nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2011 στις 15:44 Ο nPb έγραψε: #401 11-02-11 15:44 Αρχική Δημοσίευση από cia love: η κοιλια και τα αρχ***α ειναι του αντρα τα στολιδια Click για ανάπτυξη... αυτά κοιτάς εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2011 στις 15:45 Ο Pure_Seduction: #402 11-02-11 15:45 κυκλοφορει με μεζουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2011 στις 15:56 Ο nPb έγραψε: #403 11-02-11 15:56 γιατί; τι να μετρήσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2011 στις 15:59 Ο Pure_Seduction: #404 11-02-11 15:59 την κοιλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bubble. Νεοφερμένο μέλος Η Ναταλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:18 Η Bubble. έγραψε: #405 11-02-11 23:18 το βλέμμα και το χαμόγελο.... και ασφαλώς το χαρακτήπα του... δεν είμαστε τοοόσο περίεργες πια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2011 στις 00:09 Ο nPb έγραψε: #406 12-02-11 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551*: αμάν και εσύ ερώτησειςσε είχα για πιο έξυπνο Click για ανάπτυξη... oι ερωτήσεις δέχονται πολλές απαντήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cia love Νεοφερμένο μέλος Η αναστασια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Πετράλωνα (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2011 στις 11:26 Η cia love έγραψε: #407 12-02-11 11:26 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτά κοιτάς εσύ; Click για ανάπτυξη... και αυτα! Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: την κοιλια Click για ανάπτυξη... χεχε! αχ πως τα βρισκεις.... αυτο εννοουσε! αυτο δεν εννοουσες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Φεβρουαρίου 2011 mishka Νεοφερμένο μέλος Η Μιχ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:17 Η mishka έγραψε: #408 13-02-11 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: εγω κοιταω πρωτα το προσωπο...δε με νοιαζει αν εχει γαλαζια ματια κτλ κτλ αλλα μου αρεσει να υπαρχει αρμονια! με τρελαινει ένα ωραίο χαμογελο... μετα κοιταζω τα υπολοιπα...ξεκιναω απο τα ποδια και καταληγω στους ωμους! επισης δε μου αρεσουν τα μακρυα μαλλια στους αντρες( αφηστε τα για εμας βρε παιδια) Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστή, συμφωνώ απόλυτα Αθηνά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Φεβρουαρίου 2011 grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:30 Η grotesque_mask: #409 13-02-11 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: εγω κοιταω πρωτα το προσωπο...δε με νοιαζει αν εχει γαλαζια ματια κτλ κτλ αλλα μου αρεσει να υπαρχει αρμονια! με τρελαινει ένα ωραίο χαμογελο... μετα κοιταζω τα υπολοιπα...ξεκιναω απο τα ποδια και καταληγω στους ωμους! επισης δε μου αρεσουν τα μακρυα μαλλια στους αντρες( αφηστε τα για εμας βρε παιδια) Click για ανάπτυξη... μακρυμαλληδες ρεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:32 Η Athinoul@91: #410 13-02-11 22:32 Αρχική Δημοσίευση από mishka: Πολύ σωστή, συμφωνώ απόλυτα Αθηνά.. Click για ανάπτυξη... α0χ0αχ0α0χ0α ευχαριστώ αλλά είναι κατά προσέγγιση...το θέμα είναι να μου κάνει το κλικ! δεν έχω κάποιον κατάλογο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olgakal Νεοφερμένο μέλος Η Ολγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 19:30 Η olgakal έγραψε: #411 29-03-11 19:30 ..το βλεμμα...και το χαμογελο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notebook___ΑΡΚΑς Νεοφερμένο μέλος Ο ο βιολιστης της στεγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 21:50 Ο notebook___ΑΡΚΑς: #412 29-03-11 21:50 Αρχική Δημοσίευση από olgakal: ..το βλεμμα...και το χαμογελο!!!! Click για ανάπτυξη... μαλιστααααα.....!! να ξερουμε ρεεε παιδι μ....! για πες το πετυχαα----- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. friendly Νεοφερμένο μέλος Η friendly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 22:59 Η friendly έγραψε: #413 29-03-11 22:59 εμενα μπορει να με τραβηξει ενα βλεμμα και ενα χαμογελο..ειναι σπανιο να εχεις τοσο ωραιο χαμογελο που να τραβηξεις μια κοπελα αλλα επειδη το εχω συναντησει ειναι κατι πολυ ομορφο..γενικα κοιταω ολο το συνολο αλλα αυτο που μετραει ειναι η προσωπικοτητα εκει βγαινουν τα αποτελεσματα ανεξαρτητα αν ειναι ωραιος για καποιους και συμπαθητικος για καποιους αλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:07 Η alchemia έγραψε: #414 29-03-11 23:07 Απο εξωτερικη εμφανιση: 1) Αυτια ( δε μ αρεσει να πετανε ) 2)Δεν θελω να ναι πολυ κοντος, ουτε πολυ ψηλος (γυναικες...δε ξερουμε τι θελουμε) 3)Μ αρεσουν οι ανοιχτοχρωμοι (βεβαια ολοι μου οι φιλοι ηταν καστανοι ) Χαρακτηρας: 1)Να μην γκρινιαζει πιο πολυ απο μενα (!) 2)Να με ακουει οταν γρινιαζω χωρις να γκρινιαζει 3)Να ναι και λιγο τρυφερουλης Γενικα! Κοιταω και τους φιλους του διοτι αν δε μπορω να συνυπαρξω μαζι τους, μαλλον θα εχουμε προβλημα... Τελικα ομως, συνηθως δε λαμβανω τα περισσοτερα απ αυτα υποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:47 Ο nPb έγραψε: #415 29-03-11 23:47 υπάρχει άνθρωπος που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές; όσο για τα αυτιά νομίζω ότι δεν φταίει ο κάτοχος των αυτιών αν η άλλη σταθεί στα αυτιά νομίζω ότι έχει χάσει την ουσία...και βουρ χυλόπιτα γιατί αν σήμερα ξυνίζουν τα αυτιά, αύριο θα θα ξυνίζει κάτι άλλο και πάει λέγοντας... κοπέλες ξεκολλίστε από τα χαζόγελα, τα μάτια, τα φρύδια, του πωπούς,...και δεν ξέρω εγώ τι κοιτάχτε και λίγο τον άνθρωπο γιατί χάσαμε τον άνθρωπο και στεκόμαστε στα φύκια για μεταξωτές κορδέλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:51 Ο Pure_Seduction: #416 29-03-11 23:51 κ ομως υπαρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:58 Η alchemia έγραψε: #417 29-03-11 23:58 Αρχική Δημοσίευση από nPb: υπάρχει άνθρωπος που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές; Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα οτι καποιος πρεπει να πληροι τις παραπανω προδιαγραφες για να ναι μαζι μου Αλλοστε, ειπα οτι τελικα δε τα κοιταω... Και για να μην κρυβομαστε πισω απο τα δαχτυλα μας, εσυ δεν κοιτας λεπτομερειες; Σορρυ αν το χεις γραψει πιο πριν δεν διαβασα αλλες απαντησεις.. Παντως αναφορικα με τα αυτια, ε δε θελω να πιανει και δορυφορικη!!! (αν κ ισως εχει αλλη χαρη δε πληρωνεις και Nova) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 00:05 Ο nPb έγραψε: #418 30-03-11 00:05 κοιτάω γήινες λεπτομέρειες... απλά δεν χαμογελώ χωρίς λόγο... είμαι περισσότερο εκφραστικός τύπος στο βλέμμα παρά να διαφημίζω οδοντόπαστες όσο αυτό με τα αυτιά-δορυφορικά πιάτα καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 00:09 Η alchemia έγραψε: #419 30-03-11 00:09 Τι εννοεις γηινες λεπτομερειες;; Παντως να χαμογελας...ουτε εγω χαμογελω πολυ γιατι θεωρω πως δε μου παει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 18:06 Ο dannaros έγραψε: #420 30-03-11 18:06 εγώ κοιτάω πρώτα τα παπούτσια του, ύστερα τα γυαλιά ηλίου του, ύστερα το φουτεράκι του, και άμα καταφέρω βλέπω και το ταμπελάκι (label) του παντελονιού του... Προτιμώ του medioum size με RayBan και VANS αν και δεν με χαλάνε και τα all stars... εννοείται ότι θα είναι διάσημος. γιατί όλους τους διάσημους ωραίους τους βγάζουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cia love: η κοιλια και τα αρχ***α ειναι του αντρα τα στολιδια Click για ανάπτυξη... αυτά κοιτάς εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2011 στις 15:45 Ο Pure_Seduction: #402 11-02-11 15:45 κυκλοφορει με μεζουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2011 στις 15:56 Ο nPb έγραψε: #403 11-02-11 15:56 γιατί; τι να μετρήσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2011 στις 15:59 Ο Pure_Seduction: #404 11-02-11 15:59 την κοιλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bubble. Νεοφερμένο μέλος Η Ναταλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:18 Η Bubble. έγραψε: #405 11-02-11 23:18 το βλέμμα και το χαμόγελο.... και ασφαλώς το χαρακτήπα του... δεν είμαστε τοοόσο περίεργες πια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2011 στις 00:09 Ο nPb έγραψε: #406 12-02-11 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551*: αμάν και εσύ ερώτησειςσε είχα για πιο έξυπνο Click για ανάπτυξη... oι ερωτήσεις δέχονται πολλές απαντήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cia love Νεοφερμένο μέλος Η αναστασια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Πετράλωνα (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2011 στις 11:26 Η cia love έγραψε: #407 12-02-11 11:26 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτά κοιτάς εσύ; Click για ανάπτυξη... και αυτα! Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: την κοιλια Click για ανάπτυξη... χεχε! αχ πως τα βρισκεις.... αυτο εννοουσε! αυτο δεν εννοουσες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Φεβρουαρίου 2011 mishka Νεοφερμένο μέλος Η Μιχ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:17 Η mishka έγραψε: #408 13-02-11 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: εγω κοιταω πρωτα το προσωπο...δε με νοιαζει αν εχει γαλαζια ματια κτλ κτλ αλλα μου αρεσει να υπαρχει αρμονια! με τρελαινει ένα ωραίο χαμογελο... μετα κοιταζω τα υπολοιπα...ξεκιναω απο τα ποδια και καταληγω στους ωμους! επισης δε μου αρεσουν τα μακρυα μαλλια στους αντρες( αφηστε τα για εμας βρε παιδια) Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστή, συμφωνώ απόλυτα Αθηνά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Φεβρουαρίου 2011 grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:30 Η grotesque_mask: #409 13-02-11 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: εγω κοιταω πρωτα το προσωπο...δε με νοιαζει αν εχει γαλαζια ματια κτλ κτλ αλλα μου αρεσει να υπαρχει αρμονια! με τρελαινει ένα ωραίο χαμογελο... μετα κοιταζω τα υπολοιπα...ξεκιναω απο τα ποδια και καταληγω στους ωμους! επισης δε μου αρεσουν τα μακρυα μαλλια στους αντρες( αφηστε τα για εμας βρε παιδια) Click για ανάπτυξη... μακρυμαλληδες ρεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:32 Η Athinoul@91: #410 13-02-11 22:32 Αρχική Δημοσίευση από mishka: Πολύ σωστή, συμφωνώ απόλυτα Αθηνά.. Click για ανάπτυξη... α0χ0αχ0α0χ0α ευχαριστώ αλλά είναι κατά προσέγγιση...το θέμα είναι να μου κάνει το κλικ! δεν έχω κάποιον κατάλογο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olgakal Νεοφερμένο μέλος Η Ολγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 19:30 Η olgakal έγραψε: #411 29-03-11 19:30 ..το βλεμμα...και το χαμογελο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notebook___ΑΡΚΑς Νεοφερμένο μέλος Ο ο βιολιστης της στεγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 21:50 Ο notebook___ΑΡΚΑς: #412 29-03-11 21:50 Αρχική Δημοσίευση από olgakal: ..το βλεμμα...και το χαμογελο!!!! Click για ανάπτυξη... μαλιστααααα.....!! να ξερουμε ρεεε παιδι μ....! για πες το πετυχαα----- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. friendly Νεοφερμένο μέλος Η friendly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 22:59 Η friendly έγραψε: #413 29-03-11 22:59 εμενα μπορει να με τραβηξει ενα βλεμμα και ενα χαμογελο..