Καφετέρια του iSchool ΙΙ

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.199 μηνύματα.
Τι ωραία που είναι .. εε ναι κοπέλα η συγκεκριμένη δεν θα έχει καθόλου θέμα λογικά .. θα της πω για Χριστούγεννα καλύτερα , δεν ξέρω πότε είναι πιο ωραία..
Ναι ειναι πανεμορφα μετα απο αυτο ειναι η πλατεια αλεξανδρας διπλα και πριν απο αυτο.
Τωρα ειναι η καλη εποχη..που καθεσαι και περπατας ανετα εξω..τα Χριστούγεννα θα τα βλεπεις μεσα απο τζαμια και σομπες μανιταρια.

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Riaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα.
Ναι ειναι πανεμορφα μετα απο αυτο ειναι η πλατεια αλεξανδρας διπλα και πριν απο αυτο.
Τωρα ειναι η καλη εποχη..που καθεσαι και περπατας ανετα εξω..τα Χριστούγεννα θα τα βλεπεις μεσα απο τζαμια και σομπες μανιταρια.
Για τώρα δεν ξέρω λίγο δύσκολο … αλλά αν πάω Αθήνα ένα 10ημερο θέλω να κάτσω οπότε να έχω χρόνο .. δεν θα κατσικωθω σε αυτή δέκα μέρες οκ 😂

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.199 μηνύματα.
Για τώρα δεν ξέρω λίγο δύσκολο … αλλά αν πάω Αθήνα ένα 10ημερο θέλω να κάτσω οπότε να έχω χρόνο .. δεν θα κατσικωθω σε αυτή δέκα μέρες οκ 😂
Εχεις δει κατσικακια μικρα ..ειναι τα πιο πανεμορφα μωρα και απο αρνακια.
Ε αμα δεν κατσεις 2 βδομαδες πειραια..τοτε τι?
Ε θα κανει υπομονη και η πειραιωτισα με το αρκουδι της ... καλο κανει.

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Riaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα.
Εχεις δει κατσικακια μικρα ..ειναι τα πιο πανεμορφα μωρα και απο αρνακια.
Ε αμα δεν κατσεις 2 βδομαδες πειραια..τοτε τι?
Ε θα κανει υπομονη και η πειραιωτισα με το αρκουδι της ... καλο κανει.
Δεν έτυχε να δω αλλά κατάλαβα τι εννοείς .. Η φίλη νοίκιασε κ ένα σπίτια μούρλια επιπλωμένο κιόλας .. πολύ τυχερή οπότε Θέλω να κάτσω εκεί.. Σαν Πειραιώτης που είσαι που αλλού να πάμε λες ?

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Δεν έτυχε να δω αλλά κατάλαβα τι εννοείς .. Η φίλη νοίκιασε κ ένα σπίτια μούρλια επιπλωμένο κιόλας .. πολύ τυχερή οπότε Θέλω να κάτσω εκεί.. Σαν Πειραιώτης που είσαι που αλλού να πάμε λες ?
Ο πειραιας ειναι μια χουφτα.
Μικρολιμανο.. πλατεια αλεξανδρας και συνεχεια πασα λιμανι δημοτικο θεατρο. τελος. Τωρα εχει και εκθεση για κρητικες γραβιερες.
Α ναι εχουμε και Μαρινα Ζεας ..πανεμορφα, με παραξενα εστιατορια και τιγκα νεολαια.. Η la marina το αγαπημενο μου ψητοπωλείο.
Αν εχεις αυτοκινητο πειραικη για ταβερνες..
Αν εχετε να διαθεσετε 50€+ οι δυο μαζι...προτεινω Μαργαρω στην πορτα της σχολης ναυτικων δοκιμων ..για τηγανιτη γαριδα και τηγανιτό κοκκινο ψαρακι..δεν εχει κατι αλλο ..καλα εχει ψωμι και χωριατικη.

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο πειραιας ειναι μια χουφτα.
Μικρολιμανο.. πλατεια αλεξανδρας και συνεχεια πασα λιμανι δημοτικο θεατρο. τελος. Τωρα εχει και εκθεση για κρητικες γραβιερες.
Α ναι εχουμε και Μαρινα Ζεας ..πανεμορφα, με παραξενα εστιατορια και τιγκα νεολαια.. Η la marina το αγαπημενο μου ψητοπωλείο.
Αν εχεις αυτοκινητο πειραικη για ταβερνες..
Αν εχετε να διαθεσετε 50€+ οι δυο μαζι...προτεινω Μαργαρω στην πορτα της σχολης ναυτικων δοκιμων ..για τηγανιτη γαριδα και τηγανιτό κοκκινο ψαρακι..δεν εχει κατι αλλο ..καλα εχει ψωμι και χωριατικη.
Οκ θα της πωω, κ στον Πειραιά πάλι στην Κρήτη θα πέσω δεν μ αρέσει αυτό 😂

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Οκ θα της πωω, κ στον Πειραιά πάλι στην Κρήτη θα πέσω δεν μ αρέσει αυτό 😂
ε τι να κανουμε ..οποιος εχει χρημα δεν ξερει τι να το κανει και το δινει στα καραβια... μακρια απο μενα αυτα

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

ε τι να κανουμε ..οποιος εχει χρημα δεν ξερει τι να το κανει και το δινει στα καραβια... μακρια απο μενα αυτα
Χαχαχαχα κ απο μένα μακριαα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Καράβια , αεροπλάνα έξοδα..πολλά.. ειδικά για όσους δεν δουλεύουν φοιτητές

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Καράβια , αεροπλάνα έξοδα..πολλά.. ειδικά για όσους δεν δουλεύουν φοιτητές
ε τι... ολα λευτα θελουν ... μονο το ποδηλατο ειναι τσαμπα.
εμενα το αεροπλανο μ'αρεσει και το αυτοκινητο πολυ ... το πατινι με τιποτα..πρεπει να το απαγορεψουν.

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

εμενα το αεροπλανο μ'αρεσει και το αυτοκινητο πολυ ... το πατινι με τιποτα..πρεπει να το απαγορεψουν.
Με τα πατίνια ναι πας αλλά αρκετά ατυχήματα .. οκ κ με τα αμάξια γίνονται αλλά καλό θα ήταν να απαγορευτούν.. τα πατίνια

Με τα πατίνια ναι πας αλλά αρκετά ατυχήματα .. οκ κ με τα αμάξια γίνονται αλλά καλό θα ήταν να απαγορευτούν.. τα πατίνια
Εσένα νομίζω εκεί σε βολεύει το αμάξι .. όχι τόσο μετρό κτλ

Λογικα

Καράβια , αεροπλάνα έξοδα..πολλά.. ειδικά για όσους δεν δουλεύουν φοιτητέςΛόγω απόστασης

Τελευταία επεξεργασία:

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

.

Εσένα νομίζω εκεί σε βολεύει το αμάξι .. όχι τόσο μετρό κτλ

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Το κανονικό το μετρο λέω..που ξέρουμε όλοι.. σαν συγκοινωνία στον Πειραιά βολεύει ή καλύτερα αμαξι;
α για σενα...? ε πες το χρυσοστομη..μην με τρομαζεις?
Το μονο βολικο ειναι η μπλε γραμμη μετρο ,σταση δημοτικο θεατρο.
Γκλαμουρατος σταθμος.. βγαινεις επανω παιρνεις καφε απο τον βενετη.. Φατσα το δημοτικο θεατρο ... πανεμορφο απαιχτο ... μπαινεις μεσα βλεπεις παρασταση.
Βγαινεις απο την παρασταση διπλα το H&M και ο Ζαρα μπαινεις παιρνεις ενα μπουζακι.
Διπλα η σταση λεωφορεια ... ολα απο εκει περνανε ..οπου θες πας ..εχουμε και πορτοκαλι τραμ να πας γλυφαδα και για μπανιο ... πορτοκαλι ειναι.

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

α για σενα...? ε πες το χρυσοστομη..μην με τρομαζεις?
Το μονο βολικο ειναι η μπλε γραμμη μετρο ,σταση δημοτικο θεατρο.
Γκλαμουρατος σταθμος.. βγαινεις επανω παιρνεις καφε απο τον βενετη.. Φατσα το δημοτικο θεατρο ... πανεμορφο ... μπαινεις μεσα βλεπεις παρασταση.
Διπλα η σταση λεωφορεια ... ολα απο εκει περνανε ..οπου θες πας ..εχουμε και πορτοκαλι τραμ να πας γλυφαδα και για μπανιο ... πορτοκαλι ειναι.
Γλαμουαρατος σταθμός ε ; .
Εσένα με το αμάξι σε βολευει καλύτερα;

Εεε άμα κάτσω δύο εβδομάδες..εεε ναι μην πάω κ μια βόλτα Γλυφάδα πρέπει..

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Γλαμουαρατος σταθμός ε ; .
Εσένα με το αμάξι σε βολευει καλύτερα;

Εεε άμα κάτσω δύο εβδομάδες..εεε ναι μην πάω κ μια βόλτα Γλυφάδα πρέπει..
ε αμαξι...? οι ταριφες ειναι χαλια και ακριβοι... αμα βαλεις 10€ βενζινα σε παω οπου θες.
Και με καλη plαy list και καραμελες mentos φρουτακια.

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

ε αμαξι...? οι ταριφες ειναι χαλια και ακριβοι... αμα βαλεις 10€ βενζινα σε παω οπου θες.
Και με καλη plαy list και καραμελες mentos φρουτακια.

Άρα με άνεση , ανεξαρτησία κ όχι τοσο μεγάλο κόστος πας βολτιτσα Αθήνα όπου θες ..

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια