panos1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2008 στις 00:25 Ο panos1994: #21 16-08-08 00:25 συμφωνω με την ηλιαννα, δε με εμπνεει αυτο το ειδος μουσικης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2008 στις 01:28 Ο Fosa έγραψε: #22 16-08-08 01:28 Δεν μπορώ να την ακούσω...επίσης πολλοί την ακούνε για να το παίζουν κουλτουριάρηδες κ μ τη σπάνε πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grabeel Lucas Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eλένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2008 στις 01:46 Η Grabeel Lucas: #23 16-08-08 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: Δεν μπορώ να την ακούσω...επίσης πολλοί την ακούνε για να το παίζουν κουλτουριάρηδες κ μ τη σπάνε πολύ... Click για ανάπτυξη... ασχετο βεβαια το οτι εσυ δν την ακους με το οτι καποιοι την ακουν για να το παιξουν.... βσκ εγω δν αντεχω την υποκρισια γενικοτερα...δλδ δε μπορω τους ανθρωπους που προσποιουνται οτι τους αρεσει κατι κ το κανουν για να'ναι σαν τους αλλους.δν εχουν προσωπικοτητα.ειναι ετεροκαθοριζομενοι κ μαζοποιημενοι.στην κλασσικη δε νομιζω να υπαρχουν πολλα κρουσματα τετοια.ε, κ η κουλτουρα δε φαινεται απ'το αν ακους κλασσικη.βεβαια καταλαβα πως το εννοεις, αλλα ξαναλεω οτι ειναι λιγα τα κρουσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2008 στις 01:53 Ο panos1994: #24 16-08-08 01:53 συμφωνω και με τους δυο σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2008 στις 19:46 Η Krou έγραψε: #25 16-08-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Ναι εγώ ακούω Μότσαρτ και στην τρελή Μαστούρα Μπαχ :p Τώρα πέρα από την πλάκα όχι δεν ακούω και δεν νομίζω ότι ακούει πολύς κόσμος, είναι ένα πολύ καλό είδος μουσικής αλλά όχι σύγχρονο, μπράβο που ακούς πάντως. Η ειρωνεία είναι όμως ότι θυμάμαι όταν ήμουν μικρός 6-7 χρονών που είχε ένα show με παιδιά στο mega και όλα λέγανε ότι ακούνε κλασσική μουσική, όλα όμως Click για ανάπτυξη... Η κλασικη μουσική είναι διαχρονική, κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον. Δεν βάζω ποτέ να ακούσω μόνη μου, αλλά αν τύχει να είμαι κάπου και να παίζει κλασική δεν με χαλάει καθόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tempora Νεοφερμένο μέλος Ο Μάνθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2008 στις 20:36 Ο Tempora έγραψε: #26 16-08-08 20:36 Η διαφορά της κλασ(σ)ικής μουσικής από τα άλλα είδη είναι ότι απαιτείται έξη και συνήθεια. Δεν γίνεται να ακουστεί μια φορά ένα Πάθος του Bach για να γίνει αντιληπτή πνευματικότητα που το διακρίνει ή μια Συμφωνία του Beethoven ή του Mahler. Η κλασική μουσική δεν είναι μουσική που σκοπός της είναι η χαλάρωση, αλλά η μεταφορά σε ένα άλλο κόσμο. Όπως είπε O Μπετόβεν: Ο μεσάζοντας ανάμεσα στη πνευματική ζωή και στη ζωή των αισθήσεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tolisman Δραστήριο μέλος Ο tolisman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2008 στις 09:14 Ο tolisman έγραψε: #27 17-08-08 09:14 Και οι κουφοί μπορούν να γράφουν μουσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2008 στις 14:42 Η SCULLY έγραψε: #28 17-08-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από mmpf: Ακούω κλασική κυρίως τσαικόφσκι, και σε όπερα προτιμώ emma shaplin και lucciano pavarotti Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 00:00 Η artemaki έγραψε: #29 18-08-08 00:00 εγω προσωπικα δν την προτιμω οχι ομως οτι αν την ακουσω δν θα αντεξω.απλα προτιμω κατι διαφορετικο και δν συνηθιζω να ακουω τετοιου ειδους μουσικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 03:50 Ο michael92: #30 18-08-08 03:50 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: εγω προσωπικα δν την προτιμω οχι ομως οτι αν την ακουσω δν θα αντεξω.απλα προτιμω κατι διαφορετικο και δν συνηθιζω να ακουω τετοιου ειδους μουσικη. Click για ανάπτυξη... Ντάξει και εγώ θα την αντέξω, αυτή που δεν αντέχω είναι τα σκυλάδικα, μαρέσει αντί να μου λένε οι γονεί μου να χαμηλώσω τη μουσική που ακούω μέσω Mp3 anyway τους λέω να το κλείσουν δεν μπορώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mord79 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αnνa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 09:46 Η mord79 έγραψε: #31 18-08-08 09:46 Ακουω καμια φορα οταν ζωγραφιζω και οταν παιζω chessmaster κυριως vivaldi (φθινοπωρο:no1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:16 Η artemaki έγραψε: #32 18-08-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Ντάξει και εγώ θα την αντέξω, αυτή που δεν αντέχω είναι τα σκυλάδικα, μαρέσει αντί να μου λένε οι γονεί μου να χαμηλώσω τη μουσική που ακούω μέσω Mp3 anyway τους λέω να το κλείσουν δεν μπορώ Click για ανάπτυξη... οπως ειπα θα αντεξω οποιαδηποτε μουσικη αν ειναι αναγκαιο να την ακουσω επειδη αρεσει σε καποιο γνωστο μ.δ θα σηκωθω να φυγω απλα θα μαρεσει η δ θα μαρεσει.και συνεχιζω να ακουω τις δικες μ προτιμησεις.αλλα παντα συνηθιζω να ακουω το τραγουδι ωστε να βγαλω συμπερασμα.γτ μου αρεσαν τραγουδια τα οποια δν θα ακουγα ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 18:00 Η !sunny! έγραψε: #33 18-08-08 18:00 Ναι,ακούω αν τύχει ορισμένα κομμάτια. Γενικά και λόγω του μπαλέτου ακούω(και χορεύω με τέτοια μουσική) σχεδόν συνεχώς αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσουν και όλα τα κομμάτια. Πάντως οι συνθέσεις αυτές είναι πραγματικά υποδείγματα τα οποία μια φορά δημιουργήθηκαν από ικανότατους συνθέτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NatasaMyk Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 19:51 Η NatasaMyk: #34 18-08-08 19:51 Λατρευω την κλασικη μουσικη. Με εκφραζει περισσοτερο απο καθε αλλο ειδος. Συνηθως αυτοι που ακουν κλασικη μουσικη για να το παιξουν καποιοι ειναι αυτοι που λενε οτι την ακουν για ηρεμια κ χαλαρωση. Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν κομματια που σε ηρεμουν, αλλα αυτη η γενικευση ειναι τελειως αστοχη. Προσωπικα , οταν ακουω καποιες σονατες για πιανο του L.V.Beethoven "χτυπιεμαι" πολυ περισσοτερο απ'οτι σε ενα μεταλ κομματι για παραδειγμα. Θεωρω οτι με αυτο το ειδος μουσικης μπορεις να εκφρασεις καθε συναισθημα, ειτε ειναι θυμος, ειτε φοβος ειτε αγαπη κλπ κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 16:46 Ο VAGGKALL1: #35 23-08-08 16:46 υπεροχη και το ωραιο ειναι οτι μπορει ανετα να συνδιαστει με την Rock και την metal π.χ.[ame]https://www.youtube.com/watch?v=iU8_G5s1Zls[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 18:25 Η Hey Joy έγραψε: #36 23-08-08 18:25 Η κλασική είναι υπέροχη αν και δεν πάει πολύ καιρός που άρχισα να ακούω περισσότερο... Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. journalist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ευθύμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 17:42 Ο journalist: #37 24-08-08 17:42 Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... [/quote] Τι κομματάρα,θεέ μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 17:57 Η Hey Joy έγραψε: #38 24-08-08 17:57 :no1::xixi: Μαγικό κομμάτι, πραγματικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NatasaMyk Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:57 Η NatasaMyk: #39 24-08-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Hey Joy: Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω.. Το presto μερος ειναι πραγματικα απιστευτo. Οσο περισσοτερο το ακουω τοσο περισσοτερο μ'αρεσει. Απευθυνεται τοσο αμεσα στο συναισθημα σου που δεν γινεται να μην σε παρασυρει. Beethoven ειναι αυτος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 21:21 Ο nfk έγραψε: #40 24-08-08 21:21 Βασικά , θεωρώ την κλασσική μουσική , υπόδειγμα μαεστρίας και αληθινού ταλέντου από συνθέτες οι οποίοι πραγματικά είχαν τον ρυθμό στο αίμα τους... Απλά , δεν μπορώ να την ακούσω τόσο άνετα όπως θα άκουγα πχ Έντεχνο , Rock - Metal... Bryan Adams , Metallica , Βασίλη Παπακωνσταντίνου , Scorpions.. Ίσως δεν είμαι συνηθισμένος σε τέτοιους ήχους .. Πάντως αν πήγαινα σε ένα κονσέρτο κλασσικής μουσικής , δεν θα με χαλούσε καθόλου... Απλά όταν είμαι μόνος μου και θέλω να ακούσω κάτι είτε χαλαρωτικό είτε δυνατό - ξεσηκωτικό - σκληρό δεν θα ακούσω πχ Bach ή Beethoven ή Tchaikovsky ή Strauss... Θα προτιμήσω πχ Scorpions... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panagiotis23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
συμφωνω με την ηλιαννα, δε με εμπνεει αυτο το ειδος μουσικης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2008 στις 01:28 Ο Fosa έγραψε: #22 16-08-08 01:28 Δεν μπορώ να την ακούσω...επίσης πολλοί την ακούνε για να το παίζουν κουλτουριάρηδες κ μ τη σπάνε πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Grabeel Lucas Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eλένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2008 στις 01:46 Η Grabeel Lucas: #23 16-08-08 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: Δεν μπορώ να την ακούσω...επίσης πολλοί την ακούνε για να το παίζουν κουλτουριάρηδες κ μ τη σπάνε πολύ... Click για ανάπτυξη... ασχετο βεβαια το οτι εσυ δν την ακους με το οτι καποιοι την ακουν για να το παιξουν.... βσκ εγω δν αντεχω την υποκρισια γενικοτερα...δλδ δε μπορω τους ανθρωπους που προσποιουνται οτι τους αρεσει κατι κ το κανουν για να'ναι σαν τους αλλους.δν εχουν προσωπικοτητα.ειναι ετεροκαθοριζομενοι κ μαζοποιημενοι.στην κλασσικη δε νομιζω να υπαρχουν πολλα κρουσματα τετοια.ε, κ η κουλτουρα δε φαινεται απ'το αν ακους κλασσικη.βεβαια καταλαβα πως το εννοεις, αλλα ξαναλεω οτι ειναι λιγα τα κρουσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2008 στις 01:53 Ο panos1994: #24 16-08-08 01:53 συμφωνω και με τους δυο σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2008 στις 19:46 Η Krou έγραψε: #25 16-08-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Ναι εγώ ακούω Μότσαρτ και στην τρελή Μαστούρα Μπαχ :p Τώρα πέρα από την πλάκα όχι δεν ακούω και δεν νομίζω ότι ακούει πολύς κόσμος, είναι ένα πολύ καλό είδος μουσικής αλλά όχι σύγχρονο, μπράβο που ακούς πάντως. Η ειρωνεία είναι όμως ότι θυμάμαι όταν ήμουν μικρός 6-7 χρονών που είχε ένα show με παιδιά στο mega και όλα λέγανε ότι ακούνε κλασσική μουσική, όλα όμως Click για ανάπτυξη... Η κλασικη μουσική είναι διαχρονική, κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον. Δεν βάζω ποτέ να ακούσω μόνη μου, αλλά αν τύχει να είμαι κάπου και να παίζει κλασική δεν με χαλάει καθόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tempora Νεοφερμένο μέλος Ο Μάνθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2008 στις 20:36 Ο Tempora έγραψε: #26 16-08-08 20:36 Η διαφορά της κλασ(σ)ικής μουσικής από τα άλλα είδη είναι ότι απαιτείται έξη και συνήθεια. Δεν γίνεται να ακουστεί μια φορά ένα Πάθος του Bach για να γίνει αντιληπτή πνευματικότητα που το διακρίνει ή μια Συμφωνία του Beethoven ή του Mahler. Η κλασική μουσική δεν είναι μουσική που σκοπός της είναι η χαλάρωση, αλλά η μεταφορά σε ένα άλλο κόσμο. Όπως είπε O Μπετόβεν: Ο μεσάζοντας ανάμεσα στη πνευματική ζωή και στη ζωή των αισθήσεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tolisman Δραστήριο μέλος Ο tolisman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2008 στις 09:14 Ο tolisman έγραψε: #27 17-08-08 09:14 Και οι κουφοί μπορούν να γράφουν μουσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2008 στις 14:42 Η SCULLY έγραψε: #28 17-08-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από mmpf: Ακούω κλασική κυρίως τσαικόφσκι, και σε όπερα προτιμώ emma shaplin και lucciano pavarotti Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 00:00 Η artemaki έγραψε: #29 18-08-08 00:00 εγω προσωπικα δν την προτιμω οχι ομως οτι αν την ακουσω δν θα αντεξω.απλα προτιμω κατι διαφορετικο και δν συνηθιζω να ακουω τετοιου ειδους μουσικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 03:50 Ο michael92: #30 18-08-08 03:50 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: εγω προσωπικα δν την προτιμω οχι ομως οτι αν την ακουσω δν θα αντεξω.