zip_unzip
Εκκολαπτόμενο μέλος

*Προσωπικά, μου αρέσει πολύ η κλασική μουσική, ωστόσο μου αρέσουν εξίσου και άλλα ήδη μουσικής.*
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

:p
Τώρα πέρα από την πλάκα όχι δεν ακούω και δεν νομίζω ότι ακούει πολύς κόσμος, είναι ένα πολύ καλό είδος μουσικής αλλά όχι σύγχρονο, μπράβο που ακούς πάντως. Η ειρωνεία είναι όμως ότι θυμάμαι όταν ήμουν μικρός 6-7 χρονών που είχε ένα show με παιδιά στο mega και όλα λέγανε ότι ακούνε κλασσική μουσική, όλα όμως

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas
Διάσημο μέλος

Μαλιστα,αυτες τις μερες,κατεβαζω μια μεγαλη συλλογη απο κλασσικη μουσικη ^^
chris_90
Διάσημο μέλος

Λιγο ασχετο, αλλα ποιο λες; Μπορεις να θυμηθεις τιτλο; Σ' αυτη την ηλικια εβλεπα σχεδον ολη μερα mega, θα το θυμαμαι σιγουρα!Η ειρωνεία είναι όμως ότι θυμάμαι όταν ήμουν μικρός 6-7 χρονών που είχε ένα show με παιδιά στο mega και όλα λέγανε ότι ακούνε κλασσική μουσική, όλα όμως![]()

Και στο θεμα μας, οχι δεν ακουω κλασικη μουσικη. Οταν εκανα αρμονιο ο καθηγητης μου εδινε να παιζω παρτιτουρες Μπαχ για εξασκηση και εγω τις μισησα θανασιμα. Ωσπου μια μερα εφαγαν ενα ωραιοτατο σκισιμο και ο καθηγητης ενα εξισου ωραιοτατο βρισιμο... απο τοτε δεν ξαναγγιξα πληκτρα αρμονιου η πιανου!
papas
Διάσημο μέλος

Λιγο ασχετο, αλλα ποιο λες; Μπορεις να θυμηθεις τιτλο; Σ' αυτη την ηλικια εβλεπα σχεδον ολη μερα mega, θα το θυμαμαι σιγουρα!![]()
Μαλλον μιλαει για το disney club,με τον Λυκουργο και την αλλην...

chris_90
Διάσημο μέλος

Καρολινα την ελεγανΜαλλον μιλαει για το disney club,με τον Λυκουργο και την αλλην...![]()

papas
Διάσημο μέλος

Καρολινα την ελεγαν. Το θυμαμαι παρα πολυ καλα, αλλα τη φαση που λεει δεν την θυμαμαι ρε γμτ...
ΠΟΥ χαθηκε αυτο το απαιχτο ντουετακι?

932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

Crookshanks
Διάσημο μέλος

journalist
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πριν από μήνες,άκουσα μια διασκευή των Electric Light Orchestra στο τραγούδι του Chuck Berry "Roll over Beethoven",που είχανε βάλει αποσπάσματα απ'την 5η συμφωνία.Πολλοί το θεώρησαν προσβολή,αλλά εγώ το βρήκα τρελή εμπνευση.
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=4TfaYpa5BRM[/ame]
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

Χριστίνα20750
Νεοφερμένο μέλος

Με χαλαρώνει... απίστευτη.

Ξεκίνησε να μ'αρέσει από πολύ μωρό... πάντως στα 6 μου μ'άρεσε - κάθε πρωί έβαζα ένα σταθμό κι άκουγαααα - και μετά στο μπαλέτο - και μου έμεινε.

thanosmylo
Δραστήριο μέλος

Το αστείο είναι πως έχω παέι στο Μέγαρο Μουσικής.(Ναι.Το 'ζησα κι αυτό).Η καθηγήτρια των Αγγλικών ακούει κλασική και μου 'χε πει να πάμε. Είχαμε τελειώσει τα μαθήματα αγγλικών δε θα ξανακάναμε,ήταν και γνωστή μας. Είναι αυτό που λένε "Συγγενής είναι δε μπορείς να πεις όχι". Παρ'όλα αυτά έχω και αυτή την εμπειρεία. Πλάκα είχε αλλά είναι για άλλη ηλικία, όχι για τη δικιά μου. Δε σνομπάρω τη μουσική ούτε την κοροϊδεύω. Ο καθένας ακούει ό,τι θέλει, αλλά δεν τρελένομαι κιόλας.
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

Καρολινα την ελεγαν. Το θυμαμαι παρα πολυ καλα, αλλα τη φαση που λεει δεν την θυμαμαι ρε γμτ...
Εννοώ ότι όταν ρωτούσαν τα παιδιά το όνομα τους τάξη, τα ρωτούσαν και τη μουσική ακούν : Ακούω κλασσική μουσική όλα λέγαν

tolisman
Δραστήριο μέλος

Ακούστε αυτό: https://www.esnips.com/doc/486289ae-44d5-4e16-b26a-dec4c510d1fa/panousis---Monologos-X
ακούστε το όλο. κυρίως μετά το 5ο λεπτό.
thanosmylo
Δραστήριο μέλος

Grabeel Lucas
Εκκολαπτόμενο μέλος

mostel
Πολύ δραστήριο μέλος

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=kmsSfJiGVJU[/ame]
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.