Καφετέρια του iSchool ΙΙ

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.108 μηνύματα.
Αν διαγραφεί για οποιονδήποτε λόγο η αίτηση εγγραφής ή γενικά χαθεί, θα έχω πρόβλημα κατά την εγγραφή μου στη σχολή;
Έκανα μια πατάτα και το αρχείο διαγράφηκε (ξέρω rookie mistake που δεν φρόντισα να το σώσω και αλλιώς), οπότε;

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.683 μηνύματα.
Αν διαγραφεί για οποιονδήποτε λόγο η αίτηση εγγραφής ή γενικά χαθεί, θα έχω πρόβλημα κατά την εγγραφή μου στη σχολή;
Έκανα μια πατάτα και το αρχείο διαγράφηκε (ξέρω rookie mistake που δεν φρόντισα να το σώσω και αλλιώς), οπότε;
Καλημερα
Ναι ολες οι σχολες το ζητανε αυτο το χαρτι..
Οποτε τι ? θα ξαναμπαινες στην πλατφορμα και θα το τυπωνες...αλλα την κλεισανε.
Τωρα η σχολη θα παρει στοιχεια απο το υπαιθ για την εγγραφη σου.. εσυ θα κανεις και μια ΥΔ οτι ο δισκος του λαπτοπ χαλασε και το εχασες ... και τα στοιχεια που αυτο περιείχε ειναι αυτα...και θα παμε ετσι.
Αν δεν εχεις καποιο υπόδειγμα να δεις τα στοιχεια να σου στειλω.
Ωχ τι ? το φυσικο το στειλαμε περιπατο?

Τελευταία επεξεργασία:

Drscientist

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα.
Εάν έκανες την αίτηση δεν έχεις πρόβλημα εμένα με αφήνει να την εκτύπωσω ακόμα με το που συμπληρώσω τα στοιχεία μου στην πλατφόρμα

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.108 μηνύματα.
Εντάξει παιδιά, ευχαριστώ πάρα πολύ! Μόλις ξαναμπήκα στην εφαρμογή και με άφησε κανονικά να μπω και να αποθηκεύσω εκ νέου την αίτηση (σε αντίθεση με χθες που είχε κατέβει η πλατφόρμα). Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις!
Ωχ τι ? το φυσικο το στειλαμε περιπατο?
Ναι, πάμε για άλλα τώρα.

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.683 μηνύματα.
Εντάξει παιδιά, ευχαριστώ πάρα πολύ! Μόλις ξαναμπήκα στην εφαρμογή και με άφησε κανονικά να μπω και να αποθηκεύσω εκ νέου την αίτηση (σε αντίθεση με χθες που είχε κατέβει η πλατφόρμα). Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις!

Ναι, πάμε για άλλα τώρα.
Ωχ.. α ρε φυσικουλα τι ονειρο να βλεπες χτες... την εκανε το κοριτσι.
Καλη επιτυχια στα καινουργια και επιστροφες δεν δεχομεθα.

Τελευταία επεξεργασία:

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.344 μηνύματα.
Καλησπέρα @cha0s, μπορείς να ανοίξεις τα pm σου για μια ερώτηση; Ευχαριστώ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια