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 7 Απριλίου 2011 στις 16:57 Η *Maria (^_^)*: #460 07-04-11 16:57 Χμμμ..χαρακτήρα,εμφάνιση...μου αρέσει να είναι γλυκός μαζί μου..και ρομαντικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Δύο κουκλάρες με στρινγκ είναι καλύτερες από μία.Απλά μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... σιγά μην μπορείς να κουμαντάρεις δυο ρε εραστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 00:54 Ο Mr. Crowley: #446 01-04-11 00:54 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: σιγά μην μπορείς να κουμαντάρεις δυο ρε εραστή Click για ανάπτυξη... Έχω και στόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 00:55 Ο nPb έγραψε: #447 01-04-11 00:55 σύμφωνα με την αρχή της επαγωγής, ότι εφόσον κουμαντάρεις ν γυναίκες, τότε αποδεικνύεται ότι κουμαντάρεις και ν+1 γυναίκες, όπου ν>1 (εδώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 00:56 Η grotesque_mask: #448 01-04-11 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Έχω και στόμα. Click για ανάπτυξη... οκ, απο-στομω-θηκα Αρχική Δημοσίευση από nPb: σύμφωνα με την αρχή της επαγωγής, ότι εφόσον κουμαντάρεις ν γυναίκες, τότε αποδεικνύεται ότι κουμαντάρεις και ν+1 γυναίκες, όπου ν>1 (εδώ ) Click για ανάπτυξη... τα μαθηματικά είναι εφαρμόσιμα και στην ερωτική ζωή. μα παντού να ξεφυτρώνει αυτή η επιστήμη ρε παιδί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 12:39 Ο Γιώργος έγραψε: #449 01-04-11 12:39 Αρχική Δημοσίευση από nPb: υπάρχει άνθρωπος που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές; Click για ανάπτυξη... Άνθρωπος όχι, αλλά νομίζω το ράφι φέρνει σ' αυτές τις προδιαγραφές. Επίσης ξαναβγήκατε offtopic. Γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αστυόχη Νεοφερμένο μέλος Η Αστυόχη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 18:11 Η Αστυόχη έγραψε: #450 01-04-11 18:11 Εγω προσωπικα κοιταζω πρωτα τον χαρακτηρα, δινω για λιγο σημασια στην εμφανηση και στην ηλικια, και μετα συνεχιζω με τον χαρακτηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rea_94 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 20:11 Η rea_94 έγραψε: #451 01-04-11 20:11 χμ χμ χμ βασικά εξαρτάται αν τον βλέπω πλάτη ή από μπροστά από μπροστά κοιτάω πρώτα τα μάτια και πλάτη κοιτάω πρώτα τον κώλο... και μετά κοιτάω τα χέρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 20:20 Ο dannaros έγραψε: #452 01-04-11 20:20 εγώ πιστεύω ότι πρώτα κοιτάτε στην περιοχή του φερμουάρ ασυνείδητα, κατάλαβένετε ότι δεν φένεται τίποτα και ενσυνείδητα μετά "τσεκάρετε" τα υπόλοιπα... ζάντες, εξάτμιση [η εξάτμιση είναι αυτή που δεν φένεται ], πορτ μπακάζ... όσο για την μηχανή, καταλαβαίνεις όσο οδηγάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 21:29 Ο Pure_Seduction: #453 01-04-11 21:29 Αρχική Δημοσίευση από rea_94: και μετά κοιτάω τα χέρια... Click για ανάπτυξη... κ εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:31 Η ShatteredIce: #454 02-04-11 00:31 πρώτα την εξωτερική εμφάνιση και μετά τον χαρακτήρα! Γιατί όπως και να το κάνουμε το τεκνό είναι αλλιώς!!!!!......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:38 Η prinCess.: #455 02-04-11 00:38 Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos777 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:45 Ο manos777 έγραψε: #456 02-04-11 00:45 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Click για ανάπτυξη... οπσσσ κριμα και ηλπιζα οτι ειχα πι8ανοτητες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 11:11 Ο dannaros έγραψε: #457 02-04-11 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Click για ανάπτυξη... Μπα όχι απαραίτητα. Πρέπει να είναι τίμιος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 17:39 Η prinCess.: #458 02-04-11 17:39 Αρχική Δημοσίευση από manos777: οπσσσ κριμα και ηλπιζα οτι ειχα πι8ανοτητες... Click για ανάπτυξη... Έχεις. Αρχική Δημοσίευση από dannaros: Μπα όχι απαραίτητα. Πρέπει να είναι τίμιος.... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Α. Κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angels wings Νεοφερμένο μέλος Η angels wings αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Απριλίου 2011 στις 16:22 Η angels wings: #459 05-04-11 16:22 πρωτα πρωτα την εμφανιση και υστερα τον χαρακτηρα...