απλα προτιμω κατι διαφορετικο και δν συνηθιζω να ακουω τετοιου ειδους μουσικη. Click για ανάπτυξη... Ντάξει και εγώ θα την αντέξω, αυτή που δεν αντέχω είναι τα σκυλάδικα, μαρέσει αντί να μου λένε οι γονεί μου να χαμηλώσω τη μουσική που ακούω μέσω Mp3 anyway τους λέω να το κλείσουν δεν μπορώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mord79 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αnνa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 09:46 Η mord79 έγραψε: #31 18-08-08 09:46 Ακουω καμια φορα οταν ζωγραφιζω και οταν παιζω chessmaster κυριως vivaldi (φθινοπωρο:no1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:16 Η artemaki έγραψε: #32 18-08-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Ντάξει και εγώ θα την αντέξω, αυτή που δεν αντέχω είναι τα σκυλάδικα, μαρέσει αντί να μου λένε οι γονεί μου να χαμηλώσω τη μουσική που ακούω μέσω Mp3 anyway τους λέω να το κλείσουν δεν μπορώ Click για ανάπτυξη... οπως ειπα θα αντεξω οποιαδηποτε μουσικη αν ειναι αναγκαιο να την ακουσω επειδη αρεσει σε καποιο γνωστο μ.δ θα σηκωθω να φυγω απλα θα μαρεσει η δ θα μαρεσει.και συνεχιζω να ακουω τις δικες μ προτιμησεις.αλλα παντα συνηθιζω να ακουω το τραγουδι ωστε να βγαλω συμπερασμα.γτ μου αρεσαν τραγουδια τα οποια δν θα ακουγα ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 18:00 Η !sunny! έγραψε: #33 18-08-08 18:00 Ναι,ακούω αν τύχει ορισμένα κομμάτια. Γενικά και λόγω του μπαλέτου ακούω(και χορεύω με τέτοια μουσική) σχεδόν συνεχώς αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσουν και όλα τα κομμάτια. Πάντως οι συνθέσεις αυτές είναι πραγματικά υποδείγματα τα οποία μια φορά δημιουργήθηκαν από ικανότατους συνθέτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NatasaMyk Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 19:51 Η NatasaMyk: #34 18-08-08 19:51 Λατρευω την κλασικη μουσικη. Με εκφραζει περισσοτερο απο καθε αλλο ειδος. Συνηθως αυτοι που ακουν κλασικη μουσικη για να το παιξουν καποιοι ειναι αυτοι που λενε οτι την ακουν για ηρεμια κ χαλαρωση. Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν κομματια που σε ηρεμουν, αλλα αυτη η γενικευση ειναι τελειως αστοχη. Προσωπικα , οταν ακουω καποιες σονατες για πιανο του L.V.Beethoven "χτυπιεμαι" πολυ περισσοτερο απ'οτι σε ενα μεταλ κομματι για παραδειγμα. Θεωρω οτι με αυτο το ειδος μουσικης μπορεις να εκφρασεις καθε συναισθημα, ειτε ειναι θυμος, ειτε φοβος ειτε αγαπη κλπ κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 16:46 Ο VAGGKALL1: #35 23-08-08 16:46 υπεροχη και το ωραιο ειναι οτι μπορει ανετα να συνδιαστει με την Rock και την metal π.χ.[ame]https://www.youtube.com/watch?v=iU8_G5s1Zls[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 18:25 Η Hey Joy έγραψε: #36 23-08-08 18:25 Η κλασική είναι υπέροχη αν και δεν πάει πολύ καιρός που άρχισα να ακούω περισσότερο... Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. journalist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ευθύμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 17:42 Ο journalist: #37 24-08-08 17:42 Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... [/quote] Τι κομματάρα,θεέ μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 17:57 Η Hey Joy έγραψε: #38 24-08-08 17:57 :no1::xixi: Μαγικό κομμάτι, πραγματικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NatasaMyk Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:57 Η NatasaMyk: #39 24-08-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Hey Joy: Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω.. Το presto μερος ειναι πραγματικα απιστευτo. Οσο περισσοτερο το ακουω τοσο περισσοτερο μ'αρεσει. Απευθυνεται τοσο αμεσα στο συναισθημα σου που δεν γινεται να μην σε παρασυρει. Beethoven ειναι αυτος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 21:21 Ο nfk έγραψε: #40 24-08-08 21:21 Βασικά , θεωρώ την κλασσική μουσική , υπόδειγμα μαεστρίας και αληθινού ταλέντου από συνθέτες οι οποίοι πραγματικά είχαν τον ρυθμό στο αίμα τους... Απλά , δεν μπορώ να την ακούσω τόσο άνετα όπως θα άκουγα πχ Έντεχνο , Rock - Metal... Bryan Adams , Metallica , Βασίλη Παπακωνσταντίνου , Scorpions.. Ίσως δεν είμαι συνηθισμένος σε τέτοιους ήχους .. Πάντως αν πήγαινα σε ένα κονσέρτο κλασσικής μουσικής , δεν θα με χαλούσε καθόλου... Απλά όταν είμαι μόνος μου και θέλω να ακούσω κάτι είτε χαλαρωτικό είτε δυνατό - ξεσηκωτικό - σκληρό δεν θα ακούσω πχ Bach ή Beethoven ή Tchaikovsky ή Strauss... Θα προτιμήσω πχ Scorpions... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panagiotis23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν μπορώ να την ακούσω...επίσης πολλοί την ακούνε για να το παίζουν κουλτουριάρηδες κ μ τη σπάνε πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Grabeel Lucas Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eλένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2008 στις 01:46 Η Grabeel Lucas: #23 16-08-08 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: Δεν μπορώ να την ακούσω...επίσης πολλοί την ακούνε για να το παίζουν κουλτουριάρηδες κ μ τη σπάνε πολύ... Click για ανάπτυξη... ασχετο βεβαια το οτι εσυ δν την ακους με το οτι καποιοι την ακουν για να το παιξουν.... βσκ εγω δν αντεχω την υποκρισια γενικοτερα...δλδ δε μπορω τους ανθρωπους που προσποιουνται οτι τους αρεσει κατι κ το κανουν για να'ναι σαν τους αλλους.δν εχουν προσωπικοτητα.ειναι ετεροκαθοριζομενοι κ μαζοποιημενοι.στην κλασσικη δε νομιζω να υπαρχουν πολλα κρουσματα τετοια.ε, κ η κουλτουρα δε φαινεται απ'το αν ακους κλασσικη.βεβαια καταλαβα πως το εννοεις, αλλα ξαναλεω οτι ειναι λιγα τα κρουσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2008 στις 01:53 Ο panos1994: #24 16-08-08 01:53 συμφωνω και με τους δυο σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2008 στις 19:46 Η Krou έγραψε: #25 16-08-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Ναι εγώ ακούω Μότσαρτ και στην τρελή Μαστούρα Μπαχ :p Τώρα πέρα από την πλάκα όχι δεν ακούω και δεν νομίζω ότι ακούει πολύς κόσμος, είναι ένα πολύ καλό είδος μουσικής αλλά όχι σύγχρονο, μπράβο που ακούς πάντως. Η ειρωνεία είναι όμως ότι θυμάμαι όταν ήμουν μικρός 6-7 χρονών που είχε ένα show με παιδιά στο mega και όλα λέγανε ότι ακούνε κλασσική μουσική, όλα όμως Click για ανάπτυξη... Η κλασικη μουσική είναι διαχρονική, κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον. Δεν βάζω ποτέ να ακούσω μόνη μου, αλλά αν τύχει να είμαι κάπου και να παίζει κλασική δεν με χαλάει καθόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tempora Νεοφερμένο μέλος Ο Μάνθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2008 στις 20:36 Ο Tempora έγραψε: #26 16-08-08 20:36 Η διαφορά της κλασ(σ)ικής μουσικής από τα άλλα είδη είναι ότι απαιτείται έξη και συνήθεια. Δεν γίνεται να ακουστεί μια φορά ένα Πάθος του Bach για να γίνει αντιληπτή πνευματικότητα που το διακρίνει ή μια Συμφωνία του Beethoven ή του Mahler. Η κλασική μουσική δεν είναι μουσική που σκοπός της είναι η χαλάρωση, αλλά η μεταφορά σε ένα άλλο κόσμο. Όπως είπε O Μπετόβεν: Ο μεσάζοντας ανάμεσα στη πνευματική ζωή και στη ζωή των αισθήσεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tolisman Δραστήριο μέλος Ο tolisman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2008 στις 09:14 Ο tolisman έγραψε: #27 17-08-08 09:14 Και οι κουφοί μπορούν να γράφουν μουσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2008 στις 14:42 Η SCULLY έγραψε: #28 17-08-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από mmpf: Ακούω κλασική κυρίως τσαικόφσκι, και σε όπερα προτιμώ emma shaplin και lucciano pavarotti Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 00:00 Η artemaki έγραψε: #29 18-08-08 00:00 εγω προσωπικα δν την προτιμω οχι ομως οτι αν την ακουσω δν θα αντεξω.απλα προτιμω κατι διαφορετικο και δν συνηθιζω να ακουω τετοιου ειδους μουσικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 03:50 Ο michael92: #30 18-08-08 03:50 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: εγω προσωπικα δν την προτιμω οχι ομως οτι αν την ακουσω δν θα αντεξω.απλα προτιμω κατι διαφορετικο και δν συνηθιζω να ακουω τετοιου ειδους μουσικη. Click για ανάπτυξη... Ντάξει και εγώ θα την αντέξω, αυτή που δεν αντέχω είναι τα σκυλάδικα, μαρέσει αντί να μου λένε οι γονεί μου να χαμηλώσω τη μουσική που ακούω μέσω Mp3 anyway τους λέω να το κλείσουν δεν μπορώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mord79 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αnνa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 09:46 Η mord79 έγραψε: #31 18-08-08 09:46 Ακουω καμια φορα οταν ζωγραφιζω και οταν παιζω chessmaster κυριως vivaldi (φθινοπωρο:no1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:16 Η artemaki έγραψε: #32 18-08-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Ντάξει και εγώ θα την αντέξω, αυτή που δεν αντέχω είναι τα σκυλάδικα, μαρέσει αντί να μου λένε οι γονεί μου να χαμηλώσω τη μουσική που ακούω μέσω Mp3 anyway τους λέω να το κλείσουν δεν μπορώ Click για ανάπτυξη... οπως ειπα θα αντεξω οποιαδηποτε μουσικη αν ειναι αναγκαιο να την ακουσω επειδη αρεσει σε καποιο γνωστο μ.δ θα σηκωθω να φυγω απλα θα μαρεσει η δ θα μαρεσει.και συνεχιζω να ακουω τις δικες μ προτιμησεις.αλλα παντα συνηθιζω να ακουω το τραγουδι ωστε να βγαλω συμπερασμα.γτ μου αρεσαν τραγουδια τα οποια δν θα ακουγα ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 18:00 Η !sunny! έγραψε: #33 18-08-08 18:00 Ναι,ακούω αν τύχει ορισμένα κομμάτια. Γενικά και λόγω του μπαλέτου ακούω(και χορεύω με τέτοια μουσική) σχεδόν συνεχώς αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσουν και όλα τα κομμάτια. Πάντως οι συνθέσεις αυτές είναι πραγματικά υποδείγματα τα οποία μια φορά δημιουργήθηκαν από ικανότατους συνθέτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NatasaMyk Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 19:51 Η NatasaMyk: #34 18-08-08 19:51 Λατρευω την κλασικη μουσικη. Με εκφραζει περισσοτερο απο καθε αλλο ειδος. Συνηθως αυτοι που ακουν κλασικη μουσικη για να το παιξουν καποιοι ειναι αυτοι που λενε οτι την ακουν για ηρεμια κ χαλαρωση. Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν κομματια που σε ηρεμουν, αλλα αυτη η γενικευση ειναι τελειως αστοχη. Προσωπικα , οταν ακουω καποιες σονατες για πιανο του L.V.Beethoven "χτυπιεμαι" πολυ περισσοτερο απ'οτι σε ενα μεταλ κομματι για παραδειγμα. Θεωρω οτι με αυτο το ειδος μουσικης μπορεις να εκφρασεις καθε συναισθημα, ειτε ειναι θυμος, ειτε φοβος ειτε αγαπη κλπ κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 16:46 Ο VAGGKALL1: #35 23-08-08 16:46 υπεροχη και το ωραιο ειναι οτι μπορει ανετα να συνδιαστει με την Rock και την metal π.χ.[ame]https://www.youtube.com/watch?v=iU8_G5s1Zls[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 18:25 Η Hey Joy έγραψε: #36 23-08-08 18:25 Η κλασική είναι υπέροχη αν και δεν πάει πολύ καιρός που άρχισα να ακούω περισσότερο... Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. journalist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ευθύμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 17:42 Ο journalist: #37 24-08-08 17:42 Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... [/quote] Τι κομματάρα,θεέ μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 17:57 Η Hey Joy έγραψε: #38 24-08-08 17:57 :no1::xixi: Μαγικό κομμάτι, πραγματικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NatasaMyk Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:57 Η NatasaMyk: #39 24-08-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Hey Joy: Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω.. Το presto μερος ειναι πραγματικα απιστευτo. Οσο περισσοτερο το ακουω τοσο περισσοτερο μ'αρεσει. Απευθυνεται τοσο αμεσα στο συναισθημα σου που δεν γινεται να μην σε παρασυρει. Beethoven ειναι αυτος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 21:21 Ο nfk έγραψε: #40 24-08-08 21:21 Βασικά , θεωρώ την κλασσική μουσική , υπόδειγμα μαεστρίας και αληθινού ταλέντου από συνθέτες οι οποίοι πραγματικά είχαν τον ρυθμό στο αίμα τους... Απλά , δεν μπορώ να την ακούσω τόσο άνετα όπως θα άκουγα πχ Έντεχνο , Rock - Metal... Bryan Adams , Metallica , Βασίλη Παπακωνσταντίνου , Scorpions.. Ίσως δεν είμαι συνηθισμένος σε τέτοιους ήχους .. Πάντως αν πήγαινα σε ένα κονσέρτο κλασσικής μουσικής , δεν θα με χαλούσε καθόλου... Απλά όταν είμαι μόνος μου και θέλω να ακούσω κάτι είτε χαλαρωτικό είτε δυνατό - ξεσηκωτικό - σκληρό δεν θα ακούσω πχ Bach ή Beethoven ή Tchaikovsky ή Strauss... Θα προτιμήσω πχ Scorpions... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panagiotis23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fosa: Δεν μπορώ να την ακούσω...επίσης πολλοί την ακούνε για να το παίζουν κουλτουριάρηδες κ μ τη σπάνε πολύ... Click για ανάπτυξη... ασχετο βεβαια το οτι εσυ δν την ακους με το οτι καποιοι την ακουν για να το παιξουν.... βσκ εγω δν αντεχω την υποκρισια γενικοτερα...δλδ δε μπορω τους ανθρωπους που προσποιουνται οτι τους αρεσει κατι κ το κανουν για να'ναι σαν τους αλλους.δν εχουν προσωπικοτητα.ειναι ετεροκαθοριζομενοι κ μαζοποιημενοι.στην κλασσικη δε νομιζω να υπαρχουν πολλα κρουσματα τετοια.ε, κ η κουλτουρα δε φαινεται απ'το αν ακους κλασσικη.βεβαια καταλαβα πως το εννοεις, αλλα ξαναλεω οτι ειναι λιγα τα κρουσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panos1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2008 στις 01:53 Ο panos1994: #24 16-08-08 01:53 συμφωνω και με τους δυο σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2008 στις 19:46 Η Krou έγραψε: #25 16-08-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Ναι εγώ ακούω Μότσαρτ και στην τρελή Μαστούρα Μπαχ :p Τώρα πέρα από την πλάκα όχι δεν ακούω και δεν νομίζω ότι ακούει πολύς κόσμος, είναι ένα πολύ καλό είδος μουσικής αλλά όχι σύγχρονο, μπράβο που ακούς πάντως. Η ειρωνεία είναι όμως ότι θυμάμαι όταν ήμουν μικρός 6-7 χρονών που είχε ένα show με παιδιά στο mega και όλα λέγανε ότι ακούνε κλασσική μουσική, όλα όμως Click για ανάπτυξη... Η κλασικη μουσική είναι διαχρονική, κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον. Δεν βάζω ποτέ να ακούσω μόνη μου, αλλά αν τύχει να είμαι κάπου και να παίζει κλασική δεν με χαλάει καθόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tempora Νεοφερμένο μέλος Ο Μάνθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2008 στις 20:36 Ο Tempora έγραψε: #26 16-08-08 20:36 Η διαφορά της κλασ(σ)ικής μουσικής από τα άλλα είδη είναι ότι απαιτείται έξη και συνήθεια. Δεν γίνεται να ακουστεί μια φορά ένα Πάθος του Bach για να γίνει αντιληπτή πνευματικότητα που το διακρίνει ή μια Συμφωνία του Beethoven ή του Mahler. Η κλασική μουσική δεν είναι μουσική που σκοπός της είναι η χαλάρωση, αλλά η μεταφορά σε ένα άλλο κόσμο. Όπως είπε O Μπετόβεν: Ο μεσάζοντας ανάμεσα στη πνευματική ζωή και στη ζωή των αισθήσεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tolisman Δραστήριο μέλος Ο tolisman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2008 στις 09:14 Ο tolisman έγραψε: #27 17-08-08 09:14 Και οι κουφοί μπορούν να γράφουν μουσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2008 στις 14:42 Η SCULLY έγραψε: #28 17-08-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από mmpf: Ακούω κλασική κυρίως τσαικόφσκι, και σε όπερα προτιμώ emma shaplin και lucciano pavarotti Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 00:00 Η artemaki έγραψε: #29 18-08-08 00:00 εγω προσωπικα δν την προτιμω οχι ομως οτι αν την ακουσω δν θα αντεξω.απλα προτιμω κατι διαφορετικο και δν συνηθιζω να ακουω τετοιου ειδους μουσικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 03:50 Ο michael92: #30 18-08-08 03:50 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: εγω προσωπικα δν την προτιμω οχι ομως οτι αν την ακουσω δν θα αντεξω.απλα προτιμω κατι διαφορετικο και δν συνηθιζω να ακουω τετοιου ειδους μουσικη. Click για ανάπτυξη... Ντάξει και εγώ θα την αντέξω, αυτή που δεν αντέχω είναι τα σκυλάδικα, μαρέσει αντί να μου λένε οι γονεί μου να χαμηλώσω τη μουσική που ακούω μέσω Mp3 anyway τους λέω να το κλείσουν δεν μπορώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mord79 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αnνa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 09:46 Η mord79 έγραψε: #31 18-08-08 09:46 Ακουω καμια φορα οταν ζωγραφιζω και οταν παιζω chessmaster κυριως vivaldi (φθινοπωρο:no1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:16 Η artemaki έγραψε: #32 18-08-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Ντάξει και εγώ θα την αντέξω, αυτή που δεν αντέχω είναι τα σκυλάδικα, μαρέσει αντί να μου λένε οι γονεί μου να χαμηλώσω τη μουσική που ακούω μέσω Mp3 anyway τους λέω να το κλείσουν δεν μπορώ Click για ανάπτυξη... οπως ειπα θα αντεξω οποιαδηποτε μουσικη αν ειναι αναγκαιο να την ακουσω επειδη αρεσει σε καποιο γνωστο μ.δ θα σηκωθω να φυγω απλα θα μαρεσει η δ θα μαρεσει.και συνεχιζω να ακουω τις δικες μ προτιμησεις.αλλα παντα συνηθιζω να ακουω το τραγουδι ωστε να βγαλω συμπερασμα.γτ μου αρεσαν τραγουδια τα οποια δν θα ακουγα ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 18:00 Η !sunny! έγραψε: #33 18-08-08 18:00 Ναι,ακούω αν τύχει ορισμένα κομμάτια. Γενικά και λόγω του μπαλέτου ακούω(και χορεύω με τέτοια μουσική) σχεδόν συνεχώς αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσουν και όλα τα κομμάτια. Πάντως οι συνθέσεις αυτές είναι πραγματικά υποδείγματα τα οποία μια φορά δημιουργήθηκαν από ικανότατους συνθέτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NatasaMyk Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 19:51 Η NatasaMyk: #34 18-08-08 19:51 Λατρευω την κλασικη μουσικη. Με εκφραζει περισσοτερο απο καθε αλλο ειδος. Συνηθως αυτοι που ακουν κλασικη μουσικη για να το παιξουν καποιοι ειναι αυτοι που λενε οτι την ακουν για ηρεμια κ χαλαρωση. Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν κομματια που σε ηρεμουν, αλλα αυτη η γενικευση ειναι τελειως αστοχη. Προσωπικα , οταν ακουω καποιες σονατες για πιανο του L.V.Beethoven "χτυπιεμαι" πολυ περισσοτερο απ'οτι σε ενα μεταλ κομματι για παραδειγμα. Θεωρω οτι με αυτο το ειδος μουσικης μπορεις να εκφρασεις καθε συναισθημα, ειτε ειναι θυμος, ειτε φοβος ειτε αγαπη κλπ κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 16:46 Ο VAGGKALL1: #35 23-08-08 16:46 υπεροχη και το ωραιο ειναι οτι μπορει ανετα να συνδιαστει με την Rock και την metal π.χ.[ame]https://www.youtube.com/watch?v=iU8_G5s1Zls[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 18:25 Η Hey Joy έγραψε: #36 23-08-08 18:25 Η κλασική είναι υπέροχη αν και δεν πάει πολύ καιρός που άρχισα να ακούω περισσότερο... Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. journalist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ευθύμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 17:42 Ο journalist: #37 24-08-08 17:42 Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... [/quote] Τι κομματάρα,θεέ μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 17:57 Η Hey Joy έγραψε: #38 24-08-08 17:57 :no1::xixi: Μαγικό κομμάτι, πραγματικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NatasaMyk Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:57 Η NatasaMyk: #39 24-08-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Hey Joy: Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω.. Το presto μερος ειναι πραγματικα απιστευτo. Οσο περισσοτερο το ακουω τοσο περισσοτερο μ'αρεσει. Απευθυνεται τοσο αμεσα στο συναισθημα σου που δεν γινεται να μην σε παρασυρει. Beethoven ειναι αυτος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 21:21 Ο nfk έγραψε: #40 24-08-08 21:21 Βασικά , θεωρώ την κλασσική μουσική , υπόδειγμα μαεστρίας και αληθινού ταλέντου από συνθέτες οι οποίοι πραγματικά είχαν τον ρυθμό στο αίμα τους... Απλά , δεν μπορώ να την ακούσω τόσο άνετα όπως θα άκουγα πχ Έντεχνο , Rock - Metal... Bryan Adams , Metallica , Βασίλη Παπακωνσταντίνου , Scorpions.. Ίσως δεν είμαι συνηθισμένος σε τέτοιους ήχους .. Πάντως αν πήγαινα σε ένα κονσέρτο κλασσικής μουσικής , δεν θα με χαλούσε καθόλου... Απλά όταν είμαι μόνος μου και θέλω να ακούσω κάτι είτε χαλαρωτικό είτε δυνατό - ξεσηκωτικό - σκληρό δεν θα ακούσω πχ Bach ή Beethoven ή Tchaikovsky ή Strauss... Θα προτιμήσω πχ Scorpions... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panagiotis23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
συμφωνω και με τους δυο σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2008 στις 19:46 Η Krou έγραψε: #25 16-08-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Ναι εγώ ακούω Μότσαρτ και στην τρελή Μαστούρα Μπαχ :p Τώρα πέρα από την πλάκα όχι δεν ακούω και δεν νομίζω ότι ακούει πολύς κόσμος, είναι ένα πολύ καλό είδος μουσικής αλλά όχι σύγχρονο, μπράβο που ακούς πάντως. Η ειρωνεία είναι όμως ότι θυμάμαι όταν ήμουν μικρός 6-7 χρονών που είχε ένα show με παιδιά στο mega και όλα λέγανε ότι ακούνε κλασσική μουσική, όλα όμως Click για ανάπτυξη... Η κλασικη μουσική είναι διαχρονική, κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον. Δεν βάζω ποτέ να ακούσω μόνη μου, αλλά αν τύχει να είμαι κάπου και να παίζει κλασική δεν με χαλάει καθόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tempora Νεοφερμένο μέλος Ο Μάνθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2008 στις 20:36 Ο Tempora έγραψε: #26 16-08-08 20:36 Η διαφορά της κλασ(σ)ικής μουσικής από τα άλλα είδη είναι ότι απαιτείται έξη και συνήθεια. Δεν γίνεται να ακουστεί μια φορά ένα Πάθος του Bach για να γίνει αντιληπτή πνευματικότητα που το διακρίνει ή μια Συμφωνία του Beethoven ή του Mahler. Η κλασική μουσική δεν είναι μουσική που σκοπός της είναι η χαλάρωση, αλλά η μεταφορά σε ένα άλλο κόσμο. Όπως είπε O Μπετόβεν: Ο μεσάζοντας ανάμεσα στη πνευματική ζωή και στη ζωή των αισθήσεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tolisman Δραστήριο μέλος Ο tolisman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2008 στις 09:14 Ο tolisman έγραψε: #27 17-08-08 09:14 Και οι κουφοί μπορούν να γράφουν μουσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2008 στις 14:42 Η SCULLY έγραψε: #28 17-08-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από mmpf: Ακούω κλασική κυρίως τσαικόφσκι, και σε όπερα προτιμώ emma shaplin και lucciano pavarotti Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 00:00 Η artemaki έγραψε: #29 18-08-08 00:00 εγω προσωπικα δν την προτιμω οχι ομως οτι αν την ακουσω δν θα αντεξω.απλα προτιμω κατι διαφορετικο και δν συνηθιζω να ακουω τετοιου ειδους μουσικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 03:50 Ο michael92: #30 18-08-08 03:50 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: εγω προσωπικα δν την προτιμω οχι ομως οτι αν την ακουσω δν θα αντεξω.απλα προτιμω κατι διαφορετικο και δν συνηθιζω να ακουω τετοιου ειδους μουσικη. Click για ανάπτυξη... Ντάξει και εγώ θα την αντέξω, αυτή που δεν αντέχω είναι τα σκυλάδικα, μαρέσει αντί να μου λένε οι γονεί μου να χαμηλώσω τη μουσική που ακούω μέσω Mp3 anyway τους λέω να το κλείσουν δεν μπορώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mord79 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αnνa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 09:46 Η mord79 έγραψε: #31 18-08-08 09:46 Ακουω καμια φορα οταν ζωγραφιζω και οταν παιζω chessmaster κυριως vivaldi (φθινοπωρο:no1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:16 Η artemaki έγραψε: #32 18-08-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Ντάξει και εγώ θα την αντέξω, αυτή που δεν αντέχω είναι τα σκυλάδικα, μαρέσει αντί να μου λένε οι γονεί μου να χαμηλώσω τη μουσική που ακούω μέσω Mp3 anyway τους λέω να το κλείσουν δεν μπορώ Click για ανάπτυξη... οπως ειπα θα αντεξω οποιαδηποτε μουσικη αν ειναι αναγκαιο να την ακουσω επειδη αρεσει σε καποιο γνωστο μ.