ειναι σπανιο να εχεις τοσο ωραιο χαμογελο που να τραβηξεις μια κοπελα αλλα επειδη το εχω συναντησει ειναι κατι πολυ ομορφο..γενικα κοιταω ολο το συνολο αλλα αυτο που μετραει ειναι η προσωπικοτητα εκει βγαινουν τα αποτελεσματα ανεξαρτητα αν ειναι ωραιος για καποιους και συμπαθητικος για καποιους αλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:07 Η alchemia έγραψε: #414 29-03-11 23:07 Απο εξωτερικη εμφανιση: 1) Αυτια ( δε μ αρεσει να πετανε ) 2)Δεν θελω να ναι πολυ κοντος, ουτε πολυ ψηλος (γυναικες...δε ξερουμε τι θελουμε) 3)Μ αρεσουν οι ανοιχτοχρωμοι (βεβαια ολοι μου οι φιλοι ηταν καστανοι ) Χαρακτηρας: 1)Να μην γκρινιαζει πιο πολυ απο μενα (!) 2)Να με ακουει οταν γρινιαζω χωρις να γκρινιαζει 3)Να ναι και λιγο τρυφερουλης Γενικα! Κοιταω και τους φιλους του διοτι αν δε μπορω να συνυπαρξω μαζι τους, μαλλον θα εχουμε προβλημα... Τελικα ομως, συνηθως δε λαμβανω τα περισσοτερα απ αυτα υποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:47 Ο nPb έγραψε: #415 29-03-11 23:47 υπάρχει άνθρωπος που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές; όσο για τα αυτιά νομίζω ότι δεν φταίει ο κάτοχος των αυτιών αν η άλλη σταθεί στα αυτιά νομίζω ότι έχει χάσει την ουσία...και βουρ χυλόπιτα γιατί αν σήμερα ξυνίζουν τα αυτιά, αύριο θα θα ξυνίζει κάτι άλλο και πάει λέγοντας... κοπέλες ξεκολλίστε από τα χαζόγελα, τα μάτια, τα φρύδια, του πωπούς,...και δεν ξέρω εγώ τι κοιτάχτε και λίγο τον άνθρωπο γιατί χάσαμε τον άνθρωπο και στεκόμαστε στα φύκια για μεταξωτές κορδέλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:51 Ο Pure_Seduction: #416 29-03-11 23:51 κ ομως υπαρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:58 Η alchemia έγραψε: #417 29-03-11 23:58 Αρχική Δημοσίευση από nPb: υπάρχει άνθρωπος που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές; Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα οτι καποιος πρεπει να πληροι τις παραπανω προδιαγραφες για να ναι μαζι μου Αλλοστε, ειπα οτι τελικα δε τα κοιταω... Και για να μην κρυβομαστε πισω απο τα δαχτυλα μας, εσυ δεν κοιτας λεπτομερειες; Σορρυ αν το χεις γραψει πιο πριν δεν διαβασα αλλες απαντησεις.. Παντως αναφορικα με τα αυτια, ε δε θελω να πιανει και δορυφορικη!!! (αν κ ισως εχει αλλη χαρη δε πληρωνεις και Nova) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 00:05 Ο nPb έγραψε: #418 30-03-11 00:05 κοιτάω γήινες λεπτομέρειες... απλά δεν χαμογελώ χωρίς λόγο... είμαι περισσότερο εκφραστικός τύπος στο βλέμμα παρά να διαφημίζω οδοντόπαστες όσο αυτό με τα αυτιά-δορυφορικά πιάτα καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 00:09 Η alchemia έγραψε: #419 30-03-11 00:09 Τι εννοεις γηινες λεπτομερειες;; Παντως να χαμογελας...ουτε εγω χαμογελω πολυ γιατι θεωρω πως δε μου παει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 18:06 Ο dannaros έγραψε: #420 30-03-11 18:06 εγώ κοιτάω πρώτα τα παπούτσια του, ύστερα τα γυαλιά ηλίου του, ύστερα το φουτεράκι του, και άμα καταφέρω βλέπω και το ταμπελάκι (label) του παντελονιού του... Προτιμώ του medioum size με RayBan και VANS αν και δεν με χαλάνε και τα all stars... εννοείται ότι θα είναι διάσημος. γιατί όλους τους διάσημους ωραίους τους βγάζουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κυκλοφορει με μεζουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2011 στις 15:56 Ο nPb έγραψε: #403 11-02-11 15:56 γιατί; τι να μετρήσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2011 στις 15:59 Ο Pure_Seduction: #404 11-02-11 15:59 την κοιλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bubble. Νεοφερμένο μέλος Η Ναταλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:18 Η Bubble. έγραψε: #405 11-02-11 23:18 το βλέμμα και το χαμόγελο.... και ασφαλώς το χαρακτήπα του... δεν είμαστε τοοόσο περίεργες πια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2011 στις 00:09 Ο nPb έγραψε: #406 12-02-11 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551*: αμάν και εσύ ερώτησειςσε είχα για πιο έξυπνο Click για ανάπτυξη... oι ερωτήσεις δέχονται πολλές απαντήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cia love Νεοφερμένο μέλος Η αναστασια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Πετράλωνα (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2011 στις 11:26 Η cia love έγραψε: #407 12-02-11 11:26 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτά κοιτάς εσύ; Click για ανάπτυξη... και αυτα! Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: την κοιλια Click για ανάπτυξη... χεχε! αχ πως τα βρισκεις.... αυτο εννοουσε! αυτο δεν εννοουσες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Φεβρουαρίου 2011 mishka Νεοφερμένο μέλος Η Μιχ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:17 Η mishka έγραψε: #408 13-02-11 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: εγω κοιταω πρωτα το προσωπο...δε με νοιαζει αν εχει γαλαζια ματια κτλ κτλ αλλα μου αρεσει να υπαρχει αρμονια! με τρελαινει ένα ωραίο χαμογελο... μετα κοιταζω τα υπολοιπα...ξεκιναω απο τα ποδια και καταληγω στους ωμους! επισης δε μου αρεσουν τα μακρυα μαλλια στους αντρες( αφηστε τα για εμας βρε παιδια) Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστή, συμφωνώ απόλυτα Αθηνά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Φεβρουαρίου 2011 grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:30 Η grotesque_mask: #409 13-02-11 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: εγω κοιταω πρωτα το προσωπο...δε με νοιαζει αν εχει γαλαζια ματια κτλ κτλ αλλα μου αρεσει να υπαρχει αρμονια! με τρελαινει ένα ωραίο χαμογελο... μετα κοιταζω τα υπολοιπα...ξεκιναω απο τα ποδια και καταληγω στους ωμους! επισης δε μου αρεσουν τα μακρυα μαλλια στους αντρες( αφηστε τα για εμας βρε παιδια) Click για ανάπτυξη... μακρυμαλληδες ρεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:32 Η Athinoul@91: #410 13-02-11 22:32 Αρχική Δημοσίευση από mishka: Πολύ σωστή, συμφωνώ απόλυτα Αθηνά.. Click για ανάπτυξη... α0χ0αχ0α0χ0α ευχαριστώ αλλά είναι κατά προσέγγιση...το θέμα είναι να μου κάνει το κλικ! δεν έχω κάποιον κατάλογο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olgakal Νεοφερμένο μέλος Η Ολγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 19:30 Η olgakal έγραψε: #411 29-03-11 19:30 ..το βλεμμα...και το χαμογελο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notebook___ΑΡΚΑς Νεοφερμένο μέλος Ο ο βιολιστης της στεγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 21:50 Ο notebook___ΑΡΚΑς: #412 29-03-11 21:50 Αρχική Δημοσίευση από olgakal: ..το βλεμμα...και το χαμογελο!!!! Click για ανάπτυξη... μαλιστααααα.....!! να ξερουμε ρεεε παιδι μ....! για πες το πετυχαα----- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. friendly Νεοφερμένο μέλος Η friendly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 22:59 Η friendly έγραψε: #413 29-03-11 22:59 εμενα μπορει να με τραβηξει ενα βλεμμα και ενα χαμογελο..ειναι σπανιο να εχεις τοσο ωραιο χαμογελο που να τραβηξεις μια κοπελα αλλα επειδη το εχω συναντησει ειναι κατι πολυ ομορφο..γενικα κοιταω ολο το συνολο αλλα αυτο που μετραει ειναι η προσωπικοτητα εκει βγαινουν τα αποτελεσματα ανεξαρτητα αν ειναι ωραιος για καποιους και συμπαθητικος για καποιους αλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:07 Η alchemia έγραψε: #414 29-03-11 23:07 Απο εξωτερικη εμφανιση: 1) Αυτια ( δε μ αρεσει να πετανε ) 2)Δεν θελω να ναι πολυ κοντος, ουτε πολυ ψηλος (γυναικες...δε ξερουμε τι θελουμε) 3)Μ αρεσουν οι ανοιχτοχρωμοι (βεβαια ολοι μου οι φιλοι ηταν καστανοι ) Χαρακτηρας: 1)Να μην γκρινιαζει πιο πολυ απο μενα (!) 2)Να με ακουει οταν γρινιαζω χωρις να γκρινιαζει 3)Να ναι και λιγο τρυφερουλης Γενικα! Κοιταω και τους φιλους του διοτι αν δε μπορω να συνυπαρξω μαζι τους, μαλλον θα εχουμε προβλημα... Τελικα ομως, συνηθως δε λαμβανω τα περισσοτερα απ αυτα υποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:47 Ο nPb έγραψε: #415 29-03-11 23:47 υπάρχει άνθρωπος που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές; όσο για τα αυτιά νομίζω ότι δεν φταίει ο κάτοχος των αυτιών αν η άλλη σταθεί στα αυτιά νομίζω ότι έχει χάσει την ουσία...και βουρ χυλόπιτα γιατί αν σήμερα ξυνίζουν τα αυτιά, αύριο θα θα ξυνίζει κάτι άλλο και πάει λέγοντας... κοπέλες ξεκολλίστε από τα χαζόγελα, τα μάτια, τα φρύδια, του πωπούς,...και δεν ξέρω εγώ τι κοιτάχτε και λίγο τον άνθρωπο γιατί χάσαμε τον άνθρωπο και στεκόμαστε στα φύκια για μεταξωτές κορδέλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:51 Ο Pure_Seduction: #416 29-03-11 23:51 κ ομως υπαρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:58 Η alchemia έγραψε: #417 29-03-11 23:58 Αρχική Δημοσίευση από nPb: υπάρχει άνθρωπος που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές; Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα οτι καποιος πρεπει να πληροι τις παραπανω προδιαγραφες για να ναι μαζι μου Αλλοστε, ειπα οτι τελικα δε τα κοιταω... Και για να μην κρυβομαστε πισω απο τα δαχτυλα μας, εσυ δεν κοιτας λεπτομερειες; Σορρυ αν το χεις γραψει πιο πριν δεν διαβασα αλλες απαντησεις.. Παντως αναφορικα με τα αυτια, ε δε θελω να πιανει και δορυφορικη!!! (αν κ ισως εχει αλλη χαρη δε πληρωνεις και Nova) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 00:05 Ο nPb έγραψε: #418 30-03-11 00:05 κοιτάω γήινες λεπτομέρειες... απλά δεν χαμογελώ χωρίς λόγο... είμαι περισσότερο εκφραστικός τύπος στο βλέμμα παρά να διαφημίζω οδοντόπαστες όσο αυτό με τα αυτιά-δορυφορικά πιάτα καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 00:09 Η alchemia έγραψε: #419 30-03-11 00:09 Τι εννοεις γηινες λεπτομερειες;; Παντως να χαμογελας...ουτε εγω χαμογελω πολυ γιατι θεωρω πως δε μου παει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 18:06 Ο dannaros έγραψε: #420 30-03-11 18:06 εγώ κοιτάω πρώτα τα παπούτσια του, ύστερα τα γυαλιά ηλίου του, ύστερα το φουτεράκι του, και άμα καταφέρω βλέπω και το ταμπελάκι (label) του παντελονιού του... Προτιμώ του medioum size με RayBan και VANS αν και δεν με χαλάνε και τα all stars... εννοείται ότι θα είναι διάσημος. γιατί όλους τους διάσημους ωραίους τους βγάζουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γιατί; τι να μετρήσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2011 στις 15:59 Ο Pure_Seduction: #404 11-02-11 15:59 την κοιλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bubble. Νεοφερμένο μέλος Η Ναταλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:18 Η Bubble. έγραψε: #405 11-02-11 23:18 το βλέμμα και το χαμόγελο.... και ασφαλώς το χαρακτήπα του... δεν είμαστε τοοόσο περίεργες πια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2011 στις 00:09 Ο nPb έγραψε: #406 12-02-11 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551*: αμάν και εσύ ερώτησειςσε είχα για πιο έξυπνο Click για ανάπτυξη... oι ερωτήσεις δέχονται πολλές απαντήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cia love Νεοφερμένο μέλος Η αναστασια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Πετράλωνα (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2011 στις 11:26 Η cia love έγραψε: #407 12-02-11 11:26 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτά κοιτάς εσύ; Click για ανάπτυξη... και αυτα! Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: την κοιλια Click για ανάπτυξη... χεχε! αχ πως τα βρισκεις.... αυτο εννοουσε! αυτο δεν εννοουσες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Φεβρουαρίου 2011 mishka Νεοφερμένο μέλος Η Μιχ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:17 Η mishka έγραψε: #408 13-02-11 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: εγω κοιταω πρωτα το προσωπο...δε με νοιαζει αν εχει γαλαζια ματια κτλ κτλ αλλα μου αρεσει να υπαρχει αρμονια! με τρελαινει ένα ωραίο χαμογελο... μετα κοιταζω τα υπολοιπα...ξεκιναω απο τα ποδια και καταληγω στους ωμους! επισης δε μου αρεσουν τα μακρυα μαλλια στους αντρες( αφηστε τα για εμας βρε παιδια) Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστή, συμφωνώ απόλυτα Αθηνά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Φεβρουαρίου 2011 grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:30 Η grotesque_mask: #409 13-02-11 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: εγω κοιταω πρωτα το προσωπο...δε με νοιαζει αν εχει γαλαζια ματια κτλ κτλ αλλα μου αρεσει να υπαρχει αρμονια! με τρελαινει ένα ωραίο χαμογελο... μετα κοιταζω τα υπολοιπα...ξεκιναω απο τα ποδια και καταληγω στους ωμους! επισης δε μου αρεσουν τα μακρυα μαλλια στους αντρες( αφηστε τα για εμας βρε παιδια) Click για ανάπτυξη... μακρυμαλληδες ρεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:32 Η Athinoul@91: #410 13-02-11 22:32 Αρχική Δημοσίευση από mishka: Πολύ σωστή, συμφωνώ απόλυτα Αθηνά.. Click για ανάπτυξη... α0χ0αχ0α0χ0α ευχαριστώ αλλά είναι κατά προσέγγιση...το θέμα είναι να μου κάνει το κλικ! δεν έχω κάποιον κατάλογο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olgakal Νεοφερμένο μέλος Η Ολγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 19:30 Η olgakal έγραψε: #411 29-03-11 19:30 ..το βλεμμα...και το χαμογελο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notebook___ΑΡΚΑς Νεοφερμένο μέλος Ο ο βιολιστης της στεγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 21:50 Ο notebook___ΑΡΚΑς: #412 29-03-11 21:50 Αρχική Δημοσίευση από olgakal: ..το βλεμμα...και το χαμογελο!!!! Click για ανάπτυξη... μαλιστααααα.....!! να ξερουμε ρεεε παιδι μ....! για πες το πετυχαα----- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. friendly Νεοφερμένο μέλος Η friendly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 22:59 Η friendly έγραψε: #413 29-03-11 22:59 εμενα μπορει να με τραβηξει ενα βλεμμα και ενα χαμογελο..ειναι σπανιο να εχεις τοσο ωραιο χαμογελο που να τραβηξεις μια κοπελα αλλα επειδη το εχω συναντησει ειναι κατι πολυ ομορφο..γενικα κοιταω ολο το συνολο αλλα αυτο που μετραει ειναι η προσωπικοτητα εκει βγαινουν τα αποτελεσματα ανεξαρτητα αν ειναι ωραιος για καποιους και συμπαθητικος για καποιους αλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:07 Η alchemia έγραψε: #414 29-03-11 23:07 Απο εξωτερικη εμφανιση: 1) Αυτια ( δε μ αρεσει να πετανε ) 2)Δεν θελω να ναι πολυ κοντος, ουτε πολυ ψηλος (γυναικες...δε ξερουμε τι θελουμε) 3)Μ αρεσουν οι ανοιχτοχρωμοι (βεβαια ολοι μου οι φιλοι ηταν καστανοι ) Χαρακτηρας: 1)Να μην γκρινιαζει πιο πολυ απο μενα (!) 2)Να με ακουει οταν γρινιαζω χωρις να γκρινιαζει 3)Να ναι και λιγο τρυφερουλης Γενικα! Κοιταω και τους φιλους του διοτι αν δε μπορω να συνυπαρξω μαζι τους, μαλλον θα εχουμε προβλημα... Τελικα ομως, συνηθως δε λαμβανω τα περισσοτερα απ αυτα υποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:47 Ο nPb έγραψε: #415 29-03-11 23:47 υπάρχει άνθρωπος που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές; όσο για τα αυτιά νομίζω ότι δεν φταίει ο κάτοχος των αυτιών αν η άλλη σταθεί στα αυτιά νομίζω ότι έχει χάσει την ουσία...και βουρ χυλόπιτα γιατί αν σήμερα ξυνίζουν τα αυτιά, αύριο θα θα ξυνίζει κάτι άλλο και πάει λέγοντας... κοπέλες ξεκολλίστε από τα χαζόγελα, τα μάτια, τα φρύδια, του πωπούς,...και δεν ξέρω εγώ τι κοιτάχτε και λίγο τον άνθρωπο γιατί χάσαμε τον άνθρωπο και στεκόμαστε στα φύκια για μεταξωτές κορδέλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:51 Ο Pure_Seduction: #416 29-03-11 23:51 κ ομως υπαρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:58 Η alchemia έγραψε: #417 29-03-11 23:58 Αρχική Δημοσίευση από nPb: υπάρχει άνθρωπος που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές; Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα οτι καποιος πρεπει να πληροι τις παραπανω προδιαγραφες για να ναι μαζι μου Αλλοστε, ειπα οτι τελικα δε τα κοιταω... Και για να μην κρυβομαστε πισω απο τα δαχτυλα μας, εσυ δεν κοιτας λεπτομερειες; Σορρυ αν το χεις γραψει πιο πριν δεν διαβασα αλλες απαντησεις.. Παντως αναφορικα με τα αυτια, ε δε θελω να πιανει και δορυφορικη!!! (αν κ ισως εχει αλλη χαρη δε πληρωνεις και Nova) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 00:05 Ο nPb έγραψε: #418 30-03-11 00:05 κοιτάω γήινες λεπτομέρειες... απλά δεν χαμογελώ χωρίς λόγο... είμαι περισσότερο εκφραστικός τύπος στο βλέμμα παρά να διαφημίζω οδοντόπαστες όσο αυτό με τα αυτιά-δορυφορικά πιάτα καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 00:09 Η alchemia έγραψε: #419 30-03-11 00:09 Τι εννοεις γηινες λεπτομερειες;; Παντως να χαμογελας...ουτε εγω χαμογελω πολυ γιατι θεωρω πως δε μου παει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 18:06 Ο dannaros έγραψε: #420 30-03-11 18:06 εγώ κοιτάω πρώτα τα παπούτσια του, ύστερα τα γυαλιά ηλίου του, ύστερα το φουτεράκι του, και άμα καταφέρω βλέπω και το ταμπελάκι (label) του παντελονιού του... Προτιμώ του medioum size με RayBan και VANS αν και δεν με χαλάνε και τα all stars... εννοείται ότι θα είναι διάσημος. γιατί όλους τους διάσημους ωραίους τους βγάζουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
την κοιλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bubble. Νεοφερμένο μέλος Η Ναταλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:18 Η Bubble. έγραψε: #405 11-02-11 23:18 το βλέμμα και το χαμόγελο.... και ασφαλώς το χαρακτήπα του... δεν είμαστε τοοόσο περίεργες πια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2011 στις 00:09 Ο nPb έγραψε: #406 12-02-11 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551*: αμάν και εσύ ερώτησειςσε είχα για πιο έξυπνο Click για ανάπτυξη... oι ερωτήσεις δέχονται πολλές απαντήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cia love Νεοφερμένο μέλος Η αναστασια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Πετράλωνα (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2011 στις 11:26 Η cia love έγραψε: #407 12-02-11 11:26 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτά κοιτάς εσύ; Click για ανάπτυξη... και αυτα! Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: την κοιλια Click για ανάπτυξη... χεχε! αχ πως τα βρισκεις.... αυτο εννοουσε! αυτο δεν εννοουσες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Φεβρουαρίου 2011 mishka Νεοφερμένο μέλος Η Μιχ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:17 Η mishka έγραψε: #408 13-02-11 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: εγω κοιταω πρωτα το προσωπο...δε με νοιαζει αν εχει γαλαζια ματια κτλ κτλ αλλα μου αρεσει να υπαρχει αρμονια! με τρελαινει ένα ωραίο χαμογελο... μετα κοιταζω τα υπολοιπα...ξεκιναω απο τα ποδια και καταληγω στους ωμους! επισης δε μου αρεσουν τα μακρυα μαλλια στους αντρες( αφηστε τα για εμας βρε παιδια) Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστή, συμφωνώ απόλυτα Αθηνά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Φεβρουαρίου 2011 grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:30 Η grotesque_mask: #409 13-02-11 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: εγω κοιταω πρωτα το προσωπο...δε με νοιαζει αν εχει γαλαζια ματια κτλ κτλ αλλα μου αρεσει να υπαρχει αρμονια! με τρελαινει ένα ωραίο χαμογελο... μετα κοιταζω τα υπολοιπα...ξεκιναω απο τα ποδια και καταληγω στους ωμους! επισης δε μου αρεσουν τα μακρυα μαλλια στους αντρες( αφηστε τα για εμας βρε παιδια) Click για ανάπτυξη... μακρυμαλληδες ρεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:32 Η Athinoul@91: #410 13-02-11 22:32 Αρχική Δημοσίευση από mishka: Πολύ σωστή, συμφωνώ απόλυτα Αθηνά.. Click για ανάπτυξη... α0χ0αχ0α0χ0α ευχαριστώ αλλά είναι κατά προσέγγιση...το θέμα είναι να μου κάνει το κλικ! δεν έχω κάποιον κατάλογο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olgakal Νεοφερμένο μέλος Η Ολγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 19:30 Η olgakal έγραψε: #411 29-03-11 19:30 ..το βλεμμα...και το χαμογελο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notebook___ΑΡΚΑς Νεοφερμένο μέλος Ο ο βιολιστης της στεγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 21:50 Ο notebook___ΑΡΚΑς: #412 29-03-11 21:50 Αρχική Δημοσίευση από olgakal: ..το βλεμμα...και το χαμογελο!!!! Click για ανάπτυξη... μαλιστααααα.....!! να ξερουμε ρεεε παιδι μ....! για πες το πετυχαα----- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. friendly Νεοφερμένο μέλος Η friendly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 22:59 Η friendly έγραψε: #413 29-03-11 22:59 εμενα μπορει να με τραβηξει ενα βλεμμα και ενα χαμογελο..ειναι σπανιο να εχεις τοσο ωραιο χαμογελο που να τραβηξεις μια κοπελα αλλα επειδη το εχω συναντησει ειναι κατι πολυ ομορφο..γενικα κοιταω ολο το συνολο αλλα αυτο που μετραει ειναι η προσωπικοτητα εκει βγαινουν τα αποτελεσματα ανεξαρτητα αν ειναι ωραιος για καποιους και συμπαθητικος για καποιους αλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:07 Η alchemia έγραψε: #414 29-03-11 23:07 Απο εξωτερικη εμφανιση: 1) Αυτια ( δε μ αρεσει να πετανε ) 2)Δεν θελω να ναι πολυ κοντος, ουτε πολυ ψηλος (γυναικες...δε ξερουμε τι θελουμε) 3)Μ αρεσουν οι ανοιχτοχρωμοι (βεβαια ολοι μου οι φιλοι ηταν καστανοι ) Χαρακτηρας: 1)Να μην γκρινιαζει πιο πολυ απο μενα (!) 2)Να με ακουει οταν γρινιαζω χωρις να γκρινιαζει 3)Να ναι και λιγο τρυφερουλης Γενικα! Κοιταω και τους φιλους του διοτι αν δε μπορω να συνυπαρξω μαζι τους, μαλλον θα εχουμε προβλημα... Τελικα ομως, συνηθως δε λαμβανω τα περισσοτερα απ αυτα υποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:47 Ο nPb έγραψε: #415 29-03-11 23:47 υπάρχει άνθρωπος που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές; όσο για τα αυτιά νομίζω ότι δεν φταίει ο κάτοχος των αυτιών αν η άλλη σταθεί στα αυτιά νομίζω ότι έχει χάσει την ουσία...και βουρ χυλόπιτα γιατί αν σήμερα ξυνίζουν τα αυτιά, αύριο θα θα ξυνίζει κάτι άλλο και πάει λέγοντας... κοπέλες ξεκολλίστε από τα χαζόγελα, τα μάτια, τα φρύδια, του πωπούς,...και δεν ξέρω εγώ τι κοιτάχτε και λίγο τον άνθρωπο γιατί χάσαμε τον άνθρωπο και στεκόμαστε στα φύκια για μεταξωτές κορδέλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:51 Ο Pure_Seduction: #416 29-03-11 23:51 κ ομως υπαρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:58 Η alchemia έγραψε: #417 29-03-11 23:58 Αρχική Δημοσίευση από nPb: υπάρχει άνθρωπος που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές; Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα οτι καποιος πρεπει να πληροι τις παραπανω προδιαγραφες για να ναι μαζι μου Αλλοστε, ειπα οτι τελικα δε τα κοιταω... Και για να μην κρυβομαστε πισω απο τα δαχτυλα μας, εσυ δεν κοιτας λεπτομερειες; Σορρυ αν το χεις γραψει πιο πριν δεν διαβασα αλλες απαντησεις.. Παντως αναφορικα με τα αυτια, ε δε θελω να πιανει και δορυφορικη!!! (αν κ ισως εχει αλλη χαρη δε πληρωνεις και Nova) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 00:05 Ο nPb έγραψε: #418 30-03-11 00:05 κοιτάω γήινες λεπτομέρειες... απλά δεν χαμογελώ χωρίς λόγο... είμαι περισσότερο εκφραστικός τύπος στο βλέμμα παρά να διαφημίζω οδοντόπαστες όσο αυτό με τα αυτιά-δορυφορικά πιάτα καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 00:09 Η alchemia έγραψε: #419 30-03-11 00:09 Τι εννοεις γηινες λεπτομερειες;; Παντως να χαμογελας...ουτε εγω χαμογελω πολυ γιατι θεωρω πως δε μου παει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 18:06 Ο dannaros έγραψε: #420 30-03-11 18:06 εγώ κοιτάω πρώτα τα παπούτσια του, ύστερα τα γυαλιά ηλίου του, ύστερα το φουτεράκι του, και άμα καταφέρω βλέπω και το ταμπελάκι (label) του παντελονιού του... Προτιμώ του medioum size με RayBan και VANS αν και δεν με χαλάνε και τα all stars... εννοείται ότι θα είναι διάσημος. γιατί όλους τους διάσημους ωραίους τους βγάζουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το βλέμμα και το χαμόγελο.... και ασφαλώς το χαρακτήπα του... δεν είμαστε τοοόσο περίεργες πια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2011 στις 00:09 Ο nPb έγραψε: #406 12-02-11 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551*: αμάν και εσύ ερώτησειςσε είχα για πιο έξυπνο Click για ανάπτυξη... oι ερωτήσεις δέχονται πολλές απαντήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cia love Νεοφερμένο μέλος Η αναστασια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Πετράλωνα (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2011 στις 11:26 Η cia love έγραψε: #407 12-02-11 11:26 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτά κοιτάς εσύ; Click για ανάπτυξη... και αυτα! Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: την κοιλια Click για ανάπτυξη... χεχε! αχ πως τα βρισκεις.... αυτο εννοουσε! αυτο δεν εννοουσες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Φεβρουαρίου 2011 mishka Νεοφερμένο μέλος Η Μιχ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:17 Η mishka έγραψε: #408 13-02-11 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: εγω κοιταω πρωτα το προσωπο...δε με νοιαζει αν εχει γαλαζια ματια κτλ κτλ αλλα μου αρεσει να υπαρχει αρμονια! με τρελαινει ένα ωραίο χαμογελο... μετα κοιταζω τα υπολοιπα...ξεκιναω απο τα ποδια και καταληγω στους ωμους! επισης δε μου αρεσουν τα μακρυα μαλλια στους αντρες( αφηστε τα για εμας βρε παιδια) Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστή, συμφωνώ απόλυτα Αθηνά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Φεβρουαρίου 2011 grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:30 Η grotesque_mask: #409 13-02-11 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: εγω κοιταω πρωτα το προσωπο...δε με νοιαζει αν εχει γαλαζια ματια κτλ κτλ αλλα μου αρεσει να υπαρχει αρμονια! με τρελαινει ένα ωραίο χαμογελο... μετα κοιταζω τα υπολοιπα...ξεκιναω απο τα ποδια και καταληγω στους ωμους! επισης δε μου αρεσουν τα μακρυα μαλλια στους αντρες( αφηστε τα για εμας βρε παιδια) Click για ανάπτυξη... μακρυμαλληδες ρεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:32 Η Athinoul@91: #410 13-02-11 22:32 Αρχική Δημοσίευση από mishka: Πολύ σωστή, συμφωνώ απόλυτα Αθηνά.. Click για ανάπτυξη... α0χ0αχ0α0χ0α ευχαριστώ αλλά είναι κατά προσέγγιση...το θέμα είναι να μου κάνει το κλικ! δεν έχω κάποιον κατάλογο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olgakal Νεοφερμένο μέλος Η Ολγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 19:30 Η olgakal έγραψε: #411 29-03-11 19:30 ..το βλεμμα...και το χαμογελο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notebook___ΑΡΚΑς Νεοφερμένο μέλος Ο ο βιολιστης της στεγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 21:50 Ο notebook___ΑΡΚΑς: #412 29-03-11 21:50 Αρχική Δημοσίευση από olgakal: ..το βλεμμα...και το χαμογελο!!!! Click για ανάπτυξη... μαλιστααααα.....!! να ξερουμε ρεεε παιδι μ....! για πες το πετυχαα----- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. friendly Νεοφερμένο μέλος Η friendly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 22:59 Η friendly έγραψε: #413 29-03-11 22:59 εμενα μπορει να με τραβηξει ενα βλεμμα και ενα χαμογελο..ειναι σπανιο να εχεις τοσο ωραιο χαμογελο που να τραβηξεις μια κοπελα αλλα επειδη το εχω συναντησει ειναι κατι πολυ ομορφο..γενικα κοιταω ολο το συνολο αλλα αυτο που μετραει ειναι η προσωπικοτητα εκει βγαινουν τα αποτελεσματα ανεξαρτητα αν ειναι ωραιος για καποιους και συμπαθητικος για καποιους αλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:07 Η alchemia έγραψε: #414 29-03-11 23:07 Απο εξωτερικη εμφανιση: 1) Αυτια ( δε μ αρεσει να πετανε ) 2)Δεν θελω να ναι πολυ κοντος, ουτε πολυ ψηλος (γυναικες...δε ξερουμε τι θελουμε) 3)Μ αρεσουν οι ανοιχτοχρωμοι (βεβαια ολοι μου οι φιλοι ηταν καστανοι ) Χαρακτηρας: 1)Να μην γκρινιαζει πιο πολυ απο μενα (!) 2)Να με ακουει οταν γρινιαζω χωρις να γκρινιαζει 3)Να ναι και λιγο τρυφερουλης Γενικα! Κοιταω και τους φιλους του διοτι αν δε μπορω να συνυπαρξω μαζι τους, μαλλον θα εχουμε προβλημα... Τελικα ομως, συνηθως δε λαμβανω τα περισσοτερα απ αυτα υποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:47 Ο nPb έγραψε: #415 29-03-11 23:47 υπάρχει άνθρωπος που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές; όσο για τα αυτιά νομίζω ότι δεν φταίει ο κάτοχος των αυτιών αν η άλλη σταθεί στα αυτιά νομίζω ότι έχει χάσει την ουσία...και βουρ χυλόπιτα γιατί αν σήμερα ξυνίζουν τα αυτιά, αύριο θα θα ξυνίζει κάτι άλλο και πάει λέγοντας... κοπέλες ξεκολλίστε από τα χαζόγελα, τα μάτια, τα φρύδια, του πωπούς,...και δεν ξέρω εγώ τι κοιτάχτε και λίγο τον άνθρωπο γιατί χάσαμε τον άνθρωπο και στεκόμαστε στα φύκια για μεταξωτές κορδέλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:51 Ο Pure_Seduction: #416 29-03-11 23:51 κ ομως υπαρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:58 Η alchemia έγραψε: #417 29-03-11 23:58 Αρχική Δημοσίευση από nPb: υπάρχει άνθρωπος που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές; Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα οτι καποιος πρεπει να πληροι τις παραπανω προδιαγραφες για να ναι μαζι μου Αλλοστε, ειπα οτι τελικα δε τα κοιταω... Και για να μην κρυβομαστε πισω απο τα δαχτυλα μας, εσυ δεν κοιτας λεπτομερειες; Σορρυ αν το χεις γραψει πιο πριν δεν διαβασα αλλες απαντησεις.. Παντως αναφορικα με τα αυτια, ε δε θελω να πιανει και δορυφορικη!!! (αν κ ισως εχει αλλη χαρη δε πληρωνεις και Nova) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 00:05 Ο nPb έγραψε: #418 30-03-11 00:05 κοιτάω γήινες λεπτομέρειες... απλά δεν χαμογελώ χωρίς λόγο... είμαι περισσότερο εκφραστικός τύπος στο βλέμμα παρά να διαφημίζω οδοντόπαστες όσο αυτό με τα αυτιά-δορυφορικά πιάτα καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 00:09 Η alchemia έγραψε: #419 30-03-11 00:09 Τι εννοεις γηινες λεπτομερειες;; Παντως να χαμογελας...ουτε εγω χαμογελω πολυ γιατι θεωρω πως δε μου παει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 18:06 Ο dannaros έγραψε: #420 30-03-11 18:06 εγώ κοιτάω πρώτα τα παπούτσια του, ύστερα τα γυαλιά ηλίου του, ύστερα το φουτεράκι του, και άμα καταφέρω βλέπω και το ταμπελάκι (label) του παντελονιού του... Προτιμώ του medioum size με RayBan και VANS αν και δεν με χαλάνε και τα all stars... εννοείται ότι θα είναι διάσημος. γιατί όλους τους διάσημους ωραίους τους βγάζουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Guest854551*: αμάν και εσύ ερώτησειςσε είχα για πιο έξυπνο Click για ανάπτυξη... oι ερωτήσεις δέχονται πολλές απαντήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cia love Νεοφερμένο μέλος Η αναστασια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Πετράλωνα (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2011 στις 11:26 Η cia love έγραψε: #407 12-02-11 11:26 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτά κοιτάς εσύ; Click για ανάπτυξη... και αυτα! Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: την κοιλια Click για ανάπτυξη... χεχε! αχ πως τα βρισκεις.... αυτο εννοουσε! αυτο δεν εννοουσες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Φεβρουαρίου 2011 mishka Νεοφερμένο μέλος Η Μιχ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:17 Η mishka έγραψε: #408 13-02-11 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: εγω κοιταω πρωτα το προσωπο...δε με νοιαζει αν εχει γαλαζια ματια κτλ κτλ αλλα μου αρεσει να υπαρχει αρμονια! με τρελαινει ένα ωραίο χαμογελο... μετα κοιταζω τα υπολοιπα...ξεκιναω απο τα ποδια και καταληγω στους ωμους! επισης δε μου αρεσουν τα μακρυα μαλλια στους αντρες( αφηστε τα για εμας βρε παιδια) Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστή, συμφωνώ απόλυτα Αθηνά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Φεβρουαρίου 2011 grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:30 Η grotesque_mask: #409 13-02-11 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: εγω κοιταω πρωτα το προσωπο...δε με νοιαζει αν εχει γαλαζια ματια κτλ κτλ αλλα μου αρεσει να υπαρχει αρμονια! με τρελαινει ένα ωραίο χαμογελο... μετα κοιταζω τα υπολοιπα...ξεκιναω απο τα ποδια και καταληγω στους ωμους! επισης δε μου αρεσουν τα μακρυα μαλλια στους αντρες( αφηστε τα για εμας βρε παιδια) Click για ανάπτυξη... μακρυμαλληδες ρεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:32 Η Athinoul@91: #410 13-02-11 22:32 Αρχική Δημοσίευση από mishka: Πολύ σωστή, συμφωνώ απόλυτα Αθηνά.. Click για ανάπτυξη... α0χ0αχ0α0χ0α ευχαριστώ αλλά είναι κατά προσέγγιση...το θέμα είναι να μου κάνει το κλικ! δεν έχω κάποιον κατάλογο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olgakal Νεοφερμένο μέλος Η Ολγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 19:30 Η olgakal έγραψε: #411 29-03-11 19:30 ..το βλεμμα...και το χαμογελο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notebook___ΑΡΚΑς Νεοφερμένο μέλος Ο ο βιολιστης της στεγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 21:50 Ο notebook___ΑΡΚΑς: #412 29-03-11 21:50 Αρχική Δημοσίευση από olgakal: ..το βλεμμα...και το χαμογελο!!!! Click για ανάπτυξη... μαλιστααααα.....!! να ξερουμε ρεεε παιδι μ....! για πες το πετυχαα----- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. friendly Νεοφερμένο μέλος Η friendly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 22:59 Η friendly έγραψε: #413 29-03-11 22:59 εμενα μπορει να με τραβηξει ενα βλεμμα και ενα χαμογελο..