αλλα αν ο χαρακτηρας ειναι αναρμοστος τι να την κανεις την εμφανιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 7 Απριλίου 2011 στις 16:57 Η *Maria (^_^)*: #460 07-04-11 16:57 Χμμμ..χαρακτήρα,εμφάνιση...μου αρέσει να είναι γλυκός μαζί μου..και ρομαντικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από living_doll: σιγά μην μπορείς να κουμαντάρεις δυο ρε εραστή Click για ανάπτυξη... Έχω και στόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 00:55 Ο nPb έγραψε: #447 01-04-11 00:55 σύμφωνα με την αρχή της επαγωγής, ότι εφόσον κουμαντάρεις ν γυναίκες, τότε αποδεικνύεται ότι κουμαντάρεις και ν+1 γυναίκες, όπου ν>1 (εδώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 00:56 Η grotesque_mask: #448 01-04-11 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Έχω και στόμα. Click για ανάπτυξη... οκ, απο-στομω-θηκα Αρχική Δημοσίευση από nPb: σύμφωνα με την αρχή της επαγωγής, ότι εφόσον κουμαντάρεις ν γυναίκες, τότε αποδεικνύεται ότι κουμαντάρεις και ν+1 γυναίκες, όπου ν>1 (εδώ ) Click για ανάπτυξη... τα μαθηματικά είναι εφαρμόσιμα και στην ερωτική ζωή. μα παντού να ξεφυτρώνει αυτή η επιστήμη ρε παιδί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 12:39 Ο Γιώργος έγραψε: #449 01-04-11 12:39 Αρχική Δημοσίευση από nPb: υπάρχει άνθρωπος που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές; Click για ανάπτυξη... Άνθρωπος όχι, αλλά νομίζω το ράφι φέρνει σ' αυτές τις προδιαγραφές. Επίσης ξαναβγήκατε offtopic. Γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αστυόχη Νεοφερμένο μέλος Η Αστυόχη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 18:11 Η Αστυόχη έγραψε: #450 01-04-11 18:11 Εγω προσωπικα κοιταζω πρωτα τον χαρακτηρα, δινω για λιγο σημασια στην εμφανηση και στην ηλικια, και μετα συνεχιζω με τον χαρακτηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rea_94 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 20:11 Η rea_94 έγραψε: #451 01-04-11 20:11 χμ χμ χμ βασικά εξαρτάται αν τον βλέπω πλάτη ή από μπροστά από μπροστά κοιτάω πρώτα τα μάτια και πλάτη κοιτάω πρώτα τον κώλο... και μετά κοιτάω τα χέρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 20:20 Ο dannaros έγραψε: #452 01-04-11 20:20 εγώ πιστεύω ότι πρώτα κοιτάτε στην περιοχή του φερμουάρ ασυνείδητα, κατάλαβένετε ότι δεν φένεται τίποτα και ενσυνείδητα μετά "τσεκάρετε" τα υπόλοιπα... ζάντες, εξάτμιση [η εξάτμιση είναι αυτή που δεν φένεται ], πορτ μπακάζ... όσο για την μηχανή, καταλαβαίνεις όσο οδηγάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 21:29 Ο Pure_Seduction: #453 01-04-11 21:29 Αρχική Δημοσίευση από rea_94: και μετά κοιτάω τα χέρια... Click για ανάπτυξη... κ εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:31 Η ShatteredIce: #454 02-04-11 00:31 πρώτα την εξωτερική εμφάνιση και μετά τον χαρακτήρα! Γιατί όπως και να το κάνουμε το τεκνό είναι αλλιώς!!!!!......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:38 Η prinCess.: #455 02-04-11 00:38 Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos777 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:45 Ο manos777 έγραψε: #456 02-04-11 00:45 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Click για ανάπτυξη... οπσσσ κριμα και ηλπιζα οτι ειχα πι8ανοτητες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 11:11 Ο dannaros έγραψε: #457 02-04-11 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Click για ανάπτυξη... Μπα όχι απαραίτητα. Πρέπει να είναι τίμιος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 17:39 Η prinCess.: #458 02-04-11 17:39 Αρχική Δημοσίευση από manos777: οπσσσ κριμα και ηλπιζα οτι ειχα πι8ανοτητες... Click για ανάπτυξη... Έχεις. Αρχική Δημοσίευση από dannaros: Μπα όχι απαραίτητα. Πρέπει να είναι τίμιος.... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Α. Κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angels wings Νεοφερμένο μέλος Η angels wings αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Απριλίου 2011 στις 16:22 Η angels wings: #459 05-04-11 16:22 πρωτα πρωτα την εμφανιση και υστερα τον χαρακτηρα...αλλα αν ο χαρακτηρας ειναι αναρμοστος τι να την κανεις την εμφανιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 7 Απριλίου 2011 στις 16:57 Η *Maria (^_^)*: #460 07-04-11 16:57 Χμμμ..χαρακτήρα,εμφάνιση...μου αρέσει να είναι γλυκός μαζί μου..και ρομαντικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σύμφωνα με την αρχή της επαγωγής, ότι εφόσον κουμαντάρεις ν γυναίκες, τότε αποδεικνύεται ότι κουμαντάρεις και ν+1 γυναίκες, όπου ν>1 (εδώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 00:56 Η grotesque_mask: #448 01-04-11 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Έχω και στόμα. Click για ανάπτυξη... οκ, απο-στομω-θηκα Αρχική Δημοσίευση από nPb: σύμφωνα με την αρχή της επαγωγής, ότι εφόσον κουμαντάρεις ν γυναίκες, τότε αποδεικνύεται ότι κουμαντάρεις και ν+1 γυναίκες, όπου ν>1 (εδώ ) Click για ανάπτυξη... τα μαθηματικά είναι εφαρμόσιμα και στην ερωτική ζωή. μα παντού να ξεφυτρώνει αυτή η επιστήμη ρε παιδί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 12:39 Ο Γιώργος έγραψε: #449 01-04-11 12:39 Αρχική Δημοσίευση από nPb: υπάρχει άνθρωπος που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές; Click για ανάπτυξη... Άνθρωπος όχι, αλλά νομίζω το ράφι φέρνει σ' αυτές τις προδιαγραφές. Επίσης ξαναβγήκατε offtopic. Γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αστυόχη Νεοφερμένο μέλος Η Αστυόχη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 18:11 Η Αστυόχη έγραψε: #450 01-04-11 18:11 Εγω προσωπικα κοιταζω πρωτα τον χαρακτηρα, δινω για λιγο σημασια στην εμφανηση και στην ηλικια, και μετα συνεχιζω με τον χαρακτηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rea_94 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 20:11 Η rea_94 έγραψε: #451 01-04-11 20:11 χμ χμ χμ βασικά εξαρτάται αν τον βλέπω πλάτη ή από μπροστά από μπροστά κοιτάω πρώτα τα μάτια και πλάτη κοιτάω πρώτα τον κώλο... και μετά κοιτάω τα χέρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 20:20 Ο dannaros έγραψε: #452 01-04-11 20:20 εγώ πιστεύω ότι πρώτα κοιτάτε στην περιοχή του φερμουάρ ασυνείδητα, κατάλαβένετε ότι δεν φένεται τίποτα και ενσυνείδητα μετά "τσεκάρετε" τα υπόλοιπα... ζάντες, εξάτμιση [η εξάτμιση είναι αυτή που δεν φένεται ], πορτ μπακάζ... όσο για την μηχανή, καταλαβαίνεις όσο οδηγάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 21:29 Ο Pure_Seduction: #453 01-04-11 21:29 Αρχική Δημοσίευση από rea_94: και μετά κοιτάω τα χέρια... Click για ανάπτυξη... κ εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:31 Η ShatteredIce: #454 02-04-11 00:31 πρώτα την εξωτερική εμφάνιση και μετά τον χαρακτήρα! Γιατί όπως και να το κάνουμε το τεκνό είναι αλλιώς!!!!!......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:38 Η prinCess.: #455 02-04-11 00:38 Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos777 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:45 Ο manos777 έγραψε: #456 02-04-11 00:45 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Click για ανάπτυξη... οπσσσ κριμα και ηλπιζα οτι ειχα πι8ανοτητες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 11:11 Ο dannaros έγραψε: #457 02-04-11 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Click για ανάπτυξη... Μπα όχι απαραίτητα. Πρέπει να είναι τίμιος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 17:39 Η prinCess.: #458 02-04-11 17:39 Αρχική Δημοσίευση από manos777: οπσσσ κριμα και ηλπιζα οτι ειχα πι8ανοτητες... Click για ανάπτυξη... Έχεις. Αρχική Δημοσίευση από dannaros: Μπα όχι απαραίτητα. Πρέπει να είναι τίμιος.... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Α. Κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angels wings Νεοφερμένο μέλος Η angels wings αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Απριλίου 2011 στις 16:22 Η angels wings: #459 05-04-11 16:22 πρωτα πρωτα την εμφανιση και υστερα τον χαρακτηρα...αλλα αν ο χαρακτηρας ειναι αναρμοστος τι να την κανεις την εμφανιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 7 Απριλίου 2011 στις 16:57 Η *Maria (^_^)*: #460 07-04-11 16:57 Χμμμ..χαρακτήρα,εμφάνιση...μου αρέσει να είναι γλυκός μαζί μου..και ρομαντικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Έχω και στόμα. Click για ανάπτυξη... οκ, απο-στομω-θηκα Αρχική Δημοσίευση από nPb: σύμφωνα με την αρχή της επαγωγής, ότι εφόσον κουμαντάρεις ν γυναίκες, τότε αποδεικνύεται ότι κουμαντάρεις και ν+1 γυναίκες, όπου ν>1 (εδώ ) Click για ανάπτυξη... τα μαθηματικά είναι εφαρμόσιμα και στην ερωτική ζωή. μα παντού να ξεφυτρώνει αυτή η επιστήμη ρε παιδί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 12:39 Ο Γιώργος έγραψε: #449 01-04-11 12:39 Αρχική Δημοσίευση από nPb: υπάρχει άνθρωπος που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές; Click για ανάπτυξη... Άνθρωπος όχι, αλλά νομίζω το ράφι φέρνει σ' αυτές τις προδιαγραφές. Επίσης ξαναβγήκατε offtopic. Γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αστυόχη Νεοφερμένο μέλος Η Αστυόχη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 18:11 Η Αστυόχη έγραψε: #450 01-04-11 18:11 Εγω προσωπικα κοιταζω πρωτα τον χαρακτηρα, δινω για λιγο σημασια στην εμφανηση και στην ηλικια, και μετα συνεχιζω με τον χαρακτηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rea_94 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 20:11 Η rea_94 έγραψε: #451 01-04-11 20:11 χμ χμ χμ βασικά εξαρτάται αν τον βλέπω πλάτη ή από μπροστά από μπροστά κοιτάω πρώτα τα μάτια και πλάτη κοιτάω πρώτα τον κώλο... και μετά κοιτάω τα χέρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 20:20 Ο dannaros έγραψε: #452 01-04-11 20:20 εγώ πιστεύω ότι πρώτα κοιτάτε στην περιοχή του φερμουάρ ασυνείδητα, κατάλαβένετε ότι δεν φένεται τίποτα και ενσυνείδητα μετά "τσεκάρετε" τα υπόλοιπα... ζάντες, εξάτμιση [η εξάτμιση είναι αυτή που δεν φένεται ], πορτ μπακάζ... όσο για την μηχανή, καταλαβαίνεις όσο οδηγάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 21:29 Ο Pure_Seduction: #453 01-04-11 21:29 Αρχική Δημοσίευση από rea_94: και μετά κοιτάω τα χέρια... Click για ανάπτυξη... κ εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:31 Η ShatteredIce: #454 02-04-11 00:31 πρώτα την εξωτερική εμφάνιση και μετά τον χαρακτήρα! Γιατί όπως και να το κάνουμε το τεκνό είναι αλλιώς!!!!!......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:38 Η prinCess.: #455 02-04-11 00:38 Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos777 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:45 Ο manos777 έγραψε: #456 02-04-11 00:45 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Click για ανάπτυξη... οπσσσ κριμα και ηλπιζα οτι ειχα πι8ανοτητες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 11:11 Ο dannaros έγραψε: #457 02-04-11 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Click για ανάπτυξη... Μπα όχι απαραίτητα. Πρέπει να είναι τίμιος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 17:39 Η prinCess.: #458 02-04-11 17:39 Αρχική Δημοσίευση από manos777: οπσσσ κριμα και ηλπιζα οτι ειχα πι8ανοτητες... Click για ανάπτυξη... Έχεις. Αρχική Δημοσίευση από dannaros: Μπα όχι απαραίτητα. Πρέπει να είναι τίμιος.... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Α. Κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angels wings Νεοφερμένο μέλος Η angels wings αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Απριλίου 2011 στις 16:22 Η angels wings: #459 05-04-11 16:22 πρωτα πρωτα την εμφανιση και υστερα τον χαρακτηρα...αλλα αν ο χαρακτηρας ειναι αναρμοστος τι να την κανεις την εμφανιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 7 Απριλίου 2011 στις 16:57 Η *Maria (^_^)*: #460 07-04-11 16:57 Χμμμ..χαρακτήρα,εμφάνιση...μου αρέσει να είναι γλυκός μαζί μου..και ρομαντικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: υπάρχει άνθρωπος που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές; Click για ανάπτυξη... Άνθρωπος όχι, αλλά νομίζω το ράφι φέρνει σ' αυτές τις προδιαγραφές. Επίσης ξαναβγήκατε offtopic. Γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αστυόχη Νεοφερμένο μέλος Η Αστυόχη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 18:11 Η Αστυόχη έγραψε: #450 01-04-11 18:11 Εγω προσωπικα κοιταζω πρωτα τον χαρακτηρα, δινω για λιγο σημασια στην εμφανηση και στην ηλικια, και μετα συνεχιζω με τον χαρακτηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rea_94 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 20:11 Η rea_94 έγραψε: #451 01-04-11 20:11 χμ χμ χμ βασικά εξαρτάται αν τον βλέπω πλάτη ή από μπροστά από μπροστά κοιτάω πρώτα τα μάτια και πλάτη κοιτάω πρώτα τον κώλο... και μετά κοιτάω τα χέρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 20:20 Ο dannaros έγραψε: #452 01-04-11 20:20 εγώ πιστεύω ότι πρώτα κοιτάτε στην περιοχή του φερμουάρ ασυνείδητα, κατάλαβένετε ότι δεν φένεται τίποτα και ενσυνείδητα μετά "τσεκάρετε" τα υπόλοιπα... ζάντες, εξάτμιση [η εξάτμιση είναι αυτή που δεν φένεται ], πορτ μπακάζ... όσο για την μηχανή, καταλαβαίνεις όσο οδηγάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 21:29 Ο Pure_Seduction: #453 01-04-11 21:29 Αρχική Δημοσίευση από rea_94: και μετά κοιτάω τα χέρια... Click για ανάπτυξη... κ εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:31 Η ShatteredIce: #454 02-04-11 00:31 πρώτα την εξωτερική εμφάνιση και μετά τον χαρακτήρα! Γιατί όπως και να το κάνουμε το τεκνό είναι αλλιώς!!!!!......