Κοπάνες!

Κάνετε κοπάνες;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 219)
  • Συνέχεια

Ψήφοι: 25 11,4%
  • Πού και πού

Ψήφοι: 97 44,3%
  • Σπάνια

Ψήφοι: 55 25,1%
  • Μία φορά μονο

Ψήφοι: 19 8,7%
  • Δεν έχω κάνει και θέλω να κάνω

Ψήφοι: 11 5,0%
  • Με τίποτα

Ψήφοι: 12 5,5%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    219
Ότι ποινή θα σου επιβάλλουν για τη χρήση του κινητού την ώρα του μαθήματος, θα σου επιβάλλουν και για την κοπάνα.
Τί είναι καλύτερο λοιπόν?

Δεν έχω χρησιμοποιήσει το κινητό εν ώρα μαθήματος, κι ούτε σκοπεύω αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος (τα θρησκευτικά είναι σοβαρός λόγος:P). Αν τελικά το χρησιμοποιήσω, θα φροντίσω να μην φαίνεται:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χμμ....η αληθεια ειναι οτι παρολο που ειμαι καλη μαθητρια εχω κανει στη δευτερα γυμνασιου καμια 5αρια κοπανες συνηθως για σχολικους αγωνες αλλα κ τις τελευταιες μερες πριν τις εξετασεις.στην τριτη εκανα παλι καμια 3αρια αλλα τωρα στο λυκειο τα βλεπω ζορικα τα πραγματα κ λεω να μην κανω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνώ. Το μόνο που θα καταλάβεις είναι ότι έκανες μία απουσία παραπάνω. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι δεν μπορούν να κάτσουν 1-2 ώρες (το πολύ) παραπάνω στο σχολείο. Και το χειρότερο είναι ότι αυτοί που φεύγουν είναι αυτοί που δεν έχουν διαβάσει. Για κάτσε, κύριος. Εγώ όλο το βραδύ καθόμουν και διάβαζα και είσαι "καιγόσουν" στο Face. Εγώ διάβασα και θέλω να πω μάθημα.

Γαμώ το στανιό μου. :P

κατσε και πες,ποιος σε εμποδιζει?:P
εμεις παντως δεν εχουμε τετοια,καλοι και κακοι,ολοι μια παρεα ειμαστε και φευγουμε,δεν εχουμε διαχωρισμους σε τετοια.ολοι ειμαστε της κοπανας.:D
εμεις αυριο εχουμε τελευταια ωρα γυμναστικη και λεω να την κανω(το ειπα οτι ΔΕΝ θα κρατηθω μεχρι τα χριστουγεννα)αλλα ηδη ειμαι ψιλοαρρωστη και δε θελω να κανω γυμναστικη γιατι θα γινω χειροτερα.

Δεν έχω χρησιμοποιήσει το κινητό εν ώρα μαθήματος, κι ούτε σκοπεύω αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος (τα θρησκευτικά είναι σοβαρός λόγος:P). Αν τελικά το χρησιμοποιήσω, θα φροντίσω να μην φαίνεται :P:P

εμ τι,στα φανερα θα το εχεις?:P
εγω το εχω χρησιμοποιησει,ο σημαντικος λογος για μενα ηταν η φυσικη.:P
γενικα ο,τι παράπτωμα μπορει να γινει στο σχολικο περιβαλλον πρεπει να το εχω κανει.:P

Πόσο θα'θελα να γυρίσω το χρόνο πίσω, να ξαναπάω το γυμνάσιο και το λύκειο από την αρχή και να ξεπατωθώ στις κοπάνες όπως τότε! Ήταν η πιο ωραία φάση από όλα στο σχολείο...

περσι η καθηγητρια τησ γεωμετρια πρωτη φορα με το τμημα μασ εκανε μαθημα τελη σεπτεμβριου:P
ολο κοπανεσ καναμε στο μαθημα τησ...φετοσ μαλλον σοβαρευτηκαμε:P

Είναι Παρασκευή. Έχω ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα, καθώς 4η, 5η και 6η ώρα έχω κατευθύνσεις: Μαθηματικά, Χημεία και Φυσική..... Φτάνει το διάλειμμα ανάμεσα σε 6η και 7η ώρα. Το κεφάλι μου κατακλύζουν διανύσματα, διαμοριακές δυνάμεις και αμέτρητες ασκήσεις καταστατικών εξισώσεων. Κοιτάζω το πρόγραμμα της επόμενης ώρας. Έχω θρησκευτικά. Δεν μου περνάει από το μυαλό καθόλου (μα καθόλου), ούτε μία στιγμή, να ΜΗΝ κάνω κοπάνα.....