ειναι σπανιο να εχεις τοσο ωραιο χαμογελο που να τραβηξεις μια κοπελα αλλα επειδη το εχω συναντησει ειναι κατι πολυ ομορφο..γενικα κοιταω ολο το συνολο αλλα αυτο που μετραει ειναι η προσωπικοτητα εκει βγαινουν τα αποτελεσματα ανεξαρτητα αν ειναι ωραιος για καποιους και συμπαθητικος για καποιους αλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:07 Η alchemia έγραψε: #414 29-03-11 23:07 Απο εξωτερικη εμφανιση: 1) Αυτια ( δε μ αρεσει να πετανε ) 2)Δεν θελω να ναι πολυ κοντος, ουτε πολυ ψηλος (γυναικες...δε ξερουμε τι θελουμε) 3)Μ αρεσουν οι ανοιχτοχρωμοι (βεβαια ολοι μου οι φιλοι ηταν καστανοι ) Χαρακτηρας: 1)Να μην γκρινιαζει πιο πολυ απο μενα (!) 2)Να με ακουει οταν γρινιαζω χωρις να γκρινιαζει 3)Να ναι και λιγο τρυφερουλης Γενικα! Κοιταω και τους φιλους του διοτι αν δε μπορω να συνυπαρξω μαζι τους, μαλλον θα εχουμε προβλημα... Τελικα ομως, συνηθως δε λαμβανω τα περισσοτερα απ αυτα υποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:47 Ο nPb έγραψε: #415 29-03-11 23:47 υπάρχει άνθρωπος που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές; όσο για τα αυτιά νομίζω ότι δεν φταίει ο κάτοχος των αυτιών αν η άλλη σταθεί στα αυτιά νομίζω ότι έχει χάσει την ουσία...και βουρ χυλόπιτα γιατί αν σήμερα ξυνίζουν τα αυτιά, αύριο θα θα ξυνίζει κάτι άλλο και πάει λέγοντας... κοπέλες ξεκολλίστε από τα χαζόγελα, τα μάτια, τα φρύδια, του πωπούς,...και δεν ξέρω εγώ τι κοιτάχτε και λίγο τον άνθρωπο γιατί χάσαμε τον άνθρωπο και στεκόμαστε στα φύκια για μεταξωτές κορδέλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:51 Ο Pure_Seduction: #416 29-03-11 23:51 κ ομως υπαρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:58 Η alchemia έγραψε: #417 29-03-11 23:58 Αρχική Δημοσίευση από nPb: υπάρχει άνθρωπος που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές; Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα οτι καποιος πρεπει να πληροι τις παραπανω προδιαγραφες για να ναι μαζι μου Αλλοστε, ειπα οτι τελικα δε τα κοιταω... Και για να μην κρυβομαστε πισω απο τα δαχτυλα μας, εσυ δεν κοιτας λεπτομερειες; Σορρυ αν το χεις γραψει πιο πριν δεν διαβασα αλλες απαντησεις.. Παντως αναφορικα με τα αυτια, ε δε θελω να πιανει και δορυφορικη!!! (αν κ ισως εχει αλλη χαρη δε πληρωνεις και Nova) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 00:05 Ο nPb έγραψε: #418 30-03-11 00:05 κοιτάω γήινες λεπτομέρειες... απλά δεν χαμογελώ χωρίς λόγο... είμαι περισσότερο εκφραστικός τύπος στο βλέμμα παρά να διαφημίζω οδοντόπαστες όσο αυτό με τα αυτιά-δορυφορικά πιάτα καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 00:09 Η alchemia έγραψε: #419 30-03-11 00:09 Τι εννοεις γηινες λεπτομερειες;; Παντως να χαμογελας...ουτε εγω χαμογελω πολυ γιατι θεωρω πως δε μου παει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 18:06 Ο dannaros έγραψε: #420 30-03-11 18:06 εγώ κοιτάω πρώτα τα παπούτσια του, ύστερα τα γυαλιά ηλίου του, ύστερα το φουτεράκι του, και άμα καταφέρω βλέπω και το ταμπελάκι (label) του παντελονιού του... Προτιμώ του medioum size με RayBan και VANS αν και δεν με χαλάνε και τα all stars... εννοείται ότι θα είναι διάσημος. γιατί όλους τους διάσημους ωραίους τους βγάζουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτά κοιτάς εσύ; Click για ανάπτυξη... και αυτα! Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: την κοιλια Click για ανάπτυξη... χεχε! αχ πως τα βρισκεις.... αυτο εννοουσε! αυτο δεν εννοουσες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mishka Νεοφερμένο μέλος Η Μιχ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:17 Η mishka έγραψε: #408 13-02-11 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: εγω κοιταω πρωτα το προσωπο...δε με νοιαζει αν εχει γαλαζια ματια κτλ κτλ αλλα μου αρεσει να υπαρχει αρμονια! με τρελαινει ένα ωραίο χαμογελο... μετα κοιταζω τα υπολοιπα...ξεκιναω απο τα ποδια και καταληγω στους ωμους! επισης δε μου αρεσουν τα μακρυα μαλλια στους αντρες( αφηστε τα για εμας βρε παιδια) Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστή, συμφωνώ απόλυτα Αθηνά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Φεβρουαρίου 2011 grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:30 Η grotesque_mask: #409 13-02-11 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: εγω κοιταω πρωτα το προσωπο...δε με νοιαζει αν εχει γαλαζια ματια κτλ κτλ αλλα μου αρεσει να υπαρχει αρμονια! με τρελαινει ένα ωραίο χαμογελο... μετα κοιταζω τα υπολοιπα...ξεκιναω απο τα ποδια και καταληγω στους ωμους! επισης δε μου αρεσουν τα μακρυα μαλλια στους αντρες( αφηστε τα για εμας βρε παιδια) Click για ανάπτυξη... μακρυμαλληδες ρεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:32 Η Athinoul@91: #410 13-02-11 22:32 Αρχική Δημοσίευση από mishka: Πολύ σωστή, συμφωνώ απόλυτα Αθηνά.. Click για ανάπτυξη... α0χ0αχ0α0χ0α ευχαριστώ αλλά είναι κατά προσέγγιση...το θέμα είναι να μου κάνει το κλικ! δεν έχω κάποιον κατάλογο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olgakal Νεοφερμένο μέλος Η Ολγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 19:30 Η olgakal έγραψε: #411 29-03-11 19:30 ..το βλεμμα...και το χαμογελο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notebook___ΑΡΚΑς Νεοφερμένο μέλος Ο ο βιολιστης της στεγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 21:50 Ο notebook___ΑΡΚΑς: #412 29-03-11 21:50 Αρχική Δημοσίευση από olgakal: ..το βλεμμα...και το χαμογελο!!!! Click για ανάπτυξη... μαλιστααααα.....!! να ξερουμε ρεεε παιδι μ....! για πες το πετυχαα----- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. friendly Νεοφερμένο μέλος Η friendly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 22:59 Η friendly έγραψε: #413 29-03-11 22:59 εμενα μπορει να με τραβηξει ενα βλεμμα και ενα χαμογελο..ειναι σπανιο να εχεις τοσο ωραιο χαμογελο που να τραβηξεις μια κοπελα αλλα επειδη το εχω συναντησει ειναι κατι πολυ ομορφο..γενικα κοιταω ολο το συνολο αλλα αυτο που μετραει ειναι η προσωπικοτητα εκει βγαινουν τα αποτελεσματα ανεξαρτητα αν ειναι ωραιος για καποιους και συμπαθητικος για καποιους αλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:07 Η alchemia έγραψε: #414 29-03-11 23:07 Απο εξωτερικη εμφανιση: 1) Αυτια ( δε μ αρεσει να πετανε ) 2)Δεν θελω να ναι πολυ κοντος, ουτε πολυ ψηλος (γυναικες...δε ξερουμε τι θελουμε) 3)Μ αρεσουν οι ανοιχτοχρωμοι (βεβαια ολοι μου οι φιλοι ηταν καστανοι ) Χαρακτηρας: 1)Να μην γκρινιαζει πιο πολυ απο μενα (!) 2)Να με ακουει οταν γρινιαζω χωρις να γκρινιαζει 3)Να ναι και λιγο τρυφερουλης Γενικα! Κοιταω και τους φιλους του διοτι αν δε μπορω να συνυπαρξω μαζι τους, μαλλον θα εχουμε προβλημα... Τελικα ομως, συνηθως δε λαμβανω τα περισσοτερα απ αυτα υποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:47 Ο nPb έγραψε: #415 29-03-11 23:47 υπάρχει άνθρωπος που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές; όσο για τα αυτιά νομίζω ότι δεν φταίει ο κάτοχος των αυτιών αν η άλλη σταθεί στα αυτιά νομίζω ότι έχει χάσει την ουσία...και βουρ χυλόπιτα γιατί αν σήμερα ξυνίζουν τα αυτιά, αύριο θα θα ξυνίζει κάτι άλλο και πάει λέγοντας... κοπέλες ξεκολλίστε από τα χαζόγελα, τα μάτια, τα φρύδια, του πωπούς,...και δεν ξέρω εγώ τι κοιτάχτε και λίγο τον άνθρωπο γιατί χάσαμε τον άνθρωπο και στεκόμαστε στα φύκια για μεταξωτές κορδέλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:51 Ο Pure_Seduction: #416 29-03-11 23:51 κ ομως υπαρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:58 Η alchemia έγραψε: #417 29-03-11 23:58 Αρχική Δημοσίευση από nPb: υπάρχει άνθρωπος που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές; Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα οτι καποιος πρεπει να πληροι τις παραπανω προδιαγραφες για να ναι μαζι μου Αλλοστε, ειπα οτι τελικα δε τα κοιταω... Και για να μην κρυβομαστε πισω απο τα δαχτυλα μας, εσυ δεν κοιτας λεπτομερειες; Σορρυ αν το χεις γραψει πιο πριν δεν διαβασα αλλες απαντησεις.. Παντως αναφορικα με τα αυτια, ε δε θελω να πιανει και δορυφορικη!!! (αν κ ισως εχει αλλη χαρη δε πληρωνεις και Nova) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 00:05 Ο nPb έγραψε: #418 30-03-11 00:05 κοιτάω γήινες λεπτομέρειες... απλά δεν χαμογελώ χωρίς λόγο... είμαι περισσότερο εκφραστικός τύπος στο βλέμμα παρά να διαφημίζω οδοντόπαστες όσο αυτό με τα αυτιά-δορυφορικά πιάτα καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 00:09 Η alchemia έγραψε: #419 30-03-11 00:09 Τι εννοεις γηινες λεπτομερειες;; Παντως να χαμογελας...ουτε εγω χαμογελω πολυ γιατι θεωρω πως δε μου παει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 18:06 Ο dannaros έγραψε: #420 30-03-11 18:06 εγώ κοιτάω πρώτα τα παπούτσια του, ύστερα τα γυαλιά ηλίου του, ύστερα το φουτεράκι του, και άμα καταφέρω βλέπω και το ταμπελάκι (label) του παντελονιού του... Προτιμώ του medioum size με RayBan και VANS αν και δεν με χαλάνε και τα all stars... εννοείται ότι θα είναι διάσημος. γιατί όλους τους διάσημους ωραίους τους βγάζουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: εγω κοιταω πρωτα το προσωπο...δε με νοιαζει αν εχει γαλαζια ματια κτλ κτλ αλλα μου αρεσει να υπαρχει αρμονια! με τρελαινει ένα ωραίο χαμογελο... μετα κοιταζω τα υπολοιπα...ξεκιναω απο τα ποδια και καταληγω στους ωμους! επισης δε μου αρεσουν τα μακρυα μαλλια στους αντρες( αφηστε τα για εμας βρε παιδια) Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστή, συμφωνώ απόλυτα Αθηνά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:30 Η grotesque_mask: #409 13-02-11 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: εγω κοιταω πρωτα το προσωπο...δε με νοιαζει αν εχει γαλαζια ματια κτλ κτλ αλλα μου αρεσει να υπαρχει αρμονια! με τρελαινει ένα ωραίο χαμογελο... μετα κοιταζω τα υπολοιπα...ξεκιναω απο τα ποδια και καταληγω στους ωμους! επισης δε μου αρεσουν τα μακρυα μαλλια στους αντρες( αφηστε τα για εμας βρε παιδια) Click για ανάπτυξη... μακρυμαλληδες ρεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:32 Η Athinoul@91: #410 13-02-11 22:32 Αρχική Δημοσίευση από mishka: Πολύ σωστή, συμφωνώ απόλυτα Αθηνά.. Click για ανάπτυξη... α0χ0αχ0α0χ0α ευχαριστώ αλλά είναι κατά προσέγγιση...το θέμα είναι να μου κάνει το κλικ! δεν έχω κάποιον κατάλογο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olgakal Νεοφερμένο μέλος Η Ολγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 19:30 Η olgakal έγραψε: #411 29-03-11 19:30 ..το βλεμμα...και το χαμογελο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notebook___ΑΡΚΑς Νεοφερμένο μέλος Ο ο βιολιστης της στεγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 21:50 Ο notebook___ΑΡΚΑς: #412 29-03-11 21:50 Αρχική Δημοσίευση από olgakal: ..το βλεμμα...και το χαμογελο!!!! Click για ανάπτυξη... μαλιστααααα.....!! να ξερουμε ρεεε παιδι μ....! για πες το πετυχαα----- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. friendly Νεοφερμένο μέλος Η friendly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 22:59 Η friendly έγραψε: #413 29-03-11 22:59 εμενα μπορει να με τραβηξει ενα βλεμμα και ενα χαμογελο..