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:38 Η prinCess.: #455 02-04-11 00:38 Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos777 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:45 Ο manos777 έγραψε: #456 02-04-11 00:45 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Click για ανάπτυξη... οπσσσ κριμα και ηλπιζα οτι ειχα πι8ανοτητες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 11:11 Ο dannaros έγραψε: #457 02-04-11 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Click για ανάπτυξη... Μπα όχι απαραίτητα. Πρέπει να είναι τίμιος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 17:39 Η prinCess.: #458 02-04-11 17:39 Αρχική Δημοσίευση από manos777: οπσσσ κριμα και ηλπιζα οτι ειχα πι8ανοτητες... Click για ανάπτυξη... Έχεις. Αρχική Δημοσίευση από dannaros: Μπα όχι απαραίτητα. Πρέπει να είναι τίμιος.... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Α. Κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angels wings Νεοφερμένο μέλος Η angels wings αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Απριλίου 2011 στις 16:22 Η angels wings: #459 05-04-11 16:22 πρωτα πρωτα την εμφανιση και υστερα τον χαρακτηρα...αλλα αν ο χαρακτηρας ειναι αναρμοστος τι να την κανεις την εμφανιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 7 Απριλίου 2011 στις 16:57 Η *Maria (^_^)*: #460 07-04-11 16:57 Χμμμ..χαρακτήρα,εμφάνιση...μου αρέσει να είναι γλυκός μαζί μου..και ρομαντικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω προσωπικα κοιταζω πρωτα τον χαρακτηρα, δινω για λιγο σημασια στην εμφανηση και στην ηλικια, και μετα συνεχιζω με τον χαρακτηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rea_94 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 20:11 Η rea_94 έγραψε: #451 01-04-11 20:11 χμ χμ χμ βασικά εξαρτάται αν τον βλέπω πλάτη ή από μπροστά από μπροστά κοιτάω πρώτα τα μάτια και πλάτη κοιτάω πρώτα τον κώλο... και μετά κοιτάω τα χέρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 20:20 Ο dannaros έγραψε: #452 01-04-11 20:20 εγώ πιστεύω ότι πρώτα κοιτάτε στην περιοχή του φερμουάρ ασυνείδητα, κατάλαβένετε ότι δεν φένεται τίποτα και ενσυνείδητα μετά "τσεκάρετε" τα υπόλοιπα... ζάντες, εξάτμιση [η εξάτμιση είναι αυτή που δεν φένεται ], πορτ μπακάζ... όσο για την μηχανή, καταλαβαίνεις όσο οδηγάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 21:29 Ο Pure_Seduction: #453 01-04-11 21:29 Αρχική Δημοσίευση από rea_94: και μετά κοιτάω τα χέρια... Click για ανάπτυξη... κ εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:31 Η ShatteredIce: #454 02-04-11 00:31 πρώτα την εξωτερική εμφάνιση και μετά τον χαρακτήρα! Γιατί όπως και να το κάνουμε το τεκνό είναι αλλιώς!!!!!......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:38 Η prinCess.: #455 02-04-11 00:38 Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos777 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:45 Ο manos777 έγραψε: #456 02-04-11 00:45 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Click για ανάπτυξη... οπσσσ κριμα και ηλπιζα οτι ειχα πι8ανοτητες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 11:11 Ο dannaros έγραψε: #457 02-04-11 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Click για ανάπτυξη... Μπα όχι απαραίτητα. Πρέπει να είναι τίμιος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 17:39 Η prinCess.: #458 02-04-11 17:39 Αρχική Δημοσίευση από manos777: οπσσσ κριμα και ηλπιζα οτι ειχα πι8ανοτητες... Click για ανάπτυξη... Έχεις. Αρχική Δημοσίευση από dannaros: Μπα όχι απαραίτητα. Πρέπει να είναι τίμιος.... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Α. Κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angels wings Νεοφερμένο μέλος Η angels wings αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Απριλίου 2011 στις 16:22 Η angels wings: #459 05-04-11 16:22 πρωτα πρωτα την εμφανιση και υστερα τον χαρακτηρα...αλλα αν ο χαρακτηρας ειναι αναρμοστος τι να την κανεις την εμφανιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 7 Απριλίου 2011 στις 16:57 Η *Maria (^_^)*: #460 07-04-11 16:57 Χμμμ..