:P

Συνηθως κραταω τις απουσιες μου για την ανοιξη...Κατα τον Απριλη κανουμε με την παρεα μου καμια κοπανα και την αραζουμε για καφεδακι...εχουν ανοιξει κ οι καλοκαιρινες καφετεριες και το παιζουμε τουριστες...:P

Κοπάνες, τι μου θυμήσατε τώρα.....Αξέχαστες εποχές! Στο γυμνάσιο και μέχρι τη α' λυκείου ήμουνα στο όριο. Από 'κει και μετά βρήκα το κόλπο και ενώ έκανα πολλές στο τέλος δεν είχα καμία απουσία (δεν ήμουνα απουσιολόγος και ούτε ανακάτεψα κανένα για να μη μου τις βάζει)! Σημείωση!: Ο λόγος δεν ήταν για να αποφύγω πιθανή εξέταση αλλά γιατί βαριόμουνα να κάνω μάθημα και προτιμούσα να πηγαίνω για μπιλιάρδο.

μια φορά μόνο , στο ολοήμερο, είχα προτοπάρει το ps2 και την τελευταία ώρα είχαμε γυμναστική, οπότε την έκανα για σπίτι μου.

σε καταλαβαινω. Στη θεση σου το ιδιο θα εκανα :no1:
Αλλα μολις παρω το call of duty:modern warfare 2 θα το παιξω αρρωστως, και αμα δεν δουλεψει θα κανω κοπανα τισ τελευταιες 2-3 ωρες. Ειμαι εθισμενος στο call of duty

Εγώ πάλι εκνευρίζομαι που δεν μπορώ να κάνω φέτος απουσίες,γιατί θέλω να τις "κρατήσω" για το τέλος...Πέρυσι,σαν παιδί κι εγώ είχα κάνει αρκετές,ειδικά κάτι πρωινά,σε κάτι εξοντωτικά δίωρα(ήταν πολύ γλυκός ο ύπνος...).:xixi:

Φετος ειμαι σοβαρος και εχω 1 απουσια παρακαλω :P aργοτερα βλεπουμε

Αύριο θα φύγω τελευταία ώρα για να μην κάνω γυμναστική.Θα πάρω που θα πάρω απουσία γιατί δεν έχω χαρτί οπότε θα το εκμεταλλευτώ:P

Εγώ τώρα θα είχα τρεις απουσίες (όλες στη γυμναστική) αλλά η καλή (βλαμμένη) γυμνάστρια δεν μου έβαλε... (απλά είπε να πω στο πατέρα μου να πάρει τηλέφωνο...:P)

και εγω εχω μια απουσια λογω λεωφορειου:(

Πόσοι θα ποστάρουν "σε χτύπησε;" :P

Εγώ 0 προς το παρόν γιατί μας τα πρήζουν και όποτε λείπει κάποιος παίρνουν σπίτι τηλέφωνο (λόγω γρίπης) -.-

ούτε κι εγώ έχω κάνει φέτος γιατί δεν με παιρνει. Έχω χάσει πολλες μερες και έχω μείνει πίσω σε όλα τα μαθήματα.

Πόσοι θα ποστάρουν "σε χτύπησε;" :P

Εγώ 0 προς το παρόν γιατί μας τα πρήζουν και όποτε λείπει κάποιος παίρνουν σπίτι τηλέφωνο (λόγω γρίπης) -.-
οχι με πατησε:D:P

Χα! Τώρα έχω 7-9 αγγλικά. Αλλά θα πάω στις 8, να λουφάρω και λίγο ρε παιδιά. :who:

Χα! Τώρα έχω 7-9 αγγλικά. Αλλά θα πάω στις 8, να λουφάρω και λίγο ρε παιδιά. :who:
ειναι αναγκη να το μαθει ολο το φορουμ??

δεν εχω κανει ακομα αλλα θελω να κανω....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back