ειναι σπανιο να εχεις τοσο ωραιο χαμογελο που να τραβηξεις μια κοπελα αλλα επειδη το εχω συναντησει ειναι κατι πολυ ομορφο..γενικα κοιταω ολο το συνολο αλλα αυτο που μετραει ειναι η προσωπικοτητα εκει βγαινουν τα αποτελεσματα ανεξαρτητα αν ειναι ωραιος για καποιους και συμπαθητικος για καποιους αλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:07 Η alchemia έγραψε: #414 29-03-11 23:07 Απο εξωτερικη εμφανιση: 1) Αυτια ( δε μ αρεσει να πετανε ) 2)Δεν θελω να ναι πολυ κοντος, ουτε πολυ ψηλος (γυναικες...δε ξερουμε τι θελουμε) 3)Μ αρεσουν οι ανοιχτοχρωμοι (βεβαια ολοι μου οι φιλοι ηταν καστανοι ) Χαρακτηρας: 1)Να μην γκρινιαζει πιο πολυ απο μενα (!) 2)Να με ακουει οταν γρινιαζω χωρις να γκρινιαζει 3)Να ναι και λιγο τρυφερουλης Γενικα! Κοιταω και τους φιλους του διοτι αν δε μπορω να συνυπαρξω μαζι τους, μαλλον θα εχουμε προβλημα... Τελικα ομως, συνηθως δε λαμβανω τα περισσοτερα απ αυτα υποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:47 Ο nPb έγραψε: #415 29-03-11 23:47 υπάρχει άνθρωπος που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές; όσο για τα αυτιά νομίζω ότι δεν φταίει ο κάτοχος των αυτιών αν η άλλη σταθεί στα αυτιά νομίζω ότι έχει χάσει την ουσία...και βουρ χυλόπιτα γιατί αν σήμερα ξυνίζουν τα αυτιά, αύριο θα θα ξυνίζει κάτι άλλο και πάει λέγοντας... κοπέλες ξεκολλίστε από τα χαζόγελα, τα μάτια, τα φρύδια, του πωπούς,...και δεν ξέρω εγώ τι κοιτάχτε και λίγο τον άνθρωπο γιατί χάσαμε τον άνθρωπο και στεκόμαστε στα φύκια για μεταξωτές κορδέλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:51 Ο Pure_Seduction: #416 29-03-11 23:51 κ ομως υπαρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:58 Η alchemia έγραψε: #417 29-03-11 23:58 Αρχική Δημοσίευση από nPb: υπάρχει άνθρωπος που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές; Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα οτι καποιος πρεπει να πληροι τις παραπανω προδιαγραφες για να ναι μαζι μου Αλλοστε, ειπα οτι τελικα δε τα κοιταω... Και για να μην κρυβομαστε πισω απο τα δαχτυλα μας, εσυ δεν κοιτας λεπτομερειες; Σορρυ αν το χεις γραψει πιο πριν δεν διαβασα αλλες απαντησεις.. Παντως αναφορικα με τα αυτια, ε δε θελω να πιανει και δορυφορικη!!! (αν κ ισως εχει αλλη χαρη δε πληρωνεις και Nova) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 00:05 Ο nPb έγραψε: #418 30-03-11 00:05 κοιτάω γήινες λεπτομέρειες... απλά δεν χαμογελώ χωρίς λόγο... είμαι περισσότερο εκφραστικός τύπος στο βλέμμα παρά να διαφημίζω οδοντόπαστες όσο αυτό με τα αυτιά-δορυφορικά πιάτα καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 00:09 Η alchemia έγραψε: #419 30-03-11 00:09 Τι εννοεις γηινες λεπτομερειες;; Παντως να χαμογελας...ουτε εγω χαμογελω πολυ γιατι θεωρω πως δε μου παει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 18:06 Ο dannaros έγραψε: #420 30-03-11 18:06 εγώ κοιτάω πρώτα τα παπούτσια του, ύστερα τα γυαλιά ηλίου του, ύστερα το φουτεράκι του, και άμα καταφέρω βλέπω και το ταμπελάκι (label) του παντελονιού του... Προτιμώ του medioum size με RayBan και VANS αν και δεν με χαλάνε και τα all stars... εννοείται ότι θα είναι διάσημος. γιατί όλους τους διάσημους ωραίους τους βγάζουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: εγω κοιταω πρωτα το προσωπο...δε με νοιαζει αν εχει γαλαζια ματια κτλ κτλ αλλα μου αρεσει να υπαρχει αρμονια! με τρελαινει ένα ωραίο χαμογελο... μετα κοιταζω τα υπολοιπα...ξεκιναω απο τα ποδια και καταληγω στους ωμους! επισης δε μου αρεσουν τα μακρυα μαλλια στους αντρες( αφηστε τα για εμας βρε παιδια) Click για ανάπτυξη... μακρυμαλληδες ρεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:32 Η Athinoul@91: #410 13-02-11 22:32 Αρχική Δημοσίευση από mishka: Πολύ σωστή, συμφωνώ απόλυτα Αθηνά.. Click για ανάπτυξη... α0χ0αχ0α0χ0α ευχαριστώ αλλά είναι κατά προσέγγιση...το θέμα είναι να μου κάνει το κλικ! δεν έχω κάποιον κατάλογο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olgakal Νεοφερμένο μέλος Η Ολγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 19:30 Η olgakal έγραψε: #411 29-03-11 19:30 ..το βλεμμα...και το χαμογελο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notebook___ΑΡΚΑς Νεοφερμένο μέλος Ο ο βιολιστης της στεγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 21:50 Ο notebook___ΑΡΚΑς: #412 29-03-11 21:50 Αρχική Δημοσίευση από olgakal: ..το βλεμμα...και το χαμογελο!!!! Click για ανάπτυξη... μαλιστααααα.....!! να ξερουμε ρεεε παιδι μ....! για πες το πετυχαα----- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. friendly Νεοφερμένο μέλος Η friendly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 22:59 Η friendly έγραψε: #413 29-03-11 22:59 εμενα μπορει να με τραβηξει ενα βλεμμα και ενα χαμογελο..ειναι σπανιο να εχεις τοσο ωραιο χαμογελο που να τραβηξεις μια κοπελα αλλα επειδη το εχω συναντησει ειναι κατι πολυ ομορφο..γενικα κοιταω ολο το συνολο αλλα αυτο που μετραει ειναι η προσωπικοτητα εκει βγαινουν τα αποτελεσματα ανεξαρτητα αν ειναι ωραιος για καποιους και συμπαθητικος για καποιους αλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:07 Η alchemia έγραψε: #414 29-03-11 23:07 Απο εξωτερικη εμφανιση: 1) Αυτια ( δε μ αρεσει να πετανε ) 2)Δεν θελω να ναι πολυ κοντος, ουτε πολυ ψηλος (γυναικες...δε ξερουμε τι θελουμε) 3)Μ αρεσουν οι ανοιχτοχρωμοι (βεβαια ολοι μου οι φιλοι ηταν καστανοι ) Χαρακτηρας: 1)Να μην γκρινιαζει πιο πολυ απο μενα (!) 2)Να με ακουει οταν γρινιαζω χωρις να γκρινιαζει 3)Να ναι και λιγο τρυφερουλης Γενικα! Κοιταω και τους φιλους του διοτι αν δε μπορω να συνυπαρξω μαζι τους, μαλλον θα εχουμε προβλημα... Τελικα ομως, συνηθως δε λαμβανω τα περισσοτερα απ αυτα υποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:47 Ο nPb έγραψε: #415 29-03-11 23:47 υπάρχει άνθρωπος που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές; όσο για τα αυτιά νομίζω ότι δεν φταίει ο κάτοχος των αυτιών αν η άλλη σταθεί στα αυτιά νομίζω ότι έχει χάσει την ουσία...και βουρ χυλόπιτα γιατί αν σήμερα ξυνίζουν τα αυτιά, αύριο θα θα ξυνίζει κάτι άλλο και πάει λέγοντας... κοπέλες ξεκολλίστε από τα χαζόγελα, τα μάτια, τα φρύδια, του πωπούς,...και δεν ξέρω εγώ τι κοιτάχτε και λίγο τον άνθρωπο γιατί χάσαμε τον άνθρωπο και στεκόμαστε στα φύκια για μεταξωτές κορδέλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:51 Ο Pure_Seduction: #416 29-03-11 23:51 κ ομως υπαρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:58 Η alchemia έγραψε: #417 29-03-11 23:58 Αρχική Δημοσίευση από nPb: υπάρχει άνθρωπος που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές; Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα οτι καποιος πρεπει να πληροι τις παραπανω προδιαγραφες για να ναι μαζι μου Αλλοστε, ειπα οτι τελικα δε τα κοιταω... Και για να μην κρυβομαστε πισω απο τα δαχτυλα μας, εσυ δεν κοιτας λεπτομερειες; Σορρυ αν το χεις γραψει πιο πριν δεν διαβασα αλλες απαντησεις.. Παντως αναφορικα με τα αυτια, ε δε θελω να πιανει και δορυφορικη!!! (αν κ ισως εχει αλλη χαρη δε πληρωνεις και Nova) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 00:05 Ο nPb έγραψε: #418 30-03-11 00:05 κοιτάω γήινες λεπτομέρειες... απλά δεν χαμογελώ χωρίς λόγο... είμαι περισσότερο εκφραστικός τύπος στο βλέμμα παρά να διαφημίζω οδοντόπαστες όσο αυτό με τα αυτιά-δορυφορικά πιάτα καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 00:09 Η alchemia έγραψε: #419 30-03-11 00:09 Τι εννοεις γηινες λεπτομερειες;; Παντως να χαμογελας...ουτε εγω χαμογελω πολυ γιατι θεωρω πως δε μου παει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 18:06 Ο dannaros έγραψε: #420 30-03-11 18:06 εγώ κοιτάω πρώτα τα παπούτσια του, ύστερα τα γυαλιά ηλίου του, ύστερα το φουτεράκι του, και άμα καταφέρω βλέπω και το ταμπελάκι (label) του παντελονιού του... Προτιμώ του medioum size με RayBan και VANS αν και δεν με χαλάνε και τα all stars... εννοείται ότι θα είναι διάσημος. γιατί όλους τους διάσημους ωραίους τους βγάζουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mishka: Πολύ σωστή, συμφωνώ απόλυτα Αθηνά.. Click για ανάπτυξη... α0χ0αχ0α0χ0α ευχαριστώ αλλά είναι κατά προσέγγιση...το θέμα είναι να μου κάνει το κλικ! δεν έχω κάποιον κατάλογο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
olgakal Νεοφερμένο μέλος Η Ολγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 19:30 Η olgakal έγραψε: #411 29-03-11 19:30 ..το βλεμμα...και το χαμογελο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notebook___ΑΡΚΑς Νεοφερμένο μέλος Ο ο βιολιστης της στεγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 21:50 Ο notebook___ΑΡΚΑς: #412 29-03-11 21:50 Αρχική Δημοσίευση από olgakal: ..το βλεμμα...και το χαμογελο!!!! Click για ανάπτυξη... μαλιστααααα.....!! να ξερουμε ρεεε παιδι μ....! για πες το πετυχαα----- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. friendly Νεοφερμένο μέλος Η friendly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 22:59 Η friendly έγραψε: #413 29-03-11 22:59 εμενα μπορει να με τραβηξει ενα βλεμμα και ενα χαμογελο..ειναι σπανιο να εχεις τοσο ωραιο χαμογελο που να τραβηξεις μια κοπελα αλλα επειδη το εχω συναντησει ειναι κατι πολυ ομορφο..γενικα κοιταω ολο το συνολο αλλα αυτο που μετραει ειναι η προσωπικοτητα εκει βγαινουν τα αποτελεσματα ανεξαρτητα αν ειναι ωραιος για καποιους και συμπαθητικος για καποιους αλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:07 Η alchemia έγραψε: #414 29-03-11 23:07 Απο εξωτερικη εμφανιση: 1) Αυτια ( δε μ αρεσει να πετανε ) 2)Δεν θελω να ναι πολυ κοντος, ουτε πολυ ψηλος (γυναικες...δε ξερουμε τι θελουμε) 3)Μ αρεσουν οι ανοιχτοχρωμοι (βεβαια ολοι μου οι φιλοι ηταν καστανοι ) Χαρακτηρας: 1)Να μην γκρινιαζει πιο πολυ απο μενα (!) 2)Να με ακουει οταν γρινιαζω χωρις να γκρινιαζει 3)Να ναι και λιγο τρυφερουλης Γενικα! Κοιταω και τους φιλους του διοτι αν δε μπορω να συνυπαρξω μαζι τους, μαλλον θα εχουμε προβλημα... Τελικα ομως, συνηθως δε λαμβανω τα περισσοτερα απ αυτα υποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:47 Ο nPb έγραψε: #415 29-03-11 23:47 υπάρχει άνθρωπος που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές; όσο για τα αυτιά νομίζω ότι δεν φταίει ο κάτοχος των αυτιών αν η άλλη σταθεί στα αυτιά νομίζω ότι έχει χάσει την ουσία...και βουρ χυλόπιτα γιατί αν σήμερα ξυνίζουν τα αυτιά, αύριο θα θα ξυνίζει κάτι άλλο και πάει λέγοντας... κοπέλες ξεκολλίστε από τα χαζόγελα, τα μάτια, τα φρύδια, του πωπούς,...και δεν ξέρω εγώ τι κοιτάχτε και λίγο τον άνθρωπο γιατί χάσαμε τον άνθρωπο και στεκόμαστε στα φύκια για μεταξωτές κορδέλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:51 Ο Pure_Seduction: #416 29-03-11 23:51 κ ομως υπαρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:58 Η alchemia έγραψε: #417 29-03-11 23:58 Αρχική Δημοσίευση από nPb: υπάρχει άνθρωπος που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές; Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα οτι καποιος πρεπει να πληροι τις παραπανω προδιαγραφες για να ναι μαζι μου Αλλοστε, ειπα οτι τελικα δε τα κοιταω... Και για να μην κρυβομαστε πισω απο τα δαχτυλα μας, εσυ δεν κοιτας λεπτομερειες; Σορρυ αν το χεις γραψει πιο πριν δεν διαβασα αλλες απαντησεις.. Παντως αναφορικα με τα αυτια, ε δε θελω να πιανει και δορυφορικη!!! (αν κ ισως εχει αλλη χαρη δε πληρωνεις και Nova) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 00:05 Ο nPb έγραψε: #418 30-03-11 00:05 κοιτάω γήινες λεπτομέρειες... απλά δεν χαμογελώ χωρίς λόγο... είμαι περισσότερο εκφραστικός τύπος στο βλέμμα παρά να διαφημίζω οδοντόπαστες όσο αυτό με τα αυτιά-δορυφορικά πιάτα καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 00:09 Η alchemia έγραψε: #419 30-03-11 00:09 Τι εννοεις γηινες λεπτομερειες;; Παντως να χαμογελας...ουτε εγω χαμογελω πολυ γιατι θεωρω πως δε μου παει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 18:06 Ο dannaros έγραψε: #420 30-03-11 18:06 εγώ κοιτάω πρώτα τα παπούτσια του, ύστερα τα γυαλιά ηλίου του, ύστερα το φουτεράκι του, και άμα καταφέρω βλέπω και το ταμπελάκι (label) του παντελονιού του... Προτιμώ του medioum size με RayBan και VANS αν και δεν με χαλάνε και τα all stars... εννοείται ότι θα είναι διάσημος. γιατί όλους τους διάσημους ωραίους τους βγάζουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
..το βλεμμα...και το χαμογελο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
notebook___ΑΡΚΑς Νεοφερμένο μέλος Ο ο βιολιστης της στεγης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 21:50 Ο notebook___ΑΡΚΑς: #412 29-03-11 21:50 Αρχική Δημοσίευση από olgakal: ..το βλεμμα...και το χαμογελο!!!! Click για ανάπτυξη... μαλιστααααα.....!! να ξερουμε ρεεε παιδι μ....! για πες το πετυχαα----- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. friendly Νεοφερμένο μέλος Η friendly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 22:59 Η friendly έγραψε: #413 29-03-11 22:59 εμενα μπορει να με τραβηξει ενα βλεμμα και ενα χαμογελο..ειναι σπανιο να εχεις τοσο ωραιο χαμογελο που να τραβηξεις μια κοπελα αλλα επειδη το εχω συναντησει ειναι κατι πολυ ομορφο..γενικα κοιταω ολο το συνολο αλλα αυτο που μετραει ειναι η προσωπικοτητα εκει βγαινουν τα αποτελεσματα ανεξαρτητα αν ειναι ωραιος για καποιους και συμπαθητικος για καποιους αλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:07 Η alchemia έγραψε: #414 29-03-11 23:07 Απο εξωτερικη εμφανιση: 1) Αυτια ( δε μ αρεσει να πετανε ) 2)Δεν θελω να ναι πολυ κοντος, ουτε πολυ ψηλος (γυναικες...δε ξερουμε τι θελουμε) 3)Μ αρεσουν οι ανοιχτοχρωμοι (βεβαια ολοι μου οι φιλοι ηταν καστανοι ) Χαρακτηρας: 1)Να μην γκρινιαζει πιο πολυ απο μενα (!) 2)Να με ακουει οταν γρινιαζω χωρις να γκρινιαζει 3)Να ναι και λιγο τρυφερουλης Γενικα! Κοιταω και τους φιλους του διοτι αν δε μπορω να συνυπαρξω μαζι τους, μαλλον θα εχουμε προβλημα... Τελικα ομως, συνηθως δε λαμβανω τα περισσοτερα απ αυτα υποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:47 Ο nPb έγραψε: #415 29-03-11 23:47 υπάρχει άνθρωπος που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές; όσο για τα αυτιά νομίζω ότι δεν φταίει ο κάτοχος των αυτιών αν η άλλη σταθεί στα αυτιά νομίζω ότι έχει χάσει την ουσία...και βουρ χυλόπιτα γιατί αν σήμερα ξυνίζουν τα αυτιά, αύριο θα θα ξυνίζει κάτι άλλο και πάει λέγοντας... κοπέλες ξεκολλίστε από τα χαζόγελα, τα μάτια, τα φρύδια, του πωπούς,...και δεν ξέρω εγώ τι κοιτάχτε και λίγο τον άνθρωπο γιατί χάσαμε τον άνθρωπο και στεκόμαστε στα φύκια για μεταξωτές κορδέλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:51 Ο Pure_Seduction: #416 29-03-11 23:51 κ ομως υπαρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:58 Η alchemia έγραψε: #417 29-03-11 23:58 Αρχική Δημοσίευση από nPb: υπάρχει άνθρωπος που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές; Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα οτι καποιος πρεπει να πληροι τις παραπανω προδιαγραφες για να ναι μαζι μου Αλλοστε, ειπα οτι τελικα δε τα κοιταω... Και για να μην κρυβομαστε πισω απο τα δαχτυλα μας, εσυ δεν κοιτας λεπτομερειες; Σορρυ αν το χεις γραψει πιο πριν δεν διαβασα αλλες απαντησεις.. Παντως αναφορικα με τα αυτια, ε δε θελω να πιανει και δορυφορικη!!! (αν κ ισως εχει αλλη χαρη δε πληρωνεις και Nova) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 00:05 Ο nPb έγραψε: #418 30-03-11 00:05 κοιτάω γήινες λεπτομέρειες... απλά δεν χαμογελώ χωρίς λόγο... είμαι περισσότερο εκφραστικός τύπος στο βλέμμα παρά να διαφημίζω οδοντόπαστες όσο αυτό με τα αυτιά-δορυφορικά πιάτα καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 00:09 Η alchemia έγραψε: #419 30-03-11 00:09 Τι εννοεις γηινες λεπτομερειες;; Παντως να χαμογελας...ουτε εγω χαμογελω πολυ γιατι θεωρω πως δε μου παει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 18:06 Ο dannaros έγραψε: #420 30-03-11 18:06 εγώ κοιτάω πρώτα τα παπούτσια του, ύστερα τα γυαλιά ηλίου του, ύστερα το φουτεράκι του, και άμα καταφέρω βλέπω και το ταμπελάκι (label) του παντελονιού του... Προτιμώ του medioum size με RayBan και VANS αν και δεν με χαλάνε και τα all stars... εννοείται ότι θα είναι διάσημος. γιατί όλους τους διάσημους ωραίους τους βγάζουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από olgakal: ..το βλεμμα...και το χαμογελο!!!! Click για ανάπτυξη... μαλιστααααα.....!! να ξερουμε ρεεε παιδι μ....! για πες το πετυχαα----- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
friendly Νεοφερμένο μέλος Η friendly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 22:59 Η friendly έγραψε: #413 29-03-11 22:59 εμενα μπορει να με τραβηξει ενα βλεμμα και ενα χαμογελο..ειναι σπανιο να εχεις τοσο ωραιο χαμογελο που να τραβηξεις μια κοπελα αλλα επειδη το εχω συναντησει ειναι κατι πολυ ομορφο..γενικα κοιταω ολο το συνολο αλλα αυτο που μετραει ειναι η προσωπικοτητα εκει βγαινουν τα αποτελεσματα ανεξαρτητα αν ειναι ωραιος για καποιους και συμπαθητικος για καποιους αλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:07 Η alchemia έγραψε: #414 29-03-11 23:07 Απο εξωτερικη εμφανιση: 1) Αυτια ( δε μ αρεσει να πετανε ) 2)Δεν θελω να ναι πολυ κοντος, ουτε πολυ ψηλος (γυναικες...δε ξερουμε τι θελουμε) 3)Μ αρεσουν οι ανοιχτοχρωμοι (βεβαια ολοι μου οι φιλοι ηταν καστανοι ) Χαρακτηρας: 1)Να μην γκρινιαζει πιο πολυ απο μενα (!) 2)Να με ακουει οταν γρινιαζω χωρις να γκρινιαζει 3)Να ναι και λιγο τρυφερουλης Γενικα! Κοιταω και τους φιλους του διοτι αν δε μπορω να συνυπαρξω μαζι τους, μαλλον θα εχουμε προβλημα... Τελικα ομως, συνηθως δε λαμβανω τα περισσοτερα απ αυτα υποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:47 Ο nPb έγραψε: #415 29-03-11 23:47 υπάρχει άνθρωπος που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές; όσο για τα αυτιά νομίζω ότι δεν φταίει ο κάτοχος των αυτιών αν η άλλη σταθεί στα αυτιά νομίζω ότι έχει χάσει την ουσία...και βουρ χυλόπιτα γιατί αν σήμερα ξυνίζουν τα αυτιά, αύριο θα θα ξυνίζει κάτι άλλο και πάει λέγοντας... κοπέλες ξεκολλίστε από τα χαζόγελα, τα μάτια, τα φρύδια, του πωπούς,...και δεν ξέρω εγώ τι κοιτάχτε και λίγο τον άνθρωπο γιατί χάσαμε τον άνθρωπο και στεκόμαστε στα φύκια για μεταξωτές κορδέλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:51 Ο Pure_Seduction: #416 29-03-11 23:51 κ ομως υπαρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:58 Η alchemia έγραψε: #417 29-03-11 23:58 Αρχική Δημοσίευση από nPb: υπάρχει άνθρωπος που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές; Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα οτι καποιος πρεπει να πληροι τις παραπανω προδιαγραφες για να ναι μαζι μου Αλλοστε, ειπα οτι τελικα δε τα κοιταω... Και για να μην κρυβομαστε πισω απο τα δαχτυλα μας, εσυ δεν κοιτας λεπτομερειες; Σορρυ αν το χεις γραψει πιο πριν δεν διαβασα αλλες απαντησεις.. Παντως αναφορικα με τα αυτια, ε δε θελω να πιανει και δορυφορικη!!! (αν κ ισως εχει αλλη χαρη δε πληρωνεις και Nova) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 00:05 Ο nPb έγραψε: #418 30-03-11 00:05 κοιτάω γήινες λεπτομέρειες... απλά δεν χαμογελώ χωρίς λόγο... είμαι περισσότερο εκφραστικός τύπος στο βλέμμα παρά να διαφημίζω οδοντόπαστες όσο αυτό με τα αυτιά-δορυφορικά πιάτα καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 00:09 Η alchemia έγραψε: #419 30-03-11 00:09 Τι εννοεις γηινες λεπτομερειες;; Παντως να χαμογελας...ουτε εγω χαμογελω πολυ γιατι θεωρω πως δε μου παει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 18:06 Ο dannaros έγραψε: #420 30-03-11 18:06 εγώ κοιτάω πρώτα τα παπούτσια του, ύστερα τα γυαλιά ηλίου του, ύστερα το φουτεράκι του, και άμα καταφέρω βλέπω και το ταμπελάκι (label) του παντελονιού του... Προτιμώ του medioum size με RayBan και VANS αν και δεν με χαλάνε και τα all stars... εννοείται ότι θα είναι διάσημος. γιατί όλους τους διάσημους ωραίους τους βγάζουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εμενα μπορει να με τραβηξει ενα βλεμμα και ενα χαμογελο..ειναι σπανιο να εχεις τοσο ωραιο χαμογελο που να τραβηξεις μια κοπελα αλλα επειδη το εχω συναντησει ειναι κατι πολυ ομορφο..γενικα κοιταω ολο το συνολο αλλα αυτο που μετραει ειναι η προσωπικοτητα εκει βγαινουν τα αποτελεσματα ανεξαρτητα αν ειναι ωραιος για καποιους και συμπαθητικος για καποιους αλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:07 Η alchemia έγραψε: #414 29-03-11 23:07 Απο εξωτερικη εμφανιση: 1) Αυτια ( δε μ αρεσει να πετανε ) 2)Δεν θελω να ναι πολυ κοντος, ουτε πολυ ψηλος (γυναικες...δε ξερουμε τι θελουμε) 3)Μ αρεσουν οι ανοιχτοχρωμοι (βεβαια ολοι μου οι φιλοι ηταν καστανοι ) Χαρακτηρας: 1)Να μην γκρινιαζει πιο πολυ απο μενα (!) 2)Να με ακουει οταν γρινιαζω χωρις να γκρινιαζει 3)Να ναι και λιγο τρυφερουλης Γενικα! Κοιταω και τους φιλους του διοτι αν δε μπορω να συνυπαρξω μαζι τους, μαλλον θα εχουμε προβλημα... Τελικα ομως, συνηθως δε λαμβανω τα περισσοτερα απ αυτα υποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:47 Ο nPb έγραψε: #415 29-03-11 23:47 υπάρχει άνθρωπος που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές; όσο για τα αυτιά νομίζω ότι δεν φταίει ο κάτοχος των αυτιών αν η άλλη σταθεί στα αυτιά νομίζω ότι έχει χάσει την ουσία...και βουρ χυλόπιτα γιατί αν σήμερα ξυνίζουν τα αυτιά, αύριο θα θα ξυνίζει κάτι άλλο και πάει λέγοντας... κοπέλες ξεκολλίστε από τα χαζόγελα, τα μάτια, τα φρύδια, του πωπούς,...και δεν ξέρω εγώ τι κοιτάχτε και λίγο τον άνθρωπο γιατί χάσαμε τον άνθρωπο και στεκόμαστε στα φύκια για μεταξωτές κορδέλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:51 Ο Pure_Seduction: #416 29-03-11 23:51 κ ομως υπαρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:58 Η alchemia έγραψε: #417 29-03-11 23:58 Αρχική Δημοσίευση από nPb: υπάρχει άνθρωπος που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές; Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα οτι καποιος πρεπει να πληροι τις παραπανω προδιαγραφες για να ναι μαζι μου Αλλοστε, ειπα οτι τελικα δε τα κοιταω... Και για να μην κρυβομαστε πισω απο τα δαχτυλα μας, εσυ δεν κοιτας λεπτομερειες; Σορρυ αν το χεις γραψει πιο πριν δεν διαβασα αλλες απαντησεις.. Παντως αναφορικα με τα αυτια, ε δε θελω να πιανει και δορυφορικη!!! (αν κ ισως εχει αλλη χαρη δε πληρωνεις και Nova) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 00:05 Ο nPb έγραψε: #418 30-03-11 00:05 κοιτάω γήινες λεπτομέρειες... απλά δεν χαμογελώ χωρίς λόγο... είμαι περισσότερο εκφραστικός τύπος στο βλέμμα παρά να διαφημίζω οδοντόπαστες όσο αυτό με τα αυτιά-δορυφορικά πιάτα καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 00:09 Η alchemia έγραψε: #419 30-03-11 00:09 Τι εννοεις γηινες λεπτομερειες;; Παντως να χαμογελας...