χαρακτήρα,εμφάνιση...μου αρέσει να είναι γλυκός μαζί μου..και ρομαντικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χμ χμ χμ βασικά εξαρτάται αν τον βλέπω πλάτη ή από μπροστά από μπροστά κοιτάω πρώτα τα μάτια και πλάτη κοιτάω πρώτα τον κώλο... και μετά κοιτάω τα χέρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 20:20 Ο dannaros έγραψε: #452 01-04-11 20:20 εγώ πιστεύω ότι πρώτα κοιτάτε στην περιοχή του φερμουάρ ασυνείδητα, κατάλαβένετε ότι δεν φένεται τίποτα και ενσυνείδητα μετά "τσεκάρετε" τα υπόλοιπα... ζάντες, εξάτμιση [η εξάτμιση είναι αυτή που δεν φένεται ], πορτ μπακάζ... όσο για την μηχανή, καταλαβαίνεις όσο οδηγάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 21:29 Ο Pure_Seduction: #453 01-04-11 21:29 Αρχική Δημοσίευση από rea_94: και μετά κοιτάω τα χέρια... Click για ανάπτυξη... κ εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:31 Η ShatteredIce: #454 02-04-11 00:31 πρώτα την εξωτερική εμφάνιση και μετά τον χαρακτήρα! Γιατί όπως και να το κάνουμε το τεκνό είναι αλλιώς!!!!!......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:38 Η prinCess.: #455 02-04-11 00:38 Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos777 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:45 Ο manos777 έγραψε: #456 02-04-11 00:45 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Click για ανάπτυξη... οπσσσ κριμα και ηλπιζα οτι ειχα πι8ανοτητες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 11:11 Ο dannaros έγραψε: #457 02-04-11 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Click για ανάπτυξη... Μπα όχι απαραίτητα. Πρέπει να είναι τίμιος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 17:39 Η prinCess.: #458 02-04-11 17:39 Αρχική Δημοσίευση από manos777: οπσσσ κριμα και ηλπιζα οτι ειχα πι8ανοτητες... Click για ανάπτυξη... Έχεις. Αρχική Δημοσίευση από dannaros: Μπα όχι απαραίτητα. Πρέπει να είναι τίμιος.... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Α. Κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angels wings Νεοφερμένο μέλος Η angels wings αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Απριλίου 2011 στις 16:22 Η angels wings: #459 05-04-11 16:22 πρωτα πρωτα την εμφανιση και υστερα τον χαρακτηρα...αλλα αν ο χαρακτηρας ειναι αναρμοστος τι να την κανεις την εμφανιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 7 Απριλίου 2011 στις 16:57 Η *Maria (^_^)*: #460 07-04-11 16:57 Χμμμ..χαρακτήρα,εμφάνιση...μου αρέσει να είναι γλυκός μαζί μου..και ρομαντικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ πιστεύω ότι πρώτα κοιτάτε στην περιοχή του φερμουάρ ασυνείδητα, κατάλαβένετε ότι δεν φένεται τίποτα και ενσυνείδητα μετά "τσεκάρετε" τα υπόλοιπα... ζάντες, εξάτμιση [η εξάτμιση είναι αυτή που δεν φένεται ], πορτ μπακάζ... όσο για την μηχανή, καταλαβαίνεις όσο οδηγάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 1 Απριλίου 2011 στις 21:29 Ο Pure_Seduction: #453 01-04-11 21:29 Αρχική Δημοσίευση από rea_94: και μετά κοιτάω τα χέρια... Click για ανάπτυξη... κ εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:31 Η ShatteredIce: #454 02-04-11 00:31 πρώτα την εξωτερική εμφάνιση και μετά τον χαρακτήρα! Γιατί όπως και να το κάνουμε το τεκνό είναι αλλιώς!!!!!......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:38 Η prinCess.: #455 02-04-11 00:38 Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos777 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:45 Ο manos777 έγραψε: #456 02-04-11 00:45 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Click για ανάπτυξη... οπσσσ κριμα και ηλπιζα οτι ειχα πι8ανοτητες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 11:11 Ο dannaros έγραψε: #457 02-04-11 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Click για ανάπτυξη... Μπα όχι απαραίτητα. Πρέπει να είναι τίμιος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 17:39 Η prinCess.: #458 02-04-11 17:39 Αρχική Δημοσίευση από manos777: οπσσσ κριμα και ηλπιζα οτι ειχα πι8ανοτητες... Click για ανάπτυξη... Έχεις. Αρχική Δημοσίευση από dannaros: Μπα όχι απαραίτητα. Πρέπει να είναι τίμιος.... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Α. Κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angels wings Νεοφερμένο μέλος Η angels wings αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Απριλίου 2011 στις 16:22 Η angels wings: #459 05-04-11 16:22 πρωτα πρωτα την εμφανιση και υστερα τον χαρακτηρα...