Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 05:57 Η Χριστιάννα ^^: #161 04-09-11 05:57 Αν και αφορμή για ν' ακούσω κλασσική μουσική ήταν πάντα το μπαλλέτο, κανένα "γνωστό" κομμάτι δεν μου θυμίζει τις αλχημείες που έκανε ο εκάστοτε πιανίστας την ώρα του μαθήματος, αλχημείες που τις περισσότερες φορές ήθελαν να βοηθήσουν εμάς στην πραγματικότητα, που είτε δεν προλαβαίναμε, είτε ήταν πολύ αργός ο ρυθμός και κουραζόμασταν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 06:06 Ο Insomnie έγραψε: #162 04-09-11 06:06 Αλχημεία...? Αλχημεία στην interpretation λοιπόν! https://www.youtube.com/watch?v=FL0u9QXNvEg Μετά το κλαμπάκι...τι μας κάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 09:24 Ο Πατρεύς έγραψε: #163 04-09-11 09:24 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Ενδιαφέρομαι να μελετήσω λίγο όπερα. Τα πιο κλασικά έργα ας πούμε. Δεν έχω γνώσεις μουσικές αλλά μου αρέσει και η κλασική και παρακολουθώ ευχάριστα όπερες. Καμιά ιδέα για το πως να το δω εγκυκλοπαιδικά το θέμα; Τα βιβλία και τα cd που είδα σε καταστήματα τύπου Public είναι έξω από τα όρια του πορτοφολιού μου δυστυχώς. Click για ανάπτυξη... Ἡ ὄπερα εἶναι ἕνα δύσκολο εἶδος καὶ νομίζω ὅτι ἢ θὰ ἀρέσῃ σὲ κάποιον πολὺ ἢ δὲ θὰ τοῦ ἀρέσῃ καθόλου. Ἂν καὶ δὲν μπορῶ νὰ πῶ ὅτι ἔχω ἐντρυφήσει πολὺ στὴν ὄπερα, ὑπάρχουν κάποια κομμάτια ποὺ μὲ συγκινοῦν. Κυρίως βέβαια εἶναι ἄριες τενόρων... Ἄκουσέ τα καὶ πὲς μου τὴ γνώμη σου... La donna e mobile- Luciano Pavarotti (Rigoletto) E lucevan le stelle- Placido Domingo (Tosca) Nessun Dorma- Luciano Pavarotti (Turandot) Amor ti vieta- Franco Corelli- Franco Corelli (Fedora) Vesti la giubba- Luciano Pavarotti (Pagliacci) Recondita armonia- Placido Domingo (Tosca) Να βάλουμε καὶ λίγη Μαρία Κάλλας (O mio bambino carro) Καὶ λίγο Wagner ( The ride of the Valkyries) Σὰν εἰσαγωγὴ νομίζω ὅτι αὐτὰ εἶναι καλὰ κομμάτια. Γιὰ περισσότερη ἐμβάθυνση καλὸ εἶναι νὰ ψάξῃς μόνη σου. Πάντως παλιότερα ἡ καθημερινὴ εἶχε βγάλει μιὰ σειρὰ βιβλίων μὲ ὄπερες καὶ εἶχε μέσα καὶ cd. Μάλιστα τὴν ἔχω βρεῖ καὶ σὲ βιβλιοπωλεῖο. Ψάξε την. Δεν πρέπει νὰ εἶναι πολὺ ἀκριβή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Menoula Νεοφερμένο μέλος Η Menoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:31 Η Menoula έγραψε: #164 29-09-11 01:31 Τα παντα ολαααα Μοτζαρτ,Μπετοβεν,Shostakovich...ο,τι μαρεσει και με εμπνεει εκει την στιγμη =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 12:12 Η Chiyo έγραψε: #165 03-10-11 12:12 κλασική μουσική μ'αρέσει πολύ η moonlight sonata και μετά οι αδυναμίες μου.. Μπαχ, Σοπέν κλπ κλπ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 12:26 Η Δαλιδά έγραψε: #166 03-10-11 12:26 Και μένα μου αρέσει πολύ. Με είχε επηρεάσει το μπαλέτο Η αγαπημένη μου συλλογή είναι οι τέσσερις εποχές του Vivaldi και συγκεκριμένα ο χειμώνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paul95 Δραστήριο μέλος Ο paul95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:08 Ο paul95 έγραψε: #167 17-10-11 20:08 Ακούω πολλή κλασική μουσική (βέβαια γενικά ακούω σχεδόν όλα τα είδη εκτός από μέταλ). Γι΄ αυτό το λόγο και παίζω βιολί και πιάνο... Έχω ιδιαίτερη αδυναμία σε Mendelssohn, Beethoven, Grieg. Το αγαπημένο μου κομμάτι για βιολί είναι μάλλον το μοναδικό κονσέρτο Μendelssohn που κάνω τώρα, ενώ για πιάνο λατρεύω τις gymnopedies του Satie. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sansy16 Νεοφερμένο μέλος Η Sansy16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2011 στις 23:25 Η Sansy16 έγραψε: #168 20-10-11 23:25 Και εγώ ακούω αλλά οι αγαπημένοι μου είναι βιβαλντι και μοτσαρτ από τραγούδια μα αρέσουν οι 4 εποχές του βιβαλντι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2011 στις 23:29 Η Miss Brightside: #169 20-10-11 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Sansy16: ...από τραγούδια μα αρέσουν οι 4 εποχές του βιβαλντι. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2011 στις 00:18 Ο Johnny15 έγραψε: #170 21-10-11 00:18 Και εμένα μου αρέσει ο βιβάλντι αλλά και ο μπαχ έχει μερικές κομματάρες στο organ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyrusTheVirus Νεοφερμένο μέλος Ο SpyrusTheVirus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2011 στις 19:43 Ο SpyrusTheVirus: #171 31-10-11 19:43 Beethoven, Schumann, Chopin, Bach, Vivaldi, Haydn στην κορυφή. Τελευταίο αντικείμενο μελέτης το WTC I, με το Richter καλύτερο εκτελεστή του για μένα (σε αντίθεση με τον Gould που γενικά τον αντιπαθώ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αγαπη1994 Νεοφερμένο μέλος Η αγαπη1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2011 στις 17:48 Η αγαπη1994: #172 18-11-11 17:48 Ακούω τα πάντα από κλασσική μουσική... Από τα αγαπημένα μου είναι τα παρακάτω... https://www.youtube.com/watch?v=amSqQ5XNaGE&feature=player_embedded#! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 221 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:20 Η dimitra12345: #173 07-12-11 21:20 Λατρεύω την κλασσική μουσική! παίζω κλασσική κιθάρα αλλά τρελαίνομαι να ακούω βιολί!! Αγαπώ τον viivaldi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.276 μηνύματα. 10 Απριλίου 2017 στις 23:19 Ο American Economist: #174 10-04-17 23:19 Παιδιά βάλτε να ακούσετε το cold του Jorge mendez piano and violin. Το καλύτερο και συγκινητικότερο ever . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panagiotis23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν και αφορμή για ν' ακούσω κλασσική μουσική ήταν πάντα το μπαλλέτο, κανένα "γνωστό" κομμάτι δεν μου θυμίζει τις αλχημείες που έκανε ο εκάστοτε πιανίστας την ώρα του μαθήματος, αλχημείες που τις περισσότερες φορές ήθελαν να βοηθήσουν εμάς στην πραγματικότητα, που είτε δεν προλαβαίναμε, είτε ήταν πολύ αργός ο ρυθμός και κουραζόμασταν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 06:06 Ο Insomnie έγραψε: #162 04-09-11 06:06 Αλχημεία...? Αλχημεία στην interpretation λοιπόν! https://www.youtube.com/watch?v=FL0u9QXNvEg Μετά το κλαμπάκι...τι μας κάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 09:24 Ο Πατρεύς έγραψε: #163 04-09-11 09:24 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Ενδιαφέρομαι να μελετήσω λίγο όπερα. Τα πιο κλασικά έργα ας πούμε. Δεν έχω γνώσεις μουσικές αλλά μου αρέσει και η κλασική και παρακολουθώ ευχάριστα όπερες. Καμιά ιδέα για το πως να το δω εγκυκλοπαιδικά το θέμα; Τα βιβλία και τα cd που είδα σε καταστήματα τύπου Public είναι έξω από τα όρια του πορτοφολιού μου δυστυχώς. Click για ανάπτυξη... Ἡ ὄπερα εἶναι ἕνα δύσκολο εἶδος καὶ νομίζω ὅτι ἢ θὰ ἀρέσῃ σὲ κάποιον πολὺ ἢ δὲ θὰ τοῦ ἀρέσῃ καθόλου. Ἂν καὶ δὲν μπορῶ νὰ πῶ ὅτι ἔχω ἐντρυφήσει πολὺ στὴν ὄπερα, ὑπάρχουν κάποια κομμάτια ποὺ μὲ συγκινοῦν. Κυρίως βέβαια εἶναι ἄριες τενόρων... Ἄκουσέ τα καὶ πὲς μου τὴ γνώμη σου... La donna e mobile- Luciano Pavarotti (Rigoletto) E lucevan le stelle- Placido Domingo (Tosca) Nessun Dorma- Luciano Pavarotti (Turandot) Amor ti vieta- Franco Corelli- Franco Corelli (Fedora) Vesti la giubba- Luciano Pavarotti (Pagliacci) Recondita armonia- Placido Domingo (Tosca) Να βάλουμε καὶ λίγη Μαρία Κάλλας (O mio bambino carro) Καὶ λίγο Wagner ( The ride of the Valkyries) Σὰν εἰσαγωγὴ νομίζω ὅτι αὐτὰ εἶναι καλὰ κομμάτια. Γιὰ περισσότερη ἐμβάθυνση καλὸ εἶναι νὰ ψάξῃς μόνη σου. Πάντως παλιότερα ἡ καθημερινὴ εἶχε βγάλει μιὰ σειρὰ βιβλίων μὲ ὄπερες καὶ εἶχε μέσα καὶ cd. Μάλιστα τὴν ἔχω βρεῖ καὶ σὲ βιβλιοπωλεῖο. Ψάξε την. Δεν πρέπει νὰ εἶναι πολὺ ἀκριβή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Menoula Νεοφερμένο μέλος Η Menoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:31 Η Menoula έγραψε: #164 29-09-11 01:31 Τα παντα ολαααα Μοτζαρτ,Μπετοβεν,Shostakovich...ο,τι μαρεσει και με εμπνεει εκει την στιγμη =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 12:12 Η Chiyo έγραψε: #165 03-10-11 12:12 κλασική μουσική μ'αρέσει πολύ η moonlight sonata και μετά οι αδυναμίες μου.. Μπαχ, Σοπέν κλπ κλπ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 12:26 Η Δαλιδά έγραψε: #166 03-10-11 12:26 Και μένα μου αρέσει πολύ. Με είχε επηρεάσει το μπαλέτο Η αγαπημένη μου συλλογή είναι οι τέσσερις εποχές του Vivaldi και συγκεκριμένα ο χειμώνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paul95 Δραστήριο μέλος Ο paul95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:08 Ο paul95 έγραψε: #167 17-10-11 20:08 Ακούω πολλή κλασική μουσική (βέβαια γενικά ακούω σχεδόν όλα τα είδη εκτός από μέταλ). Γι΄ αυτό το λόγο και παίζω βιολί και πιάνο... Έχω ιδιαίτερη αδυναμία σε Mendelssohn, Beethoven, Grieg. Το αγαπημένο μου κομμάτι για βιολί είναι μάλλον το μοναδικό κονσέρτο Μendelssohn που κάνω τώρα, ενώ για πιάνο λατρεύω τις gymnopedies του Satie. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sansy16 Νεοφερμένο μέλος Η Sansy16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2011 στις 23:25 Η Sansy16 έγραψε: #168 20-10-11 23:25 Και εγώ ακούω αλλά οι αγαπημένοι μου είναι βιβαλντι και μοτσαρτ από τραγούδια μα αρέσουν οι 4 εποχές του βιβαλντι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2011 στις 23:29 Η Miss Brightside: #169 20-10-11 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Sansy16: ...από τραγούδια μα αρέσουν οι 4 εποχές του βιβαλντι. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2011 στις 00:18 Ο Johnny15 έγραψε: #170 21-10-11 00:18 Και εμένα μου αρέσει ο βιβάλντι αλλά και ο μπαχ έχει μερικές κομματάρες στο organ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyrusTheVirus Νεοφερμένο μέλος Ο SpyrusTheVirus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2011 στις 19:43 Ο SpyrusTheVirus: #171 31-10-11 19:43 Beethoven, Schumann, Chopin, Bach, Vivaldi, Haydn στην κορυφή. Τελευταίο αντικείμενο μελέτης το WTC I, με το Richter καλύτερο εκτελεστή του για μένα (σε αντίθεση με τον Gould που γενικά τον αντιπαθώ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αγαπη1994 Νεοφερμένο μέλος Η αγαπη1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2011 στις 17:48 Η αγαπη1994: #172 18-11-11 17:48 Ακούω τα πάντα από κλασσική μουσική... Από τα αγαπημένα μου είναι τα παρακάτω... https://www.youtube.com/watch?v=amSqQ5XNaGE&feature=player_embedded#! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 221 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:20 Η dimitra12345: #173 07-12-11 21:20 Λατρεύω την κλασσική μουσική! παίζω κλασσική κιθάρα αλλά τρελαίνομαι να ακούω βιολί!! Αγαπώ τον viivaldi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.276 μηνύματα. 10 Απριλίου 2017 στις 23:19 Ο American Economist: #174 10-04-17 23:19 Παιδιά βάλτε να ακούσετε το cold του Jorge mendez piano and violin. Το καλύτερο και συγκινητικότερο ever . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panagiotis23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αλχημεία...? Αλχημεία στην interpretation λοιπόν! https://www.youtube.com/watch?v=FL0u9QXNvEg Μετά το κλαμπάκι...τι μας κάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 09:24 Ο Πατρεύς έγραψε: #163 04-09-11 09:24 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Ενδιαφέρομαι να μελετήσω λίγο όπερα. Τα πιο κλασικά έργα ας πούμε. Δεν έχω γνώσεις μουσικές αλλά μου αρέσει και η κλασική και παρακολουθώ ευχάριστα όπερες. Καμιά ιδέα για το πως να το δω εγκυκλοπαιδικά το θέμα; Τα βιβλία και τα cd που είδα σε καταστήματα τύπου Public είναι έξω από τα όρια του πορτοφολιού μου δυστυχώς. Click για ανάπτυξη... Ἡ ὄπερα εἶναι ἕνα δύσκολο εἶδος καὶ νομίζω ὅτι ἢ θὰ ἀρέσῃ σὲ κάποιον πολὺ ἢ δὲ θὰ τοῦ ἀρέσῃ καθόλου. Ἂν καὶ δὲν μπορῶ νὰ πῶ ὅτι ἔχω ἐντρυφήσει πολὺ στὴν ὄπερα, ὑπάρχουν κάποια κομμάτια ποὺ μὲ συγκινοῦν. Κυρίως βέβαια εἶναι ἄριες τενόρων... Ἄκουσέ τα καὶ πὲς μου τὴ γνώμη σου... La donna e mobile- Luciano Pavarotti (Rigoletto) E lucevan le stelle- Placido Domingo (Tosca) Nessun Dorma- Luciano Pavarotti (Turandot) Amor ti vieta- Franco Corelli- Franco Corelli (Fedora) Vesti la giubba- Luciano Pavarotti (Pagliacci) Recondita armonia- Placido Domingo (Tosca) Να βάλουμε καὶ λίγη Μαρία Κάλλας (O mio bambino carro) Καὶ λίγο Wagner ( The ride of the Valkyries) Σὰν εἰσαγωγὴ νομίζω ὅτι αὐτὰ εἶναι καλὰ κομμάτια. Γιὰ περισσότερη ἐμβάθυνση καλὸ εἶναι νὰ ψάξῃς μόνη σου. Πάντως παλιότερα ἡ καθημερινὴ εἶχε βγάλει μιὰ σειρὰ βιβλίων μὲ ὄπερες καὶ εἶχε μέσα καὶ cd. Μάλιστα τὴν ἔχω βρεῖ καὶ σὲ βιβλιοπωλεῖο. Ψάξε την. Δεν πρέπει νὰ εἶναι πολὺ ἀκριβή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Menoula Νεοφερμένο μέλος Η Menoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:31 Η Menoula έγραψε: #164 29-09-11 01:31 Τα παντα ολαααα Μοτζαρτ,Μπετοβεν,Shostakovich...ο,τι μαρεσει και με εμπνεει εκει την στιγμη =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 12:12 Η Chiyo έγραψε: #165 03-10-11 12:12 κλασική μουσική μ'αρέσει πολύ η moonlight sonata και μετά οι αδυναμίες μου.. Μπαχ, Σοπέν κλπ κλπ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 12:26 Η Δαλιδά έγραψε: #166 03-10-11 12:26 Και μένα μου αρέσει πολύ. Με είχε επηρεάσει το μπαλέτο Η αγαπημένη μου συλλογή είναι οι τέσσερις εποχές του Vivaldi και συγκεκριμένα ο χειμώνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paul95 Δραστήριο μέλος Ο paul95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:08 Ο paul95 έγραψε: #167 17-10-11 20:08 Ακούω πολλή κλασική μουσική (βέβαια γενικά ακούω σχεδόν όλα τα είδη εκτός από μέταλ). Γι΄ αυτό το λόγο και παίζω βιολί και πιάνο... Έχω ιδιαίτερη αδυναμία σε Mendelssohn, Beethoven, Grieg. Το αγαπημένο μου κομμάτι για βιολί είναι μάλλον το μοναδικό κονσέρτο Μendelssohn που κάνω τώρα, ενώ για πιάνο λατρεύω τις gymnopedies του Satie. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sansy16 Νεοφερμένο μέλος Η Sansy16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2011 στις 23:25 Η Sansy16 έγραψε: #168 20-10-11 23:25 Και εγώ ακούω αλλά οι αγαπημένοι μου είναι βιβαλντι και μοτσαρτ από τραγούδια μα αρέσουν οι 4 εποχές του βιβαλντι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2011 στις 23:29 Η Miss Brightside: #169 20-10-11 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Sansy16: ...από τραγούδια μα αρέσουν οι 4 εποχές του βιβαλντι. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2011 στις 00:18 Ο Johnny15 έγραψε: #170 21-10-11 00:18 Και εμένα μου αρέσει ο βιβάλντι αλλά και ο μπαχ έχει μερικές κομματάρες στο organ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyrusTheVirus Νεοφερμένο μέλος Ο SpyrusTheVirus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2011 στις 19:43 Ο SpyrusTheVirus: #171 31-10-11 19:43 Beethoven, Schumann, Chopin, Bach, Vivaldi, Haydn στην κορυφή. Τελευταίο αντικείμενο μελέτης το WTC I, με το Richter καλύτερο εκτελεστή του για μένα (σε αντίθεση με τον Gould που γενικά τον αντιπαθώ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αγαπη1994 Νεοφερμένο μέλος Η αγαπη1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2011 στις 17:48 Η αγαπη1994: #172 18-11-11 17:48 Ακούω τα πάντα από κλασσική μουσική... Από τα αγαπημένα μου είναι τα παρακάτω... https://www.youtube.com/watch?v=amSqQ5XNaGE&feature=player_embedded#! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 221 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:20 Η dimitra12345: #173 07-12-11 21:20 Λατρεύω την κλασσική μουσική! παίζω κλασσική κιθάρα αλλά τρελαίνομαι να ακούω βιολί!! Αγαπώ τον viivaldi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.276 μηνύματα. 10 Απριλίου 2017 στις 23:19 Ο American Economist: #174 10-04-17 23:19 Παιδιά βάλτε να ακούσετε το cold του Jorge mendez piano and violin. Το καλύτερο και συγκινητικότερο ever . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panagiotis23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Ενδιαφέρομαι να μελετήσω λίγο όπερα. Τα πιο κλασικά έργα ας πούμε. Δεν έχω γνώσεις μουσικές αλλά μου αρέσει και η κλασική και παρακολουθώ ευχάριστα όπερες. Καμιά ιδέα για το πως να το δω εγκυκλοπαιδικά το θέμα; Τα βιβλία και τα cd που είδα σε καταστήματα τύπου Public είναι έξω από τα όρια του πορτοφολιού μου δυστυχώς. Click για ανάπτυξη... Ἡ ὄπερα εἶναι ἕνα δύσκολο εἶδος καὶ νομίζω ὅτι ἢ θὰ ἀρέσῃ σὲ κάποιον πολὺ ἢ δὲ θὰ τοῦ ἀρέσῃ καθόλου. Ἂν καὶ δὲν μπορῶ νὰ πῶ ὅτι ἔχω ἐντρυφήσει πολὺ στὴν ὄπερα, ὑπάρχουν κάποια κομμάτια ποὺ μὲ συγκινοῦν. Κυρίως βέβαια εἶναι ἄριες τενόρων... Ἄκουσέ τα καὶ πὲς μου τὴ γνώμη σου... La donna e mobile- Luciano Pavarotti (Rigoletto) E lucevan le stelle- Placido Domingo (Tosca) Nessun Dorma- Luciano Pavarotti (Turandot) Amor ti vieta- Franco Corelli- Franco Corelli (Fedora) Vesti la giubba- Luciano Pavarotti (Pagliacci) Recondita armonia- Placido Domingo (Tosca) Να βάλουμε καὶ λίγη Μαρία Κάλλας (O mio bambino carro) Καὶ λίγο Wagner ( The ride of the Valkyries) Σὰν εἰσαγωγὴ νομίζω ὅτι αὐτὰ εἶναι καλὰ κομμάτια. Γιὰ περισσότερη ἐμβάθυνση καλὸ εἶναι νὰ ψάξῃς μόνη σου. Πάντως παλιότερα ἡ καθημερινὴ εἶχε βγάλει μιὰ σειρὰ βιβλίων μὲ ὄπερες καὶ εἶχε μέσα καὶ cd. Μάλιστα τὴν ἔχω βρεῖ καὶ σὲ βιβλιοπωλεῖο. Ψάξε την. Δεν πρέπει νὰ εἶναι πολὺ ἀκριβή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Menoula Νεοφερμένο μέλος Η Menoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:31 Η Menoula έγραψε: #164 29-09-11 01:31 Τα παντα ολαααα Μοτζαρτ,Μπετοβεν,Shostakovich...ο,τι μαρεσει και με εμπνεει εκει την στιγμη =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 12:12 Η Chiyo έγραψε: #165 03-10-11 12:12 κλασική μουσική μ'αρέσει πολύ η moonlight sonata και μετά οι αδυναμίες μου.. Μπαχ, Σοπέν κλπ κλπ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 12:26 Η Δαλιδά έγραψε: #166 03-10-11 12:26 Και μένα μου αρέσει πολύ. Με είχε επηρεάσει το μπαλέτο Η αγαπημένη μου συλλογή είναι οι τέσσερις εποχές του Vivaldi και συγκεκριμένα ο χειμώνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paul95 Δραστήριο μέλος Ο paul95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:08 Ο paul95 έγραψε: #167 17-10-11 20:08 Ακούω πολλή κλασική μουσική (βέβαια γενικά ακούω σχεδόν όλα τα είδη εκτός από μέταλ). Γι΄ αυτό το λόγο και παίζω βιολί και πιάνο... Έχω ιδιαίτερη αδυναμία σε Mendelssohn, Beethoven, Grieg. Το αγαπημένο μου κομμάτι για βιολί είναι μάλλον το μοναδικό κονσέρτο Μendelssohn που κάνω τώρα, ενώ για πιάνο λατρεύω τις gymnopedies του Satie. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sansy16 Νεοφερμένο μέλος Η Sansy16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2011 στις 23:25 Η Sansy16 έγραψε: #168 20-10-11 23:25 Και εγώ ακούω αλλά οι αγαπημένοι μου είναι βιβαλντι και μοτσαρτ από τραγούδια μα αρέσουν οι 4 εποχές του βιβαλντι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2011 στις 23:29 Η Miss Brightside: #169 20-10-11 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Sansy16: ...από τραγούδια μα αρέσουν οι 4 εποχές του βιβαλντι. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2011 στις 00:18 Ο Johnny15 έγραψε: #170 21-10-11 00:18 Και εμένα μου αρέσει ο βιβάλντι αλλά και ο μπαχ έχει μερικές κομματάρες στο organ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyrusTheVirus Νεοφερμένο μέλος Ο SpyrusTheVirus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2011 στις 19:43 Ο SpyrusTheVirus: #171 31-10-11 19:43 Beethoven, Schumann, Chopin, Bach, Vivaldi, Haydn στην κορυφή. Τελευταίο αντικείμενο μελέτης το WTC I, με το Richter καλύτερο εκτελεστή του για μένα (σε αντίθεση με τον Gould που γενικά τον αντιπαθώ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αγαπη1994 Νεοφερμένο μέλος Η αγαπη1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2011 στις 17:48 Η αγαπη1994: #172 18-11-11 17:48 Ακούω τα πάντα από κλασσική μουσική... Από τα αγαπημένα μου είναι τα παρακάτω... https://www.youtube.com/watch?v=amSqQ5XNaGE&feature=player_embedded#! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 221 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:20 Η dimitra12345: #173 07-12-11 21:20 Λατρεύω την κλασσική μουσική! παίζω κλασσική κιθάρα αλλά τρελαίνομαι να ακούω βιολί!! Αγαπώ τον viivaldi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.276 μηνύματα. 10 Απριλίου 2017 στις 23:19 Ο American Economist: #174 10-04-17 23:19 Παιδιά βάλτε να ακούσετε το cold του Jorge mendez piano and violin. Το καλύτερο και συγκινητικότερο ever . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panagiotis23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα παντα ολαααα Μοτζαρτ,Μπετοβεν,Shostakovich...ο,τι μαρεσει και με εμπνεει εκει την στιγμη =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 12:12 Η Chiyo έγραψε: #165 03-10-11 12:12 κλασική μουσική μ'αρέσει πολύ η moonlight sonata και μετά οι αδυναμίες μου.. Μπαχ, Σοπέν κλπ κλπ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 12:26 Η Δαλιδά έγραψε: #166 03-10-11 12:26 Και μένα μου αρέσει πολύ. Με είχε επηρεάσει το μπαλέτο Η αγαπημένη μου συλλογή είναι οι τέσσερις εποχές του Vivaldi και συγκεκριμένα ο χειμώνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paul95 Δραστήριο μέλος Ο paul95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:08 Ο paul95 έγραψε: #167 17-10-11 20:08 Ακούω πολλή κλασική μουσική (βέβαια γενικά ακούω σχεδόν όλα τα είδη εκτός από μέταλ). Γι΄ αυτό το λόγο και παίζω βιολί και πιάνο... Έχω ιδιαίτερη αδυναμία σε Mendelssohn, Beethoven, Grieg. Το αγαπημένο μου κομμάτι για βιολί είναι μάλλον το μοναδικό κονσέρτο Μendelssohn που κάνω τώρα, ενώ για πιάνο λατρεύω τις gymnopedies του Satie. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sansy16 Νεοφερμένο μέλος Η Sansy16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2011 στις 23:25 Η Sansy16 έγραψε: #168 20-10-11 23:25 Και εγώ ακούω αλλά οι αγαπημένοι μου είναι βιβαλντι και μοτσαρτ από τραγούδια μα αρέσουν οι 4 εποχές του βιβαλντι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2011 στις 23:29 Η Miss Brightside: #169 20-10-11 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Sansy16: ...από τραγούδια μα αρέσουν οι 4 εποχές του βιβαλντι. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2011 στις 00:18 Ο Johnny15 έγραψε: #170 21-10-11 00:18 Και εμένα μου αρέσει ο βιβάλντι αλλά και ο μπαχ έχει μερικές κομματάρες στο organ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyrusTheVirus Νεοφερμένο μέλος Ο SpyrusTheVirus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2011 στις 19:43 Ο SpyrusTheVirus: #171 31-10-11 19:43 Beethoven, Schumann, Chopin, Bach, Vivaldi, Haydn στην κορυφή. Τελευταίο αντικείμενο μελέτης το WTC I, με το Richter καλύτερο εκτελεστή του για μένα (σε αντίθεση με τον Gould που γενικά τον αντιπαθώ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αγαπη1994 Νεοφερμένο μέλος Η αγαπη1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2011 στις 17:48 Η αγαπη1994: #172 18-11-11 17:48 Ακούω τα πάντα από κλασσική μουσική... Από τα αγαπημένα μου είναι τα παρακάτω... https://www.youtube.com/watch?v=amSqQ5XNaGE&feature=player_embedded#! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 221 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:20 Η dimitra12345: #173 07-12-11 21:20 Λατρεύω την κλασσική μουσική! παίζω κλασσική κιθάρα αλλά τρελαίνομαι να ακούω βιολί!! Αγαπώ τον viivaldi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.276 μηνύματα. 10 Απριλίου 2017 στις 23:19 Ο American Economist: #174 10-04-17 23:19 Παιδιά βάλτε να ακούσετε το cold του Jorge mendez piano and violin. Το καλύτερο και συγκινητικότερο ever . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panagiotis23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κλασική μουσική μ'αρέσει πολύ η moonlight sonata και μετά οι αδυναμίες μου.. Μπαχ, Σοπέν κλπ κλπ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 12:26 Η Δαλιδά έγραψε: #166 03-10-11 12:26 Και μένα μου αρέσει πολύ. Με είχε επηρεάσει το μπαλέτο Η αγαπημένη μου συλλογή είναι οι τέσσερις εποχές του Vivaldi και συγκεκριμένα ο χειμώνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paul95 Δραστήριο μέλος Ο paul95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:08 Ο paul95 έγραψε: #167 17-10-11 20:08 Ακούω πολλή κλασική μουσική (βέβαια γενικά ακούω σχεδόν όλα τα είδη εκτός από μέταλ). Γι΄ αυτό το λόγο και παίζω βιολί και πιάνο... Έχω ιδιαίτερη αδυναμία σε Mendelssohn, Beethoven, Grieg. Το αγαπημένο μου κομμάτι για βιολί είναι μάλλον το μοναδικό κονσέρτο Μendelssohn που κάνω τώρα, ενώ για πιάνο λατρεύω τις gymnopedies του Satie. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sansy16 Νεοφερμένο μέλος Η Sansy16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2011 στις 23:25 Η Sansy16 έγραψε: #168 20-10-11 23:25 Και εγώ ακούω αλλά οι αγαπημένοι μου είναι βιβαλντι και μοτσαρτ από τραγούδια μα αρέσουν οι 4 εποχές του βιβαλντι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2011 στις 23:29 Η Miss Brightside: #169 20-10-11 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Sansy16: ...από τραγούδια μα αρέσουν οι 4 εποχές του βιβαλντι. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2011 στις 00:18 Ο Johnny15 έγραψε: #170 21-10-11 00:18 Και εμένα μου αρέσει ο βιβάλντι αλλά και ο μπαχ έχει μερικές κομματάρες στο organ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyrusTheVirus Νεοφερμένο μέλος Ο SpyrusTheVirus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2011 στις 19:43 Ο SpyrusTheVirus: #171 31-10-11 19:43 Beethoven, Schumann, Chopin, Bach, Vivaldi, Haydn στην κορυφή. Τελευταίο αντικείμενο μελέτης το WTC I, με το Richter καλύτερο εκτελεστή του για μένα (σε αντίθεση με τον Gould που γενικά τον αντιπαθώ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αγαπη1994 Νεοφερμένο μέλος Η αγαπη1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2011 στις 17:48 Η αγαπη1994: #172 18-11-11 17:48 Ακούω τα πάντα από κλασσική μουσική... Από τα αγαπημένα μου είναι τα παρακάτω... https://www.youtube.com/watch?v=amSqQ5XNaGE&feature=player_embedded#! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 221 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:20 Η dimitra12345: #173 07-12-11 21:20 Λατρεύω την κλασσική μουσική! παίζω κλασσική κιθάρα αλλά τρελαίνομαι να ακούω βιολί!! Αγαπώ τον viivaldi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.276 μηνύματα. 10 Απριλίου 2017 στις 23:19 Ο American Economist: #174 10-04-17 23:19 Παιδιά βάλτε να ακούσετε το cold του Jorge mendez piano and violin. Το καλύτερο και συγκινητικότερο ever . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panagiotis23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και μένα μου αρέσει πολύ. Με είχε επηρεάσει το μπαλέτο Η αγαπημένη μου συλλογή είναι οι τέσσερις εποχές του Vivaldi και συγκεκριμένα ο χειμώνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
paul95 Δραστήριο μέλος Ο paul95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:08 Ο paul95 έγραψε: #167 17-10-11 20:08 Ακούω πολλή κλασική μουσική (βέβαια γενικά ακούω σχεδόν όλα τα είδη εκτός από μέταλ). Γι΄ αυτό το λόγο και παίζω βιολί και πιάνο... Έχω ιδιαίτερη αδυναμία σε Mendelssohn, Beethoven, Grieg. Το αγαπημένο μου κομμάτι για βιολί είναι μάλλον το μοναδικό κονσέρτο Μendelssohn που κάνω τώρα, ενώ για πιάνο λατρεύω τις gymnopedies του Satie. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sansy16 Νεοφερμένο μέλος Η Sansy16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2011 στις 23:25 Η Sansy16 έγραψε: #168 20-10-11 23:25 Και εγώ ακούω αλλά οι αγαπημένοι μου είναι βιβαλντι και μοτσαρτ από τραγούδια μα αρέσουν οι 4 εποχές του βιβαλντι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2011 στις 23:29 Η Miss Brightside: #169 20-10-11 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Sansy16: ...από τραγούδια μα αρέσουν οι 4 εποχές του βιβαλντι. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2011 στις 00:18 Ο Johnny15 έγραψε: #170 21-10-11 00:18 Και εμένα μου αρέσει ο βιβάλντι αλλά και ο μπαχ έχει μερικές κομματάρες στο organ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyrusTheVirus Νεοφερμένο μέλος Ο SpyrusTheVirus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2011 στις 19:43 Ο SpyrusTheVirus: #171 31-10-11 19:43 Beethoven, Schumann, Chopin, Bach, Vivaldi, Haydn στην κορυφή. Τελευταίο αντικείμενο μελέτης το WTC I, με το Richter καλύτερο εκτελεστή του για μένα (σε αντίθεση με τον Gould που γενικά τον αντιπαθώ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αγαπη1994 Νεοφερμένο μέλος Η αγαπη1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2011 στις 17:48 Η αγαπη1994: #172 18-11-11 17:48 Ακούω τα πάντα από κλασσική μουσική... Από τα αγαπημένα μου είναι τα παρακάτω... https://www.youtube.com/watch?v=amSqQ5XNaGE&feature=player_embedded#! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 221 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:20 Η dimitra12345: #173 07-12-11 21:20 Λατρεύω την κλασσική μουσική! παίζω κλασσική κιθάρα αλλά τρελαίνομαι να ακούω βιολί!! Αγαπώ τον viivaldi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.276 μηνύματα. 10 Απριλίου 2017 στις 23:19 Ο American Economist: #174 10-04-17 23:19 Παιδιά βάλτε να ακούσετε το cold του Jorge mendez piano and violin. Το καλύτερο και συγκινητικότερο ever . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panagiotis23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ακούω πολλή κλασική μουσική (βέβαια γενικά ακούω σχεδόν όλα τα είδη εκτός από μέταλ). Γι΄ αυτό το λόγο και παίζω βιολί και πιάνο... Έχω ιδιαίτερη αδυναμία σε Mendelssohn, Beethoven, Grieg. Το αγαπημένο μου κομμάτι για βιολί είναι μάλλον το μοναδικό κονσέρτο Μendelssohn που κάνω τώρα, ενώ για πιάνο λατρεύω τις gymnopedies του Satie. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sansy16 Νεοφερμένο μέλος Η Sansy16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2011 στις 23:25 Η Sansy16 έγραψε: #168 20-10-11 23:25 Και εγώ ακούω αλλά οι αγαπημένοι μου είναι βιβαλντι και μοτσαρτ από τραγούδια μα αρέσουν οι 4 εποχές του βιβαλντι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2011 στις 23:29 Η Miss Brightside: #169 20-10-11 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Sansy16: ...από τραγούδια μα αρέσουν οι 4 εποχές του βιβαλντι. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2011 στις 00:18 Ο Johnny15 έγραψε: #170 21-10-11 00:18 Και εμένα μου αρέσει ο βιβάλντι αλλά και ο μπαχ έχει μερικές κομματάρες στο organ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyrusTheVirus Νεοφερμένο μέλος Ο SpyrusTheVirus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2011 στις 19:43 Ο SpyrusTheVirus: #171 31-10-11 19:43 Beethoven, Schumann, Chopin, Bach, Vivaldi, Haydn στην κορυφή. Τελευταίο αντικείμενο μελέτης το WTC I, με το Richter καλύτερο εκτελεστή του για μένα (σε αντίθεση με τον Gould που γενικά τον αντιπαθώ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αγαπη1994 Νεοφερμένο μέλος Η αγαπη1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2011 στις 17:48 Η αγαπη1994: #172 18-11-11 17:48 Ακούω τα πάντα από κλασσική μουσική... Από τα αγαπημένα μου είναι τα παρακάτω... https://www.youtube.com/watch?v=amSqQ5XNaGE&feature=player_embedded#! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 221 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:20 Η dimitra12345: #173 07-12-11 21:20 Λατρεύω την κλασσική μουσική! παίζω κλασσική κιθάρα αλλά τρελαίνομαι να ακούω βιολί!! Αγαπώ τον viivaldi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.276 μηνύματα. 10 Απριλίου 2017 στις 23:19 Ο American Economist: #174 10-04-17 23:19 Παιδιά βάλτε να ακούσετε το cold του Jorge mendez piano and violin. Το καλύτερο και συγκινητικότερο ever . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panagiotis23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και εγώ ακούω αλλά οι αγαπημένοι μου είναι βιβαλντι και μοτσαρτ από τραγούδια μα αρέσουν οι 4 εποχές του βιβαλντι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2011 στις 23:29 Η Miss Brightside: #169 20-10-11 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Sansy16: ...από τραγούδια μα αρέσουν οι 4 εποχές του βιβαλντι. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2011 στις 00:18 Ο Johnny15 έγραψε: #170 21-10-11 00:18 Και εμένα μου αρέσει ο βιβάλντι αλλά και ο μπαχ έχει μερικές κομματάρες στο organ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyrusTheVirus Νεοφερμένο μέλος Ο SpyrusTheVirus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2011 στις 19:43 Ο SpyrusTheVirus: #171 31-10-11 19:43 Beethoven, Schumann, Chopin, Bach, Vivaldi, Haydn στην κορυφή. Τελευταίο αντικείμενο μελέτης το WTC I, με το Richter καλύτερο εκτελεστή του για μένα (σε αντίθεση με τον Gould που γενικά τον αντιπαθώ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αγαπη1994 Νεοφερμένο μέλος Η αγαπη1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2011 στις 17:48 Η αγαπη1994: #172 18-11-11 17:48 Ακούω τα πάντα από κλασσική μουσική... Από τα αγαπημένα μου είναι τα παρακάτω... https://www.youtube.com/watch?v=amSqQ5XNaGE&feature=player_embedded#! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 221 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:20 Η dimitra12345: #173 07-12-11 21:20 Λατρεύω την κλασσική μουσική! παίζω κλασσική κιθάρα αλλά τρελαίνομαι να ακούω βιολί!! Αγαπώ τον viivaldi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.276 μηνύματα. 10 Απριλίου 2017 στις 23:19 Ο American Economist: #174 10-04-17 23:19 Παιδιά βάλτε να ακούσετε το cold του Jorge mendez piano and violin. Το καλύτερο και συγκινητικότερο ever . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panagiotis23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sansy16: ...από τραγούδια μα αρέσουν οι 4 εποχές του βιβαλντι. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2011 στις 00:18 Ο Johnny15 έγραψε: #170 21-10-11 00:18 Και εμένα μου αρέσει ο βιβάλντι αλλά και ο μπαχ έχει μερικές κομματάρες στο organ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyrusTheVirus Νεοφερμένο μέλος Ο SpyrusTheVirus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2011 στις 19:43 Ο SpyrusTheVirus: #171 31-10-11 19:43 Beethoven, Schumann, Chopin, Bach, Vivaldi, Haydn στην κορυφή. Τελευταίο αντικείμενο μελέτης το WTC I, με το Richter καλύτερο εκτελεστή του για μένα (σε αντίθεση με τον Gould που γενικά τον αντιπαθώ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αγαπη1994 Νεοφερμένο μέλος Η αγαπη1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2011 στις 17:48 Η αγαπη1994: #172 18-11-11 17:48 Ακούω τα πάντα από κλασσική μουσική... Από τα αγαπημένα μου είναι τα παρακάτω... https://www.youtube.com/watch?v=amSqQ5XNaGE&feature=player_embedded#! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 221 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:20 Η dimitra12345: #173 07-12-11 21:20 Λατρεύω την κλασσική μουσική! παίζω κλασσική κιθάρα αλλά τρελαίνομαι να ακούω βιολί!! Αγαπώ τον viivaldi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.276 μηνύματα. 10 Απριλίου 2017 στις 23:19 Ο American Economist: #174 10-04-17 23:19 Παιδιά βάλτε να ακούσετε το cold του Jorge mendez piano and violin. Το καλύτερο και συγκινητικότερο ever . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panagiotis23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και εμένα μου αρέσει ο βιβάλντι αλλά και ο μπαχ έχει μερικές κομματάρες στο organ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SpyrusTheVirus Νεοφερμένο μέλος Ο SpyrusTheVirus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2011 στις 19:43 Ο SpyrusTheVirus: #171 31-10-11 19:43 Beethoven, Schumann, Chopin, Bach, Vivaldi, Haydn στην κορυφή. Τελευταίο αντικείμενο μελέτης το WTC I, με το Richter καλύτερο εκτελεστή του για μένα (σε αντίθεση με τον Gould που γενικά τον αντιπαθώ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αγαπη1994 Νεοφερμένο μέλος Η αγαπη1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2011 στις 17:48 Η αγαπη1994: #172 18-11-11 17:48 Ακούω τα πάντα από κλασσική μουσική... Από τα αγαπημένα μου είναι τα παρακάτω... https://www.youtube.com/watch?v=amSqQ5XNaGE&feature=player_embedded#! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 221 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:20 Η dimitra12345: #173 07-12-11 21:20 Λατρεύω την κλασσική μουσική! παίζω κλασσική κιθάρα αλλά τρελαίνομαι να ακούω βιολί!! Αγαπώ τον viivaldi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.276 μηνύματα. 10 Απριλίου 2017 στις 23:19 Ο American Economist: #174 10-04-17 23:19 Παιδιά βάλτε να ακούσετε το cold του Jorge mendez piano and violin. Το καλύτερο και συγκινητικότερο ever . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panagiotis23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Beethoven, Schumann, Chopin, Bach, Vivaldi, Haydn στην κορυφή. Τελευταίο αντικείμενο μελέτης το WTC I, με το Richter καλύτερο εκτελεστή του για μένα (σε αντίθεση με τον Gould που γενικά τον αντιπαθώ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αγαπη1994 Νεοφερμένο μέλος Η αγαπη1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2011 στις 17:48 Η αγαπη1994: #172 18-11-11 17:48 Ακούω τα πάντα από κλασσική μουσική... Από τα αγαπημένα μου είναι τα παρακάτω... https://www.youtube.com/watch?v=amSqQ5XNaGE&feature=player_embedded#! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 221 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:20 Η dimitra12345: #173 07-12-11 21:20 Λατρεύω την κλασσική μουσική! παίζω κλασσική κιθάρα αλλά τρελαίνομαι να ακούω βιολί!! Αγαπώ τον viivaldi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.276 μηνύματα. 10 Απριλίου 2017 στις 23:19 Ο American Economist: #174 10-04-17 23:19 Παιδιά βάλτε να ακούσετε το cold του Jorge mendez piano and violin. Το καλύτερο και συγκινητικότερο ever . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panagiotis23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ακούω τα πάντα από κλασσική μουσική... Από τα αγαπημένα μου είναι τα παρακάτω... https://www.youtube.com/watch?v=amSqQ5XNaGE&feature=player_embedded#! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitra12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 221 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:20 Η dimitra12345: #173 07-12-11 21:20 Λατρεύω την κλασσική μουσική! παίζω κλασσική κιθάρα αλλά τρελαίνομαι να ακούω βιολί!! Αγαπώ τον viivaldi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.276 μηνύματα. 10 Απριλίου 2017 στις 23:19 Ο American Economist: #174 10-04-17 23:19 Παιδιά βάλτε να ακούσετε το cold του Jorge mendez piano and violin. Το καλύτερο και συγκινητικότερο ever . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Λατρεύω την κλασσική μουσική! παίζω κλασσική κιθάρα αλλά τρελαίνομαι να ακούω βιολί!! Αγαπώ τον viivaldi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.276 μηνύματα. 10 Απριλίου 2017 στις 23:19 Ο American Economist: #174 10-04-17 23:19 Παιδιά βάλτε να ακούσετε το cold του Jorge mendez piano and violin. Το καλύτερο και συγκινητικότερο ever . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παιδιά βάλτε να ακούσετε το cold του Jorge mendez piano and violin. Το καλύτερο και συγκινητικότερο ever . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.