ουτε εγω χαμογελω πολυ γιατι θεωρω πως δε μου παει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 18:06 Ο dannaros έγραψε: #420 30-03-11 18:06 εγώ κοιτάω πρώτα τα παπούτσια του, ύστερα τα γυαλιά ηλίου του, ύστερα το φουτεράκι του, και άμα καταφέρω βλέπω και το ταμπελάκι (label) του παντελονιού του... Προτιμώ του medioum size με RayBan και VANS αν και δεν με χαλάνε και τα all stars... εννοείται ότι θα είναι διάσημος. γιατί όλους τους διάσημους ωραίους τους βγάζουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απο εξωτερικη εμφανιση: 1) Αυτια ( δε μ αρεσει να πετανε ) 2)Δεν θελω να ναι πολυ κοντος, ουτε πολυ ψηλος (γυναικες...δε ξερουμε τι θελουμε) 3)Μ αρεσουν οι ανοιχτοχρωμοι (βεβαια ολοι μου οι φιλοι ηταν καστανοι ) Χαρακτηρας: 1)Να μην γκρινιαζει πιο πολυ απο μενα (!) 2)Να με ακουει οταν γρινιαζω χωρις να γκρινιαζει 3)Να ναι και λιγο τρυφερουλης Γενικα! Κοιταω και τους φιλους του διοτι αν δε μπορω να συνυπαρξω μαζι τους, μαλλον θα εχουμε προβλημα... Τελικα ομως, συνηθως δε λαμβανω τα περισσοτερα απ αυτα υποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:47 Ο nPb έγραψε: #415 29-03-11 23:47 υπάρχει άνθρωπος που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές; όσο για τα αυτιά νομίζω ότι δεν φταίει ο κάτοχος των αυτιών αν η άλλη σταθεί στα αυτιά νομίζω ότι έχει χάσει την ουσία...και βουρ χυλόπιτα γιατί αν σήμερα ξυνίζουν τα αυτιά, αύριο θα θα ξυνίζει κάτι άλλο και πάει λέγοντας... κοπέλες ξεκολλίστε από τα χαζόγελα, τα μάτια, τα φρύδια, του πωπούς,...και δεν ξέρω εγώ τι κοιτάχτε και λίγο τον άνθρωπο γιατί χάσαμε τον άνθρωπο και στεκόμαστε στα φύκια για μεταξωτές κορδέλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:51 Ο Pure_Seduction: #416 29-03-11 23:51 κ ομως υπαρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:58 Η alchemia έγραψε: #417 29-03-11 23:58 Αρχική Δημοσίευση από nPb: υπάρχει άνθρωπος που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές; Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα οτι καποιος πρεπει να πληροι τις παραπανω προδιαγραφες για να ναι μαζι μου Αλλοστε, ειπα οτι τελικα δε τα κοιταω... Και για να μην κρυβομαστε πισω απο τα δαχτυλα μας, εσυ δεν κοιτας λεπτομερειες; Σορρυ αν το χεις γραψει πιο πριν δεν διαβασα αλλες απαντησεις.. Παντως αναφορικα με τα αυτια, ε δε θελω να πιανει και δορυφορικη!!! (αν κ ισως εχει αλλη χαρη δε πληρωνεις και Nova) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 00:05 Ο nPb έγραψε: #418 30-03-11 00:05 κοιτάω γήινες λεπτομέρειες... απλά δεν χαμογελώ χωρίς λόγο... είμαι περισσότερο εκφραστικός τύπος στο βλέμμα παρά να διαφημίζω οδοντόπαστες όσο αυτό με τα αυτιά-δορυφορικά πιάτα καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 00:09 Η alchemia έγραψε: #419 30-03-11 00:09 Τι εννοεις γηινες λεπτομερειες;; Παντως να χαμογελας...ουτε εγω χαμογελω πολυ γιατι θεωρω πως δε μου παει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 18:06 Ο dannaros έγραψε: #420 30-03-11 18:06 εγώ κοιτάω πρώτα τα παπούτσια του, ύστερα τα γυαλιά ηλίου του, ύστερα το φουτεράκι του, και άμα καταφέρω βλέπω και το ταμπελάκι (label) του παντελονιού του... Προτιμώ του medioum size με RayBan και VANS αν και δεν με χαλάνε και τα all stars... εννοείται ότι θα είναι διάσημος. γιατί όλους τους διάσημους ωραίους τους βγάζουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
υπάρχει άνθρωπος που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές; όσο για τα αυτιά νομίζω ότι δεν φταίει ο κάτοχος των αυτιών αν η άλλη σταθεί στα αυτιά νομίζω ότι έχει χάσει την ουσία...και βουρ χυλόπιτα γιατί αν σήμερα ξυνίζουν τα αυτιά, αύριο θα θα ξυνίζει κάτι άλλο και πάει λέγοντας... κοπέλες ξεκολλίστε από τα χαζόγελα, τα μάτια, τα φρύδια, του πωπούς,...και δεν ξέρω εγώ τι κοιτάχτε και λίγο τον άνθρωπο γιατί χάσαμε τον άνθρωπο και στεκόμαστε στα φύκια για μεταξωτές κορδέλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:51 Ο Pure_Seduction: #416 29-03-11 23:51 κ ομως υπαρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:58 Η alchemia έγραψε: #417 29-03-11 23:58 Αρχική Δημοσίευση από nPb: υπάρχει άνθρωπος που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές; Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα οτι καποιος πρεπει να πληροι τις παραπανω προδιαγραφες για να ναι μαζι μου Αλλοστε, ειπα οτι τελικα δε τα κοιταω... Και για να μην κρυβομαστε πισω απο τα δαχτυλα μας, εσυ δεν κοιτας λεπτομερειες; Σορρυ αν το χεις γραψει πιο πριν δεν διαβασα αλλες απαντησεις.. Παντως αναφορικα με τα αυτια, ε δε θελω να πιανει και δορυφορικη!!! (αν κ ισως εχει αλλη χαρη δε πληρωνεις και Nova) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 00:05 Ο nPb έγραψε: #418 30-03-11 00:05 κοιτάω γήινες λεπτομέρειες... απλά δεν χαμογελώ χωρίς λόγο... είμαι περισσότερο εκφραστικός τύπος στο βλέμμα παρά να διαφημίζω οδοντόπαστες όσο αυτό με τα αυτιά-δορυφορικά πιάτα καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 00:09 Η alchemia έγραψε: #419 30-03-11 00:09 Τι εννοεις γηινες λεπτομερειες;; Παντως να χαμογελας...ουτε εγω χαμογελω πολυ γιατι θεωρω πως δε μου παει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 18:06 Ο dannaros έγραψε: #420 30-03-11 18:06 εγώ κοιτάω πρώτα τα παπούτσια του, ύστερα τα γυαλιά ηλίου του, ύστερα το φουτεράκι του, και άμα καταφέρω βλέπω και το ταμπελάκι (label) του παντελονιού του... Προτιμώ του medioum size με RayBan και VANS αν και δεν με χαλάνε και τα all stars... εννοείται ότι θα είναι διάσημος. γιατί όλους τους διάσημους ωραίους τους βγάζουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κ ομως υπαρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2011 στις 23:58 Η alchemia έγραψε: #417 29-03-11 23:58 Αρχική Δημοσίευση από nPb: υπάρχει άνθρωπος που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές; Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα οτι καποιος πρεπει να πληροι τις παραπανω προδιαγραφες για να ναι μαζι μου Αλλοστε, ειπα οτι τελικα δε τα κοιταω... Και για να μην κρυβομαστε πισω απο τα δαχτυλα μας, εσυ δεν κοιτας λεπτομερειες; Σορρυ αν το χεις γραψει πιο πριν δεν διαβασα αλλες απαντησεις.. Παντως αναφορικα με τα αυτια, ε δε θελω να πιανει και δορυφορικη!!! (αν κ ισως εχει αλλη χαρη δε πληρωνεις και Nova) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 00:05 Ο nPb έγραψε: #418 30-03-11 00:05 κοιτάω γήινες λεπτομέρειες... απλά δεν χαμογελώ χωρίς λόγο... είμαι περισσότερο εκφραστικός τύπος στο βλέμμα παρά να διαφημίζω οδοντόπαστες όσο αυτό με τα αυτιά-δορυφορικά πιάτα καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 00:09 Η alchemia έγραψε: #419 30-03-11 00:09 Τι εννοεις γηινες λεπτομερειες;; Παντως να χαμογελας...ουτε εγω χαμογελω πολυ γιατι θεωρω πως δε μου παει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 18:06 Ο dannaros έγραψε: #420 30-03-11 18:06 εγώ κοιτάω πρώτα τα παπούτσια του, ύστερα τα γυαλιά ηλίου του, ύστερα το φουτεράκι του, και άμα καταφέρω βλέπω και το ταμπελάκι (label) του παντελονιού του... Προτιμώ του medioum size με RayBan και VANS αν και δεν με χαλάνε και τα all stars... εννοείται ότι θα είναι διάσημος. γιατί όλους τους διάσημους ωραίους τους βγάζουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: υπάρχει άνθρωπος που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές; Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα οτι καποιος πρεπει να πληροι τις παραπανω προδιαγραφες για να ναι μαζι μου Αλλοστε, ειπα οτι τελικα δε τα κοιταω... Και για να μην κρυβομαστε πισω απο τα δαχτυλα μας, εσυ δεν κοιτας λεπτομερειες; Σορρυ αν το χεις γραψει πιο πριν δεν διαβασα αλλες απαντησεις.. Παντως αναφορικα με τα αυτια, ε δε θελω να πιανει και δορυφορικη!!! (αν κ ισως εχει αλλη χαρη δε πληρωνεις και Nova) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 00:05 Ο nPb έγραψε: #418 30-03-11 00:05 κοιτάω γήινες λεπτομέρειες... απλά δεν χαμογελώ χωρίς λόγο... είμαι περισσότερο εκφραστικός τύπος στο βλέμμα παρά να διαφημίζω οδοντόπαστες όσο αυτό με τα αυτιά-δορυφορικά πιάτα καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 00:09 Η alchemia έγραψε: #419 30-03-11 00:09 Τι εννοεις γηινες λεπτομερειες;; Παντως να χαμογελας...ουτε εγω χαμογελω πολυ γιατι θεωρω πως δε μου παει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 18:06 Ο dannaros έγραψε: #420 30-03-11 18:06 εγώ κοιτάω πρώτα τα παπούτσια του, ύστερα τα γυαλιά ηλίου του, ύστερα το φουτεράκι του, και άμα καταφέρω βλέπω και το ταμπελάκι (label) του παντελονιού του... Προτιμώ του medioum size με RayBan και VANS αν και δεν με χαλάνε και τα all stars... εννοείται ότι θα είναι διάσημος. γιατί όλους τους διάσημους ωραίους τους βγάζουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κοιτάω γήινες λεπτομέρειες... απλά δεν χαμογελώ χωρίς λόγο... είμαι περισσότερο εκφραστικός τύπος στο βλέμμα παρά να διαφημίζω οδοντόπαστες όσο αυτό με τα αυτιά-δορυφορικά πιάτα καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 00:09 Η alchemia έγραψε: #419 30-03-11 00:09 Τι εννοεις γηινες λεπτομερειες;; Παντως να χαμογελας...ουτε εγω χαμογελω πολυ γιατι θεωρω πως δε μου παει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 18:06 Ο dannaros έγραψε: #420 30-03-11 18:06 εγώ κοιτάω πρώτα τα παπούτσια του, ύστερα τα γυαλιά ηλίου του, ύστερα το φουτεράκι του, και άμα καταφέρω βλέπω και το ταμπελάκι (label) του παντελονιού του... Προτιμώ του medioum size με RayBan και VANS αν και δεν με χαλάνε και τα all stars... εννοείται ότι θα είναι διάσημος. γιατί όλους τους διάσημους ωραίους τους βγάζουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τι εννοεις γηινες λεπτομερειες;; Παντως να χαμογελας...ουτε εγω χαμογελω πολυ γιατι θεωρω πως δε μου παει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 18:06 Ο dannaros έγραψε: #420 30-03-11 18:06 εγώ κοιτάω πρώτα τα παπούτσια του, ύστερα τα γυαλιά ηλίου του, ύστερα το φουτεράκι του, και άμα καταφέρω βλέπω και το ταμπελάκι (label) του παντελονιού του... Προτιμώ του medioum size με RayBan και VANS αν και δεν με χαλάνε και τα all stars... εννοείται ότι θα είναι διάσημος. γιατί όλους τους διάσημους ωραίους τους βγάζουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εγώ κοιτάω πρώτα τα παπούτσια του, ύστερα τα γυαλιά ηλίου του, ύστερα το φουτεράκι του, και άμα καταφέρω βλέπω και το ταμπελάκι (label) του παντελονιού του... Προτιμώ του medioum size με RayBan και VANS αν και δεν με χαλάνε και τα all stars... εννοείται ότι θα είναι διάσημος. γιατί όλους τους διάσημους ωραίους τους βγάζουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.