αλλα αν ο χαρακτηρας ειναι αναρμοστος τι να την κανεις την εμφανιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 7 Απριλίου 2011 στις 16:57 Η *Maria (^_^)*: #460 07-04-11 16:57 Χμμμ..χαρακτήρα,εμφάνιση...μου αρέσει να είναι γλυκός μαζί μου..και ρομαντικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rea_94: και μετά κοιτάω τα χέρια... Click για ανάπτυξη... κ εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:31 Η ShatteredIce: #454 02-04-11 00:31 πρώτα την εξωτερική εμφάνιση και μετά τον χαρακτήρα! Γιατί όπως και να το κάνουμε το τεκνό είναι αλλιώς!!!!!......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:38 Η prinCess.: #455 02-04-11 00:38 Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos777 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:45 Ο manos777 έγραψε: #456 02-04-11 00:45 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Click για ανάπτυξη... οπσσσ κριμα και ηλπιζα οτι ειχα πι8ανοτητες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 11:11 Ο dannaros έγραψε: #457 02-04-11 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Click για ανάπτυξη... Μπα όχι απαραίτητα. Πρέπει να είναι τίμιος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 17:39 Η prinCess.: #458 02-04-11 17:39 Αρχική Δημοσίευση από manos777: οπσσσ κριμα και ηλπιζα οτι ειχα πι8ανοτητες... Click για ανάπτυξη... Έχεις. Αρχική Δημοσίευση από dannaros: Μπα όχι απαραίτητα. Πρέπει να είναι τίμιος.... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Α. Κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angels wings Νεοφερμένο μέλος Η angels wings αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Απριλίου 2011 στις 16:22 Η angels wings: #459 05-04-11 16:22 πρωτα πρωτα την εμφανιση και υστερα τον χαρακτηρα...αλλα αν ο χαρακτηρας ειναι αναρμοστος τι να την κανεις την εμφανιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 7 Απριλίου 2011 στις 16:57 Η *Maria (^_^)*: #460 07-04-11 16:57 Χμμμ..χαρακτήρα,εμφάνιση...μου αρέσει να είναι γλυκός μαζί μου..και ρομαντικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πρώτα την εξωτερική εμφάνιση και μετά τον χαρακτήρα! Γιατί όπως και να το κάνουμε το τεκνό είναι αλλιώς!!!!!......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:38 Η prinCess.: #455 02-04-11 00:38 Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos777 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:45 Ο manos777 έγραψε: #456 02-04-11 00:45 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Click για ανάπτυξη... οπσσσ κριμα και ηλπιζα οτι ειχα πι8ανοτητες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 11:11 Ο dannaros έγραψε: #457 02-04-11 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Click για ανάπτυξη... Μπα όχι απαραίτητα. Πρέπει να είναι τίμιος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 17:39 Η prinCess.: #458 02-04-11 17:39 Αρχική Δημοσίευση από manos777: οπσσσ κριμα και ηλπιζα οτι ειχα πι8ανοτητες... Click για ανάπτυξη... Έχεις. Αρχική Δημοσίευση από dannaros: Μπα όχι απαραίτητα. Πρέπει να είναι τίμιος.... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Α. Κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angels wings Νεοφερμένο μέλος Η angels wings αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Απριλίου 2011 στις 16:22 Η angels wings: #459 05-04-11 16:22 πρωτα πρωτα την εμφανιση και υστερα τον χαρακτηρα...αλλα αν ο χαρακτηρας ειναι αναρμοστος τι να την κανεις την εμφανιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 7 Απριλίου 2011 στις 16:57 Η *Maria (^_^)*: #460 07-04-11 16:57 Χμμμ..χαρακτήρα,εμφάνιση...μου αρέσει να είναι γλυκός μαζί μου..και ρομαντικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manos777 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 00:45 Ο manos777 έγραψε: #456 02-04-11 00:45 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Click για ανάπτυξη... οπσσσ κριμα και ηλπιζα οτι ειχα πι8ανοτητες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 11:11 Ο dannaros έγραψε: #457 02-04-11 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Click για ανάπτυξη... Μπα όχι απαραίτητα. Πρέπει να είναι τίμιος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 17:39 Η prinCess.: #458 02-04-11 17:39 Αρχική Δημοσίευση από manos777: οπσσσ κριμα και ηλπιζα οτι ειχα πι8ανοτητες... Click για ανάπτυξη... Έχεις. Αρχική Δημοσίευση από dannaros: Μπα όχι απαραίτητα. Πρέπει να είναι τίμιος.... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Α. Κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angels wings Νεοφερμένο μέλος Η angels wings αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Απριλίου 2011 στις 16:22 Η angels wings: #459 05-04-11 16:22 πρωτα πρωτα την εμφανιση και υστερα τον χαρακτηρα...αλλα αν ο χαρακτηρας ειναι αναρμοστος τι να την κανεις την εμφανιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 7 Απριλίου 2011 στις 16:57 Η *Maria (^_^)*: #460 07-04-11 16:57 Χμμμ..χαρακτήρα,εμφάνιση...μου αρέσει να είναι γλυκός μαζί μου..και ρομαντικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Click για ανάπτυξη... οπσσσ κριμα και ηλπιζα οτι ειχα πι8ανοτητες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 11:11 Ο dannaros έγραψε: #457 02-04-11 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Click για ανάπτυξη... Μπα όχι απαραίτητα. Πρέπει να είναι τίμιος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 17:39 Η prinCess.: #458 02-04-11 17:39 Αρχική Δημοσίευση από manos777: οπσσσ κριμα και ηλπιζα οτι ειχα πι8ανοτητες... Click για ανάπτυξη... Έχεις. Αρχική Δημοσίευση από dannaros: Μπα όχι απαραίτητα. Πρέπει να είναι τίμιος.... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Α. Κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angels wings Νεοφερμένο μέλος Η angels wings αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Απριλίου 2011 στις 16:22 Η angels wings: #459 05-04-11 16:22 πρωτα πρωτα την εμφανιση και υστερα τον χαρακτηρα...αλλα αν ο χαρακτηρας ειναι αναρμοστος τι να την κανεις την εμφανιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 7 Απριλίου 2011 στις 16:57 Η *Maria (^_^)*: #460 07-04-11 16:57 Χμμμ..χαρακτήρα,εμφάνιση...μου αρέσει να είναι γλυκός μαζί μου..και ρομαντικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Εγώ τον θέλω άσχημο για να μη μου τον κλέψουν. Click για ανάπτυξη... Μπα όχι απαραίτητα. Πρέπει να είναι τίμιος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Απριλίου 2011 στις 17:39 Η prinCess.: #458 02-04-11 17:39 Αρχική Δημοσίευση από manos777: οπσσσ κριμα και ηλπιζα οτι ειχα πι8ανοτητες... Click για ανάπτυξη... Έχεις. Αρχική Δημοσίευση από dannaros: Μπα όχι απαραίτητα. Πρέπει να είναι τίμιος.... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Α. Κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angels wings Νεοφερμένο μέλος Η angels wings αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Απριλίου 2011 στις 16:22 Η angels wings: #459 05-04-11 16:22 πρωτα πρωτα την εμφανιση και υστερα τον χαρακτηρα...αλλα αν ο χαρακτηρας ειναι αναρμοστος τι να την κανεις την εμφανιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 7 Απριλίου 2011 στις 16:57 Η *Maria (^_^)*: #460 07-04-11 16:57 Χμμμ..χαρακτήρα,εμφάνιση...μου αρέσει να είναι γλυκός μαζί μου..και ρομαντικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από manos777: οπσσσ κριμα και ηλπιζα οτι ειχα πι8ανοτητες... Click για ανάπτυξη... Έχεις. Αρχική Δημοσίευση από dannaros: Μπα όχι απαραίτητα. Πρέπει να είναι τίμιος.... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Α. Κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
angels wings Νεοφερμένο μέλος Η angels wings αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Απριλίου 2011 στις 16:22 Η angels wings: #459 05-04-11 16:22 πρωτα πρωτα την εμφανιση και υστερα τον χαρακτηρα...αλλα αν ο χαρακτηρας ειναι αναρμοστος τι να την κανεις την εμφανιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 7 Απριλίου 2011 στις 16:57 Η *Maria (^_^)*: #460 07-04-11 16:57 Χμμμ..χαρακτήρα,εμφάνιση...μου αρέσει να είναι γλυκός μαζί μου..και ρομαντικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
πρωτα πρωτα την εμφανιση και υστερα τον χαρακτηρα...αλλα αν ο χαρακτηρας ειναι αναρμοστος τι να την κανεις την εμφανιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 7 Απριλίου 2011 στις 16:57 Η *Maria (^_^)*: #460 07-04-11 16:57 Χμμμ..χαρακτήρα,εμφάνιση...μου αρέσει να είναι γλυκός μαζί μου..και ρομαντικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χμμμ..χαρακτήρα,εμφάνιση...μου αρέσει να είναι γλυκός μαζί μου..και ρομαντικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.