δ θα σηκωθω να φυγω απλα θα μαρεσει η δ θα μαρεσει.και συνεχιζω να ακουω τις δικες μ προτιμησεις.αλλα παντα συνηθιζω να ακουω το τραγουδι ωστε να βγαλω συμπερασμα.γτ μου αρεσαν τραγουδια τα οποια δν θα ακουγα ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 18:00 Η !sunny! έγραψε: #33 18-08-08 18:00 Ναι,ακούω αν τύχει ορισμένα κομμάτια. Γενικά και λόγω του μπαλέτου ακούω(και χορεύω με τέτοια μουσική) σχεδόν συνεχώς αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσουν και όλα τα κομμάτια. Πάντως οι συνθέσεις αυτές είναι πραγματικά υποδείγματα τα οποία μια φορά δημιουργήθηκαν από ικανότατους συνθέτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NatasaMyk Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 19:51 Η NatasaMyk: #34 18-08-08 19:51 Λατρευω την κλασικη μουσικη. Με εκφραζει περισσοτερο απο καθε αλλο ειδος. Συνηθως αυτοι που ακουν κλασικη μουσικη για να το παιξουν καποιοι ειναι αυτοι που λενε οτι την ακουν για ηρεμια κ χαλαρωση. Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν κομματια που σε ηρεμουν, αλλα αυτη η γενικευση ειναι τελειως αστοχη. Προσωπικα , οταν ακουω καποιες σονατες για πιανο του L.V.Beethoven "χτυπιεμαι" πολυ περισσοτερο απ'οτι σε ενα μεταλ κομματι για παραδειγμα. Θεωρω οτι με αυτο το ειδος μουσικης μπορεις να εκφρασεις καθε συναισθημα, ειτε ειναι θυμος, ειτε φοβος ειτε αγαπη κλπ κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 16:46 Ο VAGGKALL1: #35 23-08-08 16:46 υπεροχη και το ωραιο ειναι οτι μπορει ανετα να συνδιαστει με την Rock και την metal π.χ.[ame]https://www.youtube.com/watch?v=iU8_G5s1Zls[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 18:25 Η Hey Joy έγραψε: #36 23-08-08 18:25 Η κλασική είναι υπέροχη αν και δεν πάει πολύ καιρός που άρχισα να ακούω περισσότερο... Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. journalist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ευθύμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 17:42 Ο journalist: #37 24-08-08 17:42 Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... [/quote] Τι κομματάρα,θεέ μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 17:57 Η Hey Joy έγραψε: #38 24-08-08 17:57 :no1::xixi: Μαγικό κομμάτι, πραγματικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NatasaMyk Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:57 Η NatasaMyk: #39 24-08-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Hey Joy: Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω.. Το presto μερος ειναι πραγματικα απιστευτo. Οσο περισσοτερο το ακουω τοσο περισσοτερο μ'αρεσει. Απευθυνεται τοσο αμεσα στο συναισθημα σου που δεν γινεται να μην σε παρασυρει. Beethoven ειναι αυτος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 21:21 Ο nfk έγραψε: #40 24-08-08 21:21 Βασικά , θεωρώ την κλασσική μουσική , υπόδειγμα μαεστρίας και αληθινού ταλέντου από συνθέτες οι οποίοι πραγματικά είχαν τον ρυθμό στο αίμα τους... Απλά , δεν μπορώ να την ακούσω τόσο άνετα όπως θα άκουγα πχ Έντεχνο , Rock - Metal... Bryan Adams , Metallica , Βασίλη Παπακωνσταντίνου , Scorpions.. Ίσως δεν είμαι συνηθισμένος σε τέτοιους ήχους .. Πάντως αν πήγαινα σε ένα κονσέρτο κλασσικής μουσικής , δεν θα με χαλούσε καθόλου... Απλά όταν είμαι μόνος μου και θέλω να ακούσω κάτι είτε χαλαρωτικό είτε δυνατό - ξεσηκωτικό - σκληρό δεν θα ακούσω πχ Bach ή Beethoven ή Tchaikovsky ή Strauss... Θα προτιμήσω πχ Scorpions... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panagiotis23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από michael92: Ναι εγώ ακούω Μότσαρτ και στην τρελή Μαστούρα Μπαχ :p Τώρα πέρα από την πλάκα όχι δεν ακούω και δεν νομίζω ότι ακούει πολύς κόσμος, είναι ένα πολύ καλό είδος μουσικής αλλά όχι σύγχρονο, μπράβο που ακούς πάντως. Η ειρωνεία είναι όμως ότι θυμάμαι όταν ήμουν μικρός 6-7 χρονών που είχε ένα show με παιδιά στο mega και όλα λέγανε ότι ακούνε κλασσική μουσική, όλα όμως Click για ανάπτυξη... Η κλασικη μουσική είναι διαχρονική, κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον. Δεν βάζω ποτέ να ακούσω μόνη μου, αλλά αν τύχει να είμαι κάπου και να παίζει κλασική δεν με χαλάει καθόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tempora Νεοφερμένο μέλος Ο Μάνθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2008 στις 20:36 Ο Tempora έγραψε: #26 16-08-08 20:36 Η διαφορά της κλασ(σ)ικής μουσικής από τα άλλα είδη είναι ότι απαιτείται έξη και συνήθεια. Δεν γίνεται να ακουστεί μια φορά ένα Πάθος του Bach για να γίνει αντιληπτή πνευματικότητα που το διακρίνει ή μια Συμφωνία του Beethoven ή του Mahler. Η κλασική μουσική δεν είναι μουσική που σκοπός της είναι η χαλάρωση, αλλά η μεταφορά σε ένα άλλο κόσμο. Όπως είπε O Μπετόβεν: Ο μεσάζοντας ανάμεσα στη πνευματική ζωή και στη ζωή των αισθήσεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tolisman Δραστήριο μέλος Ο tolisman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2008 στις 09:14 Ο tolisman έγραψε: #27 17-08-08 09:14 Και οι κουφοί μπορούν να γράφουν μουσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2008 στις 14:42 Η SCULLY έγραψε: #28 17-08-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από mmpf: Ακούω κλασική κυρίως τσαικόφσκι, και σε όπερα προτιμώ emma shaplin και lucciano pavarotti Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 00:00 Η artemaki έγραψε: #29 18-08-08 00:00 εγω προσωπικα δν την προτιμω οχι ομως οτι αν την ακουσω δν θα αντεξω.απλα προτιμω κατι διαφορετικο και δν συνηθιζω να ακουω τετοιου ειδους μουσικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 03:50 Ο michael92: #30 18-08-08 03:50 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: εγω προσωπικα δν την προτιμω οχι ομως οτι αν την ακουσω δν θα αντεξω.απλα προτιμω κατι διαφορετικο και δν συνηθιζω να ακουω τετοιου ειδους μουσικη. Click για ανάπτυξη... Ντάξει και εγώ θα την αντέξω, αυτή που δεν αντέχω είναι τα σκυλάδικα, μαρέσει αντί να μου λένε οι γονεί μου να χαμηλώσω τη μουσική που ακούω μέσω Mp3 anyway τους λέω να το κλείσουν δεν μπορώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mord79 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αnνa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 09:46 Η mord79 έγραψε: #31 18-08-08 09:46 Ακουω καμια φορα οταν ζωγραφιζω και οταν παιζω chessmaster κυριως vivaldi (φθινοπωρο:no1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:16 Η artemaki έγραψε: #32 18-08-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Ντάξει και εγώ θα την αντέξω, αυτή που δεν αντέχω είναι τα σκυλάδικα, μαρέσει αντί να μου λένε οι γονεί μου να χαμηλώσω τη μουσική που ακούω μέσω Mp3 anyway τους λέω να το κλείσουν δεν μπορώ Click για ανάπτυξη... οπως ειπα θα αντεξω οποιαδηποτε μουσικη αν ειναι αναγκαιο να την ακουσω επειδη αρεσει σε καποιο γνωστο μ.δ θα σηκωθω να φυγω απλα θα μαρεσει η δ θα μαρεσει.και συνεχιζω να ακουω τις δικες μ προτιμησεις.αλλα παντα συνηθιζω να ακουω το τραγουδι ωστε να βγαλω συμπερασμα.γτ μου αρεσαν τραγουδια τα οποια δν θα ακουγα ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 18:00 Η !sunny! έγραψε: #33 18-08-08 18:00 Ναι,ακούω αν τύχει ορισμένα κομμάτια. Γενικά και λόγω του μπαλέτου ακούω(και χορεύω με τέτοια μουσική) σχεδόν συνεχώς αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσουν και όλα τα κομμάτια. Πάντως οι συνθέσεις αυτές είναι πραγματικά υποδείγματα τα οποία μια φορά δημιουργήθηκαν από ικανότατους συνθέτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NatasaMyk Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 19:51 Η NatasaMyk: #34 18-08-08 19:51 Λατρευω την κλασικη μουσικη. Με εκφραζει περισσοτερο απο καθε αλλο ειδος. Συνηθως αυτοι που ακουν κλασικη μουσικη για να το παιξουν καποιοι ειναι αυτοι που λενε οτι την ακουν για ηρεμια κ χαλαρωση. Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν κομματια που σε ηρεμουν, αλλα αυτη η γενικευση ειναι τελειως αστοχη. Προσωπικα , οταν ακουω καποιες σονατες για πιανο του L.V.Beethoven "χτυπιεμαι" πολυ περισσοτερο απ'οτι σε ενα μεταλ κομματι για παραδειγμα. Θεωρω οτι με αυτο το ειδος μουσικης μπορεις να εκφρασεις καθε συναισθημα, ειτε ειναι θυμος, ειτε φοβος ειτε αγαπη κλπ κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 16:46 Ο VAGGKALL1: #35 23-08-08 16:46 υπεροχη και το ωραιο ειναι οτι μπορει ανετα να συνδιαστει με την Rock και την metal π.χ.[ame]https://www.youtube.com/watch?v=iU8_G5s1Zls[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 18:25 Η Hey Joy έγραψε: #36 23-08-08 18:25 Η κλασική είναι υπέροχη αν και δεν πάει πολύ καιρός που άρχισα να ακούω περισσότερο... Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. journalist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ευθύμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 17:42 Ο journalist: #37 24-08-08 17:42 Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... [/quote] Τι κομματάρα,θεέ μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 17:57 Η Hey Joy έγραψε: #38 24-08-08 17:57 :no1::xixi: Μαγικό κομμάτι, πραγματικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NatasaMyk Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:57 Η NatasaMyk: #39 24-08-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Hey Joy: Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω.. Το presto μερος ειναι πραγματικα απιστευτo. Οσο περισσοτερο το ακουω τοσο περισσοτερο μ'αρεσει. Απευθυνεται τοσο αμεσα στο συναισθημα σου που δεν γινεται να μην σε παρασυρει. Beethoven ειναι αυτος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 21:21 Ο nfk έγραψε: #40 24-08-08 21:21 Βασικά , θεωρώ την κλασσική μουσική , υπόδειγμα μαεστρίας και αληθινού ταλέντου από συνθέτες οι οποίοι πραγματικά είχαν τον ρυθμό στο αίμα τους... Απλά , δεν μπορώ να την ακούσω τόσο άνετα όπως θα άκουγα πχ Έντεχνο , Rock - Metal... Bryan Adams , Metallica , Βασίλη Παπακωνσταντίνου , Scorpions.. Ίσως δεν είμαι συνηθισμένος σε τέτοιους ήχους .. Πάντως αν πήγαινα σε ένα κονσέρτο κλασσικής μουσικής , δεν θα με χαλούσε καθόλου... Απλά όταν είμαι μόνος μου και θέλω να ακούσω κάτι είτε χαλαρωτικό είτε δυνατό - ξεσηκωτικό - σκληρό δεν θα ακούσω πχ Bach ή Beethoven ή Tchaikovsky ή Strauss... Θα προτιμήσω πχ Scorpions... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panagiotis23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η διαφορά της κλασ(σ)ικής μουσικής από τα άλλα είδη είναι ότι απαιτείται έξη και συνήθεια. Δεν γίνεται να ακουστεί μια φορά ένα Πάθος του Bach για να γίνει αντιληπτή πνευματικότητα που το διακρίνει ή μια Συμφωνία του Beethoven ή του Mahler. Η κλασική μουσική δεν είναι μουσική που σκοπός της είναι η χαλάρωση, αλλά η μεταφορά σε ένα άλλο κόσμο. Όπως είπε O Μπετόβεν: Ο μεσάζοντας ανάμεσα στη πνευματική ζωή και στη ζωή των αισθήσεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tolisman Δραστήριο μέλος Ο tolisman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2008 στις 09:14 Ο tolisman έγραψε: #27 17-08-08 09:14 Και οι κουφοί μπορούν να γράφουν μουσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2008 στις 14:42 Η SCULLY έγραψε: #28 17-08-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από mmpf: Ακούω κλασική κυρίως τσαικόφσκι, και σε όπερα προτιμώ emma shaplin και lucciano pavarotti Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 00:00 Η artemaki έγραψε: #29 18-08-08 00:00 εγω προσωπικα δν την προτιμω οχι ομως οτι αν την ακουσω δν θα αντεξω.απλα προτιμω κατι διαφορετικο και δν συνηθιζω να ακουω τετοιου ειδους μουσικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 03:50 Ο michael92: #30 18-08-08 03:50 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: εγω προσωπικα δν την προτιμω οχι ομως οτι αν την ακουσω δν θα αντεξω.απλα προτιμω κατι διαφορετικο και δν συνηθιζω να ακουω τετοιου ειδους μουσικη. Click για ανάπτυξη... Ντάξει και εγώ θα την αντέξω, αυτή που δεν αντέχω είναι τα σκυλάδικα, μαρέσει αντί να μου λένε οι γονεί μου να χαμηλώσω τη μουσική που ακούω μέσω Mp3 anyway τους λέω να το κλείσουν δεν μπορώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mord79 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αnνa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 09:46 Η mord79 έγραψε: #31 18-08-08 09:46 Ακουω καμια φορα οταν ζωγραφιζω και οταν παιζω chessmaster κυριως vivaldi (φθινοπωρο:no1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:16 Η artemaki έγραψε: #32 18-08-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Ντάξει και εγώ θα την αντέξω, αυτή που δεν αντέχω είναι τα σκυλάδικα, μαρέσει αντί να μου λένε οι γονεί μου να χαμηλώσω τη μουσική που ακούω μέσω Mp3 anyway τους λέω να το κλείσουν δεν μπορώ Click για ανάπτυξη... οπως ειπα θα αντεξω οποιαδηποτε μουσικη αν ειναι αναγκαιο να την ακουσω επειδη αρεσει σε καποιο γνωστο μ.δ θα σηκωθω να φυγω απλα θα μαρεσει η δ θα μαρεσει.και συνεχιζω να ακουω τις δικες μ προτιμησεις.αλλα παντα συνηθιζω να ακουω το τραγουδι ωστε να βγαλω συμπερασμα.γτ μου αρεσαν τραγουδια τα οποια δν θα ακουγα ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 18:00 Η !sunny! έγραψε: #33 18-08-08 18:00 Ναι,ακούω αν τύχει ορισμένα κομμάτια. Γενικά και λόγω του μπαλέτου ακούω(και χορεύω με τέτοια μουσική) σχεδόν συνεχώς αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσουν και όλα τα κομμάτια. Πάντως οι συνθέσεις αυτές είναι πραγματικά υποδείγματα τα οποία μια φορά δημιουργήθηκαν από ικανότατους συνθέτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NatasaMyk Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 19:51 Η NatasaMyk: #34 18-08-08 19:51 Λατρευω την κλασικη μουσικη. Με εκφραζει περισσοτερο απο καθε αλλο ειδος. Συνηθως αυτοι που ακουν κλασικη μουσικη για να το παιξουν καποιοι ειναι αυτοι που λενε οτι την ακουν για ηρεμια κ χαλαρωση. Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν κομματια που σε ηρεμουν, αλλα αυτη η γενικευση ειναι τελειως αστοχη. Προσωπικα , οταν ακουω καποιες σονατες για πιανο του L.V.Beethoven "χτυπιεμαι" πολυ περισσοτερο απ'οτι σε ενα μεταλ κομματι για παραδειγμα. Θεωρω οτι με αυτο το ειδος μουσικης μπορεις να εκφρασεις καθε συναισθημα, ειτε ειναι θυμος, ειτε φοβος ειτε αγαπη κλπ κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 16:46 Ο VAGGKALL1: #35 23-08-08 16:46 υπεροχη και το ωραιο ειναι οτι μπορει ανετα να συνδιαστει με την Rock και την metal π.χ.[ame]https://www.youtube.com/watch?v=iU8_G5s1Zls[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 18:25 Η Hey Joy έγραψε: #36 23-08-08 18:25 Η κλασική είναι υπέροχη αν και δεν πάει πολύ καιρός που άρχισα να ακούω περισσότερο... Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. journalist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ευθύμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 17:42 Ο journalist: #37 24-08-08 17:42 Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... [/quote] Τι κομματάρα,θεέ μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 17:57 Η Hey Joy έγραψε: #38 24-08-08 17:57 :no1::xixi: Μαγικό κομμάτι, πραγματικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NatasaMyk Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:57 Η NatasaMyk: #39 24-08-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Hey Joy: Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω.. Το presto μερος ειναι πραγματικα απιστευτo. Οσο περισσοτερο το ακουω τοσο περισσοτερο μ'αρεσει. Απευθυνεται τοσο αμεσα στο συναισθημα σου που δεν γινεται να μην σε παρασυρει. Beethoven ειναι αυτος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 21:21 Ο nfk έγραψε: #40 24-08-08 21:21 Βασικά , θεωρώ την κλασσική μουσική , υπόδειγμα μαεστρίας και αληθινού ταλέντου από συνθέτες οι οποίοι πραγματικά είχαν τον ρυθμό στο αίμα τους... Απλά , δεν μπορώ να την ακούσω τόσο άνετα όπως θα άκουγα πχ Έντεχνο , Rock - Metal... Bryan Adams , Metallica , Βασίλη Παπακωνσταντίνου , Scorpions.. Ίσως δεν είμαι συνηθισμένος σε τέτοιους ήχους .. Πάντως αν πήγαινα σε ένα κονσέρτο κλασσικής μουσικής , δεν θα με χαλούσε καθόλου... Απλά όταν είμαι μόνος μου και θέλω να ακούσω κάτι είτε χαλαρωτικό είτε δυνατό - ξεσηκωτικό - σκληρό δεν θα ακούσω πχ Bach ή Beethoven ή Tchaikovsky ή Strauss... Θα προτιμήσω πχ Scorpions... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panagiotis23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και οι κουφοί μπορούν να γράφουν μουσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SCULLY Πολύ δραστήριο μέλος Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1.057 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2008 στις 14:42 Η SCULLY έγραψε: #28 17-08-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από mmpf: Ακούω κλασική κυρίως τσαικόφσκι, και σε όπερα προτιμώ emma shaplin και lucciano pavarotti Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 00:00 Η artemaki έγραψε: #29 18-08-08 00:00 εγω προσωπικα δν την προτιμω οχι ομως οτι αν την ακουσω δν θα αντεξω.απλα προτιμω κατι διαφορετικο και δν συνηθιζω να ακουω τετοιου ειδους μουσικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 03:50 Ο michael92: #30 18-08-08 03:50 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: εγω προσωπικα δν την προτιμω οχι ομως οτι αν την ακουσω δν θα αντεξω.απλα προτιμω κατι διαφορετικο και δν συνηθιζω να ακουω τετοιου ειδους μουσικη. Click για ανάπτυξη... Ντάξει και εγώ θα την αντέξω, αυτή που δεν αντέχω είναι τα σκυλάδικα, μαρέσει αντί να μου λένε οι γονεί μου να χαμηλώσω τη μουσική που ακούω μέσω Mp3 anyway τους λέω να το κλείσουν δεν μπορώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mord79 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αnνa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 09:46 Η mord79 έγραψε: #31 18-08-08 09:46 Ακουω καμια φορα οταν ζωγραφιζω και οταν παιζω chessmaster κυριως vivaldi (φθινοπωρο:no1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:16 Η artemaki έγραψε: #32 18-08-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Ντάξει και εγώ θα την αντέξω, αυτή που δεν αντέχω είναι τα σκυλάδικα, μαρέσει αντί να μου λένε οι γονεί μου να χαμηλώσω τη μουσική που ακούω μέσω Mp3 anyway τους λέω να το κλείσουν δεν μπορώ Click για ανάπτυξη... οπως ειπα θα αντεξω οποιαδηποτε μουσικη αν ειναι αναγκαιο να την ακουσω επειδη αρεσει σε καποιο γνωστο μ.δ θα σηκωθω να φυγω απλα θα μαρεσει η δ θα μαρεσει.και συνεχιζω να ακουω τις δικες μ προτιμησεις.αλλα παντα συνηθιζω να ακουω το τραγουδι ωστε να βγαλω συμπερασμα.γτ μου αρεσαν τραγουδια τα οποια δν θα ακουγα ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 18:00 Η !sunny! έγραψε: #33 18-08-08 18:00 Ναι,ακούω αν τύχει ορισμένα κομμάτια. Γενικά και λόγω του μπαλέτου ακούω(και χορεύω με τέτοια μουσική) σχεδόν συνεχώς αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσουν και όλα τα κομμάτια. Πάντως οι συνθέσεις αυτές είναι πραγματικά υποδείγματα τα οποία μια φορά δημιουργήθηκαν από ικανότατους συνθέτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NatasaMyk Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 19:51 Η NatasaMyk: #34 18-08-08 19:51 Λατρευω την κλασικη μουσικη. Με εκφραζει περισσοτερο απο καθε αλλο ειδος. Συνηθως αυτοι που ακουν κλασικη μουσικη για να το παιξουν καποιοι ειναι αυτοι που λενε οτι την ακουν για ηρεμια κ χαλαρωση. Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν κομματια που σε ηρεμουν, αλλα αυτη η γενικευση ειναι τελειως αστοχη. Προσωπικα , οταν ακουω καποιες σονατες για πιανο του L.V.Beethoven "χτυπιεμαι" πολυ περισσοτερο απ'οτι σε ενα μεταλ κομματι για παραδειγμα. Θεωρω οτι με αυτο το ειδος μουσικης μπορεις να εκφρασεις καθε συναισθημα, ειτε ειναι θυμος, ειτε φοβος ειτε αγαπη κλπ κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 16:46 Ο VAGGKALL1: #35 23-08-08 16:46 υπεροχη και το ωραιο ειναι οτι μπορει ανετα να συνδιαστει με την Rock και την metal π.χ.[ame]https://www.youtube.com/watch?v=iU8_G5s1Zls[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 18:25 Η Hey Joy έγραψε: #36 23-08-08 18:25 Η κλασική είναι υπέροχη αν και δεν πάει πολύ καιρός που άρχισα να ακούω περισσότερο... Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. journalist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ευθύμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 17:42 Ο journalist: #37 24-08-08 17:42 Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... [/quote] Τι κομματάρα,θεέ μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 17:57 Η Hey Joy έγραψε: #38 24-08-08 17:57 :no1::xixi: Μαγικό κομμάτι, πραγματικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NatasaMyk Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:57 Η NatasaMyk: #39 24-08-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Hey Joy: Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω.. Το presto μερος ειναι πραγματικα απιστευτo. Οσο περισσοτερο το ακουω τοσο περισσοτερο μ'αρεσει. Απευθυνεται τοσο αμεσα στο συναισθημα σου που δεν γινεται να μην σε παρασυρει. Beethoven ειναι αυτος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 21:21 Ο nfk έγραψε: #40 24-08-08 21:21 Βασικά , θεωρώ την κλασσική μουσική , υπόδειγμα μαεστρίας και αληθινού ταλέντου από συνθέτες οι οποίοι πραγματικά είχαν τον ρυθμό στο αίμα τους... Απλά , δεν μπορώ να την ακούσω τόσο άνετα όπως θα άκουγα πχ Έντεχνο , Rock - Metal... Bryan Adams , Metallica , Βασίλη Παπακωνσταντίνου , Scorpions.. Ίσως δεν είμαι συνηθισμένος σε τέτοιους ήχους .. Πάντως αν πήγαινα σε ένα κονσέρτο κλασσικής μουσικής , δεν θα με χαλούσε καθόλου... Απλά όταν είμαι μόνος μου και θέλω να ακούσω κάτι είτε χαλαρωτικό είτε δυνατό - ξεσηκωτικό - σκληρό δεν θα ακούσω πχ Bach ή Beethoven ή Tchaikovsky ή Strauss... Θα προτιμήσω πχ Scorpions... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panagiotis23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mmpf: Ακούω κλασική κυρίως τσαικόφσκι, και σε όπερα προτιμώ emma shaplin και lucciano pavarotti Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 00:00 Η artemaki έγραψε: #29 18-08-08 00:00 εγω προσωπικα δν την προτιμω οχι ομως οτι αν την ακουσω δν θα αντεξω.απλα προτιμω κατι διαφορετικο και δν συνηθιζω να ακουω τετοιου ειδους μουσικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 03:50 Ο michael92: #30 18-08-08 03:50 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: εγω προσωπικα δν την προτιμω οχι ομως οτι αν την ακουσω δν θα αντεξω.απλα προτιμω κατι διαφορετικο και δν συνηθιζω να ακουω τετοιου ειδους μουσικη. Click για ανάπτυξη... Ντάξει και εγώ θα την αντέξω, αυτή που δεν αντέχω είναι τα σκυλάδικα, μαρέσει αντί να μου λένε οι γονεί μου να χαμηλώσω τη μουσική που ακούω μέσω Mp3 anyway τους λέω να το κλείσουν δεν μπορώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mord79 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αnνa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 09:46 Η mord79 έγραψε: #31 18-08-08 09:46 Ακουω καμια φορα οταν ζωγραφιζω και οταν παιζω chessmaster κυριως vivaldi (φθινοπωρο:no1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:16 Η artemaki έγραψε: #32 18-08-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Ντάξει και εγώ θα την αντέξω, αυτή που δεν αντέχω είναι τα σκυλάδικα, μαρέσει αντί να μου λένε οι γονεί μου να χαμηλώσω τη μουσική που ακούω μέσω Mp3 anyway τους λέω να το κλείσουν δεν μπορώ Click για ανάπτυξη... οπως ειπα θα αντεξω οποιαδηποτε μουσικη αν ειναι αναγκαιο να την ακουσω επειδη αρεσει σε καποιο γνωστο μ.δ θα σηκωθω να φυγω απλα θα μαρεσει η δ θα μαρεσει.και συνεχιζω να ακουω τις δικες μ προτιμησεις.αλλα παντα συνηθιζω να ακουω το τραγουδι ωστε να βγαλω συμπερασμα.γτ μου αρεσαν τραγουδια τα οποια δν θα ακουγα ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 18:00 Η !sunny! έγραψε: #33 18-08-08 18:00 Ναι,ακούω αν τύχει ορισμένα κομμάτια. Γενικά και λόγω του μπαλέτου ακούω(και χορεύω με τέτοια μουσική) σχεδόν συνεχώς αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσουν και όλα τα κομμάτια. Πάντως οι συνθέσεις αυτές είναι πραγματικά υποδείγματα τα οποία μια φορά δημιουργήθηκαν από ικανότατους συνθέτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NatasaMyk Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 19:51 Η NatasaMyk: #34 18-08-08 19:51 Λατρευω την κλασικη μουσικη. Με εκφραζει περισσοτερο απο καθε αλλο ειδος. Συνηθως αυτοι που ακουν κλασικη μουσικη για να το παιξουν καποιοι ειναι αυτοι που λενε οτι την ακουν για ηρεμια κ χαλαρωση. Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν κομματια που σε ηρεμουν, αλλα αυτη η γενικευση ειναι τελειως αστοχη. Προσωπικα , οταν ακουω καποιες σονατες για πιανο του L.V.Beethoven "χτυπιεμαι" πολυ περισσοτερο απ'οτι σε ενα μεταλ κομματι για παραδειγμα. Θεωρω οτι με αυτο το ειδος μουσικης μπορεις να εκφρασεις καθε συναισθημα, ειτε ειναι θυμος, ειτε φοβος ειτε αγαπη κλπ κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 16:46 Ο VAGGKALL1: #35 23-08-08 16:46 υπεροχη και το ωραιο ειναι οτι μπορει ανετα να συνδιαστει με την Rock και την metal π.χ.[ame]https://www.youtube.com/watch?v=iU8_G5s1Zls[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 18:25 Η Hey Joy έγραψε: #36 23-08-08 18:25 Η κλασική είναι υπέροχη αν και δεν πάει πολύ καιρός που άρχισα να ακούω περισσότερο... Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. journalist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ευθύμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 17:42 Ο journalist: #37 24-08-08 17:42 Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... [/quote] Τι κομματάρα,θεέ μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 17:57 Η Hey Joy έγραψε: #38 24-08-08 17:57 :no1::xixi: Μαγικό κομμάτι, πραγματικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NatasaMyk Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:57 Η NatasaMyk: #39 24-08-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Hey Joy: Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω.. Το presto μερος ειναι πραγματικα απιστευτo. Οσο περισσοτερο το ακουω τοσο περισσοτερο μ'αρεσει. Απευθυνεται τοσο αμεσα στο συναισθημα σου που δεν γινεται να μην σε παρασυρει. Beethoven ειναι αυτος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 21:21 Ο nfk έγραψε: #40 24-08-08 21:21 Βασικά , θεωρώ την κλασσική μουσική , υπόδειγμα μαεστρίας και αληθινού ταλέντου από συνθέτες οι οποίοι πραγματικά είχαν τον ρυθμό στο αίμα τους... Απλά , δεν μπορώ να την ακούσω τόσο άνετα όπως θα άκουγα πχ Έντεχνο , Rock - Metal... Bryan Adams , Metallica , Βασίλη Παπακωνσταντίνου , Scorpions.. Ίσως δεν είμαι συνηθισμένος σε τέτοιους ήχους .. Πάντως αν πήγαινα σε ένα κονσέρτο κλασσικής μουσικής , δεν θα με χαλούσε καθόλου... Απλά όταν είμαι μόνος μου και θέλω να ακούσω κάτι είτε χαλαρωτικό είτε δυνατό - ξεσηκωτικό - σκληρό δεν θα ακούσω πχ Bach ή Beethoven ή Tchaikovsky ή Strauss... Θα προτιμήσω πχ Scorpions... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panagiotis23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω προσωπικα δν την προτιμω οχι ομως οτι αν την ακουσω δν θα αντεξω.απλα προτιμω κατι διαφορετικο και δν συνηθιζω να ακουω τετοιου ειδους μουσικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 03:50 Ο michael92: #30 18-08-08 03:50 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: εγω προσωπικα δν την προτιμω οχι ομως οτι αν την ακουσω δν θα αντεξω.απλα προτιμω κατι διαφορετικο και δν συνηθιζω να ακουω τετοιου ειδους μουσικη. Click για ανάπτυξη... Ντάξει και εγώ θα την αντέξω, αυτή που δεν αντέχω είναι τα σκυλάδικα, μαρέσει αντί να μου λένε οι γονεί μου να χαμηλώσω τη μουσική που ακούω μέσω Mp3 anyway τους λέω να το κλείσουν δεν μπορώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mord79 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αnνa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 09:46 Η mord79 έγραψε: #31 18-08-08 09:46 Ακουω καμια φορα οταν ζωγραφιζω και οταν παιζω chessmaster κυριως vivaldi (φθινοπωρο:no1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:16 Η artemaki έγραψε: #32 18-08-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Ντάξει και εγώ θα την αντέξω, αυτή που δεν αντέχω είναι τα σκυλάδικα, μαρέσει αντί να μου λένε οι γονεί μου να χαμηλώσω τη μουσική που ακούω μέσω Mp3 anyway τους λέω να το κλείσουν δεν μπορώ Click για ανάπτυξη... οπως ειπα θα αντεξω οποιαδηποτε μουσικη αν ειναι αναγκαιο να την ακουσω επειδη αρεσει σε καποιο γνωστο μ.δ θα σηκωθω να φυγω απλα θα μαρεσει η δ θα μαρεσει.και συνεχιζω να ακουω τις δικες μ προτιμησεις.αλλα παντα συνηθιζω να ακουω το τραγουδι ωστε να βγαλω συμπερασμα.γτ μου αρεσαν τραγουδια τα οποια δν θα ακουγα ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 18:00 Η !sunny! έγραψε: #33 18-08-08 18:00 Ναι,ακούω αν τύχει ορισμένα κομμάτια. Γενικά και λόγω του μπαλέτου ακούω(και χορεύω με τέτοια μουσική) σχεδόν συνεχώς αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσουν και όλα τα κομμάτια. Πάντως οι συνθέσεις αυτές είναι πραγματικά υποδείγματα τα οποία μια φορά δημιουργήθηκαν από ικανότατους συνθέτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NatasaMyk Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 19:51 Η NatasaMyk: #34 18-08-08 19:51 Λατρευω την κλασικη μουσικη. Με εκφραζει περισσοτερο απο καθε αλλο ειδος. Συνηθως αυτοι που ακουν κλασικη μουσικη για να το παιξουν καποιοι ειναι αυτοι που λενε οτι την ακουν για ηρεμια κ χαλαρωση. Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν κομματια που σε ηρεμουν, αλλα αυτη η γενικευση ειναι τελειως αστοχη. Προσωπικα , οταν ακουω καποιες σονατες για πιανο του L.V.Beethoven "χτυπιεμαι" πολυ περισσοτερο απ'οτι σε ενα μεταλ κομματι για παραδειγμα. Θεωρω οτι με αυτο το ειδος μουσικης μπορεις να εκφρασεις καθε συναισθημα, ειτε ειναι θυμος, ειτε φοβος ειτε αγαπη κλπ κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 16:46 Ο VAGGKALL1: #35 23-08-08 16:46 υπεροχη και το ωραιο ειναι οτι μπορει ανετα να συνδιαστει με την Rock και την metal π.χ.[ame]https://www.youtube.com/watch?v=iU8_G5s1Zls[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 18:25 Η Hey Joy έγραψε: #36 23-08-08 18:25 Η κλασική είναι υπέροχη αν και δεν πάει πολύ καιρός που άρχισα να ακούω περισσότερο... Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. journalist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ευθύμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 17:42 Ο journalist: #37 24-08-08 17:42 Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... [/quote] Τι κομματάρα,θεέ μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 17:57 Η Hey Joy έγραψε: #38 24-08-08 17:57 :no1::xixi: Μαγικό κομμάτι, πραγματικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NatasaMyk Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:57 Η NatasaMyk: #39 24-08-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Hey Joy: Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω.. Το presto μερος ειναι πραγματικα απιστευτo. Οσο περισσοτερο το ακουω τοσο περισσοτερο μ'αρεσει. Απευθυνεται τοσο αμεσα στο συναισθημα σου που δεν γινεται να μην σε παρασυρει. Beethoven ειναι αυτος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 21:21 Ο nfk έγραψε: #40 24-08-08 21:21 Βασικά , θεωρώ την κλασσική μουσική , υπόδειγμα μαεστρίας και αληθινού ταλέντου από συνθέτες οι οποίοι πραγματικά είχαν τον ρυθμό στο αίμα τους... Απλά , δεν μπορώ να την ακούσω τόσο άνετα όπως θα άκουγα πχ Έντεχνο , Rock - Metal... Bryan Adams , Metallica , Βασίλη Παπακωνσταντίνου , Scorpions.. Ίσως δεν είμαι συνηθισμένος σε τέτοιους ήχους .. Πάντως αν πήγαινα σε ένα κονσέρτο κλασσικής μουσικής , δεν θα με χαλούσε καθόλου... Απλά όταν είμαι μόνος μου και θέλω να ακούσω κάτι είτε χαλαρωτικό είτε δυνατό - ξεσηκωτικό - σκληρό δεν θα ακούσω πχ Bach ή Beethoven ή Tchaikovsky ή Strauss... Θα προτιμήσω πχ Scorpions... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panagiotis23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από artemaki: εγω προσωπικα δν την προτιμω οχι ομως οτι αν την ακουσω δν θα αντεξω.απλα προτιμω κατι διαφορετικο και δν συνηθιζω να ακουω τετοιου ειδους μουσικη. Click για ανάπτυξη... Ντάξει και εγώ θα την αντέξω, αυτή που δεν αντέχω είναι τα σκυλάδικα, μαρέσει αντί να μου λένε οι γονεί μου να χαμηλώσω τη μουσική που ακούω μέσω Mp3 anyway τους λέω να το κλείσουν δεν μπορώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mord79 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αnνa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 09:46 Η mord79 έγραψε: #31 18-08-08 09:46 Ακουω καμια φορα οταν ζωγραφιζω και οταν παιζω chessmaster κυριως vivaldi (φθινοπωρο:no1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:16 Η artemaki έγραψε: #32 18-08-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Ντάξει και εγώ θα την αντέξω, αυτή που δεν αντέχω είναι τα σκυλάδικα, μαρέσει αντί να μου λένε οι γονεί μου να χαμηλώσω τη μουσική που ακούω μέσω Mp3 anyway τους λέω να το κλείσουν δεν μπορώ Click για ανάπτυξη... οπως ειπα θα αντεξω οποιαδηποτε μουσικη αν ειναι αναγκαιο να την ακουσω επειδη αρεσει σε καποιο γνωστο μ.δ θα σηκωθω να φυγω απλα θα μαρεσει η δ θα μαρεσει.και συνεχιζω να ακουω τις δικες μ προτιμησεις.αλλα παντα συνηθιζω να ακουω το τραγουδι ωστε να βγαλω συμπερασμα.γτ μου αρεσαν τραγουδια τα οποια δν θα ακουγα ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 18:00 Η !sunny! έγραψε: #33 18-08-08 18:00 Ναι,ακούω αν τύχει ορισμένα κομμάτια. Γενικά και λόγω του μπαλέτου ακούω(και χορεύω με τέτοια μουσική) σχεδόν συνεχώς αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσουν και όλα τα κομμάτια. Πάντως οι συνθέσεις αυτές είναι πραγματικά υποδείγματα τα οποία μια φορά δημιουργήθηκαν από ικανότατους συνθέτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NatasaMyk Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 19:51 Η NatasaMyk: #34 18-08-08 19:51 Λατρευω την κλασικη μουσικη. Με εκφραζει περισσοτερο απο καθε αλλο ειδος. Συνηθως αυτοι που ακουν κλασικη μουσικη για να το παιξουν καποιοι ειναι αυτοι που λενε οτι την ακουν για ηρεμια κ χαλαρωση. Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν κομματια που σε ηρεμουν, αλλα αυτη η γενικευση ειναι τελειως αστοχη. Προσωπικα , οταν ακουω καποιες σονατες για πιανο του L.V.Beethoven "χτυπιεμαι" πολυ περισσοτερο απ'οτι σε ενα μεταλ κομματι για παραδειγμα. Θεωρω οτι με αυτο το ειδος μουσικης μπορεις να εκφρασεις καθε συναισθημα, ειτε ειναι θυμος, ειτε φοβος ειτε αγαπη κλπ κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 16:46 Ο VAGGKALL1: #35 23-08-08 16:46 υπεροχη και το ωραιο ειναι οτι μπορει ανετα να συνδιαστει με την Rock και την metal π.χ.[ame]https://www.youtube.com/watch?v=iU8_G5s1Zls[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 18:25 Η Hey Joy έγραψε: #36 23-08-08 18:25 Η κλασική είναι υπέροχη αν και δεν πάει πολύ καιρός που άρχισα να ακούω περισσότερο... Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. journalist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ευθύμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 17:42 Ο journalist: #37 24-08-08 17:42 Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... [/quote] Τι κομματάρα,θεέ μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 17:57 Η Hey Joy έγραψε: #38 24-08-08 17:57 :no1::xixi: Μαγικό κομμάτι, πραγματικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NatasaMyk Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:57 Η NatasaMyk: #39 24-08-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Hey Joy: Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω.. Το presto μερος ειναι πραγματικα απιστευτo. Οσο περισσοτερο το ακουω τοσο περισσοτερο μ'αρεσει. Απευθυνεται τοσο αμεσα στο συναισθημα σου που δεν γινεται να μην σε παρασυρει. Beethoven ειναι αυτος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 21:21 Ο nfk έγραψε: #40 24-08-08 21:21 Βασικά , θεωρώ την κλασσική μουσική , υπόδειγμα μαεστρίας και αληθινού ταλέντου από συνθέτες οι οποίοι πραγματικά είχαν τον ρυθμό στο αίμα τους... Απλά , δεν μπορώ να την ακούσω τόσο άνετα όπως θα άκουγα πχ Έντεχνο , Rock - Metal... Bryan Adams , Metallica , Βασίλη Παπακωνσταντίνου , Scorpions.. Ίσως δεν είμαι συνηθισμένος σε τέτοιους ήχους .. Πάντως αν πήγαινα σε ένα κονσέρτο κλασσικής μουσικής , δεν θα με χαλούσε καθόλου... Απλά όταν είμαι μόνος μου και θέλω να ακούσω κάτι είτε χαλαρωτικό είτε δυνατό - ξεσηκωτικό - σκληρό δεν θα ακούσω πχ Bach ή Beethoven ή Tchaikovsky ή Strauss... Θα προτιμήσω πχ Scorpions... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panagiotis23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ακουω καμια φορα οταν ζωγραφιζω και οταν παιζω chessmaster κυριως vivaldi (φθινοπωρο:no1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:16 Η artemaki έγραψε: #32 18-08-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Ντάξει και εγώ θα την αντέξω, αυτή που δεν αντέχω είναι τα σκυλάδικα, μαρέσει αντί να μου λένε οι γονεί μου να χαμηλώσω τη μουσική που ακούω μέσω Mp3 anyway τους λέω να το κλείσουν δεν μπορώ Click για ανάπτυξη... οπως ειπα θα αντεξω οποιαδηποτε μουσικη αν ειναι αναγκαιο να την ακουσω επειδη αρεσει σε καποιο γνωστο μ.δ θα σηκωθω να φυγω απλα θα μαρεσει η δ θα μαρεσει.και συνεχιζω να ακουω τις δικες μ προτιμησεις.αλλα παντα συνηθιζω να ακουω το τραγουδι ωστε να βγαλω συμπερασμα.γτ μου αρεσαν τραγουδια τα οποια δν θα ακουγα ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 18:00 Η !sunny! έγραψε: #33 18-08-08 18:00 Ναι,ακούω αν τύχει ορισμένα κομμάτια. Γενικά και λόγω του μπαλέτου ακούω(και χορεύω με τέτοια μουσική) σχεδόν συνεχώς αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσουν και όλα τα κομμάτια. Πάντως οι συνθέσεις αυτές είναι πραγματικά υποδείγματα τα οποία μια φορά δημιουργήθηκαν από ικανότατους συνθέτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NatasaMyk Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 19:51 Η NatasaMyk: #34 18-08-08 19:51 Λατρευω την κλασικη μουσικη. Με εκφραζει περισσοτερο απο καθε αλλο ειδος. Συνηθως αυτοι που ακουν κλασικη μουσικη για να το παιξουν καποιοι ειναι αυτοι που λενε οτι την ακουν για ηρεμια κ χαλαρωση. Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν κομματια που σε ηρεμουν, αλλα αυτη η γενικευση ειναι τελειως αστοχη. Προσωπικα , οταν ακουω καποιες σονατες για πιανο του L.V.Beethoven "χτυπιεμαι" πολυ περισσοτερο απ'οτι σε ενα μεταλ κομματι για παραδειγμα. Θεωρω οτι με αυτο το ειδος μουσικης μπορεις να εκφρασεις καθε συναισθημα, ειτε ειναι θυμος, ειτε φοβος ειτε αγαπη κλπ κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 16:46 Ο VAGGKALL1: #35 23-08-08 16:46 υπεροχη και το ωραιο ειναι οτι μπορει ανετα να συνδιαστει με την Rock και την metal π.χ.[ame]https://www.youtube.com/watch?v=iU8_G5s1Zls[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 18:25 Η Hey Joy έγραψε: #36 23-08-08 18:25 Η κλασική είναι υπέροχη αν και δεν πάει πολύ καιρός που άρχισα να ακούω περισσότερο... Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. journalist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ευθύμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 17:42 Ο journalist: #37 24-08-08 17:42 Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... [/quote] Τι κομματάρα,θεέ μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 17:57 Η Hey Joy έγραψε: #38 24-08-08 17:57 :no1::xixi: Μαγικό κομμάτι, πραγματικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NatasaMyk Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:57 Η NatasaMyk: #39 24-08-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Hey Joy: Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω.. Το presto μερος ειναι πραγματικα απιστευτo. Οσο περισσοτερο το ακουω τοσο περισσοτερο μ'αρεσει. Απευθυνεται τοσο αμεσα στο συναισθημα σου που δεν γινεται να μην σε παρασυρει. Beethoven ειναι αυτος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 21:21 Ο nfk έγραψε: #40 24-08-08 21:21 Βασικά , θεωρώ την κλασσική μουσική , υπόδειγμα μαεστρίας και αληθινού ταλέντου από συνθέτες οι οποίοι πραγματικά είχαν τον ρυθμό στο αίμα τους... Απλά , δεν μπορώ να την ακούσω τόσο άνετα όπως θα άκουγα πχ Έντεχνο , Rock - Metal... Bryan Adams , Metallica , Βασίλη Παπακωνσταντίνου , Scorpions.. Ίσως δεν είμαι συνηθισμένος σε τέτοιους ήχους .. Πάντως αν πήγαινα σε ένα κονσέρτο κλασσικής μουσικής , δεν θα με χαλούσε καθόλου... Απλά όταν είμαι μόνος μου και θέλω να ακούσω κάτι είτε χαλαρωτικό είτε δυνατό - ξεσηκωτικό - σκληρό δεν θα ακούσω πχ Bach ή Beethoven ή Tchaikovsky ή Strauss... Θα προτιμήσω πχ Scorpions... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panagiotis23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από michael92: Ντάξει και εγώ θα την αντέξω, αυτή που δεν αντέχω είναι τα σκυλάδικα, μαρέσει αντί να μου λένε οι γονεί μου να χαμηλώσω τη μουσική που ακούω μέσω Mp3 anyway τους λέω να το κλείσουν δεν μπορώ Click για ανάπτυξη... οπως ειπα θα αντεξω οποιαδηποτε μουσικη αν ειναι αναγκαιο να την ακουσω επειδη αρεσει σε καποιο γνωστο μ.δ θα σηκωθω να φυγω απλα θα μαρεσει η δ θα μαρεσει.και συνεχιζω να ακουω τις δικες μ προτιμησεις.αλλα παντα συνηθιζω να ακουω το τραγουδι ωστε να βγαλω συμπερασμα.γτ μου αρεσαν τραγουδια τα οποια δν θα ακουγα ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 18:00 Η !sunny! έγραψε: #33 18-08-08 18:00 Ναι,ακούω αν τύχει ορισμένα κομμάτια. Γενικά και λόγω του μπαλέτου ακούω(και χορεύω με τέτοια μουσική) σχεδόν συνεχώς αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσουν και όλα τα κομμάτια. Πάντως οι συνθέσεις αυτές είναι πραγματικά υποδείγματα τα οποία μια φορά δημιουργήθηκαν από ικανότατους συνθέτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NatasaMyk Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 19:51 Η NatasaMyk: #34 18-08-08 19:51 Λατρευω την κλασικη μουσικη. Με εκφραζει περισσοτερο απο καθε αλλο ειδος. Συνηθως αυτοι που ακουν κλασικη μουσικη για να το παιξουν καποιοι ειναι αυτοι που λενε οτι την ακουν για ηρεμια κ χαλαρωση. Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν κομματια που σε ηρεμουν, αλλα αυτη η γενικευση ειναι τελειως αστοχη. Προσωπικα , οταν ακουω καποιες σονατες για πιανο του L.V.Beethoven "χτυπιεμαι" πολυ περισσοτερο απ'οτι σε ενα μεταλ κομματι για παραδειγμα. Θεωρω οτι με αυτο το ειδος μουσικης μπορεις να εκφρασεις καθε συναισθημα, ειτε ειναι θυμος, ειτε φοβος ειτε αγαπη κλπ κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 16:46 Ο VAGGKALL1: #35 23-08-08 16:46 υπεροχη και το ωραιο ειναι οτι μπορει ανετα να συνδιαστει με την Rock και την metal π.χ.[ame]https://www.youtube.com/watch?v=iU8_G5s1Zls[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 18:25 Η Hey Joy έγραψε: #36 23-08-08 18:25 Η κλασική είναι υπέροχη αν και δεν πάει πολύ καιρός που άρχισα να ακούω περισσότερο... Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. journalist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ευθύμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 17:42 Ο journalist: #37 24-08-08 17:42 Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... [/quote] Τι κομματάρα,θεέ μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 17:57 Η Hey Joy έγραψε: #38 24-08-08 17:57 :no1::xixi: Μαγικό κομμάτι, πραγματικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NatasaMyk Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:57 Η NatasaMyk: #39 24-08-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Hey Joy: Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω.. Το presto μερος ειναι πραγματικα απιστευτo. Οσο περισσοτερο το ακουω τοσο περισσοτερο μ'αρεσει. Απευθυνεται τοσο αμεσα στο συναισθημα σου που δεν γινεται να μην σε παρασυρει. Beethoven ειναι αυτος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 21:21 Ο nfk έγραψε: #40 24-08-08 21:21 Βασικά , θεωρώ την κλασσική μουσική , υπόδειγμα μαεστρίας και αληθινού ταλέντου από συνθέτες οι οποίοι πραγματικά είχαν τον ρυθμό στο αίμα τους... Απλά , δεν μπορώ να την ακούσω τόσο άνετα όπως θα άκουγα πχ Έντεχνο , Rock - Metal... Bryan Adams , Metallica , Βασίλη Παπακωνσταντίνου , Scorpions.. Ίσως δεν είμαι συνηθισμένος σε τέτοιους ήχους .. Πάντως αν πήγαινα σε ένα κονσέρτο κλασσικής μουσικής , δεν θα με χαλούσε καθόλου... Απλά όταν είμαι μόνος μου και θέλω να ακούσω κάτι είτε χαλαρωτικό είτε δυνατό - ξεσηκωτικό - σκληρό δεν θα ακούσω πχ Bach ή Beethoven ή Tchaikovsky ή Strauss... Θα προτιμήσω πχ Scorpions... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panagiotis23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι,ακούω αν τύχει ορισμένα κομμάτια. Γενικά και λόγω του μπαλέτου ακούω(και χορεύω με τέτοια μουσική) σχεδόν συνεχώς αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσουν και όλα τα κομμάτια. Πάντως οι συνθέσεις αυτές είναι πραγματικά υποδείγματα τα οποία μια φορά δημιουργήθηκαν από ικανότατους συνθέτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NatasaMyk Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 19:51 Η NatasaMyk: #34 18-08-08 19:51 Λατρευω την κλασικη μουσικη. Με εκφραζει περισσοτερο απο καθε αλλο ειδος. Συνηθως αυτοι που ακουν κλασικη μουσικη για να το παιξουν καποιοι ειναι αυτοι που λενε οτι την ακουν για ηρεμια κ χαλαρωση. Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν κομματια που σε ηρεμουν, αλλα αυτη η γενικευση ειναι τελειως αστοχη. Προσωπικα , οταν ακουω καποιες σονατες για πιανο του L.V.Beethoven "χτυπιεμαι" πολυ περισσοτερο απ'οτι σε ενα μεταλ κομματι για παραδειγμα. Θεωρω οτι με αυτο το ειδος μουσικης μπορεις να εκφρασεις καθε συναισθημα, ειτε ειναι θυμος, ειτε φοβος ειτε αγαπη κλπ κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 16:46 Ο VAGGKALL1: #35 23-08-08 16:46 υπεροχη και το ωραιο ειναι οτι μπορει ανετα να συνδιαστει με την Rock και την metal π.χ.[ame]https://www.youtube.com/watch?v=iU8_G5s1Zls[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 18:25 Η Hey Joy έγραψε: #36 23-08-08 18:25 Η κλασική είναι υπέροχη αν και δεν πάει πολύ καιρός που άρχισα να ακούω περισσότερο... Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. journalist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ευθύμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 17:42 Ο journalist: #37 24-08-08 17:42 Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... [/quote] Τι κομματάρα,θεέ μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 17:57 Η Hey Joy έγραψε: #38 24-08-08 17:57 :no1::xixi: Μαγικό κομμάτι, πραγματικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NatasaMyk Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:57 Η NatasaMyk: #39 24-08-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Hey Joy: Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω.. Το presto μερος ειναι πραγματικα απιστευτo. Οσο περισσοτερο το ακουω τοσο περισσοτερο μ'αρεσει. Απευθυνεται τοσο αμεσα στο συναισθημα σου που δεν γινεται να μην σε παρασυρει. Beethoven ειναι αυτος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 21:21 Ο nfk έγραψε: #40 24-08-08 21:21 Βασικά , θεωρώ την κλασσική μουσική , υπόδειγμα μαεστρίας και αληθινού ταλέντου από συνθέτες οι οποίοι πραγματικά είχαν τον ρυθμό στο αίμα τους... Απλά , δεν μπορώ να την ακούσω τόσο άνετα όπως θα άκουγα πχ Έντεχνο , Rock - Metal... Bryan Adams , Metallica , Βασίλη Παπακωνσταντίνου , Scorpions.. Ίσως δεν είμαι συνηθισμένος σε τέτοιους ήχους .. Πάντως αν πήγαινα σε ένα κονσέρτο κλασσικής μουσικής , δεν θα με χαλούσε καθόλου... Απλά όταν είμαι μόνος μου και θέλω να ακούσω κάτι είτε χαλαρωτικό είτε δυνατό - ξεσηκωτικό - σκληρό δεν θα ακούσω πχ Bach ή Beethoven ή Tchaikovsky ή Strauss... Θα προτιμήσω πχ Scorpions... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panagiotis23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λατρευω την κλασικη μουσικη. Με εκφραζει περισσοτερο απο καθε αλλο ειδος. Συνηθως αυτοι που ακουν κλασικη μουσικη για να το παιξουν καποιοι ειναι αυτοι που λενε οτι την ακουν για ηρεμια κ χαλαρωση. Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν κομματια που σε ηρεμουν, αλλα αυτη η γενικευση ειναι τελειως αστοχη. Προσωπικα , οταν ακουω καποιες σονατες για πιανο του L.V.Beethoven "χτυπιεμαι" πολυ περισσοτερο απ'οτι σε ενα μεταλ κομματι για παραδειγμα. Θεωρω οτι με αυτο το ειδος μουσικης μπορεις να εκφρασεις καθε συναισθημα, ειτε ειναι θυμος, ειτε φοβος ειτε αγαπη κλπ κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 16:46 Ο VAGGKALL1: #35 23-08-08 16:46 υπεροχη και το ωραιο ειναι οτι μπορει ανετα να συνδιαστει με την Rock και την metal π.χ.[ame]https://www.youtube.com/watch?v=iU8_G5s1Zls[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 18:25 Η Hey Joy έγραψε: #36 23-08-08 18:25 Η κλασική είναι υπέροχη αν και δεν πάει πολύ καιρός που άρχισα να ακούω περισσότερο... Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. journalist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ευθύμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 17:42 Ο journalist: #37 24-08-08 17:42 Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... [/quote] Τι κομματάρα,θεέ μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 17:57 Η Hey Joy έγραψε: #38 24-08-08 17:57 :no1::xixi: Μαγικό κομμάτι, πραγματικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NatasaMyk Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:57 Η NatasaMyk: #39 24-08-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Hey Joy: Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω.. Το presto μερος ειναι πραγματικα απιστευτo. Οσο περισσοτερο το ακουω τοσο περισσοτερο μ'αρεσει. Απευθυνεται τοσο αμεσα στο συναισθημα σου που δεν γινεται να μην σε παρασυρει. Beethoven ειναι αυτος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 21:21 Ο nfk έγραψε: #40 24-08-08 21:21 Βασικά , θεωρώ την κλασσική μουσική , υπόδειγμα μαεστρίας και αληθινού ταλέντου από συνθέτες οι οποίοι πραγματικά είχαν τον ρυθμό στο αίμα τους... Απλά , δεν μπορώ να την ακούσω τόσο άνετα όπως θα άκουγα πχ Έντεχνο , Rock - Metal... Bryan Adams , Metallica , Βασίλη Παπακωνσταντίνου , Scorpions.. Ίσως δεν είμαι συνηθισμένος σε τέτοιους ήχους .. Πάντως αν πήγαινα σε ένα κονσέρτο κλασσικής μουσικής , δεν θα με χαλούσε καθόλου... Απλά όταν είμαι μόνος μου και θέλω να ακούσω κάτι είτε χαλαρωτικό είτε δυνατό - ξεσηκωτικό - σκληρό δεν θα ακούσω πχ Bach ή Beethoven ή Tchaikovsky ή Strauss... Θα προτιμήσω πχ Scorpions... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panagiotis23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
υπεροχη και το ωραιο ειναι οτι μπορει ανετα να συνδιαστει με την Rock και την metal π.χ.[ame]https://www.youtube.com/watch?v=iU8_G5s1Zls[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 18:25 Η Hey Joy έγραψε: #36 23-08-08 18:25 Η κλασική είναι υπέροχη αν και δεν πάει πολύ καιρός που άρχισα να ακούω περισσότερο... Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. journalist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ευθύμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 17:42 Ο journalist: #37 24-08-08 17:42 Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... [/quote] Τι κομματάρα,θεέ μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 17:57 Η Hey Joy έγραψε: #38 24-08-08 17:57 :no1::xixi: Μαγικό κομμάτι, πραγματικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NatasaMyk Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:57 Η NatasaMyk: #39 24-08-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Hey Joy: Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω.. Το presto μερος ειναι πραγματικα απιστευτo. Οσο περισσοτερο το ακουω τοσο περισσοτερο μ'αρεσει. Απευθυνεται τοσο αμεσα στο συναισθημα σου που δεν γινεται να μην σε παρασυρει. Beethoven ειναι αυτος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 21:21 Ο nfk έγραψε: #40 24-08-08 21:21 Βασικά , θεωρώ την κλασσική μουσική , υπόδειγμα μαεστρίας και αληθινού ταλέντου από συνθέτες οι οποίοι πραγματικά είχαν τον ρυθμό στο αίμα τους... Απλά , δεν μπορώ να την ακούσω τόσο άνετα όπως θα άκουγα πχ Έντεχνο , Rock - Metal... Bryan Adams , Metallica , Βασίλη Παπακωνσταντίνου , Scorpions.. Ίσως δεν είμαι συνηθισμένος σε τέτοιους ήχους .. Πάντως αν πήγαινα σε ένα κονσέρτο κλασσικής μουσικής , δεν θα με χαλούσε καθόλου... Απλά όταν είμαι μόνος μου και θέλω να ακούσω κάτι είτε χαλαρωτικό είτε δυνατό - ξεσηκωτικό - σκληρό δεν θα ακούσω πχ Bach ή Beethoven ή Tchaikovsky ή Strauss... Θα προτιμήσω πχ Scorpions... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panagiotis23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η κλασική είναι υπέροχη αν και δεν πάει πολύ καιρός που άρχισα να ακούω περισσότερο... Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
journalist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ευθύμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 17:42 Ο journalist: #37 24-08-08 17:42 Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... [/quote] Τι κομματάρα,θεέ μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 17:57 Η Hey Joy έγραψε: #38 24-08-08 17:57 :no1::xixi: Μαγικό κομμάτι, πραγματικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NatasaMyk Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:57 Η NatasaMyk: #39 24-08-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Hey Joy: Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω.. Το presto μερος ειναι πραγματικα απιστευτo. Οσο περισσοτερο το ακουω τοσο περισσοτερο μ'αρεσει. Απευθυνεται τοσο αμεσα στο συναισθημα σου που δεν γινεται να μην σε παρασυρει. Beethoven ειναι αυτος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 21:21 Ο nfk έγραψε: #40 24-08-08 21:21 Βασικά , θεωρώ την κλασσική μουσική , υπόδειγμα μαεστρίας και αληθινού ταλέντου από συνθέτες οι οποίοι πραγματικά είχαν τον ρυθμό στο αίμα τους... Απλά , δεν μπορώ να την ακούσω τόσο άνετα όπως θα άκουγα πχ Έντεχνο , Rock - Metal... Bryan Adams , Metallica , Βασίλη Παπακωνσταντίνου , Scorpions.. Ίσως δεν είμαι συνηθισμένος σε τέτοιους ήχους .. Πάντως αν πήγαινα σε ένα κονσέρτο κλασσικής μουσικής , δεν θα με χαλούσε καθόλου... Απλά όταν είμαι μόνος μου και θέλω να ακούσω κάτι είτε χαλαρωτικό είτε δυνατό - ξεσηκωτικό - σκληρό δεν θα ακούσω πχ Bach ή Beethoven ή Tchaikovsky ή Strauss... Θα προτιμήσω πχ Scorpions... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panagiotis23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... [/quote] Τι κομματάρα,θεέ μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 17:57 Η Hey Joy έγραψε: #38 24-08-08 17:57 :no1::xixi: Μαγικό κομμάτι, πραγματικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NatasaMyk Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:57 Η NatasaMyk: #39 24-08-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Hey Joy: Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω.. Το presto μερος ειναι πραγματικα απιστευτo. Οσο περισσοτερο το ακουω τοσο περισσοτερο μ'αρεσει. Απευθυνεται τοσο αμεσα στο συναισθημα σου που δεν γινεται να μην σε παρασυρει. Beethoven ειναι αυτος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 21:21 Ο nfk έγραψε: #40 24-08-08 21:21 Βασικά , θεωρώ την κλασσική μουσική , υπόδειγμα μαεστρίας και αληθινού ταλέντου από συνθέτες οι οποίοι πραγματικά είχαν τον ρυθμό στο αίμα τους... Απλά , δεν μπορώ να την ακούσω τόσο άνετα όπως θα άκουγα πχ Έντεχνο , Rock - Metal... Bryan Adams , Metallica , Βασίλη Παπακωνσταντίνου , Scorpions.. Ίσως δεν είμαι συνηθισμένος σε τέτοιους ήχους .. Πάντως αν πήγαινα σε ένα κονσέρτο κλασσικής μουσικής , δεν θα με χαλούσε καθόλου... Απλά όταν είμαι μόνος μου και θέλω να ακούσω κάτι είτε χαλαρωτικό είτε δυνατό - ξεσηκωτικό - σκληρό δεν θα ακούσω πχ Bach ή Beethoven ή Tchaikovsky ή Strauss... Θα προτιμήσω πχ Scorpions... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panagiotis23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
:no1::xixi: Μαγικό κομμάτι, πραγματικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NatasaMyk Νεοφερμένο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:57 Η NatasaMyk: #39 24-08-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Hey Joy: Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω.. Το presto μερος ειναι πραγματικα απιστευτo. Οσο περισσοτερο το ακουω τοσο περισσοτερο μ'αρεσει. Απευθυνεται τοσο αμεσα στο συναισθημα σου που δεν γινεται να μην σε παρασυρει. Beethoven ειναι αυτος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 21:21 Ο nfk έγραψε: #40 24-08-08 21:21 Βασικά , θεωρώ την κλασσική μουσική , υπόδειγμα μαεστρίας και αληθινού ταλέντου από συνθέτες οι οποίοι πραγματικά είχαν τον ρυθμό στο αίμα τους... Απλά , δεν μπορώ να την ακούσω τόσο άνετα όπως θα άκουγα πχ Έντεχνο , Rock - Metal... Bryan Adams , Metallica , Βασίλη Παπακωνσταντίνου , Scorpions.. Ίσως δεν είμαι συνηθισμένος σε τέτοιους ήχους .. Πάντως αν πήγαινα σε ένα κονσέρτο κλασσικής μουσικής , δεν θα με χαλούσε καθόλου... Απλά όταν είμαι μόνος μου και θέλω να ακούσω κάτι είτε χαλαρωτικό είτε δυνατό - ξεσηκωτικό - σκληρό δεν θα ακούσω πχ Bach ή Beethoven ή Tchaikovsky ή Strauss... Θα προτιμήσω πχ Scorpions... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Hey Joy: Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια... Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω.. Το presto μερος ειναι πραγματικα απιστευτo. Οσο περισσοτερο το ακουω τοσο περισσοτερο μ'αρεσει. Απευθυνεται τοσο αμεσα στο συναισθημα σου που δεν γινεται να μην σε παρασυρει. Beethoven ειναι αυτος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 21:21 Ο nfk έγραψε: #40 24-08-08 21:21 Βασικά , θεωρώ την κλασσική μουσική , υπόδειγμα μαεστρίας και αληθινού ταλέντου από συνθέτες οι οποίοι πραγματικά είχαν τον ρυθμό στο αίμα τους... Απλά , δεν μπορώ να την ακούσω τόσο άνετα όπως θα άκουγα πχ Έντεχνο , Rock - Metal... Bryan Adams , Metallica , Βασίλη Παπακωνσταντίνου , Scorpions.. Ίσως δεν είμαι συνηθισμένος σε τέτοιους ήχους .. Πάντως αν πήγαινα σε ένα κονσέρτο κλασσικής μουσικής , δεν θα με χαλούσε καθόλου... Απλά όταν είμαι μόνος μου και θέλω να ακούσω κάτι είτε χαλαρωτικό είτε δυνατό - ξεσηκωτικό - σκληρό δεν θα ακούσω πχ Bach ή Beethoven ή Tchaikovsky ή Strauss... Θα προτιμήσω πχ Scorpions... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βασικά , θεωρώ την κλασσική μουσική , υπόδειγμα μαεστρίας και αληθινού ταλέντου από συνθέτες οι οποίοι πραγματικά είχαν τον ρυθμό στο αίμα τους... Απλά , δεν μπορώ να την ακούσω τόσο άνετα όπως θα άκουγα πχ Έντεχνο , Rock - Metal... Bryan Adams , Metallica , Βασίλη Παπακωνσταντίνου , Scorpions.. Ίσως δεν είμαι συνηθισμένος σε τέτοιους ήχους .. Πάντως αν πήγαινα σε ένα κονσέρτο κλασσικής μουσικής , δεν θα με χαλούσε καθόλου... Απλά όταν είμαι μόνος μου και θέλω να ακούσω κάτι είτε χαλαρωτικό είτε δυνατό - ξεσηκωτικό - σκληρό δεν θα ακούσω πχ Bach ή Beethoven ή Tchaikovsky ή Strauss... Θα προτιμήσω πχ Scorpions... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.